Advertentie

Mazelen verspreid door… Mazelenvaccinaties..!!


Laat je je kind inspuiten met een 'vage vaccinsubstantie', vervaardigd door een dubieuze, maar vooral frauduleuze club.. Of zorg je voor genoeg weerstand bij het kind, en informeer je jezelf. Vóóóórdat je je macht en kracht uit handen geeft aan mensen die het ook niet weten, maar vooral aan zichzelf denken..?
Laat je je kind inspuiten met een ‘vage vaccinsubstantie’, vervaardigd door een dubieuze, maar vooral frauduleuze club.. Of zorg je voor genoeg weerstand bij het kind, en informeer je jezelf. Vóóóórdat je je macht en kracht uit handen geeft aan mensen die het ook niet weten, maar vooral aan zichzelf denken..? (klik op illustratie voor link naar artikel van Ing. Harry Zandvliet over de ‘zegeningen’ van het krijgen en doorstaan van de mazelen..!!)

x
x

Mazelen verspreid door… Mazelenvaccinaties..!!

2015 © WantToKnow.nl/.be
origineel: HIER

x
Nieuw onderzoek bevestigt dat mazelen kunnen worden verspreid door.. vaccinaties tegen de mazelen.. Het moet toch niet gekker worden, maar uit een opmerkelijke wetenschappelijke studie blijkt dat mensen niet alleen kunnen worden besmet met mazelen door de BMR-vaccinaties (Bof,Mazelen,Rode hond), maar dat ze daarna de ziekte ook nog eens kunnen doorgeven aan anderen, die specifiek tegen mazelen zijn gevaccineerd. Een van de fundamentele fouten in het denken over vaccinaties is dat deze injecties een bonafide immuniteit tegen ziekteverwekkers opleveren. Onzin, zoals zo vaak al is gebleken. Opnieuw een fundamentele scheur in de vaccinatie-theorie..! 

Wordt de angst om NIET te vaccineren, 'gevaar' te lopen, niet het best met dit plaatje duidelijk gemaakt..?
Wordt de angst om NIET te vaccineren, en dus ‘gevaar-gevaar-gevaar’ te lopen, niet het best met dit simpele plaatje duidelijk gemaakt..?

Mazelen is een zeer besmettelijke ziekten en wordt veroorzaakt door het mazelenvirus. Het virus is van mens op mens overdraagbaar. Het kenmerkende verschijnsel van een mazeleninfectie is de rode huiduitslag. Mazelenvaccinatie wordt aangeboden aan alle kinderen in Nederland via het vaccinatieprogramma. Er wordt algemeen beweerd dat 2 doses BMR-vaccinaties een effectiviteit van maar liefst 99 % hebben. En deze beweringen gaan keihard door, ONDANKS de hoeveelheid bewijzen uit de epidemiologie en de enorme klinische ervaring die het VOLSTREKT tegendeel laat zien (zie o.a.: evidence from epidemiology and clinical experience).

Dit foutieve denken heeft geleid tot het idee dat mazelen-epidemieën hun oorsprong zouden vinden bij niet-gevaccineerden. Onlangs nog kwam het Disney-mazelenverhaal in de publiciteit, als zouden ongevaccineerden de oorzaak zijn van een mazelenepidemie, die uitbrak rondom Disneyland. (reported at Disney) Maar het blijkt dat maar liefst 18% van de ziektegevallen optreed bij mensen die wél waren gevaccineerd. Daaruit blijkt sowieso dat van de beweerde 99% effectiviteit al helemaal niets klopt natuurlijk. De vaccinaties falen, en daarom eisen de ‘Centers for Disease Control and Prevention’ (CDC) nu een dubbele dosis…! Jaja, hoe maak je van een nood een ‘deugd’..?

Problemen rond BMR-vaccins zijn veel groter!!
Maar de problemen rondom BMR vaccinaties zijn groter. Er kleven namelijk behoorlijke gezondheidsrisico’s aan, waaronder een verhoogde kans op autisme. Maar deze gezondheidsrisico’s worden verzwegen en informatie wordt in de doofpot gestopt. Het blijkt bijvoorbeeld, dat personen niet alleen niet kunnen vertrouwen op het niet oplopen van de mazelen, maar het blijkt mensen die een dubbele dosis mazelenvaccinatie hebben ontvangen, andere mensen kunnen besmetten met de ziekte. En hierover wordt dus gewoon niet gesproken. De niet gevaccineerde mensen moeten namelijk de schuld in hun schoenen geschoven krijgen. Een andere conclusie lijkt niet mogelijk..!

mazelengrafiek
Kijk naar de volstrekte idiotie om voor enkele gevallen van ernstige gevolgen van de mazelen, een volledige populatie in te enten, met een paardenmiddel, wat vaccins feitelijk zijn. Kijk eens naar het natuurlijk verloop van het verdwijnen van mazelen in Nederland, de afgelopen 60 jaar..!

BMRvaccinaties zorgen juist voor verspreiding van de ziekte..!!
In het magazine ‘Clinical Infectious Diseases’ werd vorig jaar gepubliceerd over de mazelenuitbraak van 2011. Schrijvers waren wetenschappers van het ‘Bureau of Immunization’, ‘New York City Department of Health and Mental Hygiene’, het ‘National Center for Immunization and Respiratory Diseases’ en de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) in Atlanta. Mensen die waren gevaccineerd tegen mazelen konden net zo goed de ziekte oplopen en bovendien waren zijn ook in staat om de ziekte door te geven aan anderen.

Deze conclusies werden door de media opgevangen en leidde o.a. tot dit artikel in Sciencemag.org in april 2014: ‘Mazelen uitbraak voor het eerst terug gevolgd tot een volledig gevaccineerde patient.’ (HIER)
En vervolgens blijkt uit deze studie met de titel, ‘Mazelenuitbraak bij mensen met immuniteit, New York City, 2011′, (HIER) dat mensen die een vaccinatie tegen mazelen hebben gehad net zo goed ziek kunnen worden van het mazelen virus…! Is dit nou een medische-rommeltje of lijkt het maar zo..?

Om te weten te komen of gevaccineerde personen in staat zijn anderen te besmetten werden verdachte gevallen tijdens de uitbraak 2011 in New York City nader bekeken. Ze richtten zich op één patiënt die twee doses van het mazelen-bevattend vaccin had ontvangen en ontdekten dat van de 88 contacten vier secundaire zaken werden bevestigd, die ofwel twee doses van mazelen-bevattend vaccin hadden gehad of positieve mazelen IgG-antilichamen hadden.

In het laboratorium werd bevestiging gevonden van een mazeleninfectie; klinische symptomen die overeenkomen met mazelen en de IgG-antilichamen, kenmerk van een secundaire immuunrespons. Hun opmerkelijke conclusie: dit is voor het eerst dat de mazelen-transmissie bij een tweemaal gevaccineerd individu is gevonden. De klinische presentatie en de laboratoriumgegevens waren typerend voor mazelen. Secundaire gevallen hadden de robuuste antilichaamrespons. Er hebben zich geen tertiaire gevallen voorgedaan ondanks talrijke contacten. Deze uitbraak onderstreept de noodzaak van een grondig epidemiologisch en laboratoriumonderzoek naar vermeende gevallen van mazelen, ongeacht de vaccinatiestatus.

Volg jij het nog?
Een persoon die dus twee maal is gevaccineerd krijgt in 2011 toch de mazelen en besmet bovendien nog eens vier andere personen. En om het nóg gekker te maken, hadden twee van deze personen zélf ook nog eens een dubbele vaccinatie gehad..!! Dit wordt compleet genegeerd door de gezondheid instanties.

Stop in ieder geval met de schuld te leggen bij mensen die zich niet willen laten vaccineren..! In ieder geval zorg dat je jezelf informeert, voordat je een grote mond opentrekt en mensen die zich niet willen vaccineren beschuldigt van zaken, waarvoor je wellicht ZELF DE VERANTWOORDELIJKHEID DRAAGT..!!!

mazelenDe moraal van het verhaal is dat je ouders die uit principe weigeren om hun kinderen te laten inenten niet langer de schuld in de schoenen kunt schuiven. Vaccineren leidt niet tot immuniteit. Vaccineren leidt er niet toe dat ziekten niet kunnen worden doorgegeven. Secundaire uitbraken door falen van vaccinaties komen al tientallen jaren voor, lees ons recent geplaatste artikel over: ‘De Disney mazelenuitbraak: een muizenval van onwetendheid.’ (HIER)

Bovendien wordt in het rapport op niet mis te verstane wijze deze wetenschappers van het CDC en NYC Bureau van Vaccinatie aangeraden “grondig epidemiologisch laboratoriumonderzoek doen naar vermeende gevallen van mazelen, ongeacht de vaccinatiestatus”, dat wil zeggen, de onderzoekers moeten vaccin-falen volledig uitsluiten.

Wat er nu gebeurt, is dat op het moment van een mazelenuitbraak reflexmatig ‘geef de schuld aan het slachtoffer’ houding wordt aangenomen. De media en gezondheid instituten rapporteren over de uitbraak, alsof het is bewezen dat de zieken niet-gevaccineerd zouden zijn, vaak zonder voldoende bewijs om deze bewering te ondersteunen.  Belanghebbenden in het vaccinatie/ non-vaccinatie debat dienen te kijken naar de bewijzen en niet naar de wetenschap door proclamatie of gezag (through the lens of the evidence itself ). Overigens is deze uitbraak van mazelen in de VS niet een op zich staande gebeurtenis. Eerder schreven we HIER al over eenzelfde bizarre situatie in april 2013 in Wales..!

* * *

 x
PS Naschrift WantToKnow-redactie:
Door deze krankzinnige beschuldigingen en mazelenhetze, lijkt de andere kant van de medaille helemáál ondergesneeuwd te raken. En die andere kant bestaat uit de gedachte DAT MAZELEN JUIST JE IMMUUNSYSTEEM VERSTERKEN..!! Daar waar vroeger een ouder zijn kind een paar dagen thuis liet uitzieken van de mazelen, daar is het nu een ‘besmettelijke ziekte’ geworden, die weer zorgt voor de ANGST-mantra.. ‘Gevaar, gevaar, gevaar’…

Klik eens op deze links (HIER en HIER), waar je jezelf van deze ‘andere kant van de medaille’ kunt inlezen. Het lijkt steeds meer noodzakelijk om dit te doen, omdat het er ook in Nederland steeds schandaliger op gaat lijken, dat ouders van ongevaccineerde kinderen als paria’s bekeken gaan worden..!! Alleen met argumenten en FEITEN zal deze stroming gekeerd kunnen worden. Wij danken met name Ing.Harry Zandvliet voor zijn onvolprezen werk op dit terrein.. Mazelen versterken het immuunsysteem, dát is zijn conclusie uit het bestuderen van veel wetenschappelijke lectuur.

* * *

En zo word je als ouder van een ongevaccineerd kind door Mickey Mouse zélf, te kakken gezet..
En zo word je als ouder van een ongevaccineerd kind door Mickey Mouse zélf, te kakken gezet.. Ongetwijfeld met toestemming van de mensen van Disney, voor het gebruik van Mickey in deze -door ons ‘geciteerde’ cartoon..!

58 gedachten over “Mazelen verspreid door… Mazelenvaccinaties..!!

 1. Het is duidelijk dat de vaccinaties hun doel missen en zelf schadelijk zijn.

  een ‘hulp’organisatie ondersteunt door de verenigde naties welke zoveel slachtoffers maakt is sowieso crimineel ! Dit is een massamoord!
  Als de verenigde naties geen garantie kunnen bieden van de goede werking van hun ‘hulp’programma onthouden ze zich beter van enige ingreep!

  vreemde levenshouding trouwens ! verdachte overlijdens aanvaarden als gevolg van een vaccinatieprogramma!

  ben trouwens zelf de mening toegedaan dat vaccinaties de menselijke weerstand ondermijnen en er sowieso door de tijd heen ziektesymptomen zullen opsteken waarvan de bron niet te achterhalen is!

  1. de pharmacie beweert ons te kunnen behoeden tegen allerhande ziektes en ongemak!

   Als zij zo ‘deskundig’ zijn, waarom genezen ze ons niet effectief van onze ziektes in plaats van ons een abonnement op hun pillenindustrie te bezorgen?

   rekening houdend met het stijgend percentage aan ongeneeslijk zieke mensen lijkt het me gerechtvaardigd hun deskundigheid in twijfel te mogen trekken!

   de overheden zouden beter het beschikbare geld steken in het verbeteren van de leefomstandigheden in plaats van in wapens en die rommel!

  2. Peter.
   Zou de elite nu een nieuwe methode gebruiken zoals vaccinatie in plaats van op elkaar schieten?
   Ik vraag me af of deze manier ook is gebruikt bij het bestrijden van het ebola virus en of daar dan weer andere ziekten uit voort vloeien met veel doden tot gevolg.

 2. Op Familiblij en in de grafiek hierboven worden afbeeldingen van het afnemend aantal doden door mazelen en dergelijke getoond. Dat die sterk afnemen komt door betere artsen en medicijnen.

  Maar onder de grafiek hierboven staat: “Kijk eens naar het natuurlijk verloop van het verdwijnen van mazelen in Nederland, de afgelopen 60 jaar..!” Die verdraaiing wordt door alle antivaxers gebruikt, de ziekte verdween helemaal niet, de grafieken met ziektegevallen zien er heel anders uit.

 3. tja de trollen doen enorm hun best om niet gevaccineerden de schuld te geven.

  Alleen bij 100 % gevaccineerde zou het effectief zijn volgens hen.
  Effectief in hun portemonnee dat wel heel de wereld verplicht laten vaccineren als het aan die industrie ligt, tel uit hun winst.

  Gajes- een ander woord heb ik er niet voor. Of wel: maffia?

  1. Truus, zoals jij het schrijft is het gewoon onzin. In België is men helemaal niet verplicht kinderen te laten vaccineren. Jawel, eentje, het poliovaccin, maar dat is toch wel iets anders dan zeggen dat men in België verplicht is kinderen te laten vaccineren. Dat doet overkomen alsof het rijksvaccinatieprogramma verplicht is, inclusief mazelen (waar het in dit artikel over gaat), bof en rode hond, maar die verplichting is dus helemaal niet aan de orde, hoewel je vaak wel met de nek wordt aangekeken, net als hier, als je je kinderen niet laat vaccineren.

 4. Het is toch niet voor niets dat zoveel kinderen tegenwoordig autisme hebben of kanker. Dat is toch niet normaal. Deze ziektes komen echt niet uit de lucht vallen.

  1. Op het gebied van de door jouw genoemde ziektes mbt kinderen ben ik zeer achterdochtig. Dit is gewoon NIET normaal.

  2. De pharmacy laat ons geloven een middeltje te hebben tegen elke ziekte!
   Als er al een epidemie is , is het wel het autisme die toeneemt!
   waarom maakt die alleswetende pharmacy daar geen vaccin tegen?

   Autisme is gewoon het gevolg van het kwik welke in de vaccins is toegevoegd en is daarom het gevolg van de vaccinatielobby!

   Dat ze eens terugkomen met hun troep als ze bewezen hebben autisme te kunnen indijken! Maar ja, ziek maken en genezen! Beide brengen geld op aan de pharmacy

 5. Als kind mocht ik er drie ervaren. Mazelen waterpokken en de bof. Veel kinderen in de straat waren ziek ergens anno 1957. De bedden werden voor het raam gezet zodat we naar elkaar konden zwaaien. Voor zover ken ik geen kind in mijn buurt of op school dat overleden was aan een van deze ziektes. Je bleef thuis in bed tot je beter was. Ik kan me herinneren dat er op school vaccins aan ons werden uitgedeeld, maar nu achteraf gezien realiseer ik me dat ik mijn prik eerst kreeg nadat ik bovenstaande kinderziektes achter de rug had. Ergens heb ik het vermoeden dat er met het overlijden van kinderen et mazelen nogal overdreven werd. Er zullen best behoorlijk wat sterfgevallen aan de orde geweest zijn. Dat het er zoveel waren als wordt beweerd kan ik mij niet voorstellen.

 6. De aanhangers van het Buddhisme en Hindoeïsme gingen altijd uit van Karma!
  (Het verwerken en in evenwicht brengen van je goede en slechte daden in dit of in 1 van de vele vorige levens van de betreffende persoon!)
  Zouden die het nu allemaal mis hebben?
  Lijkt mij de meest rechtvaardige oorzaak!!!

 7. Er zit in dit artikel een storende redeneerfout.De bewering dat als 18% van de ziekte gevallen geënt waren dat in strijd is met 99% dekking door vaccinatie is een onjuist.Die conclusie mag pas getrokken worden als meer dan 1% van de geënte deel van de bevolking ziek geworden zou zijn. Ik verwijs voor de uitleg over deze redeneer fout naar http://www.wisfaq.nl/show3archive.asp?id=60864&j=2009
  Voor volledige berekening is dus tevens nodig: Aantal ziek geworden mensen tov de bevolkingsgrootte, de “dekkingsgraad” van de inentingen, hoeveel % vd bevolking is geënt dus.
  Per slot worden ook niet alle niet geënte mensen ziek.Overigens deel ik wel jullie uitgangspunt dat er veel te veel geënt wordt en de risico’s van enten vanuit officiele zijde categorisch onderschat.

 8. Olivia, de dochter van de bekende Britse schrijver Roald Dahl, stierf in 1962 aan mazelen, omdat ze niet was gevaccineerd. Een werkend vaccin bestond toen nog niet.
  In 1988 schreef Dahl een brief om ouders aan te manen, de geboden gouden kans te grijpen die hij niet had en hun kinderen in te laten enten. Ouders die dat weigeren, uit domheid of angst of misplaatste koppigheid, brengen het leven van hun kind in gevaar. Het zou nuttig zijn een wettelijk kader te scheppen om dergelijke mensen te laten vervolgen en schadevergoeding te eisen indien het kind gevolgen overhoud van dergelijke nalatigheid. De brief van Roald Dahl :
  http://roalddahl.com/roald-dahl/timeline/1960s/november-1962

  1. ‘omdat ze niet was gevaccineerd’…???
   Bestaat een ‘werkend mazelenvaccin’ nu dan wel? Want dubbel-gevaccineerden, die dubbel-gevaccineerden aansteken..? Of heb je de hele strekking niet begrepen van het artikel?? Lees beide artikel van Ing. Harry Zandvliet hier op de site over mazelen. Dat is ‘waarheid’. Simpel en recht-door-zee. Zonder sprookjes-van-Dahl.. 😉
   Tot slot: Angst is een slechte raadgever en Roald Dahl is ook een mens.

  2. Op het moment dat Harry Zandvliet zijn diploma als arts haalt en een paar jaar onderzoek doet dat peer-review kan doorstaan, op dat moment zal ik mijn kostbare tijd besteden om zijn conclusies te lezen.
   Op dit moment is hij mijn aandacht onwaardig uiteraard.
   Wat heeft een ing nu voor zinnigs te zeggen over mazelen? Het idee is volledig en totaal absurd. Schoenmaker blijf bij uw leest.

  3. Erico, ik ben geboren in 1956.Ik ben NIET ingeënt met de toen wel bestaande vaccinatie tegen pokken en suikerklontje tegen polio.De toen bekende gegevens voor Nederland. 1 op de 50000 kinderen kregen hersenvlies ontsteking van de inenting tegen pokken. 1 op de 5000 van de mensen die later ingeënt werden. De kans op krijgen van de zeer gevaarlijke pokken was toen al veel kleiner dan de kans op bijwerkingen van het vaccin. In de jaren 60 is men dan ook terecht gestopt deze vaccinatie.Van de eerste polio enting zijn meerdere kinderen ziek geworden…polio dus.

   De gevolgen laten zich raden.Terwijl de kans dat een gezond uitgerust kind echt ziek wordt van een polio besmetting ca 2% is.98% merkt weinig (een beetje grieperig) tot niets van die polio besmetting. Vooral als de besmetting plaats vindt terwijl het kind nog antistoffen via de moedermelk krijgt. Maar bij de huidige polio inenting, niet voorhanden in de jaren 50, kan je nog zeggen dat het risico van de enting lager ligt dan die van het krijgen van polio…hoewel ook maar net. Voor wat betreft mazelen…vrijwel elk kind van mijn geboortejaar heeft die gehad, zo ook ik.
   Ernstige bijwerkingen zoals bij de dochter van Dahl hebben we niet gezien. Wel zeer ernstige bijwerkingen van de BMR prik. Waarbij mijn schoonvader, arts, enkelen voor de spreekwoordelijke poort van de hel heeft teruggehaald.Mag ik degenen die een ouder dwingt tot inenten zoals jij voorstelt dan vervolgen voor de gevolgen van bijwerkingen van die entingen? Want ook dan is het enten zwaar schade veroorzakend.En een wettig kader kan niet slechts 1 kant op werken….

  4. Precies dát bedoelde ik met ???? Maar jij bent ook geen ingenieur Zadkin.. Pas dán gaat Erico je verhaal serieus nemen.
   Terug naar Roald Dahl:
   ‘omdat ze niet was gevaccineerd’…???
   Bestaat een ‘werkend mazelenvaccin’ nu dan wel? Want dubbel-gevaccineerden, die dubbel-gevaccineerden aansteken..? Of heb je de hele strekking niet begrepen van het artikel??

  5. Erico
   Je schrijft( en daar sta je dan ook achter lijkt me ) Het zou nuttig zijn een wettelijk kader te scheppen om dergelijke mensen te laten vervolgen en schadevergoeding te eisen indien het kind gevolgen overhoud van dergelijke nalatigheid.
   Dit staat in schril contrast met het recht van zelfbeslissing over het eigen lichaam. Hiermee maak je de mens slaaf van een groep mensen die erop uit zijn ziekten in stand te houden i.v.m. winstbejag. Zou niet graag jouw karma dragen!

  6. Erico
   Verder schrijf je ook nog deze wel zeer bedenkelijke en mindfuck zin.” Ouders die dat weigeren, uit domheid of angst of misplaatste koppigheid, brengen het leven van hun kind in gevaar.”Hier ga je geheel uit van een negatief streven van de genoemde ouders is het in je domme hoofd wel eens opgekomen dat jij het fout hebt en de ouders die weigeren een heel positieve beslissing maken vanuit een weloverwogen keuze? Je stelling is derhalve bekrompen en volledig in strijd met welke logica of ethiek dan ook!!!

  7. Bovenste Beste Marcel,
   Uiteraard sta ik achter dat wettelijke kader en nog meer zelfs : sociale uitsluiting van idioten die andere mensen en ihb kinderen in gevaar brengen.
   Indien mijn 3-jarige zoontje (die uiteraard volledig gevaccineerd werd) toch ernstig ziek zou worden doordat een domme idioot zijn kind bewust niet wenste te vaccineren, ziet het er niet goed uit voor die idioot zijn karma. Dat zou wel eens bont en blauw kunnen uitslaan als je begrijpt wat ik bedoel.
   Je begrijpt een boel fundamentele zaken blijkbaar niet of amper : jouw vrijheid, inclusief het zelfbeschikkingsrecht op je lichaam houdt op waar de vrijheid (en veiligheid) van de andere begint.
   Er is een medische consensus, end of story. Als je daartegeningaat ben je aansprakelijk voor schade. En die rekening mag honderdvoudig gepeperd zijn wat mij betreft.

  8. Erico, Dusssss als ik het goed begrijp is mijn ongevaccineerde kind een gevaar voor jouw gevaccineerde kind? Hoe verhoud zich dat dan met de werking van een vaccin? Werkt dat dan toch niet zo geweldig als je dacht? Sukkel

  9. Beste Erici.
   Er is GEEN medische consensus.Bleek ook al bij de Mexicaanse griep injecties.Het grootste probleem in Nederland echter is voor te velen om logisch gevolgen en oorzaken uit elkaar te houden en risico’s correct te benoemen.Jij wil de ouders van een ongeënt kind aansprakelijk stellen voor als jouw kind ziek wordt. Dat is HET voorbeeld van niet onderscheiden van oorzaken en gevolgen.
   Er zijn 2 redenen waarom jouw kind na inenting ziek kan worden. Eerste: De inenting werkte niet, daarvoor is de pharmaceutische industrie aansprakelijk.En uiteraard had dat niet geënte kind ook ziek geweest als ie wel geënt was…het serum werkt toch niet correct want jouw kind wordt toch ziek.
   Tweede mogelijkheid. Het virus is gemuteerd waardoor een eerst wel werkend serum geen bescherming meer biedt. Ook hier dus weer de zekerheid dat met het tegen deze mutatie niet werkende serum bij dat niet geënte kind toch geen effect gehad zou hebben en het dus geen verschil maakt dat het kind niet geënt is voor jouw kleine jongen.Nu echter kun je zelfs de pharma industrie niet meer aansprakelijk stellen.

  10. Dus als ik het goed begrijp wil Erico dat ouders de gezondheid van hun kind in de waagschaal gaan stellen omdat zijn anders (stijf)gevaccineerde zoontje ziek kan worden????
   Heeft hij dan geen vertrouwen in al die vaccins?

 9. Quote: Mazelen is een zeer besmettelijke ziekten en wordt veroorzaakt door het mazelenvirus. Het virus is van mens op mens overdraagbaar.

  Totaal fout. Mazelen is niet besmettelijk. Mazelen-virus is niet van mens op mens overdraagbaar.
  Leer de mazelen-virus te vinden en opwekken daarna laat de virus veranderen in antistoffen. Een geschenk van god.

  1. Volgens mij zijn de mazelen wel besmettelijk. Kan je met behulp van gedane onderzoeken aantonen dat dat niet zo is?

  2. Alleen mensen die geen verstand van en bang voor mazelen zeggen zij mazelen is besmettelijk.
   Iedereen heeft een eigenschap van mazelen-virus. Je krijgt mazelen alleen met factoren.
   Quote: Kan je met behulp van gedane onderzoeken aantonen dat dat niet zo is?
   Ik heb 2 keer succes mazelen-virus opgewekt. Het stelt niets voor.

 10. Als ouders van jonge (gezonde) kinderen hebben wij bewust gekozen voor het niet vaccineren van onze kinderen. Aangezien we in onze omgeving de eenige (lijken te?) zijn die deze keuze hebben gemaakt komen we amper in contact met mensen die b.v. de mazelen zouden kunnen hebben. Toch zou ik graag in contact komen met ouders van kinderen die wel de mazelen hebben in de hoop dat mijn kinderen een levenslange imuniteit op kunnen bouwen en niet later ziek worden, wanneer de gevolgen groter zijn. Zijn er hier mensen met ideeen waar ik terecht zou kunnen?

  1. Vaccinaties zijn niet verkeer. Maar de bedoeling is onjuist. Ook hebben zij geen verstand van kinderziektes, de proces daarvan. Leer de proces dan hoeft je niet bang voor de Mazelen.

   Zij hebben schrik van polio. Zij wisten niet dat de voorstanders van Polio-virus is mazelen-virus. Controle op de mazelen-virus kan 100% polio voorkomen.

 11. Maar de problemen rondom BMR vaccinaties zijn groter. Er kleven namelijk behoorlijke gezondheidsrisico’s aan, waaronder een verhoogde kans op autisme. ?????????
  Na deze zin ben ik afgehaakt.(ik vind zelfs dat het de hele website dubieus maakt)
  Autisme kan niet op latere leeftijd ontstaan. Maar is altijd aangeboren.
  Ik stel wel degelijk vragen bij vaccinaties maar de essentie is goed bedoeld. Er zijn ook wel degelijk aantoonbare resultaten uit het verleden dat ze gewerkt hebben. Helaas zijn er ook vele bijwerkingen geweest, waar dus niet voldoende onderzoek naar gedaan is. Ik vraag me af of het risco van ziek worden en dood gaan groter of kleiner is. Dan zou ik daar mijn keuze op bazeren.

  1. Je hoeft niet autisme krijgen rondom BMR vaccinaties. Vanaf de 6e maand na het geboorte heb je kans op autisme met of zonder vaccinaties.
   Een verstoring van koorts-virus/kinderziektes-virus.
   Vooral de verstoring van waterpokken-virus proces.

  2. US Court of Federal Claims (‘Vaccine Court’) Quietly Confirms MMR Vaccine Causes Autism with Large Settlements for Two Children

   Vaccine Dangers

  3. Vaccine is not Dangers.
   Het gevaar is de vaccins KOEL bewaard.
   Hierdoor wekt de witte bloedcellen en koorts-virus op met factoren.
   Daarna draait de Endocrinologie proces kans op autisme.

  4. Hendrik, alles wat je hersenen en darmstelsel kan beschadigen/ verstoren kan autisme veroorzaken. Ik geloof zelf niet meer zo in genetisch bepaald etc. Aangezien ik zelf meerdere zgn genetische ziektebeelden verholpen heb zien worden met het in balans brengen van het lichaam. Dwz het herstellen van het lichaam. Het verwijderen van indringers; parasieten, virussen etc. En het lichaam aanvullen met de broodnodige bouwstoffen in de juiste vorm en in de juiste fatsoenlijke dosis (zonder additieven, aluminium, GMO, zoet & kleurstoffen etc.) Dus bijvoorbeeld GEEN DAVITAMON.
   En ja dus, ik heb zelf de schade gezien veroorzaakt door vaccinaties en het herstel ervan. Tevens worden we allen dagelijks beschadigd in de huidige leefomgeving omringd met chemische goedjes die ons lichamen zwaar belasten. Alle troep die we ongewild/ ongevraagd binnen krijgen zijn een perfecte voedingsbodem voor indringers en dit verklaart de stijging van tig van ziektes in onze huidige maatschappij. Verbetering van onze woonomgeving zou een aanzienlijke verbetering zijn van onze gezondheid. Denk aan fijnstof, electrosmog, aluminium, chemtrails die gif bevatten en extreem veel broodnodige zon van ons wegkapen, GMO, fluor, smaakversterkers, parabenen, Round-up, suikerstropen, vaccins: kwik, antivries, kankercellen, dieren-dna etc etc etc etc etc

  5. Volgens mij is het zo dat de accumulatie van zware metalen (uit de vaccinaties) in de hersenen schade toe brengen die zich uit met vrijwel de zelfde symptonen als een epaalde vorm van autisme.

  6. Quote: de accumulatie van zware metalen (uit de vaccinaties) in de hersenen schade toe brengen die zich uit met vrijwel de zelfde symptomen als een bepaalde vorm van autisme.

   Als het waar is dan zijn alle gevaccineerden (miljoenen) hebben een bepaalde vorm van autisme.

   Velen spreken autisme is aangeboren. Hier is een verschil in zit. Direct na het geboorte een afwijking kunnen zien. Dan is sprake van autisme. Pas vanaf de 3e maand na het vaccinaties en/of een verstoring van koorts-virus. Dan is het geen sprake van aangeboren.

 12. Tim,
  Quote: als het waar is dan zijn alle gevaccineerden (miljoenen) hebben een bepaalde vorm van autisme.

  Misschien heb je wel gelijk dat autisme aangeboren is. De meeste ouders van nu zijn ooit gevaccineerd. Misschien worden resten van die vaccinaties met hun (neuro) toxische en andere lichaamsvreemde stoffen (additieven en adjuvanten) via spermacel en eicel doorgegeven? Het lijkt mij voor zover dat nog niet het geval is, uiterst belangrijk om daar onderzoek naar te doen. Maar dan wel onafhankelijk onderzoek dat niet door big farma is gefinancierd want die hebben geen enkel belang bij een causaal verband.

  Om een oordeel te hebben over de dood van de dochter Roald Dahl zouden we de hele casus moeten kennen. Inderdaad, sommige mensen kunnen erg vatbaar zijn voor bepaalde aandoeningen maar om dan alle bevolkingsgroepen preventief te vaccineren gaat veel te ver! Waarom de griepprik nemen als ik nooit griep heb? Daar worden alleen de huisdokter en big farma beter van.

  Het RIVM NEMEN AAN aan dat er elk jaar 2000 a 3000 mensen sterven aan de griep maar wordt er wel gemonitord of de dood van deze mensen alleen aan de griep te wijten was of zijn er andere factoren die een rol hebben gespeeld en het allerbelangrijkste, welke van de zgn griepdoden waren wel of niet gevaccineerd?

 13. In de bijsluiter (nederlandstalige) van het waterpokkenvaccin Provarivax staat nota bene deze waarschuwing: ‘Nà inenten met het waterpokkenvaccin wordt geadviseerd om minstens 6 weken (!!!) uit de buurt te blijven van bepaalde risicogroepen’ (reden: levend virus kan tijdelijk besmettelijk zijn).

  Er komt een dag dat het duidelijk zal worden dat in principe de meeste vaccins de ziektes waartegen gevaccineerd wordt, kunnen verspreiden en dat juist door het vaccineren deze in stand worden houden.

 14. weet je wat tegenwoordig een goede business is? produceren van baby-maatje doodskisten! Schoenmaker, hou je bij je leest! Had toch virologie of epidemiologie gestudeerd en had je onderzoek gedaan over relatie tussen vaccinaties en autisme of wat dan ook maar..oh wacht! dat heeft iemand anders al gedaan! ER GEEN RELATIE! door mensen zoals jij die onwaarheden via het internet verspreidt, komen deze kinderziektes weer terug terwijl ze voor het internet tijdperk bijna van het toneel waren verdwenen! Ja gevaccineerde mensen kunnen de ziekte oplopen, maar hebben een betere weerstand en overleven de ziekte zonder complicaties! Geen excuus om niet te vaccineren.

  1. De hele vaccinatiewereld is in rep en roer hoe dit allemaal kan, en onze Anton heeft gewoon het antwoord gevonden.. Gewoon in hier in NL.. Onder onze neuzen..! Vaccinaties blijken helemaal niet zo immuun te maken en preventief te werken.. Als je 2x vaccineert tegen mazelen, het nog krijgt, what’s the use of vaccinations in the first place.
   Identiek aan griepprik..? We doen er een mutatie van griep van ‘vorig jaar’ in, in de hoop dat..?? Wat een hokus-pokus-bogus..!!

 15. En vandaag hebben weer duizenden kids de 9 jaars enting gehad. Zo triest! 🙁 Mijn dochter niet dus! Ik vertrouw er volledig op dat het zelfherstellend vermogen van haar lichaam, waarmee ze geboren is werkt en haar immuunsysteem haar beschermt tegen ziektes.

  1. Er zijn zeer wisselde meningen ver het nut en veiligheid van zo massaal vaccineren . Beste kunt u de colleges van De Internist, Nephroloog Dr. Suzanne Humphries daarover volgen. Volg ook de Gary Null Documentaire :” War on Health” over de belangen verstrengelingen, binnen de FDA . Een Criminele Organisatie?

 16. Vroeger kreeg iedereen de mazelen.
  Ieder kind moest dat gewoon een keer gehad hebben, en vaak gingen ze bij mekaar op bezoek, om het op zo vroeg mogelijke leeftijd te krijgen, en er vanaf te zijn.
  Als je nooit mazelen hebt gehad ben je er nooit immuun voor, ondanks vaccinatie.
  En als je het op latere leeftijd krijgt is het veel erger.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.