Advertentie

‘Kankerindustrie’ profiteert van vaccinaties..!!


http://www.conspiracyclub.co/2015/11/24/cancer-causing-enzyme-being-added-to-all-vaccines/

* * *

Kankerindustrie profiteert van vaccinaties: nagalese molecuul doet tumoren groeien

Bron: http://www.naturalnews.com/050582_nagalase_GcMAF_cancer_industry_profits.html#ixzz3hqMhgkFg

 

Een van ’s werelds meest winstgevende industrieën van het medisch-industriële complex, de kanker industrie, bereikte vorig jaar een recordomzet van meer dan 100 miljard dollar. De kosten van kanker medicijnen zijn de afgelopen vijf jaar 6,5 procent per jaar gestegen. Naar verwachting zullen de kosten de komende jaren met 8 procent per jaar groeien, volgens de cijfers die zijn aangeleverd door het Institute for Healthcare Informatics, Instituut voor gezondheidszorg informatica.
Deze kosten worden vooral gemaakt in de VS en de vijf grootste landen van Europa die verantwoordelijk zijn voor bijna twee derde van de gehele markt.

Dit betekent dat miljarden en miljarden dollars worden verdiend door Amerikanen die zijn gediagnosticeerd met de ziekte kanker.

Dat is een zeer winstgevende industrie.

Maar deze industrie kan ook worden ontmanteld.

Door één ding: een remedie tegen kanker.

Mike Adams zei het laatst (gepubliceerd): het vinden van een middel tegen kanker zal de uiterst lucratieve kankerbedrijfstak tenietdoen en de American Cancer Society, ziekenhuizen, oncologie klinieken en farmaceutische bedrijven, die er mede afhankelijk van zijn, laten ineenstorten.

Dat betekent dat iedereen die dichter bij de ontwikkeling van een universele behandeling tegen kanker komt door de medische kankerindustrie als extreme bedreiging wordt beschouwd en waarschijnlijk tegen elke prijs tegengehouden moet worden.

 

Met dat in het achterhoofd zijn de mysterieuze doden en verdwijningen van verschillende alternatieve artsen in Florida zeer verdacht.
Natuurgenezers schrijven minder giftige medicijnen voor en proberen het lichaam met behulp van holistische geneeskunde te helen .

Doorbraken in dit soort geneeskunde zijn uiterst “controversieel”, want ze vormen een enorme bedreiging voor het medisch-industriële complex, dat wil zeggen, de bedrijven die hun winsten behalen uit de dure chemotherapie behandelingen en kanker medicijnen.

Artsen die zich bezighouden met holistisch onderzoek worden regelmatig overvallen door de Amerikaanse Food en Drug Administration (FDA), waarna ze als criminelen worden behandeld en hun reputatie wordt besmeurd.
Dit is meestal georkestreerd door het medische bolwerk tegen hen die als bedreiging worden beschouwd.

Beroemde holistische arts dood gevonden één week na FDA inval

Dit lijkt het geval te zijn met Dr. James Jeffrey Bradstreet. Hij werd gevonden in een rivier in North Carolina met een schotwond door de borst. Bradstreet was een gerenommeerd arts; bekend om zijn scepsis tegen inentingen (met name de BMR-vaccinatie) en zijn progressieve autisme onderzoek. Een week voor zijn mysterieuze dood had hij te maken met een inval door de FDA. De details van de inval zijn niet bekend.
Zowel zijn zoon als stiefzoon zijn gediagnosticeerd met autisme, het was dus voor hem een persoonlijke queeste. Hij getuigde tweemaal voor het Amerikaanse Huis van vertegenwoordigers over het verband tussen vaccinaties en autisme.

Dr. Bradstreet werkte met een weinig bekende molecule die van nature in het menselijk lichaam voorkomt. GcMAF (globuline component Macrophage Activatie Factor), het GC-eiwit dat combineert met vitamine D in het lichaam en de potentie heeft om een universele remedie tegen kanker te worden. GcMAF is een stof, die de monocyten ofwel dendritische cellen, de meest actieve immuuncellen tegen kanker, helpt activeren tot grotere agressiviteit. Dat gebeurt door het vit D transport naar de celkern receptor op gang te brengen, wat nodig is voor de functie van de cel als macrofaag.

GcMAF zou ook patiënten met autisme, HIV, lever/nier en vaatziekten en diabetes kunnen helpen.

Dr. Bradstreet werkte met een natuurlijke stof dat het meest effectieve middel kan zijn in het immuunsysteem voor het doden van kankercellen

 

In een interview bij het Hagmann and Hagmann Report beschrijft Dr. Ted Broer, een internationaal bekende gezondheid- en voedingsexpert uit Florida hoe geweldig de ontdekking van Bradsheet was en waarom hij daardoor zijn eigen leven in gevaar bracht.
Ook Dr. Gonzalez, een holistische pionier op het gebied van kankergeneeskunde, overleed plotseling. Hij heeft duizenden patiënten kunnen helpen. Een maand nadat Bradsheet werd gevonden in de rivier overleed Gonzalez zogenaamd aan een hartaanval (overleed aan een schijnbare hartaanval).

Internationaal erkende gezondheid- en voedingsarts onthult mogelijk motief voor Bradstreet dood

Dr. Broer verklaart in het interview:

De informatie die ik u nu geef is uiterst omstreden en een heleboel mensen hebben onze planeet onvrijwillig verlaten die er mee werkten.

Deze informatie is al een tijdje bekend. Sommigen van de mensen di ermee werkten werden beschuldigd van het gebruik van GcMAF. De FDA heeft een inval in verscheidene van hun kantoren gedaan, slechts weken voordat ze zogenaamd zelfmoord pleegden of plotseling stierven.

Het klinkt waarschijnlijk ingewikkeld, maar ik ga dit stapje voor stapje uitleggen.

GC eiwit is een eiwit in het lichaam dat wordt gebruikt door macrofagen in het lichaam. Het zijn de macrofagen in het lichaam die kankercellen doden, ze kunnen cytokines stormen tegenhouden en kunnen worden betrokken bij cytokines stormen, ik leg dit over een paar minuten uit.

Na GcMAF gedefinieerd te hebben en hoe het wordt gemaakt, herhaalt Dr. Broer dat het “waarschijnlijk het meest effectieve ding is dat het immuunsysteem heeft om kankercellen te doden.”

Maar, wat Dr Bradstreet en zijn collega’s hebben ontdekt is, dat het immuunsysteem wordt aangetast door iets wat “nagalase” heet.
Nagalase is een enzym/eiwit dat wordt gemaakt door kankercellen en virussen waardoor immunodeficiëntie optreedt en wordt gekoppeld aan autisme, evenals “zeer veel andere problemen”, verklaart Dr. Broer.

Artsen die dood werden aangetroffen en/of vermist zijn hebben de mening dat nagalase wordt geïntroduceerd in het lichaam door middel van vaccinaties

“Wanneer het GC-eiwit niet kan worden geconverteerd naar McGAF komt het hele immuunsysteem in het gedrang.”

Sommige van de artsen die geliquideerd of dood zijn, of vermist worden, geloofden dat nagalase eiwit/enzym opzettelijk in het lichaam wordt geïntroduceerd, viraal of rechtstreeks via de vaccinaties.

“Dit is zo’n ongelooflijk vernietigende informatie voor de hele medische wereld (de mensen die vaccinaties produceren in het bijzonder) dat deze jongens blijkbaar niet meer mochten leven,” zegt Dr. Broer.

“Ik zeg niet dat dat is wat er is gebeurd met deze jongens, ze zijn gewoon niet langer op deze planeet.”

Arts vergelijkt kanker-veroorzakende nagalase met een stealth bommenwerper

Door nagalese kan het GC-eiwit zich niet hechten aan vitamine D, waardoor het immuunsysteem zijn werk niet kan doen. Zo kunnen kanker en andere ernstige ziekten worden veroorzaakt. Zonder een actief immuunsysteem, kunnen ziektes en virale infecties zich snel verspreiden.

Er bestaat al een aanzienlijke hoeveelheid onderzoek naar nagalase en de GcMAF eiwit.

 

Dr. Broer noemt een hoofdstuk uit Het boek van GcMAF door Dr. Tim Smith:

Nagalase is als een onzichtbare bommenwerper.

Het gesynthetiseerde, of door kankercellen of een virus vrijgegeven Nagalase lokaliseert het GcMAF eiwit op het oppervlak van uw T en B lymfocyten en veegt ze uit met de precisie van een ongelooflijk nauwkeurige bom.

Hoe nauwkeurig?

 

Nagalase spoort op en valt aan: één specifieke twee-elektronen verbinding die alleen op de 420th positie van het aminozuur op een enorme eiwitmolecuul te vinden is, een van de tienduizenden eiwitten, elk met miljoenen elektronen.

Dit is hetzelfde als een bankje in een grote stad bombarderen van een afstand van 10.000 km. Nog verbazingwekkender is, dat nagalase nooit zijn doel mist, dus er geen collaterale schade.

Nagalase wordt gevonden in superhoge concentraties in autistische kinderen

Dr. Bradstreet en zijn collega’s hebben ook ontdekt dat het eiwit nagalase niet aanwezig is bij kinderen bij de geboorte, maar op de een of andere manier wordt geïntroduceerd in autistische kinderen. Ze dachten, door de inentingen.

Voor zijn dood heeft Dr. Bradstreet 1.100 patiënten met GcMAF behandeld met een 85 procent respons – iets dat onmogelijk wordt geacht door de medische gemeenschap.

Na de herinvoering van GcMAF (die was geblokkeerd door nagalase), waren 15 procent van zijn autistische patiënten niet langer autistisch, al hun symptomen volledig weg.

Sinds 1990 zijn er 59 onderzoek documenten gepubliceerd over de genezende effecten van GcMAF.

 

20 van deze onderzoeken gaan over de behandeling van kanker. Bij kanker wordt het nagalase geproduceerd tegen het vitamine D transporteiwit, dat daardoor afbreekt. GcMAF kan dit transporteiwit vervangen.

 

Hierdoor kan het vit D transport weer plaats vinden en wordt de immuun cel weer voldoende geactiveerd om zijn taak te verrichten. Onderzoek suggereert dat GcMAF de ziekte van Parkinson, de ziekte van Alzheimer en reumatoïde artritis effectief kunnen behandelen, evenals borstkanker, nier en prostaattumoren.

Sources:

http://www.blogtalkradio.com

http://fortune.com

http://www.naturalnews.com

http://www.naturalnews.com

http://www.washingtonpost.com

http://www.vaccinetruth.org

http://www.naturalnews.com

http://thefreethoughtproject.com

http://www.timsmithmd.com
Learn more: http://www.naturalnews.com/050582_nagalase_GcMAF_cancer_industry_profits.html#ixzz3hqMdUAqI

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.