Advertentie

Hoe Fauci al wist van HCQ in.. 2005..!


Zelden hebben wij een glad-gemanierd persoon gezien, een regelrechte witte-boorden-crimineel, die zó onwaarschijnlijk gehaaid bezig is met het uitvoeren van een dubbele agenda, als de Amerikaanse dr. Anthony Fauci. De man is als een gladde aal, ongrijpbaar. Een man die controversiële uitspraken doet, maar zelden op zijn foutieve uitspraken terugkomt, noch wordt ondervraagd door de pers.

Het onderstaande verhaal is wéér een voorbeeld van de wijze waarop deze Fauci te werk gaat. Het uiterst effectieve Corona-medicijn Hydro-Chloroquine (HCQ) werd uiterst geraffineerd door deze gezondheidsautoriteit geblokt begin dit jaar. Er werd geen reden opgegeven, noch nader onderzoek ingesteld, naar het bijna 100 jaar oude medicijn..! Waarom moeten alle ogen op het magische vaccin gericht worden..?

Ligt dat al klaar, omdat het anders té snel op de markt gebracht zou gaan worden en het spel daarmee zou verraden..? Moet in afwachting van dit vaccin, elk ander mogelijk medicijn worden geweerd..? We houden rekening met de meest bizarre agenda’s. Maar dat deze Fauci nogmaals bezig is, een dergelijke agenda uit te voeren, is meer dan duidelijk.

En de reden dat Trump deze nationale, leidende gezondheidsbureaucraat in zijn buurt houdt, is duidelijk. Zijn vijand nabij houden, zodat hij hem zeer nauw kan volgen. (Van ‘Godfather’-auteur Mario Puzo: ‘Houd je vrienden dichtbij, maar je vijanden dichterbij’.)

We raden je aan, ná het artikel, ook daaronder te kijken naar de YouTubes met interviews en informatie, die het hele Fauci-verhaal nóg verder zullen bekrachtigen! Klokkenluiders kunnen het niet meer aanzien en verenigen zich. Deze man, de leider van het praktische beleid, deugt voor geen meter.

Er is -evenals over Bill Gates en WHO-topman Tedros- veel te vinden over de strapatsen die deze Fauci heeft uitgehaald. We zullen regelmatig zijn doen-en-laten over het voetlicht brengen, en dan met name natuurlijk het deel, dat voor Fauci in het donker dient te blijven. Maar waarvan de essentie niet achter gehouden KAN worden.

 

x

x

Niemand had hoeven sterven..

Fauci wist al in 2005 van EFFECTIEF HCQ…!

2020 © WantToKnow.nl/be

x

Dr. Anthony Fauci, wiens ‘deskundige’ advies aan president Trump, heeft geleid tot de volledige uitschakeling van de grootste economische motor in de wereldgeschiedenis, weet sinds 2005 dat chloroquine een effectieve remmer van coronavirussen is. Hoe wist hij dit? Door onderzoek van de Nationale Instituten voor Gezondheid, waarvan hij zelf directeur is! In verband met de toenmalige SARS-uitbraak – veroorzaakt door een coronavirus dat SARS- CoV wordt genoemd – heeft het NIH onderzoek gedaan naar chloroquine. En… geconcludeerd dat het effectief was om het SARS-coronavirus in zijn sporen te stoppen.

De COVID-19 bug is eveneens een coronavirus met het label SARS-CoV-2. Hoewel het niet precies hetzelfde virus is als SARS-CoV-1, is het genetisch verwant aan het virus en deelt het 79% van zijn genoom, zoals de naam SARS-CoV-2 suggereert. Ze gebruiken allebei dezelfde gastheercelreceptor, die virussen gebruiken om toegang te krijgen tot de cel en het slachtoffer te besmetten.

De Virology Journal ia het officiële publicatie-kanaal van Dr Fauci’s ‘National Institutes of Health’. Daarin werd op 22 augustus 2005 gepubliceerd, in een -wat nu een blockbuster artikel is!!- , onder het kopje ‘Chloroquine is een krachtige remmer van SARS coronavirus infectie en verspreiding’. In het artikel, schrijven de onderzoekers:

“We melden…dat chloroquine sterke antivirale effecten heeft op SARS-CoV infectie van primatencellen. Deze remmende effecten worden waargenomen wanneer de cellen worden behandeld met het medicijn, hetzij voor of na blootstelling aan het virus, wat zowel profylactisch als therapeutisch voordeel suggereert”.

HCQ functioneert
als geneesmiddel zowel als vaccin. MAARR..
Links- of rechtsom, de wereldbevolking dient massaal het vaccin te gaan nemen.
Een ander geneesmiddel is NIET interessant voor de uiterst dubieuze ‘leiders’ van de uit te vouwen geheime ‘gezondheidsagenda’..!

Dit betekent natuurlijk dat Dr. Fauci al zeker 15 jaar weet, dat chloroquine en het nog mildere derivaat hydroxychloroquine (HCQ), niet alleen een huidig geval van coronavirus (’therapeutisch’) zal behandelen, maar ook toekomstige gevallen kán en zál voorkomen (‘profylactisch’). HCQ functioneert dus zowel als een geneesmiddel als als een vaccin. Met andere woorden, het is een wondermiddel voor coronavirus.

Of zoals deze man van de dubbele agenda, dr Fauci’s NIH in 2005 zei: “Concentraties van 10 μM worden volledig teniet gedaan bij een SARS-CoV infectie.” Fauci’s onderzoekers voegen toe, “Chloroquine kan effectief de vestiging van de infectie en de verspreiding van SARS-CoV verminderen.”

Conclusies keihard bevestigd door Frans onderzoek..!
Didier Raoult, de Franse Anthony Fauci, liet op 25 februari weten, op basis van spectaculair succes met HCQ voor de behandeling van slachtoffers van SARS-CoV-2, dat ‘het spel voorbij is voor het coronavirus’. Hij en een team van onderzoekers, meldden dat het gebruik van HCQ, toegediend met zowel azithromycine, als zink maar liefst 79 van 80 patiënten met slechts ‘zeldzame en minder belangrijke’ bijwerkingen genas. De onderzoekers schrijven:

“Tot slot, bevestigen we de doeltreffendheid van hydroxychloroquine geassocieerd met azithromycine in de behandeling van COVID-19 en zijn potentiële doeltreffendheid in de vroege aantasting van de besmettelijkheid”.

De veel geciteerd en gepubliceerde VA-studie, die beweerde aan te tonen dat HCQ niet-effectief was, toonde echter niets van die niet-effectievev aard aan. HCQ werd niet toegediend totdat de patiënten virtueel op hun sterfbed lagen, terwijl onderzoek overduidelijk aangeeft, dat het moet worden voorgeschreven zodra de symptomen zichtbaar zijn. Van alle kanten ligt het werkzame, effectieve middel HCQ onder druk.

Bovendien werd HCQ toegediend zonder azithromycine en zink, die de cocktail vormen die het uiterst effectief maakt. Risicopatiënten moeten de HCQ-cocktail bij het eerste teken van de symptomen ontvangen, waardoor de levens van veel, heel veel patiënten gered worden. Mensen, die anders mogelijk in een zwaar traject terecht zouden komen, met mogelijke de dood tot gevolg..! Er is dus GEEN enkele reden, dit middel niet te omarmen als preventief middel!

De dubieuze schreeuwlelijk, gouverneur Cuomo..
Maar op grond waarvan, verbood gouverneur Andrew Cuomo dan het gebruik van HCQ in de hele staat New York op 6 maart..? Andere Democratische gouverneurs van Nevada en Michigan volgden al snel zijn voorbeeld, en tegen 28 maart was het hele land in de ban van de gevangenschap rondom het verboden geneesmiddel. Er gebeurde niets met betrekking tot het gebruik van HCQ in de VS.!

Tot 20 maart, toen president Trump zijn poot strak hield en erop aandrong dat de FDA zou overwegen HCQ toe te staan, voor off-label gebruik om SARS-CoV-2 te behandelen. Op 23 maart meldde Dr. Vladimir Zelenko dat hij ongeveer 500 coronaviruspatiënten met HCQ had behandeld en een verbazingwekkend succespercentage van 100% had gezien. Dat is niet het ‘anekdotische’ bewijs waar Dr. Fauci naar lacht, maar de werkelijke resultaten, met echte patiënten in een klinische omgeving. Dit zegt Dr. Zelenko hierover:

“In korte tijd heeft mijn team ongeveer 350 patiënten in Kiryas Joel behandeld en nog eens 150 patiënten in andere gebieden van New York, met het bovenstaande schema. Van deze groep en de informatie die mij door de aangesloten medische teams is verstrekt, hebben we NUL sterfgevallen, NUL ziekenhuisopnames en NUL intubaties gehad.

Bovendien heb ik geen andere negatieve bijwerkingen gehoord dan ongeveer 10% van de patiënten met tijdelijke misselijkheid en diarree. Als je dit landelijk schaalt, zal de economie veel sneller herstellen; het land zal weer opengaan. En laat me je nóg een heel essentieel punt vertellen:

Deze behandeling kost ongeveer US$ 20,- en dat is heel belangrijk, omdat je dat landelijk kunt opschalen. Als elke behandeling US$ 20.000 dollar zou kosten, is dat niet zo goed mogelijk vanzelfsprekend. Het enige wat ik doe, is oude, beschikbare medicijnen, die we kennen, opnieuw gebruiken in een unieke combinatie in een ambulante omgeving.”

Het succesverhaal van HCQ is een blijvend FEIT. Niet alleen onze Nederlandse huisarts Rob Edens getuigt hiervan, of dr. Zelenko, die je in het artikel tegenkomt, maar volgens deze melding van New York Post, blijkt er uit een onderzoek van ruim 6.000 artsen in 30 landen, een goedkeuringspercentage van 37% uit te komen, voor HCQ

De vragen die hieruit tevoorschijn komen, zijn fundamenteel verontrustend.
Als Dr. Fauci al sinds 2005 op de hoogte is van de effectiviteit van HCQ, waarom wordt het dan niet direct na het optreden van de symptomen toegediend, zoals Dr. Vladimir Zelenko dat heeft gedaan? Dan zou er misschien niemand zijn gestorven en zou er niemand zijn opgesloten, behalve de zieken, voor wie een quarantaine in de eerste plaats bedoeld is.

Kijk naar dit korte interview met dr. Zelenko en Del Bigtree

Om Jezus te parafraseren, het is niet de gezonde, die HCQ nodig heeft, maar de zieken. En direct nodig bij de eerste tekenen van symptomen. Terwijl de regressieve gezondheidsinstelling wil dat de HCQ-cocktail pas laat in het verloop van de infectie wordt toegediend, is dat vanuit medisch oogpunt simpelweg heel dom! Of zoals een dokter het verwoordt:

“Als dokter, ben ik absoluut verbijsterd over dit verhaal. Ik kan geen enkele besmettelijke aandoening bedenken – bacterieel, schimmel of viraal – waarbij de beste medische behandeling is om het gebruik van een antibacteriële, anti-schimmel of anti-virale behandeling uit te stellen tot de infectie vergevorderd is”.

Dus waarom heeft Dr. Fauci HCQ bij elke beurt geminimaliseerd en ontslagen? In plaats van dit geneesmiddel continue van de wagen te duwen? Hij startte zelfs geen klinische proeven met HCQ tot 9 april, tegen die tijd waren 33.000 mensen gestorven. Er komt zelfs geen fatsoenlijke verklaring hiervoor..!

Dit kan de reden zijn: “Chloroquine, een relatief veilig, effectief en goedkoop medicijn voor de behandeling van vele menselijke ziekten… is effectief in het remmen van de infectie en de verspreiding van SARS CoV.” Dat is het probleem: het is veilig, zéér goedkoop en het werkt..! Met andere woorden, er is niets sexy of avant-gardistisch aan HCQ. En wist je dat het al sinds 1934 bestaat?

Gezien de menselijke aard is het mogelijk, zelfs waarschijnlijk, dat degenen die de eenhoorn van een coronavirusvaccin achterna zitten, dit doen om andere redenen dan de menselijke gezondheid.. Een verborgen agenda uitvoeren; maar ik kan niet in iemands hart kijken, en kan niet veronderstellen dat ik hun motieven ken, maar aan de andere kant erkent de menselijke natuur, dat er geen glorie zit in het pushen van HCQ, en niemand gaat iets over hem vernoemd krijgen in de geschiedenisboeken als hij HCQ promoot. Als het daar al om gaat..!

Het poliovaccin werd ontwikkeld door Jonas Salk in 1954, en dat staat nog steeds bekend als het ‘Salk vaccin’. Maar er komt geen ‘Fauci-vaccin’ natuurlijk, wanneer HCQ het simpele antwoord is op het opgeblazen probleem. Dus terwijl Dr. Fauci de HCQ in de gaten houdt, redden Dr. Raoult en Dr. Zelensky levens voor US$ 20,- per stuk. Misschien moeten we meer tijd besteden aan het luisteren naar hen. In plaats van naar ‘slim-sluwe’ bureaucraten die de Talking Snake Media voorgeschoteld krijgen.

De onzichtbare macht van deze 3 ‘gezondheidsautoriteiten’, maar vooral hun ONZICHTBARE AGENDA(‘s) nopen niet alleen tot voorzichtigheid, maar zouden wereldwijd voor een massaal ‘ontwaken’ aanleiding moeten geven..!

Dr. Fauci wordt door de media-incrowd beschouwd als het wijze Orakel van Delphi. De hele natie hangt aan zijn lippen. Maar als er niemand sterft en niemand wordt opgesloten, vervaagt zijn 15-minuten-roem naar nul. Heel weinig mensen zullen niet worden beïnvloed door dat vooruitzicht, zeker niet als het gemakkelijk is om de aandacht van het publiek vast te houden, door de paniek te blijven voeden.

Men mag niet vergeten dat er geen geld zit in HCQ voor Big Pharma omdat HCQ een generiek middel is geworden, dat zó goedkoop geproduceerd kan worden, dat er maar weinig winstmarge in zit. Aan de andere kant zal de betaaldag voor een vaccin letterlijk buiten alle begrip vallen. Wie weet wat voor soort druk achter de schermen wordt uitgeoefend op Fauci en anderen in de gezondheidszorg? Door het monster van Big Pharma..

Maar dit is de zichtbare kant van de medaille voor Fauci
Er is een monsterlijk reputatierisico aanwezig, voor degenen die een behandeling wegwuiven, die vanaf het begin gebruikt had kunnen worden. Zelfs op 15 februari, toen Dr. Fauci zei dat het risico van het Coronavirus ‘minuscuul’ was. Hoeveel levens hadden er gered kunnen worden als de bureaucratische hoofden van de multi-miljarden dollar-kostende gezondheidszorg, vanaf de eerste dag hadden gepleit voor de HCQ-behandeling? We zullen het nooit weten.

In plaats daarvan is hun advies gevaarlijk en dodelijk geweest in elke zin van het woord. Op een dag – misschien zelfs op heel korte termijn- zullen we in staat zijn om de individuen te identificeren die de kennis en expertise hadden om een wereldwijd verschil te maken, maar die hun neus ophaalden voor de oplossing, die begin dit jaar al het verschil in de wereld had kunnen maken.

* * *

* * *

Het verhaal is nog niet af..

Inmiddels zijn er cijfers boven water gekomen, van het aantal COVID-doden in New York City, die vrágen, zelfs schreeuwen om nader onderzoek.. De grote vraag in de ‘Current Criminal CoVid Conspiracy’ is wat er in New York City is gebeurd rondom de COVID-uitbraak? Waarom waren de kansen om dáár te sterven aan Fauci’s-fraude maar liefst 70x groter in NYC dan in de rest van de wereld.

En nee dat is geen typfout. Het cijfer ligt daar dus 70x hoger! De bevolking in NewYorkCity ligt op zo’n 0,1% van de hele wereldbevolking, maar er zijn maar liefst 7% van alle CoVid-sterfgevallen in de wereld…!

Er is een antwoord op deze belangrijke vraag en op een dag zal de wereld de waarheid kennen. Luister naar dit diepte-interview met klokkenluider Erin Marie Olszewski RN. Zij leidt een beweging van verpleegkundigen en ander medisch personeel, die de keiharde feiten naar voren wil brengen, over de manier waarop CoVid-patiënten werden behandeld in openbare ziekenhuizen in New York City en elders. (Helaas zijn we niet in staat dit verhaal/video te vertalen/ondertitelen.)

 

2 gedachten over “Hoe Fauci al wist van HCQ in.. 2005..!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.