Advertentie

Vaccinatiekul ten top: ‘Prikregistratie’…


Het klinkt allemaal zo sofisticated nietwaar? Een registratie (hosanna voor de bureaucratie) van alle kinderen op peuter- en kleuterzalen die gevaccineerd zijn tegen.. In dit geval gaat het om vaccinatie tegen mazelen, zodat de school en ’toezichthouders’ een ‘goed beeld krijgen’ van de vaccinatiegraad van de kinderen/peuters/kleuters in kwestie. Nu wil minister Asscher van Sociale Zaken (!) met de landelijke GGD’s in overleg over de noodzaak van het registreren van de vaccinatiestatus van kinderen in de kinderopvang.Dat is te lezen in zijn antwoord op vragen uit de Tweede Kamer (HIER).

Het RIVM is niet bepaald een consistente club in haar antwoord naar de burgers van Nederland, die zij 'dient te dienen'..
Het RIVM is niet bepaald een consistente club in haar antwoord naar de burgers van Nederland, die zij ‘dient te dienen’..

Het RIVM adviseerde kinderdagverblijven onlangs om te registreren of kinderen wel of niet gevaccineerd zijn. Dit advies kwam naar aanleiding van de mazelenbesmetting in een Haags kinderdagverblijf eerder dit jaar. Minister Asscher vindt het begrijpelijk dat ouders willen weten of er niet-gevaccineerde kinderen in de kinderopvang zijn. Maar hij benadrukt dat kinderdagverblijven ouders niet kunnen verplichten om medische persoonsgegevens te delen.

Een en ander op grond van het verbod van de Wet bescherming persoonsgegevens. Het RIVM is zoals gezegd, ongetwijfeld met wetenschap dat deze WBP bestaat, een voorstander van het registreren van deze gegevens. Het betekent dus nu concreet, dat registratie alleen mogelijk is, wanneer ouders deze gegevens willen delen. De vraag is waarom deze registratie dan door het RIVM wordt ‘gewenst’.. Want zoals Asscher ook eerder al aangaf, is het juridisch niet mogelijk dat een kinderdagverblijf kinderen weigert op basis van hun vaccinatiestatus…!

asscherDit is ook in strijd met de genoemde wet. Gebeurt het toch, dat weigeren van kinderen, dan zal een rechter moeten bepalen of het kinderdagverblijf met haar weigering, een legitiem doel dient en of het weigeren van kinderen eraan bijdraagt dat dit doel dan bereikt wordt… Zo’n ‘legitiem doel’ zou dan bijvoorbeeld kunnen zijn, dat een bepaalde ziekte zich in een bepaalde regio plotseling voordoet. Een kinderdagverblijf zou dan, met het oog op de veiligheid, ervoor kunnen kiezen niet-gevaccineerde kinderen tijdelijk te weigeren… Hen in simpel Hollands gezegd, te brandmerken als ‘gevaarlijk’ en ‘a-sociaal’…!

Kinderopvangeigenaren vinden het weigeren van niet-gevaccineerde kinderen ook al niet zo vreemd. Uit een enquête van RTL Nieuws onder 560 kinderopvang-directies, bleek onlangs, dat er al 5 kinderdagverblijven zijn, die kinderen weigeren vanwege hun vaccinatiestatus. Nog eens 118 vinden dat ze niet-gevaccineerde kinderen kunnen weigeren als die zich aandienen. Ze vinden dat de gezondheid van de andere kinderen en medewerkers gaat boven het recht van ouders om hun kind niet in te enten. Tja en zo staat de vaccinatiemythe kennelijk op haar laatste, maar vooral gammele benen.

Waarom gammel? Omdat inmiddels wereldwijd wordt aangetoond, wetenschappelijk gemeten zelfs (..), dat JUIST KINDEREN DIE TEGEN MAZELEN GEVACCINEERD ZIJN, de grootste gevarengroep vormen voor…  jawel.. mazelen..! Lees het artikel hieronder en deel het sprookje van de ‘Prikregistratie’ met mensen/ouders om je heen. Stel hen gewoon gerust en laat ook jezelf niet gekmaken door deze acties, die langzaam aan de vorm van een soort hetze krijgen..!

x

* * *

x

x

Vaccinatiekul ten top: ‘Prikregistratie’…

2014 © WantToKnow.nl/.be – vertaling Guido Jonkers
(origineel HIER)

X

In Amerika (VS) is onlangs de grootste uitbraak van mazelen geconstateerd sinds decennia, waarbij ook gevaccineerde kinderen heel simpel ook onder de mazelenpatiënten blijken te vallen.. En hoewel artsen deze uitbraak toeschrijven aan personen die van buitenlandse reizen teruggekomen zijn en ongevaccineerde kinderen, blijkt dat het MMR-vaccin (mazelen, bof en Rode Hond) geen effect heeft gehad op minimaal 5% van de gevaccineerde kinderen. Overigens werden veel jonge artsen op het verkeerde been gezet, doordat deze mensen nog nooit mazelen hadden gezien en derhalve al te makkelijk een verkeerde diagnose stelden.

Auteur en redacteur Catherine Frompovich zat op zaterdag 14 juni aan haar ontbijt en luisterde naar een radiostation in Philadelphia, toen ze plotseling een nieuwsbericht hoore dat haar volledig verraste. Het ging namelijk over de uitbraak van mazelen in (delen van) de VS, en er werden statistieken genoemd, inzake het percentage van mazelengevallen onder kinderen die hier juist tégen gevaccineerd waren..

Ze probeerde later het rapport te pakken te krijgen op het internet, maar dat lukte niet. Wat ze hoorde was ongeveer als volgt: ‘De huidige uitbraak van mazelen in Californië, heeft de autoriteiten verrast, doordat gedacht werd dat mazelen volledig waren uitgeroeid, als gevolg van vaccinaties en vaccins. Nu blijkt echter dat lokale gezondheidsautoriteiten tot de conclusie komen dat 85% van degenen die mazelen hadden, volledig gevaccineerd waren tégen deze mazelen’..!

Wat een bekentenis, en dat gewoon via de radio..! Dit was toch waar de mensen die continue op de gevaren van vaccinaties wijzen, voor hadden gewaarschuwd..? En dátgene waar de gezondheidsautoriteiten altijd hun neus voor hadden opgehaald. Dat het steeds vaker blijkt dat het helemaal niet de niet-gevaccineerden zijn, die de mazelen verspreiden, maar de gevaccineerden..! Is dit geen moment om jezelf eens goed in de arm te knijpen..?

Een nogal krachtige uitspraak..!
Uit dat ongeverniste nieuwsbericht, blijken eindelijk nu de feiten, die dus nu wijd naar buiten komen, Maar noch op de website van het betreffende radiostation (KYW), was het bericht terug te vinden, noch werd het bericht een half-uur daarna opnieuw uitgezonden. Het was kennelijk nodig de nieuwsberichten van het station te ‘saneren’ en het bericht ook uit de archieven te houden… Maar hoe kan het dan dat een dergelijke, gevoelige uitspraak, tóch door de mazen van de vaccinatie-censuur slipt..?

Was het te vroeg in het weekend voor de nieuwscensuur om álles al gezien te hebben..? Was de chef-redacteur van de nieuwsredactie even niet op z’n plek geweest..? Of was het JUIST een bewust persoon op de redactie die erin geslaagd was dit bericht door de censuur te krijgen..? Maar je kunt er gif op innemen dat het met opzet UIT de verdere nieuwsuitzendingen van die ochtend is gehaald. Doordat het natuurlijk niet in de lijn-der-verwachtingen viel, rondom de publieke opinie rondom vaccins en vaccinaties..! En dat het volk dient te blijven geloven dat ongevaccineerde kinderen degenen zijn, die de oorzaak van deze ‘mazelen-epidemie’ zijn.

De cijfers spreken
Het rapport waarover ik gehoord had, sprak over zo’n 80 geconstateerde mazelengevallen. Surfend op het internet, kwam ik erachter dat in april 2014 ‘het schokkende cijfer van 49 mazelen-gevallen bekend was’..  En dat er vorig jaar, rond deze tijd, er slechts van 4 mazelengevallen sprake was geweest… En hier is iets dat autoriteiten onmiddellijk hadden moeten implementeren, waarbij het vrij zou moeten staan aan de overheidsautoriteiten (zoals de CDC’s) en ook de lokale gezondheidsautoriteiten, om over het volgende te rapporteren: 1. óf de persoon in kwestie is gevaccineerd; 2. het type vaccinatie dat is toegediend en 3. de vaccinatiedata.

De noodzaak van accurate statistische rapportage..
Ik zal nu een perfect voorbeeld geven, ter illustratie van de noodzaak van accurate, statistische rapportage, in plaats van vooringenomen ‘data’ te verspreiden.. Op de websiteAbout.com Health Pediatrics Measles Outbreak 2014, kun je een lijst vinden van de mazelenuitbraakgevallen in verschillend locaties in de VS. Maar daarbij ontbreken de cijfers van wie en hoeveel zich hebben laten vaccineren tegen mazelen, maar er waren bij een aantal gevallen wel bijzondere opmerkingen te lezen, die vooral tégen ongevaccineerden lijken gericht. Lees zelf mee..

  • Een niet-volledig gevaccineerde volwassene uit Utah, kreeg mazelen, toen ze door Europa reisde. (2014)
  • Twee gevallen van mazelen in Johnson County, Kansas, waaronder een ongevaccineerd kind. (2014)
  • Eén persoon in Dauphin County, Pennsylvania die andere mensen in Harrisburg en Middletown blootstelde aan mazelen. (2014)
  • Een ander geval van mazelen in Virginia, een volwassene die nogal wat mensen heeft aangestoken in Fairfax, Loudoun en Arlington counties in Virginia; Montgomery County in Maryland en Washington, D.C. (2014)
  • Twee gevallen in Clay County, Missouri, de moeder en haar zus en een ongevaccineerd kind, dat besmet bleek met mazelen nadat ze uit hun gebied waren gereisd. (2014)
  • Een ongevaccineerd kind in Clay County, Missouri, dat onlangs was teruggekeerd van een internationale trip. (2014)
  • Iemand, ergens in Tennessee. (2014) [Wat is dat nu voor een soort ‘accurate statistiek’..? Een ongelooflijk en ongeloofwaardig rapport..!
  • Minstens 32 mensen in 6 Ohio counties bij een uitbraak die begon onder Amish, die naar de Filipijnen waren gereisd. (2014)
  • Een gedeeltelijk gevaccineerde, 19 maanden oude baby in Hennepin County, Minnesota, die in het buitenland was geweest.. (2014)
  • Minstens 13 personen in Holmes County en Knox County, Ohio die uitbrak bij de Amish-Mennonite Organization die naar de Filipijnen waren gereisd. (2014) [Zijn dit niet dezelfde mensen die hierboven al in 2 statistieken zijn genoemd..?]
  • Een ander geval van mazelen in New York City. (2014) [Wel of niet gevaccineerd…?!]
  • Een ongevaccineerd persoon in Maricopa County, Arizona die onlangs in Europa was geweest en waarschijnlijk mensen heeft blootgesteld aan mazelen in het Phoenix Sky Harbor Airport en andere gebieden in Phoenix en Scottsdale. (2014)
  • Een ongevaccineerd kind dat anderen aangestoken heeft op het Portland International Airport. (2014)
  • Nog twee gevallen van mazelen in New York City, waarmee de totale telling op 21 – 10 kinderen en 11 volwassenen uitkomt, waarbij de kinderen óf gewust niet gevaccineerd waren, of nog te jong waren voor vaccinatie. (2014)
  • Twee ongerelateerde gevallen met onbekende bron in Fairfield County, Connecticut. Inclusief een ongevaccineerde volwassene en een 7 maanden oude baby. té jong om gevaccineerd te zijn. (2014)
  • Een ongevaccineerde man in Rhode Island, die anderen aangestoken zou kunnen hebben in twee regio-ziekenhuizen in North Attleboro, Massachusetts. (2014)
  • Twee ongevaccineerde familieleden van een student van de University of California, die mazelen had opgelopen tijdens zijn reis naar de Filipijnen. (2014)
  • Nog een verdacht geval van mazelen in Hawaii; een niet-gevaccineerde peuter (vertraagde immunisatie) die blootgesteld werd (in de praktijk van een arts) aan een ongevaccineerd kind met mazelen, die het had opgelopen, toen het een paar weken daarvoor met ouders naar de Filipijnen gereisd had. (2014
  • Nog twee gevallen van mazelen onder ongevaccineerde studenten op de Crowne Hill Elementary School in Temecula, California. (2014)
  • An unvaccinated 11-month-old infant in Oahu, Hawaii who had just returned from the Philippines, where there has been a very large outbreak of measles in the last few years.

A student at a Temecula, California elementary school, which has led to the quarantine of at least 10 other unvaccinated students.

An unvaccinated student at the University of California, Berkeley who studied abroad in Asia and exposed others while attending classes and riding Bay Area Rapid Transit (BART) between Tuesday, February 4 through Friday, February 7.

Two related cases in North Texas, including an unvaccinated 12-month-old in Collin County, Texas who contracted measles on a trip out of the country. (2014)

An unvaccinated young child who may have exposed people to measles at Albany Medical Center in New York. (2014)

An unvaccinated student at Rensselaer Polytechnic Institute in Troy, New York. The student had signed a waiver to allow them to attend the college without the otherwise required vaccine. (2014)

Someone in California – the first case of 2014. [What kind of accurate statistical reporting is that? How about someone on the moon?]

– See more at: http://www.naturalblaze.com/2014/06/california-measles-85-of-those.html#sthash.Qfs9IX3j.dpuf

 

 

Now, I’d like to cite a perfect example to illustrate the imperative need for accurate statistical reporting rather than oblique ‘data’.In the About.com Health Pediatrics Measles Outbreak 2014 website, we see a listing of measles outbreaks in various U.S. localities, but it does not report how many individuals are/were vaccinated. However, and rather ironically, some apparently irresponsible, rather aspersion-like comments are implied, it seems, toward the unvaccinated, e.g.: – See more at: http://www.naturalblaze.com/2014/06/california-measles-85-of-those.html#sthash.Qfs9IX3j.dpuf

Now, I’d like to cite a perfect example to illustrate the imperative need for accurate statistical reporting rather than oblique ‘data’.In the About.com Health Pediatrics Measles Outbreak 2014 website, we see a listing of measles outbreaks in various U.S. localities, but it does not report how many individuals are/were vaccinated. However, and rather ironically, some apparently irresponsible, rather aspersion-like comments are implied, it seems, toward the unvaccinated, e.g.: – See more at: http://www.naturalblaze.com/2014/06/california-measles-85-of-those.html#sthash.Qfs9IX3j.dpuf

Saturday, June 14, 2014, around 10AM while having breakfast, this writer was listening to KYW 1060 All News Radio, a CBS affiliate in Philadelphia, Pennsylvania, when to her great surprise she heard a news report that caught her off-guard. Why off-guard? Well, it was a report, plus statistic, regarding measles and the percentage of those contracting the disease who are fully vaccinated. Paraphrasing, the report went something like this, since she cannot locate it on the Internet or KYW’s home page: – See more at: http://www.naturalblaze.com/2014/06/california-measles-85-of-those.html#sthash.7PPtw8aE.dpuf
Saturday, June 14, 2014, around 10AM while having breakfast, this writer was listening to KYW 1060 All News Radio, a CBS affiliate in Philadelphia, Pennsylvania, when to her great surprise she heard a news report that caught her off-guard. Why off-guard? Well, it was a report, plus statistic, regarding measles and the percentage of those contracting the disease who are fully vaccinated. Paraphrasing, the report went something like this, since she cannot locate it on the Internet or KYW’s home page: – See more at: http://www.naturalblaze.com/2014/06/california-measles-85-of-those.html#sthash.7PPtw8aE.dpuf

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.