Advertentie

Ex-minister: ‘Kinderen vanuit thuis aan pedofielen geleverd’..


De reacties op onze publicatie van het boek ‘Mind Control’,  zijn eigenlijk allemaal te kwalificeren als ‘vol ongeloof’ en ‘met vol afgrijzen’. Het boek ‘Mind Control’ bevat een integrale vertaling van het boek ‘Thanks for the memories’ van de Amerikaanse Brice Taylor, die vanaf het moment dat ze geboren werd, door met name haar vader, werd ‘opgeleid’ de dienaar te worden van een kleine elite, die als een etterend kankergezwel nog steeds in onze samenleving werkzaam zijn.

Thanks for the memories Brice TaylorWij hebben 2 jaar geleden met de moed in de schoenen de taak opgepakt om te helpen deze mega-beerput te helpen openen. Het was met dit artikel dat onze magen zich al omdraaiden van afgrijzen.. ‘Hoe is het mogelijk dat dit soort bestialiteiten mag en kán doorbestaan?’ Dat is de vraag waarop het antwoord steeds duidelijker haar contouren gaat laten zien. Met name om dat er gelukkig, met name in Engeland, een structurele aanpak van het mega-kinderschandaal plaats vindt. Getuige ook het onderstaande bericht.

Maar wat we jou met name hier in de inleiding willen aanreiken is de moed om te helpen dit schandaal ook in Nederland naar het Licht te brengen.. Dat betekent natuurlijk dat je in ieder geval niet je hoofd de andere kant op moet draaien. Bijvoorbeeld met het veel gehoorde kul-motto van ‘alles waar je aandacht aan geeft, groeit’…!! Want geloof je écht dat je daarmee slachtoffers van dit fundamentele misbruik helpt, dat je ze me ‘erover zwijgen en geen aandacht geven’ een dienst bewijst..

Nee, het hele verhaal dient naar de oppervlakte te komen en door ons allen transparant gemaakt te worden. Wij plaatsen in dat kader ook het onderstaande bericht dat in de Engelse kwaliteitskrant ‘The Guardian’ verscheen. Deel je zorgen over deze verschrikkelijke zaken met anderen, bijvoorbeeld heel simpel onder dit artikel. Zo kunnen mensen die deze indringende zaken zelf aan den lijve hebben meegemaakt zien en voelen, dat ze niet alleen zijn. En misschien wel belangrijker: dat toekomstig misbruik en ‘mind control’-misbruik gestopt kan worden.

x

* * *

x

Norman Warner

x

2015 © vertaling WantToKnow.nl/.be (bron: The Guardian)
x
Lord Warner laat weten dat uit een onderzoek uit 1992 blijkt dat ‘machtige lieden’ kinderen bij hen thuis ‘in het vizier’ hadden. Het waren ‘machtige mensen’ die in de jaren 1980 de kinderen in hun eigen thuissituatie op de korrel namen, en deze huissituaties wilden laten dienen voor pedofielen, aldus deze ex-minister van Volksgezondheid, Lord Norman Warner. Toen een voormalig manager van een stichting voor kinderbeschermings had gewaarschuwd dat het minimaal 20 prominente lieden zijn geweest die ‘de heftigste vorm van misbruik’ hebben uitgevoerd, was het Lord Warner die het seksueel misbruik van kinderen had omschreven als een ‘power drive’ voor deze lieden..
Theresa May
Theresa May

Warner was minister van Volksgezondheid van 2003 – 2007 en was de leider van een onderzoeksteam, dat een onderzoek uitvoerde naar kindermisbruik in Birmingham in 1992. Lord Warner besloot een verklaring af te geven, nadat Theresa May, de Engelse Minister van Binnenlandse Zaken een onderzoek had gelast naar de manier waarop Engelse autoriteiten het kindermisbruik rondom Westminster hebben veronachtzaamd..

De leider van de Engelse socialistische partij, Ed Miliband,verklaarde dat in zijn ogen de benadering van het onderzoek naar kindermisbruik door de overheid gekwalificeerd kan worden als ‘vertragend en stapsgewijs’. Hij zei: “Dit onderzoek dient maatregelen voor kinderbescherming op te leveren voor de toekomst. Wanneer de regering dit doet, zullen wij hen steunen. Maar ze zijn traag en handelen stapje-voor-stapje om hier uiteindelijk aan te komen. Ik geloof dat ook slachtoffers en anderen gehoord dienen te worden en hun verklaringen moeten kunnen afleggen.

Het is essentieel dat het onderzoek voldoende samenhang vertoont en alles-omvattend is. Het is belangrijk om de waarheid te onthullen teneinde gerechtigheid te krijgen. Om te weten te komen wat er in diverse instellingen gebeurd is, en de juiste antwoorden te krijgen, met het oog op de toekomst. De verschrikkelijke voorbeelden van misbruik bij kinderbescherming zullen definitief dienen worden uitgebannen.’

Prins Charles was één van de beste vrienden van de ontmaskerde pedofiele 'engerd' Jimmy Saville.. Hij schopte het tot de edelstand en mocht zich 'Sir Jimmy' noemen. Saville is één van de meest gruwelijke voorbeelden van pedofiele elite, die decennia lang werd beschermd..!!
Prins Charles was één van de beste vrienden van de ontmaskerde pedofiele ‘engerd’ Jimmy Saville.. Hij schopte het tot de edelstand en mocht zich ‘Sir Jimmy’ noemen. Saville is één van de meest gruwelijke voorbeelden van pedofiele elite, die decennia lang werd beschermd..!!

Verschillende leden van het Engelse parlement (MP’s) zullen binnenkort Mark Sedwill verhoren, de permanente (!) secretaris van Binnenlandse Zaken, over het verlies van 114 potentiële relevante files over kindermisbruik, die teruggaan tot de jaren 1980. Volgens Lord Warner is uit zijn onderzoek uit 1992 gebleken, dat ‘machtige pedofielen’ rechtstreeks hun focus hadden gezet op kinderen die in thuis-situaties verkeerden. Hij vertelde tijdens het BBC-radioprogramma ‘Today’:

“Sommige van deze gezinnen werden door mensen met macht bestookt, werkelijke mensen op topposities. En daadwerkelijk is voor hen het seksueel misbruik van kinderen een soort ‘power drive’. Dat is waar veel van dit misbruik over gaat. Is het mogelijk dat mensen die een soort zelfstandige, machtige positie hadden, specifiek in bepaalde gemeenschapsgroepingen, soms toegang hadden tot de huiselijke sfeer van de misbruikte kinderen..? We weten vanuit historisch perspectief, dat de thuissituaties van kinderen soms een aanbodsituatie waren.”

Norman Warner was directeur van het bureau Sociale Zaken in het graafschap Kent in de jaren 1980. Volgens hem is er onvoldoende gedaan in die tijd om met kindermisbruik af te rekenen, doordat er vooral ‘ongeloof heerst in de publieke gemeenschap’.. Lord Warner gaat verder:

“Het is behoorlijk smakeloos materiaal. En onze gemeenschap heeft er erg veel moeite mee om met deze zaken in het reine te komen. We blijven continue een houding houden van opkijken tegen autoriteiten. En een cover-up betekent dat deze zaken bijzonder goed georganiseerd zijn, vanuit de kant van de misbruikers. Ik geloof dat een groot deel van de zaken die bekend zijn, gaat over het ongevoelig zijn van mensen, in plaats van het bezorgd zijn om de bescherming van kwetsbare bevolkinsgroepen, zowel onder kinderen als bij volwassenen.”

Peter McKelvie
Peter McKelvie

Peter McKelvie bracht kindermisbruik aan de oppervlakte…
Volgens Peter McKelvie, voormalig directeur van de kinderbescherming en de man wiens beschuldigingen feitelijk het hele ‘onderzoekscircus’ in 2012 hebben aangezwengeld, zijn tenminste 20 prominente lieden schuldig aan kindermisbruik. McKelvie liet in het programma ‘Newsnight’ van BBC2’s weten:

Ik geloof dat er sterke aanwijzingen zijn én daarnaast een hele boel informatie dat tot bewijs kan worden omgezet, wanneer gedegen onderzocht, dat er een extreem-machtige elite is, in de top van de politieke klasse, al minstens zolang als ik leef; en ik ben 65 jaar.

Er is voldoende bewijs om het keer op keer te blijven onderzoeken, in ieder geval van de laatste 30 jaar. Er is altijd sprake ook geweest van het blokkeren van dergelijk onderzoek en het bedekken van de waarheid, waardoor gedegen onderzoek wordt ondermijnd.”

Hij voegde daar aan toe:

“Voor het eerst in mijn leven geloof ik, dat er nu slachtoffers zijn die naar voren durven komen, en dat gerechtigheid zal worden gedaan, aan een heleboel overlevenden van dit misbruik. Maar helaas is deze zaak ook al weer zodanig bezig met oudere zaken, dat een boel van de misbruikers nu overleden zijn. En laat ik duidelijk zijn: we kijken naar de ‘Lords’ (in de Engelse Eerste Kamer) en we kijken naar het parlement, bij de ‘Commons’, we kijken naar de rechterlijke macht en we kijken naar instituten waar een klein percentage pedofielen rondloopt.
En we kijken naar een iets groter percentage mensen dat aanwezig is, die ervan geweten hebben, maar vanuit hun eigenbelang en omwille van hun politieke partij geoordeeld hebben, dat het ‘veiliger’ voor hen was, om het verhaal onder de pet te houden, in plaats van ermee naar buiten te komen.

McKelvie was hoofd van de Kinderbescherming in Hereford en Worcester, heeft meegewerkt aan de veroordeling van ene Peter Righton, mede-oprichter van de ‘Paedophile Information Exchange’ (PIE). Righton, die onlangs stierf, was veroordeeld voor het importeren van kinderpornografie. McKelvie had de politie in 2012 gemeld dat de politie van West Mercia 7 dozen met bewijs had, inclusief verschillende brieven met correspondentie van Peter Righton met andere pedofilie-verdachten.

mirror_uk_satanism_paedophiles_mi5_popstars_politiciansDe minister maakt er écht werk van..
Onlangs vertelde May in de Engelse Tweede Kamer, dat ze publieke hoorzittingen wil laten plaats vinden, over de wijze waarop klachten over seksueel geweld en -misbruik behandeld zijn, en soms ook volledig werden genegeerd, bij publieke instellingen en vaak vele decennia lang..! De weerstand tegen een dergelijk grondig onderzoek, is lang afgehouden door diverse politieke groepen, maar op het gevaar af dat zij beschuldigd zouden worden van een cover-up door het establishment, beloofden ze dat ze mee zouden werken en dat er geen beperkingen aan een dergelijk hoorzitting zou zijn..

Een dergelijke serie hoorzittingen zal de minister in staat stellen, de zaken van de geheime diensten te onderzoeken en bijvoorbeeld ook de beschuldigingen dat het secretariaat van de Conservatieven in 1970 mee heeft gewerkt aan het onderdrukken van beschuldigingen van kindermisbruik door leden van de parlementaire partij. Er wordt ook verwacht dat enkele slachtoffers bewijs zullen aandragen.

De Labour-leden van het Engelse parlement wijzen naar een BBC-documentaire uit 1985, waarin een voormalig lid van de overheid (tussen 1970 en 1973) had verklaard, dat het secretariaat van de Engelse conservatieve partij had beloofd hem ‘uit de pers te houden’, toen dit parlementslid betrokken bleek bij ‘een schandaal met jonge jongetjes’. Uit de documentaire was ook gebleken dat het secretariaat dat niet ‘zomaar’ deed, maar natuurlijk nu materiaal in handen had om het betreffende parlementslid te manipuleren…

May beloofde dat ze naar plannen zal gaan luisteren, daarbij gesteund door Labour-parlementslid Tom Watson, waarbij gebruik wordt gemaakt van ambtenaren om aantijgingen van kindermisbruik te rapporteren in de vorm van ‘verplicht klokkenluiderschap’… De plicht om te rapporteren, zou de betreffende ambtenaar verlichten van zijn gevoel van onveiligheid, wanneer hij vrijwillig informatie zou achterhouden van verdacht kindermisbruik.

x

* * *

SundayPeople 02-11-2014

x

Blair child abuse cover up

 

11 gedachten over “Ex-minister: ‘Kinderen vanuit thuis aan pedofielen geleverd’..

 1. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar gedrag op deze wereld. Het heeft iets te betekenen. Als je de kosmische wetten kent, weet je dat dit NIET je verantwoordelijkheid is.

  “Maar wat we jou met name hier in de inleiding willen aanreiken is de moed om te helpen dit schandaal ook in Nederland naar het Licht te brengen”
  Nederland heeft zijn eigen pedofielen doofpot, Demmink bijvoorbeeld.
  De stelling “Bijvoorbeeld met het veel gehoorde kul-motto van ‘alles waar je aandacht aan geeft, groeit” slaat nergens. Alles waar je aandacht aan schenkt wordt gevoed.

  1. Kosmische wetten????? Wie zal dat dan weten? Of ken jij ze?
   Hoezo niet de verantwoordelijkheid?

  2. @Lucy: De vraag is of je het positief voedt of negatief. Negatief voed je het door er geen aandacht aan te besteden. Het bestaat namelijk dan wel, doordat je BESLOOT er geen aandacht aan te geven.. Waaraan..?? ‘HET’ bestaat dus wel, ondanks je pogingen het te negeren..!! Even opletten Lucy..
   Geen aandacht geven, betekent opzij schuiven. En met de kracht van het ‘opzij-schuiven’ worden grote negatieve krachtvelden gevoed en worden ‘monsters-die-om-liefde-schreeuwen’ niet gezien.. Lees ajb dit verhaal; dan zal je wellicht een lichie opgaan..?
   http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/over-het-integreren-van-onze-schaduwkant/

  3. Kosmische wetten, dat zijn gegevens opgeslegen in je onderbewust zijn, dat voed je geweten, en laat je weten via je intuïtie of een handeling voor jouw juist is of niet.
   Je hoeft je als mens niet verantwoordelijk te voelen wat andere individuen uitspoken.
   Maar het perverse uitdragen van kromme sexuele handelingen, als iets mooi’s,
   is tegen de natuurwetten gekeerd.

  4. “De stelling “Bijvoorbeeld met het veel gehoorde kul-motto van ‘alles waar je aandacht aan geeft, groeit” slaat nergens. Alles waar je aandacht aan schenkt wordt gevoed.”
   Elk zaadje, ook dat wat wij een onkruidzaadje noemen, voedt zich vanuit de [oer]grond. Zoals Jenne ook al aangeeft, ons handelen wordt voor een groot deel aangestuurd/gevoed vanuit ons onderbewustzijn.
   Halen we het zaadje uit de grond (naar boven!), dan sterft het. Brengen we de schaduwzijde van de maatschappij in het daglicht/aan het licht, dan zal het uitsterven. In het duister (in het geniep) kan het echter voortleven en [zal het] zelfs groeien.

   Dan is er het punt van aandacht. Wens je alleen aandacht te geven aan wat voor jou persoonlijk van belang is? Of heb je ook ruimte voor de eenheid van het leven? De miljarden cellen van een lichaam werken immers ook prima in balans en harmonie samen. Dat kunnen wij mensheid ook; dat lijkt mij zelfs het doel, onze gezamenlijke ont – wikkeling. Daarna is het niet meer INgewikkeld; vreugde, een-voud[ig]!

 2. In Nederland zijn we ook al een aantal jaren met deze zaken bezig … die nog steeds niet grondig onderzocht en aangepakt worden. De schijnheiligheid en ‘heilige huisjes’ praktijken blijven schrijnend. De zaak Demmink staat niet op zich, er is een groot netwerk binnen justitiële zaken en rechterlijke macht bekend. Een journalist is er al voor om het leven gekomen.
  De gebruikelijke kop-in-het-zand-steken praktijk zal toch echt aangepakt dienen te worden. Ik mag hopen dat er inmiddels genoeg publiciteit hierover ontstaat, waardoor er echt zaken opengebroken worden en mensen aangeklaagd en opgepakt worden.

 3. Onze hele westerse wereld is in handen van viespeuken, de TV en andere media wordt beheerst door sexueel kromme mensen, het gaat langzaam maar zeker, zo wen je er aan, en onze kinderen denken dat het zo hoord, en altijd is geweest.
  Bij de BBC zijn het de kraaiende relnichten die de boventoon voeren, de oude hetero garde verslaggevers wordt herplaats met Lesbiënes, het begint de mensen te vervelen, die constante confrontatie met goore praatjes, als je sexueel anders bezig wil zijn O.K., maar doe het in je eigen tijd !
  Er wordt op aangestuurd het kindermisbruik oogluikend toe te laten, nou zieker kan het niet, we gaan naar het eigen rechtertje spelen toe !
  Het perverse denken viert hoogtij, als je je fatsoenlijk opsteld, wordt je als burgelijk weg gezet, er zijn grenzen, en er is een midden weg in dit alles, beetje potsierlijk om te zien, die Gay pride, de Isis gooid ze van de daken, dat is de keer zijde, er is plaats voor een ieder op deze planeet, maar respecteer de anderen, en ook zijn ideéen, en draag dit kromme idée niet uit als iets mooi’s want dat is het niet.

  1. Wat moet men hiervan nou vinden…op de ene manier, snap ik de hulpvraag van de Poolse vrouwen, op de andere manier werpt het vragen op, zoals, in hoever en hoe mag zich een land met de wetgeving van een ander land bemoeien? Wie heeft er nog baat bij zo een pil?
   ‘A.s. zaterdag 27 juni zet een groep activisten een drone in om vanuit Duitsland abortuspillen naar Polen te vliegen. De actie is een initiatief van het Nederlandse Women on Waves, in samenwerking met actiegroepen uit Berlijn en Warschau. De activisten willen op deze manier protesteren tegen de anti-abortusregels in Polen.’

   Een reactie:
   “We hebben de pillen in ieder geval goed af kunnen leveren aan de Poolse vrouwen. Dit ondanks dat de duitse politie de afstandsbediening uit onze handen rukte en we gearresteerd werden.”

   http://www.drones.nl/drone-gebruikt-voor-droppen-abortuspillen-in-polen/

 4. Zie de videos van Kevin Annett over the 9th Circle. Satanische jachtpartijen op kinderen in een bos in Belgie. Eigen Koninklijk Huis ook schuldig. ( Als het klopt. )

  1. Hoe het zat met pedofilie in België, ten tijde van Dutroux en zijn beschermers? Ook tot op heel hoog niveau( kerk-politici, koningshuis) 30 getuigen verdwenen ( of vermoord)
   Stel die vraag eens aan Dhr. Luc Vervliet: thevitruviusgroup@hotmail.com

 5. Tear me apart and boil my bones
  I’ll not rest till she’s lost her throne
  My aim is true my message is clear
  It’s curtains for you, elizabeth my dear

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.