Advertentie

Door de ogen van Liefde..


.
.

De bovennatuurlijke gebeurtenissen die de auteur in dit boek beschrijft, vonden plaats tijdens de moeilijkste periode van zijn leven, een periode van diep verdriet en groot verlies. Hierdoor is auteur Michael Roads op een volledig nieuwe en totaal andere wijze naar het leven gaan kijken.

Hij leerde dat het kijken door de ogen van Pan letterlijk hetzelfde is als het kijken door de ogen van Liefde. En dat was geen eenvoudige les! Pan is noch een bovennatuurlijk wezen, noch een gehoornde geit/man!
Pan is de Geest van de Natuur. Pan vertoeft in een werkelijkheid die niet van toepassing is op het 3D-leven zoals wij het ervaren en toch is hij op wonderbaarlijke wijze de leraar van de auteur geworden.

Dit boek gaat over een tweeledige reis. Het ene aspect van deze reis beschrijft de ervaring en inzichten die binnen de energievelden van de Natuur en de mens werden opgedaan. Het andere aspect was de reis door somberheid, verdriet en verlies, waarbij Michael Roads werd bijgestaan door de persoon om wie hij rouwde.

Voor zover ik weet is dit het enige boek in zijn soort! En de reizen met Pan gaan verder…

De auteur: Michael Roads
De schrijver woont in Australie; hij trekt met zijn vrouw Treenie de hele wereld rond om seminars, lezingen en ‘Roadswayretraites’ te geven, waarin hij de mensen kennis laat maken met de metafysische aspecten van de natuur door zijn ontmoeting met Pan, de geest van de natuur, het innerlijk weten (God).

In dit boek beschrijft Roads hoe hij na het plotselinge overlijden van zijn geliefde Treenie op metafysisch gebied via Pan contact met haar blijft houden en daardoor steun krijgt om verder te gaan. En hoe dit zelfs leidt tot verdieping van zijn leven.
Momenteel reist Michael Roads opnieuw de wereld weer rond om de mensen meer inzicht te geven in liefde, gezien vanuit de natuur, die meer is dan dat wat we om ons heen waarnemen.

Een uiterst indrukwekkende boek, waarin de gedachten en gesprekken met Pan en Treenie beschreven worden. Er is tot slot ook aangegeven hoe mensen in contact met de auteur kunnen komen.

[bol_product_links block_id=”bol_53be8ef73ec96_selected-products” products=”1001004008141667,666810828,666810826,666810827,9200000011637946″ name=”michael roads ” sub_id=”door de ogen der liefde” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”AFFF9C” border_color=”298A39″ width=”720″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

4 gedachten over “Door de ogen van Liefde..

  1. Een van de mooiste dingen in zo’n vijfdaagse Roadsway Intensive vind ik de manier waarop de groep aanwezigen een heel intense groepsenergie ontwikkelt (of ontdekt), waarbij we elkaar op wezensniveau tegemoet treden – en dat kan alleen vanuit liefde. Of zoals Michael zegt: we zijn allemaal “schitterende, metafysische, multidimensionale wezens van liefde en licht”. Klinkt hoogdravend, in een wereld waar wij, mensen, zo ver van ons ware wezen weggegroeid zijn dat we elkaar hard nodig hebben om ons daaraan te herinneren. Maar Michael is zo een van die mensen die daarin slaagt, zowel door zijn lezingen/workshops/Intensives als door zijn boeken.

  2. Zo’n 15 jaar geleden las ik mijn eerste boek van Michael Roads: Één Met De Natuur. Er was onmiddellijk een gevoel van ’thuiskomen’. Ik kon het boek niet wegleggen en las het bijna in één adem uit. “Goddank, er zijn dus meer mensen die zo denken/voelen/leven!” Vol goede moed nam ik daarna een pen en papier en schreef met trillende vingers m’n eerste Engelstalige brief aan Michael en zijn vrouw Treenie destijds. Ik kreeg zowaar antwoord en in 1996 besloot ik deze liefdevolle mensen te ontmoeten door deel te nemen aan een vijfdaagse Re*Treat in Utrecht. Michael & Treenie, het boek, de Re*Treat en de mensen die ik er trof hebben allen bijgedragen aan de aftrap van mijn spirituele pad en bij het bewust stilstaan bij de metafysische kant van het leven. Het boek “Door de ogen van Liefde” is een van de laatste boeken van Michael en beschrijft de ‘her-connectie’ van Michael met ‘Pan’ en de emotionele turbulentie waarin Michael terecht kwam na de dood van Treenie. Het boek neemt je mee langs de emoties en inzichten die Michael ontving tijdens zijn metafysische avonturen met Pan en de gesprekken met Treenie na haar transitie. Ik kan iedereen Michael’s materiaal van harte aanbevelen.

  3. Hoewel ik michaeals ervaringen en vermogens niet deel, herken ik ze toch als helemaal waar. Sterker nog het boek steunt mij om in mijn dagelijkse leven weerstanden los te laten en bewuster en blijer te zijn. Ik herlees dit boek regelmatig en lees steeds iets nieuws. Zijn boeken brengen me in contact met wie ik ook ben.

  4. Jaarlijks geef ik op twee momenten een extra impuls aan mijn spirituele ontwikkeling. De afgelopen jaren zijn dat steeds een week afzondering geweest (ergens in een klooster) en de intensive van Michael Roads. Beide perioden zijn als een kostbaar cadeau voor me en helpen me helder te krijgen wat me te doen staat. De boodschap die Michael brengt is zo puur dat het mij de eerste keer direct raakte. Die ervaring heb ik steeds weer. Zijn boodschap is eenvoudig, eerlijk, niet gemakkelijk. Het brengt me helderheid in wat me te doen staat en daagt me uit dat ook daadwerkelijk te doen. Dat vervolgens doen is LEVEN. Vreugdevol.
    Dit jaar neem ik naar het klooster het boek ‘Door de Ogen van Liefde’ mee en ga ervaren wat het met me doet. Ik verlang er nu al naar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.