Advertentie

ISIS, het magische monster onder ’t bed…?!


HET IS NOG SLECHTS EEN PUBLIEK GEHEIM, … In een stevig en goed gedocumenteerd rapport bewijst Prof. Michel Chossudovsky dat ISIS een creatie van de Verenigde Staten, gerekruteerd, opgeleid en gefinancierd door de VS en zijn bondgenoten, waaronder Saoedi-Arabië, Qatar, Turkije, Israël en Jordanië. De toevoer en levering van wapens en benodigdheden wordt gecoördineerd door het Pentagon in samenwerking met de bondgenoten van Amerika. Amerikaanse militaire hulp wordt via diverse kanalen en groeperingen naar Al-Qaeda en naar ISIS-Daesh getransfereerd. De VS heeft ook de illegale wapenmarkt gebruikt om grote hoeveelheden wapens en militaire hardware te verspreiden onder de Syrische “rebellen”.

We hebben te maken met een duivels project: De architecten van de Islamitische Staat hebben de wereld laten weten dat ze hun eigen terroristen “achterna gaan”, als onderdeel van hun ‘contra-terrorisme’-operatie. Terwijl deze acties worden ondernomen onder het vaandel van de ‘Global War on Terrorism’, heeft de VS geen enkele intentie om zijn eigen terroristische IS-huurlingen ten gronde te richten. Die zijn immers sterk gelieerd met westerse ‘special forces’ en informatie van geheime diensten. In feite wordt de enige zinvolle en effectieve campagne tegen deze zogenaamd islamitische staatsterroristen door de Syrische regeringstroepen gevoerd.

Onnodig te zeggen, dat de ondersteuning en financiering van de Islamitische Staat door VS, NAVO, Saoedi-Arabië en Qatar-gewoon zal blijven doorgaan. Het doel is helemaal niet de islamitische staat te vernietigen zoals beloofd en voorgelogen door Obama. Waar we mee te maken hebben is een Amerikaanse ondersteund proces van destabilisatie en vernietiging van zowel Irak als Syrië. De campagne tegen de islamitische staat wordt gebruikt als een rechtvaardiging om beide landen plat te bombarderen, grotendeels gericht op burgers.

Het eindspel is om Irak en syrië te destabiliseren als een natiestaat wat moet leiden tot de verdeling in drie of meer afzonderlijke entiteiten.De bredere strategische doelstelling van de VS en NAVO is het destabiliseren van het hele Midden-Oosten, Noord-Afrika, Centraal-Azië, Zuid-Azië, waaronder ook Iran, Pakistan en India.

 

http://www.con-tru.com/spotlight/isis-caught-using-weapons-made-in-israel

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.