Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Bestaat reïncarnatie écht?


Té mooi om hier op de site niet te vermelden en je de mogelijkheid te bieden om dit interview te zien; want daar gaat het om. Een prachtig gesprek tussen 2 Peters.. De auteur die hier wordt bevraagd door de andere.. Peter den Haring is auteur van ‘Dikke Hans, bestaat reïncarnatie écht?’, waarin hij verslag doet van zijn bijzondere rvaringen uit zijn reïncarnatie-therapie. Een boek met losse verhalen, dat we je van harte aan kunnen raden, om -bijv. op vakantie- eens heerlijk te lezen.

Maar wie is die Peter den Haring..? Een mooi interview door de ‘andere auteur’, Peter Toonen. Ga er eens rustig voor zitten, want het is écht de moeite waard. 2 Bijzondere mensen, die elkaar informeren en bevragen. Tot je dienst.
Wil je meer info over het boek ‘Dikke Hans’..? Dan even HIER klikken, voor het artikel dat we eraan wijdden.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.