Advertentie

De macht van de onzichtbare bankiers..


Wie denkt dat de overheid er is om de belangen van de burger te dienen komt bedrogen uit. Wereldwijd is de burger de melkkoe van de failliete overheid. En waarom is de overheid failliet? Omdat de reservebanken systematisch bezig zijn vermogen van burgers te verschuiven naar de 0,1% allerrijksten van deze wereld.

Abraham Lincoln en John F. Kennedy waren de bekendste maar zeker niet de enige Amerikaanse presidenten die het volk waarschuwden voor de leugens en het bedrog van een occulte samenzwering. Zij werden niet gehoord, maar wel vermoord. Hoe bizar is het dat 99,9% van de mensen zich nog steeds laat misleiden door de 0,1% criminele psychopaten waar deze ex presidenten van de VS het over hebben.

De wereld wordt geregeerd door een occult misdadige cabal van Vrijmetselaars en Jezuïeten die uitsluitend geld, macht en eigenbelang nastreven. Zij werken aan een Nieuwe Wereldorde, waarin zij de absolute macht hebben over alles en iedereen. Om daar te komen moet het internationale monetaire systeem instorten, beurzen crashen en oorlogen gevoerd worden. Herkenbaar?

Zodra grote groepen mensen de realiteit onder ogen zien, kan sociale media de schaduwregering van het illuminati-roversnest ontmaskeren, waarna de macht kan terugkeren naar 7 miljard goedwillende mensen, die in essentie prima in staat zijn om in vrede en harmonie met elkaar te leven. Zonder graaiende bankiers, rovende overheid, huichelachtige religie en zinloze oorlogen..!

Waarom niet de 99,9% tegen de 0,1% in plaats van andersom? De meeste stemmen gelden. Tóch? Kennelijk is democratie dus ook maar een ‘zoethoudertje’.. De essentiële vraag is steeds meer: ‘Wat ga jij met deze informatie doen?’ In dit tijdperk van informatietechnologie is onwetend­heid – of niet willen weten – een keuze. Of zoals Johan Cruijff het op z’n unieke wijze fraai onder woorden bracht: ‘Je snapt het pas als je het doorhebt’. Voor hen die dit boek doorhebben, zal er geen dag meer zijn zoals gisteren..

Mijn naam is B.Izar en in mijn nieuwe boek onthul ik schokkende, maar zéér boeiende feiten. Zaken die een wereld bloot leggen, die maar weinig mensen zien. Jij als wanttoknow-bezoeker zult ongetwijfeld een uitzondering zijn op de gemiddelde, heftig-onwetende Nederlander. Maar daarom is de tijd rijp, want steeds meer mensen realiseren zich dat het systeem waarin wij leven gebaseerd is op leugens.  En als dit niet óns systeem is, zo is de vraag, van wie is het dan wel..? Ergens klopt het niet. Ken je dat gevoel?

De media zijn via televisie, radio en kranten in onze huiskamer aanwezig, en brengen onzinnieuws en ondertussen staat de wereld in brand. Jazeker, schrijnende beelden van vrouwen met kinderen in een verwoeste stad. Passagiersvliegtuigen worden uit de lucht geschoten en vrachtwagens rijden in op mensenmassa’s. Dat is geen onzinnieuws, maar het hoe en waarom wordt angstvallig verzwegen.

Multinationals, die geholpen door het ‘diepe vezelgevoel’ van onze premier, de vloer aanvegen met de Nederlandse en Europese belastingdiensten. Banken worden overeind gehouden met belastinggeld en het elite netwerk van old boys bankiers ontvangen miljoenen aan bonussen voor hun wanbeleid. In de haven van Rotterdam gaan containers vol drugs ‘ongezien’ aan de ogen van de douane voorbij.

Criminelen trekken zich niets aan van de politie en dat is wederzijds. De rechtbank beslist dat de privacy van de crimineel van groter belang is dan het leed van de slachtoffers. De NS vervoerd geen dames en ook geen heren, maar reizigers. Wij moeten wennen aan een gender-neutrale WC en Zwarte Piet heeft het kruis van de mijter van Sinterklaas verwijderd. Ondertussen stromen de vluchtelingen Noord Europa binnen en de haat-imaan’s wordt niet opgepakt, nauwelijks bestraft..

Terreuraanslagen op onschuldige burgers, waarom? Waar zijn de banken mee bezig? Waarom luistert politiek Den Haag niet naar het volk? Wat doen de EU parlementariërs in Brussel en hoe democratisch is deze instelling, Trump, Poetin of Kim Jung-un, wie is de baas? Pensioenen, zorg, veiligheid en klimaatverandering. Kan u er nog chocolade van maken? Ik niet. Deze puzzel past gewoon niet en gaat ook nooit passen. Wij leven in een leugen en de overheid, geholpen door de media en onderwijs, doet er alles aan om onze bril te kleuren, zodat wij de leugen niet kunnen zien.

Hoewel het drukken van geld het probleem lijkt op te lossen, gebeurt er precies het tegenovergestelde. Tot groot genoegen van de ‘powers-that-be’.

Maak ze bang en houd ze dom..!
We noemen dat indoctrinatie. Veel mensen onderscheiden het echte nieuws niet meer van onzinnieuws. Zij leven van maand tot maand omdat zij steeds creatiever met hun geld moeten omgaan om de eindjes aan elkaar te knopen. Zij hebben geen tijd om zich bezig te houden met het systeem dat hen onderdrukt en uitbuit. Zij hebben niet eens in de gaten dat zij elke dag weer bestolen worden door de roverheid die op hun beurt weer bestolen wordt door de centrale banken die op hun beurt een hele kleine groep criminelen psychopaten schathemeltje rijk maken.

De armen wordt armer en de rijken worden rijker. Zit hier een plan achter? Reken maar! Ook ik heb mij jaren lang voor de gek laten houden door het systeem, tot de dag dat ik besloot om de ontbrekende puzzelstukjes te gaan zoeken. Dat vergt tijd en energie, maar de puzzel is gelegd en alle stukjes passen. Mijn vele vragen zijn beantwoord en dat geeft rust in mijn kop, maar mijn bezorgdheid voor kinderen en kleinkinderen is toegenomen.

Om te begrijpen wat er vandaag om ons heen gebeurt moet je een studie maken van de sluiproutes van macht en geld gedurende de afgelopen 250/300 jaar. Je komt in een wespennest terecht van gebeurtenissen die bewust buiten de geschiedenisboekjes worden gehouden. Kijk niet naar een of twee gebeurtenissen, maar verbind de lijntjes met elkaar en ontwaar de grote leugen, waarin wij leven. Het wordt plotseling zichtbaar..! Hier volgt een deel van de inleiding van mijn boek:

x

* * *

x

De toren van de BIS bank in het Zwitserse Basel. Inderdaad.. ‘De toren van Basel’..

x

x

Over ‘De macht van de onzichtbare bankiers’..

2017 © WantToKnow.nl/be

x

Het eerste hoofdstuk in het boek, gaat over de totstandkoming van de Amerikaanse Federal Reserve Bank (FED). Dat hier de nodige list en bedrog bij kwamen kijken leest u nergens in de geschiedenisboeken en ook niet in de media. Dat neemt niet weg, dat de informatie vrijelijk beschikbaar is voor iedereen die er naar zoekt. En dan is er de Bank of International Settlement (BIS), de machtigste bank van de wereld. Bijna niemand heeft er van gehoord. Waarom die geheimzinnigheid rond deze bank?

De hoofdstukken die volgen, gaan over de invloed, die de bankiers hadden en nog steeds hebben op zo’n beetje alle oorlogen van betekenis in de afgelopen 250 jaar. Maar daar blijft het niet bij, want diezelfde bankiers waren ook verantwoordelijk voor diverse depressies en beurscrashes. Oorlogen gaan al eeuwen lang niet meer over landje pik en het roven van elkaars veestapel. Tegenwoordig is oorlogen voeren business, BIG BUSINESS..!

Eén van de marionetten van de elite.. Christine Lagarde, bankier in dienst van.. Voorzitter van het IMF, het Internationaal Monetaire Fonds.

Communisme, socialisme en kapitalisme zijn in de loop der jaren allemaal gecreëerd door gewetenloze individuen met het motief om deze ideologieën tegen elkaar uit te spelen. Deze criminelen willen oorlog. Het zijn de mensen die er heel veel belang bij hebben, dat de wapenindustrie – goed voor zo’n € 100 miljard (9 nullen) per jaar – blijft produceren en leveren.

En daarom blijven zij achter de schermen oorlogen creëren en aanwakkeren in het belang van MACHT en GELD. Vanuit macht volgt misleiding. Een vrouw, Gutle Schnapper zei: “Wenn meine Söhne keinen Krieg wollten, würde es keinen geben”. Deze Gutle Schnapper was de vrouw van Mayer Amschel Bauer en wie waren de zonen waar zij het over heeft? Wij gaan het uitvinden.

Als oorlogen en beurscrashes gecreëerd worden door zakenlui / bankiers, wees dan niet verbaasd, dat het grote graaien aan de top van de banken en multinationals ongestraft zal blijven voortgaan. Het zal pas stoppen als het banksysteem, inclusief de FED, de ECB en de BIS in hun huidige vorm op de schop gaat.

Maar er moet veel meer op de schop…
Er zijn instanties, die hard werken aan wat zij zelf noemen: De ‘New World Order’ (NWO). Dit is een gevaarlijke ontwikkeling, die als doel heeft om een soort Noord- Korea van de wereld te maken. Het gaat hier om het verkrijgen van absolute controle over alles en iedereen. De instanties die hiermee bezig zijn, zijn o.a. de Bilderberg Groep, Trilateral Commission, Council on Foreign Relations (CFR), World Economic Forum (WEF), Wereldbank, International Monetary Conference, World Trade Organization (WTO), United Nations (UN), North Atlantic Treaty Organization (NATO), National Security Agency (NSA), Central Intelligence Agency (CIA), Federal Bureau of Investigation (FBI) en het International Monetary Fund (IMF).

Aan het hoofd van deze instellingen staat een groepje mannen en vrouwen met hun honden, die de volgende agendapunten nastreven:

  • Eén wereldregering met macht over alle continenten.
  • Eén centrale bank met één digitale – manipuleerbare – wereldmunteenheid (geen contant geld meer).
  • Eén wereldleger om rellen en muitende burgers de kop in te drukken
  • Eén wereldgodsdienst gebaseerd op Luciferiaans gedachtengoed.
  • Eén wereldrechtspraak gebaseerd op het recht van de macht.

Het boek beschrijft een verhaal, dat je niet zelf kunt bedenken en het is goed om te realiseren, dat als er iets op internet staat, dit nog geen bewijs is, dat het op de waarheid berust. Alhoewel… wie zijn huiswerk doet zal merken, dat de stukjes van de puzzel wel heel erg goed passen. Dit boek zal helpen om de wereld van de onzichtbare machthebbers zichtbaar te maken. Langzaam maar zeker zal de olifant voor de deur zichtbaar worden en dan, als je hem opeens ziet staan, schrik je je wezenloos. Het verhaal is zo bizar, dat iedereen met een gezond verstand zich achter de oren zal krabben en aan de juistheid zal twijfelen.

Suggestief en hier en daar een beetje cynisch, ja dat is dit boek zeker wel, maar daar ligt tevens de uitdaging voor de lezer om zijn eigen waarheid te gaan zoeken. In dit tijdperk van de informatietechnologie is onwetendheid een keuze. De website www.onzichtbaremacht.nl en Google zijn prima bronnen om je eigen onderzoek te starten. In dit boek maken wij kennis met een klein groepje mannen en vrouwen met hun honden en natuurlijk een kudde schapen.

Toeval bestaat niet..
Wake-up! De dingen die dagelijks om ons heen gebeuren zijn niet toevallig. Vliegtuigen worden niet per ongeluk uit de lucht geschoten. De kredietcrisis van 2008 was geen toeval, maar een gemanipuleerde gebeurtenis, net als de heropleving van de beurs in 2009. Het is niet toevallig dat duizenden, misschien wel miljoenen islamitische vluchtelingen huis en haard achter zich laten en vluchten voor het geweld van Al Qaida en ISIS strijders.

Waar komen Al Qaida en ISIS vandaan. Kan het zijn, dat deze terroristische organisaties gefinancierd en getraind worden door de VS met als doel om de regio te destabiliseren? De meest kwetsbare mensen onder de bevolking, met name oudere mannen, vrouwen en kinderen, slaan op de vlucht voor het barbaarse IS geweld. Neem het hen niet kwalijk dat ze op zoek gaan naar veiligheid in het rijke westen. Zij zouden liever niet vluchten.

Anders is het voor de grote groep economische emigranten, die hun vrouwen en kinderen laten overkomen, zodra ze in het politiekcorrecte westen een vluchtelingenstatus hebben ontvangen. Dat zij geen zin hebben om doelloos in de woestijn te hangen, waar de kogels hen om de oren vliegen moge duidelijk zijn, maar waarom moeten ónze mannen hun oorlog vechten, terwijl zij in de opvangcentra klagen over gebrek aan Wifi-verbinding?

En de verknipte geesten die aanslagen plegen door zichzelf en anderen op te blazen? Ook islamieten worden niet als terrorist geboren. Zij worden terrorist, nadat zij in verkeerde netwerken verzeild raken. En die netwerken, hoe komen die tot stand? Vraag het aan John Brennan, een moslim en hoofd van de CIA. Wat zeg je, is de hoogste baas van de CIA een moslim? Ja, waarom niet? Barack Hussein Obama is toch ook een moslim. Zijn topadviseur Valerie Jarrett toch ook? Jarret schreef haar proefschrift over “Hoe zij de VS wilde veranderen in een meer moslim vriendelijke samenleving”.

Huma Abedin, de vertrouwenspersoon van Hillary Clinton is ook moslim. De Assistant Secretary for Policy Development  for Homeland Security, Arif Aikhan en Homeland Security Advisor  Mohammet Elibiary zijn toch ook moslims! Congressman Keith Ellison werd ingezworen op de koran en niet op de bijbel. Moslim André D. Carson maakt deel uit van de ‘House of Representatives Permanent Select Committee on Intelligence’. Dit geeft hem toegang tot geheime informatie met betrekking tot de oorlog in het Midden-Oosten. Carson zou er ook voorstander van zijn om Amerikaanse scholen aan te passen aan de islamitische leer, gebaseerd op de koran.

Het heeft er alle schijn van, dat er achter de schermen een schaduwregering bezig is met het uitrollen van een occult plan, dat voor economische chaos en angst moet zorgen in het Midden-Oosten? Zou het kunnen zijn, dat infiltreren / islamiseren van het westen en het destabiliseren van westerse normen en waarden een doel is? Is het mogelijk, dat alles precies volgens plan verloopt van een elitair netwerk van bankiersfamilies, die er alles aan doen om wanorde en angst te creëren en bevolkingsgroepen tegen elkaar op te ruien?

Moslims vluchten niet naar andere moslimlanden. Nee natuurlijk niet, daar is niemand bij gebaat en draagt niet bij aan het hogere doel. Waarom vluchten moslims überhaupt uit hun eigen land en voor wie vluchten ze? Waarom vechten de IS strijders tegen hun eigen islamitische broeders? Waarom deze oorlog en wie financiert dat? Met name het laatste deel van deze vraag is belangrijk. Wie financiert dat? Heeft u zich ooit afgevraagd, waar de colonne peperdure 4×4 dubbele cabine Toyota Hilux pick-ups vandaan komen? In Nederland betalen wij al snel € 60.000 voor een vergelijkbare terreinwagen en dan hebben wij dat  kanonnetje achterop nog niet eens!

Zou het antwoord op deze vraag tevens licht kunnen werpen op de vraag, wie o.a. de ISIS terreur financiert. Schrik niet, maar al die moderne Toyota pick-ups – inclusief airco – waar de barbaarse ISIS strijders mee door de woestijn scheuren komen uit de Toyotafabriek in San Antonio, Texas USA en zijn betaald door de Amerikaanse belastingbetaler. Ehhh, ik bedoel door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Dit boek helpt om de gekleurde massamediabril af te zetten en te gaan zien wat er echt speelt in deze wereld.

Beschrijft dit boek een complottheorie?
Nee, maar het boek beschrijft wel een complot. De meeste mensen zien geen complot, of willen geen complot zien en noemen het daarom een complottheorie, maar als de waarheid achterhaald is, is er geen sprake meer van een theorie. En toch zwijgen de media in alle talen over de feiten en dus blijft het publiek in de complotwaan. “Je gaat het pas zien als je het doorhebt” deze prachtige uitdrukking van Johan Cruijff is hier uitstekend op zijn plaats. Je gaat het pas zien als je het doorhebt. Dit boek neemt u mee op een ontdekkingsreis naar een – tot nu toe voor velen – onzichtbare wereld.

BESTEL DIT BOEK OP: www.onzichtbaremacht.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.