Advertentie

Spirituele beurs in Haarlem


Wat: De Spirituele Beurs in Haarlem is een landelijk begrip aan het worden. Er is een grote diversiteit aan therapeuten, en vakcollega’s om een gesprek mee aan te gaan of zoals dat zo mooi heet te consulteren. Er werken mediums, paragnosten en sjamanen. Anna Macaré, Thomas Woolthuis, Bodhi Vartman zijn TOP mediums en versterken het team, zij maken contact met de wereld van de gidsen en overledenen. Inzicht in jouw levenspad kun je o.a. krijgen door je handlijnen te laten lezen door Jos Oeldrich of Brigitte Hanemann zij lezen al vele jaren alle handen, of raadpleeg de Maya kaarten bij Hanneke.

De keuzes die je kunt maken kun je ‘laten duiden’ met een tarotkaartenlegging bijv. Jacqueline, deze dame is tarotiste ervaren met het leggen van de kaart zoals dat in vaktermen heet. En natuurlijk de vertrouwde stoelmassage, voetreflex en Reiki-behandeling en diverse healingtechnieken zijn weer te vinden op de beurs. Je kunt op deze beurs terecht voor jouw algehele welzijn. Kom zien en ervaren en laat je inspireren, kom ontmoeten en laat je informeren.

“De locatie geeft het gevoel van een supergrote huiskamer en er is ook een aparte healing en massagezaal. Op zaterdag zijn er twee gratis activiteiten zodat je ook een meditatie en een lezing kunt volgen, deze zijn bij de toegangsprijs van € 6,- inbegrepen.”

Wie: Nicole van Olderen organiseert sinds 1999 in Haarlem de Spirituele Beurs. Deze beurs staat bekend om de ontspannen sfeer en de kwaliteit van de deelnemers. Het selecteren van het deelnemersteam wordt door Nicole met veel zorgvuldigheid uitgevoerd en hierdoor is de sfeer en de energie van deze beurs zeer ontspannen! Veel bezoekers blijven langer dan gepland gewoon ‘omdat het goed voelt’.

Nicole over deze 48ste beurs in Haarlem: “Dit is de laatste beurs in Haarlem, voorlopig! Een andere koers gaan varen is soms gewoon zoals het is… Het is mij met de 48ste beurs in aantocht een waar genoegen geweest om dit telkens weer voor een ieder neer te zetten, maar in 2018 stop ik tijdelijk met het organiseren van de spirituele beurs in Haarlem. Ik blijf wel de spirituele familiebeurs in Oudkarspel organiseren, zoals die op zondag 11 februari en zondag 14 oktober.
Ik wil mijn tijd en energie op een andere manier inzetten en zal meer workshops en themadagen, lezingen en Open Cirkels gaan organiseren waarbij ik mijn eigen talenten kan delen en laten stromen.”

Waar: In het ‘Trefpunt ’t Trionk’. Adres is Van Oosten de Bruynstraat 60,  2014 VS Haarlem. Dit is op de hoek Westergracht áchter de Bavo Basiliek.. De keuken maakt heerlijke broodjes geitenkaas en koffie met een koekje.. Of neem een heerlijk glas verse muntthee met een plakje cake om alle indrukken even op je te laten inwerken. Genoeg redenen om dus twee dagen langs te komen!

Wanneer: zaterdag 18 en zondag 19 november van 11.00 – 17.00 uur

Toegang voor een dag € 6,-, twee dagen € 9,-. Kennismakingsconsulten max. € 15,-. Parkeren op zaterdag kan gratis op het parkeerveld van Albert Heijn op de Westergracht 72, in Haarlem is parkeren op zondag gratis.

Website: Uitgebreide informatie vindje vanzelfsprekend terug op de website. www.nickysplace.nl Daar vind je ook de volledige lijst met deelnemers. Voor aanvullende info, bel net Nicole van Olderen: 06-41041509 of klik HIER.