Advertentie

Kijk eens naar die ‘oh-zo duurzame windmolens’…??


Donkere wolken boven een windmolenpark, symbolisch voor het in elkaar storten van het imago van deze manier van elektriciteitsopwekking.

x

x

Kijk eens naar die ‘oh-zo duurzame windmolens’…??

2019 © WantToKnow.nl/be

x

We moesten ons een paar keer achter de oren krabben.. Giftig broeikasgas uit windmolens..? Een broeikasgif dat WEL op de verboden middelen-lijst van de EU staat, maar NIET in het klimaatakkoord is opgenomen. Mijn hemel, wat is er met dit kabinet Rutte aan de hand zeg..? Het blijkt dat niet alleen vogels en vissen door de draaiende sluipmoordenaars van het duurzaamheidsoffensief in aantallen uitgedund. Ook de mens blijkt langzaam te worden vergiftigd door windmolens. Wat is dit nu voor een verhaal..?

Het blijkt dat in het binnenwerk van windmolens, waaraan klimaatfanatici zich figuurlijk stevig vastgeketend hebben, het broeikasgas zwavelhexafluoride (SF6) wordt gebruikt. Dit om het risico op kortsluiting in het raderwerk en elektriciteitsbedrading te verkleinen. Maar dit materiaal zit ook in trafohuisjes en in midden- en hoogspanningsstations. Per jaar lekt er in ons land enkele honderden kilo’s de atmosfeer in. Een SF6-molecuul heeft een 23.000 keer hoger broeikaspotentieel dan CO2 en blijft duizenden jaren actief.

Bijzonder bij dit verhaal:
1. SF6 wordt in het klimaatakkoord niet genoemd, maar in 1992 in de Kyoto-akkoorden wel als één van de zes te bestrijden broeikasgassen genoemd. [HIER] 2. De EU verbood het spul in 2014 als vulling voor tennisballen, schoenzolen en bij dubbel glas. (HIER)
3. KNMI en de Emissie Autoriteit meten geen FS6 in de Nederlandse lucht, lekkages worden niet opgespoord door het RIVM, op zelf ingediende meldingen staan geen sancties (in andere landen wel).
4. De BBC berichtte anderhalve maand terug al over dit ‘dirty little secret’ van de duurzaamheidsindustrie, op basis van twee onderzoeken over ’the most powerful greenhouse gas known to humanity’, maar niemand in Nederland pikte dit op. “Leaks of the little-known gas in the UK and the rest of the EU in 2017 were the equivalent of putting an extra 1.3 million cars on the road.”

Is het niet bizar..?
Toch gek, dat een spulletje waar al drie decennia lang de gevaren van besproken worden, en waarvan het gebruik wordt teruggedrongen, verboden en zelfs beboet kan worden, niet benoemd wordt in een akkoord dat pleit voor meer windmolenparken op land en zee, met molens die vol zitten met het giftige broeikasgas. Zijn wij nou gek, of worden we voor de gek gehouden? Al in 2024 werd bekend, dat windmolenparken op zee al geen milieuwinst genereren, maar wij hebben geen bericht gezien, dat hierdoor de bouw van windmolenparken werd vertraagd, laat staan stil gelegd..

Dat de bouw van grote windmolenparken op zee nog nauwelijks milieuwinst oplevert, bleek toen uit een studie naar windenergie op zee, in opdracht van het ministerie van Economische Zaken. Door Europese afspraken blijft de uitstoot door vuile energiecentrales gelijk, ondanks die extra windmolens. Het gevolg is dat wind op zee de maatschappij nu meer kost dan oplevert, als je de gevolgen voor het milieu en de gezondheid meerekent. Het rapport gaat uit van een schadebedrag van ruim 5 miljard euro. Dichter bij de kust bouwen, zoals het kabinet wil, beperkt de schade tot € 4,8 miljard. Kijk naar deze YT over dit verhaal.

 

17 gedachten over “Kijk eens naar die ‘oh-zo duurzame windmolens’…??

 1. Op café Weltschmertz is een prima interview te zien met een oud ingenieur over de werkelijke bijdrage (5à8%) van de behoefte door het huidige type windmolen.
  Afgezien van de vele uitvindingen die weggemoffeld zijn door staat en leger, weliswaar op internationaal niveau, waarbij alternatieven echt wel voor handen zijn. Te denken aan de koude fusie reactor van de Italiaan Rossi en diverse magneetmotoren o.a. van de Turk Yildiz en een Russische variant op de Ram pomp.
  Wat dat betreft worden we zoet gehouden met antieke, inefficiente, zwaar achterhaalde, peperdure meeuwenmeppers (windmolens)
  Ligt zowat heel Duitsland vol met zonnepanelen waardoor een nucleaire centrale overbodig bleek, zit vernederland nog steeds te klooien met het idee van warmtepompen.
  Even over warmtepompen: de meeste mensen denken dat er warm water kan worden opgepompt diep uit de grond maar da’s niet waar. Water erin en water eruit. En als dat water dan een paar graden warmer is dan hoe het erin ging kan het water via een warmtewisselaar weer lucht verwarmen. Als je lucht vervolgens gaat samenpersen, komt er warmte vrij zoals de fietspomp dat doet, vooral onderin. Die warmte gaat weer in het cv systeem en het zal wat verwarmen, ja. Maar wat te denken van die pomp die elektrisch wordt aangedreven???
  Afgezien van het feit dat het systeem waarop huidige windmolens werken hopeloos achterlijk zijn, wordt er nog steeds mee doorgegaan want het concept is er en mensen slikken het als z.g.n. enig alternatief. Hoofdzaak is, er wordt afschuwelijk goed aan verdiend. De blauwdruk is er, de productiewijze is er en de subsidie is gegarandeerd wat wil je nog meer!
  In het dorp waar ik woon staat een duur pand met Teslarijders die GEEN FLIKKER op hebben met het milieu maar des te meer met hun knip en promoten windeieren, oh sorry, windmolens.

 2. Bovenstaande artikel is helaas geen volledig juiste weergave van wat er werkelijk speelt. Een beetje feiten checken mag best. Het is in het geheel geen geheim en de werkelijkheid achter het verhaal is een beetje anders dan hier wordt vermeld.

  Een en ander is het resultaat van een oud bericht van de BBC dat helaas vol onjuistheden stond.
  Beter genuanceerd en met cijfers onderbouwd verhaal vind je hier:
  https://twitter.com/Vision23/status/1189273469827112969

 3. https://groene-rekenkamer.nl/1795/windenergie-nederland-de-dodelijke-keerzijde-van-windenergie/ Dit is een verwijzing die dhr Harmans eerder al heeft aangedragen.
  Hoe schoon en milieuvriendelijk is windenergie wanneer er elders vervuiling optreedt en mensen letterlijk sterven? Elektrische auto’s wat komt er kijken bij de productie van batterijen? En ook al wordt telkens aangemoedigd over te gaan naar elektrisch rijden,de brandweer heeft toch vaak moeilijkheden met blussen wanneer er iets misgaat en de auto in brand vliegt.
  Het schijnt een rage te zijn in Nederland om allerlei dingen door te voeren zonder te kijken naar veiligheid of andere schadelijke gevolgen.Het RIVM doet daar naar het zich laat aanzien gretig aan mee maar levert zelden bewijs van hetgeen zij beweren.Is Co2 echt een probleem? zijn vaccinaties echt veilig? enzovoort.

 4. Arnold, je had het over batterijen. Tja, die worden door de Gütmenschyup die oh zo trots is op z’n Tesla (de goede man draait zich om in z’n graf) natuurlijk keurig netjes uit het zich in India door kindertjes op blote voetjes uit elkaar gepeuterd. Maar och die werden toch niet oud!
  De elektrische rijders beseffen alleen niet dat ze van olie naar steenkool gegaan zijn qua brandstof. Maar waar sowieso veel te besparen valt is ophouden met verspillen.
  Dat geldt in ’t bijzonder voor batterijen want die kunnen nadat ze z.g.n. ‘leeg’ uit ’t apparaatje komen best wel nòg verder uitgemergeld worden voordat ze, hoop ik, in de hergebruikbak gaan.
  Er waren wat buitenlandse mensen die daar wat op bedachten en wat heel makkelijk zelf te fabrieken valt en heet Joule Thief, de Joule Dief haalt de laatste fracties stroom eruit en je staat verstelt wat die dingen nog kunnen opleveren.
  De link van meneer Segelohrenbob uit Oost-Duitsland heeft heel veel geinige experimenten gedaan en van hem ook het volgende: https://www.youtube.com/watch?v=rGOXKYxLSyM
  En omdat de Duitse, Engelse of Franse taal voor mij geen verschil uitmaakt heb ik nòg een filmpje gevonden wat de moeite waard is, zeker voor de informatie.
  https://www.youtube.com/watch?v=1H3Ushqlzt0

 5. Recent werd een alarmerende “studie” gepubliceerd van 11.000 deskundigen over de dramatische toestand van het klimaat :
  https://www.ndtv.com/world-news/over-11-000-scientists-around-the-world-declare-climate-emergency-2127888
  Over deze “studie” het volgende bericht :
  https://www.rushlimbaugh.com/daily/2019/11/11/drive-bys-all-report-fake-climate-study/
  met citaat :
  “RUSH: Our buddies over at Power Line discovered something. Last week (I don’t know if you saw it, there was a story, and it was big out there) “that 11,000 scientists had issued a report contending that the Earth faces a ‘climate emergency.’ NBC News … described a ‘study’ produced by an ‘international consortium of more than 11,000 scientists.’” There’s a “screen shot of a Google search illustrates the coverage,” a page of a Google search:
  “‘NBC: More than 11,000 Scientists Issue Fresh Warning: Earth Faces a Disaster.’ ‘CNN: Climate Emergency: 11,000 Scientists Warn of Untold Suffering.’” The Guardian, Al Jazeera, U.K. Independent newspaper. It turns out “there was no study, there was just a press release. And it wasn’t 11,000 scientists, it was 11,000 random people who put their names on a web page.” This was a total managed lie. There was no study. There were no scientists.
  People went on a Web page and asked others reading it to put their signature on it. That was then presented as a scientific paper. It’s kind of like these two skeletons that put together Center for Science in the Public Interest that banned coconut oil, MSG. They weren’t scientists. They were just a couple people that didn’t want you to eat what you wanted so they created an icon, got a fax machine, got the media going. It was all made-up stuff.”(=einde citaat).
  Ik heb momenteel nog geen andere bevestiging van deze “klimaat bedrog studie”, en ik geef het dan ook met het nodige voorbehoud.

  1. Sub Rosa.
   Is het niet gewoon zo dat heel die klimaatopwarming een verzinsel was van de VS en dan met name Al Gore?
   Velen zullen toch met mij eens zijn dat schommelingen van de temperatuur al eeuwen lang voorkomen en gewoon natuurlijk zijn?
   Maar het meest erge vind ik dat kinderen op scholen naar het zich laat aanzien gewoon gehersenspoeld worden met berichten dat Co2 een probleem zou zijn dat door o.a koeien veroorzaakt zou worden.Nou ben ik geen aanhanger van Forum voor democratie maar wat Thierry Boudet telkens zegt zou zomaar waar kunnen zijn omdat er gewoon geen Co2 probleem is.Is het niet vreemd dat niet bewezen wordt dat Co2 een probleem is?Is het niet vreemd dat juist natuurlijke wezens (koeien) de schuld krijgen en Groen links aanmoedigt net als D66 om de veestapel te halveren?Wat wel bewezen kan worden is dat de mens zelf voor geldelijk gewin veel schade aan de aarde toebrengen door onnodig voor de meest onzinnige overproductie van dingen die we niet nodig hebben bronnen uitputten en schadelijke stoffen de lucht in blazen en op het water lozen.(hier bestaat zelfs handel voor in de vorm van vergunningen die voor geld uitgegeven worden).
   Wanneer een fabriek aan de quota zit en een collega fabriek een eind verderop heeft nog quota over dan wordt dat gewoon overgenomen zodat die fabriek die aan de quota zit vrolijk verder kan gaan met vervuilen op dezelfde plaats,is dat niet raar?
   Waarom horen we bv Groenlinks of D66 niet over deze handel in vergunningen?waarom horen we ze niet over bewuste vervuiling van water en lucht?Waarom horen we ze niet over H.A.A..R.P ? En wat de protesten betreft door sommigen lijkt het erop dat Australië een belangrijke rol speelt want vandaar komen toch meerdere protestbewegingen die gewoon gesponsort worden?(Hierbij moet ik denken aan de inbraak bij boeren en laatst in Amsterdam waar een klein clubje straten blokkeerde,maar wie zegt dat bv kick out zwarte piet ook niet bewust door niet zichtbare lieden vanachter de schermen gesteund worden?).Wat de laatsten betreft vind ik het vreemd dat een clubje van dat formaat zoveel aandacht krijgt en in de publiciteit komt terwijl het er ook nog op lijkt dat zelfs rechters en burgemeesters achter hen staan door toestemming te geven voor demontraties terwijl zij die de traditie in stand willen houden telkens belemmerd of gestraft worden.In mijn ogen zit daar meer achter en is het niet meer dan een klein clubje die heel Nederland ontwrichten wil en mensen tegen elkaar opzet.Daar zou de overheid wat aan moeten doen,en niet tegen mensen die Nederlandse tradities in stand willen houden.

  2. Arnold 2 : Ik vond in mijn archief een nog tekst van 2011. De link werkt nog maar de hiernavolgende tekst vind ik echter niet meer terug, daarom dat ik deze in extenso herneem. Deze tekst geeft m.i. goed weer, waarover het werkelijk gaat, zijnde een plan voor een NWO. Bekijk vooral de vier risico domeinen van Agenda 21, ik heb ze in het vet gezet.. vergelijk dit met wat er vandaag in NL gebeurt.
   On TheBlaze Blog: TheBlaze Sets Traffic Record (!), Krugman in Denial…and Our Caption the Biden Pic Contest
   Is the Soros-Sponsored ‘Agenda 21’ a Hidden Plan for World Government? (Yes, Only it Is Not Hidden) Posted on June 14, 2011 at 5:44am by Mike Opelka
   What is Agenda 21? If you do not know about it, you should. Agenda 21 is a two-decade old, grand plan for global ’Sustainable Development,’ brought to you from the United Nations. George H.W. Bush (and 177 other world leaders) agreed to it back in 1992, and in 1995, Bill Clinton signed Executive Order #12858, creating a Presidential Council on ‘Sustainable Development.’ This effectively pushed the UN plan into America’s large, churning government machine without the need for any review or discussion by Congress or the American people.‘Sustainable Development’ sounds like a nice idea, right? It sounds nice, until you scratch the surface and find that Agenda 21 and Sustainable Development are really cloaked plans to impose the tenets of Social Justice/Socialism on the world. At risk from Agenda 21;
   • Private Property ownership
   • Single-Family homes
   • Private car ownership and individual travel choices
   • Privately owned farms
   The Agenda 21 plan openly targets private property. For over thirty-five years the UN has made their stance very clear on the issue of individuals owning land; Land… cannot be treated as an ordinary asset, controlled by individuals and subject to the pressures and inefficiencies of the market. Private land ownership is also a principal instrument of accumulation and concentration of wealth and therefore contributes to social injustice; if unchecked, it may become a major obstacle in the planning and implementation of development schemes. The provision of decent dwellings and healthy conditions for the people can only be achieved if land is used in the interest of society as a whole.
   Source: United Nations Conference on Human Settlements (Habitat I),Vancouver, BC, May 31 – June 11, 1976. Preamble to Agenda Item 10 of the Conference Report.
   There are two more, very good reasons to be wary of Agenda 21 and the International Council of Local Environmental Initiatives (ICLEI) that supports it: George Soros and the United Nations. Soros money has been tracked to funding parts of ICLEI ;
   In 1997, George Soros’s Open Society gave ICLEI a $2,147,415 grant to support its Local Agenda 21 Project As regards the UN, that organization‘s problems with America’s appreciation of freedom and self-determination is one that needs no explanation. Currently in California, Agenda 21 is working to implement plans to create plans for sustainable management of ‘open spaces.‘ The definition of what is to be considered an ’open space’ has sparked some heated exchanges between those directing the planning meetings and citizens who want private property rights to be respected and protected. (The East Bay Tea Party video featuring a Liberal Democrat arguing against ICLEI can be seen at the end of this article.) This type of global plan could not be implemented without a large and well-funded group pushing through its priorities. For that, Agenda 21 has the International Council of Local Environmental Initiatives (ICLEI). And ICLEI is deeply entrenched in America;
   ICLEI USA was launched in 1995 and has grown from a handful of local governments participating in a pilot project to a solid network of more than 600 cities, towns and counties actively striving to achieve tangible reductions in greenhouse gas emissions and create more sustainable communities. ICLEI USA is the domestic leader on climate protection and adaptation, and sustainable development at the local government level. Over six hundred cities,towns and counties in America are members of ICLEI? Do you support your local government agreeing to rules and regulations set up by a UN-based organization that wants private property transferred to government control? If you would like to see if your community is a member of ICLEI, you can visit their website. Austin, Texas is one city that seems to have fallen for the ICLEI/Agenda 21 and was heavily consuming the ‘Communitariasm’ Kool-aid. A local group called Texans For Accountable Government saw what was happening and attempted to stop the Austin City Council from adopting some Agenda 21-friendly initiatives. One of TAG’s members, John Bush, delivered a succinct presentation on ICLEI and Agenda 21 that was virtually ignored. Watch his short argument against the proposed local law immediately followed by the lopsided vote adopting the plan.the world of business Agenda 21 is not a free market friend, preferring PPPs or Private Public Partnerships where the government decides which companies will receive tax breaks and are allowed to stay in business. In light of this realization, the cozy relationship between the current administration and GE (a company that paid no tax in 2010) should raise eyebrows. And the WH efforts to tell Boeing in which state they can operate seems to further bolster the belief that Agenda 21 ideals are already making headway in America. The seeds for Agenda 21 were planted back in 1987 when the writings of Gro Harlem Brundtland (a woman who was first Vice-President of the Socialist International) caught the eye of the UN. Dr. Brundtland wrote a report for the UN called, ‘Our Common Future’ eventually got into the business of environmentalism as a tool to control all the people of the world and establish a global government. The growth of ICLEI and the framework being put in place by supporters of Agenda 21 appear to be bringing Dr. Brundtland’s ideas closer to reality. In recent months, citizen groups across the country have organized and become involved in the removal of towns and cities from membership in ICLEI. The Roanoke, VA Tea Party is holding a rally this week in an effort to have ICLEI removed from their local government.
   For a better understanding of Agenda 21 and ICLEI we suggest: The American Policy Center offers a one-page primer on Agenda 21. From the Bay Area Tea Party we offer a long-form video covering Agenda 21;The featured speaker at the Tea Party meeting, Rosa Koire, is a liberal Democrat who understands that Agenda 21 will destroy America as we know it. Rosa’s website, DemocratsAgainstAgenda21.com is also worth a visit. H/T to the tireless members of the SFBAY 9-12 organization for all of their information sharing on the topics of ICLEI and Agenda (=einde tekst).

 6. Sub Rosa.
  Wanneer we naast hetgeen u hierboven geschreven heeft de protocollen van Sion leggen dan komen toch veel dingen overeen.
  Belastingen worden gebruikt om mensen te verarmen en boeren hun eigendom af te nemen en ook het MKB gaat gebukt onder te zware belastingen met vaak als gevolg dat zij de deur moeten sluiten.Het vreemde is dat multinationals van Rutte juist geld hadden gekregen wanneer hij die dividendbelasting afschaffing erdoor had gekregen terwijl zij juist vaak geen of erg weinig belasting betalen.Zeer onrechtvaardig is dat want juist daar is echt geld te halen waardoor de belastingen voor het MKB en andere slachtoffers naar beneden zouden kunnen.
  Velen denken dat wanneer ze een lening krijgen bij een bank of een hypotheek dat ze na de aanschaf van hetgeen waarvoor ze lenen of hypotheek hebben afgesloten iets bezitten en dat is niet juist zolang de lening of hypotheek niet volledig is afbetaald.Door ziekte of werkeloosheid wordt vaak het inkomen minder en dan maakt het voor de bank niet uit of je nog maar één dag hebt afgelost of 29 jaar van de 30 jaar waar veel hypotheken voor zijn afgesloten en wordt gewoon alles verkocht en blijven velen met een restschuld zitten. En in die protocollen staat letterlijk geschreven dat ze arbeiders in grote getalen op straat zullen gooien.Niet voor niets willen ze gemeenten,banken en verzekeraars op school les laten geven wat gelijk is aan hersenspoelen waar alleen zij profijt hebben en hele generaties een makkelijke geen weerstand biedende groep zal zijn.Zoals ik al eerder geschreven heb wordt in Den Haag naar mijn mening de dienst uitgemaakt door lieden die achter de schermen blijven en daarmee niet herkenbaar in beeld komen.Wel betekend dat dat Den Haag gewoon uitvoert wat hen opgedragen wordt door die lui ongeacht van welke partij je ook bent.(Dit kan men vaak zien door de toneelstukken die opgevoerd worden door politici die zogenaamd protesteren maar meestal toch instemmen wanneer het erop aankomt). Pechtold deed het nog duidelijker met de aanschaf van een schilderij van de Rothschilds voor 80 miljoen en Frankrijk kocht dat andere schilderij voor eveneens 80 miljoen.Wanneer het niets uitmaakt van welke partij een politicus is en later burgemeester of een andere bestuurlijke functie krijgt dan is de kans enorm dat gewoon het Haagse beleid in alle gemeenten wordt voortgezet en verspreidt wat overeenkomt met hetgeen zij achter de schermen willen.(mogelijk is dat al te zien aan het feit dat ze niet of zelden protesteren in Den Haag wanneer die weer eens geld weigeren te geven voor bv zorg of andere zaken maar liever belastingen verhogen of boetes verzinnen voor de grootst mogelijk onzin).
  Het is toch duidelijk dat politieke partijen geen duidelijke standpunten meer hebben waar ze zich ook aan houden of telkens anders zijn? Kijk wat er nu gebeurt binnen de VVD met hun snelheidsverlaging op snelwegen een groot deel van de achterban loopt straks gewoon weg.
  Volkert van de Graaf de moordenaar van P.Fortuyn was toch ook uit de linker hoek maar hij heeft er wel voor gezorgd dat de enige die het tij kon keren dat niet kon doen en nu zijn kennelijk de boeren aan de beurt wanneer de veestapel gehalveerd moet worden waar eveneens de linkse hoek op aandringt nadat ook al de visserij kapot is gemaakt.Past dat niet mooi in het plaatje van hen achter de schermen? In de protocollen staat ook dat de politiek zichzelf buitenspel zou zetten waarna er chaos ontstaat en uiteindelijk zij vanachter de schermen als redders naar voren zullen komenik denk dat ze redelijk op schema liggen.

  1. Wat ik eerder schreef over gesponserde actiegroepen.
   https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/dierenactivisten-van-meat-the-victims-zetten-zich-met-bezetting-in-een-klap-op-de-kaart-in-nederland
   Nu schijnt een Bilderbergaanhanger Rupert Murdock (mediamagnaat) in Australië en elders bepaalde clubjes te sponsoren en mogelijk ook Meat the Victims zullen hem niet ontgaan zijn.De Groene Amsterdammer heeft daar al eens over bericht (ik meen 2002)
   Maar https://www.earth-matters.nl/11/9659/verborgen-nieuws/wie-bepalen-het-nieuws-in-nederland.html laat ook zien hoe politiek met de media vervlochten is.
   Rutte is ook bij de bilderbergers geweest en nog niet zolang geleden werd duidelijk dat Nederland zelfs “rebellen” financieel had ondersteund waar verder niet zoveel aan gedaan is.Ook het stilzwijgen van de MSM over politici die bij pedofilie en andere sexschandalen betrokken zouden zijn zegt wel het één en ander.Het afschaffen van referendums door eveneens een bilderbergster enz. Meat the Victims komt uit Australië en de aanstichter van de meat the victims acties zou door de Australische activist Leah Doellinger georganiseerd zijn en is begonnen met de bezetting van een kippenboerderij ten zuiden van Melbourne.
   Wanneer deze groep gesteund zou worden door een Bilderberger is het dan ondenkbaar dat een andere Bilderberger hetzelfde kan doen met bv kick out zwarte piet?

  2. Aan de vrucht herkent men de boom. Verwonder je niet over de acties van ‘links’ want die hebben niets idealistisch meer van hetgeen er mogelijk ooit bestond. De machinaties van het zogenaamde linkse deel dient net zo goed de agenda van traditioneel ‘rechts’ en daarmee laten ze zien dat beide groepen dezelfde heer dienen.
   Het voordeel hierbij is dat ‘ze’ een groot aandeel van het electoraat hebben.
   Ik mag barsten als het niet zo is dat kutte en de zijnen gewoon de Bilderbergdecreten opvolgen zoals dat werd opgedragen tijdens de jaarlijkse ontmoetingen. Die vieze dikke prop van ’n sjaron dijksma of dijkstra (ze krijgt van mij geen hoofdletters) van de PvdA loopt ook gewoon mee te doen met alle andere bilderbergbezoekers/landverraders.

  3. robvdz 2.
   Waar ikzelf vraagtekens bij heb is waarom staatssecretarissen en/of ministers de eed afleggen aan een koning of koningin die onschendbaar is terwijl ze beweren het volk te vertegenwoordigen. https://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlands_kabinet Een stukje citaat:
   De Nederlandse Grondwet kent het begrip ‘kabinet’ niet,maar wel de begrippen regering en ministerraad.De regering,zoals omschreven in artikel 42,bestaat uit de koning (thans Willem Alexander) en de ministers,WAARBIJ DE KONING ONSCHENDBAAR IS en de ministers verantwoordelijkheid dragen……(einde citaat).
   Dit vind ik een zeer vreemde gang van zaken want ministers zweren trouw aan de koning/in die onschendbaar is,maar dat betekend wel dat ministers aan de wensen van de koning/in moeten voldoen en gelijktijdig zouden dan ministers verantwoordelijk zijn?
   Wat betekend dan verantwoordelijk zijn wanneer je alleen maar hoeft te zeggen dat een onschendbare koning/in bepaalde handelingen verwacht van jou als minister omdat je nu eenmaal trouw aan hem/haar hebt gezworen? Hoe is dat in de wet geregeld?
   Waarom zou iemand onschendbaar moeten zijn wanneer hij of zij niets te verbergen heeft of fout doet? Dit is legaliseren van misstanden zonder dat het gevolgen heeft voor de onschendbare. (diplomaten kunnen bezopen achter het stuur zitten en het verleden heeft laten zien dat zelfs bij ongevallen onder invloed zij niet aansprakelijk gesteld worden).
   Nou is ons koningshuis ook niet geheel zonde vrij want zo is al belasting ontdoken via het koningshuis,heeft W.A problemen gehad met dat huis in ik meen Afrika en in Griekenland was er ook sprake van omkoping om een open verbinding naar zee te hebben vanaf hun huis aldaar wat alleen mogelijk geweest zou zijn wanneer mensen omgekocht zouden zijn.
   Bernhard zou zelfs serviesgoed van Juliana verkocht hebben (wanneer dit niet waar is dan heeft de MSM gelogen).Maar nog belangrijker is dat belangenverstrengeling ook gelegaliseerd kan worden op deze wijze want Beatrix zou voorzitster geweest zijn van de Bilderbergers en we weten dat daar bankiers,ministers,burgemeesters,hoge zakenlieden en andere hoge hotemetoten aanwezig zijn die uiteraard naar hun belangen zullen kijken en handelen.Beatrix (ons koningshuis heeft behoorlijk wat aandelen bij grote bedrijven dus wanneer hun winst groeit zal ook meer uitgekeerd worden aan de aandeelhouders) en dat kan de reden zijn dat alles voor banken,multinationals en hun aandeelhouders gedaan wordt zelfs al gaat dat ten koste van de rest van de bevolking. https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_Belgische_en_Nederlandse_deelnemers_van_Bilderbergconferenties#Nederlandse_deelnemers_6 Shell is zo’n bedrijf en zie de lijst bezoekers na 2000 en je ziet o.a J van de Veer die toen topman van Shell was. De koning krijgt overal deuren open die vaak voor anderen gesloten blijven en daarom zou de koning lobbyen voor de grote bedrijven wat dan weer goed zou zijn voor de werkgelegenheid.
   Wanneer we de statistieken erbij halen dan zijn het juist de grote bedrijven die de meeste mensen in grote getalen op straat hebben gezet dus dat verhaal is lariekoek,maar het is wel goed voor de stijging in waarde van de aandelen.En waarom zou men moeite doen om meer werkgelegenheid te krijgen wanneer vacatures nu al niet opgevuld worden en mensen zelfs uit het buitenland gehaald zouden moeten worden?
   Trouw zweren aan de koning/in is in mijn zienswijze gelijk aan trouw zweren aan de Bilderbergers waarbij het volk niets in de pap te brokkelen heeft en alles maar moet slikken.

  4. https://www.vraagenaanbod.nl/nieuws/id17437-Grootscheepse_bezuinigingen_bij_Tata_Steel,__banen_in_gevaar.html
   Bij banken zien we fusies,bij grote bedrijven zien we fusies waardoor het erop lijkt dat alleen de grootsten zullen overblijven en in de toekomst de dienst zullen gaan uitmaken voor zover dat al niet het geval is.Steeds meer zien we uitbuiting van mensen die met minder mensen meer moeten produceren en de rest wordt opgevangen door automatiseren en digitaliseren maar de winst uit aandelen stijgt wel.Telkens zien we ook dat subsidies worden toegekend aan dergelijke bedrijven terwijl de aandeelhouders nooit aangesproken worden bij mindere tijden maar gewoon hun zakken blijven vullen.
   Pro Rail wil dacht ik 10 miljard wat door de belastingbetalers zal moeten worden opgebracht terwijl de belastingbetaler nooit meedeelt wanneer er winst is te verdelen.
   Laat die aandeelhouders nu maar eens opdraaien wanneer er geld nodig is want hoe kan het dat alles geprivatiseerd moest worden maar dat de belastingbetalers telkens moeten bijspringen wanneer ze geld nodig hebben?
   Zo’n miljoen mensen in Nederland leven onder de armoede grens en kinderen worden zonder ontbijt naar school gestuurd en zelfs zo’n 300.000 mensen die werken krijgen dusdanig weinig betaald dat ook zij niet meer rond kunnen komen terwijl er steeds meer miljonairs bij komen,hoe kan dat?
   Waar zijn die vakbonden? Waarom wordt dat geaccepteerd in politiek Den Haag?
   W.Kok,P.Rosenmuller en noem ze maar op Agnes Jongirius allen hadden of hebben mooie banen gekregen na hun vakbondstijd terwijl ze alle drie niets of weinig voor de werkmensen hebben bereikt maar wel akkoord gingen met de hogere leeftijd waarop mensen met pensioen mogen.T.Heerts staat zelfs op het punt burgemeester te worden ik bedoel maar.VNO/NCW de heer de Boer was zelfs voorstander voor de dividendbelastingafschaffing waar alleen de rijksten van profiteren terwijl we hem zelden iets zien doen voor het MKB.Kijk ook eens naar de bouw en we zien een oud minister net doen of hij zo begaan is met de bouwvakkers terwijl hijzelf notabene jarenlang eraan meegewerkt heeft dat alles zowat voor de “gewone” man/vrouw achteruit ging.
   Vriendjespolitiek noemt men dat maar zo krijgen ze wel overal op belangrijke posten de mensen die gewenst worden door oa de Bilderbergers. Er zijn tal van mensen uit de gewone maatschappij die meer kwaliteiten hebben dan zij in en uit Den Haag dus waarom geen verkiezingen waar mensen kunnen kiezen uitbekende mensen die zich echt zullen inzetten voor de belangen van arbeiders en het “gewone” volk inplaats van alleen maar voor de rijksten? Zolang vriendjespolitiek mogelijk blijft zal het gewone volk alleen maar verslechtering zien vrees ik.

 7. Je trapt de ene na de andere open deur in en natuurlijk heb je gelijk als je stelt dat veel mensen met een enorm Stockholmsyndroom leven.
  Deelname aan de Bild.b conferentie door lieden in staatsdienst is per definitie hoogverraad. Collaboratie van de landelijke beleidsvoerders met banken is medeplichtigheid aan crimineel gedrag. Laten we wel wezen dat bloedzuiverheid van het koningshuis zeer twijfelachtig is.
  Maar HET grote dilemma met al deze zaken is dat de bevolking het met zich laat doen. Of het nu gaat om inentingen of nieuwe klootwetjes van een op zeer twijfelachtige wijze tot stand gekomen regering (want wie controleert de lui die de stembiljetten tellen?), tevelen lijden onder dociliteit.
  Zelfs het meest, terecht, opstandige deel van vernederland, de Friezen, laten zich ook ringeloren door de Staten van Holland.
  Is ooit iemand wel eens opgevallen dat de zw.piet polemiek voor een belangrijk deel daarvan afkomstig is?
  De tegenstellingen laten een historisch profiel zien in de mate waarbij de noordelijke, oostelijke en zuidelijke provincies zijn misbruikt door de Staten van Holland als wingewesten. Daarentegen is er een m.i. onterecht boetekleed aangetrokken door zij die deel uitmaken van dat deel van het ‘westen’ wat zich en masse schuldig zouden hebben gemaakt aan slavernij. Dat verklaard de tegenstellingen die je kunt vinden in dit land m.b.t. voor en tegenstanders. Nu las ik gisteren dat een hoer uit de VS zich ook had gemengd in deze nationale affaire. Ik denk dat de verschijning wat deel uitmaakt van de traditie een geuzenrol zal gaan vervullen.

 8. Hoe groter de windmolen, hoe groter de luchtdruk verschillen. Voor mensen levert dit veel lawaai op. In Nederland vindt men het ‘normaal’ om windmolens van 200 meter hoog op een paar honderd meter afstand van huizen te plaatsen. De bewoners worden letterlijk gek van dat lawaai. Maar veel erger is het voor vleermuizen. Deze hebben heel teer longweefsel. Grote luchtdruk verschillen scheuren het longweefsel. Daarna fladderen ze met longbloedingen naar hun nest, waar ze onderste boven gaan hangen. Vervolgens verdrinken ze in hun eigen bloed. Door Nederland vol te proppen met die heel grote windmolens roeit men de vleermuizen uit. Dat veroorzaakt een ecologische ramp. De politiek is hierover aangeschreven. Zie “Stop de windmolen waanzin”, https://www.groenepolitiek.info/index.php?pi=1593&n1=69 Maar de overheid dendert gewoon door. Er zijn afspraken gemaakt, en daar moet iedereen zich aan houden. Ook als iedereen weet, dat we zo de afgrond inrennen, dan dienen we gewoon door te rennen. Afspraak is afspraak en “befehl ist befehl”.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.