Advertentie

Amerikaanse voedselpakketten bij ISIS gevonden..


netanyahu isisHet doorgestoken verhaal wordt door steeds meer mensen gezien: ISIS is -evenals Al Qaida dat was- een construct van de ‘krachten achter de schermen’ om de wereld in angst te brengen; om een agenda uit te voeren, die nou niet bepaald ‘menslievend’ te noemen is. Het is een ‘boos sprookje’ van een organisatie die geen hoofdkantoor heeft, geen adres, noch een bepaalde plaats waar deze ‘grote boze wolf’ dan zou heersen.. Álles rondom ISIS, IS of is een kletsverhaal, in stand gehouden om velerlei redenen.

De belangrijkste reden was het omverwerpen van de regering Assad in Syrië. Hoe eenvoudig is het immers, om náást de zogenaamde ‘opstandelingen’ nóg een organisatie te hebben die dood en verderf zaait, in een land dat tot op het fundament instabiel gemaakt dient te worden..? Een land dat grenst aan Israel, waarvan de grondleggers al 100 jaar geleden riepen, dat er continue streven naar een ‘Greater Israel’ zou moeten zijn. En natuurlijk kun je dit allemaal niet recht in het gezicht van de hele wereld doen.

Auschwitz-overlevende dr. Hajo Meijer riep tot aan zijn dood, vorig jaar, wat vele Joden roepen over de onmenselijke slachtingen dor het Zionisme.
Auschwitz-overlevende dr. Hajo Meijer riep tot aan zijn dood, vorig jaar, wat vele Joden roepen over de onmenselijke slachtingen dor het Zionisme.

Daarvoor heb je een ‘slimme zet’ nodig, een camouflage ook. Die ervoor zorgt dat je niet herkent wordt, als de grote drijfveer achter deze Syrische manipulaties om Syrië in handen te spelen van de geopolitieke machten. En precies dát is de reden dat het bestaan van ISIS niet publiekelijk wordt verworpen door Netanyahu en zijn Likoed-partij. Dat deze zogenaamd politieke richting in Israel, geen moordpartij uit de weg gaat, om haar doelen te verwezenlijken, is inmiddels al velen duidelijk. Kijk eens naar de moordpartijen in Gaza.

ISIS is een organisatie waar de Israëlische regering wel bij vaart. Niet alleen vanuit het Syrische perspectief, waarbij het land indirect onder controle zou komen, maar vooral ook vanwege de olie, die -zo is inmiddels overal bewezen- via de Turkse havens, direct naar Israël wordt getransporteerd, voor prijzen, die een fractie zijn van de wereldmarktprijs van olie. We hebben daar een goed Nederlands woord voor toch? Plunderen.. En ja, dat plunderen moet bewezen. En dat is inmiddels bewezen; alleen zijn pro-Israël sympathieën dusdanig, dat velen hun handen niet willen branden aan dit verhaal..

Theodore Herzl quotes

Waarom niet..? Nou dat heeft ene meneer Herzl al ruim 100 jaar geleden bedacht. Herzl was een Ashkenazi-Jood en preciés daarover schreven we hierover op de site 2 essentiële artikelen. En mede daarom halen we hier vaak genoeg de citaten aan van de Joodse Nederlander Hajo Meyer, die Auschwitz overleefde en de Zionisten vergelijkt met zijn kampbeulen..

Enfin, wat ons te doen staat, is naar onze mening een Open Mind houden, naar ontwikkelingen en vooral bewijzen te kijken van deze camouflagepraktijken en de uiterst leidende rol die de Amerikaanse CIA speelt in dit hele ‘spel’.. Die bewijzen liggen overal voor het oprapen. Er zijn klokkenluiders, in de vorm van oud-CIA-medewerkers, er zijn foto’s en keiharde bewijzen in de vorm van e-mails en andere, onderschepte/uitgelekte documenten. Kortom, pas de stukjes in elkaar en kijk naar de grote puzzel.. Hier een nieuw bewijs in de vorm van voedselpakketten, die in handen van ISIS zijn geweest en opnieuw wijzen, evenals de grote hoeveelheden wapens en auto’s, op de werkelijke macht achter deze ’terreurorganisatie’..

x

Robin Cook Al Qaeda

x

x

Amerikaanse voedselpakketten bij ISIS gevonden..

2016 © WantToKnow.nl/be

x
Onlangs werden bij de Beiji-olieraffinaderijen in de provincie Salahuddin in Irak, voedselpakketten gevonden van het Amerikaanse leger. Deze raffinaderijen waren in handen van ISIS en zijn de afgelopen tijd weer in handen gekomen van ‘westerse troepen’. De invloed van de Russische troepen op deze verovering, heeft mede een belangrijke rol gespeeld in de herovering van deze raffinaderijen. Deze voedselpakketten werden ontdekt door een groep Iraanse documentairemakers, waaronder Vahid Farahani en Seyed Moussavi,.
x
ISIS voedselpakketten
x
Beide mannen waren vanaf oktober in Irak, om een documentaire te maken over het Irakese leger, dat vorderingen maakte in het terugdringen van ISIS in het noorden van Irak. Deze documentaire ‘Conquest of Beiji’ of in het Nederlands: ‘de verovering van Beiji’, laat een compleet beeld zien van de vorderingen die het Iraakse leger en huurlingen maakten, tegen de ISIS/ISIL-groeperingen rondom Beiji. Een groot deel van deze documentaire gaat over de ontdekking van munitie en voedselpakketten in de veroverde ISIS-stellingen, die allemaal Pentagon-labels hebben.
x
Het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft hier kennelijk een vinger in de pap gehad..Nadat Vahid Farahani en zijn team terug waren in Baghdad, toonden ze sommige van deze voedselpakketten zien en openden ze voor camera sommige verpakkingen, tijdens een reportage van Fars News Agency. Een paar van deze foto’s zie je hier in het artikel..
x
Israëlisch fabrikaat-wapens, buitgemaakt in een verlaten stelling van ISIS in noord-Irak.
Israëlisch fabrikaat-wapens, buitgemaakt in een verlaten stelling van ISIS in noord-Irak.

De stad Beiji ligt op een soort kruispunt van verschillende fronten en de controle van dit gebied, wordt gezien als een strategische schakel in de voortgang in andere regio’s, inclusief de Anbar-provincie, waar ISIS-troepen ook werden omsingeld en verdreven. Op 14 oktober begon het Iraakse leger met haar aanval op Beiji in het noorden van Irak, waarna ze begin december de volledige heerschappij weer kregen, na ISIS te hebben verslagen.

x
Het was vooral de dood van de Emir van deze regio, die de doorslag gaf; hij was de feitelijke aanvoerder van de ISIS-troepen. Het Iraakse leger lanceerden een grote operatie en benaderden de stad vanuit 3 verschillende richtingen, waardoor het voor de ISIS-troepen alleen mogelijk was, met ernstige materiële verliezen de benen te nemen.
x
israel mortiergranaten
Mortiergranaten in de handen van ISIS, geproduceerd door Israël

Wapens, munitie en voedsel van ISIS-sponsors..
Naast de voedselpakketten van het VS-leger, worden er wapens en munitie gevonden in Syrië en Irak, met labels die de afkomst uit Israël, Saudi Arabië, Qatar en verschillende andere, Perzische Golfstaten verraden.. Er zijn zelfs ook beelden van Israëlische commando’s die ‘hun leven waagden’ om gewonde ISIS-strijders uit de Syrische oorlogsgebieden te redden. Sinds 2013 heeft Israël op deze manier al meer dan 2000 van hun ‘gezworen vijanden’ helpen overleven..!

x
Officieel steunt Israël deze groepen, in een zogenaamd ‘pact met de duivel’ om de Syrische Hezbollah-beweging en -indirect- Iran, een dodelijke slag toe te brengen, via het indirect bevechten van de Syrische overheid. Via geheime bronnen in Qatar is uitgelekt, dat Israël haar ‘coördinator voor Syrische zaken’, de heer Afif Shavit naar Londen stuurde, om de levering van nog meer wapens aan de Syrische ‘rebellen’ te bespreken, teneinde het de Syrische regering nóg moeilijker te maken.
x
“Deze 4-uur-durende ontmoeting werd op 20 mei gehouden in ‘Braum House’ in Londen, een optrekje dat eigendom is van ene Khalid a-Abeed, een Qatari, die in Engeland woont.”, aldus deze bron tegenover FNA-nieuws.

“Tijdens deze meeting werd besloten dat Israël het leveren van wapens en bevoorrading aan de Syrische terroristen zou voorbereiden, en daarnaast onderhandelingen zou starten met verschillende Europese wapenfabrikanten en tevens naar manieren zou zoeken, om grote sommen geld te transferreren, waarbij de Qatari de fondsen hiervoor ter beschikking zouden stellen”.. Aldus deze bron..

Deze ontmoeting werd gehouden in de tijd dat de EU besloot om het wapenembargo op te heffen, richting de door ‘het-buitenland-gesteunde’ milities in Syrië. De Britse minister van Buitenlandse Zaken, William Hague, verklaarde op 29 mei dat de EU-ministers niet alleen hadden besloten dit embargo te beëindigen, maar dat Europese banken ook vestigingen en rekeningen mochten openen in Syrië, voor gebruik door de ‘Syrische oppositie’..

Op 19 augustus kwamen er mediarapporten de wereld in, die melding maakten van een Turks transport, geladen met wapens en munitie richting het noordelijke deel van Syrië. Zo staat het ingrijpen van de Russen in Syrië natuurlijk ook weer eens in een ander daglicht, wanneer je ervan uit mag gaan, dat de Russen via spionage natuurlijk wisten dat deze versterkingen richting Syrië op gang kwamen. In dezelfde berichtgeving was te lezen dat de Turkse president Erdogan de opdracht had gegeven voor volledige black-outs in grensdorpen, om de smokkel van wapens, munitie en voorraden zoveel mogelijk ongezien te laten.

Desalniettemin kwamen er in augustus berichten van de Turkse oppositie, dat de regering in Ankara maar liefst 400 ton wapens, aangeleverd door ‘Perzische Golfstaten’ naar militanten in Syrië had verscheept, als ondersteuning in hun strijd tegen president Assad van Syrië. “Een konvooi van zo’n 20 grote trailertrucks reed vanuit Turkije de grens met Syrië over, om naar een wapendepot in het noorden van Syrië te rijden. Teneinde verschillende ‘brigades’ in noord-Syrië te bevoorraden”, aldus Mohammad Salam, één van de rebellen die onwetend uit de school klapte, nadat hij het konvooi de grens had zien oversteken in de buurt van Hatay in Turkije.

* * *

13 gedachten over “Amerikaanse voedselpakketten bij ISIS gevonden..

  1. chavera.
   Hoe je ze ook noemt interesseert mij geen moer.
   Hier (2) probeer ik duidelijk te maken dat het westen onder leiding van de VS niets te zoeken hebben in Syrie.
   Hetzelfde is bv in Irak,Lybie en tal van andere landen gebeurd en het resultaat is telkens hetzelfde namelijk:De macht wordt in zo,n land door de VS en vazalen over genomen en de rijkdommen zoals bodem schatten komen daardoor ook in het bezit van deze gluiperds.
   Assat wordt door het westen afgeschilderd als een dictator en een slecht persoon.
   Dat is logisch omdat ze hem willen doen verdwijnen zodat zij de boel daar kunnen overnemen.
   Nu houd Assat verkiezingen wat democratisch is omdat de mensen dan spreken en als die dan willen dat Assat blijft valt het plan van de invallers in duigen.
   Misschien is Assat wel een dictator en misschien waren Khadaffi en Sadam Hoessein dat ook wel maar ik weet wel dat er toen geen vluchtelingen naar Europa kwamen op grote schaal.
   En kijk gewoon eens op foto,s hoe die landen er voordien uitzagen en hoe het er nu uit ziet.

  2. 2.2 arnold

   Als het u geen moer interesseert waarom benoemt u het dan “tegen het zere been van de zionisten.
   Imperialisme of expansiestreven en kolonialisme, is van alle tijden en zeker niet alleen gebezigd door het westen. Het Mongoolse rijk,Arabische rijk en Ottomaanse kalifaat en verdere islamitisch veroveringen.Het Chinese imperialisme, denk aan bv. Tibet of de Russisch expansie drift.Verder kan mij wel in uw antwoord vinden. zie mijn bijdragen in 4.1

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Ottomaanse_Rijk#/media/File:Rise_and_Fall_of_the_Ottoman_Empire_1300-1923int.gif

  3. chavera.
   U heeft gelijk deze vraag te stellen.
   Ik ben van mening dat de VS onder controle van Netanyahu (die in mijn ogen een zionist is) staat.
   Vandaar dat ik sprak van zionisten en omdat Netanyahu deel uit maakt van een grotere groep zionisten.

 1. We kunnen wel speculeren, maar we moeten niet over het hoofd zien dat de door I.S. buitgemaakte Amerikaanse legervoertuigen uit Irak,
  ook o.a. veel U.S.A. voedselpakketten bevatten.

  Die Irakezen zijn een opgeraapt zootje soldaten die niet goed getraind zijn en geen ruggengraad hebben. Dus dan is het niet zo moeilijk om legermateriaal daarvan buit te maken.

 2. Ach, het is weer tijd Israël te bashen. Dit “nieuws” komt van Farsnews. Iran dus, de gezworen vijand van Israël. Het verhaal van de heer Afif Shavit is ook afkomstig van een Iraanse nieuws site ALALAM en hun bron is een Oostenrijkse officier zonder naam. Het is och bekend dat veel oorlogstuig en aanverwante is achter gelaten door het US leger.

  1. Kent u de geschiedenis van het Iran?
   Hoe men door buitenlandse ( VS, Engeland en Israël) inmenging dat land helemaal om zeep heeft geholpen, toen nog voordat de sjah werd geïnstalleerd? Een stinkende zaak, net als alles waar de Angelsaksen bij betrokken zijn.
   Waarom Chavera, altijd maar het verhaal van een kant, die van het westen luisteren?
   Iran is sjiitisch en de meeste extremen zijn onder de soennieten te vinden (waaronder het wahabisme in Saudi Arabië, een bondgenoot van de VS en Israël).
   Hou gewoon op te stoken, niet iedereen moet zo leven als wij in het westen. Recht op soevereiniteit heeft niet alleen de ‘staat’ Israël.
   Alles andere is gewoon een vraag van fatsoen.

   Als Israël zich fatsoenlijk zou gedragen, dan was er nooit iemand boos geworden op dat ingenomen land. Die mensen daar zijn zo onder mind control. dat ze werkelijk denken dat achter de grens het ellende uitbreekt. Lijkt in die zin op Nederland. 😉

  2. 4.1 parabola

   De inmengen van de VS heeft het MO in deze situatie gebracht.
   “Western diplomats fear some of the increasing flow of Gulf-financed weapons could end up in the hands of groups linked to al Qaeda”
   en vervolgens van de rebellen groep naar de IS groep
   Kan het niet zijn dat iid het soennitische deel van het MO de rebellen van wapens voorzien? En wapenhandel levert geld op dus er zullen vele landen zijn die leveren, ook Nederland verdient er een leuke cent aan.Ik sta voor: “Stop de wapenhandel!” dat zal vele doden schelen.
   Ik hoor van Guido nooit eens iets over de “knife intifada”. Bijna dagelijks worden mensen in Israël in de rug gestoken door arabieren.

  3. Ja dat kan zeker mogelijk zijn. Stop de wapenhandel, is een optie, maar laat dat dan voor alle landen gelden, incl. de VS en vrienden.
   Het is ook bijna eng hoe onderdanig de VS naar Israël toe is. Is u dat nog niet opgevallen? De speeches van Trump en Clinton logen er niet om bij de AIPAC conferentie in de VS paar weken geleden…

   Lijkt me niet leuk zo maar in je rug gestoken te worden.
   Ook daar vraag ik me af in hoever er een samenhang bestaat tussen zulke daden en mensen daardoor bang maken, misschien is het wel gewenst, een bang volk is veel makkelijker te besturen dan een volk wat in zijn kracht staat. Ook in Israël. Ik kan me iig niet indenken dat alle Israëli het eens zijn met hun regering, toch?

   Overal valt er iets te verbeteren, de ’tijdsgeest’ laat ook in Israël zijn sporen achter…

 3. Het ontstaan en de medewerking daaraan moet tot op het bot worden onderzocht en weliswaar in het openbaar.
  Geen geheimdoenerij en in alle eerlijkheid, want de wereldbevolking heeft meer dan het recht de waarheid van deze afschuwelijke tragedie te kennen.
  Niemand mag worden gespaard, en niemand mag zich schuilen achter zijn of haar eender welke politieke macht waar ook ter wereld.

 4. Dit hoort onder het kopje DOEMDENKERS.
  Als de wereld bevolking binnenkort de 7 miljard bereikt en we half vorige eeuw nog niet op 4 miljard zaten en er toen al idioten als Hitler konden ontstaan, dan weet je inmiddels ook wel dat de geestelijke gestoorden en daarmee wordt ook het geloof genoemd, steeds erger gaat worden. Raak maar overspannen en ga drinken en snuiven en geef de schuld maar aan complotten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.