Advertentie

VS-jagers proberen aanval op IS te voorkomen..!


We hebben het op allerlei manieren al laten zien hier op de site: het bewijs van vele kanten afkomstig, dat de IS-strijdkrachten gesteund worden door de VS en niemand minder dan de Israëlische staat.. Van gewonde IS-strijders, die de grens met Israël worden overgebracht om in ziekenhuizen te worden verpleegd, tot de dreigingen van de premier van Israël, Benjamin Netanyahu, dat Syrië vergeldingsacties voor de kiezen zou krijgen, als het pogingen zou ondernemen het Syrische leger de troepen van IS aan te laten vallen..

De tatoeages van IS-strijders spreken nog misschien wel de meeste boekdelen in dit opzicht. Vandaar de bivakmutsen, die iedereen tegenwoordig voor gewoon houdt.. Verborgen strijders..? Is dat nodig dan, als je trots voor IS de heilige oorlog strijdt..?? Het is duidelijk dat de huurlingen van ISIS worden gebruikt om het smerige werk op te knappen in Syrië, teneinde de boef die Assad heet, van zijn troon te verdrijven. Daarbij is het weer toegestaan, onder het doorzichtige wapen van de Valse-Vlag-methode, anderen het vuile werk op te laten knappen..!

Of het nu gaat om het vergiftigen van burgerbevolking in Syrië met gifgas, en dit op het conto van Assad proberen te schrijven, het roven en vervoeren van aardolie uit de Syrische bodem, of om het uitmoorden van hele gebieden in de Syrische en Iraakse woestijn. De bewijzen zijn duidelijk en in die zin lijdt het Amerikaanse leger, ongetwijfeld aangevoerd door hoge legerofficieren van de CIA, een zéér gevoelige nederlaag tegen het Russische leger, dat in samenwerking met het sterke Syrische leger toch maar in staat bleek, het Westers-imperialistische leger te keren.

Nu is er nieuw bewijs voor de krampachtige pogingen van het Amerikaanse leger, nog iets heel te houden van het ISIS-strijdkrachten.. Russische vliegtuigen, die IS-kampementen willen bombarderen, worden hierin ernstig gehinderd door.. Amerikaanse gevechtstoestellen..! Hier het verhaal zoals verteld door een hoge officier van het Russische leger. Op het NOS- of RTL-journaal gezien..?? Nee toch! Dat geeft te denken!

x

x

VS-jager probeert aanval op IS te voorkomen..!

2017 © WantToKnow.nl/be
origineel: South Front

x

De Russische Su-25 (dezelfde toestellen die rondom de MH17 zouden zijn gezien)

Op 9 december jl, liet de Russische generaal-majoor Igor Konashenkov als woordvoerder van het Russische ministerie van Defensie weten, dat een VS-gevechtsvliegtuig, een F-22, op 23 november geprobeerd heeft te voorkomen, dat 2 Russisch gevechtsstraaljagers van het type Su-25, een IS-basis wilden bombarderen op de westoever van de rivier de Eufraat. Deze interventie van het Amerikaanse toestel stopte pas, zo verklaarde de Russische generaal, toen zich nóg een Su-25-toestel van de Russische strijdkrachten meldde bij zijn 2 collega’s. Of zoals Konashenkov het verwoordde bij televisiezender ‘RT’:

Het F-22 gevechtstoestel lanceerde camouflage stroken en gebruikte haar luchtremmen, terwijl het continue aanwezig was bij de 2 Russische Su-25-toestellen. Daarbij deed het toestel alsof het een luchtgevecht voerde. Russische en Amerikaanse vliegtuigen die in het gebied rondom de rivier de Eufraat gestationeerd zijn, worden in verband gebracht met pogingen van Amerikaanse toestellen om hun Russische collega’s ‘voor de voeten te lopen’ bij gevechten tegen terroristen van Islamitische Staat”,

Generaal-majoor Konashenkov.woordvoerder van het Russische leger in Syrië.

Majoor-generaal Konashenkov ontkrachtte ook een statement van de Amerikanen, gemaakt door luitenant-kolonel Damien Pickart, woordvoerder voor het US Air Force Central Command. Deze had, in een bijna krampachtige poging, iets te zeggen over deze confrontatie, verklaard, dat de oostelijke oever van de rivier de Eufraat, ’toebehoord’ aan de door de VS-geleide coalitie.. De vraag is dan natuurlijk over welke ‘coalitie’ de beste man het heeft..! En hoe kan de VS iets ’toebehoren’..???

Deze Amerikaan verklaarde in een CNN-interview op 9 december jl. “We hebben gezien dat er ongeveer 6 tot 8 incidenten dagelijks zijn geweest in november, waarbij Russische en Syrische vliegtuigen over zijn gevlogen naar ‘ons luchtruim’ op de oostzijde van de rivier.”

Wij kunnen ons bijzonder vinden in de daarop volgende zakelijke reactie van deze Russische woordvoerder van het Russische leger, inzake deze opmerking van deze Amerikaanse luitenant-kolonel..Konashenkov noemt de verklaring van de VS ‘intrigerend’ en vertelde daar eventjes fijntjes bij dat het grondgebied tot Syrië behoort, dat een soevereine natie is én lid van de Verenigde Naties.

De Russische generaal liet daarbij meteen even fijntjes weten, dat het wellicht beter zou zijn, wanneer de Amerikanen zich zouden richten op het vernietigen van ISIS in Irak, in plaats van schermutselingen met de Russische jagers te ondernemen. Om daar tenslotte weer heel fijntjes aan toe te voegen: “In tegenstelling tot het Russiche leger (dat door president Assad is uitgenodigd red.), is de ‘coalitie’ die de VS heeft gevormd niet gebaseerd op ook maar enige rechtmatige basis.”

Veel Syrië-experts geloven dat deze schermutselingen een onderdeel zijn van een VS-plan, om ook na de vernietiging van ISIS in Syrië te blijven en daarvan alvast duidelijke signalen af te geven. Met het doel om uiteindelijk het land te verdelen, op eenzelfde manier waarop Korea is gescheiden in een zuidelijk en noordelijk deel. Dit scenario, het zal je niet bevreemden, is afgewezen door zowél de Syrische regering als de oppositie in het Syrische parlement.

x

* * *

x

6 gedachten over “VS-jagers proberen aanval op IS te voorkomen..!

 1. De USA gedragen zich hier als vazallen van Tel Aviv, onder druk van de zionisten en neocons in de USA. Dit blijkt nu ook uit de wapenleveringen aan ISIS (een Mossad & CIA creatie).
  Wat eerst een “complot theorie” was, is nu een complot feit :
  http://www.zerohedge.com/news/2017-12-15/weapons-went-cia-isis-less-two-months-new-study-reveals
  met citaat :
  “Mainstream media in 2013: “Conspiracy Theorists!”
  “Mainstream media in 2017: “ISIS Got a Powerful Missile the CIA Bought!……..
  Years late to the party, mainstream media outlets like USA Today, Reuters, and Buzzfeed are just out with “breaking” and “exclusive” stories detailing how a vast arsenal of weapons sent to Syria by the CIA in cooperation with US allies fuelled the rapid growth of ISIS. Buzzfeed’s story entitled, Blowback: ISIS Got A Powerful Missile The CIA Secretly Bought In Bulgaria, begins by referencing “a new report on how ISIS built its arsenal highlights how the US purchased munitions, intended for Syrian rebels, that ended up in the hands of the terrorist group.”
  Ook hier gedraagt de USA zich als een vazal van Tel Aviv. Dit is ook van belang m.b.t. de recente ontwikkelingen in Syrië en meer bepaald het bezoek van Putin en het begin van de terugtrekking van de Russische troepen, met daarbij de blijvende aanwezigheid van de USA in het noorden van Syrië. Dit alles dient m.i. gezien worden in het nakende conflict tussen Israël en Hezbollah in Libanon. Er waren recent ook de grote luchtmacht manoeuvres in Israël met deelname van buitenlandse troepen.
  https://www.timesofisrael.com/israel-wraps-up-its-largest-ever-air-force-drill/
  met citaat :
  “Israel wraps up largest-ever air force drill, with seven allies. With 1,200 personnel, India, US, Greece, Poland, France, Italy and Germany joined IAF in mock aerial battles and other complex exercises…” Over dit nakende conflict met Hezbollah :
  https://hartgeld.com/revolutionen.html Hartgeld – Kriege : met citaat :
  19:00] Leserzuschrift-CH zu Video: RMR: Special Guest – W “The Intelligence Insider” (12/14/2017)
  Dieselbe Quelle hatte bereits vor 3 Monaten darauf hingewiesen, dass ein Krieg zwischen Israel und den Hizbollah ansteht. Das damalige Zeitfenster gab er bis Mitte November an. Da nichts passierte fasste er die jetzige Situation wie folgt zusammen:
  • Putin zieht die Truppen/Kriegsgeräte/Flugzeuge aus Syrien ab, weil jetzt der Krieg losgeht. Er will keine Verluste erleiden und sich dafür nachher als Friedensmacher präsentieren.
  • Israel muss die Hizbollah soweit provozieren, dass diese den Krieg auslösen.
  • Das nächste Zeitfenster beginnt am 17.12. und endet am 26.12.2017.
  • Er sagte sprichwörtlich: „Wir sind nur Tage vom Kriegsausbruch entfernt.“..
  Ik ga er dan ook vanuit dat het vliegtuigincident tussen de USA en Rusland geen toeval is, maar de voorbode van een verdere escalatie, waartoe ook al werd bijgedragen via de erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israël door de USA.

  1. Sub Rosa, alles is daar mogelijk, maar ze spelen met vuur, Israel is zo overtuigt van zijn overmacht, dat ze wel eens van een koude kermis terug konden komen, waarom hebben ze een basis in patagonië, om uit te wijken misschien, de echte rijke Joden wonen niet in Israel,
   het zijn sommigen hele goede en sommige in opdracht van het kwaad, denk hier bij aan Yitzhak Rabin vermoord door zijn Eigen volk, het Israel van het Kiboetz denken ligt ver achter ons, ik hoop dat ze wachten tot na de feestdagen, In Amsterdam hebben ze de levende kerst creche opgeruimt, om dat het voor de dieren te stress vol is, wat een kul, als ze op hun bord liggen is de sress voorbij, groet Jenne

 2. Tja, dan sudderen we zo langzaam richting armagheddon.
  Zou het dan toch allemaal uitkomen of werken ze naar het scenario? Is allemaal om het even. Wel hoop ik dat een kortdurend proces is waarbij natuurlijk weer een hoop leed wordt veroorzaakt als offer aan lucifer. Maar dan zou je gevoegelijk ook uit kunnen gaan van de interventie van de Al-kracht die bokken van de schapen scheidt.
  Als dat zo is, houdt je dan maar vast en let op de tweedeling in de samenleving. De groep 6,7 en 8 mensen en de groep 3, 4, 5 mensen in figuurlijke zin qua inzicht en zielerijpheid. Gelijkwaardig maar niet gelijk in o.a. karmisch opzicht.
  Pax Judeica, de laatste fase!
  Deo donna nobis pacem?!?

  1. Robvdz, moet vaak aan een tante denken, zei was Jehofa getuige, heeft menige nachten op bergen doorgebracht met haar vrienden en vriendinnen, was altijd heel begaan met de mensheid, en het lot van hen, uiteindelijk is ze heel rustig in haar bed ingeslapen, bij haar graf waren we precies met ons vijfen, ach de wereld had schijt aan onze lieve tante, als het komt, nou dan zien we het wel, ben druk met mijn familie kerstfeest, dat moet iets zijn, vooral voor de jongeren, om op terug te kunnen kijken, goede sfeer van weleer, stukjes lezen uit de Pickwick papers, mooi muziekje, en als ik ze kan bewegen naar de nachtmis, maar dat zal wel niet lukken, jammer kan een levenslange beleving zijn, groet Jenne

  2. Jenne 1 :
   Beter 5 echte vrienden dan honderden schijnheiligen, waarbij de overledene zich in zijn kist moet omdraaien. Het is niet het aantal dat telt, maar de kwaliteit. Ik heb al een lijst opgesteld van mensen die moeten uitgenodigd worden en die dan ook mogen komen. .. en alleen zij zijn welkom.

  3. Ja dat is zeker, maar het was voor ons teleurstellend, vanwege haar sociale instelling, altijd de helpende hand, ook financieel, maar ja op dat soort momenten, leer je je vrienden kennen,
   inderdaad je kunt ze vaak op één hand tellen, wens je fijne dagen, Jenne

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.