Advertentie

Het geheime bankiersgilde..


x

Het geheime bankiersgilde..

december 2011 © KRO/Brandpunt

x

Wat hebben de premier van Italië, de president van de Europese Centrale bank en de premier van Griekenland met elkaar gemeen? Ze hebben allemaal banden met Goldman Sachs, een van de machtigste banken ter wereld. In de week dat de Europese leiders uit alle macht proberen de Eurocrisis op te lossen, spreekt Sven Kockelmann met Marc Roche, financieel onderzoeksjournalist van de Franse krant Le Monde.

Roche is tevens auteur van het bekroonde boek ‘La Banque, hoe Goldman Sachs de wereld leidt’. Roche doet uit de doeken hoe Goldman Sachs de Grieken hielp met het bedriegen van Europa en daaraan veel geld verdiende. Een bank die doelbewust zijn invloed achter de schermen te gelde maakt. Maar de topman van Goldman Sachs zei in 2009 dat banken ‘het werk van God’ doen. Volgens Marc Roche is deze uitspraak representief voor de ideeën van de mensen die bij Goldman Sachs werken’; volgens Roche denken de mensen van Goldman Sachs dat zij beter zijn dan anderen.

Maar volgens Marc Roche hielp Goldman Sachs de Griekse overheid om ‘vals te spelen’, want GS verkocht een product dat feitelijk immoreel is. De Griekse overheid betaalde het lieve sommetje van € 500 miljoen voor de deal, terwijl de overheid al tot over haar oren in de schulden zat..!

Het lijkt alsof de mensen van Brandpunt ineens wakker worden, op basis van dit boek van Marc Roche. Maar het zou in onze ogen een nóg fraaier gevolg kunnen krijgen door Goldman Sachs steviger tegen het licht te houden. Bijvoorbeeld de rol van deze bank (die volgens Obama cs. té groot is om aan te pakken..!) door te lichten bij de BP-olieramp in de Golf van Mexico. Bijvoorbeeld aan de hand van het intensieve speurwerk van Dr. Len Horowitz; wij plaatsten zijn artikel hier al in het Nederlands op de site. Nu nog even inkoppen  ‘Brandpunt’..! Piece of cake, gewoon even Horowitz interviewen..

Goldmans Sachs en vrienden, letterlijk ‘stinkend’ rijk door andermans ellende..!

x
Get Microsoft Silverlight Bekijk de video in andere formaten.

x

 

23 gedachten over “Het geheime bankiersgilde..

 1. John Corzine is de voormalige president van Goldman Sachs en heeft via de internationale MF Global bank niet alleen onlangs de lopende rekeningen van al z’n klanten volledig zonder toestemming geplunderd, waaronder honderd duizend dollar op een lopende privé rekening van trend voorspeller Gerald Celente, en dan ook nog door foute staats leningen de schuldenberg van landen zoals Italië en Spanje enorm doen toenemen. En dit alles gebeurt NU met nauwelijks enige main stream Jhournalistieke ruchtbaarheid .

  Alex laat hier in een historische kolderieke maar bloed serieuse hillarische onnavolgbare Andre van Duin sketch in een kwartier staccato tijd alle tactieken van de Goldman Sachs broeders van dood en verderf aan het licht komen.

  Luister Kijk Absorbeer Grinnik Huil en Huiver

  ‘Don Jon’ Corzine Spills His Guts to Alex Jones – Infowars Nightly News
  http://www.youtube.com/watch?v=V0HVLMioqKs

  Ooh Monika trouwe Vriendin van mij, zo luxe en buitenissig fijn om dit te kunnen zeggen, en je laatste kopij gelezen natuurlijk, over Wolven en hoe je kinderen met veel warmte in balans kunt laten opgroeien en goed deugdelijk eten en dat we alle gAmma schuttingen gaan slopen, en dan hebben we de grootste alternatieve Boerderij ever, als mensen zouden weten dat de giftigste stoffen die er bestaan op die schuttingen gesmeerd zijn, met toestemming van de Roverheid, 1 molecuul daar kan je tien mensen mee uitroeien, dan zouden ze ons die dingen met graagte laten slopen Monika, en dan ook nog al dat vieze grind en die beton tegels er uit, en dan echte inheemse planten terug plaatsen waar je ook nog van kan eten..

  Alleen die ‘vrienden’ op de achtergrond zitten in de weg Monika, anders hadden we allang bij Imke op de koffie geweest, iedere vriend en vriendin is tegenwoordig een bank CONntract, je weet toch, daarom is het zo’n levende doden paleis in dit tie%&*f@#$%us land geworden Monika, dat merk je ook op het forum hier, iedereen speelt z’n eigen handels fictie doormiddel van een Nick en owéééé als je dreigt als Mensch van Vleesch Und Blut tevoorschijn te komen, dat willen we niet..

  Gerald Celente Loses It – About Losing His Money
  http://www.youtube.com/watch?v=5W5qZeSqfy0

  1. Hyper, daar ben je.
   Ik las ook dat Imke een vriend heeft. Tja. Ik dacht dat ze solo was, jij waarschijnlijk ook.
   Wat is een bank CONtract?
   Ik ben niet bang voor mensen maar moet ook weer niet iedereen om me heen hebben. Dat heeft met energieën te maken.
   Ik droom altijd al dat ik naar Zuid-Spanje vertrek, lekker warm, weinig mensen, veel natuur, droogte maar ook veel schoonheid…het is subtiele schoonheid. Je denkt o wat droog…maar als je goed kijkt dan zie je zo veel.
   Het is zeker een hard leven maar puur…
   Hyper wat is nou met de wolven in Ruinen? Zijn ze daar echt welke aan het fokken?

  2. Héééééééh Monika, heb ik net als jij hoor, dat ik niet te lang op de lip van andere mensen kan zitten, dan zit ik binnen een kwartier al vol met niet alleen m’n eigen dingen maar ook die van anderen, totale uitputtingsslag kan dat worden, maar als ik alleen ben geniet ik er van maar ik mis het toch ook wel weer errug, daarom zou ik het liefste af en toe in en uit willen vliegen met een Ufootje..

   En op een afstand voel ik ook al wel of iemand onvoorwaardelijk toegankelijk isz, daarom vind ik dit al mega intiem met jou zo Monika, er zit weinig tussen ons in de weg, heb ik ook met een aantal anderen hieroooh met Wtk, dat je op elkaar af leert stemmen is het belangrijkste wat de meesten al lang kwijt zijn, wonen ze bij elkaar als vreemden, ieder met een beschermende muur om zich heen als eilanden, dicht bij en toch ver weg, dat is de meest voorkomende samenlevingsvorm in dit pokkelandje, daarom ver weg en toch dichtbij, ik vind het super gezellig en toch heel informatief nou bij jou Monika en dat is goud waard.

   Jah over die wolven ze zijn hier in deze prachtige ‘natuur’ provincie al een tijdje aan het kl*ten, enge peperdure meters brede EU beton ‘fiets’ paden dwars door de bossen en sinds een paar jaar staan her en der grote EU borden in de bossen en weilanden en overal Mammoet grote kranen in het weiland en ze zijn alles aan het herinrichten heel stiekum, omdat iedereen binnen zit tegenwoordig en alleen in z’n lease poo-lootje op de grijze A28 rijdt tussen woon en werk en zich suf twietert op een mini tabletje met maximaal 3 woorden ‘Boe Baah en Hoi’ en dat is het dan wel want dat k*t schermpje daar kan je niet meer normaal op typen, ze zien niks en alles wordt opgegraven en met afrasteringen klaar gemaakt zodat het ‘No Go Areas’ kunnen worden, met wolven en beren en zo.. zo zonde, al die gebieden waar wij onze alternatieve landbouw gronden moeten neer gaan zetten Monika…

   Oh jah over dat woordje ‘Con’ (betekent oplichten in negatieve zin in het Engels), ik heb het dan over juridisch economisch stroman bedrog, beetje de laatste Stroman argus uitzending aan het uitschrijven, juridisch mega interessant, hoe het echt werkt de juridisch Romeinse schijn en bedrog wereld, dat rechters en advocaten het wel weten hoe het wrede maritieme spel op het land werkt maar dat de bevolking er geen fluit van snapt doorgaans, en dat relaties nu door de banken bepaald worden volgens mij dan, de part time 1 verdiener kan de kost niet meer verdienen in de nwo inflatie spiraal, precies wat ze willen..

   Quote:

   ” Wolven worden wakker in Ruinen

   DVHN | Gepubliceerd op 29 maart 2011, 07:00 Laatst bijgewerkt op 29 juli 2011, 10:06

   RUINEN – De wolven zijn terug in Drenthe. In het jaar 1730 werd de laatste wolf in het wild gesignaleerd, maar vanaf maandagmiddag half een lopen weer wolven op Drentse bodem. Weliswaar niet in het wild, maar wel in Ruinen, in het familiepark Oikos. Vier jonge mannetjes, vier broertjes, van Slowaakse bodem.

   Ze arriveerden gisterochtend in Ruinen na een reis van zeventien uur vanuit de dierentuin van Bratislava. Flink gestresst, en daarom gebeurde het loslaten in alle stilte. De wolven vinden een nieuw thuis in het familiepark van Frans en Jopie Frijmuth. Frans Frijmuth heeft een terrein van 1600 vierkante meter vol bomen, vijvers en bosschages afgerasterd. ”

   http://www.dvhn.nl/nieuws/drenthe/article6710930.ece/Wolven-worden-wakker-in-Ruinen

   Quote:

   Het verhaal Oikos.(De Draak en de Wolf)

   ” De zoektocht naar een geschikte lokatie voor de dertig jaar durende vergadering hadden de draken zo gevonden. De draken weten dat er ooit wolven voorkwamen in Drenthe en weten een plek ergens vlakbij Ruinen waar een wolvenschedel moet liggen. Dat is de reden waarom de wolven naar Ruinen zijn gegaan.

   Ze vonden een plek die is omgeven door bossen en afgelegen tussen landbouwakkers ligt. Het viel de draken op welke rust er ’s avonds heerst en (wat net zo belangrijk is) en dat er 3000 plantjes en kruiden groeien die gebruikt kunnen worden voor allerlei doeleinden. Vooral de aanwezigheid van drakenkruid stemde Miciano de medicijndraak tot tevredenheid. Dit kruid (Artemisia Dracunculus) wordt zowel als medicijn tegen slangen- en insectenbeten gebruikt als gebruikt als kruid in draken-maaltijden. ”

   http://www.parkoikos.nl/index.php?id=21853

  3. Nou Hyper, zijn er toch hier die niet zo bang aangelegd zijn hoor.
   Ik heet toch echt Martijn en gelukkig ben ik niet zo interessant dat iedereen mij wil leren kennen want anders zouden ze zo alles van me kunnen vinden met een beetje intellect.

  4. Hyper, vanaf 1 maart zijn ze weer geopend…dan gaan we samen heen en laten alle wolven vrij…dan kunnen de mensen al vast aan de wolven wennen en andersom natuurlijk ook. We gaan dan terug naar de tijden van roodkapje…vergeet maar de hefteling…het wordt een hele realistische attractiepark..:)

 2. Goed. Nog meer transparantie. Ook al is het maar het bovenste sneeuwvlokje van het topje van de ijsberg. De FED is niet genoemd, het bedrag van 7,7 biljoen ipv 700 miljard TARP in 2008 ook niet. Geithner is niet genoemd, Trilaterale commissie, Blackwater, Monsanto. Toch is het goed.

  Ik vind hier één linkje, maar het is eigenlijk niet te doen, Goldman Sachs is all over internet. Kijk hier op WTK, op Zaplog, Alex Jones, Greg Palast, …, …

  http://www.guardian.co.uk/commentisfree/cifamerica/2011/oct/27/goldman-sachs-occupy-wall-street

  http://zaplog.nl/zaplog/article/fed_en_banken_moeten_na_twee_jaar_strijd_geheimen_prijsgeven

  1. Zeker weten: http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/gastcolumns/christus-geboorte-in-de-mens-in-deze-tijd/

   Hoe meer harten geraakt zullen worden, hoe groter en sneller de verandering. Het is weer eens de aloude kwestie van de druppel die de emmer laat overlopen. De weg van het hart is het smalle pad langs die brede weg vol narigheid. Dat smalle pad wordt vanzelf breder hoe meer die belopen wordt. Ik zou zeggen, sluit u aan, aanbidt niet en kijk nog eens goed. Something wonderful is happining now!

  2. Precies, en wat ik persoonlijk dan toch ook weer heeeel interessant vind is, daar komt ie weer, de uitlijning van Elenin op 22 november de dag dat de lawsuit openbaar ging en dan kun je alleen maar zeggen,

   Something Wonderful Is Coming…

   PS: leuk leesvoer weer voor Eidolon en Contra…

 3. 134,5 US Bonds over de grens gesmokkeld. Het leek te bizar voor woorden, maar nu is er een aanklacht. Welke fin. expert helpt dit duiden?

  http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/995-lawsuit-end-tyranny

  origineel bericht van 12 juni 2009:
  http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=newsarchive&sid=ayy1QKcwcGN0

  Is die Fulford toch niet uit z’n duim aan het zuigen?

  Dan wordt het wellicht behoorlijk interessant. Gisteren 12/12 weer een berichtje van hem. Wacht even op een vertaling voor een goede link.

  1. @Joris, er is een update op DW zijn blog…

   UPDATE, 12:44 AM SAME NIGHT: We just found out that Fulford is alive and OK. He may have been held in the hotel for his own protection, but we do not know yet. More information will follow as soon as we get it and will be updated below.]

  2. @Joris, ik denk dat de bedreigingen een teken aan de wand zijn. Ik had tot aan een half jaar geleden mijn bedenkingen tegen BF en DW maar na me meer verdiept te hebben in achteraf controleerbare feiten moest ik aan mijzelf toch wel toegeven dat er, zeker aan de kant van BF, mogelijk wel eens wat werd overdreven maar in de basis toch wel veel klopte.

   De rechtzaak in NY is slechts het topje van de ijsberg, de sneeuwbal is van de berg aan het rollen en word met de dag groter. Interessant is natuurlijk dat het bestaan van BF zijn Dragon Family hiermee wel is aangetoond en de zogenaamde White Heads duiken ook steeds vaker op. Laten we het voorlopig maar ff houden op, waar rook is, is vuur…

   Zojuist, heet van de naald, is voormalig Frans president Chirac, schuldig bevonden aan fraude toen hij burgemeester van Parijs was en komen alleen in Frankrijk al tal van corruptiezaken nú aan het licht duszzz…

   Hij gaat lekker zo,

 4. Misschien kunnen we er nog voor zorgen dat dat ESM gedoe niet doorgaat.

  http://www.earth-matters.nl/145/4059/zakelijk/het-schaakspel-gaat-door.html
  citaat: Commentaar: Duidelijker dan meneer Six het zegt, kan het niet! Fitch, Moody’s en Standard & Poors spelen de rol van boeman om de gang erin te houden. Men weet heel goed dat er hard wordt gewerkt aan het gewijzigde Europees Stabiliteit Mechanisme (ESM). Door de druk op te voeren komt het proces zo in een versnelling, dat het ESM verdrag zonder veel discussie door de 17 parlementen van de eurolanden wordt ‘geleid’.

  http://petities.nl/petitie/het-esm-verdrag

 5. Een evolutie in het teken van de eindtijden ? De stromannen verknoeiden(?) het, dus komt de sub-top naar voren. Des te beter : de schurken hebben een naam, zo krijgt de internationale fraude een gezicht. Je kan dit inderdaad als een vorm van transparantie zien, in die zin dan dat de rookgordijnen weggeblazen werden.
  Klokkenluiders Fulford en Wilcock staan blijkbaar onder huisarrest. Hopelijk is het een beschermende maatregel…. Publiciteit rond hun situatie is voor allebei nu de beste bescherming.

  1. Hmmm. Sorry, Wilcock staat niet onder huisarrest maar wordt bedreigd, het lot van alle klokkenluiders. Het hele verhaal over de triljoenen dollars was deze zomer al te lezen op Unitynet, dat het hele interview van Fulford door Wilcock integraal plaatste. Ook de aanklacht staat er integraal, met bronvermelding en al. Ben je een poosje zoet mee…

 6. Ik denk dat Guido wat te doen heeft als direct Part 2 van David Wilcock zijn laatste blog en interview met Benjamin Fulford af heeft en geplaatst. Ik denk dat we die vandaag nog kunnen verwachten.

  Dit zou voor informatieverstrekkende serieuze bloggers en websites wel eens dé zaak van 2011 kunnen worden en de omwenteling naar een nieuwe start voor de mensheid.

  De bedreigingen zijn inmiddels reeel en ik ben het eens met het feit dat zoveel als mogelijk publiciteit de beste beschermer is voor beide heren (klokkenluiders)

  Hoort zegt het voort mensen, Verspreid zoveel als mogelijk de inhoudelijke feiten…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.