Advertentie

FEMA-kampen in de VS in werking..??!!


Eerst werd hun bestaan ontkent, mensen die erover spraken werden voor gek verklaard. Maar nu zijn er documenten opgedoken, die aantonen dat het bedrijf Haliburton de opdracht heeft gekregen om deze FEMA-kampen te ‘activeren’.. Deze documenten zouden afkomstig zijn van de Amerikaanse overheid, volgens Alex Jones, die dit verhaal in de wereld brengt. Deze informatie is ter beschikking gesteld door een klokkenluider binnen de Amerikaanse overheid. Weet je nog niets over deze FEMA-kampen, dan raden we je aan in ieder geval even de uitzending van oud-Gouverneur Jesse Ventura te bekijken hieronder, die een goed beeld geeft van dit creepy fenomeen.

.

Het verhaal over de FEMA-kampen, lees en zie je hieronder. Maar er is nóg iets, waarmee we deze berichtgeving in verband brachten. Dat is namelijk het wetsvoorstel dat 2 weken geleden is aangenomen, betreffende de onbeperkte mogelijkheden die de staat (VS) is toegekend door haar parlement, om haar burgers op te pakken en hen, ‘wereldwijd, onbeperkt vast te zetten, zonder enige vorm van beschuldiging of proces’.. Geloof jij je ogen nog.. En toch is dát wat de nieuwe ‘National Defense Authorization Act’ wet #S.1867 behelst. Deze wet bevat precies het onderdeel dat deze onbeperkte ‘ingevangenneming’ inhoudt..!

Alex Jones is een man die ‘zijn’ waarheid het liefst van de daken schreeuwt! En terecht zo blijkt steeds meer..!

De Amerikaanse Senaat heeft deze wet aangenomen,  die het wettelijk mogelijk maakt om militaire troepen op Amerikaans grondgebied Amerikaanse burgers te laten arresteren, zonder enige vorm van proces, zonder aanklacht, zonder dat er sprake mag zijn van enige verdediging en zónder bescherming van de zg. ‘Bill of Rights’. Dat zijn grondwettelijke rechten die iedere Amerikaanse burger heeft, alleen door staatsburger te zijn van de VS, zoals vastgelegd in de grondwet.
Het betekent dat Amerikanen opgepakt kunnen worden, in geheime militaire gevangenissen kunnen worden gestopt, ondervraagd, zelfs gemarteld en vastgehouden worden, zolang het ‘autoriteiten’ goed dunkt, ZONDER enige aanklacht van een misdrijf, misdaad en/of vergrijp..!

Het lijkt er niet alleen op, maar inmiddels IS het zo, dat de Verenigde Staten van Amerika een vol-fascistisch land geworden zijn; dat de grondrechten van iedere Amerikaanse burger zijn vertrapt en weggenomen. Dat Amerikanen hun leven en vrijheid NIET MEER veilig zijn. Het Duitsland van de jaren 1930 komt nog het dichtst bij de situatie zoals die nu in de VS is ontstaan. En de burgers..? Nou die lopen als ‘We the Sheeple’ gewoon door, achter de ‘grote herder’ aan, kennelijk.

x
* * *

 

x

FEMA-kamps in de VS in werking..?!
x

Kurt Nimmo and Alex Jones/ 6 december 2011

december 2011 © Nederlandse vertaling: Mariël voor WantToKnow.nl/.be

x

De website Infowars.com, van de onvolprezen Alex Jones, heeft een document toegespeeld gekregen dat afkomstig is van KBR, een voormalige dochteronderneming van Halliburton, het voormalige bedrijf van oud-vice-president Dick Cheney. Hierin worden details genoemd, die gaan over het volledig inrichten en uitrusten van FEMA en militaire kampen in de hele VS! In het document met de titel ‘Project Overzicht en Verwachte Project Vereisten’ wordt beschreven welke diensten KBR voornemens is uit te besteden aan onderaannemers. Het document werd doorgespeeld door een overheidsmedewerker die om voor de hand liggende redenen anoniem wenst te blijven.

De onderaannemers is gevraagd offerte uit te brengen voor de uit te besteden diensten: catering, wasserij, medische dienstverlening, energievoorziening, vuilophaaldiensten, tijdelijke hekken en barricades, en andere diensten die nodig zijn voor het reilen en zeilen van de ‘noodomgeving’-kampen in vijf regio’s van de Verenigde Staten. We laten je echter eerst de film van Jesse Ventura zien, zodat je weet waar het verhaal over gaat:
X

x

Jesse Ventura is oud-gouverneur en maakt de Amerikaanse serie ‘Conspiracy Theory’

Offerteaanvragen diensten interneringskampen volgt op aanname NDAA
KBR’s oproep tot uitbrengen van offerte voor FEMA kampdienstverlening volgt kort na het door de Senaat met overweldigende meerderheid van stemmen aannemen van de National Defense Authorization Act (NDAA). Deze NDAA geeft het leger toestemming om vermeende binnenlandse terreurverdachten te ondervragen en vast te houden. Dat dit volledig in strijd is met het ‘Vierde Amendement’ uit de Amerikaanse grondwet en de ‘Posse Comitatus’, doet kennelijk volledig niet ter zake…

Deze laatste wet, de ‘Posse Comitatus’, verbiedt de inzet van federaal personeel en troepen, waaronder het leger en de Amerikaanse Nationale Garde, tegen de eigen burgers ter handhaving van de wet, behalve als het is toegestaan volgens de Amerikaanse grondwet of als het nationale congres hier expliciet toestemming voor geeft. Oorspronkelijk had de wet betrekking op de voormalige Geconfedereerde Staten. De originele wet sprak alleen over het leger, maar in 1956 werd ook de luchtmacht hier aan toegevoegd. Met het buitenspel zetten van deze wet, heeft de Amerikaanse overheid nu de continue rechten om het leger tóch in te zetten, waardoor deze wet naar de prullenbak mag.

Sectie 1031 van deze NDAA wetgeving, verklaart de hele Verenigde Staten tot ‘slagveld’ en staat toe dat Amerikaanse burgers worden gearresteerd op Amerikaans grondgebied en worden opgesloten in bijvoorbeeld Guantanamo Bay.  Een aantal burger- en mensenrechtenorganisaties is fel gekant tegen deze wetgeving, met name de Japanese American Citizens League (JACL), de oudste en grootste Aziatisch Amerikaanse burger- en mensenrechtenorganisatie heeft zich druk gemaakt om aandacht te vragen voor deze nieuwe, en mogelijke definitieve stap naar de ontvreemding van de grondrechten van Amerikaanse burgers.

In een brief aan het Congres zei S. Floyd Mori, de nationaal Directeur van JACL, dat de NDAA de eerste keer is dat het Congres terug schaalt op de bescherming van burgers zoals geregeld in de Non-Detention Act van 1971. Mori zei dat de wetgeving, indien aangenomen en uitgevoerd, zou doen denken aan de ongrondwettelijke onbepaalde opsluiting van Japanse Amerikanen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Market Watch meldt dat KBR in 2006 een ‘Contract voor Noodsituaties’ gegund heeft gekregen van het Ministerie voor Binnenlandse Veiligheid, zogenaamd om de Immigratie en Douanedienst te ondersteunen in geval van nood.

Het contract ging onmiddellijk van kracht en zorgde voor de oprichting van tijdelijke faciliteiten voor voorlopige hechtenis en verwerking als uitbreiding op reeds bestaande ICE Detention and Removal Operations Program-faciliteiten in het geval de VS een plotselinge toestroom van immigranten te verwerken krijgt door een noodsituatie, of om de snelle ontwikkelingen van nieuwe programma’s te ondersteunen, zei de KBR. Ook andere overheidsorganisaties kunnen met behulp van dit contract ondersteund worden in het geval van een immigratie noodgeval, evenals het verkrijgen van ondersteuning voor het ontwikkelen van plannen om te reageren op nationale rampen zoals natuurrampen, legde het bedrijf uit.

De map met FEMA-kampen, waarover uiterst geheimzinnig gedaan wordt! (klik op illustratie voor meer info)

Leger geeft Burgergevangenen arbeidsprogramma document vrij
Snel na de offerteaanvragen door KBR, dook een weinig bekend legerdocument op met de titel: ‘Burgergevangenen Arbeidsprogramma’. Het niet geclassificeerde document beschrijft tot in detail de Army Regulation 210-35. Voor het eerst opgesteld in 1997 onderging de inhoud in januari 2005 een snelle herziening en biedt nu een beleid voor de oprichting van arbeidsprogramma’s en gevangenissen op of bij Legerkampen.

National Emergency Centers Act
In 2009 werd de National Emergency Centers Act geïntroduceerd in het Congres. Het verordonneerd de oprichting van “Nationale Alarmcentrales” op of bij Legerkampen, ten behoeve van het leveren van ‘tijdelijke huisvesting, medische en humanitaire hulp aan personen en ontwrichte gezinnen als gevolg van een noodsituatie of grote ramp’, aldus het wetsvoorstel.

In aanvulling op noodsituaties, is de wetgeving ontworpen om ‘tegemoet te komen aan andere passende behoeften, zoals bepaald door de Minister van Binnenlandse Veiligheid’. Het is een mandaat met een open einde waarvan men vreest dat het gebruikt kan gaan worden om Amerikaanse burgers gedwongen op te sluiten in het geval van grootschalige rellen na een nationale ramp of bij totale instorting van de economie, zoals Paul Joseph Watson opmerkte in januari 2009.

Ook in 2009 begon de Nationale Garde van de VS personeelsadvertenties te plaatsen voor ‘internering en hervestiging specialisten’. Dit feit werd opgemerkt door Infowars.com, PrisonPlanet.com en andere alternatieve media, maar genegeerd door de mainstream media.

Voorloper: Rex 84 Massa Arrestatie Operatie
Rex 84, een afkorting voor Readiness Exercise 1984 (Paraatheidsoefening 1984) werd ingesteld onder het mom van een “massale uittocht” van illegale vreemdelingen door het oversteken van de grens van Mexico naar de VS. Dezelfde voorwendselen worden nu gebruikt voor de offerteaanvragen voor diensten uitgevaardigd door KBR.
x

 * * *

98 gedachten over “FEMA-kampen in de VS in werking..??!!

 1. Misschien is het goed om te bedenken dat dit niet per sé slecht nieuws is. Sterker nog, ik denk persoonlijk dat dit heel goed nieuws is, omdat er achter de schermen veel meer speelt dan velen vermoeden. Ik volg zelf al vrij lang de site van Benjamin Fulford, die veel insider informatie verspreidt. Kern van wat er speelt is dat er óók een groep ¨good guys” achter de schermen actief is om de NWO tegen te werken, die met name vanuit Azie wordt aangestuurd, waarbij men samenwerkt met een groep “good guys” binnen het Pentagon. Het lijkt er sterk op dat eigenlijk binnen allerlei organisaties, zelfs de CIA en het Pentagon, diegenen die met goede intenties deze organistaties binnen zijn gekomen zich georganiseerd hebben en van binnen uit de NWO aan het uithollen zijn.

  En er zijn dus plannen om de hele NWO kliek te arresteren en ergens op te sluiten en dat gaat dan om heel veel mensen. En waar laat je die dan?

  Dit is wat Benjamin Fulford enige tijd geleden zei:

  http://t.co/SAfBP0WV

  “MASS ARRESTS

  The official bankruptcy announcement, and the potential shock of widespread bridge and runway detonations, will be immediately followed by mass arrests.

  This will include key staff from all three branches of government: senators, congressmen, judges and executives.

  It will also include top military brass, top intelligence personnel, defense contractors, top media moguls, corporate executives, Federal Reserve Board staff, top financiers and “too big to fail” financial entities, et cetera.

  Fulford has said that the Pentagon may now house these people, at least temporarily, in the very same “detention camps” they had originally planned on using against American citizens.

  Karma’s a bitch.”

  🙂

  1. Ben het helemaal met je eens, Arend. Op Unitynet volg ik de berichten van Fullford en stel steeds weer vast dat ie het bij het rechte eind heeft.
   De illuminati bouwen (en betalen?) hun eigen detentiekampen ! Joehoe !!!

  2. @ Arend,
   Dat er veel meer speelt achter de schermen is duidelijk en het kan allemaal niet snel genoeg gaan wat dat betreft. Maar of dit uiteindelijk het effect sorteert dat men voor ogen heeft moeten we nog gaan zien. We hopen het van harte maar de strijd is nog lang niet gestreden.
   Ik begrijp dan ook niet waarom je zegt dat de NDAA tot iets goeds zou kunnen leiden. Het is uiteindelijk een verdere ondermijning en regelrechte bedrijging van vrijheden van US burgers.

  3. Overigens, ik heb de link hier al eens vaker geplaatst. Voor Benjamin Fulford zijn blog moet je betalen maar meestal staat er na 1 of 2 dagen een gratis versie te lezen op… http://eclinik.wordpress.com/vital-issues/ben-fulford/

   Misschien handig voor mensen als Eidolon om eens een paar topics bij hem terug te bladeren en dan te vergelijken met datgene wat we inmiddels wél weten dus verifeerbaar…

  4. @Arend, ik heb al eens eerder hier het model geschetst dat met deze, ogenschijnlijk Nazi-achtige wet, de zaken idd ook omgedraait kunnen worden oftewel, de “goeden” achter de schermen kunnen nu de Cabal op laten pakken door het leger wat een week geleden nog onmogelijk, lees, onschendbaar leek…

  5. Het is al met al een heel erg complexe situatie, waarbij men te maken heeft met een enorm uitgebreid crimineel netwerk dat zich over de hele wereld uitstrekt en wat in feite al eeuwenlang, via o.a. allerlei georganiseerde religies, de wereldbevolking in zijn greep heeft gehouden. De wortels van dit netwerk zijn terug te traceren tot de tijd van de farao’s en zelfs daarvoor. Ga maar na: ook de verhalen in de Bijbel en de Koran, die in de kern terug te voeren zijn op aloude verhalen en mythen van over de hele wereld, is al een verwrongen weergave van de kennis die ooit in bibliotheken als die in Alexandrië beschikbaar was. Dit netwerk maakt gebruik van de meest gruwelijke satanische rituelen om haar “volgers” tot gewillige slaven en moordmachines te maken, waarbij hetgeen dat nu aan het licht komt over o.a. Joris D. slechts het tipje van de ijsberg is.

   Dit aloude criminele netwerk heeft één heel belangrijke fout gemaakt, en dat is dat tel machines meer kunnen dan alleen boekhouden:
   http://www.ibmandtheholocaust.com/
   -:-
   IBM and the Holocaust is the stunning story of IBM’s strategic alliance with Nazi Germany — beginning in 1933 in the first weeks that Hitler came to power and continuing well into World War II. As the Third Reich embarked upon its plan of conquest and genocide, IBM and its subsidiaries helped create enabling technologies, step-by-step, from the identification and cataloging programs of the 1930s to the selections of the 1940s.
   -:-

   En vooral als je studenten deze, in eerste instantie als controle machines ontworpen “computers” in een globaal netwerk laat hangen:

   http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_Internet
   -:-
   In 1982, the Internet Protocol Suite (TCP/IP) was standardized and the concept of a world-wide network of fully interconnected TCP/IP networks called the Internet was introduced. Access to the ARPANET was expanded in 1981 when the National Science Foundation (NSF) developed the Computer Science Network (CSNET). In December 1974, RFC 675 – Specification of Internet Transmission Control Program, by Vinton Cerf, Yogen Dalal, and Carl Sunshine, used the term internet, as a shorthand for internetworking; later RFCs repeat this use, so the word started out as an adjective rather than the noun it is today.
   -:-

   Ooops.

   En nu is de geest uit de fles. En meneer Rockefeller baalt als een stekker:
   http://www.youtube.com/watch?v=necfW5Dj5UQ

   Het is in essentie het internet, vrij verkeer van informatie, dat het niet alleen de “gewone mensen” mogelijk maakt om te achterhalen wat er speelt, maar dat geldt ook voor regeringen van allerlei landen, zoals China. En nu mag er een heleboel aan te merken zijn op China, feit is wel dat ze nog nooit een atoombom ergens hebben laten vallen. In ieder geval zijn ze zich heel erg bewust van hoe het financiele systeem gebruikt wordt om de mensheid te onderdrukken en zijn ze in de aanval gegaan:

   http://www.zerohedge.com/news/wikileaks-discloses-reasons-behind-chinas-shadow-gold-buying-spree
   -:-
   The only thing that matters from China’s perspective is that “suppressing the price of gold is very beneficial for the U.S. in maintaining the U.S. dollar’s role as the international reserve currency. China’s increased gold reserves will thus act as a model and lead other countries towards reserving more gold. Large gold reserves are also beneficial in promoting the internationalization of the RMB.” Now, what would happen if mutual and pension funds finally comprehend they are massively underinvested in the one asset which China is without a trace of doubt massively accumulating behind the scenes is nothing short of a worldwide scramble, not so much for paper, but every last ounce of physical gold…
   -:-

   David Wilcock publiceerde een tijdje geleden een lijst met interessante “incidenten” die duidelijk maken dat de krachten die waren geen enkele kans maken om een oorlog met Iran te beginnen. Het is meer dan duidelijk dat “the good guys” over een of ander electro-magnetisch wapen beschikken, waarmee ze vliegdekschepen, onderzeeërs, etc. op afstand kunnen uitschakelen en ongezien Amerikaanse havens kunnen binnenvaren om daar vrolijk raketten af te vuren:

   http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/898-chinasurpriseiii

   -:-
   SEPTEMBER

   9/30: 6 Million Computers and 1000 Enterprises Hit by Virus in China (Opposing Factions — Insider War)
   http://www.foxbusiness.com/markets/2010/09/30/stuxnet-virus-spreads-china-xinhua/

   9/30: Start-up of Iran’s Bushehr Nuclear Plant Delayed By Virus
   http://www.bbc.co.uk/news/world-middle-east-11445126

   (11/26): Stuxnet Virus Almost Impossibly Sophisticated (Extraterrestrial-Designed)
   http://www.foxnews.com/scitech/2010/11/26/secret-agent-crippled-irans-nuclear-ambitions/

   OCTOBER

   10/13: OPENING OF PACKAGES BY WORLD LEADERS — REJECTION OF DEMANDS

   10/21: Exxon Mobil Oil Refinery Near Chicago Has Equipment Failure
   http://www.bloomberg.com/news/2010-10http://www.presstv.ir/detail/214683.html
   -22/exxon-mobil-has-equipment-failure-flaring-at-joliet-refinery.html

   10/22: Oil Refinery in Rodeo, CA Has Equipment Failure
   http://www.mercurynews.com/news/ci_16409951

   10/22: Brand New UK Nuclear Submarine “HMS Astute” Loses Power, Runs Aground Off Scotland
   http://www.reuters.com/article/idUSTRE69L2FJ20101022

   10/23: 1/9th of US Missile Arsenal Taken Offline for One Hour
   http://www.cbsnews.com/8301-503544_162-20020817-503544.html

   10/23: US Lost Command of 1/9th of Nuclear Arsenal — Unprecedented, Enormous Failure
   http://gizmodo.com/5674028/one+ninth-of-us-nuclear-intercontinental-missiles-down-last-saturday

   10/28: French Warship to Join US Fleet — Escalating Persian Gulf Tensions
   http://www.presstv.ir/detail/148623.html

   10/31: French Nuclear Aircraft Carrier Breaks Down Enroute to Persian Gulf
   http://www.presstv.ir/detail/149065.html

   NOVEMBER

   11/3: Electrical Fault Causes Largest American Nuclear Power Plant to Shut Down
   http://nuclearstreet.com/nuclear_power_industry_news/b/nuclear_power_news/archive/2010/11/29/south-texas-project-unit-2-returns-to-service-112901.aspx

   11/4: Quantas Airlines Grounds All Airbus A380s After Engine Fire Over Indonesia
   http://www.huffingtonpost.com/2010/11/04/qantas-airbus-problem-ai_n_778719.html

   11/5: Engine Problems Hit Second Quantas Aircraft — This Time a Boeing 747-400
   http://www.reuters.com/article/idUSTRE6A435P20101105

   11/7: 911 Emergency System Equipment Failure in Atlanta
   http://www.ajc.com/news/cherokee/equipment-failure-caused-cherokee-731853.html?cxtype=rss_news_60046

   11/8: Quantas Uncovers More Engine Problems
   http://www.abc.net.au/news/stories/2010/11/08/3059568.htm

   11/8: “Complete Coincidence” as Two Different Nuclear Plants Shut Down Within One Hour – New York and Vermont
   http://www.nydailynews.com/news/national/2010/11/08/2010-11-08_complete_coincidence_two_nuclear_plants_owned_by_new_orleansbased_entergy_corp_a.html#ixzz14hcA0Qyw

   11/8: Carnival Splendor Cruise Ship’s Propulsion and Communication Systems Destroyed, Ship Stranded for Days
   http://www.dailymail.co.uk/news/article-1328692/Carnival-Splendor-passengers-speak-cruise-liner-nightmare.html

   11/8: Equipment Failure Causes 15 Time Warner Channels (If Not All of Them) to Freeze for 90 Minutes
   http://blog.cleveland.com/metro/2010/11/equipment_failure_freezes_15_t.html

   11/8: Time Warner Blackout Included NBC’s George W. Bush Interview and “The Event”
   http://chronicle.northcoastnow.com/2010/11/09/time-warner-blames-equipment-failure-for-frozen-screens-last-night/

   11/9: Massive Missile Launch Occurs Off LA Coast, Still Unexplained
   http://news.yahoo.com/s/nm/20101109/ts_nm/us_usa_missile_mystery

   11/9/2007: Chinese Sub Appears in US Navy Exercise — Huge Shock and Embarassment (Same Day as 2010 Missile)
   http://www.dailymail.co.uk/news/article-492804/The-uninvited-guest-Chinese-sub-pops-middle-U-S-Navy-exercise-leaving-military-chiefs-red-faced.html

   11/10: Mystery Contrail May Have Been An Airplane (Not)
   http://www.foxnews.com/scitech/2010/11/10/blogger-solved-california-missile-mystery/

   11/10: Rocketry Expert Confirms It Was a Solid Propellant Missile
   http://www.cbsnews.com/stories/2010/11/10/earlyshow/main7040379.shtml

   11/10: Weird Line of “Fire” Hangs in NY Skyline
   http://newyork.cbslocal.com/2010/11/10/did-you-see-the-fire-in-the-nyc-sky/

   11/15: BP Texas Oil Refinery Fails, Releases Hydrogen Sulfide
   http://www.bloomberg.com/news/2010-11-16/bp-texas-refinery-had-equipment-failure-galveston-news-says.html

   11/28: Kansas Oil Refinery Has Equipment Failure, Releases Hydrogen Sulfide and Sulfur Dioxide
   http://www.bloomberg.com/news/2010-11-28/cvr-s-coffeyville-kansas-refinery-reports-equipment-failure.html

   DECEMBER

   12/4: Louisiana Oil Refinery Has Fiery Equipment Failure
   http://www.bloomberg.com/news/2010-12-04/motiva-has-equipment-failure-flares-at-refinery-in-louisiana.html
   -:-

   Het volgende “incident” in deze lijst is inmiddels binnen:

   2011
   DECEMBER

   12/4: ‘Iran military landed US spy drone’
   http://www.presstv.ir/detail/214683.html

   😀 😀 😀 😀

   Ja, je leest het goed. Ze hebben dat ding keurig intact laten landen en NIET neer geschoten of zoiets.

   En dat zijn dan zo een aantal signalen op basis waarvan ik de conclusie trek dat het einde nabij is voor de hoge heren.

   Magoed, aangezien we het hebben over een gigantisch netwerk waarbij vele en vele mensen gearresteerd zullen moeten worden, dan heb je het over een klus waarbij je niet zo maar even de feiten op een rij hebt. En als je niet in één keer de hele bubs achter slot en grendel zet, dan kun je zo weer van voor af aan beginnen. De enige oplossing is dan de hele bende, inclusief een aantal onschuldigen, arresteren en achter slot en grendel zetten en vervolgens later maar eens goed uitzoeken wie er gestraft moet worden en wie niet.

   En vanuit dat licht bezien is het gewoon nodig dat je mensen inderdaad zo van de straat kunt plukken en zonder vorm van proces vrij lang kunt opsluiten, ondanks dat dat eigenlijk het laatste is wat je zou willen. Magoed, zachte leermeesters maken stinkende wonden en als het niet kan zoals het moet, dan zal het toch moeten zoals het kan.

   Zo ik het hele plaatje kan inschatten maak ik me weinig zorgen. Maar goed, het blijft een inschatting. Ik kan me vergissen, natuurlijk.

  6. @ arend
   mooie opsomming en een heldere conclusie die je eraan verbind . Je zou het zo maar bij het rechte eind kunnen hebben. Het geeft idd te denken en houd oordelen over “goed of slecht” van onderdelen van je opsomming wel even op een afstandje ,alleen daarom al dankjewel. Ik persoonlijk vind het een hoopvolle gedachte die je hier schetst.

 2. Dit soort berichten lees ik al jaren. Zouden de poluiteiagenten werkelijk nog dat jaren 30 bewustzijn hebben om bij wijze van spreken hun eigen broer of zus op te sluiten. Mede door Internet is er veel meer hierover bekend dan in tijden van de Sovjes Unie in de jaren 30 en het NAZI-regime in de jaren 30 en 40. De elitaire inteeltfamilies die dit proberen aan te sturen achter de schermen zullen verliezen en in hun eigen zwaard vallen. Van binnenuit worden de plannen van de nieuwe wereldorde vernietigd mede omdat de uitvoerders hiervan ook een gezin hebben, broers en zusters en een hypotheek en zo.

 3. Ik volg ook deze site
  http://www.projectcamelotportal.com
  ook hier genoeg over Benjamin Fulford.
  Ben gelukkig dat ik niet in dat klote land usa woont.
  Maar hier in holland ben je ook niet veilig hier rent de regering ook achter deze
  klootzakken aan en lullen ook zo dom.
  Zie de soap op RTL 7 ZAKELIJK overde finaciele kliek hier
  het is net onderweg naar morgen en ze komen er nooit uit.
  Laat de hele sytuatie maar inelkaar storten ik zit er niet mee.
  een gewoon burger die meer weet dan ze in den haag denken.
  Enzo zijn er nog meer gelukkig

  1. @Frans, dat is nu het mooie, het gaat ook allemaal instorten en tot een “reset” komen. Ook ik volg natuurlijk met veel leedvermaak de soapserie op RTL-Z en verbaas met over de intelligentie van de Pyramidespel geleerden die zich Econoom noemen. Het feestje van afgelopen vrijdag op de beurzen… Het huis staat in brand maar laten we vooral niet proberen te blussen maar het alvast hebben over hoe het nooit meer in brand mag vliegen… Moraal van verhaal is natuurlijk dat ze al lang weten dat de brand niet te blussen valt want dát is By Design… Alleen is de brand onkontroleerbaarder voor ze dan ze van tevoren hadden ingeschat om die Verenigde Staten van Europa (Fourth Reich) door onze strot te drukken.

   Het ontwaken van de mensheid en inhaalslag m.b.t. kennis van het piramidespel bij de mindere goden zal ze uiteindelijk fors opbreken. Gevalletje van hoogmoed komt altijd vóór de val, zullen we maar zeggen,

  1. Dawn je bent weer glashelder zoals zo vaak, het eerste deel is een van dik hout recht voor z’n raap Intro voor Dummies.
   Dawn kun je mij even helpen nu met een hint, het schijnt dat Cozmic en Monika nu ineens paranormaal contact hebben maar ik snap er nog geen appelflap van, ligt da aan mij of…
   Ik dacht dood saai auweneel krentebrood draadje maar het schijnt in de staart ineens helemaal Live te worden maar ik zie het nog voor geen meter!?
   Alles okay met jou Dawn? Ik zal niet zeggen dat ik je gemist heb, nou jah als je er bent dan is het top kwaliteit, is ook wat waard (zucht), ik blijf gek op je hoor, heb ik nie bij iedereen Dawn, maar da wist je al.. toch?..

   OPERATION TROJAN HORSE 01
   http://www.youtube.com/watch?v=Aht_jNpN1sg

   http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/wie-ben-ik/comment-page-72/#comment-73315

  2. nou snap ik waarom die grijze doerakkies met die zwarte schuine schoteltjes ogen Ufo’s hebben, als ze zin hebben om bij iemand op de koffie te gaan stappen ze onmiddellijk in dat ding en denken dan prettige gedachten over een speciaal iemand en een sekontje later staat er een kop en schotel in de achtertuin van Dawn & Imke, omdat ze gekloond zijn kunnen ze simultaan gelijktijdig met hun favorieten beppen over de laatste nieuwtjes en een kwartiertje voordat de contractuele vast geklonken zombie vriendjes in streepjespak in hun midget rugklachten lease polo voor komen rijden voor de vaste prik met tegenzin gekookte aardappel prak sta jij binnen een minuut met je gamma schotel al lang en breed weer in veilige have van je eigen planetaire achtertuintje..

  3. Sjorrie maar heb het allemaal gemist dus ik weet echt niets van wie wat waar enzo. Die intro voor Dummies (lol) moest ik echt om lachen. Maar het was iets met die droom van die gast; met de Mac. Dat is zoiets als een glimp in een eventuele toekomst die vlak voor de deur staat. Daarom heb ik het zo goed onthouden want eigenlijk ben ik superslecht met opslaan van feiten en weetjes. Er is gewoon iets wat staat te gebeuren en wel heel snel. Meer kan ik er niet echt over kwijt want of iets wel/niet staat te gebeuren kan beïnvloed worden door systemen die dat willen beïnvloeden zowel positief als negatief. Hoewel ik echt denk dat er geen toeval bestaat geloof ik wel degelijk in meerdere uitkomsten parallel aan elkaar. Het meer is mogelijk op verschillende lijnen dan. Want waarom zou het spoor maar enkel zijn en steeds recht lopen en niet meerdere overlappend naast elkaar? Het gaat in ieder geval wel spannend worden de komende periode. Zullen we winnen… of is er geen ze/hunnie… en was juist dat juist de illusie. Waren we niet allemaal 1- alleen, dus ik hele maal/heel-een-maal in mijn uppie aan het praten tegen mijzelven?

   Verder is alles okay, enne hoe is alles met jou dan? Enne geef mij geen krediet hoor dat is de kracht van samen werken toch? Delen ipv stelen, sommige zijn nu eenmaal hopeloos idealistisch en geloven in het onmogelijke.

  4. Alles kan. Leerde ik al van Pipi Lankous. Echt waar hoor. Alles kan.
   Hoe weet zelfs ik soms niet maar dan gaat het vanzelf dus…
   Niet te veel willen en je kan alles wat je maar wilt.

 4. Waar kan ik een donatie storten voor het gouden beeld van die Benjamin Fulford?
  Misschien de site’s naam veranderen in wanttoknow what Benjamin Fulford says?
  Die BF is gewoon van hetzelfde alleen van een andere partij. Niets meer, niets minder.

  1. @Eidolon, Eidolon (apparition), a spirit-image of a living or dead person in ancient Greek thought.

   Dit is nu al het derde draadje waarmee je met exact dezelfde argumenten komt. Ben je een betaalde troll of zo Eidolon? Heb het je al eerder gezegd, als de onderwerpen je niet boeien of smaken, blijf dan weg of ga op nujij zitten trollen ofzo…

   Tevens zou ik, als je dan toch blijft, je willen verzoeken om aantoonbare bewijzen te publiceren waaruit blijkt dat Fulford uit zijn nek zwamt…

  2. Met andere woorden: zoek het zelf lekker uit.. Intelligente manier van reageren..?

  3. GuidoJ moet ik het vertalen voor je??
   Die BF is hier echt een icoon geworden hoor. Elke vorm van commentaar is een digitale doodswens lijkt het.Jullie reageren als fundamentalisten die iets verkeerd horen over hun (af)god. Je komt dan onmiddelijk in het vakje van “trollen”. En jullie hebben het vaak over mind control………..grappig.

  4. Ik heb niets met Fulford, lees NOOIT iets over hem! Alleen het artikel met Wilcock onlangs, maar dat ging over Wilcock voor mij. Je schijnt het allemaal precies te weten, gefeliciteerd! Het ga je goed eidolon, ‘uwe zuurheid’ zelve. Vertaal maar niets meer hoor, want je hebt al genoeg ‘vertéld’. Niets.

  5. @Eidolon, Misschien dat ik wat gemist heb in dit draadje maar waar staat de inmenging van Benjamin Fulford? Help ff want deze parkeerwachter leest er overheen.

   Voor het geval dat je denkt dat het hier om een complottheorie gaat van Jones, Ventura en dan heeel mischien wel ergens Fulford. Doe eerst je huiswerk eens over wat er gaande is in de wereld voordat je als een Griekse Mythe uit je nek gaat zitten lullen, waarvan akte…

  6. Heerlijk; wat een “verlichtende reacties” van goeroe GuidoJ. Straalt zoveel wijsheid en vrijdenkendheid uit zijn woorden.Ik ben er van ontdaan.Jij bent een lichtend voorbeeld voor me.Gewoon al het feit dat uwe hoogheid zich nooit zal laten verleiden tot het gebruiken van banale termen.gaaaaaaaaaaaaaaaaaaap.
   @ simbal
   Ik reageerde niet op het onderwerp maar op de reacties ( sorry had ik niet aangegeven ). Bij elk onderwerp wordt BF bijgehaald. Als je je verdiept in de dragon family, die hij ziet als de verlossers van al het kwaad, zie je dat het gewoon van hetzelfde is. Ze noemen zich anders.Het gaat altijd om macht, niets meer niets minder.

  7. @Eidolon, het moet nogmaals gezegd, als de inhoud of de moderator je niet aanstaat of slaapverwekkend is, blijf dan weg… Je hoeft het wat mij betreft absoluut niet eens te zijn met de WTK strekking en aanhangers maar doe dat dan met gefundeerde argumenten… De link dat je doorgaf over BF is al zooooo achterhaald… Sorcha Faal zou een alias zijn van BF… Is in zoveel debunk info terug te vinden. Alex Jones zou ook een agent van de NWO zijn… Yeah Sure… zo lust ik er nog wel een paar. En die Jesse Ventura deugt ook al helemaal niet en een aandachttrekker.

   Tuurlijk, zou ik ook zeggen als ik de agenda van de andere kant aan hang…

  8. Klinkt allemaal erg ‘Crypto’ dat ‘Eidolon’ nietwaar..? Hautain gedrag valt niet te verbergen; de woordkeus spreekt boekdelen..
   Té weinig bezoekers op je eigen site, Crypto..? Niets anders te doen? Moet je vdLinde niet helpen afvallen..?

  9. Wat is dit voor onzin hier? Is dit de manier waarop we hier reageren op artikelen, door elkaar te bekritiseren? Bovendien is reageren niet per definitie gelijk aan schofferen, dus reageer met respect aub.

  10. Ik zal eerlijk zijn. Voel me geheel in de hoek gedrukt door zoveel scherpte, met name van de goeroe himself en simbal. Ik ben een secret agent van de NWO met als doel hier te integreren en disinformatie te plaatsen. Maar ben door de mand gevallen…………….Ja simbal, ben een trol.
   Zo jullie ego is weer gestreeld. Zal jullie missen hahahahaha

  11. Dag Eidolon, het beste er maar weer mee en alvast veel geluk en gezondheid toegewenst voor het komende BF 2012 jaar en is je aangeboden door de in de hoek drukkende parkeerwachter en oppertrol Simbal…

   Sambal by…

  12. @Simba en Guido.
   Daar gaan we weer!En maar schelden op Amerika en maar schelden op Israel.Wat weten jullie het allemaal weer goed.En wat zijn dan weer jullie bronnen?Juist.Dezelfde als altijd.Ik kan hun namen niet eens meer uit mijn strot krijgen.Gelukkig hebben we Iran nog,wat zo door jullie opgehemeld wordt.Arm land,wat zich zo bedreigt voelt!
   Kortom.hetzelfde slap geoh als altijd.Ik lach me een kriek,dat volwassen mensen hier een dagtaak aan besteden.
   Wat een gelul.
   Kees

  13. Kees for president! Volgens mij moet je die punt weghalen Kees: ‘Wat een gelul Kees’..!

  1. Anja ik heb Kees te Kort dubbeldip gegoocheld maar dat was een interview van 03 – 06 🙄
   Verderzoekend over dubbeldip kwam ik dingen tegen die ik hier maar niet zal vermelden ivm rode oortjes factor .

  2. Dacht ik toch net dat ik m’n geest stil had. Begint ineens te ratelen, voorspel, dubbeldip. Moet nou toch weten wie Kees te kort is.

  3. Haha Martijn , blijkt het toch niet altijd de mind te zijn die de boel overneemt huh ?

 5. Maar David Wilcock had toch verteld dat alles geregeld was?!

  Anyway ik denk dat die stapels kisten ook voorzorg zouden kunnen zijn voor orkanen.
  Helemaal geen gek idee.

  1. Ik denk dat er een grove spelfout is gemaakt, het gaat om HEMA camps!

   Wel eens afgevraagd wat er allemaal in die overheerlijke Hema worst zit? Misschien wel genoeg ingrediënten om rigor mortis te behouden zelfs lang na de dood, misschien daarom wel al die kisten?

   Maar nu even serieus; heb hier een aantal boeken staan waar die FEMA kampen in werden besproken, als ik iets interessant vind meld ik dat hier later.

 6. Een beetje alle reacties zitten lezen op het artikel.
  Soms fel, soms heel uitgebereid, soms spottend, soms ongepast.
  Een hoop theoriën.
  Doe er dus maar eentje bij.
  Ik heb de boeken gelezen van Robin de Ruiter. Met name de 13 satanische bloedlijnen. In eerste instantie komen ze onwaarschijnlijk over, beetje overkill zal ik maar zeggen.
  Maar na verloop van tijd komen er steeds meer puzzelstukjes op hun plaats te liggen en hebben deze boeken toch een berg waarheid.
  Sommigen gaan er van uit dat macht en controle de drijfveer is. Maar als dat nu eens niet is!
  Die elite hebben alle geld en macht van de wereld, kunnen zich letterlijk alles veroorloven.Voor hun is al dat geld en al die macht enkel een doel. Wat is dan de drijfveer? verering van hun religie. Klinkt onwaarschijnlijk, dat was het voor mij ook. Maar toch!Als je spiritualiteit accepteert, dan moet je dit ook kunnen accepteren.
  Robin noemt het satanisme, maar dat is maar een van de vele namen. Als je de symboliek die wordt gebruikt in ogenschouw neemt, het recent ontdekte kindermisbruik en erger bij hoog geplaatsen.
  En die verering van hun Satan is gekoppeld aan een eind datum..inderdaad 2012. Dat pad is al zo lang geleden gepland dat het angstvallig is wat er nu allemaal is bereikt. Nu kom ik aan het artikel toe.
  Zij kennen de weg van misleiding als geen ander, ook die van het internet. Wordt ons een rad voor de ogen gedraaid, een worst voorgehouden? Kijk eens rond in de wereld! Jullie noemen het de arabische lente, de revolutie. Maar zowel Irak, Afganistan, Libie zijn gewoon in handen van de oude “elite ( imperiums )” die een perfect stukje media propaganda hebben opgevoerd voor hun doel te bereiken. Niets in de geschiedenis is toeval geweest.( heel de 2e WO was gepland om een doel te bereiken )En nu deze wet “National Defense Authorization Act’ wet #S.1867” Gewoon volgens plan.
  Vaak wordt hier gezegd dat de mensen nu bewuster zijn door het internet. Ik hoop het, maar wie heeft het internet de wereld ingeholpen? Zij beheersen deze media ook. Houden ze ons geen illusie voor van ontwaken?

  1. @ Christoffel
   Je kunt natuurlijk alles in twijfel trekken en overal “wat als” voor zetten maar dan ontken je de harde feitelijke akties die momenteel ‘full steam ahead’ bezig zijn de handen te binden en stemmen te smoren van de burgers die niets meer willen dan vrijheid, open-en-eerlijkheid.
   De motieven van de Illuminatie elite zijn misschien niet helemaal te bevatten voor iedereen maar dat betekent nog niet dat de overduidelijke signalen van geplande massale onderdrukking genegeerd moeten worden. Wereld controle is in ieder geval door de geschiedenis heen altijd een motief geweest voor de meest bizarre en wrede uitspattingen tegen de burger bevolking. Keer op keer staan we achteraf vol ongeloof te brabbelen “dat we dit ooit hebben laten gebeuren” . Ja dat kan .. opnieuw en opnieuw en opnieuw, en we zijn nu weer hard op weg naar een volgend drama.
   De doorsnee mens is een goedgelovig schaap met chronisch geheugenverlies dat altijd blind volgt en zich vol overgave laat ge-en-misbruiken.

   De Arabische lente lijkt voornamelijk een coupe van de wereld banken om financiële controle te krijgen. Ze hadden nog geen grip op de financieele structuur aldaar dus dat moesten ze nog ook even fixen. Oorlogje organiseren, tienduizenden doden, en de gevestigde orde deleted. Dat doen ze gewoon. Onderschat hun macht niet. Duitsland deed (weer) niet mee en reken maar dat ze daar een heel goede reden voor hadden.(Duitsers=Goodguys (?))
   Prachtig zo’n Democratie (not) maar dit systeem forceren in landen waar de bevolking nauwelijks opleiding heeft en geen toegang heeft tot open en eerlijke informatie staat gelijk aan dictatuur door de financiële elite. Dat begrepen ze in Duitsland direct.
   De financiële elite heeft daar nu dus vrij spel en de macht gekregen, en niet ’the people’ zoals de mainstream media ons wil laten geloven. Ook mbt tot dit onderwerp worden we volledig misleidt.

  2. Het verhaal van David Icke afgelopen zaterdag voor de 3e keer gehoord. Ik krijg er geen speld tussen, het is de bekende info die we allemaal hebben en in stukjes bij beetjes allemáál op ons bordje krijgen… Of het nou via WantToKnow is of via site Sussemeso.nl, het maakt niet uit. Maar JUIST het leggen van die stukjes en beetjes-puzzel, zoals Dawn (13) en jij Jasper dat eigenlijk noemen, is essentieel om het ‘grote plaatje’ te zien, letterlijk!! En JUIST in dat puzzelen zit de essentie.. Het doel van de reis is niet het reisdoel, maar de reis..

   In het Aardse is het -zoals Icke het ook noemt- de predator die achter dit verhaal zit. Het roofdier dus.. Mensen in angst houden, lage vibratie en daarvan ‘eten’..! Negatieve zaken als voedsel. Een hyper-intelligent roofdier, don’t misunderstand..!

   Maar in het verhaal van David Icke mis ik tóch de bezieling, de ‘zielekracht’ van de mens. Waar David nét dat stapje had kunnen maken, om te laten zien dat wij VAN BINNENUIT de wereld aan het veranderen zijn, als ‘verlichte zielen’. David zit zélf in mijn ogen ook téveel ‘gevangen’ in juist de fysieke materie, waarvan hij zegt dat we er ons ‘LOS’ van moeten maken.. Nou wat dacht je van Lichaam en Ziel.. Onze bezieling die VAN BINNENUIT onze fysieke Aarde, het fysieke lichaam, waar we onderdeel van uitmaken, gaan opschonen..?! Het ligt precies zo, in de woorden van ‘De Groep’ gelegen, die Steve Rother channelt, en in zoveel andere channelingen.. Dit is voor mij steeds meer de essentie:

   “Jullie zijn de groeiende god, hier en nu. Daarom kwamen jullie zo vroeg om de grenzen te verzetten, het is de reden van je bestaan. Alle informatie die je verzamelde op je prachtige reis in die fysieke lichamen wordt benut om god te laten evolueren, volwassen te laten worden.
   De collectieve frequentie van jullie allemaal genereert de energie die jullie god noemen, het anker. Jullie bewerkstelligen meer dan je ooit zult weten, omdat een deel ervan altijd verborgen zal blijven. Het is de manier waarop jullie je energetische structuren hebben ontworpen voor deze reis.
   Jullie kunnen deze ideeën aanhoren en geautoriseerd worden door vele van de gedachten of energieën om je heen, nochtans pakken jullie dit op en gebruiken het als een evolutionair proces.
   Het gebeurt dagelijks, en het gebeurt individueel, daarom vragen wij jullie je veranderingen op schrift te stellen. Deel alles wat er met je gebeurt. Vele van jullie hebben een verhaal, en jullie zijn je daar nu niet van bewust, maar dat verandert spoedig.”

   Ik heb gedeeld..!

  3. @ Guido
   Ik ben het helemaal met je eens dat de kracht van ‘binnenuit’ wordt onderschat. Wat ik met Icke eens ben is dat er wel degelijk een onbreekbare koppeling is tussen materie (de 3d wereld waarop we rond lopen “as you will”) en de ziel en dat het essentieel is dat beiden synchroon lopen. Als alleen de geestelijke wereld zou ‘rulen’ stonden we hier überhaupt niet op deze aardkloot.
   Ik ken veel mensen die zeggen dat het allemaal niet uitmaakt wat er gebeurt zolang je de materiële wereld maar geestelijk overstijgt. Kortzichtig vind ik dat.
   Het gaat niet over 1 ding maar over de een gesynchroniseerde symbiose koppeling tussen de 2 realiteiten (materie(=energie) en geest). Zou een missie moeten zijn voor ons allen. Om uiteindelijk dingen te kunnen verbeteren en helen moeten er ook praktische dingen veranderen.

  4. Herinneren is alles!
   Delen /(deel en = eendeel) is alles dus aldatis. Maw energie die het zichzelf aandoet; de oeroeboeroes, het geheel in delen. Wij zijn niet eens verschillend van de anderen, geen verschil tussen ‘buitenaards’, geesten, etc. etc.. Zelfs de meest duisteren zijn van hetzelfde. Het is alleen dat de een meer is vergeten als de ander. Herinneren noemt men dan verlichting, welnu dit is alleen (aard)/tijd gebonden. Al het goed is gaat men ons herinneren en wel of op tijd of te laat en dan zullen we weer het wiel meedraaien van her-haal-(d)ing, de rota of tarot, twee zijden van dezelfde munt. Delen is de enige vorm van eenheid (vreemd genoeg). Eenheid alleen is niets zonder deze som. Daarom moeten wij nodig ons weten bijstellen. Wij weten bij gratie van het buiten onszelf en dus in Holy-ness/Wholy- ness. Godsheid is niets anders dan onze gebrokenheid te herstellen in heelheid met deze kennis. Nemen wij niet dit pad dan glijden wij weg wederom in de donkere krochten van het grote vergeten.
   Enne daar heeft niemand David (to divide) voor nodig 😉

   Wat een ander dogma; new age/old age (zelfde) of instituut katholiek/Islam (wederom hetzelfde) je ook wil doen geloven geloof er niets van. Er is niets meer nodig dan herinneren dat jij en mij en wij altijd hetzelfde zijn. Kennis is onderdrukt omdat het het machtigste medium is. Lang vroeg ik mij af waarom de instanties zoveel moeite doen om ons vol zonden te praten, alles is een zonde alles is debet alles is slecht;
   schulden
   schuldigen,
   zonden,
   etc.
   Omdat wij geaccepteerd hebben schuldig te zijn hebben wij meteen een systeem in het leven geroepen van zelfkastijding. Dit loopt door tot in alles systemen (banken, politiek, etc. etc.) Zo binnen zo buiten en die was van mij inderdaad want zo boven zo beneden deed mij iets te kort. Een belangrijk element. Zo boven zo beneden is een spiegel van uiterlijk vertoon en nooit een reflectie van hetzelf. Het zelf is basis, en nee ik ben niet van my will be done omdat dat dus onzinnige oplichting is; er is geen my. Met deze herinnering open je de echte deur tot kennis, de lagen boven de deken van isis/ma-terie. Ma-terie is er om je te laten vergeten, het is hetgeen dat je licht laat verzwaren zodat je kan aarden. Op zich wel aardig bedacht ware het niet dat diegene die deze kennis bezitten dit willen misbruiken. Ze willen bijzonderder zijn, zij willen de goden zijn en met deze kennis waren ze dat ook voor lange tijd. Maar het is er niet, buiten jezelf. Het is onmogelijk iets buiten jezelf te vinden. Van binnen naar buiten, niet andersom…

   Tot zover deze preek 😉 en ‘mijn’ deling.
   – Als het buiten stormt keer dan terug naar binnen.

  5. @Dawn, schitterend. Dat wij ons als zonderling voelen, altijd door buitenaf opgelegd, dat houdt ons uit onze kracht en geeft die één punt gerichten de macht. Je moet je altijd ergens toe richten, naar God, naar geld, afgescheiden van je omgeving.

   In de openheid van de stilte in ons, verbinden we ons met de kosmos en alles wat daar in is. Objectief waarnemen in jezelf is een kunst maar uiteindelijk zal het zelf er in oplossen. De waarnemer en het waargenomene zijn één.

  6. ‘De waarnemer en het waargenomene zijn één.’
   Precies!

   Over schuld/schuldig/debet/rood staan even;
   vergeet ons onze schulden zodat wij anderen hun schulden vergeven. Erg nobel maar het zou makkelijker zijn geen schulden te accepteren in de eerste plaats. Wie bepaalde de zin/sin van de oorspronkelijke schuldvraag?

   Ik ben schuldig aan sin/zon-de en dus moet ik debet halen (betalen).
   Of… ik ben onschuldig en laat mij niet opzadelen met sin/zonde (de val van de zon).
   Wij worden nu zo gemindf.ckt dat wij de schuld accepteren van de kerk en de banken? Was het onze schuld? Waar ligt de schuldvraag?

   Want he; ik ben onschuldig aan hun bea trixters. Laat je GEEN schuld aanpraten want dat is hoe men ons wil klein houden. Wij zijn alleen schuldig aan het UIT handen geven van onze EIGEN verantwoordelijkheid. Makkelijker schuld te betalen uit schuldgevoel als werkelijk actie te ondernemen. Jammer dat velen wakker worden uit hun roes en begrijpen dat alles aan elkaar zit verweven.

   Ook ben ik het met je eens Julius, er is geen goeroe nodig die je verteld hoe het zit. Iedereen weet het echt wel alleen men durft het niet aan. Bang voor de grootsheid die ze echt zijn, daarmee komt verantwoordelijkheid, het onder ogen komen van hetZELF en de echte tekortkomingen.

   Sin of onsin?

  7. De zon, de aarde, alles is voor iedereen. Nu heb ik het gevoel bij een monopoly spelletje aangeschoven te zijn waarbij alles al vol hotels staat. Zo vind ik het spelletje niet meer leuk hoor… Je durft van de zenuwen geen kans kaart meer te pakken toch?

  8. Ooh Dawn, je bent weer helemaal in Vorm, die laatste opmerking van jou is een Prijs opmerking Martijn, ‘je zou van de zenuwen geen kans kaart meer durven pakken ‘

   zo heeft het voor mij altijd gevoeld, ik kom ter wereld in een vreemd Monopolie spel waar kennelijk alle rode Hotelletjes al lang en breed op het bord staan, wat moet ik dan nog hieroooh vroeg ik mij altijd af…

  9. He Hyper, ach, het wordt toch allemaal verbrand. Inclusief onze oude huiden en gedachten. Ben de Bhagavad Gita aan het lezen. Best mooi, alleen het zuiverste in jezelf zal overblijven… M.a.w. klamp je niet te veel vast aan de materie inclusief eigen materie. Het is allemaal zo vergankelijk als de pest. Wie weet krijg je voor de lol nog eens wat hotelletjes aangeboden, zal wel niet. Het is een droom, alles kan zo maar weer anders zijn ook. Pak gewoon een kans kaart. Je bent onsterfelijk!

  10. Je kent vast de uitspraak ‘mind over matter’ beetje Secret achtig zeg maar.
   Zo heb je ook ‘awareness over mind and matter’ daarachter ligt de ware kennis.
   Daarin ligt het Totale intellect voorkomend uit een soort licht/liefde substantie die overal is.

  11. Dat vind ik een mooie vraag,En dat is misschien wel waar.
   Veel mensen verswijnen in het portaal naar het Word Wide Web.
   Vertellen hun mening, maar kijken niet meer om zich heen,.Ze vergeten de verandering in de wereld te zijn die ze willen zien in de wereld.
   Economische eeuwige groei is geen persoonlijke groei.Dus begin zelf met het verspreiden van creativiteit liefde en laat je nooit overheersen door iemand anders.
   De banen die wij hebben zijn banen waar we niet zelf voor gekozen in de meeste gevallen.
   Waarom doen we daar niets aan ?
   WAarom veranderen we niets aan ons eigen leven. Omdat we dan geen zekerheid meer hebben ?
   Dat is gevaarlijk .
   Ik denk dat we gewoon allemaal moeten doen en moeten handelen alsof we in een wereld zitten die al zo is als wij dat willen. Dan kom je veel kromme dingen in de wet tegen. daar kunnen we tegen in gaan met zijn allen.
   Want wat voor leven wil je dat we lijden als wij allemaal vrede op aarde hebbem, en allemaal gelukkig zijn. ?
   WEten we dat eigenlijk wel ? Hoe we daar mee om zullen gaan ?

   Laat dan zien hoe jij je leven ziet nu je alle macht hebt te creeeren

 7. Misschien staat de link er al, in ieder geval het zou om dit document gaan;
  http://static.infowars.com/2011/12/i/general/kbr-doc.pdf

  Kan een paar kanten op gaan;
  – er gaat helemaal niets gebeuren
  – er komen massale protesten, die mensen moeten allemaal opgesloten kunnen worden
  – nieuwe uitbraak met de vogelvirusstam made in Holland
  – een fijn en prettig onderkomen voor al die nieuwe daklozen
  – detentie voor de slechte nwo’ers en bilderbergjes
  – zomaar voor de lol
  – etc….

  Wat wel grappig is zijn de verbindingen en transportmogelijkheden. Ook de spooksteden in China, en alle andere abnormaliteiten. Dat dit onderdeel van een (nog onzichtbaar) groter plan lijkt mij duidelijk. Gezien de tactiek alles in films weer te geven zou het antwoord daar misschien ergens te vinden zijn? Children of men?

  Wat wel zo is; helaas is gebleken dat de geschiedenis zich tot nu toe herhaalde. Deze gezellige hokken had men ook tijdens het ‘Duitse’ bewind. Men ridiculiseerde toen ook al dit idee, en zo kon het zijn, dat het daar ergens is misgegaan.

  Place your bets…

  1. “gebleken dat de geschiedenis zich tot nu toe herhaalde.”
   mijns inziens door het gebrek de herinnering eraan LEVEND te houden.
   Dit wordt in ‘new-age’ gestimuleerd met het dogma van het nu, waarin het verleden buitenspel gezet wordt in plaats van omvat.

   En niks vergeten en vergeven. Als je vergeet dan ligt herhaling om de hoek.
   En vergeving is iets voor aan het einde van een bewustwordingsproces. Als je bij voorbaat al gaat vergeven, wordt er ook niks geleerd.

  2. @Julius,

   Vergeet niet dat vergeving een geschenk is aan jezelf en niet iets dat je ‘weggeeft’ aan je omgeving. Er kan m.i. niet genoeg vergeven worden…maar inderdaad ‘niet vergeten’ is belangrijk. Dit kent een belangrijke functie. Het is zoals door filosoof Cicero ooit is uitgesproken,

   ‘Niet weten wat er gebeurd is voordat je geboren werd, betekent eeuwig kind blijven!’

  3. @ Burke, zie ook de volgende tekst

   “Mijn genade is voor u genoeg, want Mijn kracht wordt in zwakheid volbracht. Daarom zal ik veel liever roemen in mijn zwakheden, opdat de kracht van Christus in mij komt wonen”

   2 Corinthe 12:9

   Hier wordt mijn inziens de zelfvergeving bedoeld, waarbij we alles mogen accepteren wat zich in ons aandient (niet alleen de lichte, maar ook de donkere kanten van ons eigen ego), zonder daar een oordeel aan te verbinden. Zo voel ik meer en meer dat ik mijn eigen “zwakheden” kan omzetten in “kracht”, waardoor de christus, die in mijn hart (en die van iedereen) woont, meer en meer de ruimte krijgt om zich te ontplooien. Hierdoor zijn we in staat om Meester worden over ons eigen Leven!

  4. Ik las net ook de reactie van Dawn onder punt 12.4. Wat zij daar zegt over “schuld” spreekt mij geweldig aan. We hebben ons vanwege onze “schuld(en)” een systeem in het leven geroepen van zelfkastijding! En alles komt in mijn visie voort uit een collectief schuldgevoel dat diep geworteld is in onze genen, uit een verzonnen verhaal in Genesis over de “zondeval” (Adam en Eva in het paradijs).

  5. Dick,

   Ik denk inderdaad dat die tekst ook betrekking heeft op zelfvergeving. Zelfvergeving, de enige manier om ons te ontworstelen van de dualiteit of het eeuwige veroordeel en het eeuwig maar doorblijven produceren van oordelen, het denken dat met oordelen het duister in de hoek gezet kan worden…Met oordelen lukt ons niet licht te brengen in de duisternis.

   Ik ben allang gestopt met het zoeken naar het meest hoogstwaarschijnlijk oordeel dat bestaat over alles wat IS. Dat bestaat niet. Elk oordeel brengt ons weer een stapje verderweg ipv van dichterbij…

   Maar ja ga dr maar eens aanstaan…Schuld denken zoals de zondeval was in ieder geval een handige stap om ‘ons’ vast te zetten, zodat we onszelf inferieur voelen aan het hogere. Hoe handig bedacht….

   Blijft interessante materie, maar je ervan bewust zijn betekent geenszins dat vergeving inzetten betekent goedkeuren van huidige structuren. Alleen echter door zelfvergeving kunnen we de illusie accepteren en het duister omarmen en dualiteit achter ons laten…Denkt mijn denkgeest. Het unieke pad van een ieder….

 8. “Het verhaal van David Icke afgelopen zaterdag voor de 3e keer gehoord. Ik krijg er geen speld tussen”
  Niet zo gek toch bij een monoloog die urenlang doorgaat…
  David Icke stimuleert mensen niet zozeer tot zelf reflecteren. Hij gedraagt zich m.i. als een soort guru. Check mijn uitgebreide reactie @ http://www.argusoog.org/2010/03/david-icke-complotter-of-realist/
  Met mensen stimuleren tot expressie van eigenheid van de ziel heeft het ook weinig te maken.
  “Het tiende inzicht” Van James Redfield gaat ook over deze dynamiek: het inpassen van negatieve informatie in een wereldbeeld dat je creeert. Geen ontkenning maar juist door levend bewustzijn ervan het eigeluk als stimulans te gebruiken.

  “Ik heb de boeken gelezen van Robin de Ruiter. Met name de 13 satanische bloedlijnen.”
  Ik ook en dacht, is dit het nou, een aantal rijke VS-families. Zeker staan er ook een hoop zaken in die waar zijn maar vergeet niet dat Robin de Ruiter een fundamentalistische Christen is. Dat brengt een bepaalde bril met zich mee. Een nogal gefixeerd beeld.
  Ten eerste denk ik dat China en Rusland ook eigen (soortgelijke) machtsstructuren kennen.
  Daarna kwam ik deze tegen en vond daarin weer een stukje antwoord:
  http://www.argusoog.org/2011/09/website-van-de-maand-augustus-the-real-illuminati-blogspot/
  De term Illuminati is gestolen door families van de oude wereldorde zoals we die hier nu hebben. Die inderdaad een machtsspel spelen, maar dit kunnen ze doem omdat de massa gelooft dat maximaal winstmaken wenselijk is en dat economische groei goed is voor iedereen. Elite en massamens bestaan bij gratie van elkaar.

  De NWO waarover zoveel gesproken wordt is m.i. een concept dat de aandacht nogal afleid van het spel van maximaal winstmaken dat gespeeld wordt EN de vraag of het jouw schuld is:
  http://plakkaattraktaat.blogspot.com/2011/11/staatsschuld.html
  Het is een complottheorie dat bvb de Bilderberggroep zich met de NWO zou bezighouden. Volgens mij is het gewoon een lobbymeeting van mensen met beslissingsmacht uit zogenaamd gescheiden werelden van politiek, grote bedrijfsleven en massamedia. Een eer om er uitgenodigd te worden, het netwerk van kapifalisme is groter dan dat en mensen in dit netwerk verkopen massacommunicatie-apparatuur. Ze staan dus vaker met elkaar in contact maar real-life heeft toevoegende waarfde (voor hen). Laat je dus niet afleiden. Gelukkig beginnen meer mensen te zien dat de misleiding veel groter is dan ze eerst geloofden. Een nieuwe wereldorde is hart nodig, maar je dient er zelf voor te zorgen.

  Het watermantijdperk kan betekenen dat we zelf bewust scheppende godjes en godinnen worden. Al het voorafgaande was ook nodig om dit goed te kunnen doen. Dit synchroniseert wat mij betreft helemaal met het recht op autonomie, zelf de baas over het eigen leven zijn. Anarchie is helaas een bezoedelde term waardoor velen niet weten wat het eigenluk betekent:
  http://www.argusoog.org/2010/03/anarchisme/

 9. En aan de Vlothaven in Amsterdam is ook een FEMA-kamp met een electricteitscentrale ernaast. Je zou kunnen suggereren dat die electriciteitscentrale zou kunnen worden gebruikt om mensenlijken op te stoken (met wat kolen erbij). Of wat dacht u van de RENDAC in Burgum en in Son ??? Daar kun je natuurlijk ook mensenkadavers verwerken en zeggen dat men met de Q-koorts en de vogelgriep alvast heeft geoefend.

  1. Daar bij Burgum meurt het wel verschrikkelijk , zouden ze aan het oefenen zijn met daklozen ?

  2. Here mien tiet. Vroeger woonde ik in Dokkum en nu in Zuid-Friesland. Burgum, als de wind verkeerd staat dan ga je gewoon over je nek!

  3. Dat Fries is zo’n mooi taaltje , ik had een tante Tiet en omke Jouke naar wie ik vernoemd ben , ik ken ut ollejer wol verstin , ken ut net so gut preaten , jer .
   Kan je dat ruiken in Lemmer ? lijkt me stug .

 10. Ik zou elke oude fabriek (vooral met spooraansluiting) maar goed met argusogen bekijken. Pas op hoor. BE AFRAID BE VERY AFRAID !!! (zoals de Britse geheime diensten en achterbakse poppenspelers beweerden)

  1. Neeeeh joh Dawn, dat is allemaal alleen om ons bang te maken, boehoehoe, dat lees ik hieronder in de intellectuele NuJij reacties van Bruut, Krek, KlaasVaak en Silversurfer666 en hoe heten die vaste stamgasten tegenwoordig, ik voel al een hele tijd weinig aandrang om mij nog in een NuJij Discours te mengen, die struisvogel gasten weten toch waar ze over praten, de President wil alleen maar Terroristen voortijdig oppakken, dat zijn wij de brave burgers niet, wij hebben niets te verbergen en de Overheid wil ons alleen maar beschermen tegen Al-CapAida-On, luister nou maar goed naar Papa Obama, hij heeft niets gezegd over Hema kampen..

  2. Amerikaans volksvertegenwoordiger en Congres lid Ron Paul is ondubbelzinnig éénduidig duidelijk over de betekenis van de wet die deze week door President Obama zal worden ondertekend en dus goedgekeurd en actief verklaard..

   Quote:

   ” Speaking with the Alex Jones Show today, Congressman Paul went on the offensive against the bill, which is set to be signed into law by President Obama later this week.

   Section 1031 of the NDAA bill, which itself defines the entirety of the United States as a “battlefield,” allows American citizens to be snatched from the streets, carted off to a foreign detention camp and held indefinitely without trial. The bill states that “any person who has committed a belligerent act” faces indefinite detention, but no trial or evidence has to be presented, the White House merely needs to make the accusation.

   Paul said he saw significance in “the announcement and the arrogance of it all,” making reference to the Obama administration’s claim that it can now assassinate American citizens anywhere in the world and noting that the passage of the NDAA bill is an effort to codify the policy into law.

   “This is a giant step – this should be the biggest news going right now – literally legalizing martial law,” said Paul, noting that the subject did not come up at all in any of the Republican debates. ”

   http://www.infowars.com/ron-paul-defense-bill-establishes-martial-law-in-america/

   Ron Paul: Defense Bill Establishes Martial Law In America!
   http://www.youtube.com/watch?v=Z6pnSHyOG-Y

  3. @Allen.

   Off topic.

   Lees zojuist,dat Iran (door jullie zo opgehemeld in een paar topics),488 mensen heeft geexecuteerd dit jaar .Dat is 3x meer dan vorig jaar.Dtt waren allemaal mensen,die de drugs wet hadden overtreden.Veredr neemt het aantal martelingen sterk toe.Volgens Amnesty Int.Fijn land ,he?

   http://teletekst.nos.nl/gif/137-01.html

 11. Spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space scientific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Dit onderstaande ligt op de politieke Eurotafels
  2 weken geleden is aangenomen, betreffende de onbeperkte mogelijkheden die de staat (VS) is toegekend door haar parlement, om haar burgers op te pakken en hen, ‘wereldwijd, onbeperkt vast te zetten, zonder enige vorm van beschuldiging of proces’.. Geloof jij je ogen nog.. En toch is dát wat de nieuwe ‘National Defense Authorization Act’ wet #S.1867 behelst. Deze wet bevat precies het onderdeel dat deze onbeperkte ‘ingevangenneming’ inhoudt..!

  De armoede stijgt in de VS, corruptie en criminaliteit zullen verder stijgen,…..
  uitzichtloosheid, gevangenissen zullen deze probleem niet oplossen.
  De rijke VS-ers zijn zelf niet meer veilig, pakken ze de ruimte

  ondanks een democratische president Obama?! Er zijn daar nieuwe politieke partijen nodig zoals binnen de Eurozone…..
  dat de Verenigde Staten van Amerika een vol-fascistisch land geworden zijn; dat de grondrechten van iedere Amerikaanse burger zijn vertrapt en weggenomen. Dat Amerikanen hun leven en vrijheid NIET MEER veilig zijn. Het Duitsland van de jaren 1930 komt nog het dichtst bij de situatie zoals die nu in de VS is ontstaan.
  Een vernieuwe Ku Klux Klan of Klu Klux Klan, of KKK genoemd is de benaming van een aantal verschillende geheime blanke organisaties in de Verenigde
  Staten vooral racistisch geweld, tegen strijders voor hun grondwettelijke rechten… op weg naar een volgende VSA-burgeroorlog? Wel zijn er tal van regionale extreemrechtse groeperingen die op de oude KKK geënt zijn. De maatschappelijke en politieke invloed van deze splintergroepen komt terug naar boven op een nieuwe manier!

 12. Zijn die kampen voor of na 21 december 2012? want toen Katriena kwam en zo`n chaos veroorzaakte, staat me al die mensen die op hulp zaten te wachten in dat grote stadion bij, ze zaten tussen de overledenen, dagen achtereen,ziek, zonder behoorlijk water of voeding of medische zorg, waar was Fema toen?uiteindelijk kregen mensen tijdelijke onderkomens,trailerparken met huisvesting, vol met formalhydegas,die dingen waren onbewoonbaar en de mensen werden ziek, een ander ding over die Fema is dat ze maanden geleden alle diepvries maaltijden uit de groothandel wegkaapte en er voor de burger niets te krijgen was, de groothandel kon niets anders doen dan meegeven onder druk van een verordening. En dan nu dit verhaal over het ingebruiknemen van de kampen, ze alvast bemannen, waarschijnlijk is er weer iets op til,wat is het dit keer? pandemie, revolutie, natuurgeweld,oorlog, zal in ieder geval met angst en onderdrukking te maken hebben.

 13. Het Ware Monsterlijke Gezicht van Uw Geliefde Geloften President Obama Mama wordt nu volledig zichtbaar!?
  Wie had dit ook weer nauwkeurig poëtisch voorspeld, die gekke draken sjamaan met de dikke brillen glazen en de ijzeren waren handel om z’n nek van het Moedige Credo ergens in donker Zuid Afrika..
  Aimabele gezonde voeding Gast Host presentator Mike Adams kan er meer over vertellen;

  http://www.youtube.com/watch?v=8703f77WGOQ#!

  http://www.infowars.com/dont-mute-humanity-ndaas-war-on-americans-bill-of-rights/

  Goedemorgen Dawn, ik ben weer geheel onwillekeurig cyber vrijgezel geworden naar het schijnt, hangende ergens tussen hemel en aarde, nu eens ontnuchterd met beide beentjes op de mondiale globale mondaine cyber aarde nedergedaald, ik voelde me net een croupier aan de poker tafel, ze is er plotsklaps met een ander vandoor gegaan geloof ik, zoals gewoonlijk, ik dacht nog midden in het begin van de aanbestedingsfase te vertoeven, en toen ineens gebeurde er iets raars, of misschien dat ik het niet kan volgen, dat zal het wel zijn, heb ik wel vaker, dat ik het niet helemaal kan volgen..

  We hadden het nog over multi talige ghost writer schrijver co schappen en nu ben ik zelf Casper het wilwelveeltegraag spookje tot in den eeuwigheid. Ik moet niet zo veel willen dan willen ze weer wel was het advies.. Willie Wonka Wil Wel Wiebelen Waarheen Waarvoor Waarom (Mieke Telkamp)

  1. De geschiedenis heeft geleerd dat vlak voor een zoveelste Gouvernementele Genocide Golf de wetgeving even wordt aangepast om zo alle wreedheden pro actief te legaliseren..

   Quote:

   ” Once any government “legalizes” the murder of its own citizens, it is inevitably followed by a mass-murder holocaust-style event.

   Tyrants, you see, always like to “legalize” their mass murder before they pull the trigger. Just read the history of Stalin, Hitler, Pol Pot, Mao and others. In every case, they worked diligently to put into place a legal framework for the mass murder that was about to be unleashes on their own citizens. That legal framework looks strikingly similar to Senate Bill 1867, which is about to be passed.

   This also brings to mind the mathematical reality that, statistically speaking, governments are orders of magnitude more deadly than terrorists. While terrorists sometimes success in taking out a few thousand people at a time, governments routinely murder tens of MILLIONS of people.

   It’s called GENOCIDE, and there’s a long and well-documented history of how governments have committed genocide year after year, one nation after another. ”

   Senate wants the military to lock you up without trial
   (De regering wil dat het leger je voor onbepaalde tijd laat opsluiten zonder proces met de mogelijkheid tot volledige vol spectrum marteling…)
   http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/sociopol_bigbrother75.htm

  2. Hyperalert; daar heb je goeie bruggen te pakken! Inderdaad mensen doen nooit iets zomaar, er zit altijd een belang achter zeker bij de grote jongens. Men moet echt wel een blinde zijn om Obama als een normale president te zien, er is niets normaal aan deze ‘role-player’ een perfecte kandidaat om de messiaanse agenda erdoor te drukken.

   Als conspiracy geen conspiracy meer is maar algemeen geaccepteerd wordt moet men uitkijken. Het is niet moeilijk alleen moet je wel scherp blijven en niet inkakken als je al wakker meende te zijn. Het enige wat mij na al die jaren stoort is dat er nergens meer de term aluhoedje nog voorbij komt. Is conspiracy trend geworden of realiteit? Waarom al die moeite eigenlijk nog? Er zijn genoeg waarschuwingen uitgegaan maar er waren maar een handjevol moedig genoeg om het te durven zien waarheen het spoor liep. De schaakstukken staan nu klaar, alles is gereed en wat is er van ons afgenomen? Kostbare tijd, met weinig resultaat. Want waar staan we nu? Is er eigenlijk wel verbetering vraag ik mij af…

   Naja misschien ben ik nu erg negatief dat zal dan wel weer maar ik kan niet de schoonheid zien van het momentele verval. Het verval is overal; de massa zit nog steeds naar Hollands god talent te kijken en het is wel goed zo. Sommige hebben meer dan hun best gedaan en nu is de tijd gewoon op. Laten we hopen op Divide (David) en dat men in 2012 massaal uit hun roes komt. Na al die jaren is het mij duidelijk dat Amerika er alleen maar tijdelijk was om geofferd te worden. Eerst van de United Kingdome naar de United States door naar Isis Ra El. Astrotheologisch enzo, zo de sterrenstanden zo wij. Voor alles is er een tijd; voor komen en voor gaan.

   http://www.argusoog.org/open-brief-aan-mevrouw-von-amsberg/
   Zie reactie over-al 18-12- 11.02 -> I rest my case 😉

 14. Dit soort berichten hoor ik al jaren. Het kan me niks schelen. Gewoon bij de dag leven. Als men zich zoiets laat overkomen dan hebben mensen het haast verdiend omdat ze te mak zijn om er wat aan te doen. Bovendien wordt het na de grote slachtring wat rsutiger en dat is ook heel wat waard. Bij velen is er wel het besef dat er veel te veel hebzuchtige zelfingenomen klootzakken rondlopen. Als je de mensen leert kennen ga je van de dieren houden.

 15. Ok!?, er staan dus nieuwe gaskamers klaar en er gaat een nieuwe holocaust komen. De vraag is nu alleen voor welke mensen zijn deze kampen bedoeld? Het gonst hier van een nieuwe wereld orde en dat oa Christenen opgepakt gaat worden. Nu vraag ik mij alleen af, gezien het feit dat de Amerikaanse regering vergeven is van Christenen, dat deze regering werkelijk klakkeloos meewerkt aan hun eigen ondergang? Wat mij logischer lijkt met al die integratie wetten is dat al die islamitische “vluchtelingen” die massaal het westen aandoen voor hun lebensraum, linea recta een enkeltje FEMA krijgen. Of nie?

 16. Het is onderhand toch wel bekend dat Alex Jones een shill is. Halve waarheden vermengd met volle leugens is de modus operandi van hem en anderen zoals hij. Volgens het pricipe van ‘follow the money’ is redelijk duidelijk te achterhalen wat de agenda van Jones is.

  Is Wanttoknow ook een ‘Klaas Vaak Show’?

  N.B. Deze reactie hoeft niet geplaatst te worden, onder welk mom dan ook, maar het wel of niet plaatsen zegt mij dan genoeg.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.