Advertentie

Gezond in de zon met Colloïdaal Goud: Zijn jouw lichaam en huid goud waard?


WantToKnow probeert voor jou regelmatig bijzondere aanbiedingen te organiseren, met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service met producten die veelal uit het buitenland komen, van kleine, vaak ambachtelijke leveranciers. Vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en dus zullen aansluiten op jouw smaak. En we kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het essentie van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen daarmee de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Maar de vraag is, ook volgens Loesje hiernaast, of het allemaal wel zo snel moet allemaal..

Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen. WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice ook hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. Wij hopen je met deze service van dienst te zijn!

* * *

x

De kracht van de colloïdaal methode, of:

Stralend leven in de gouden gloed van vitaliteit:

Nano-goud

x
2024 © WantToKnow.nl/.be

(Edel)mineralen worden al sinds de oudheid door vele volkeren gebruikt; zilver om voeding en drank te conserveren, zink werd gevonden in de oudste ontdekte medicijnen voor zeelieden (150 BC), goud en platina werden gebruik in het drinkgerei van de Farao’s om zo hun mentale capaciteiten te versterken. (Het is natuurlijk niet niks, zo’n piramide bouwen…) En wist jij dat in de medische wereld edelmetalen (zoals zilver) vanaf circa 1800 werd ingezet als ‘natuurlijk antibioticum’..? En met goede reden! In de oudheid voegde men vermaald zilvergruis toe aan drinkwater; het bleek een zeer actief middel tegen verscheidene infectie-ziektes!

De wetenschapper Carl Nageli toonde in 1893 voor het eerst aan dat zeer fijne deeltjes, of ‘colloïdaal’ zilver, een zéér effectief antibioticum zijn, en tevens erg veilig. Want deze zeer fijne colloïdale deeltjes die niet in 1893 konden worden gemaakt, waren -in tegenstelling tot maalgruis- klein genoeg om het lichaam weer te kunnen verlaten, waardoor geen giftigheid/toxiciteit plaats vond. Het colloïdale zilver werd in de Verenigde Staten algemeen ingezet door artsen. En wist je dat het zelfs een geregistreerd geneesmiddel was..!!

Goud
Het woord ‘alchemie’ is terug te voeren naar de Chinese woorden Kim (goud) en Yeh (vocht). Alchemisten vervaardigden een elixer van goud die het leven aanzienlijk zou verlengen. Het was onder andere Paracelsus, de beroemde arts, alchemist en apotheek uit de 16e eeuw, die niet alleen colloïdaal goud voorschreef tegen melancholie (Zijn uitspraak: “Goud maakt het hart blij”) en ook als leven-verlengend en verjongend middel.

x

Je hebt er vast van gehoord: Monotonic/Mono-atomair goud..
Maar goud werd steeds meer gebruikt als medicijn voor diverse ziekten. Als de voorloper van de moderne farmacologie, ontwikkelde deze Paracelsus medicijnen uit verschillende metaalhoudende mineralen, waaronder goud. En ook deze kennis leek eerst verloren te zijn gegaan. Bekend is inmiddels, dat als goud uit één atoom bestaat (mono-atomair), het zijn metallische eigenschappen verliest en een zg. ‘supergeleider’ wordt. Dit was al bekend bij de oude alchemisten. Monoatomair goud komt in de natuur voor in vulkanische bodem, zeewater en in kleine hoeveelheden in de huid van vooral paarse groenten en fruit, zoals rode druiven en aubergines. De krachtige effecten van goud, ontstaan voornamelijk in mono-atomaire vorm.

Goud heeft alles te maken met licht en energie.
Goud behoort als edelmetaal tot de edelste metalen en is niet alleen kostbaar vanwege haar prachtige verschijningsvorm. Goud heeft alles te maken met licht en met energie. Nano goud werkt niet alleen op het fysieke en mentale lichaam, maar ook op ons energetische lichaam. Het is dan ook geen wonder dat in alle hoge beschavingen die de aarde gekend heeft, zoals Sumerië en het oude Egypte, in de mystieke tradities zoals de Alchemie en de Ayurveda, goud in hoog aanzien stond. Zelfs in de bijbel vind je meerdere referenties naar goud.

Zo werd goud is het oudste voedingssupplement ter wereld en staat het in China bekend als ‘The King of Medicine’, omdat het een essentieel spoorelement is in het menselijk lichaam. Het komt vooral voor in de hersenen, maar ook in de ogen en in lever, waar het van belang is voor de ontgifting.

De beste kwaliteit nano-goud bestaat voornamelijk uit mono-atomair goud. Hoe kleiner de deeltjes, hoe helderder de kleur en hoe beter het goud functioneert in het menselijk lichaam. Een hoge kwaliteit nano-goud bevat gouddeeltjes tussen 0,14 en 4 nanometer. Nano-goud verbetert -zo blijkt uit proeven- de geleidende functie van zenuwcellen, wat resulteert in sterk verbeterde hersen- en zenuwstelselfuncties. Goud fungeert ook als een katalysator voor hormonen zoals de stof dopamine, een neurotransmitter. Niet zo gek dus dat die alchemisten zélf, tot zulke inzichten zijn gekomen..! Wil je meer weten over de spritueel-energetische werking van Goud? Lees dan HIER meer!

Waarom nano-mineralen?
Zoals wij hierboven al beschreven zijn er veel voordelen aan het gebruik van colloïdaal mineraalwater, in plaats van een algemenere supplementen zoals je die koopt. Hieronder vindt je alle voordelen nog eens op een rijtje:

  • Nano-mineralen wordt grotendeels opgenomen via de slijmvliezen en is niet afhankelijk van het maag/darmkanaal voor opname.
  • Nano-mineralen zijn daarom 100% biologisch beschikbaar en wordt veel sneller opgenomen.
  • Van nano-mineralen in water heb je minder nodig dan van een vaste vorm van het mineraal, voor een vergelijkbaar of zelfs beter resultaat, omdat het vele malen efficiënter wordt opgenomen in het lichaam.
  • Nano-mineralen is een elementair mineraal met een hoge trillingsfrequentie, dat zorgt voor een hoge energetische waarde.
  • Nano-mineralen is 100% zuiver en vrij van hulpstoffen.
  • Nano-mineralen is smaak- en geurloos en daardoor dus ook heel geschikt voor kinderen.
  • En niet onbelangrijk: nano-mineralen worden met zeer positief resultaat gebruikt door de redactie van WantToKnow..

* * *

Dit is de
Speciale WantToKnow-GOUD-aanbieding:
x

x
– Nano-Goud –
– van The Health Factory

Van eeuwenoude wijsheid,
naar moderne gezondheid.
X

(let op: deze actie sluit op 20 juni)

In samenwerking met The Health Factory, de makers van bijzondere en zeer zuivere mineraalsupplementen vonden wij een perfecte hulp bij het afschudden van de donkere mantel van de winter en het meegaan op de geweldige golf van de nieuwe lente-energie! De wereld wilt open én wij willen mee! En dat moet zeker lukken met dit gezonde steuntje in de rug…x

De mensen van ‘The Health Factory’ zijn met hun unieke, zelf-ontwikkelde productiemethode, ‘state-of-the-art’-leiders op het gebied van de productie van colloïdale mineraalwateren. Voor degenen, die zich in de technische details van nano-zilver interesseren melden we, dat dit uiterst zuivere mineraalwater, in het geval van colloïdaal zilver, geproduceerd wordt met mono-atomisch-, di-atomisch- en nanocluster-zilver.

Het colloïdaal goudwater is gemaakt van zuiver osmose-gedestilleerd water, met daarin 15 ppm (parts-per-million/deeltjes per miljoen) positief geladen gouddeeltjes, die tussen de 1 en 5 nanometer groot zijn. Het resultaat is essentieel-cruciaal voor de optimale werking van de nanoclusters goud in nauw luisterende verhoudingen (deeltjesgrootte en ppm).

The Health Factory verpakt haar producten bovendien in een speciaal hoogwaardig, donkerviolet glas, dat alleen positieve infrarood- en ultraviolet-straling doorlaat. Hierdoor ontstaat een veel langere houdbaarheid, dan de minimale 1 jaar die wettelijk op de fles moet worden vermeld. Het is bewezen dat violet glas de inhoud van de fles beschermt, waardoor deze veel langer goed blijft, hetgeen de prestaties van het product aanzienlijk vergroot. Voor de beste houdbaarheid bewaar je de fles op een donkere, droge en koele plek, zoals bijv. het medicijnkastje. Het water bevat geen allergenen. Voor verdere en zeer uitgebreide informatie over Nano-Goud verwijzen we je graag naar dit naslagwerk van The Health Factory.

x

Speciale WantToKnow Aanbieding:
x

Glow & Shine Spray

Laat je stralen in de zomerzon..!

De Glow & Shine spray licht de huid letterlijk op, zodat je dus gaat.. stralen. Ene mevrouw Cleopatra, koningin van Egypte, gebruikte eeuwen geleden al vloeibaar goud voor het behoud van een jeugdige en stralende huid.. Dus.. waarom wij eigenlijk niet?

Goud activeert de aanmaak van collageen, een eiwit waar de huid voor 70% uit bestaat. Het collageen zorgt daarenboven voor de stevigheid en elasticiteit van de huid..! De Glow & Shine spray bevat puur goud. Gecombineerd met kleine hoeveelheden platina en zink, die op hun beurt zorgen voor een soepele, stevige huid met een frisse uitstraling. De drie elementen hebben bovendien een anti-oxidatieve, herstellende en beschermende werking.

De Glow & Shine spray gaat daarmee rimpels, couperose en onregelmatigheden tegen. Ze vertraagt veroudering van de huid en geeft een mooie ‘gloed’. De spray wordt volledig opgenomen en bevat geen enkele toevoeging. Spray dagelijks naar behoefte op een schone, gereinigde huid (gezicht, hals, decolleté).

50ml sprayflacon bevat :
– 10mg/l (10ppm) ultra-deeltjes puur goud,
– 10mg/l (10ppm) puur platina en
– 20mg/l (20ppm) puur zink in gezuiverd water.

Speciale Introductieprijs: € 44,95-

Én natuurlijk, om deze ‘gouden aanbieding’
helemaal te laten stralen…

Puur Colloïdaal Goud 500 ml en 1L

500 ml voor € 54,-  (normaal € 62,95)
en/of
1 Liter voor € 89,- (normaal € 99,- !)

En…

Bestel je 2 literflessen nano-goud
(met € 20,- totale korting)?
x
Dan ontvang je het flesje Glow & Shine Spray
(t.w.v. € 44,95)
x

GRATIS!

x

xx

* * *

‘Ja, ik wil graag dit

Zomerse nano-Goud
ontvangen
!’

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum

donderdag 20 juni a.s.

* * *

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 7
x

Maar woon je buiten Nederland?
Dan geld er een andere bijdrage voor handeling/verzending.
Zie hiervoor hieronder in het besteloverzicht de bedragen per land.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan snel even weten hoe we je bestelling kunnen aannemen/verzorgen.

x

* * *

 

]

 

Totaal: € -