Advertentie

Het vervolg van de 2012-radiësthesie-duidingen..


De opmerkelijke berichten over de mogelijke gebeurtenissen rond 21 december 2012 welke mede door Dineke Jongepier-Rijskamp de laatste weken naar buiten zijn gebracht, maken steeds meer tongen los, hoe dit alles in te schatten en er mogelijk een bepaalde waarde aan te geven. Haar man Karel, die als manager achter de schermen het vermogen van de gave van Radiësthesie van Dineke vertaalt in de gepubliceerde artikelen op onze site (HIER en HIER), is ook de initiatiefnemer van de ‘Spirituele Groep Veendam’. Deze organiseerde in oktober 2011 een lezing met mevr. Helen Tzima Otto uit Amerika. Zij kwam speciaal voor deze lezing naar ons land.

Helen Tzima Otto heeft vele boeken geschreven over de eindtijd, waarover zij in haar leven vele studies heeft gemaakt. Met name besteed ze veel aandacht aan hoe de tijd waarin wij nu verkeren mogelijk zal verlopen. Zij heeft vele academische studies succesvol afgelegd als bijv. een bachelors-opleiding in Economie en Bedrijfskunde, een mastersopleiding in International Business en Internationale Handel, een MBA en een doctoraat in de Economische Wetenschappen. Daarnaast heeft zij nog andere academische titels.

Wat zij echter ook bestudeerde was ‘Eschatologie’, een wetenschap die bij uitstek gaat over de survival van de mensheid in een mogelijke eindtijd of een tijd van grote verandering. 2 Titels van haar boeken spreken voor zich in dit opzicht: ‘When Heaven Broke the seals and opened the Scolls’ en ‘The Economy of Salvation, Its Work(s) Force and Its Rivals’. Het zijn nog maar 2 van de 12 boeken..! Het maakt dat deze vrouw met haar zeer uitgebreide kennis sinds kort de resultaten van Dineke´s gave met betrekking tot radiësthesie hoog inschat, zoals mag blijken uit de onderstaande e-mail die we van haar ontvingen, naar aanleiding van Dineke’s bevindingen. 

Deze e-mail willen wij onze lezers niet onthouden, omdat hetgeen beiden, ieder langs haar eigen bronnen naar voren haalt omtrent de mogelijke ophanden zijn transitieopmerkelijke overeenkomsten vertonen, die het aannemen van een bepaald waarheidsgehalte alleen maar groter maakt. Het is niet aan Helen Tzima Otto of aan Dineke Jongepier-Rijskamp een gestelde visie op te dringen naar de lezer. Ieder is vrij om aan deze berichten wel of niet serieuze aandacht te schenken en te voelen met het hart of deze informatie raakpunten heeft met jou als lezer van dit artikel.

* * *

x

Het vervolg van de 2012-radiësthesie-duidingen..

x
Karel Jongepier/Guido Jonkers © 2012

x

Beste Karel en Dineke,

Ik heb de nieuwe informatie die via Dineke beschikbaar is gekomen gechecked met andere bronnen, en opnieuw ben ik verbaasd over de interne consistentie van overeenkomsten die me opvallen. Ik zal in dat verband een paar specifieke opmerkingen maken.

  1. Er was een Duitse profeet, genaamd Alois Irlmaier (1894-1959). Hoewel veel van zijn visioenen over de oorlogen gingen die in Europa zouden woeden, heeft hij ergens een uitspraak gedaan, die ongeveer als volgt gaat: “Er zal een jaar komen, dat de muggen in Januari zullen dansen’. En natuurlijk kunnen de muggen niet dansen, als het klimatologisch ongunstig is. Dat betekent dat die Januari-maand waar hij over spreekt, alleen kan plaatsvinden op het Noordelijk Halfrond, als directe consequentie van komeet no. 1 Dit lijkt consistent te zijn met de bevindingen van Dineke, die spreekt over een periode vanaf 21 december. Hoewel zij daar volledig andere bronnen van informatie voor heeft. Ik denk dat ze dit detail uit het verhaal wel kan plaatsen. Irlmaier wist niet in welk jaar die vreemde Januari zou gaan plaatsvinden, maar met alles wat we nu weten, zal/zou dit Januari 2013 betreffen.
  2. Dineke heeft informatie over de veranderingen in onze voedselvoorziening en ook informatie over het ‘blokkeren van elektrische aankopen via watervallen’.. Ik ga ervan uit dat de vertaling die ik van de Nederlandse tekst maakte via Google, onvolledig is. Wellicht is hetgeen ze bedoelde, dat energie die via waterkracht tot stand komt, via grote waterkrachtcentrales, niet beschikbaar zal zijn. En ik kan me ook voorstellen dat andere types elektriciteit niet beschikbaar zullen zijn, als de komeet voorbij komt. Daarom moeten we ook zorgen dat we kaarsen in huis hebben, om ons in het donker te kunnen bewegen. Een duister dat 7 dagen en 7 nachten zal duren.
  3. Ook ons voedselpatroon zal dramatisch veranderen, logischerwijze vanuit noodzaak in het begin. Vanuit mijn bronnen begrijp ik dat mensen zich volledig vegetarisch zullen gaan voeden in de toekomst. Maar op de korte termijn, vanaf 21 december en verder, zullen we koud voedsel eten (geen elektriciteit), of het verwarmen zoals onze voorouders het deden. Later zal voedsel schaars worden, waarmee ons voedselpatroon enorm zal veranderen. Is dit wat ze impliceert te zeggen..?
  4. Ik ben het eens met al het andere dat ze in haar artikelen zegt, en ik ontdek ook nieuwe informatie die zij beschikbaar stelt. In het bijzonder:
  • Dat zij die de transformatie in een vroeg stadium beleven, zich veel minder moe zullen voelen, en ook:
  • Dat zij die beschermd zullen worden door Ongeziene Krachten, beschermt zullen worden tegen ziektes en zelfs tegen radio-actieve neerslag. Dit is bijzonder belangrijk en verbazingwekkend! Dit komt overeen namelijk met de profetieën die ik heb bestudeerd, met name de ‘Elect’ in de Christelijke duidingen.
  • Ik ben het ook met haar eens dat de Duistere Krachten, tot op het laatst aan toe, zullen trachten álles te vernietigen, waar zij bij kunnen. Dat is ook de reden dat we geen deuren moeten openen tijdens de donkere periode en zelfs niet uit onze ramen moeten kijken. Een heftig fenomeen zal plaatsvinden als kwaadaardige geesten, zoveel mogelijk zielen willen meenemen naar hun eigen regionen. En vanzelfsprekend dienen we huisdieren binnenshuis te beschermen, omdat ze anders simpelweg niet zullen overleven. God zal zorgen voor de grote dieren in de velden, zoals koeien, schapen en paarden, hoewel we niet weten hoeveel van deze dieren het uiteindelijk zullen overleven.

Dineke heeft het helemaal bij het juiste end, als ze meldt dat ‘iedereen met een pure intentie’ in hun hart, getransformeerd zal worden, ongeacht welke religie ze aanhangen. Dit is ook wat de heiligen ons hebben gezegd. Het zijn de zelf-benoemde priesters, die de woorden van de profeten hebben verkracht ten gunste van henzelf. Dat brengt ons bij de voorspellingen die spreken over het zichtbaar worden van aura’s, waardoor o.a. van veel kwaadaardigen kleuren in hun aura te zien zullen zijn, die hen zullen verraden. (zoals Hermann Hesse beschrijft in zijn boek).
Wat ons te wachten staat is de ‘Grote tijd van beloning en bestraffing’. En het is droef om te horen, zoals ze vermeld, dat zo weinig mensen zich de diepte van de gebeurtenissen die ons te wachten staan, realiseren.

Zij die geloven dat ‘redding voor een mooi prijsje’ aangeboden zou gaan worden, zullen van een koude kermis thuiskomen en ernstig onvoorbereid zijn op datgene wat op ons af komt. Ik ben bang dat veel ‘Maya-experts’ geen flauw benul hebben van de ernst en de aard van de gebeurtenissen die eraan komen. Zij verwachten dat het allemaal makkelijk zal gaan en hen als een soort heerlijkheid zal overkomen, zonder dat ze maar een vinger hoeven uit te steken..!

Tot slot kan ik concluderen dat alles wat Dineke heeft opgeschreven in haar artikelen uiterst waardevol is en informatieve inzichten aanreikt. In het bijzonder omdat ze in staat is om in tijd de schattingen van de gebeurtenissen aan te reiken, iets wat uiterst zeldzaam is in dit soort type voorspellingen..! Dat maakt ook dat haar bijdrage aan de kennis van het huidige tijdsgewricht, bijzonder waardevol zijn!

Ik stuur jullie mijn hartelijke groeten en dank jullie opnieuw, heel hartelijk!

Helen

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.