Advertentie

De Oklahoma-aanslag: ook niet wat ’t lijkt!


3 Bommen in het gebouw in Oklahoma!!

Guido Jonkers © april-2011
x

Het officiële verhaal van de ‘Oklahoma-bomming’
O.a. Wikipedia vertelt het volgende: Tot 11 september 2001 was dit de grootste terroristische aanslag binnen de landsgrenzen van de VS. Het verhaal over de aanslag op een overheidsgebouw in Oklahoma-City. Deze bomaanslag op 19 april 1995, gisteren precies 16 jaar geleden, was officieel een terroristische aanslag; met een autobom werd het Murrah Federal Building opgeblazen, waarbij 168 doden en 800 gewonden vielen.

90 Minuten ná de aanslag werd ‘bij toeval’ de 27-jarige hoofdschuldige Timothy McVeigh aangehouden op de snelweg, omdat hij zonder een kentekenplaat reed. Een paar dagen na de aanslag werden McVeigh en Terry Nichols officieel gearresteerd voor hun betrokkenheid bij de aanslag

Het overheidsgebouw zoals het er uit de lucht uitzag, na de aanslag op 19 april 1995.

Bij onderzoek bleek, dat zij beiden sympathisanten waren van een anti-regeringsbeweging en dat hun motief was om wraak te nemen op de overheid vanwege twee gebeurtenissen in de jaren ’90. In 1992 was er een conflict met de racist Randy Weaver en in 1993 mislukte een inval van de FBI bij de Branch Davidians, een sekte, waarbij circa tachtig leden aan de kant van de sekte om het leven kwamen.

McVeigh werd geëxecuteerd en Nichols veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf. Een derde verdachte betrokkene, Michael Forter, werd veroordeeld tot een gevangenisstraf omdat hij de Amerikaanse overheid niet waarschuwde.

‘Net als bij andere grote aanslagen doen ook hier complottheorieën de ronde. Als gevolg van de aanslag liet de Amerikaanse regering de beveiliging van alle federale gebouwen verhogen door onder andere paaltjes neer te zetten.

Waarschijnlijk heb je dit verhaal nog nooit gezien of gehoord..!
Wist je dat er 2 bommen gevonden zijn BINNEN in het gebouw, dat door de autobom verwoest was..? En dat deze bommen onschadelijk gemaakt zijn?  Deze clips werden destijds in het lokale nieuws uitgezonden, maar zijn daarna nooit meer opgedoken en haalden de landelijk pers niet. Er werden dus 2 explosieven gevonden IN HET GEBOUW, waar later officieel verklaard zou worden, dat de schade VOLLEDIG veroorzaakt zou zijn door de autobom.

Je zou zeggen, dat er dan reden te over is voor een gedegen onderzoek, zéker als het publiek in de straat, zoals je in de YouTube ziet, ook al op de hoogte is van de gevonden 2 explosieven. Kennelijk was het de bedoeling om het hele gebouw met de grond gelijk te maken en is dit niet gelukt. En werden als het resulaat hiervan, wel de 2 andere explosieven gevonden.

Maar ook de wijze waarop het kolossale gebouw verwoest werd, door middel van een vermeende autobom, is een zeer onwaarschijnlijk verhaal. Om de heel simpele reden, dat de mate van schade aan het gebouw, nooit door een autobom -van ongeacht welke grootte en kracht- veroorzaakt kan zijn.

Het verhaal van de overheid is een leugen, en dat weet men..
Aan het einde van deze clip zie je een terrorisme-expert, ene Dr. Randall Heather. Maar hij is daarná nooit meer op TV geweest en je kunt zoeken wat je zoeken wilt op Google, maar je vindt hem niet. (natuurlijk wél in relatie tot dit onderwerp!). Hier zie je deze Dr. Heather in de TV-opname, waarin ook de onschadelijke bommen ter sprake komen..? Kijk vooral ook naar het kaartje dat generaal Partin, een gepensioneerde luchtmacht-explosievenexpert, laat zien, ten bewijze van de onmogelijkheid om met een kleine truck de complete voorgevel van het gebouw weg te blazen.

In plaats van een test af te nemen in het gebouw én tevens het puin te onderzoeken op restanten van de explosieven, zodat de exacte samenstelling van de explosieven boven water zou komen, werd het gebouw met de grond gelijk gemaakt, en al het puin vervoerd naar een stortplaats, waar het werd begraven. Zowel deze Dr. Heather als Generaal Partin, hadden sterk aangedrongen op een goed onderzoek.

Er werd echter NOOIT enige test uitgevoerd..!

Komt je dit scenario bekend voor?

-net als bij de 9/11-aanslagen, is het beton van het overheidsgebouw, volledig verpulverd..!!

– net als bij Lee Harvey Oswald, de vermeende moordenaar van president John F. Kennedy, wordt Timothy McVeigh uiterst ’toevallig’ aangehouden.

– net als bij de latere 9/11-aanslagen, vindt er GEEN ENKEL onderzoek plaats naar aanwijzingen rondom de explosieven op het plaats delict.

– net als bij de latere 9/11-aanslagen wordt het puin als de donder weggehaald en is onderzoek daarná bijna onmogelijk meer.

Erik Hufschmid
Deze burgeronderzoeker heeft zich tot op heden ingezet om via gedegen onderzoek ‘overheidsspelletjes’ te ontmaskeren. Hufschmid heeft enorm veel werk gedaan op dit gebied, ná de 9/11-aanslagen, waarbij hij een van de eersten was, die de vele technische onvolkomenheden aan  het licht bracht, die rondom de rapportage van deze aanslagen werden gedaan. Wanneer je op Zijn SITE/Blog kijkt, zullen je ogen en oren toeteren..!

De documentaire rondom de aanslagen van 9/11, waarmee Erik Hufschmid veel aanzien kreeg.

Want het patroon van aanslagen en bomschade blijft zich herhalen.Ook over de Oklahoma-bomaanslag heeft hij hetzelfde verhaal als generaal Partin en Dr. Heather. Het kan niet gegaan zijn zoals het officiële verhaal wil doen geloven! Volgens Erik Hufschmid is er o.a. sprake van een arsenaal mini-kernbommen. Hij komt tot deze conclusie, na onderzoek van vele uitermate raadselachtige explosies, waarbij bijvoorbeeld auto’s die los op de grond staan, in staat zouden zijn, bij de explosie kraters van 7 meter diep te slaan..!!

We hebben straks in September de 10de verjaardag van de aanslagen op de WTC-gebouwen in New York. De vraag WIE DE WERKELIJKE plegers zijn van deze aanslagen, komt steeds meer op de voorgrond. Het wordt nog een bijzonder jaar! Ook vanuit dit perspectief.

HIER vind je overigens een hele website, die gedegen verslag doet van de bewijzen, dat Timothy McVeigh het zoveelste zwarte-schaap diende te zijn, in een valse-vlag-operatie van uiterste corrupte overheidsmensen.

HIER de presentatie van Generaal Partin, uit Juli 1998, waarin hij in uiterst directe bewoordingen spreekt over de cover-up rondom deze Oklahoma-aanslag.. Vooral de onmogelijkheid dat er een bom gebruikt zou zijn, gebaseerd op de opgegeven hoeveelheid stikstof/kunstmest, die in de vrachtauto zou hebben gezeten.
X

7 gedachten over “De Oklahoma-aanslag: ook niet wat ’t lijkt!

 1. By deception thou shalt wage war.

  Israel, Engeland en Amerika hebben zo decennia lang de massa gestuurd door aanslagen onder de eigen bevolking uit te voeren en dan een vinger wijzen van die heeft het gedaan.

  Waco is nog zo’n massale coverup en deception, ben benieuwd wanneer die weer in het nieuws gaat komen.

  Daarna natuurlijk 9/11, London, Madrid en als je als land niet doet wat hun willen dan wordt dat natuurlijk afgestraft door een terroristische aanslag uit te voeren.

  Waarom denken jullie dat Nederland zo braaf is en doet wat Amerika wilt?

  1. Ik zal wel afgeschoten worden als ik dit neerschrijf (:p )
   De zgn duistere krachten moeten heel veel smerig werk verzetten om hun reputatie waar te maken en de profetiën te vervullen . Dit om de zgn lichtkrachten te voeden en de grijze massa uit hun onwetende slaap te trekken . Dualisme is lang geleden gecreëerd , door een verkeerde interpretatie van bepaalde gebeurtenissen .
   Door de eeuwen is een vrijwel niet te stoppen polarisatie ontstaan die nu naar een hoogtepunt word gebracht om de onzin er van in te zien en de mensheid weer in harmonie te krijgen .
   Slechts de ingewijden weten welk spel er werkelijk speelt , de rest volgt gewoon het energieveld , denkende dat ze het juiste doen .
   Door anderen te demoniseren of te denken dat je bij het uitverkoren volk hoort speel je slechts het spel mee , wat betekent dat je het niet doorziet . Iedere vorm van angst betekent gebrek aan vertrouwen . Daar speelt het spel op in en jij wordt er een pion in .
   Er is geen licht vs duisternis , slechts onwetendheid die het hele kleurenperspectief niet ziet .
   Vanuit het persoonlijk lijden is dit een rode lap op een stier , slechts vanuit het hoger bewustzijn kan dit energiespel objectief gezien worden en begrepen . De dader/slachtofferrol kan duizenden malen geleden worden voordat het inzicht komt dat het allemaal uit één bron komt ; dualiteit .
   Vergeet niet dat als je met één vinger naar een ander wijst , er 3 naar jezelf wijzen .
   Met andere woorden , de NWO , dat ben JIJ en de lichtmeesters dat ben JIJ ook !
   Breng die twee in harmonie in jezelf en licht de fakkel op !!

  2. De aanslag, aangeslagen, slaag gekregen, slaags geraakt met de goede persoon op de goede plek op het goede moment onder de verkeerde dekmantel, het is in mij het is in jou en in ons allen.
   Ik mis haar, met al het misbaar, tijdens de zalvende woorden van de miss nieuwe stijl, ze was m’n missie, helemaal mis gegaan tijdens m’n missie, de aangewezene die het allemaal op z’n geweten heeft, die het van te voren wist wat er ging gebeuren, wat er al gebeurd was, de aanloop naar de voorbereidingen, toch niks zeggen, stille woorden en mooie woorden ze komen goed van pas, ik mis Haar, dat kan je niet uitleggen, dat kan je niet weten, pas als het zover is, heel m’n lijf van binnen uiteengereten, mis dienaar hoef ik niet meer te zijn, waar heb ik voor te vechten als er niemand meer is, lijken pikkers overal, ze pakken je alles af als je al gevallen bent, wijsneuzen bij de vleet, met hun uitgestreken smoelwerk, wie interesseert het nog, laat maar waaien druppels op gloeiende platen, brandende billen richting beverwijk maar niet van verlangen, meer vanwege de aanslag op mijn zelfbeeld, meer vanwege de gefopte dubbel doorgestoken interactie, geen besef van historisch bewustzijn, wat is er werkelijk gebeurd, wat waren de verhaaltjes en wat de feiten, wie is medeplichtig en wie was er dom, gaan we zo met elkaar om?

   Ik mis Haar, ze deed me wat, ze betekent Iets, ze mocht er wezen, nu is ze ineens getrouwd met een huis een kind en een auto, nu is ze weer in dienst van, dan is ze weg, komt ze nooit meer terug? Ik wou dat ik dat als man kon, er ineens niet meer hoeven zijn voor de dingen die mij raken, dan zou ik Nu een zucht van verlichting kunnen slaken, s´nachts waken over mijn interne puinhopen dat is nog wat er rest, de totale ineenstorting voor zijn, al is het al weer gebeurd, zeker niet de eerste keer maar dit is gespiegeld in de tijd, naar die ene aller ergste keer, dat kan maar 1 keer zo erg zou je denken, deze week is voor mij dat jubileum getal, niet 10, niet 15, langer maar als de dag van gisteren, toen ging het net zo, en iedereen keek er naar en er was niemand, en toen was er niets meer, nu heb ik de ondertiteling gegeven en nog gebeurt het weer opnieuw, deze keer bij mijn volle verstand, dat doe je geen jongeling aan, als ouderling resten dan de kronieken, de maatstaven uit het religieuze verleden, over hoe het allemaal hoort en moet.

   De stilte is mij het meest veelzeggend, na de Aanslag, niet in mij, laat Haar dan wat zeggen, jah tegen mij, de afvallige de onwelgevallige de kinderlijke overdrevene de bezetene, op hoop van zegen geef een signaal, ben ik te min ben ik te eng ben ik te te arm, te oud, te saai, te te serieus, we hadden wel wat, doe er dan wat mee, oh wacht nou weet ik het, ze is al in verwachting, dat is het, geen lente meer bij de tandarts assistente, alles voor de show, als het mooie plaatje er maar goed uit ziet voor de buitenwereld doe je wel alles, niet voor mij, die zielige kinderlijke aanbidder die ineens niets meer Mag begrijpen over de grote mensen wereld, ineens is er het Sionisme met een S, geen Z, dat is te moeilijk voor mij, dat kan ik niet begrijpen. De aanslag is in jou en in mij. Doe er maar luchtig over alsof het niet heeft plaats gevonden, de knal was zo hard uit de verkeerde hoek dat ik niets heb meegekregen, alles in de reconstructie, seconde voor seconde op een lineaire grafiek, wie deed wat wanneer en hoe heeft het zo ver kunnen komen.

   Oh ja ik was ineens de schuldige, mijn verhaal was plotsklaps een zot geheel nog voor ik het gepost had en hoogstens deel van mijn verzonnen wereld. De realiteit was voor een uitverkorene zaaier, de magere hein onder de boeren, de visser onder de slachters, de wachter onder de slagers, het juiste moment en kip ik heb je en toen was er new age retoriek, het ligt alleen nog maar aan mij, de schuldige, de fantast. Oh ja mocht je Haar nog in je nachtelijke verwandelingen tegen komen, zeg haar dan gedag van mij en dat ik haar Mis, ze was heel even mijn Miss, gewoon omdat ik haar leuk vond, omdat ze er was terwijl anderen het lieten afweten.

   En wat ik er voor over gehad had om haar een keer te mogen zien, dat gaat niemand geen ene sier aan, dat is niet te verwerken, een digitaal adres daar ben ik zelfs te min voor, dat is alleen voor uitverkorenen die het woord kunnen verkondigen over hoe de mensen moeten leven denken en voelen. Oh jah vergeet niet haar te zeggen dat ik Haar mis, als je gevoel in je donder hebt dan doe je dat zonder nadenken, nee niet voor mij want ik ben niemand, doe het voor de wereld, die betere wereld, je weet wel daar waar we het zo graag over hebben, maar wie ligt er in onze bedden, dat is het sluitstuk, het kunststuk, het maximale punten bachanaal, daar waar het allemaal werkelijk om draait, want dan zijn we plotsklaps jing en jang, sim en sam, sam sam, doe jij dit dan doe ik dat, die verlichte overbelichte tweeling chinees, ik mis Haar etter zeg dat tegen haar, jah ik heb geen hekel aan jou treiter kop, echt niet, nee ik haat je niet, ik mis haar mijn Missie, dat is de shit, nee ik heb geen weerklank omgeving, snap dat dan zak patat.

   Ik zweer je je krijg het terug, de goden hebben meegekeken, nee dat is niet lelijk bedoeld, je krijgt het gewoon terug, op je bordje, maar niet van mij, ook niet in mijn overtuiging en in mijn opdracht, dat is mij te min, dat doe ik niet, wees gerust, beneden de maat, maar je weet niet wat ik nu in m’n buik voel, anders praatte je niet zo gemakkelijk, dat is geen verdriet, dat is een desolate verlaten planeet, als je dit doet dan flik je alles, dat moet ik nog allemaal leren, dat criminele gedrag begint klein en eindigt in het groot, voordat je het weet heb je De Aanslag, neeeh niet van mij, wees gerust, dat is beneden mijn peil, en bovendien ligt dat niet in mijn capaciteiten, daar ben ik waarlijk onbedaarlijk te kinderlijk voor, gelukkig maar, en nu lekker slapen en morgen gezond weer op, en geef haar een por in haar goddelijke zijde zij en zeg dat ik Haar mis, jij bruut, onverlaat, magistraat met pauselijke woorden, nee ik ben niet kwaad op jou, maar ik moet het kwijt, dat ik Haar mis, please zeg het haar, het maakt uit voor de wereld geloof me..

   Koop – Koop Island Blues
   http://www.youtube.com/watch?v=bEWW2zGGaKc

  3. het nwo filter staat aan
   je moet sterretjes typen in letters van woorden die in de gangbare omgangsvormen vrij normaal zijn
   vooral in de context bezien met de juiste intonatie
   maar in de nwo machine is er geen context, dan zijn er alleen nog maar strafbare woorden en ook feiten
   blijft over een slappe woorden brij zonder compassie
   doe jij het hassie dan doe ik het bassie van Bassie
   wie z’n b*llen brand moet uit de zon gaan zitten;

   Sophie Solomon – Burnt By The Sun
   http://www.youtube.com/watch?v=9GiLcFEg7zI

  4. Dawn waar ben je, of heb je al een nieuwe naam, een andere identiteit, een andere woordvoerder, het gaat me geen sier aan, helaas ik weet het, ik wil niet meer incognito, ik wil er gewoon zijn, jah ik mis je maar dat zal wel russisch zijn voor een koele kikker zoals jij, tenminste dat denk jij, voor mij ben je nog steeds warm.

  5. de grote nwo overname is now, ook in muziek land

   Quote lambo1251 2 days ago:

   ” Dear Vevo, Let me start by sayin get your fuckin corporate asses off youtube! Ever since these big companies started paying off youtube so they could post their fucking videos we can’t post ours. We are flagged for infringement evry time we include a song we like in our videos.

   This is YOUtube, the place where we can post OUR videos. If we wanted to listen to music from you we”d go to your fuckin stupid ass website.

   COPY AND PASTE TO ALL VEVO VIDEOS! THUMBS UP! ”

   The Police – Walking On The Moon
   http://www.youtube.com/watch?v=zPwMdZOlPo8

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.