Advertentie

Ongevaccineerde kinderen gezonder dan gevaccineerde..!!


x

x

Ongevaccineerde kinderen gezonder dan gevaccineerde..!!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

De conclusies van een baanbrekend wetenschappelijke onderzoek van de Jackson State University in de VS vertellen, dat niet-gevaccineerde kinderen aanzienlijk minder gezondheidsproblemen vertonen, dan kinderen die wél gevaccineerd zijn. Het onderzoek is, hoe krankzinnig het wellicht ook is, het eerste in zijn soort..! Het richtte zich op meer dan 600 zogenaamde ‘homeschoolers’, scholieren van 6 tot 12 jaar oud, die thuis les krijgen. De verschillen in de lichamelijke gezondheid, tussen ongevaccineerde en gevaccineerde kinderen in deze groep, was het duidelijkst waar te nemen, in gevallen van longontsteking, hooikoorts, ADHD, middenoorontstekingen en chronische allergieën.

De studie is in die zin uiterst interessant, doordat de onderzochte groep kinderen, feitelijk prachtig ‘geïsoleerd’ onderzocht kon worden, doordat deze kinderen THUIS les krijgen, in plaats van in een groot schoolgebouw, waarbij ze door alles en iedereen zouden kunnen worden geïnfecteerd en/of beïnvloed met lichaamsvreemde stoffen. De onderzoekers verdienen een groot compliment met de creativiteit waarmee ze op dit punt erin geslaagd zijn, het onderzoek fundamenteel krachtig te onderbouwen.

Als vaccins echt effectief zijn in het voorkomen van ziekten, zou het dan niet logisch zijn, dat gevaccineerde kinderen gezonder zijn, dan de niet-gevaccineerde kindjes? Dat is toch het hele verhaal? Sterker nog, door de wens om hun kind gezond te houden, vertrouwen veel ouders blindelings op het openbaar aanbevolen vaccinatieschema. Zonder enige check, zonder enig nadere controle, wordt het leven van een baby in handen gelegd van goedbedoelende, maar onwetende artsen.. Heel simpel gezegd: een totaal krankzinnige situatie..!

En de Amerikaanse ouders volgen bijna als makke schaapjes, de zeer zware inentingsprogramma’s. Zoals dat vaccinatieprogramma hier in Nederland dit niet veel anders is, met het door het RIVM opgestelde ‘rijks-vaccinatie-programma’.. Maar tegelijkertijd, zéker met het intensiever vaccineren, zijn er steeds meer kinderen die ernstige allergieën vertonen, ernstig last van astma hebben, autistisch zijn en/of leerproblemen vertonen. Vaak niet éven, maar chronisch..!! Is dit dan toeval..!? Het korte antwoord is simpelweg: ‘Nee, dit is geen toeval’..

Van de regen in de drup?
In ieder geval blijkt dit geen toeval, uit deze bevindingen van het baanbrekend Jackson State University–onderzoek, waaruit keihard blijkt dat niet-gevaccineerde kinderen aanzienlijk minder gezondheidsproblemen hebben, dan kinderen die gevaccineerd zijn. In totaal werden 261 niet-gevaccineerde kinderen vergeleken met 405 kinderen die gedeeltelijk of volledig gevaccineerd waren en werd van de hele groep (666 kinderen) de algehele gezondheid beoordeeld. De resultaten werden al gepubliceerd in april 2017, in het’ Journal of Translational-Sciences’. (HIER de pdf van het onderzoek)

Inderdaad…! Waar zijn de massale bewijzen afkomstig van studies die de betere gezondheid van gevaccineerde kinderen ten opzichte van ongevaccineerde kinderen aantonen..?? ZE ZIJN ER NIET!

Wat écht opmerkelijk is, is het verschil in algemene gezondheid tussen de twee groepen kinderen. En ja, sommige bevindingen zijn zelfs ronduit angstaanjagend. Zeker als je denkt als ouder, compleet te kunnen vertrouwen op de ‘moderne wetenschap’ betreffende vaccins en vaccinatie-technieken. Bij gevaccineerde kinderen werd bijvoorbeeld 30x keer vaker (!!) hooikoorts (allergische rhinitis) vastgesteld, dan bij de niet-gevaccineerde kinderen. En 22 keer vaker kwamen in deze groep ernstige allergieën voor, zódanig dat medicijnen nodig waren!

Bovendien toonden de resultaten aan dat gevaccineerde kinderen 300% meer kans hadden om gediagnosticeerd te worden met ADHD – Attention deficit hyperactivity disorder en 340% méér kans op longontsteking. Gevaccineerde kinderen bleken ook 300% méér kans op middenoorontsteking aan de dag te leggen en let op.. 700% meer kans op een operatie aan het middenoor. En dan gaat er toch écht een lichtje op, want in de VS, lijdt 80% (!!!) van alle kinderen aan oorontstekingen vóór hun 3e jaar. Het blijkt de belangrijke reden voor bezoeken aan kinderziekenhuizen en het toedienen van antibiotica in deze kwetsbare leeftijdsgroep.

Autisme.. Niet over praten.. Relatie vaccins-autisme is er niet..??
Ondanks herhaalde geruststellingen van allerlei ‘deskundigen’, dat vaccins geen autisme veroorzaken, dat er zelfs helemaal geen relatie zou zijn, werd opnieuw geloochenstraft bij dit onderzoek..! De gevaccineerde kinderen worden 3x zo vaak gediagnosticeerd als de kinderen uit de andere groep, met -laten we het voorzichtig omschrijven als- symptomen uit het autisme-spectrum.
En bij gevaccineerde kinderen werd ook 2,5 keer vaker een chronische ziekte vastgesteld dan bij niet-gevaccineerde kinderen. Dit verklaart waarschijnlijk waarom 43% van de Amerikaanse kinderen – in totaal zo’n 32 miljoen! – minstens één van de voorkomende 20 chronische ziekten heeft. En dat, dat is vier keer meer dan hun ouders, die vaak nog niet in het heftige vaccinatie-programma meedraaiden..!

Wat het onderzoek uitvond over de hogere graad van immuunsysteem-gerelateerde ziekten, zoals allergieën en neurologische ontwikkelingsziekten zoals autisme, zou ALLE OUDERS twee keer moeten doen nadenken, voordat ze ooit weer hun kinderen laten vaccineren. We zetten alle uitkomsten even op een rij; lees en tja.. huiver:

 1. De gevaccineerde kinderen waren 3x zo waarschijnlijk om gediagnosticeerd te worden op het Autisme Spectrum (OF 4.3).
 2. De kans op allergische rinitis (hooikoorts) bij gevaccineerde kinderen was.. 30x zo groot als bij niet-gevaccineerde kinderen..!
 3. De kinderen uit de gevaccineerde groep bleken 22x eerder een allergiemedicijn nodig te hebben, dan niet-gevaccineerde kinderen.
 4. De gevaccineerde kinderen hadden meer dan een 4-voudig risico, gediagnosticeerd te worden met een leerstoornis, dan de niet-gevaccineerde kinderen (OR 5.2)
 5. Gevaccineerde kinderen hadden 300% meer kans op een ADHD-diagnose (Attention Deficit Hyperactivity Disorder), dan de kinderen uit de niet-gevaccineerde groep kinderen (OR 4.3).
 6. De groep gevaccineerde kinderen bleek een maar liefst 340%  (OF 4.4) waarschijnlijker kans op/hogere vatbaarheid voor de diagnose ‘longontsteking’ te hebben, dan kinderen uit de niet gevaccineerde groep.
 7. De gevaccineerde kinderen hadden een 300% hogere waarschijnlijkheid, om met een oorbesmetting/ontsteking te worden gediagnosticeerd dan de niet-gevaccineerde kinderen (OF 4.0).
 8. De gevaccineerde kinderen hadden een 700% hogere kans op een chirurgische ingreep, voor oor-drainagebuizen, dan de groep niet gevaccineerde kinderen (OF 8.01).
 9. De gevaccineerde kinderen hadden 2,5x meer kans een chronische ziekte op te lopen dan niet-gevaccineerde kinderen.

Waarom is deze studie zo ongewoon?
Het is moeilijk te geloven dat zo’n fundamenteel onderzoek nog nooit eerder is gedaan! Toch? Het blijkt echter, dat het probleem hierbij is, dat bijna alle Amerikaanse kinderen al gevaccineerd zijn! Dus er zijn gewoon niet veel vergelijkingen te maken, om de effecten op lange termijn te bestuderen. En vergelijkingen die wél te maken zijn, van bijvoorbeeld ‘gemiddelde’ Amerikaanse kinderen met, bijvoorbeeld, kinderen uit plaatsen zoals Amish gemeenschappen, waar niet routinematig vaccins worden gegeven, is problematisch vanwege de vele andere variabelen die in het spel komen en het onderzoek ernstig bemoeilijken..

Maar nogmaals: deze studie vergeleek kinderen van thuisonderwijs echter met kinderen van thuisonderwijs, wat niet alleen een gelijke vergelijking is, maar ook nuttig omdat leerlingen in het thuisonderwijs als bevolkingsgroep eigenlijk gewoon ook overeenkomen met de profielen van gezinnen in de VS als geheel. Hoewel zo’n onderzoek nog nooit eerder was gedaan, wat op zich al heel schandalig is, en het onderzoek veel verrassende en nuttige gegevens oplevert, krijgt dit onderzoek waarschijnlijk niet veel steun. Hoe fundamenteel het ook is. Wellicht is dat ook meteen het grootste nadeel.. Het is TE BEDREIGEND..!

Of de dokter wel preciés weet wat ie gaat doen? Dat zal toch wél?

Vaccins zijn gewoonweg te super-winstgevend, wat verklaart waarom kinderen in de VS vandaag de dag tot -hou je vast- 50 doses van 14 vaccins hebben toegediend gekregen, wanneer ze zes jaar oud zijn. De farmaceutische industrie is bereid om grote inspanningen te leveren om deze enorme geldmachine te verdedigen en te behouden. Big Pharma zal zéér waarschijnlijk haar best doen, ervoor te zorgen dat de meeste mensen nooit over deze nieuwe bevindingen zullen vernemen.

Stuur dit verhaal in ieder geval door naar je vrienden en bekenden, familieleden en collega’s, zéker wanneer deze te maken hebben met de keuzes rondom wel/niet vaccineren. Want welke ouder wil zijn kind nu van de regen in de drup doen belanden. Van vermeende ziekte-voorkomende vaccinaties naar bewezen, fundamentele aandoeningen van het immuunsysteem van hun kind..?

Bronnen o.a.:

ActivistPost.com

Info.CMSRI.org

CMSRI.org

8 gedachten over “Ongevaccineerde kinderen gezonder dan gevaccineerde..!!

 1. Wat opvalt bij het promoten van vaccineren is telkens het lage aantal slachtoffers en gelijktijdig het grote aantal mensen die ze dan willen vaccineren.Nu willen ze zelfs STANDAARD 14 jarigen gaan vaccineren tegen meningokokken C en W.(let wel dit jaar zouden er 21 mensen zijn overleden aan meningokokken) en dat geeft aanleiding om alle 14 jarigen te vaccineren?
  https://nos.nl/artikel/2264190-14-jarigen-standaard-inenten-tegen-meningokokken-c-en-w.html
  Nu gaan ze ook op zoek naar mensen die in verband worden gebracht met het q koortsvirus omdat q koorts het afgelopen jaar (toeval of niet?) ook aan 21 mensen het leven zou hebben gekost en in totaal aan 95 mensen.
  Wanneer ik ervan uit ga dat die 21 doden in die 95 zit en daarbij optel dat meningokokken ook 21 mensen het leven heeft gekost praat men over 116 doden in totaal (wat natuurlijk erg is) maar vraag uzelf eens af wat 116 mensen voor elkaar krijgen op elk ander gebied waar de overheden over gaan.Nu maken ze zich schijnbaar nogal druk terwijl het over 116 doden gaat terwijl op elk ander gebied 116 mensen niets voor elkaar krijgen bij de overheden.
  https://nos.nl/artikel/2257648-nieuwe-cijfers-nog-altijd-overlijden-mensen-aan-q-koorts.html
  Waar ze ook geen of weinig aandacht voor lijken te hebben terwijl dat toch op jaarbasis meer doden kost is bv het aantal stijgende zelfdodingen.
  https://nos.nl/artikel/2114388-aantal-zelfdodingen-in-nederland-nog-nooit-zo-hoog.html
  In 2015 waren het toch 1871 mensen die een einde aan hun leven hebben gemaakt.
  (Zou dat te maken kunnen hebben met het beleid van overheden waardoor de toekomst voor mensen er steeds somberder uit komt te zien?).
  Ook hoor je ze zelden of nooit over het aantal doden op jaarbasis als gevolg van medicijnen of medische fouten met medicijnen.
  Forensisch arts Selma Eikelenboom had het in RTL Late Night ooit over 17.000-20.000 mensen.
  https://www.nrc.nl/nieuws/2015/11/18/jaarlijks-17000-tot-20000-doden-door-verkeerde-1558330-a1384208
  Maar goed aan vaccineren valt dan ook te verdienen terwijl je druk maken om zelfdoding of sterfgevallen door medicijnen niets oplevert en mogelijk zelfs vervelend kan zijn voor bv de pillenverkopers of het beleid wat gevoerd wordt natuurlijk.

 2. Wat mij opvalt is dat deze heren , geneesheren blijkbaar voor elke ziekte een vaccin voor handen hebben welke 100% veilig is.
  Daartegenover staat dat er alsmaar meer zieken zijn welke deze heren, geneesheren niet kunnen genezen en welke een levenslang abonnement op geneesmiddelen worden voorgeschreven?
  Wat is hier fout aan het plaatje?
  Verder, gezien mijn leeftijd, heb ik nu een hoge bloeddruk. Deze heren onderzoeken zelf niet eens de reden van mijn probleem maar schrijven enkel medicatie voor welke enkel het symptoom behandelt maar niet de ziekte.
  Blijkbaar bestaat de geneeskundige zorg enkel voor die mensen die belangrijk zijn en zijn wij enkel afnemers van hun producten. Exploitatieproduct dus.

 3. Een opinie uit een onverdachte bron :
  https://www.blacklistednews.com/article/70229/provaccine-medical-expert-used-by-the-federal-government-to-debunk-the-vaccineautism-link-says.html
  met citaat :
  “A special federal vaccine court has paid out billions for injuries from brain damage to death. But not for the form of brain injury we call autism. Now—we have remarkable new information: a respected pro-vaccine medical expert used by the federal government to debunk the vaccine-autism link, says vaccines can cause autism after all. He claims he told that to government officials long ago, but they kept it secret.”(=einde citaat) In de link is er ook een video over deze commentaar.
  Nog een andere gebeurtenis :
  https://www.prisonplanet.com/triplets-all-become-autistic-within-hours-of-vaccination-see-shocking-video-that-has-the-vaccine-industry-doubling-down-on-lies-and-disinfo.html
  met citaat :
  “A VAXXED video that has been banned almost everywhere is going viral on Brighteon.com, the Youtube alternative video community for free speech on vaccines, GMOs, natural medicine and more.
  As the video shows below, healthy triplets all became autistic within hours of vaccination, once again demonstrating that vaccines cause autism. The parents, the McDowell family in Detroit, Michigan, have spoken out publicly against the horrific medical violence being committed against children every day across America through toxic vaccines. (See AutismTruthNews.com for more reporting on vaccines and autism.)(=einde citaat).
  Alleen al op basis van deze 2 linken, zie ik dan ook niet in hoe dit probleem & gevaar nog kan ontkend worden. Dit kan m.i. niet meer verklaard worden door loutere financiële belangen.. er moeten hier dan ook nog andere occulte belangen in het spel zijn.

  1. Sub Rosa,

   dank je wel voor dit HEEL ontluisterend filmke met ons te delen. Ik vraag me af met welk soort mensen we te doen hebben als je ziet dat zij dergelijke informatie weigeren te integreren in hun kennisveld. Hoeveel bewijs moet er zijn alvorens er een licht opgaat bij deze schijnbaar onfeilbare heren.

   Uit mijn vorige quote kan je uitmaken dat zij geen onderzoek hebben gedaan, of toch onvoldoende naar de oorzaak van mijn hypertension.

   Is dit het gevolg van hun ondeskundigheid? …. Maar dan zijn ze toch super betaald voor hun ondeskundigheid.
   Nog veel erger. Zijn ze deskundig maar weigeren ze hulp te bieden aan persoon in nood, de zieke dus.

   mij is duidelijk. Deskundig of niet, professioneel of niet, zij hebben een license to kill.

   Dat dit alles in een veel groter plaatje moet worden gezien is een feit. Welke tak van onze maatschappij wordt niet gecorrumpeerd? Wat is er met de mensen aan de hand dat ze bereid zijn zich te laten corrumperen en te denken dat zijzelf onschendbaar en onaantastbaar blijven? Want tenslotte vallen zijzelf ten slachtoffer van deze gecorrumpeerde maatschappij. Is dit zo moeilijk te begrijpen of waar ben ik fout in mijn gevolgtrekking?

  2. Peter van Hecke :
   Graag gedaan. Het kan echter nog erger !!
   https://www.blacklistednews.com/article/70385/antivaxxers-are-among-the-top-threats-to-global-health-in-2019-world-health-organization.html
   met citaat :
   “Source: dailymail.co.uk
   Anti-vaxxers have been named one of the top threats to global health in 2019 by the World Health Organization (WHO). The anti-vaccine movement joined air pollution and climate change, HIV, and a worldwide influenza pandemic on the list released on Monday.
   ‘Vaccine hesitancy’, as the WHO calls it, ‘threatens to reverse progress made in tackling vaccine-preventable diseases.’ The organization added in its statement: ‘Vaccination is one of the most cost-effective ways of avoiding disease – it currently prevents [two to three] million deaths a year, and a further 1.5 million could be avoided if global coverage of vaccinations improved.’
   A report released last year from the Centers for Disease Control and Prevention (CDC) found that the number of unvaccinated children up to 35 months old increased four-fold between 2001 and 2015.” (=einde citaat).
   Een organisatie zoals de WHO (=een onderdeel van de UNO – NWO), propageert hier m.i. in feite de ziekte als de remedie!!! De “antivaxxers”(sic) zijn blijkbaar ook al in het gezelschap van de “climate change deniers….”. Ik zie ze hier dan ook al komen !!! Een of andere vorm van repressie ligt dan ook al op de loer. De in China al ingevoerde “social credit score…..” lijkt mij dan ook niet meer veraf, weliswaar handig verpakt. Zoals U het ook stelde gaat het hier om een “license to kill….” , want alleen financiële motieven geven geen afdoende verklaring meer, voor een dergelijke samenzwering.

  3. Sub Rosa,

   het zal me worst wezen als ik al dan niet aan één of andere lijst wordt toegevoegd. Het is me inmiddels duidelijk dat alles moet worden gezien vanuit bijbels perspectief en dat ’the fallen angels’ de oorzaak zijn van het menselijk verderf.

   Zelf zonder toedoen van de bijbel leert het manifest van de Nasa:’silent weapons for quiet wars:’
   (https://www.youtube.com/watch?v=s_38tsQ4p0I zie ook deborah tavares en stopthecrime.net)
   ons de attitude van de overheid.

   We leven in de eindtijd en tis duidelijk dat the fallen angels en hun handlangers, die allen zullen branden in hel, wild om zich heen slaan. Spijtig dat de verregaande ontkenning en ignorantie van de mensheid hen hoogop zullen spelen. mijn uitkomst zal gewoon niet anders zijn dan zij die pro-gouvernement zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.