Advertentie

Dag van het verboden Vrije Woord..!


Wat: Een boeiende dag met 6 sprekers, die hun gedachten over het Vrije Woord met je delen; de heftiger toenemende censuur en de manieren waarop we kunnen blijven vertrouwen op de vrijheid van Het Vrije Woord..

We reiken je dit citaat aan van Jules Margoline, uit zijn boek ‘Zwartboek van het Communisme’. Margoline was gevangene in één van de vele strafkampen, de gulags. Wie wat te zeggen heeft, moet het nú doen:

“Westerlingen kunnen maar moeilijk begrijpen wat het betekent om rechteloos te zijn en vijf of tien jaar lang niet de mogelijkheid te hebben om je vrij, helemaal te kunnen uiten. Of om gedwongen te zijn iedere ‘illegale’ gedachte binnen te houden en te zwijgen als het graf. Onder deze ongelooflijke druk vervormt en verbrokkelt ieder innerlijk wezen van het individu.”

Zijn woorden/beelden zijn staan als één van de vele voorbeelden van de steeds strengere censuur van overheidswege, in onze informatiemaatschappij, die wereldwijd gaande is. Wat mogen wij nog zeggen? Hoe is de controle nu al georganiseerd? Waar is onze ‘vanzelfsprekende’ vrijheid in het dagelijks leven? Kijk naar de controle op de banken, hún controle over ONS geld..! Waarom dienen wij als volk verantwoording afleggen, terwijl onze volksvertegenwoordiging de fouten maakt, waar wij voor moeten boeten.

Wanneer dit verhaal je aanspreekt, kom dan op 6 april naar Nieuwegein en voel je ’thuis’ onder gelijkgestemden..! Kijk naar deze lijst van sprekers; het is méér dan de moeite waard!

Wie: de volgende sprekers leveren hun bijdrage:

  1. Peter Toonen transitiehulp.nl   HIER  Peter: “Mensen maken verhalen… (en verhalen maken mensen). Verhalen zijn zo oud als mensen en bestonden al voor we konden lezen en schrijven. Pas na invoering van het schrift (ruim vijfduizend jaar geleden) konden onze verhalen van bovenaf worden gecontroleerd, zoals nu nog steeds gebeurt. Maar dit oude beeld is aan het wankelen. Een verhaal over de noodzaak van vrijheid van meningsuiting en van vrij spreken om je eigenwerkelijkheid te kunnen scheppen, los van Kunstmatige Intelligentie of van welke externe kracht dan ook.”
  2. Frank Ruesink liefdevolrebelleren.nl
  3. Jaymie Icke ickonic.com/ inderdaad de zoon van David Icke! Jaymie Icke komt speciaal naar Nederland voor zijn allereerste lezing over vrijheid. Nu zijn vader David -je weet het nog- de Europese Schengenlanden (nog?) niet in mag…
  4. Steven Arrazola de Oñate stevenschrijft.be/over-steven HIER
  5. Mordechai Krispijn mordechaikrispijn.nl/over-mij/
  6. Mireille Mettes mirmethode.nl/over-mireille-mettes/  HIER
    x
  7. Leo Melcherts muziek leomelcherts.com/

Als moderator zal Sander Compagner optreden, de uitgever van DeAndereKrant.nl

Wanneer: 6 april a.s. van 10:15 uur – 16:45 uur

Waar: ’t Veerhuis – Nijemonde 4 – 3434 AZ Nieuwegein

Voor tickets klik je HIER