Advertentie

Planetaire constellaties: voorteken zware aardbevingen..?!


Wat: De wetenschap is er altijd vanuit gegaan dat aardbevingen ‘willekeurig’ -door spanningen in de Aarde- plaatsvinden. Dat er geen patronen bestaan, die iets kunnen zeggen over mogelijke tijdstippen of plaatsen in de toekomst. Deze aanname is gebaseerd op onderzoek van de Aarde zelf door seismologen en geologen. Een groter beeld zoals dat van het Zonnestelsel en andere planeten wordt niet in ogenschouw genomen. Hooguit wordt een marginale invloed toegekend aan de Maan. Sinds 4 jaar doet Frank Hoogerbeets onderzoek naar een mogelijk verband tussen zwaardere aardbevingen en posities van de Zon, Maan en planeten.

Hij gaat er daarbij vanuit, dat ons Zonnestelsel een dynamisch systeem is, van voortdurende veranderingen, maar dat tegelijkertijd een noodzakelijk evenwicht handhaaft. Maar wetenschappers ontkennen categorisch, dat planeten invloed kunnen hebben. Zij doen dit op basis van de afstand van de planeten en de aanname dat alleen de graviatiekracht een rol speelt. Na vier jaar onderzoek heeft Frank echter een duidelijk patroon ontdekt, van specifieke planetaire geometrie, rond de tijd van de zwaardere aardbevingen..!

De geometrie die de sterkste elektromagnetische krachten blijkt op te wekken is een planetaire conjunctie, met name die waarbij Mercurius betrokken is en de positie van de Maan vaak cruciaal is. Frank houdt er rekening mee, dat niet gravitatie maar lichtgolven (elektromagnetische golven) een rol spelen bij fysieke veranderingen.

En Frank ziet zijn bevindingen terug, in het onderzoek van de astronoom John H. Nelson in de jaren 1940/50, die ontdekte, dat bepaalde planeetposities radioverbindingen (ernstig) verstoren. En.. dat in 80% van de gevallen Mercurius daarbij betrokken is.. NASA nam het onderzoek van Nelson over, maar er is daarna niets meer mee gedaan!

In deze lezing geeft Frank met behulp van prachtige illustraties een heldere kijk op de specifieke geometrie van planeten, die in het verleden zwaardere aardbevingen teweeg brachten. Daarnaast toont hij enkele van zijn succesvolle verwachtingen in de afgelopen drie jaar. Tevens noemt hij toekomstige tijdskaders waarin zeer waarschijnlijk zwaardere bevingen zullen plaatsvinden. De lezing is een ‘must’ voor iedereen, die geïnteresseerd is in de magische constellatie van ons Zonnestelsel en de invloed van planeten op onze Aarde.

Wie: Van kindsaf had Frank Hoogerbeets grote interesse voor ons zonnestelsel, de zon, maan en de planeten. En toen hij 14 was (!), probeerde hij een wiskundig patroon tussen de planeten te doorgronden; het was de basis voor zijn analyse van ‘planetaire geometrie’. In 2002 richtte Frank de non-profit organisatie Ditrianum (HIER) op als praktisch draagvlak voor de studie van ‘natuurlijke geometrie’. Zijn focus verplaatste zich langzaam naar de geometrie in ons Zonnestelsel; deze voert immers de grootste invloed uit op onze Aarde en Maan.

Wanneer: zondag 24 maart, van 14:00 – 17:30 uur

Waar: Quinta Essentia –  Spieringweg 913  –  2136 LK Zwaanshoek (NH) Organisatiebijdrage is € 20,- (Boek je alle 4 de lezingen, dan krijg je een korting van 20%!)

Website: klik HIER voor alle info en de gelegenheid te boeken. We zien je graag op zondag 24 maart.

WantToKnow-lezing: deze wanttoknow-voorjaarslezing is onderdeel van 4 lezingen, die je bewustzijn zullen uitdagen, de grenzen te verleggen en ruimer, veel ruimer, plaats te maken voor de magie van de Schepping.

Advertentie