Advertentie

De Bilderberg-2016 zit er weer op..


bilderberg

x

x

De Bilderberg-2016 zit er weer op..

2016 © WantToKnow.nl/be

x

Zoals je wellicht al weet, is in het Duitse Dresden de Bilderberg-2016, de 64ste editie van deze beruchte conferenties, van start gegaan. In het hotel Taschenbergpalais om precies te zijn. Daar kwamen 130 participanten van 9 tot zondag 12 juni samen om in het geheim wereldproblemen te bespreken (HIER de agenda). Bij het hotel hadden zich weer enkele honderden activisten verzameld, die vinden de Bilderberg-conferentie het democratische proces feitelijk ondermijnt en in in de weg staat.

Ook dit jaar waren weer enkele Nederlandse politici op deze mysterieuze bijeenkomst uitgenodigd. Zo is Mark Rutte (VVD) inmiddels jaarlijks van de partij, dit keer vergezeld door bijvoorbeeld Sharon Dijksma van de PvdA..! Eerder waren het Jan Peter Balkenende (CDA) en Alexander Pechtold (D’66) die de Bilderberg-conferentie bij woonden. En natuuuurlijk was ‘onze’ koning, Willem-Alexander uitgenodigd voor het elitaire feestje. Als kleinkind van de oprichter van deze Bilderberg-club, prins Bernard von Lippe Bisterfeld.

vaste gast Beatrix is dit jaar echter thuis gebleven.

Naast politici worden jaarlijks ook (hoofd)redacteuren van invloedrijke media, directeuren van multinationals en de top van het bankwezen uitgenodigd om in alle beslotenheid te discussiëren over actuele zaken.

WeAreChangeRotterdam / WeAreChange.NL was in Dresden om daar de conferentie te verslaan.
Zijn maakten de onderstaande video’s en we bieden ze jou graag om, om een idee te krijgen van deze geheime meetings. De mensen van WaC waren op de eerste dag in de gelegenheid om oudgediende (al 37 keer deelnemer) en zogenaamd ‘Steering Committee”- lid, Victor Halberstad te ondervragen. ankwamen. Ze vroegen hem of het niet de hoogste tijd wordt voor meer transparantie. Het is 8 juni 2016.

De volgende dag kwam de voltallige Nederlandse delegatie van dit jaar aan. Willem Alexander, Mark Rutte (VVD), Sharon Dijksma, (PvdA) Ahmed Aboutaleb (PvdA) en Kasja Ollengren (D’66) arriveerden op 9 juni 2016 in Dresden. WaC wachtte op hun aankomst en verzochten hen om een interview.

Dezelfde dag werd door hen het volgende tafereel vastgelegd, een duidelijke en uiterst pijnlijke illustratie van de paniek tegenover demonstranten en onafhankelijke journalisten.  Voor de ingang van het Taschenberghotel werden twee Britse demonstranten met veel geweld gearresteerd, omdat zij een brood toonden. Daarna werden de journalisten van WeAreChange.nl zélf aangepakt, omdat zij -zo luidde de claim van de politie, deze actie van de politie had gefilmd. Luke Rudowski van WeAreChange.org zegt dat de politie hem probeerde te intimideren door te dreigen met geweld: “Ik probeerde simpel mijn journalistieke werk te doen, maar ik voel me nu behandeld als een crimineel.”

x

De vraag is natuurlijk heel simpel: wat doen onze Nederlandse volksvertegenwoordigers in het gezelschap van onder anderen mind-controlspecialist Henry Kissinger? Het is voor de deelnemers niet toegestaan, ook maar iets van de inhoud met de buitenwereld te delen. De vraag wat socialisten als de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb en PvdA-tovercoryfee Sharon Dijksma daar doen, zal waarschijnlijk nooit worden beantwoord.. Het geheime karakter van de Bilderberg-conferenties, zorgt voor een omgeving waarin deelnemers zogenaamd in dialoog met elkaar kunnen gaan, zonder de vrees te pas en te onpas te worden geciteerd.

En natuurlijk is toegang tot deze mysterieuze conferentie alleen mogelijk op persoonlijke uitnodiging. De aanwezige politie en beveiliging zorgen ervoor dat niemand zomaar mensen naar binnen glippen; het Taschenbergpalais was omringd door tientallen politiebusjes. Enfin, de conferentie zit er weer op.

x

* * *

 

54 gedachten over “De Bilderberg-2016 zit er weer op..

 1. Landverraders en achterkamertjes politiek! Dit belooft weer weinig goeds voor de gewone man/vrouw. Zo schijnt men ook van plan te zijn het internet “veiliger” te maken.. Tja, internet en het vrije woord is natuurlijk zo langzamerhand een grote bedreiging aan het worden voor deze zeer foute club van narcisten en psychopaten.

  1. Wat je niet aanneemt van degene die dingen, als jaloezie, angst, boosheid en beledigingen , blijft het van degenene , die het met zich mee zeult, onthoud het als je zulke personen tegenkomt…………..

  2. Dat ben ik helemaal met je eens madeliefje.
   We bewijzen onszelf, en degene die deze energie de wereld in stuurt geen dienst, door dat wat we niet wensen aan te nemen. Het zou voor de hele mensheid beter zijn om met compassie naar zo iemand te kijken en te beseffen dat hetgeen hij uitzendt eerst door hem opgenomen moet zijn voordat het uitgezonden kan worden. Dat er een diep trauma aan ten grondslag ligt, mag voor ieder weldenkend mens duidelijk zijn.

  1. Het zou zo maar eens kunnen dat de Rotterdamse haven in de komende tijd nogal in de spotlights zal komen te staan.

  2. Hij is gepland als de nieuwe Premier minister, van Nederland, ze laten niet voor niets al die buitenlanders binnen, niewe EU aanhangers !

  3. De PvdA zijn de vrijmetselaars, socialisme is gerelateerd aan de Nazi’s, die derde wereldoorlog zal en moet er komen, weg met ons nutteloze meeëters.
   Zie de brief van Albert Pike, lees Openbaringen. Eerst nog meer chaos en straks nog meer boem boem in de grote steden, Amerika, Engeland, Duitsland, Frankrijk en Engeland. Maar maak je geen zorgen, alles zal goed komen, de NWO zal straks regeren en de massa trapt er nog in ook. Ben benieuwd hoe de mensen zullen reageren als straks wereldwijd de banken crashen, de mamon, de grootste aanbidding van de mensheid.
   Wat zeiden de paus en lizzerd queen in december 2015, dit zou de laatste kerst betekenen voor de mensheid. BBC een uitspraak van de queen terwijl de microfoon nog open stond, there is a big storm coming…..

  4. Vrijheid, vertel is over die PVDA vrijmetselaars, in welke loge houd U zich op, ben benieuwd, groet Jenne

  5. Hyper Alert, een bijzondere site van de Pleyades, wat een historie, het gevecht van kwaad en goed, is zo oud als de wereld, niets is heilig voor het kwaad, zelfs niet de menselijke autodidacte religie, maar goed we geven niet op, we blijven bouwen, aan iets mooiers en beters, groet Jenne

  6. Odette,

   even gekeken, tikte op, het dorp van Sonneveld, tranen in mijn ogen, ben zo blij dat ik die mooie tijd heb mogen meemaken, mijn klein dochter een halve fransaise is niet weg te slaan uit het dorp van mijn jeugd, woond nog een nicht van me, groet Jenne

  7. @ genies 2.7
   Walgelijk megalomaan dom comment , nou vind ik jouw meeste posts hier wel van een bedenkelijk nivo, maar ik dacht dat je dat niet kon overtreffen. Dus toch, beschouw dit gelijk maar als de laatste keer dat ik op je reageer en je lees.

  8. Odette,

   Ferrat is heel goed en heeft leuke dingen gedaan, maar het was de tekst met de foto’s, to much sentiment, en ik heb Sonneveld aardig goed gekend toen hij nog op de gracht woonde, aardige man, en een ras artist !, Jenne

  9. Ik dacht dat in het leger de technische éénheid, Genie genoemd werd.

  10. Door een lichte allergische reacties en de daarbij horende histamine aanmaak krijg ik van dit soort morbide narcistische borderline psychopaten ook last van genies ***HATSJOE***

 2. Hoe kan een Nederlandse politici, betaald door de Nederlandse bevolking om zijn of haar belangen te vertegenwoordigen ooit in die functie een geheime vergadering bijwonen? In mijn ogen is dit verraad aan elk democratisch beginsel.

  Het blijft ook totaal onderbelicht dat zo ongeveer alles wat besloten wordt door de politiek dient ter bescherming van de belangen van de multinationals en het koningshuis, NAM, Shell, blauwhelmen in Mali, bombardementen in Syrië, JSFs op kosten van de belastingbetalers, wetten ter bescherming van politici.

  Waarom vraagt nooit iemand zich al waarom al die kleine wetjes die de burger op alle mogelijke manieren geld kost door leges, boetes, vergrijpen die financieel afgehandeld worden etc? Wie heeft daar om gevraagd? Ik niet! De gemiddelde Nederlander wil geen EU, geen Brussels gedrocht wat miljarden kost, geen politici die denken miljarden onverantwoord uit te kunnen geven aan dat wat hun welgevallig is.

  Het wordt tijd voor revolutie, met harde hand ingrijpen, crimineel gedrag niet door het OM laten seponeren naar berechten.

  De beste investering de komende jaren is in touw, dit touw is namelijk nodig om duizenden zakkenvullers zoals politici bankiers en al hun lakeien aan op te knopen.

  1. Tja, ik vind die (over)reactie op de Bilderberg-groep bijeenkomsten zeer amusant. Het is complete kolder, die traditie van geheimhouding van de besprekingen (wat uiteraard volkomen legitiem is binnen een groep mensen die dat afspreekt) is voldoende om de gelovigen van de complotkerk quasi gek te maken blijkbaar.

   Komaan denk na; de complotten die gesmeed worden, en die zijn er; worden gesmeed in het complete duister. Daar hoor je zelfs nooit van.
   Het feit dat je weet dat de Bilderberg-groep bestaat is al zo goed als een bewijs dat ze ter goeder trouw werken en geen snode plannen smeden.

   Ik kan heel goed begrijpen dat die clausule van geheimhouding bestaat; die bestaat ook tussen mij en enkele oude vrienden. Wie dat niet begrijpt of niet kent heeft geen leven. 🙂

  2. ..met hooivork, pek en veren als voorgerecht ..
   hoofdgerecht hoeft voor mij geen touw te zijn maar gewoon een keiharde revolte of opstand massaal tegen deze enge kliek die overal maar mee wegkomen en ons hun wil op leggen, gaan over lijken dat blijkt wel..

   dit is de ” erfenis ” van schavuit bernhard.. waar we nog steeds heel veel belasting over moeten betalen!

   nagerecht : TRANSPARANTE CHOCOLADE MOUSSE MET HOLLANDSE AARDBEIEN EN SLAGROOM ( niet verkrijgbaar in de bilderberg hotels..)

   de democratie is volgens mij en velen n.a.w. nooit echt nageleefd, blijkt wel.. of..
   heeft het n o o i t bestaan en proberen ze op deze manier ons de monden te snoeren..
   de zogenaamde kliek toen op ” het plein ” in Kiev.. zie je het nog voor je.. met de grote bekkende van baalen en kornuitjes?!
   dan.. daarachter de tears of a clown van timmerfrans en zijn trouwringverhaal met een knuffel die hij gebruikte om de weemoed van de leugen te herbergen..
   kortom.. wie ” regeren ” hier nu echt op een eerlijke manier??
   Wilt men minder minder hiervan? dan is een lasso nodig om ze eerst te vangen lijkt me.. las ergens dat een man dat heeft gedaan met een dief.. uiteraard in a m e r i k a maar het kan dus ..

  3. Volksvertegenwoordigers die de staat der nederlanden ( het volk op mhet grondgebied van nederland) kunnen geen staatsgeheimen voor dat volk (of welke geheimen dan ook) hebben. Door dat wel te doen vertegenwoordigen zij niet meer het volk dat hen niet kan controleren. Dus weg ermee en volledige openheid of oprotten , wie dat niet begrijpen kan heeft geen leven!

  4. @Argonaut,

   Het gaat niet om het Bilderberg fenomeen zelf, maar die elitaire klootzakken kicken er op de burgers recht in het gezicht uit te lachen wetende dat zij via hun eigen opgestelde wetten beschermd worden door de notabene door de burger betaalde politie macht. Protesteren tot een criminele activiteit wordt verheven, je recht halen onmogelijk is bij een rechter die trouw heeft gezworen aan zijn koning ( niet de mijne ). De gecontroleerde media stelselmatig alleen vage types met rasta haar of slecht uit hun woorden komende personen in beeld brengt waardoor de gemiddelde lezer denkt dat het tegengeluid gedragen wordt door een stel rand figuren.
   Oftewel, ze hebben een vrij speelveld voor zichzelf gecreëerd en denken de wijsheid in pacht te hebben. Ik kots onderhand van dit arrogante omhooggevallen kut volk! En van de laffe Nederlanders die druk zijn met voetbal, hun hypotheek en hun schamele drie weken per jaar op de camping.
   250 politici, 100.000 meelopers die hun zakken vullen omdat ze de bedriegers en leugenaars trouw dienen tegenover 16,8 miljoen Nederlanders? Moet te doen zijn toch???

  5. Ga je mond spoelen Argghhh 4.2 , niet al te lang geleden bestond de bullderberg zogenaamd niet, was een verzinsel van zwakzinnigen zoals ondergetekende en Alex, en nu wordt het toegegeven, het bestaat, je mag niet naar binnen als journalist, ’te goeder trouw’, hoe goedgelovig kan je wezen; 6 years ago, they were denying Bilderberg existed. TODAY, the MSM still refuses to cover it, submitted 2 years ago by know_comment https://www.reddit.com/r/conspiracy/comments/26vyid/6_years_ago_they_were_denying_bilderberg_existed/ Quote: “A google news search will show that even though the most powerful people in royalty, politics, banking, intelligence, defense and technology and industry are currently meeting at a secretive annual conference, the only outlets covering it without prejudice are alternative media. ” en natuurlijk gaat het juist wel om het bullderberg fenomeen zelf, dat is het hum nu juist, het aanbeden gouden kalf stiertje van de 1%.

  6. Klopt van een kanten Hyperalert, Er waren volop meldingen over de Bilderberg conferenties in de media van de jaren ’70, er waren zelfs vragen in het europees parlement in 1998 over in in hoeverre de deelnemers op Bilderberg conferenties dat deden als Publieke of als Prive-persoon.

   Want dat is net het hele punt dat mensen niet lijken te begrijpen : De Bilderberg Conferenties zijn een INFORMELE bijeenkomst op invitatie om samenwerking tussen europa en Noord-amerika te verbeteren, dat is het hele punt. Als Mark Rutte daarheen gaat, is hij daar niet aanwezig in zijn functie als Eerste Minister maar als prive-persoon die is uitgenodigd omdat hij momenteel de functie van Eerste Minister bekleed.

   De Chatham House Rules die gelden zijn perfect acceptabel voor dergelijke bijeenkomsten en zijn puur om een sfeer van vertrouwen te creeren.
   Er zouden veel meer van dergelijke bijeenkomsten moeten zijn, het zou de wereld een veiliger en betere plek maken.

   Dat complotters dol worden van de geldende afspraak van discretie is puur hun probleem (en hilarisch op de koop toe). 🙂
   Een geheim elitair genootschap met publicatie van besproken punten, deelnemerslijst en FAQ-pagina op hun website : voorwaar duidelijk een satanisch genootschap dat de wereld wil overheersen. 🙂 🙂 🙂

   http://www.bilderbergmeetings.org/frequently-asked-questions.html

  7. Mash, allemaal mooi en wel.
   Ik zou zeggen : richt een politieke partij of een grassroots beweging op en realiseer de verandering die je wil.
   Je gaat wel voldoende sterk in je schoenen moeten staan om een deel van de bevolking te overtuigen, de SOPN was duidelijk vele maten te licht in 2012. 🙂
   Mensen zijn niet zo dom dat ze niet doorhebben hoe het zit hoor, als je verhaal niet aanslaat moet je durven naar jezelf kijken.

   https://nl.wikipedia.org/wiki/Soeverein_Onafhankelijke_Pioniers_Nederland

  8. Argonaut
   Want dat is net het hele punt dat mensen niet lijken te begrijpen : De Bilderberg Conferenties zijn een INFORMELE bijeenkomst op invitatie om samenwerking tussen europa en Noord-amerika te verbeteren, dat is het hele punt. Als Mark Rutte daarheen gaat, is hij daar niet aanwezig in zijn functie als Eerste Minister maar als prive-persoon die is uitgenodigd omdat hij momenteel de functie van Eerste Minister bekleed.
   Precies het gaat dus niet om de prive persoon Rutte maar om de persoon die de functie van MP bekleed!! Als het een prive party van die bollebozen zou betreffen waarom wordt er dan door de overheid gezorgt voor de afzetting van hele delen van een plaatst en beveiliging door politie en geheime diensten? Op zijn minst zou daaruit een belangenverstrengeling kunnen blijken op zijn slechts is het wat hier wordt gesuggereerd. Daar doen jouw sussende woorden totaal niets aan af. Voor een privefeestje heb je geen beveiliging door de overheid nodig dat kunnen ze dan wel zelf betalen lijkt mij zo.

  9. Ambitie en hebzucht. Zij hebben nu zoveel vijanden gemaakt dat de totale thermonuclaire vernietiging van Londen en Parijs elke moment kan gebeuren. Het wordt nog lachen op planeet aarde! Wat zullen de Engelsen doen nadat Londen is vernietigd? Kiezen ze voor hun volledige ondergang. Of geven ze zich over en proberen ze elke Rothschild te pakken te krijgen (die uiteindelijk dit veroorzaakt hebben).

  10. oh Japan was uitgenodigd maar die wilde niet, te veel country en western, daarom hebben ze toen even snel een ander kluppie opgericht, de drie laterale commies sie sie, daar waren de activiteiten veel exotischer, dusz kon er geen nee meer gezegd worden, omdat god die in de hemelen zijt daar de voorzitter van is, zelfs van de meer spleet ogigen, onze heer der heerscharen, daar kon meer overkoepelende schaduw garen gespind gaan worden; If The Bilderberg Group Doesn’t Exist, Then Neither Does This Video… https://www.youtube.com/watch?v=_Hu2O_4XdOk

 3. Dat is inderdaad de vraag: Wat doen bestuurders van een democratisch land bij dit gezelschap? Worden ze daarvoor betaald, zijn ze daarvoor gekozen/aangesteld?
  Door hun ‘omerta’ wekken ze de schijn van omkoping, geheime agenda’s en machtspolitiek. Democratische bestuurders horen openheid te geven over hun handelen enwoorden.
  Alleen al dit bezoek en de geheimshoudingseed die ze moeten ondertekenen zijn in strijd met de rechtsstaat en wekt de schijn van hoogverraad.

  1. Een echte democratie heeft geen enkele geheimen voor het volk. Enkel dan kan het werken. Democratie is een sprookje.
   Zelfs in Zwitserland hebben de Rothschild’s immuniteit tegenover de wet en alle andere BIS medewerkers. Zo zie je maar weer wat een corrupte zooi het allemaal is geworden.

  2. U benoemd dit zo even uit de losse hand, maar het is inderdaad tegen heel veel verschillende grondwetten van landen, zeker tegen grondwetten van Volks republieken, zo als de France, dus is het verraad aan het volk en land, niks minder als dat, hier in Frankrijk is men daar ook heel erg mee bezig, het verzet gaat door, ook tegen de nieuwe Arbeids wetgeving, de mensen willen het land weer naar zich toetrekken, deze verhoudingen zijn met opzet een beetje verwaterd, en oud Minister Dumas heeft het in het openbaar uit gedragen dat de geheime dienst van Israel de Mossad het voor het zeggen heeft, er zijn ook teveel volksvertegenwoordigers van Joodse afkomst, in verhouding met het inwoners aantal klopt er niets van, met consequenties.

  1. De vrije pers bestaad al heel lang niet meer. Ze hebben een hypotheek en hebben salaris nodig.

 4. Over internet beperkingen gesproken, ben benieuwd wanneer het voor de normale burger WEL genoeg is en hij hartgrondig zijn hakken in het zand zet.

  Helaas wordt alles netjes een paar jaar voorgekookt, zo ook de cashloze maatschappij, en de niet MSM media helpt daar ook een handje bij. Over een paar jaar kijkt niemand er meer van op.

  Gelukkig zijn er nog een paar landen in Europa waar de hele samenleving op cash draait, vooral de armere Balkan landen zoals hongarije, daar hoef je voorlopig niet aan te komen met je rfid pinpas die willen alleen contant.

 5. Gezellig…Je kunt elk jaar hetzelfde artikel uit de kast trekken. Verander een paar namen en verander de plaats en klaar ben je. Iedereen weet wat Bilderberg inhoudt en iedereen weet, dat er niets van naar buiten komt. Meer aandacht aan geven? Zonde van je energie.
  End of story…
  Power is not taken by one person. It is given by many…

  1. De appel valt niet ver van de boom, als er een schaap over de dam is. Want dan volgen er meer.. Kan even je logica niet volgen Danny.. Bij jou is kennelijk elke woensdag dezelfde..???
   Andersom gezegd: er gebeurt wel degelijk elk jaar wat anders..

 6. ik heb het al meer gezegt, wij de massa, de burgers de kiezers de vaders de moeders grootvaders en grootmoeders laten dit allemaal gebeuren !

  De NATO staat te trappelen om een oorlog je te beginnen, de Oekraïne is uitgenodigd door de Nato om mee te praten, om te bedenken Rusland op de kast te jagen, steeds een klein prikje onder de gordel, een schandelijke manier om de oorlogs industrie aan geld te helpen, wijnig politiek verzet in de EU !

  1. We laten het niet gebeuren. Wij kunnen er niks aan doen. De meesten van ons zijn zich er niet bewust van of missen de middelen om er iets aan te doen.

   Ze (zelfbenoemde elite, populaties evolueren niet individduen, dus een elie BESTAAD NIET, je kan ook amper weten door wie je verwekt bent en je nageslacht kan je al helemaal niet bepalen) zitten te stevig in het zadel en hebben de veel “decoys”.

   Het doden van politici, totaal zinloos want die hebben geen macht.

   Het doden van bankiers ?

   Stel je voor dat je propaganda doet om ervoor te zorgen dat er 1 bankier per week wordt vermoord. Gewoon de gekken gekker maken. Dat is dan 52 bankiers per jaar.

   Als Londen nou helemaal verdwijnt dan heb je er in 1 keer 10.000 te pakken.

   https://youtu.be/iz6a4WkKJn0

   Hiroshima, Nagasaki, Londen, Paris, ?

   “The mere existence of atomic weapons implies the possibility of their use.”

   – Zhukov

   “Great victories inevitably require high casualties.”

   – Zhukov

  2. Je fixaties en hersenspinsels zijn markant, Genietje. Weet de AIVD er al van? Ik neem aan dat je op een surveillance-lijst staat ondertussen en dat je post, posts en sociale media-gebruik wordt gemonitored.

   Dat lijkt mij althans evident.
   Geniet van de tijd die je nog hebt zou ik zeggen. 😉

  3. Wel jammer dan toch, dat de amerikanen al jaren Hypersonische raketten hebben (Boeing X-51) die hetzelfde, en beter, kunnen doen bij de Russische marine.

   Het enige wat de russen zal redden als het eropaan komt is het feit dat NATO puur defensief is en nooit Rusland als eerste zal aanvallen.

  4. @Argonaut

   Ik schreef ooit een stuk voor Hezbollah/Iran. Twee of 3 weken later komt Nashrallah met een stoespraak, precies mijn stuk. Hoppa 10.000 Hezbollah strijders macheren Syrie binnen. Ze vechten er nu nog steeds. Ik kan 10.000 Hezbollah strijders in beweging zetten.

   https://youtu.be/kNS4t5UCBfI

   The Sith have unlimited power. The Rothschild’s and other bankers are no match for the power of the dark side.

   “As long as i am alive i am not brave enough.”

   – Roza Shanina

   “Je moet dapper zijn omdat het goed is om dapper te zijn.”

   – Henk Sneelvliet (voordat hij gefusileerd werd met 12 anderen door de Duitsers, hij bracht het communisme naar China)

   Mijn bron is Thucydides. De man van de dapperheid. Lees maar eens wat quotes.

   Ik heb 5 jaar rechten gestudeerd aan de VU dus ik weet ongeveer precies wat je wel en niet kan zeggen. Ik maak natuurlijk ook fouten daarmee. Maar mijn lot is onbelangrijk. Dat is de filosofie van de Jedi en de Sith.

 7. Let m.n. ook op het feit dat onder de geselecteerden voor deze Bilderberg ‘Kunstmatige Intelligentie, Big Brother, e.d.’ moesten opdraven.
  Ook bijzonder genodigden veel uit de banken sector.
  En media. Meer dan anders…

  De deelnemers zijn met deze instructies terug gestuurd naar de mensenereld – om die te vernietigen:
  https://www.technocracy.news/index.php/2016/05/13/scientists-meet-secret-discuss-creating-synthetic-human-genome/

  Zo moest de CEO van Airbus opdraven. (wereldleider in Big Brother systemen, en wapentuig, kampbewaking, e.d.)
  Google was met 2 mensen opgeroepen. ‘Google Deep Mind’ – dat is een veeg teken.

  Wees niet verbaasd als Abu – haatzaaier uit Manhattan aan de Maas – is aangewezen als nieuwe MP van Nederland. Eurocommissaris zou zomaar kunnen; meestal zie je deelnemers snel in een toppositie belanden.

  2 dagen na Bilderberg was het boem, boem. Orlando. Het hoeft geen betoog dat de handtekinging van de CIA’s ‘Global Gladio’ draagt.
  De schutter(s), 4, gooide(n) dan wel niet zijn paspoort voor de voeten van de politie of pers, maar wat voor zin heeft het nu een dader neer te scheiten, als de zaak al platgemaaid is, ipv. gevangen nemen. CIA wist natuurlijk altijd de eigen sporen.
  Het was net als 9/11 weer een typische 3-1 operatie. Massypsychose nog ’s opstoken, moslims-radicale islam-IS aan elkaar koppelen (FOUT), LBGT-promotie te doen, en de Amerikaanse grondwet verder ondergraven – dit maal door de Amerikaanse burgers te beroven van de wapens die zijn nodig hebben om zich tegen hun kwaadaardige overheid te beschermen.
  Zo prees Obama in een rede de FEMA -concentratie- kampen aan als schuilplaatsen . . .

  Bilderberg tekent onmiskenbaar de kaders waarbinnen de bruikbare idioten (genodigde deelnemers)moeten kleuren. Het is derhalve anti-democratisch, en 100% fascistisch. Deelnemen is kleur bekennen, en diskwalificeren voor het openbaar bestuur.http://www.infowars.com/plan-for-european-economic-government-was-brainchild-of-nazis/
  In het geniep reikt het monster met z’n tentakels steeds dieper in ons leven: Het ‘5 Presidents Report’:
  http://europa.eu/rapid/press-release_IP-15-5240_en.htm

  Je kunt niet tegen neo-nazi’s zijn en tegelijk voor hen kruipen, hun TTIP omarmen. De fascistische dwangbuis, compleet ALLESOMVATTENDE grondwet, van de fascistische Bilderbergers. Alle deelnemers pleiten er voor, niet tegen.
  Tenslotte; dit is veelzeggend, ze wrijven ons hun stront recht in onze smoelen ahw., hoeveel rode vlaggen willen de mensen nog negeren?
  Illuminati Sacrifice Ritual – Bizarre openings’feest’ treintunnel door Zwitserse Alpen bij CERN:
  https://www.youtube.com/user/DunamisGhttps://www.youtube.com/watch?v=ZBELgO3MVY4

  1. Dat hele Bilderberg is een poging van de Nederlandse elite om wat invloed te hebben op de wereld. Maar ook zij zijn “useful idiots” uiteindelijk van de Londense/Parijse bankiers.

   De Nederlandse elite is zo slecht nog niet. Het zijn wel kleine kinderen die in het duister zoeken naar controle. Onschuldig.

   Nederlands is een onbelangrijk land. Zo ook onze elite. Het is niet anders.

 8. Wie het boek “de Nazi roots of the EU” heeft gelezen weet dat de EU is opgericht door of met hulp van oud Nazi figuren zoals een zekere Hallstein.
  Hallstein stond ook aan de wieg van de grondwet waar wij Nederlanders TEGEN hebben gestemd maar waar Balkenende toch na een paar kleine niets voorstellende wijzigingen zijn handtekening onder heeft gezet.
  De grondwet was/is een copie van een eerder ontwerp van diezelfde Hallstein wat in de jaren dertig vorige eeuw is doorgevoerd in Duitsland.
  Als we dan de rol van wijlen prins Bernhard bekijken tijdens de tweede wereldoorlog dan weet men dat hij een oud SS er was die ook contacten met de geallieerden had.
  Ook had deze Bernhard contact met Nazi aanhangers zoals de familie Perron en geruchten doen de ronde dat hij een kind heeft verwekt bij een dochter van de Nazi raket geleerde Werner von Braun en diens vrouw die van Hitler als eerste vrouwelijke pilote het ijzeren kruis in ontvangst heeft mogen nemen.
  Kortom het hele zaakje stinkt naar Nazi.
  Dan komen we bij de Bilderbergclub die mede opgericht is door oud SS er Bernhard en waar later zijn dochter Beatrix voorzitster van is geweest en een trouwe bezoekster van deze bijeenkomsten werd (naar verluidt is zij dit jaar thuis gebleven maar is Alexander gegaan).
  Bernhard had ook contact met de vader van Maxima die verdacht werd van wanpraktijken in Argentinië.
  Als we dan weer kijken welke hoogwaardigheidsbekleders van banken of grote multinationale ondernemingen de conferenties bezoeken dan ziet men dat het vaak top mannen/vrouwen zijn die bedrijven runnen die tijdens de oorlog dwangarbeiders hebben gebruikt zoals BASF of Bayer (deze twee bedrijven waren onderdeel van IG Farben bij Auschwitch).
  Maar Klaas Knot van DNB,Balkenende,Rutte,Pechtold en vele andere landsbestuurders hebben ook deze conferenties bezocht zoals Dijksma van de PVDA dit jaar en de burgemeester van Rotterdam Aboutaleb waarvan men zich kan afvragen wat zij daar te zoeken hadden.
  Nu wordt gezegd dat dit soort figuren niet uitgenodigd worden omdat ze een bepaalde functie bekleden maar het blijft toch wel opvallend dat zij allen een bestuurlijke functie hebben.
  Trekken we het lijntje dan door dan komt men op zeker moment ook uit bij Henry Ford (die ook fascistische neigingen had) en banden met Nazi Duitsland net zoals de familie Bush die ook had.
  Kijken we dan weer naar het EU beleid dan zien we dat grote ondernemingen miljarden aan belasting voordeel krijgen terwijl het minimum loon van Jan de arbeider naar beneden wordt bij gesteld terwijl hij/zij gelijktijdig door belastingen en meer van dat soort ongein totaal geplukt wordt tot op het bot.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.