Advertentie

ISIS: Israëlian Secret Intelligence Service..


ISIS mossad

x

x

ISIS: ‘Israëli Secret Intelligence Service’..

2014 © WantToKnow.nl/.be

x

al baghadadiDe maker van het filmpje hieronder maakt het verhaal compleet rondom de idiotie van ISIS, de wraakzuchtige octopus, die de attentie van de wereld naar alles behalve Israël trekt.. Tja, want het is toch heel opvallend, zoals we velen horen zeggen, dat deze ‘ISIS’, of ‘IS’ zoals het nu ineens (van wie?) moet gaan heten, in het geheel niet met Israël bezig is..!

Het ging toch om het bestrijden van Westerse waarden in het algemeen en Israëlische in het bijzonder..? Maar wist jij dat ISIS een afkorting is, die door de Mossad al decennia lang wordt gebruikt om haar essentiële werk te benoemen.. Vandaar de naam: ‘Israëli Secret Intelligence Service’…

Deze afkorting komt voort, zoals je in het filmpje kunt zien, met het Tv-interview uit 1990, vanuit de onmogelijkheid van de Mossad (wat ‘Instituut’ betekent) om zich als ‘Mossad’ bekend te maken. En analoog aan de CIA-afkorting en MI5 en MI6 in Engeland, koos de Mossad voor… ISIS.. ‘Israëli Secret Intelligence Service’…  Want waarom ook zouden trotse Arabiseren geen Arabische naam kiezen, als werkelijk Arabieren ISIS zouden bemannen, in plaats van een suffe afkorting..

Ook de maker van deze YouTube, vraagt zich bij het begin van het filmpje af, waarom Arabieren nu wél deze afkorting zouden gebruiken, terwijl er in het Arabisch zelden of nooit afkortingen als namen worden gebruikt.. Nu wel ineens..? Kijk zelf naar het (Engelstalige) filmpje:

X

X

adam pearlmanSteeds méér berichten verschijnen op internet over klokkenluiders, zoals de ex-CIA-agent Steven Kelly hieronder, die vertelt dat zowel Al Qaida als ‘ISIS’ een uitvinding zijn van de CIA en in dat opzicht nog een stuk verder gaan, dan wat we feitelijk weten van de officiële steun aan rebellen en opstandelingen in Syrië (HIER). Feitelijk heeft de invloed van Zionisten en daarmee de Mossad in de VS ervoor gezorgd, dat een bliksemafleider van de staat Israël werd gecreëerd, in de vorm van een ‘Grote Boze Wolf’, die ‘ISIS’ ging heten. En zoals je weet, worden de grootste geheimen ‘recht onder je neus’ bewaart, zodat je erover heen kijkt en dat als het bedrog uitkomt, de daders kunnen roepen dat ze ’toch nooit het bewijsmateriaal open en bloot op straat zouden leggen’..!

Onlangs was het de republikeinse senator  Rand Paul die hardop vertelde in een Tv-show, dat ISIS sterk gemaakt is, doordat de VS het met ISIS heeft aangelegd in Syrië, waardoor ISIS feitelijk bewapend en getraind wordt door de VS.. Zijn woorden: “One of the reason’s they’re stronger, is that we have been allied with them in Syria we’ve been funding Islamic rebels’… (vertaald: “Een van de redenen dat ISIS zo sterk is, ligt in het feit dat wij, de VS, een alliantie met ze zijn aangegaan in Syrië. Daar bewapenen we Islamitische rebellen..”)

Continue manipulaties en vervalsingen
Waar Rand Paul natuurlijk niet aan kan refereren, zonder een grote heibel te veroorzaken, zijn de grove manipulaties om fake-Islamleiders te maken, zoals hiernaast Adam Pearlman, die tot ‘Adam Yahya Gadahn’ werd gedoopt.. Hoe verdoofd moet je zijn, om deze leugens en manipulaties niet te zien.. Niet te DURVEN ZIEN.. Want daar gaat het natuurlijk om. Als je twijfelt aan de oprechtheid van de ‘krachten achter de schermen’ in de VS, dan is er geen weg meer terug. Maar ook met de leiding van ISIS is weer hetzelfde verhaal aan de gang.

Ook deze YouTube-filmmaker wijst namelijk, zoals wij ook in enkele artikelen al hebben laten zien, naar de krankzinnige Mossad-actie om ex-Mossad-agent Simon Eliot tot de ISIS-Khalif te maken, het hoofd van ISIS…! Denk niet dat dit verhaal een losstaand feit is; het is de handtekening van de MOSSAD, om dit soort verkrachte waarheden te bedenken.. Weet je dat dit verhaal rondom Simon Elliot EXACT al eens eerder is gedaan en dat dat verhaal volledig is ONTMASKERD..? Kijk rondom minuut 4:00 dus naar het verhaal van genoemde Adam Pearlman, die een decennium terug EXACT hetzelfde sprookje speelde..! Heb je ogen om te kijken, KIJK en heb je oren om te horen: LUISTER!

al qaeda israelHet verhaal van CIA-contractor Steven Kelley
Naar zeggen van deze Steven D. Kelley in een telefoongesprek met ‘Press TV’ uit Anaheim, California, afgelopen donderdag, is de CIA gefrustreerd, omdat het opdrachten krijgt om ISIS-terroristen te trainen, terwijl andere opdrachten binnen komen om deze organisatie te bestrijden..! De dag ervoor (zie het artikel uit het AD ook hieronder) werd Obama beloond door het Amerikaanse parlement in zijn streven om ‘gematigde militanten in Syrië’ te bewapenen.. Om daarmee, naar zeggen van Obama, ‘de dreiging van ISIS te weerstaan’.. Het zou moeten passen in de lange-termijn-visie van het Pentagon, om 5000 van deze militanten te trainen in Syrië, teneinde ISIS te weerstaan.

Maar volgens Kelly ligt het een stuk simpeler: “De CIA wordt geconfronteerd met haar huidige taak om de rebellen te trainen en te bewapenen, wat ze ook toegeven dát ze dit doen in het zogenaamde ‘Vrije Syrische Leger’, en tegelijkertijd wordt de CIA gevraagd ISIS te bestrijden. Hierdoor is het voor de CIA steeds moeilijker om te maskeren dat het feitelijk om DEZELFDE GROEP GAAT!.

En natuurlijk bestaat de CIA niet uit domme jongens; wanneer hen wordt gevraagd een taak uit te voeren, doen ze dat vooruitstrevend. Zo trainen ze deze groep in Jordanië en ze doet dat perfect. Nu wordt hen gevraagd om dezelfde rebellen te bevechten, terwijl de trainingen in Jordanië nog gewoon doorgaan.. Het lijkt erop dat ze wéten dat de beste manier om ISIS aan te pakken, bestaat uit het aanpakken van de rebellen in hun eigen kamp, daar in Jordanië”, zo voegde Kelly eraan toe.

ISIS C-spanDe ISIS-terroristen, die oorspronkelijk werden getraind door de CIA in Jordanië in 2012 om de Syrische overheid te destabiliseren, controleren grote delen van het noordelijke deel van Syrië. En ISIS zond haar gewapende strijders naar Irak, begin juni, waarbij ze al snel grote stukken land in bezit namen, gelegen tussen beide landen.

Kelly hierover: “Een ding dat hieraan toegevoegd dient te worden, is dat zelfs binnen de CIA -en dat is iets wat weinig mensen meenemen in de de overwegingen-  er verschillende fracties zijn. Eén van die fracties lijken meer naar de NWO, de New World Order te neigen, en er zijn fracties die de Amerikaanse grondwet als hun leidraad zien. Daarom zal er altijd sprake zijn van dit onderscheid binnen de CIA. Maar ik geloof dat het een kwestie van logica is.
Er zijn mensen die veel moeite hebben om met dezelfde onzinverhalen te komen, waarvan het Witte Huis hen overtuigd om elke dag te produceren, terwijl de CIA niet op dezelfde manier haar leugens produceert, zoals het Witte Huis dit doet..!

De CIA is nog steeds openlijk de groep aan het steunen, die ze zouden moeten gaan bestrijden, de reden ook waarom ze zoveel weerstand hebben om te voldoen aan het verzoek om deze groep te bevechten, die ze met hun andere hand voederen..”, zo beëindigde hij zijn betoog. Syrië is al in een dodelijke greep sinds 2011 en volgens veel rapporten, krijgt de VS daarbij hulp van lokale bondgenoten, zoals Turkije, Qatar en Saudi Arabië, om de militanten binnen hun land te steunen.. Volgens de VN zijn inmiddels meer dan 190.000 gedood in de omwentelingen, die Syrië al meer dan drie jaar in haar greep houden en zijn miljoenen mensen dakloos vluchteling.

Kortom, de VS lijkt in haar eigen agenda te stikken, in haar eigen leugens en bedrog verzwolgen te worden en met eigen wapens te worden bestreden. En opnieuw kunnen er kennelijk weer nieuwe wapens naar het gebied, om de hongerige Amerikaanse-Zionistische oorlogs- en intrigantenmachine draaiende te houden.

 

 

Obama IS steun Syrie

39 gedachten over “ISIS: Israëlian Secret Intelligence Service..

 1. Het wordt echt hoog tijd dat ze hun eigen agenda onder de neus geschoven krijgen in de vorm van een ‘rekening’. Ze zijn failliet en proberen met man en macht de wereldleider te blijven, terwijl ze proberen hun eigen economie een financiële injectie te geven middels de wapenindustrie. Het is feitelijk heel triest dat ze in zo’n web gevangen zitten, maar veel triester is het dat ze de hele wereld proberen mee te slepen en veel teveel moorden op hun geweten hebben. Laat ze maar snel die 28 pagina’s vrijgeven onder druk van… Dan zijn ze in één klap uit hun machtspositie verdreven!

  1. Ik geloof dat de chaos die dan ontstaat óók weer in het ‘masterplan’ verwerkt zit..! De hele goudvoorraad uit de VS is in handen van deze ‘krachten achter de schermen’..! En dat is niet misselijk. Vroeger stond er op ALLE dollarbiljetten: ‘Worth $20 in gold’ (in dit geval bij het US$ 20-biljet natuurlijk). Maar de dollar is alleen nog maar de waarde van het papier waard, waar het op gedrukt is..

  2. Guidoj.
   Ik denk dat je inderdaad gelijk hebt dat het failliet gaan ook in hun plan verwerkt is.
   Maar misschien is het mogelijk om te kijken hoe ze aan hun rijkdommen zijn gekomen,en als blijkt dat dit bewust is verkregen door overal oorlogen te ontketenen met als doel die rijkdommen te krijgen,dan moet het toch mogelijk zijn op hun bezit beslag te leggen en nadien verbeurd te verklaren om ze vervolgens te berechten?
   Alleen heb je hier mensen met lef voor nodig en die geen deel van hun groep uitmaken.

  3. welke rechter zal dan objectief oordelen? Vooral als hem wat goud wordt gegeven? Dan gaat iedereen overstag hoor…vooral als er wat gedreigd wordt hier en daar….

  4. We moeten er van uit gaan wat GUIDO.J, ook zegt, hun plannen zijn vele malen meer doordacht en berekend als dat wij kunnen en willen zien, dat heet pragmatische strategie, schaken ver voor uitdenken, daar zijn hun tegenstanders de Russen meesters in, hun GLADIO programma het demoniseren van Rusland wat is begonnen in 1945 is nog steeds druk bezig, hun programma’s zijn lang lopend, en gaan over lijken, heel veel lijken, maar zo was het in de oudheid ook, uitroeien en met nieuwe volkeren her populeren, de Romeinen deden dit al.

  5. Kijk naar het hoofdartikel over de US$ en naar deze sabotage om de burgers van de VS GRATIS energie te geven, via de uitvindingen van Tesla. De hebzucht en de heerszucht straalt van de koppen af..!

 2. uuhhh… zette Hitler toen ook de mensen niet op tegen de joden? Of had hij toen al door wat voor mensen het schijnbaar zijn? (als dit al überhaubt zo is??). Ik ben er van overtuigd dat het maar om een paar mensen gaat die herrie schoppen maar het wordt nu neergezet alsof iedere jood verkeerd is. Dat vind ik erg gevaarlijk. Ik weet het fijne hier ook niet van af maar ik weet wel dat iedereen prima met elkaar zou moeten kunnen leven.
  Bovendien…eerst is ISIS de afkorting voor Israelian Secret Intelligence Service en later Islamic state and independant Syria…welke moet ik kiezen??

  1. Ben, misschien is het beter om erachter te komen waarom hitler dat deed?
   Natuurlijk hebben hier niet alle joden (ik denk zelf maar een handje vol) mee te maken, het zijn de zionistische organisaties. Het is net als bij de moslims, niet allen zijn fout en toch wordt er een ‘massahysterie’ aangewakkerd door o.a. de VS, alles in het kader van ’terrorisme’….blijkbaar hebben dictators altijd een Feindbild nodig om de massa te kunnen controleren en manipuleren.

  2. MONIKA, heb je dat boek ” the dispossessed majorety” nog te pakken kunnen krijgen, en ik ga er van uit dat er veel meer Joden bij dit geweld betrokken zijn, als de meesten willen aannemen, de feiten liegen er toch niet om, de stilzwijgende Joodse meerderheid stemd met dit zwijgen toch in met de huidige oorlogs dreiging, ik wil niet generaliseren maar dat doen zij op hun eigen wijze voor mij.
   Groet Jenne

  3. Nee heb ik niet Jenne.
   Misschien zijn de joodse mensen gewoon zelf bang voor hun ‘leiding’. Weten dat ze er anders nadelen hebben of niet lang meer leven.
   Je weet angst is een ‘besturingstechniek’.
   Maar er zijn ook wel joodse mensen die kritiek hebben op bepaalde onderwerpen zoals het beleid van Israel en de zionisten en nog meer….alleen als je de macht hebt in de media dan hoor je natuurlijk alleen selectieve nieuws.

  4. wat is “Joods”? is dat een beschermde titel, mag ik mijzelf zo noemen, vernoemd naar mijn moeder, staat er dan een stempel in je paspoort? genoteerd in de IBM database, gebrandmerkt met een plakplaatje op mijn onderarm? waardoor weet ik dat ik “Joods” ben, of is het een kwestie van napraten en globale gelaatstrekken in combinatie met bepaalde herkenbare temperamenten en talenten? Kan je het zien aan de lichaamsbouw, hoeveel soorten “Joods” zijn er wel niet, de Arabieren en Palestijnen zijn joodser dan joods, maar daar hoor je dan weer weinig over, hoe bepaal je het percentage en bestaat het feitelijk wel, praten we dan over dna of een godsdienst overtuiging doorgegeven door erfopvolging? waar praten we eigenlijk over? is het een mythe, what about the other so called lost 13 tribes, is het hetzelfde als iemand die zichzelf zomaar “Moslim” noemt? waarom zooh slordig als het over het onbesproken oneindig belangrijke onbelangrijke gaat, daar waar de wereld voor de zoveelste keer over in oorlog is geraakt, zijn we te stom om normaal logisch te redeneren en dusz voor de duvel te dansen, laten we een willekeurig ander woord in de mond nemen, waar iedereen een mening over heeft, maar waar niemand van begrijpt wat ie feitelijk gezegd heeft, “Pino”, wanneer ben ik “Pino”, en moet je daarom kernbommen in huis hebben? hoe hysterisch onrationeel zijn wuh feitelijk; zijn de “Pionooos” zelf misschien stiekum de meest rationelen (Mr. Spock startrek) en kunnen ze daar op rekenen, om ons niet “Pino” hysterikussen af te leiden en om de tuin te blijven leiden….

  5. MONIKA, waarom klitten ze altijd bijelkaar, in welk land ook is dat heel opvallend, als er voordeel te behalen is, zijn ze er als de kippen bij, kijk New York, Hollywood, Oekraine, Duitsland Stutgart, Munchen en Bonn, de weggelopen Russen en Georgiers zitten in Baden-Baden, en Londen, ik gun ze niets dan goeds net als voor mijn eigen volk, maar waarom integreren ze niet,
   waarom omdat ze dat niet willen, een Jood groeid onder het hart van een Jodin, klinkt hard maar is de réaliteit, en dan moet er nog een plakje van af worden gesneden, voor weise ich viel.
   Gelukkig is er ook een klein percentage Joden die zich anders gedragen en opstellen, maar le moment venu, kiezen ze toch voor hun kamp begrijpelijk, maar dan mogen wij dat toch ook doen, zonder het kaartje anti-semiet op gespeld te krijgen.

  6. Hyper Alert,
   het is het al oude image building, uitverkorenvolk, lost tribes, uit Egypte gesmeten, t’is maar wat je er van wilt maken, altijd en overal een minderheid, toch over macht en geld te beschikken, al vroeg via hun Synagoges/School leren schrijven lezen en rekenen, dus altijd één oog in het land van de blinden, op en in elkaar trouwen net als de Moslims, inteeld tot en met, maar het bezit bleef bij elkaar zie hier enkele gegevens over deze minderheid, die zich altijd wist te redden, via de Maranos, of tijdelijke ras vermenging in Marocco bijvoorbeeld, bijt elkaar niet zo Moslim of Jood,
   ze zijn al heel lang onder kent als gevaarlijk voor ander civilisations, denk Engeland Sherloch de koop man van Venetië, via de slavenhandel, hun grootste handels goed slaven, via Odessa naar Venetië en Constantinopel etc,
   het midden oosten was hun afzet gebied, later de zwarte slaven naar de west indisch en Spaanse koloniën etc, het is een lang en complicated story, zonder einde, op dit moment tussen de 300 en 400 duizend beeldschone slavische protestuëes onder dwang in Israel werkzaam, wat ze met hun eigen vrouwen niet willen uithalen doen ze met deze vrouwen!

 3. De Burgemeester van Amsterdam Eberharth van der laan, vind dat je Moslims niet kunt verbieden contact (sympathiën hebben) voor de IS, in Nederland 44%
  van de Moslims is fundamentalist, 10% is gevaarlijk exstreem, en pas op hé geen zwarte Pieten meer, God wat- een belachelijk land is dit toch geworden.

  1. En die cijfers komen van…?? Misschien handig te vertellen waar je die vandaan haalt..?

 4. Iedereen roept dat ze ‘de anderen’niet moeten geloven, maar wat betekend volgens jullie nou ISIS???: ‘Israëli Secret Intelligence Service’ of ‘Islamic State & Independant Syria’??????

  1. Gewoon er dieper induiken Eric, dan zie je dat de MOSSAD, wat hierboven wordt gezegd, achter het hele verhaal zit.
   ISIS = Islamic State & Independent Syriah
   IS = Islamic State.

   En waar verberg je, de MOSSAD eigen, je grootste geheim..? Recht onder de neus van iedereen. Dus ISIS is, zoals hierboven uitgelegd, een slimme combinatie van letters, waarachter de MOSSAD zich ook kan verschuilen.. Israëli Secret Intelligence Service.

   Maar waarom laat het internationale nieuws ineens de tweede ‘IS’ weg bij de zg. ‘Islamitische afkorting’..?? Simpel.. Omdat je moeilijk aan de ene kant de ISIS kan bewapenen (Syrische opstandelingen!!) en aan de andere kant in Irak etc. ISIS kan bestrijden, die met je eigen wapens vechten..!! DUS..
   Dus haal je in ieder geval het ‘Independent Syriah’ van de naam en is het verhaal nog vol te houden.

   Er staan verschillende stukken, ook hier op de site, waaruit blijkt dat ISIS = IS door de VS is bewapend. Dat wordt ook officieel wel een beetje gezegd, want ze willen Asad verdrijven uit Syrië.. Maar de wortel van deze shit zit veel dieper. Het gaat om willens en wetens een externe vijand creëren, die de aandacht van Israël af leidt. Niet zo moeilijk, beetje ‘goochem’ nadenken..!

   Al Qaeda? Idem dito. Half officieel gesteund in de tijd van de strijd van Al Qaeda tegen de Russen in Afghanistan, toen bestreden na de zg. aanslagen van 9/11 door die man op dat ezeltje met zijn laptop..

   Doel van alle operaties. Wapens verkopen, de wereld in de shit donderen en vooral: de aandacht van Israël afleiden. Laat de Arabieren/Islam het onderling uitvechten. Verdeel en heers. Met een boel valse-vlag-operaties en steun van de VS, feitelijk door Zionisten geregeerd.

   Kijk naar Robin Cook, die geen blad voor zijn mond nam..

   En kijk naar deze pater in Syrië, vlak voor zijn dood.

  1. O ja ODETTE, ik rek me gek, maar ja t’is als met elastiek van oude onderbroeken, de rek gaat er uit, en dan wordt het hinderlijk.
   Bijde persoonlijk gekend, goeie mensen!

  1. Vind het wel een mooie reactie Semerel… Geef het maar wie dan ook maar de schuld zou ik zeggen. Iedereen gaat duizenden jaren terug als het moet om de eigen onschuld te bewijzen. Hoe wijs is iedereen?

  2. En Semerel,
   Zo belangrijk is eigenlijk deze opmerking die je plaatst.
   Maar de eenvoud van de simpelheid is velen te machtig.
   Iedereen heeft het altijd gedaan, maar iedereen in zijn/haar positie heeft het nooit gedaan…

 5. Kk hoere zionisten kk illuminati jullie mogen mijn Ballen likken. Allah helpt ons tegen jullie vieze bloederige spellen van jullie. De mensen zijn wakker fuck you Israel, Vs en waar het allemaal begon in England die kk koningin kk mason dat ze is

  1. Hoi Mohammed Kartal,
   lees net je reactie en moet eigenlijk een beetje glimlachen, gezien je afkortingen en manier van schrijven, hoe oud zijn we dan? 😉

   Even voor alle duidelijkheid, de bedoeling van dit forum is niet dat we andere mensen gaan uitschelden of haat zaaien. Ik ga dan ook ervan uit dat je niet werkelijk meent wat je hier hebt opgeschreven over b.v. de illuminati…lol
   En btw Allah helpt je alleen, als je in eerste instantie jezelf helpt…en dan bedoel ik doordat je een goed mens blijft en niemand pijn doet. Dat is wat Allah wil.

  2. Mohamed Kartel,

   Wat een onbeschaafde aanhef, als je niets beters te bieden hebt als gore praatjes, tegen onze vrouwen, moeders, dochters, hou dan je b.. maar dicht,
   en het begon allemaal 770 jaar na Jezus Christus, met een zekere Mohamed kamelendrijfer, en caravan dief, soort uit zijn krachten gegeroeide Erdogan, ga die maar fu…., vinden ze misschien nog wel fijn ook.

  3. de Ukraine, het ondankbare oostblok open graanschuur accountancy schijnheilig skoda smoel met een vleugje wodka braided hair Kreng, heeft wel effe 27 miljard van imf Sint Nieklaas gehad, als kadootje van Catootje, daar moeten ze maar eens dankbaar voor zijn, anders hadden ze een Default aan hun wit Russische wodka melkmuil broek gekregen, en dat wil niemand, met een Default heb je niks meer, en ze wisten niet eens welke president ze mosten hebben, 4 maanden in onzekerheid wie dat zou moeten worden, maar neeh dan hebben ze de brutaliteit om ineens met een lading kleine groene mannetjes zonder kleren aan te komen zetten, alsof Sintnieklaas van gisteren is… met hun nieuwe assymetrische takketieken en het gebruik van proxies, niks boots on the ground, gewoon the use of corruption as a foreign policy tool, effe de integriteit van buitenlandse regeringen aantasten om zo resultaten te manipuleren in foreign buiten landen die (nog) niet van jou zijn… kijk naar die Harvard Harvest breadstuff schapen koppen in het foeten studenten publiek, jah zo was ik toen, met die autie bril en die pukkels. Speculeren op voedsel, speculaas, met de nadruk op aas, en hongersnood en chemtrails en weather wars. In deze gestagneerde stagflated smart phoney nep wereld, als je wilt weten wat de werkelijke stand van de techniek is, kijk even naar het klinkende skype interview van Kerry met Solar Warden Kosmonaut Captain Kay alias RAndy Cramer, geen geintje, the real thing, het is wij, it is us, die in laaah laaah land nog naar een nep sinterklaas luisteren, die audacity hebben wij, om niet uit onze remote geïnduceerde sluimer slaap toestand te wake uppen. Neemt niet weg dat ik in complete trance kan genieten van het geweldige taal gebruik van Vice President Joe Biden, voordat we gaan schelden eerst onze vocabulaire stevig opvijzelen, ze kunnen wel praten zeg die zionisten, die zo enorm van mount zion houden, waar ligt die gouwe tempel berg eigenlijk? en hoeveel steun van welke exopolitieke overige solar system rakkers krijgen zuh feitelijk waarschijnlijk, een stuk of 4 nasty infestations for our globe, volgens Captain Kay, los van de Draco, die zijn nog niet eens het grootste probleem, die zitten overal, grote muil, The Dominators, ach het heb wel wat, ze zijn herkenbaar en soms uncloaked zichtbaar herkenbaar. Jottum gezellig zwart op wit gestencilde pim pamfletten rond delen met pinda rotsje Sunni tegen de Shiites met hun vuile lekstroom straling.

   http://www.bloomberg.com/news/2014-03-27/ukraine-reaches-deal-for-imf-bailout-of-as-much-as-18-billion.html

   vanaf minuutje 32;

   Vice President Biden Delivered Remarks on Foreign Policy | Institute of Politics
   http://www.youtube.com/watch?v=dcKVCtg5dxM

   Quote Breadstuff; “ground grain or flour for making bread bread.
   Origin of breadstuff uncertain or unknown; perhaps coined by Thomas Jefferson.”

   http://www.yourdictionary.com/breadstuff

   http://www.indigorevolution.nl/Project-Camelot-Randy-Cramer-US-Marine-Earth-Defense-Force.html

  1. Was dat niet altijd zo?
   En moeten we niet ook altijd voorzichtig wezen, als het om media-berichten gaat? Erdogan heeft een groot land te besturen en zit eigenlijk tussen het westen en midden oosten. Hij wil zijn macht houden en is daardoor al een ‘middel’ voor de amerikanen om hem als ‘pop’ te gebruiken.
   Eerst de ‘onrust’ in Turkije, en nu is Turkije opeens in een ‘oorlog’ verwikkeld…

 6. Waarom verbaast het mij niet, vele waaraan ik het vertel geloven het niet en beweren zelfs dat geheime diensten niet daartoe in staat zijn. Waarom worden er dan wel onschuldige mensen onthoofd. Het is gewoon te krankzinnig voor woorden, dus eigenlijk de werkelijke leidraad van de koran is gebrouwd in de verenigde staten in het lab van de veiligheids diensten. echt onbegrijpelijk. ik zou graag meer willen weten, dit moet gewoon echt aan jan met de pet getoont worden. want eigenlijk worden dus die jihadi’s gewoon bewust daar naar toe gehaald, om gezamelijk elkaar uit te roeien, zodat het kwade uit de wereld wordt geholpen. maar ik snap dan niet waarom onschuldige slachtoffers ook van het leven worden beroofd. ik kijk er graag naar uit wat het volgende is !!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.