Advertentie

Onvermijdelijke voortgang…


x

x

Onvermijdelijke voortgang…

2019 © Martijn Beerepoot | deze versie WantToKnow.nl/be

x

Martijn Beerepoot

Ik heb meerdere artikelen geschreven, die ook hier op de site staan. Zo kan iedereen eigenlijk precies mijn proces volgen. Eind november vorig jaar ben ik ziek geworden en toen ik na 3 weken nog niet beter was, was een huisartsbezoek de volgende stap. Alles was OK, voor de arts en ik kreeg te horen, dat als ik nog ziek zou blijven, ik maar weer even contact moest opnemen. Na 6 weken ging ik weer langs, omdat ik nog ziek was en toen heb ik gevraagd of er een longfoto gemaakt kon worden en of mijn bloed onderzocht kon worden.

De huisarts belde me na een paar dagen op met de uitslagen en zei dat ik lyme had. Dat anti-biotica de volgende stap waren. Toen ik vroeg of ze de longfoto ook had bekeken, hoorde ik dat ze me hierover later zou bellen. Dat gebeurde al snel, met de mededeling dat ik ook longontsteking had. Anti-biotica is niet echt geweldig spul, omdat het alles dood.

Vandaar ANTI-BIOtica. Tegen het leven. Ik ben niet tegen het leven, maar ik wilde wel een einde aan de longontsteking na vele weken slijm ophoesten. Dat de anti-biotica de lyme niet zou verslaan wist ik wel, maar de huisarts volgt het protocol en belde op na 2 weken, om aan te geven dat de longontsteking voorbij was en als ik nog klachten had vanwege de lyme of vragen had, ik op de site van www.huisarts.nl kon kijken. Ze heeft dus geen controle gedaan en ook niet gevraagd of het al weer beter met me ging…

Patrick Beaumont..
Toen ik bij een natuurarts uitkwam, voelde ik me al een stuk beter. Ook door rust te nemen en tegelijkertijd monolaurine-capsules te slikken om van de lyme af te komen. Ondertussen had ik op Facebook mijn situatie gedeeld, waardoor veel mensen me tips aanreikten. Veel mensen noemden de naam van Patrick Beaumont en dat voelde meteen al goed. Ik ben daar niet meteen naar toe gegaan, omdat ik niet bij twee natuurartsen tegelijkertijd wilde gaan consulteren.

Eerst een lezing van Patrick Beaumont bijgewoond en dat was een goede volgende stap. Daar hoorde ik dat er eerst een detox behandeling zou plaatsvinden, voordat hij met frequentiebehandelingen zou beginnen. De frequentiebehandelingen zelf zorgen ervoor dat de lyme gedood wordt, maar daar komen heftige ontgiftigingsreacties op. En dat is dus, waar de detox vooraf voor nodig is, zodat het lichaam stap voor stap kan ontgiften.

Tijdens zijn lezing hoorde ik ook een verhaal, van een persoon, die ook van lyme is afgeholpen door Patrik en z’n team, maar daarvoor op een gegeven moment in een instelling was geraakt, waarbij ze helemaal gedrogeerd werd. Ze is daaruit gelukkig ontsnapt en daarna bij Patrik Beaumont terecht gekomen, waarbij ze eindelijk iemand tegenkwam die haar begreep en haar niet gek vond.

Inmiddels functioneert ze weer en is er dus met behulp van alternatieve methodes weer bovenop gekomen, maar ze heeft héél diep moeten gaan. De medische zorg van dit moment is ook ‘zorgelijk’; want meestal komen we van de regen in de drup, of gaan van het kastje naar de muur.. Het is tijd om ook daar alternatieven op te zetten, want symptoombestrijding, waar eigenlijk de hele gezondheidszorg op focust, is toch echt wel geweest. De farmacie heeft genoeg centjes verdiend en het is nu tijd voor ons om niet zieker te worden, maar beter. Dat is beter..

Lyme de killer
Op het moment dat ik met mensen deel dat ik lyme heb is er altijd wel iemand die ook iemand anders kent met lyme en het verhaal is bijna altijd hetzelfde. De mensen stonden volop in het leven en zijn volledig gestopt met alles, omdat ze het niet meer konden opbrengen. Ze raken in een rolstoel, ze stoppen helemaal met hun werk, relaties houden geen stand en ze komen eigenlijk volledig tot stilstand. Ken je het achtergrondverhaal van Lyme? Het staat hier op de site, maar ik zal het kort vertellen:

Waar komt Lyme vandaan ? Uit een laboratorium. Willy Burgdorfer is niet de ontdekker ervan, maar.. hij heeft de ziekte gecreëerd..! Het is een gevolg van een uit de hand gelopen Amerikaans biologisch wapenprogramma. Tja, dat kan ‘zomaar’ gebeuren nietwaar? Dat laboratorium waar het is gecreëerd, staat op Plum Island en het plaatsje Lyme, waar in 1975 een epidemie uitbrak en waar de aandoening als eerste werd gediagnosticeerd, ligt daar vlakbij. Dat was voorheen een complottheorie, nu wordt dat als feit naar buiten gebracht. Best belangrijk, aangezien 27.0000 mensen per jaar de ziekte van Lyme oplopen.

De Lyme heeft me op een ander spoor gebracht…
Ik ben al lang met veel andere onderwerpen bezig, maar nu ik toch steeds beter zie hoe deze wereld in elkaar steekt, heb ik geen zin meer om bij te dragen aan dit systeem. Dat als resultaat heeft, dat bijvoorbeeld 1 op de 3 mensen kanker krijgt en 1 op de 5 mensen een burn-out. En dan heb ik het dus niet over Lyme, AIDS, zelfmoorden, moorden, verkeersongelukken, gezinsdrama’s. En de lijst is natuurlijk ook nog veel langer. Daar sprak Mark Rutte niet over, tijdens het debat met Baudet. Het ging zoals gewoonlijk over geld en een groter Europa, volgens plannen die er al een tijdje liggen.

Als het goed gaat, volgens onze ‘leiders’, gaat het goed met de economie. Dát is het criterium en niet de Mens, maar met de economie moet het goed gaan en dán pas komen de mensen.. De symptomen van deze ‘samen-leving’ zijn dan ook overduidelijk. Helaas is ‘anders gaan leven’, als oplossing om ervoor te zorgen dat de resultaten dan ook zullen veranderen, helaas niet of nauwelijks in beeld, laat staan een optie om te verkiezen boven de dagelijkse ratrace. Pleisters op de wonden en weer doorgaan. Of een bakje pillen in de mond. Het is gewoon zaak om alles bij de wortel aan te pakken, het roer om te gooien..

En dat is ook het thema van mijn website.
Op dit moment erg summier, omdat ik nog volop in mijn herstelperiode zit. Voor mijzelf is het duidelijk. Ik heb voor het grootste gedeelte van mijn leven meegedaan met de rest, nu zit ik in een transformatie en ga het roer helemaal omgooien, teneinde het zo zelf helemaal anders te gaan doen. Ik stap uit de ratrace en ik ga juist voor de rust.

Ik zit nu nog in mijn transformatie, maar straks wil ik voor mezelf een rustige plek in de natuur en daar wil ik dan ook mensen gaan begeleiden die ook op zoek zijn naar rust en inzien dat het huidige systeem niet werkt. Ik wil mensen gaan begeleiden die ook in een transformatie zitten en die ook terug willen naar de natuur. Daarbij wil ik gaan samenwerken met mensen die het ook anders doen.

Ik wil ook in verbinding zijn met organisaties zoals HAVEN en IBBO. Alle grassroot-organisaties, die onafhankelijk van het systeem werken, vanuit het hart en niet vanuit een geprogrammeerd brein.(HIER). ‘Haven’ is een organisatie die een huis in Kerkrade heeft en daar mensen opvangen, die het moeilijk hebben. Ze kunnen dan aanmeren en het anker uitgooien. Als de storm weer is gaan liggen, varen ze zelf weer verder..!

Zo zijn er deze tijd steeds meer mensen die op wat voor manier in zwaar weer terecht komen en ik wil niet bijdragen aan die problemen door op dezelfde voet door te gaan. Ik wil aan een nieuwe wereld werken, waarin we allemaal samen werken en voor mensen zorgen die het moeilijk hebben. Het huidige systeem is er op gericht op de wet van de sterkste en dat betekent dat er voor sommige mensen nou eenmaal geen plek is op de boot. Een systeem dat goed is voor iedereen is een goed systeem. Daarin laten we niemand achter.

Hoe mijn toekomst eruit gaat zien weet ik niet..
Maar ik ga het avontuur aan. En waar de boot mij brengt zie ik vanzelf. De beste stuurlui staan aan wal, dus vanaf de kant roepen hoe het allemaal beter kan is ook niet de oplossing. Ik wil zelf gaan varen. Ik ben nergens tegen, maar tevreden zijn met hoe het er nu allemaal uitziet kan ik ook niet zijn. Ik ben nou eenmaal een realist en geen optimist. Door optimistisch te zijn, verbloemen we wat niet meer te verbloemen valt. De problemen worden steeds groter door ze niet aan te kijken. Dat wat in het donker gebeurt gaat steeds meer een eigen leven leiden. Dat is in de wereld zo en ook in onszelf. Vandaar de gezinsdrama’s.

De pijn van binnen kan soms zo groot worden, dat we dingen doen, die we normaal gesproken niet zouden doen, maar op het moment dat de bom ontploft hebben we geen controle meer over onze gedachten en daden. Misschien is het een idee, het kortje lontje daarom alvast te weken in het water om te voorkomen dat het lontje de boel doet ontploffen?  Ook zelfmoord onder jongeren komt steeds meer voor, omdat ook de jongeren moeten voldoen aan het plaatje in een haastige maatschappij. Ze zitten veel op Facebook en andere ‘Social’ Media, maar weten we nog wat er echt speelt bij onze kinderen ? Jongeren hebben rust en aandacht nodig. En daar is geen tijd voor…

Toevallig komt rond deze tijd de film ‘Joker’ uit. Maar zo toevallig is dat niet, want alles loopt synchroon met elkaar. Gaan we als een clown door het leven of laten we onze ware gezicht zien. ♫ The show must go on ♫ of gaan we voor de naakte waarheid ? Ik wil me ook gaan richten op de kinderen. Aangezien we alles bij de wortel moeten aanpakken. De kinderen zijn straks degene die het systeem dragen en het is tijd dat we in de begeleiding van kinderen ook het roer omgooien.

Op de website van IBBO staat : “Wij werken vanuit hart en ziel en helpen kinderen van nu om hun volledige potentieel tot uitdrukking te laten komen in een veilige, liefdevolle, open en respectvolle omgeving.” Ja, kinderen hebben een goede basis nodig. En de kinderen van tegenwoordig dragen alle kennis al in zich, maar moeten helaas al snel meedraaien in de mallemolen van het leven. Ik ben daar op latere leeftijd uitgestapt, maar kinderen worden daar dus gewoon nog dagelijks ingezet. Dat heeft dan niet zoveel zin.

Daar worden kinderen draaierig van en dan weten ze zelf niet meer wie ze zijn. Was dat ook de bedoeling..?? De basis die kinderen nodig hebben bestaat uit rust en ruimte. En vooral natuur is goed voor kinderen. En in contact zijn met dieren. En als ze dat eenmaal voelen in zichzelf, kunnen ze altijd terugvallen op die basis. Helaas leven veel ouderen ook zo haastig, waarbij ze denken dat het perfecte moment in de toekomst zal komen. En zo zijn we vaak onrustig in de hoop dat de rust in de toekomst zal komen. We kunnen doorgaan, doorgaan en doorgaan op dezelfde manier, maar de resultaten blijven dan hetzelfde.

Leven als de persoonlijkheid ‘Martijn Beerepoot’..
Ik heb het eerste gedeelte van mijn leven vooral geleefd vanuit de persoonlijkheid, omdat ik niet beter wist. In 2011 heb ik mezelf voor het eerst ervaren als bewustzijn los van de persoonlijkheid, doordat ik vooral de boeken van Eckhart Tolle had gelezen. Ik ervoer mezelf toen voor het eerst, als wie ik in essentie ben, meer als een energetisch wezen. Daar heb ik in andere artikelen ook over geschreven. Eckhart Tolle had na zijn ontwaking zijn leven volledig omgegooid, omdat hij sinds die ene nacht ook meer ging leven vanuit zijn essentie in plaats vanuit de persoonlijkheid.

Hij kon die bewuste nacht niet meer met zichzelf leven. Oftewel, hij kwam erachter eigenlijk uit 2 ‘personen’ te bestaan. We zijn aanwezig als bewustzijn en als persoonlijkheid. “Most people spend their entire life imprisoned within the confines of their own thoughts. They never go beyond a narrow, mind-made, personalized sense of self that is conditioned by the past.” Zoals Eckhart Tolle dat zo mooi omschrijft. Maar om daar je hele leven in gevangen te blijven is niet zo mooi. We zijn tegelijkertijd vrij en we zijn gevangen als persoonlijkheid in onze eigen gedachtes.

Als je jezelf bevrijdt uit de kooi van het denken, dan gaat er een wereld voor je open. We worden goed in de gaten gehouden in deze matrix en op het moment dat je jezelf vrij maakt, wordt dat ook opgemerkt. Ik ga het zo doen, dat ik wel vrijspreker en vrijschrijver ben, maar ik weet ook tot hoever ik gaan kan. De krachten die deze matrix in stand willen houden, kunnen het eigenlijk niet waarderen dat we uit onze kooi stappen. Maar die keuze heb ik nou eenmaal al gemaakt. Over de bewakers van deze matrix kan ik later nog schrijven, maar dat is weer een apart onderwerp.

Ik ga dus op avontuur! Ga je mee ?

* * *

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.