Advertentie

Vaccinatie-wereld in paniek..


De manier waarop ouders worden weggezet, die hun kinderen niet laten vaccineren. Of hoe je met Disney-cartoons ook mensen kunt beschadigen..!
De manier waarop ouders worden weggezet, die hun kinderen niet laten vaccineren. Of hoe je met Disney-cartoons ook mensen kunt trachten te beschadigen, door ze dommer dan Goofy te noemen..!

x

x

86% Van kinderen met mazelen, was gevaccineerd..!

2015 © WantToKnow.nl/.be

Opnieuw is het BMR-vaccin in het nieuws. Het vaccin dat zou moeten beschermen tegen de Bof, Mazelen en Rode Hond, blijkt keihard te FALEN in een mazelenepidemie in en rond Disneyland. En dat terwijl bijna op hetzelfde moment, een schreeuwerige Australische premier Abbott de pers haalt, doordat hij Australische ouders die hun kinderen niet laten inenten, vanaf januari 2016 de kinderopvangtoeslag en gezinsbelastingvoordeel wil ontnemen.  En dat discriminerende publiciteitsgeintje van Tony Abbott, zou Australische gezinnen daardoor jaarlijks bijna € 11.000 per kind kosten..!

vacc safe and effectiveEn natuurlijk wordt het verhaal dan weer in spiegelschrift gebracht..  Abbott: “Ouders die hun kinderen wel vaccineren moeten erop kunnen vertrouwen dat ze op de kinderopvang geen ziektes oplopen omdat anderen gewetensbezwaren hebben tegen vaccinatie”. En hoewel ongeveer 97% van de Australische kinderen wordt gevaccineerd, is het aantal dat niet wordt ingeënt, de laatste 10 jaar gestegen, waardoor er nu 39.000 ongevaccineerde kinderen onder de 7 jaar zijn; zo’n 24.000 meer dan 10 jaar geleden. De motivatie van de ouders komt meestal voort uit geloofs- of levensovertuigingen. Dat het vaccineren van je kinderen daarbij ook een ‘levensovertuiging’ is, dááraan wordt door de Australische ‘leider’ geen woord besteed..!

Tony Abbott: “De Australische regering is extreem bezorgd over het risico dat dit met zich meebrengt voor andere kinderen en de gemeenschap. De keuze om kinderen niet te vaccineren wordt niet ondersteund door de overheid en zou niet moeten worden gesteund door belastingbetalers via kinderbijslag.”

Ook in Nederland worden kinderen niet altijd ingeënt tegen onder meer mazelen en de bof. De Tweede Kamer onderzocht vorig jaar nog de vraag, of kinderopvangcentra niet-gevaccineerde kinderen mogen weigeren, maar kwam tot de slotsom, dat dit discriminerend is en dat kinderen weigeren, dus niet mag niet volgens de wet.

De omgekeerde wereld..!

Gezondheidsautoriteiten in de VS proberen eenzelfde koers te varen als premier Abbott van Australië doet. Ook zij proberen de vaccinatie-wurggreep verder aan te halen, nadat een uitbraak van mazelen, afgelopen December, 140 kinderen trof. Men gaat er van uit, dat deze uitbraak het gevolg was van contacten die deze kinderen hadden in Disneyland in Anaheim/Los Angeles.
Duidelijk te zien hoe in de VS de mazelen bijna was uitgeroeid op natuurlijke wijze, door gezonde voeding (vitamines), betere hygiëne, kleding en behuizing, voordat er zogenaamd via vaccinaties een einde kwam aan de 'opmars' van de mazelen..!! Tja, als je het laatste deel van de grafiek laat zien, zou je denken dat de vaccinaties hun doel bereikt hebben..
Duidelijk te zien hoe in de VS de mazelen bijna was uitgeroeid op natuurlijke wijze, door gezonde voeding (vitamines), betere hygiëne, kleding en behuizing, voordat er zogenaamd via vaccinaties een einde kwam aan de ‘opmars’ van de mazelen..!! Tja, als je het laatste deel van de grafiek laat zien, zou je denken dat de vaccinaties hun doel bereikt hebben..

Maaarrrr.. Een nieuwe studie wijst uit dat van deze geïnfecteerde kinderen, maar liefst 86% ‘waren voorzien’ van een BMR-vaccin.. Het commentaar van onderzoekers van het MIT, het Massachusetts Institute of Technology: “Gezien het hoge besmettelijkheidskarakter van mazelen, is een vaccinationgraad van 96 – 99% nodig, om kudde-immuniteit te behouden voor toekomstige uitbraken..”

Kudde-immuniteit
Kudde-immuniteit of ook wel groepsimmuniteit of collectieve immuniteit genoemd, is de beschermende immuniteitsstatus van een populatie tegenover een bepaalde infectieziekte. Dus in welke mate is de kudde, de groep of het collectief immuun voor een bepaalde besmettelijke ziekte. De theorie van vaccins is, dat de kudde-immuniteit op peil gebracht zou worden, door het vaccineren van één bepaald gedeelte van de bevolking. En daarbij is de theorie, dat men, om de volledige populatie te beschermen, niet alle individuen dient te vaccineren.
x
Vanaf een bepaalde vaccinatiegraad kan een ziekte zich niet gemakkelijk/een stuk moeilijker verspreiden in een populatie.De theorie rondom vaccins en vaccinaties, gaat er daarbij vanuit dat een vaccin bijna heilig is en in staat is een soort dam op te werpen, tegen de verspreiding van een besmettelijke ziekte. Daarbij geldt, dat het aandeel van de immuun-geachte individuen in een populatie, waarboven een ziekte niet langer kan blijven bestaan, als kudde-immuniteitdrempel wordt gedefinieerd.De theoretische waarde van deze immuundrempel is gebaseerd op de besmettelijkheidsgraad van de ziekte, de vermeende werkzaamheid van het vaccin en de contactparameter voor de bevolking. Dus de mate en intensiteit waarin mensen contact met elkaar hebben.
x
Geen enkel vaccin biedt dus volledige bescherming, maar de verspreiding van de ziekte van mens op mens zou volgens de vaccinatietheorie, veel groter zijn bij personen die niet gevaccineerd zijn. De dogmatische manier echter, waarop de gevestigde vaccinatie-orde, tegen vaccinaties aan kijkt, als zijnde volledig veilig, betrouwbaar en efficiënt, zorgt ervoor dat discussies over kudde-immuniteit volledig ontsporen in het ‘voordeel’ van de vaccinatie-theorie-aanhangers.
(Bron: CCN, April 13, 2015; JAMA Pediatrics,
online-publicatie 16 maart 2015)

5 gedachten over “Vaccinatie-wereld in paniek..

 1. 140 kinderen waarvan 86% was voorzien van een bof mazelen en rode hond vaccin kregen toch mazelen.
  Dat betekend dat 120 kinderen besmet waren van de 140 kinderen in (theorie zelfs 120,4 kinderen).
  Als dan nog niet duidelijk is dat het vaccin niet doet wat het moet doen of erger zelfs juist de ziekte veroorzaakt dan kan men spreken van een hele dikke plaat voor de kop van degene die dit niet inzien en misschien zelfs ontkennen.
  Dat zou ook juist een gevaar voor de kinderen die niet gevaccineerd zijn kunnen betekenen want als gevaccineerde kinderen toch de ziekten krijgen waarvoor ze juist zijn gevaccineerd kunnen zij dus de niet gevaccineerde kinderen besmetten.
  Als ik dan verder ga kijken en op een rijtje zet dat in Afrika Ebola en malaria weer de kop op heeft gestoken en dat nu in Amerika de vogelgriep weer opduikt dan lijkt het er sterk op dat hier opzet in het spel is met de bedoeling om mensen te gaan vaccineren waar de farmaceutische industrie de vruchten van plukt en als dan de overheden ook nog dwang gaan hanteren dan zijn hier andere belangen in het spel dan gezondheidszorg.
  Het past wel mooi in het plaatje om de bevolking te reduceren.

  1. Het is toch allemaal zo logisch als wat. Als die 86% “beschermd” was door vaccinatie tegen de mazelen en dus toch mazelen krijgt toont dit overduidelijk aan dat het vaccin faalt, niet degelijk is. Dit wetende is het toch meer dan logisch dat als men nog meer mensen gaat vaccineren met dit slecht-werkend vaccin er wel kudde-immuniteit zal ontstaan. Simpel toch? Immers niemand kan dan meer ziek worden omdat het vaccin plotseling is omgetoverd tot een wel goed werkend vaccin. Zomaar ineens wordt een slecht-werkend vaccin een goed werkend vaccin omdat de laatste paar procent van de bevolking ook dit slecht-werkend vaccin toegedient krijgt. Dat moet toch wel het verschil maken, dat kan toch niet anders? Pure logica.
   Nu ik dit zo lees moet ik wel toegeven: wil je deze logica kunnen volgen moet je wel lang naar school geweest zijn. Daar leer je in ieder geval wel hoe je iets dat krom is, weer recht kan lullen.

 2. Als je de aarde in oude staat terug wil brengen(Agenda21/NWO), dan moet je dit ook bij mensen doen. Dus stoppen met vaccineren. Ik denk dat er dus eerst nog mensen uitgeroeid moeten worden en dat later vaccineren weer afgeschaft gaat worden. Of men is de mens aan het transformeren naar eencellig geslacht. Kun je er robotjes van maken. Elite mag zich wel voortplanten. In de 2de wereldoorlog kon men Joden oppakken door gemeente registratie. Nu kun je mensen al selecteren op DNA. Via databanken en later door chip. Dat honden al gechipt worden is er niet voor honden en voor jou als bezitter, maar puur gemakzucht(pc) en kennis vergaren voor de dierenartsen/klinieken enz. Afleidingspropaganda: dat er veel gefokt wordt/ dat als je je hond kwijt bent of gestolen wordt. Tip: een dierenkliniek wil verdienen en dus zieke hondjes zijn eigenlijk dan geen probleem. Ik heb altijd honden gehad en er is nog nooit een hondje kwijtgeraakt. Een hond komt namelijk altijd zelf weer terug, als ie dat echt zelf wil.
  En ja, je moet zelf wel opletten wat je koopt en zelfs bij een erkende fokker kun je het risico lopen op een ziek hondje.
  Voornaamste reden chip/data hond: het testen hoe het systeem werkt en dat over brengen op de mens.

 3. Ach ik heb nog op mijn opleiding geleerd dat als je eenmaaal de mazelen hebt gehad als ziekte dat je het daarna nooit meer krijgt. En dat daarom ook de vaccinatie zo goed zou werken. Ik heb als kind 2x de mazelen gehad en als volwassene nog voor een 3e keer in een tropisch land. Enfin ze lullen maar wat.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.