Advertentie

Wie ISIS aan de macht bracht en hoe..!


We hebben besloten het artikel hieronder te plaatsen, ook al gaat het ‘naar ons idee slechts om de huls van het hele ‘ISIS’-verhaal. Zoals het artikel nu is verwoord, lijkt het erop alsof de VS volledig niet bij machte meer is, het tij te keren, de overstromingen van fanatiek-Islam-geweld, dat ze zelf hebben veroorzaakt. Maar dat is voor ons toch iets te gemakkelijk..! Toch plaatsen we de vertaling van het artikel, omdat we geloven dat het essentiële informatie is, die TE VAAK niet wordt gekend. Dat betekent dat het Islamitische geweldsverhaal, voor een zeer groot deel, aan de VS en haar companen, zélf te wijten is..!

goebbels public_enlightenmentEn de CIA zou de CIA niet zijn, als niet het volledige proces gecontroleerd wordt. En dat kan alleen natuurlijk wanneer de fanatieke Islam-‘vrijheidsstrijders’ zodanig zijn gebrainwashed, als de VS dat in staat is geweest te doen, met al die jonge jongens, die werden overgehaald om het Amerikaanse leger in te komen en te vechten in… Irak en Afghanistan..! Dat de Amerikaanse overheid volledig schijt lijkt te hebben aan haar eigen soldaten, die als afgedankte oude auto’s worden teruggesodemieterd in de Amerikaanse maatschappij, bleek uit een onderzoek van de Rand-corporation.

Waar is de VS in haar thuisland, met zorg voor ‘haar’ militairen..?
Maar liefst 300.000 Amerikaanse militairen lijden aan zware depressie of hebben posttraumatische stress als gevolg van de oorlogen in Irak en Afghanistan. Dat blijkt uit studie van de RAND Corporation. Daarbij gaat het om bijna 20% van de troepen die in deze landen dienden. Iets meer dan de helft van de driehonderdduizend militairen heeft afgelopen jaar professionele hulp gezocht. Vooral vrouwen en opgeroepen reservisten hebben last van posttraumatische stress en depressie. Bovendien zeggen 320 duizend militairen dat ze mogelijk hersenschade hebben opgelopen. Het gaat om milde hersenschuddingen tot zware hoofdwonden en alles daartussen.

De resultaten van de RAND-studie komen overeen met de uitkomsten van overheidsonderzoeken, hoewel het ministerie van defensie niet bekend heeft gemaakt hoeveel militairen worden behandeld voor psychische problemen. De Afdeling van Veteranenzaken zei eerder deze maand dat bij maar liefst 120.000 ex-soldaten die in de twee oorlogen dienden, psychische problemen zijn vastgesteld, waarvan de helft van hen posttraumatische stresssyndroom heeft, en dat zijn dan heftige psychisch problemen, zoals depressie, angstaanvallen en acute stress.

Het is duidelijk dat de methodes van werving, door het Amerikaanse leger gebezigd, om jonge mensen te laten tekenen voor gevechtsmissies in Afghanistan en Irak, eenzelfde karakter hebben als de oproep door ISIS aan fanatieke Islam-aanhangers overal ter wereld. Er is dus geen ‘goede’ en ‘slechte’ partij aan te wijzen..!  Niemand stemt in met de manier van vernietiging en barbaarse gruwelijkheden, die ISIS pleegt. Maar de vraag is, waar houdt de Amerikaans-westerse invloed op, waar die al jaren geleden werd bedacht..!

Inmiddels heeft de Amerikaanse overheid een anti-Islam-wervingsfilmpje gemaakt, dat walgelijk is. (HIER (pas op gruwelijke beelden) Je zou zeggen: net zo walgelijk als de misdaden die Amerikaanse militairen in de Abu Graib-gevangenis uithaalden. Maar het is geen ‘wedstrijd’ wie het walgelijkst oorlog voert; het gaat erom dat de VS en veel Westerse regeringen boter op het hoofd hebben als het gaat om steun aan de ene kant, als het hen uitkomt. En walging en afkeur, wanneer het hen in een andere discussies uitkomt..! Lees je het artikel met die ogen, dan zul je naar ons gevoel, een stap dichter bij de ‘werkelijke realiteit’ zijn.

X

ISIS boots..

x

Wie ISIS aan de macht bracht en hoe..!

2014 ForbiddenKnowledgeTV
2014 © vertaling WantToKnow.nl/.be

x

Ben je geïnteresseerd om te weten wie ervoor zorgde dat een stel nietsontziende, massa-moordende psychopaten, nu beter bekend als ‘IS’, of ‘Islamic Staat’, ook bekend als ‘ISIS’ of ‘ISIL’, ook bekend als ‘Al Qaida’ in Irak naar de macht hebben kunnen grijpen. Vind je het interessant te weten wie hen bewapende, voor financiële fondsen zorgde en die hen trainden..? Zou je het interessant vinden uit te vinden ‘Waarom’..??

Het verhaal van ISIS is feitelijk een herhaling van zetten, van de bewapening van de Mujahedeen in Afghanistan, die uiteindelijk leidde tot het afbreken van de macht van de Sovjet Unie. Het is simpelweg een manier om te destabiliseren en om de vastberadenheid van landen in het Midden Oosten te knakken, om uiteindelijk dátgene over te houden voor de VS, waar het het best toe geoutilleerd is, namelijk OORLOG VOEREN..

al bagdadi mccain
Het verhaal rondom de ‘verschrikkelijke, nietsontziende’ leider van ISIS kent een weinig bekende kant.. Deze Simon Elliot, zoals Al-Bagdadi ook bekend is, sprak met senator John McCain, de vooruitgeschoven Amerikaanse post in Syrië. Is het niet opvallend..? De eerste Kalif, in het zadel geholpen door de VS..? Is het niet vreemd, een heel verhaal over deze man, over zijn opleiding als Mossad-agent..? (klik voor artikel!)

Maar wat nóg beter is, is dat de overheid van de VS (USG) psychopaten bewapend, om het vieze werk voor hén te doen, zoals dat gedaan wordt door de ‘Islamitische Staat’ (IS), de artiest die voorheen ‘ISIS’ werd genoemd, aka ‘ISI’L, ‘Al Qaeda in Irak’ en andere bloeddorstige psychopaten die ze kunnen vinden om aan hun kant te vechten, waaronder we verwijzen naar de rapporten van make-up operaties van blanke strijders, die niet afkomstig zijn uit het Midden Oosten.

Het was op 3 september jl. toen gepensioneerd luitenant-generaal, Tom McInerney, toegaf: “We hielpen ISIS op te bouwen”. Dit werd bereikt door het omvergooien van het bewind in Libië, het land in Afrika met de hoogste levensstandaard sinds 2010, voordat de troepen van NAVO en de VS het land binnendrongen en de generaal-voor-het-leven, kolonel Khadaffi, vermoordden. Maar het leven was onder zijn bewind veel en veel beter..!

Hoe verweven zijn de macht van de Rothschild-familie als 'wereldbankiers' en de Amerikaanse 'krachten achter de schermen', in het kader van het opruimen van 'tegenstanders'...?!
Hoe verweven zijn de macht van de Rothschild-familie als ‘wereldbankiers’ en de Amerikaanse ‘krachten achter de schermen’, in het kader van het opruimen van ’tegenstanders’…?!

Ook sinds de westerse ‘humanitaire hulp’ aan Libië, sinds 2011, is Libië in chaos veranderd, waar armoe en extremisme hoogtij viert.. Met fondsen bijeengebracht door Turkije, Saudi Arabië en Qatar, blijkt het hele Libische legerarsenaal te zijn overgebracht, gesmokkeld via Turkije (een NATO-lid), naar Syrië. Het is journalist en Pulitzer-Price-winnaar, Seymour Hersh, die daarbij spreekt over ‘rattensporen’.. Allemaal om het door het ‘westen’ uitgedachtte scenario te volgen, om psycho-jihadisten te bewapenen en hen het regime van Assad in Syrië te laten omverwerpen. Inmiddels heeft IS en eigenlijk ‘ISIS’, Islamic State & Independent Syriah, zo’n 35% penetratie in Syrië voor elkaar gekregen.

En het is VS-ambassadeur in Libië, Chris Stevens, die sinds april 2011 als verbindingsofficier optrad, met de Libische rebellen. Met de dood van Stevens, was ook elk bewijs van de betrokkenheid van de VS bij de wapentransporten van Libië naar Syrië begraven..! En Washington bleef en zal blijven claimen, dat het geen énkele betrokkenheid heeft gehad, bij de transporten van zware wapens, van Libië naar Syrië.

2014: ISIS terug op het wereldtoneel..
In juni 2014 was de dramatische come-back van ISIS een feit. ISIS trok over de grens tussen Syrië en Irak, daarbij terloops de plaats Mosul innemend om vervolgens bijna Baghdad in te nemen..!  Het internet stroomde vervolgens over van afgrijselijke beelden van dodenmarsen, drive-by-shootings en enorme massa-graven. En natuurlijk werd elke Irakese soldaat, die gevangen was genomen, direct geëxecuteerd..!

Tijdens deze operaties van ISIS bleken enorme hoeveelheden Amerikaanse wapens buitgemaakt te zijn door ISIS. Doe je stoelriemen even vast bij deze lijst.. Truckladingen met jeeps, helicopters, tanks en zware artillerie. Ze videotape’ten zichzelf en brachten datgene wat ze aan het uitspoken waren volop op het internet. En toch, om de een of andere reden, deed Washington NIETS om hen hen ook maar te proberen te stoppen..

Het is een van de basisregels in de Amerikaanse legervoering: zorg dat je ALTIJD je militaire uitrusting vernietigd, wanneer je deze achter moet laten, wanneer welgezinde troepen niet in staat zijn om te voorkomen dat deze wapens in de verkeerde handen zouden kunnen vallen. Maar deze regel ging schijnbaar niet op voor ISIS.. Deze psychopatenclub werd kennelijk in staat gesteld, BEWUST in staat gesteld om de Amerikaanse wapens uit Irak weg te slepen en deze naar Syrié over te brengen, zonder ook maar één strobreed in de weg gelegd te worden..! Natuurlijk was het leger van de VS in staat geweest om deze wapenconvoyen te vernietigen, maar ze staken geen vinger uit..! Terwijl er op hetzelfde moment wel weer vele slachtoffers werden gemaakt in Pakistan die week met de onvolprezen drone-technologie..! Dus waarom liet de VS de ISIS-bende haar gang gaan..??

Brezinski, bizarre kracht achter de schermen.
Brezinski, bizarre kracht achter de schermen.

Brezinsky, de vos achter de schermen..
Hoewel Obama de rol speelt van een zwakke, besluitloze, liberale president, en mensen uit het rechts-republikeinse kamp daar erg veel schik om hebben, is dit niet minder dan een geraffineerde façade..! Sommige presidenten, zoals George W. Bush, de eerste Bush zeg maar, steunde vooral op duidelijke militaire agressie. Obama echter, krijgt dezelfde klus geklaard, maar doet dat via ‘bedekte middelen’..  Geen vreemde zaak, als je bedenkt dat niemand minder dan de gluiperige havik Zbigniew Brzezinski zijn mentor was/is.

Velen weten nog dat in het verleden deze zelfde Brzezinski  direct betrokken was, bij de financiering en het bewapenen van de islamitische extremisten in Pakistan en in Afghanistan, teneinde de kracht van de Soviets te ondermijnen! En even voor de goede orde.. Osama Bin Laden was een van die anti-Soviet ‘vrijheidsstrijders’ die door de VS voorzien werd van bewapening en fondsen..! Deze hele operatie is geen geheim meer op dit moment, nog de onbedoelde neven-effecten..!

Officieel was het bewapenen en financieren van de Mujahedeen in Afghanistan, door de VS, een reactie op de invasie door de Soviets in december 1979. Maarrrr.. In zijn memoires, getiteld ‘From the Shadows’ (‘Vanachter de schaduwen’) onthulde oud-CIA-directeur Robert Gates, dat de VS al 6 maanden vóór de invasie van de Soviets begon met deze operatie in Afghanistan, met het doel om de Soviets in een val te lokken. Robert Gates was directeur van de CIA onder Ronald Reagan en George Bush Sr.

En daarnaast minister van Defensie onder George W. Bush en Barack Obama. (Je kunt het relevante tekstdeel vinden op Google Books). En.. de strategie loonde zich..! De invasie van de Soviet Unie in Afghanistan kwam inderdaad op gang en de tien jaar die toen volgden, worden door veel geschiedkundigen beschouwd als de primaire oorzaak van de val van de Soviet Unie..!  Dit voorbeeld toont niet alleen aan dat het mogelijk is, maar wat we op dit moment zich zien ontwikkelen, in Irak, in Afghanistan en in Syrië, is feitelijk een voortzetting van een oud verhaal.. Al-Nusra en ‘ISIS’ zijn ideologische en organisatorische afstammelingen van de extreme elementen, waarvan de VS-regering gebruik maakte, zo’n 30 jaar geleden inmiddels.

En de VS ging door met het creëren van een broedplaats voor deze extremisten, door in 2003 Irak binnen te vallen. Wanneer niet door het omverwerpen en de executie van Saddam Hussein een vaccuüm ontstaan was in het bestuur van het land, dan had Al Qaida, aka ‘ISIS’, nooit bestaan..! En was Washington zich niet gaan bemoeien met het omverwerpen van het regime van Assad in Syrië, door de schaduw-militante groepen in Syrië te bewapenen, financieren en te trainen, dan was het absoluut onmogelijk geweest, dat ISIS in staat geweest zou zijn, om Irak binnen te stormen in juni 2014. Hoe je het ook wilt zien; ISIS IS EEN PRODUCT VAN DE VERKNIPTE EN BOUWVALLIGE BUITENLANDPOLITIEK VAN DE VS.

En wat voor de onderstaande tekst geldt voor Al Qaeda, geldt vanzelfsprekend ook voor IS, ISIS of hoe je het ook noemen wilt..!

X

* * *

X

al qaida israel

48 gedachten over “Wie ISIS aan de macht bracht en hoe..!

  1. De link schijnt beveiligd te zijn, wat je kunt doen is copy/paste dan werkt het wel..!!

  2. @ buddy nu doet de link het denk ik wel

   http://youtu.be/ESZN_YDE-TU

   De fout die we maken is dat we de link kopiëren uit de adresbalk maar als je klikt op delen ( onder de video) en je kopieert dan de link dan werkt hij wel.

  3. Bovenste link ook maar even verbeterd. Dus idd bij de http’S’ dus de ‘S’ weglaten, zodat je alleen http:// ziet.. Zonder de ‘s’ du..

  4. Jullie complotdenkers worden gebrainwasht door Russische propaganda kanalen zoals RT.com en het Iraanse propaganda kanaal PressTV. Alle informatie wantrouwen via de reguliere media, maar alles wat daar tegenin gaat direct voor waarheid aannemen.
   Info over jullie “betrouwbare bron” waar het filmpje vandaan komt: http://en.wikipedia.org/wiki/Press_TV_controversies

  5. Wat je doet misschien beter doet Ano, is vertellen wie jij bent en wat jij voelt en denkt. Wat zijn jouw gedachten en gevoelens. Ipv andere mensen kleiner te maken. Dat truukje is over, beklijft écht niet meer. Beetje stupide vind ik het zelfs, om jezelf uit de modder omhoog te willen drukken, door op de hoofden van je medemens lekker naar beneden te drukken. Succes en simplicity says it all my friend.

  6. ANO, een geluk bij een ongeluk, jij komt niet in aanmerking for the brain wash, om dat je niet over de te wassen substantie beschikt.

 1. tja als je de Gulf Daily news uit bahrain moet geloven dan weet ik wel uit welke hoek het komt ze hebben niets met Israel en ook niets met de palestijnen ik heb nog een paar websides
  theweek.com/article/index/267310/america-created-the-islamic-state-of-iraq-syria-and syria-meet-the-isis-truthers

  http://www.politifact.com/punditfact/statements/2014/AUG/19/blog-posting/edward-snowden-leaked-nsa-documer

  http://www.thedailybeast.com/articles/2014/06/14/america-s-allies-are-funding-isis.html

  groetjes be

 2. In mijn ogen wordt afbreuk gedaan aan de geloofwaardigheid en duidelijkheid in de artikelen door (veel) storende spelfouten.
  Voorbeeld in een kop:
  “Boek beschuldigd Bush van 269 oorlogsmisdaden”
  Misschien beter op letten..

  vriendelijke groet!

  1. Volgens mij is het trouwens ‘opletten’ en niet ‘op letten’..
   Het is een detail, maar het leukst is te merken dat niets menselijks je vreemd is, en je geen internet-robot bent. Toch?

  2. Sorry Guido,

   Maar Marcel van Bergen heeft het wel goed geschreven. Je hebt op letten en opletten, dat zijn 2 verschillende begrippen. De eerste richt zich waar je op moet letten en de 2de is persoonlijk, let op. Een nuance verschil, niet onbelangrijk.

  3. Je moet me dan nog maar eens uitleggen hoe je geloofwaardigheid afneemt, door een paar spelfouten..??!
   Het is een detail, maar het leukst is te merken dat niets menselijks óns vreemd is, en we geen internet-robot zijn. Toch?

  1. Heel gevat, een aantal handvatten gezien, bruikbaar? Vat je hem of valt het niet te bevatten, zucht…

 3. Ik vind het erg dat zij de naam Isis misbruiken, want Isis heeft hier echt niets mee van doen!
  Isis was ooit een van de belangrijkste godinnen van de Egyptenaren en Maria van Magdala, bekend als Maria Magdalena was daar een ingewijde van.
  Eigenlijk bestaat de Godin Isis nog steeds net als trouwens Horus en Seth en meer van deze goden. Eigenlijk zijn ze ook tot onze eigen archetypen.
  Ik heb de overtuiging dat de Cabal daar weer mensen voor gevonden hebben die nota bene met geld dat van ons allemaal gestolen is door de Cabal, de zogenaamde ISIS daarmee voedt en dus op een kwalijk en kwaad spoor aan het zetten is.
  Precies eigenlijk hetzelfde verhaal als met 11-9-2001. Zij hopen op de WWIII en het zou wel heel erg kortzichtig zijn als wij hen gelijk gaan geven.
  Dus, prik er alstublieft doorheen en zie waar dit dus ook weer overgaat!

 4. Over NSA/AIVD/MOSSAD gesproken: Ik kreeg laatst een brief van functioneel parket Adam en daar stond in dat ik een jaar of 8 afgeluisterd was.Toen kreeg ik een brief van een andere recherche afdeling dat ik drie maanden was afgeluisterd, ik confronteerde de recherche ermee, reactie kan niet. verder niks. geloof me ik heb geen strafblad alleen een kritiek op het wereldwijd systeem.
  Log ik in deze week op xs4all service om mijn mobiel# te veranderen: ingelogd met linux mint….. staat er op regel nummer 3 van de telefoonnummers een telfoonnummer die ik totaal niet ken en ook niet kan deleten: 0612-345678
  opmerkelijknummer vond ik het, is dat soms de shadow?
  Xs4all om opheldering gevraagd en gedreigd met de ARAG.
  Wie kan mij vertellen wie dit zijn achter dit nummer?
  Iedereen moet oppassen, google of apple gaan een verlenstuk van de NSA plaatsen in de Eemhaven, nu word het echt spannend, zullen we die ……….
  met …….. Mensen word wakker en verzamel u tegen deze duivels 666.

  1. Zo lang jij leeft ben jij nog niet dapper genoeg. Dus not een tandje bijzetten. Ik ben niet van je onder de indruk. Ik ben hier voor de atoom oorlog. Hij moet en zal komen! Help je ook mee?

   http://youtu.be/w6oZuj3Hgb4

   De elite dient het gewone volk te vrezen. Dan gaat het de goede kant op! Dus als wij met zijn allen nou proberen om een atoom oorlog te krijgen dan snappen zij weer dat de elite het volk dient en niet andersom. Lijders dienen hun volgelingen in de natuur.

   Met zijn allen even op zoek gaan naar iemand die op de kop wil drukken zodat wij een atoomoorlog krijgen!

  2. Ik krijg de laatste weken ontzachelijk veel brieven van de Franse Taxman, wat ik allemaal niet betalen moet, het voerd een eigen leven het groeid en bloeid, elk jaar meer af tedragen, ik vind het niet een echt probleem mijn probleem is wat ze er mee doen, ze vespillen het aan waan ideéen, nou dat kan ik zelf ook wel, en dat ze ons afluisteren ja dat moeten ze vooral doen!

 5. MH17 mijn visie, speculatie en feiten:

  http://www.liveleak.com/view?i=ca0_1408128428

  ISIS, mijn speculatie:

  ISIS is opgezet door de CIA om jihadisten te lokken uit Europa en Iraq (Sunni strijders). Sunni moslims in Iraq zorgen al 15 jaar voor problemen in Iraq. Ze zitten letterlijk verscholen tussen de bevolking.

  Ga er van uit dat hij die Syrie, Iran en Irak controleert, veel olie onder controle heeft. Ik ga ervan uit dat 2 jaar geleden (speculatie) Amerika met Iran een overeenkomst heeft gesloten. Sunni moslims vormen een groot probleem. Die moet je uit hun tent lokken en verzamelen. ISIS is dit. ISIS heeft enkel tot doel Sunni strijders te verzamelen en Europese Jihadisten, die dan op een makkelijke manier vernietigd kunnen worden. Zodat Iran de controle kan uitoefenen over (de olie van) Syria, Iran en Iraq.

  Isis zal daarom nog minstens 10 jaar betaan.

  De 2 doelgroepen van ISIS:
  – Sunni trijders midden oosten
  – Jihadisten Europa

  Doel van CIA ISIS is deze 2 doelgroepen vernietigen.

  Vandaar dat ISIS zoveel media aandacht krijgt. Adverteren voor de doelgroepen!

 6. is het opvallend dat ISIS zich niet of nauwelijks buiten het gebied van Koerdistan strijdt?? (noord Irak, Noord Syrië……alleen oost Turkije nog niet).
  Als dit een strijd tussen de PKK en ISIS wordt zou het wel een kunnen leiden tot een vrije staat Koerdistan…

  1. Koerden krijgen helemaal niks uiteindelijk.
   Amerika wil syrie hebben voor de olie natuurlijk .
   En de rest pikt een graantje mee zelfs nederland , hoe ? Welkom alle vluchtelingen 😃

 7. Dit is helemaal volgens het scenario dat jaren geleden is geschreven. Eerst Iraq, daarna Libya, dan Syria en dan Iran. Oh ergen tussenin is ook nog Lebanon. En het gaat ook niet om te winnen, de bedoeling is chaos en totale vernietiging van die landing zo dat de VS hen onder de duim kunnen houden en zelf de olie kunnen pompen. De VS eigend zich toe wat het nodig heeft. Als men er mensen of landen voor moet verwoesten, jammer voor hen.

  Hopelijk begint men te luisteren naar Putin. Deze spreekt over de Rule of Law, International Law and Human rights, dat is wel iets heel anders dan wat er uit Washington komt.

  Die Brezinski is een dood enge man. Zijn dochter heeft een early morning show in New York. Een mooie meid, die heel anders praat dan haar vader.

 8. Het nieuws zoals wij die meekrijgen via TV, de kranten en radio zijn allemaal leugens, allemaal propaganda. We worden dom gehouden. Op tv en in de krant krijgen we een totaal ander verhaal te horen. Steeds meer bewijzen zijn te vinden op internet (over 9/11, zoals hier het ontstaan van IS, MH17). Daarom ben ik blij met dit soort sites waar het echte verhaal naar voren komt.
  Ik verwijs graag (vrij lang maar echt de moeite), naar de toespraak van Poetin:
  https://irmaschiffers2014.wordpress.com/de-gehele-toespraak-van-vladimir-poetin-nederlands/

  Wat kunnen wij iig doen?. Te beginnen met NIET meer naar de stembus gaan voor CDA,VVD,PVDA,D66,GROENLINKS,PVV,SP,SGP en noem ze allemaal maar op. Iederen stem op 1 van die partijen is een verdere stem de afgrond in. Dan kan je nog beter helemaal niet stemmen. Dan maken we met ons allen pas een stetement. En als je dan persee wil stemmen is er maar 1 partij die een helder verhaal heeft waar we wat aan hebben in deze tijd en helaas nog geen zetel heeft (wel steeds 1 in die nep-peiling) en dat is de Piratenpartij! Lees eens hun partijprogramma, krijgt nooit aandacht en die zijn met hun visie al zo veel verder dan al die achterhaalde partijen.
  Al die andere partijen zijn linksom of rechtsom allemaal meelopers van het Westen.
  Laten we eens wat meer een voorbeeld nemen aan het oosten. De VS is alleen maar goed in oorlogen uitlokken en iedereen tegen elkaar aan het uitspelen. Daar hebben we niks aan.
  Ik zou alleen maar kunnen zeggen, spread the word want de massa moet eens uit hun diepe slaap komen en de ogen openen. Deze haatzaaierij, oorlog uitlokkerij, de macht van de wereldbanken, moet eens afgelopen zijn. Stop de New World order!

  1. dat gedoe in het midden oosten komt die joden wel goed uit of durft niemand dat te zeggen

  1. plaatst u mijn reactie maar liever niet, hopelijk verbetert u de d naar een t wel. Beschuldigt is tegenwoordige tijd, of het moet zijn beschuldigde of heeft beschuldigd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.