Advertentie

Labradoriet, kleurrijk monument van de vruchtbaarheid!


Dit is weer een van de bijzondere aanbiedingen die we voor je hebben samengesteld. Met producten die je niet zo snel in de winkel zult tegenkomen. Een service van WantToKnow met producten die veelal ook uit het buitenland komen, bij kleine, vaak ambachtelijke leveranciers vandaan. En vanzelfsprekend kiezen we producten die passen in de sfeer van de website en daarmee zullen aansluiten op jouw smaak. We kijken zeker ook naar het duurzame karakter van de producten (en diensten).

Het opzet van deze aanbiedingen is zódanig, dat wij de aanbieding een beperkte geldigheidsduur moeten geven. Wij werken namelijk niet met voorraden en bestellen de producten aan de hand van de bestellingen die wij van de lezers van WantToKnow krijgen. Daarom duurt het leveren van de producten vaak iets langer dan een ‘paar dagen’. Meestal zijn wij in staat de levering binnen 2 weken te verzorgen.

WantToKnow heeft niet zo heel veel mogelijkheden tot inkomsten, vandaar dat we deze postorderservice hebben ontwikkeld. Zo snijdt het mes dus aan twéé kanten. We hopen je met deze service van dienst te zijn!

 

* * *

 

 

x

WTK-aanbieding:

Het spectrum van diepe reflectie…

Labradoriet

Wij vragen regelmatig , een mineraal- en edelsteenexpert, die verder onbekend wil blijven, of zij voor ons wil ‘kijken’ naar de energie van de aanbieding van specifieke edelstenen, in relatie tot de site. Dit keer voor het eerst en dus keek ze naar de Labradoriet. Het energetisch veld van WantToKnow, in combinatie met dat van (jou als) bezoeker, maakt dat de energie van de Labradoriet een specifieke kant op wijst. Daarbij de andere eigenschappen van de Labradoriet intact latend. Dit is wat de duiding is bij de Labradoriet:

“De steen voor de familie. Op zielsniveau kan de labradoriet de geschiedenis van de familie langzaam oplossen. Trauma’s, oude verhalen, overtuigingen kunnen zo op een zachte manier naar boven komen en geheeld worden. Hierdoor worden de lijnen verbroken, die van generatie op generatie worden doorgegeven. Kinderen kunnen hun eigen weg in de familie vinden. Ook het volwassen ‘kind’ kan met hulp van de labradoriet zijn eigen creatieve, fantasievolle weg vinden. De energetische balans in de familie kan veranderen en dit komt de sfeer in huis ten goede.”

(bijzonder is dat deze karakteristiek, preciés op dit moment past binnen het nieuwe artikel van Maarten Oversier (hier), reïncarnatietherapeut en ook binnen dat van onze columnist, Arend Zeevat. (hier)..!! Zonder dat we dit wisten, is de Labradoriet dus precies in dit energetisch veld terecht gekomen..!

* * *
X

x
WTK-aanbieding:
x

Labradoriet,
kleurrijk monument van de vruchtbaarheid!

x
– Let op: aanbieding loopt t/m 16 maart –
x

Wij vonden het weer eens tijd voor aandacht voor deze prachtige, mysterieuze en veelkleurige steen: de Labradoriet. Zoals je weet, hebben natuurlijke stenen een eigen, specifieke frequentie, die een specifieke éigen werking heeft. Deze frequentie, levert de eigenschappen op, die bij die (specifieke eigen) trilling horen. Dat wij als mensen deze specifieke frequenties en eigenschappen kunnen gebruiken voor heling en welzijn, is ‘natuurlijk’ al eeuwenlang bekend. Het leidde tot het gebruik van deze mineralen in alledaagse producten.

Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de krachtige (berg)kristallen, die in AL onze elektronische apparaten zitten. En die zelfs onze quartzhorloges tot op de seconde super zuiver laten lopen..! Maar ook spelen deze frequenties een essentiële rol in ons lichamelijk en geestelijk welzijn. Iedere steen, zo vond de mens in ervaring uit, heeft een invloed op specifieke aspecten van het lichamelijke, spirituele en mentale welzijn. En deze mineralen werden daardoor ‘edelsteen’ genoemd..! Zoals een ‘edelman’ goed was voor de mensen om hem heen.

Labradoriet is familie van de veldspaatmineralen en wordt alom geprezen om haar magnifieke, speelse lichtreflectie, die zelfs een eigen naam kreeg: ‘Labradorescence’. Deze reflectie, die van diep blauw-goud tot groen-rood kan gaan, is te zien omdat de steen is opgebouwd uit dunne laagjes sediment die in een lamellenstructuur zichtbaar zijn. De steen heeft haar naam te danken aan de plaats Labrador in Canada, waar de steen in 1770 voor het eerst werd gevonden en benoemd.

Voordat het in Europa in de 18e en 19e eeuw een populair sieraad werd, werd deze steen al genoemd in de eeuwenoude vertellingen van het Inuit-volk of de Eskimo’s, zoals wij ze vaak noemen. De steen is, volgens die verhalen, uit het bevroren vuur van de aurora borealis (‘noorderlicht’) gevallen, waarvan ze nog steeds een deel in zich draagt.

In een van de verhalen hierover, wordt verteld, hoe een Inuit-krijger langs de kustlijn liep en plotseling zag dat een deel van het noorderlicht vast was komen zitten in de stenen aan het water. De krijger wist, met een zwaai van zijn speer, het licht te bevrijden. De steen waarin ‘het licht van de voorouders’ had gezeten was dus het labradoriet.

De steen is daarmee een soort brug tussen het ‘normale steen’ en de ongeziene werkelijkheid. En ook tegenwoordig wordt labradoriet nog gezien als een zeer magische steen. Vele sjamanen, healers en zieners gaan een dankbaar contact aan met de steen.

Hoe toe te passen..
Als labradoriet in de natuur verweert en verpulvert, dan levert het een zeer vruchtbare klei-aarde op. Deze vruchtbaarheid is ook terug te zien in de vele manieren waarop de helende toepassingen van de steen gericht worden ingezet. Zo wordt labradoriet gebruikt, om de fysieke vruchtbaarheid te stimuleren. Ook wordt de steen metafysisch gebruikt om de creativiteit en de fantasie te stimuleren, natuurlijk ook een vorm van schepping/vruchtbaarheid!

In edelsteentherapie wordt labradoriet gebruikt als beschermsteen tegen negatieve gedachten, invloed van anderen en energetisch vampirisme. De diepe veelkleurigheid die de steen van nature in zich draagt (die de Inuit al herkende), wordt gebruikt om de ontbrekende kleuren in het aura aan te vullen en opnieuw te activeren. Labradoriet sluit zo de aura en de zonnevlecht af, voor negatieve invloeden van buitenaf.

Vooral mensen met hyper-sensitiviteit hebben baat bij het dragen van een labradoriet-sieraad. De steen kan bijvoorbeeld in de zak of als sieraad worden meegedragen. Ook zetten veel mensen een grotere steen in de directe omgeving van bijv. hun bed en/of werkplek, om zo een fijne en stabiele sfeer te creëren. Afgezien van de mindset die ontstaat, wanneer je in rust naar dit bureau-sieraad kijkt. Daarom combineren we in de onderstaande aanbieding, de grote, klein-monumentale stenen, met labradoriet sieraden.

Speciaal voor de lezers van WantToKnow dus deze prachtig labradoriet stenen. En bijzondere sieraden van labradoriet, beschermend ingelegd in zilver.

x

Alles in balans brengen is goed,
alles in harmonie brengen is beter

* * *

Speciale WTK-aanbieding

Labradoriet,
kleurrijk monument van de vruchtbaarheid!

x
(geldig t/m woensdag 17 maart)

Met de geweldige kennis van het bovenstaande artikel in ons achterhoofd, meenden we er goed aan te doen een mooie labradoriet-aanbieding te verzorgen. We vonden een leverancier van bijzonder mooie gesteentes, die we je hierbij aanbieden. We mochten voor deze aanbieding, een reservering maken, tot zolang de aanbieding geldig is. Dit zijn de steenvormen die we voor jou selecteerden:

1. Grote Labradoriet steen met gepolijst vlak
Wij selecteerden de mooiste stenen voor je, met de hand aan één vlak gepolijst en vuistgroot (formaat 8-15 cm, 0,5 – 0,7 kg). Deze bijzondere stenen uit Madagaskar biedt, met haar kleurrijke schittering, een diep kijkje in het vruchtbare onderbewuste. Wij selecteerden een aantal stenen, waarvan we jou één specifieke -en uiteraard unieke- zullen toesturen.

Grote Labradoriet-steen

gepolijst vlak € 24,-

x

2. Labradoriet ‘Cabochon’ druppelhanger
Ook Labradoriet komt voor in vele maten! Deze kleinere stenen (4,5-7 cm) zijn met de hand verder geslepen, in de druppelvormen die ze van nature al hebben. Ook zijn de stenen voorzien van een gaatje (op de stippellijn) van 2,2 mm, zodat ze aan een halssnoer kunnen worden gehangen.

Bij deze WantToKnow-aanbieding ontvang je gratis twee halssnoeren van lakzwart en natuur bruin leer. In deze vorm zijn de stenen ook ideaal voor oplegging, omdat de natuurlijke kwaliteiten van het mineraal juist hier perfect tot hun recht komen.

X
Labradoriet Cabochon
€ 19,- p.st.

3. Zilveren oorbellen met wit labradoriet
Labradoriet komt voor in vele maten en van kleinere stenen (4 mm) zoals deze, worden met de hand oorknopjes gemaakt, Door de stenen verder te slijpen en in te zetten in 925 sterlingzilver. Wit labradoriet wordt ook wel regenboogmaansteen genoemd, door haar unieke schittering. In deze vorm draag je altijd twee sierlijke labradorietsteentjes met je mee.

Zilveren oorbellen met wit labradoriet
€ 17,- /set

x

4. Zilveren armband met labradoriet-steentjes
Ook Labradoriet komt voor in vele maten! Deze kleinere vierkante (4 mm) en ronde (6 mm) stenen zijn met de hand verder geslepen en geregen aan een polsbandje van 925 sterlingzilver. Zo draag je altijd de werking van labradoriet met je mee.

De armband is 19 cm lang plus 4 cm speling in het sluitbandje.

Zilveren armband van labradoriet
€ 34,- p.st.

x

5. Bol van labradoriet
Deze fijne, handgeslepen labradoriet-bol van 3,5 cm, is niet alleen een prachtig sieraad in je kamer, maar ook een prachtig helend object! Al sinds de Romeinse tijd is het kijken ín een bol een vorm van diepe zelfreflectie. Op een perfecte bol is geen enkel punt verder of dichter van het midden dan een ander punt op de bol. Zo is het dat de bol al eeuwen wordt geassocieerd met eenheid, gelijkheid, heelheid en acceptatie.

Labradorietbol (ø 3 cm)
€ 19,- p.st.

6. Set van 4 Geslepen labradorietstenen
Wij selecteerden de mooiste stenen voor je, met de hand gepolijst en vuistgroot (formaat 3-5 cm). Deze bijzondere Labradoriet-stenen uit Madagaskar bieden, met hun kleurrijke schittering, een diep kijkje/reflectie in het vruchtbare onderbewuste. De stenen zijn een geweldige opfrisser voor elke kamer, zeker wanneer je een plekje kiest, waar de zon de stenen kan bestrijken met haar licht. De stenen zijn ook zeer goed te gebruiken, voor oplegging en meditatie.

Set grote Labradoriet-stenen, gepolijst vlak:
1 Set -4 stuks – € 19,50

* * *

“Ja, ik wil graag deze bijzondere
Labradoriet-edelstenen ontvangen
!”

x

Vul hieronder de gevraagde persoonlijke gegevens in en
rond de bestelling af, VÓÓR de

sluitingsdatum: woensdag 17 maart a.s.

* * *

Per bestelling geldt
een bijdrage porti/handelingskosten van € 7,-
x

Woon je buiten Nederland, maar wel in de Benelux?
Dan geld er een bijdrage voor handling/verzending van € 9-

Woon je buiten de Benelux?
Dan geld er een voor handling/verzending een bijdrage van € 15,-

Meestal zijn wij in staat de levering binnen
2-3 weken na de sluitingsdatum te verzorgen.

* * *

Wil je een andere/grotere bestelling plaatsen,
dan ons bestelsysteem toelaat ?

Heb je evt. nog andere vragen?

Stuur dan even een berichtje naar aanbieding@wanttoknow.nl
We laten je dan z.s.m. weten hoe we jouw bestelling kunnen aannemen/verzorgen.
x

Totaal: € -

Advertentie