Advertentie

‘Jonge terroristen’ door MI5 en MI6 gedwongen..?!?


Onze wereld is vol illusies; we worden gemanipuleerd, waar we bij staan; de Illuminatie-illusionisten halen de ene na de andere ‘realiteits-verkrachting’ uit, recht onder onze neuzen.. En natuurlijk gaat het allemaal over angst. Die ‘Warrrrrr on Terrrrooorrrr’ gaat erom, dat wij in angst en beven achterblijven. Dat wij niet in staat zijn, noch komen, om in ons hoogste goed te gaan staan. Namelijk de liefdevolle essentie die we als mens-scheppers zijn. Deze wereld kent geen tekorten, die zijn gecreëerd, niet in de laatste plaats door.. geld. Maar door die tekorten ontstaat ‘doodsangst’ in allerlei vormen, van lichte, nauwelijks te ontwaren vormen, tot regelrechte doodsangst, wanneer het gaat om overleven.

Umar Farouk Abdulmutallab, de vermeende ‘ondergoed-bom-terrorist’.. Ziet u de haatdragende vlammen in de ogen van deze 24-jarige, extreme terrorist.. Nee?? Nou, da’s mooi, want wij zien ze ook niet..! Wat wel opvalt, is dat deze jongen NAADLOOS past in het profiel van ‘extreem-Islamitische-jonge-mannendaders-bereid-om-hun-leven-te-geven’. (klik voor artikel waarin de krachten achter deze ‘marionet’ zichtbaar worden!)

Overleven is zaak, nu massaal PLOTSELING in enkele decennia, de wereld wordt overgoten met ‘Moslim-terrorisme’.. En zoals het Joodse gedachtegoed is gestolen door Zionisten, is ook de Islam inmiddels gebruikt als ‘zwart schaap’ voor vele, zo niet alle ‘laffe-aanslagen-op-onschuldigen’ in de wereld. Dat zou allemaal ten faveure zijn van extreme islamieten, die niets anders heilig is, dan de wereld veroveren en ‘hun’ godsdienst de enige te laten zijn.

Ons rest niets anders, en zeker niet op deze plaats, op deze site, dan informatie aanreiken, op basis waarvan je achter de oren krabt en zegt: ‘Jongens, we worden in de zeik genomen’, ‘We worden besodemietert waar we bij staan’..

Een oorlog tegen het extreme islamitische gedachtegoed, alsof we 1000 jaar terug zijn gegaan en opnieuw de Moren dienen te verslaan en Kruistochten dienen te organiseren, om het Heilige Land te bevrijden.. OF….. OF… Worden we een rad voor ogen gedraaid, waarbij we dienen te geloven dat dit extreem-islamitische denken volledig uit de klauw is gelopen.

Natuurlijk bestaat dit extreme stromingen binnen de Islam, maar hoe groot is deze groep..? En wil je ons wijsmaken, dat een club Arabieren, met een leider op ’n ezeltje in de bergen van Afghanistan, met een laptop op schoot, in staat is aanslagen uit te voeren in het hart van de Verenigde Staten..? Zoals met 9/11 gebeurde? Dat deze alcohol-drinkende, nachtclubbezoekende Saudi-Arabiërs, de ‘officiële’ daders achter de aanslagen, een van de meest geavanceerde legers in de wereld verslaan, doordat die ’toevallig’ bezig waren met ‘oefeningen’ op zee..?

85 Mensen stierven op 2-8-1980, bij de bomaanslag op het station in Bologna. Door velen erkend als aanslag door NAVO’s Gladio-operatie. Het was de bedoeling dat de extreem-linkse ‘Rode Brigades’  de schuld in de schoenen zouden krijgen. Maar al snel bleken er ultra-rechtse elementen bij de daders te vinden te zijn. 2 Italiaanse geheime agenten en ‘meneer’ Licio Gelli, het hoofd van de bedenkelijk VrijMetselaarsloge ‘P2’, werden juridisch veroordeeld voor deze aanslag.

Jongens en meisjes, let op. We worden besodemietert waar we bij staan. Waar dit artikel in dat verband over gaat, is over het rekruteren van jonge, ‘extreem-militante-doorgeslagen-extremisten’, zodat je kunt zien, wat voor patroon er CONTINUE sprake is. Of het nou gaat om de aanslag in Boston, waar 2 jongens, broers, de aanslagen zouden hebben gepleegd, of dat het gaat om de jongens die op 7 juli 2005 (777) in Londen de metrostellen zouden hebben opgeblazen. Of het nou gaat om de hierboven getoonde schurk, de ‘underwear-bomber’, of we praten over de aanslag in Manchester.. Allemaal dezelfde ‘same-old-story’.. Of is dat ook toeval?

Of zijn deze jonge jongens ‘niet wijs genoeg en wordt ze aangepraat dat ze 9 maagden krijgen, als ze zichzelf opblazen’….?? Probeer met een open mind het volgende verhaal te lezen en DURF te geloven dat er een andere, werkelijke werkelijkheid, ACHTER deze smerige, moorddadige goocheltruuks zit… Eén ding nog, tot slot van deze inleiding.. Als leden van CIA en NAVO-geheime-genootschappen onder de naam GLADIO, het station in Bologna opblazen, om rotzooi te trappen en de schuld bij extreem-communisten neer te leggen, denk je dan, dat waar we nu naar kijken en ‘Ahhh’ en ‘Ohhh’ over roepen, NIET in elkaar gezet kan zijn..?

En ja, dat noemen we dan een valse-vlag-operatie; het is daarbij de bedoeling dat onschuldigen als schuldigen worden aangewezen.. Jongen jongens bijvoorbeeld, die de WERKELIJKE DADER(S) achter aanslagen zouden kunnen ‘ronselen’ om mee te doen aan ‘oefeningen’ bijvoorbeeld.. Jongens die verteld werd, dat ze bepaalde routes dienen te lopen en onderweg instructies krijgen. Jongens die een rugzak mee dienen te nemen die leeg is, maar dan wel langs plekken dienen te komen, zoals in een bepáálde metrovoertuig dienen te stappen… Kun je de puzzelstukjes in elkaar leggen.. Er is in het kader van Manchester EN in het kader van dit verhaal, weer eenzelfde verhaal te melden..

AANVULLENDE INFO

Kort nadat dit artikel werd gepubliceerd, werd opnieuw een aanslag gepleegd in Londen. Kort ná de aanslag geeft de commissaris van politie een verklaring, die voor de mensen die luisteren en HOREN, een boodschap bevat, die bewust door deze man in camouflage is verpakt.. We laten de duiding van dit bericht (zie afbeelding Teletekst hieronder) graag ter duiding voor jou.

 

* * *

 

x

x

‘Jonge terroristen’ door MI5 en MI6 gedwongen..?!?

2017 © WantToKnow.nl/be

x

De ergste aanslag binnen het Verenigd Koninkrijk, sinds 2005. Dát was de aanslag officieel, die vorige maandag, 22 mei werd gepleegd, tijdens een popconcert in Manchester. Sinds die tijd is het voer-voor-nieuwskanalen, in al zijn verschillende perspectieven; of je het nu benaderd vanuit de popster Ariana Grande, die het concert gaf, of dat je bekijkt vanuit de beveiliging, de organisatie, de reacties van overheid, de oefening die 2 weken ervoor plaatsvond en PRECIES hetzelfde scenario afspeelde, of vanuit de dader of daders. Dit artikel gaat over de dader of daders en hun bizarre relatie met de Britse geheime diensten..! Geloof het of niet..

Over de jonge Engelsman, de ’terrorist’ Albedi uit Manchester, die werd ‘gepamperd’ door de Britse geheime diensten..! Nieuwe informatie toont aan, dat deze jongeman gelinkt is met een Libische organisatie, die in het verleden is ondersteund door Britse geheime diensten. Een FEIT, dat door veel MSM wordt gedonkeremaand. Ondanks hun intense coverage van deze gebeurtenis..

De uiterst kritische commentaren uit de hele wereld, rondom de aanslag tijdens het Manchester-popconcert, blijken steeds meer het nieuws te halen. Vooral over de vermeende dader komt materiaal naar boven, dat voor de media aanleiding is kleine en grote vraagtekens te zetten bij de hele zaak. Toevalligheden dieexact duiden op een relatie tussen deze vermeende dader en de Britse geheime dienst. Hoe kan deze man een radicale, doorgeslagen, zelfmoord-terrorist zijn, EN volledig door MI5 en MI6 in het ‘snotje is gehouden’…? De in Engeland geboren Salman Abedi, is kennelijk de man die als terrorist wordt uitverkoren door krachten-achter-de-schermen..

Wie is deze Albedi eigenlijk?
Salman Abedi werd in 1994 in Manchester geboren als kind in een gezin van minimaal 4 kinderen en groeide op in een omgeving van Islamitische jihad-contacten. Zijn vader was een prominent lid van de ‘Libyan Islamic Fighting Group’ (LIFG), die zo’n 10 jaar geleden werd verbannen in het VK. Deze groep stond bekend als ‘anti-Gadaffi’-strijders. 2 Andere broers van Salman Abedi, Ismael en Hashem werden kort na de aanslag ook als ‘verdachten’ aangewezen. Ismael werd gearresteerd en wordt nog vastgehouden door de Engelse politie.Hashem de jongste broer (20), werd gearresteerd in Tripoli, op verdenking van mede-plichtigheid en het voorbereiden van een aanslag in Libië.

De gladde Tony Blair in zijn rol als ‘Judas’ bij zijn bezoek aan Muhammar Gadaffi. Een paar jaar later kreeg de Libische leider een mes in de rug, afkomstig uit hetzelfde Verenigd Koninkrijk van Blair..!

In dezelfde straat waar de broers wonen, woonde een ander LIFG-lid, ene Abd al-Baset Azzouz, die in 2011 in een Al-Qaeda-trainingskamp gewerkt zou hebben, waarbij hij rekruten geleerd zou hebben, hoe bommen te fabriceren. Salman Abedi heeft zich kennelijk, gedurende zijn tienerjaren, niet geïnteresserd in zijn geloof en zijn Islamitische wortels, aldus sommige media.. Door vrienden wordt hij omschreven als een typische teenager, die fan is van Manchester United en net als veel Engelse jongeren, van drinken, feesten en roken van marihuana houdt. Vanwege zijn grote oren, werd hij door vrienden ‘Dumbo’ genoemd.

DUS.. Extremisten die ‘lekker hun gang mochten gaan’..? Kennelijk..!
Enkele media-rapportages HIER) tonen aan, dat de ‘geradicaliseerde extremist’, Libische familiebanden heeft en dáár, in Libië, zijn extremistische scholing zou hebben gehad. Inderdaad, het Libië dat haar leider vermoord zag door Engelse, Amerikaanse en Franse legers, onder de vlag van NATO. Dát was nét iets teveel strijdkracht voor de Libische leider Mohammar Gaddafi. En hoewel veel media-kanalen uiterst karig gerapporteerd hebben over de rol van het Verenigd Koninkrijk in deze laffe en regelrechte piraterij in 2011, is deze de oorzaak van de huidige chaos in Libië.

Dáár waar altijd gesproken wordt over ‘opstandelingen’ of ‘separatisten’, spreken we vaak over een groep rechts-radicale jongeren, huurlingen vaak, die worden ingezet om een land murw te maken om de regering te laten vallen. Zoals dat gebeurde in Libië en men nu van plan is in Syrië. Een camouflagemantel, waarachter de krachten-achter-de-schermen hun ‘officieuze’ smerige moordpartijen kunnen plannen. Natuurlijk dienen deze landen dan voor fondsen te zorgen en wapens. Natuurlijk is dan Al-Qaeda EN ISIS een product van deze regeringen..! En de genoemde LIFG is daar natuurlijk geen uitzonder op.. Allemaal voortbordurend overigens op het sluwe masterplan met de evenzo sluwe titel van professor Gene Sharp… (zie afbeelding en HIER)

Banden tussen MI5 en LIFG gaan tientallen jaren terug..!
Toen de door het Westen georchestreerde opstand in Libië begon, in 2011, gingen Abedi en zijn vader, Ramadan Abedi, naar Libië, op verzoek van het LIFG. Op dat moment, toen Gadaffi dus het veld diende te ruimen, kwam de Britse MI5 in actie, door een ‘rattenlijn’ te openen,  die ervoor moest zorgen, dat Libische ‘vluchtelingen’ naar Libië werden vervoerd, om te vechten in de frontlinies in Tripoli en elders.

Zoals gerapporteerd door ‘Middel East Eye’ (HIER), gebruikte MI5 daarvoor een ‘open deur’-politiek, die Brits-Libische vluchtelingen toestond, naar Libië te reizen. Ondanks het gegeven, dat deze rechts-extremen, ook aanslagen in Engeland zouden kunnen (helpen) plegen.. Een van de leden van LIFG stond zelfs onder huisarrest, maar mocht naar Libië strijden, na contacten met MI5..

Volgens klokkenluider David Shayler van MI5 (HIER), heeft deze geheime dienst zélf aan de wieg gestaan van deze organisatie en voor fondsen (en bewapening) gezorgd. Niet zo vreemd nu er steeds meer berichten komen, dat ook ISIS niets anders is dan een georchestreerde ‘radicale-moslim’-beweging, gefinancierd door de Zionistische krachten in Israël en de VS, en uitgevoerd door de CIA.. Het doel van de oprichting van een dergelijke organisatie is natuurlijk ZELF BUITEN SCHOT blijven en ‘anderen’ de vuile was laten doen..!

Vechthonden in een kooi houden en loslaten als je ze nodig hebt..?
Volgens de Engelse krant ‘The Telegraph’ zou ‘een groep Gadaffi-dissidenten, die lid zijn van de verboden ‘Libyan Islamic Fighting Group’, in de buurt van de familie Abedi wonen, in Whalley Range in Manchester. (HIER) Onder hen was Abd al-Baset Azzouz, die uit Groot Britannië vertrok, om een terroristisch netwerk te leiden in Libië, dat wordt geleid door Ayman al-Zawahiri, de opvolger van Osama bin Laden bij Al Qaiada..

En ja, je hebt het goed: dit doet het vermoeden reizen, of je kunt ook gewoon zeggen: ‘dit toont keihard aan’, dat de overheid in het VK MET OPZET EN MET VOORBEDACHTE RADE terroristen die zelfs met Al-Qaiada zijn gelieerd, binnen haar grenzen ‘houdt’. En ja, dit brengt natuurlijk een volgende simpele conclusie naar voren: Het standpunt van de overheid inzake terroristische elementen in het VK, is officieel ANDERS dan het standpunt achter de schermen.. Aangezien het FEIT dat de banden van deze mannen en het LIFG nauwelijks meer als ‘geheim’ kunnen worden geclassificeerd.

Het logo van MI5, de Britse geheime dienst. Vergelijkbaar met FBI en CIA in de VS.

Maar natuurlijk staat het VK daarin niet alleen.. Het is de voor-alle-revoluties-uitlopende VS-senator, de havik John McCain die deze groep in Libië opzocht, en hen verzekerde dat zij geen terroristen waren, maar patriotten..! En het ging nog verder: in 2015 werd het LIFG zelfs van de lijst met terroristische organisaties gehaald in de VS..! Met goedkeuring kennelijk van Barrack Obama..

Een paar jaar gelden werd Samuel Abedi aangegeven door enkele insiders bij de Britse autoriteiten, toen hij zijn steun voor zelfmoordcommando-acties had uitgesproken. Of dit werkelijk zo is, is nog maar de vraag. Het kan simpelweg een ‘move’ zijn van de geheime diensten, om in ieder geval iets van terrorisme-reputatie op zijn naam te zetten.. Want de overheid kwam NIET in actie; sterker nog, hij mocht vrij naar Libië reizen, terwijl hij bekend stond als ‘potentieel terrorist’..

Het is, voor degen die kijkt en ZIET, een simpele puzzel..
Dus, de vraag is wát de Britse overheid allemaal wist over Abedi en hoe lang ze dit al wisten. Was het de bedoeling om, zoals het maar al te vaak gaat, deze man als ‘informant’ te bestempelen en hem daarom zoveel ‘vrijheid’ te gunnen..? Zulke acties van de Britse inlichtingendiensten zijn nauwelijks bekend. Maar kijk ook eens naar de illustratie hieronder. Het verhaal is duidelijk, met referte aan ons eerdere artikel, waaruit keihard blijkt dat de Britse en Amerikaanse geheime diensten KEIHARDE spelletjes spelen met deze jongemannen, die nog maar nauwelijks de puberteit zijn ontgroeid en nu al (zie de foto bovenaan de inleiding) in staat zouden zijn een doortrapt terroristische aanslag te plegen..?? (HIER)

Of moeten we een citaat als extra puzzelstukje aan je laten zien, om het grotere plaatje te zien. Revoluties, zoals in Libië, Egypte, Syrië en Oekraïne, zijn -via de methode Gene Sharp- nauwkeurig en zorgvuldig voorbereid. Getuige ook de uitspraak van Ivan Marovic, in de documentaire ‘De revolutie-professionals’. Hij is instructeur van de organisatie met de tranen-trekkende naam CANVAS, (Center for Applied NonViolent Action and Strategies – Servië). Zij werken volgens de methode-Sharp, die het Amerikaans-Zionistische imperialisme, het ‘geweldloos-masker’ heeft gegeven, als camouflage voor precies dezelfde imperialistische politiek..!

“Revoluties lijken vaak spontaan te ontstaan. Het lijkt erop alsof de burgers ineens de straat opgingen. Maar het is het werk van maanden en soms jaren van voorbereiding. Het is erg saai, totdat je een zeker punt bereikt. Dan worden massademonstraties georganiseerd of stakingen. Het is zorgvuldig gepland allemaal. Als het eenmaal begonnen is, dan is het ook in een paar weken voorbij..!”

Veel hoor je niet over deze acties van MI5, maar als je goed kijkt, dan kun je een boel ZIEN.. MI5 kwam ook in verband met de man genaamd Mohammed Emwazi, beter bekend als ‘Jihadi John.’ Volgens deze man, zat de geheime dienst MI5 hem 4 jaar lang op de hielen en zetten ze hem onder zeer zware druk om ‘mee te werken’. Deze jongen uit Londen, was universitair afgestudeerd, toen MI5 hem als spion trachtte te ronselen, dreigend met ‘harde maatregelen’ als hij niet mee zou werken.. In 2013 verliet hij het VK, volgens Emwazi omdat MI5 hem ‘op de rand van krankzinnigheid’ had gebracht. (HIER) en HIER)

Conclusie tot slot
Het is zeer waarschijnlijk dat ook de Samuel Abedi een van de marionetten, een zwart schaap is geweest, in het terroristische misleidingsspel van de geheime diensten. Vertrouwelijke documenten die worden vrijgegeven door overheden, onder dwang van Wetten Openbaar Bestuur, zoals wij die ook hebben, tonen steeds meer hoe dit proces in zijn werk gaat. Het gaat continue om jonge, kwestbare jongeren, die worden gebruikt als wapens in de handen van geheime diensten. In dit kader willen we je dit filmpje laten zien, tot slot.

Een functionaris van een PAERICULIER DIENST (let wel!) die spreekt over de Londen-bombing van 7 juli 2005 en het heeft over:
– oefeningen van ALLE aanslagen en precies
– op EXACT dezelfde plaatsen als de werkelijke aanslagen plaatsvonden en
– op EXACT dezelfde tijdstippen dat deze plaatsvonden..

x

 

66 gedachten over “‘Jonge terroristen’ door MI5 en MI6 gedwongen..?!?

 1. Ik heb ook Anders Behring Breivik door Wikileaks gehaald. Kwam ik terecht bij emails van een CIA afdeling in de VS. Ze noemden hem “ons mannetje heeft net een aanslag gepleegd op Utoya”. Cia, Mi6 en Mossad = allemaal dezelfde club. Ik vond het toen een belachelijk idee dat Israel (lees Rothschild) achter die aanslag van Breivik zat. Want het leek mij een domme reden om zoveel kinderen (mensen) te vermoorden vanwege een boycot van Israel. Ik had het dus minimal 2 jaar lang verkeerd!

  Breivik dacht zelf de Islam opmars in Europa te stoppen met zijn aanslag. Dus een patsy! Want het werkelijke doel was WRAAK van Rothschild op de Noorse politieke elite die een boycot van zijn “boevennest” wilde beginnen. Dus weer een hele hoop mensen die dood zijn vanwege waanideeen.

  1. Yes, een aanslag kan vele doelen hebben. Onrust = angst zaaien. Iets voor elkaar proberen te krijgen, door specifiek een voorbeeld te geven, van een situatie die je voortaan wilt vermijden (valse vlag dus).
   En natuurlijk ook als dreigmiddel.. “Kijk maar eens wat we dit weekend gaan doen in Skandinavië, pas op je tellen!”

   Enz.

 2. Aanslag in Bologna was ook een Mossad en CIA operatie met behulp van ” fascisten – extreem rechts enz….” :
  Een onverdachte bron : Carlos de Jakhals :
  https://www.special-interests.net/forum/index.php?action=printpage;topic=1160.0
  Title: Re: ANNI DI PIOMBO – THE LEAD YEARS -Terrorism in Italy – (books and docs) Post by: tiny_tove on April 07, 2011, 03:28:37 PM
  an excerpt from the Corriere della Sera interview to Carlos, there were further words regarding the subject dated 2009/2010, but I can’t find them at the moment. obviously what he says is not necessarily true.
  (http://viadellebelledonne.files.wordpress.com/2010/08/strage-bologna1.jpg)
  ‘Carlos the Jackel’ Blames CIA, Mossad, for Deadly 1980 Bombing
  The 1980 bombing of Bologna’s main train station was orchestrated by the CIA and the Mossad to ‘punish Rome’ for its tolerance of Palestinian guerilla groups. According to this interview from Italy’s Corriere della Sera, the notorious Cold-War terrorist ‘Carlos the Jackel’ claims that leftists like his Communist Revolutionary Internationalist Movement were framed for crimes by neo-fascists ‘manipulated’ into committing them.
  From our correspondent Paolo Biondani
  Translated By Enrico Del Sero
  November 23, 2005
  Original Article (Italian)
  Ilic Ramirez Sanchez, Also Known as Carlos the Jackal
  READ: More About ‘The Jackal’
  PARIS: Ilic Ramirez Sanchez, also known as “Carlos the Jackal,” is jailed in the historic Le SantÈ prison [France], and denies any complicity or connivance in the (1980) Bologna massacre.
  Being a top-security prisoner, the only person he can speak to is Mr. Sandro Clementi, his Italian lawyer. In the morning he spends over three hours analyzing and comparing dozens of attacks and concludes that the “Mitrokhin Commission wants to falsify history,” as armed Marxist groups “never organized indiscriminate massacres,” but always attacked “well-identified enemies or traitors.”
  According to Carlos, the August 2, 1980 massacre (85 victims) was not only “performed by young neo-fascists,” but “organized by the CIA and Mossad” in order to “punish and subdue Rome.”
  In other words, [the attack] was a “reprisal” against our [Italy’s] policy of tolerance toward Palestinian terrorist groups (in exchange for their commitment not to attack Italy). The train station bombing, then, should be attributed to a secret war between the U.S. and the U.S.S.R., the two sides battling one another through opposing terrorist and intelligence networks.
  According to Carlos, what best confirms this is the very presence of Thomas Kram, the person who, according to Mitrokhin commissioners, allowed a new line of investigation involving the left in the bombing.”
  Bologna…Oslo, Parijs enz… steeds hetzelfde motief !!

 3. Over de aanslag tijdens de Olympische Spelen van 1972 in München :
  http://geh-los-und.hol.es/files/Anschlag%20auf%20Oktoberfest%201980%20kam%20von%20BRD-Staatsverbrechern_13.pdf
  “Ich glaube Hoffmann wollte andeuten, daß Langemann vermutlich mindestens ein Wissender war.Wenn man davon ausgeht, daß München ’72 eine Art Insidejob der Israelis war, dann birgt die RollevLangemanns als auslandsnachrichtendienstlicher Berater des Olympischen Komitees bei den Olympischen Spielen in München schon eine gewisse Brisanz.Im Buch ‘Unter falscher Flagge’ des VAWS-Pressebüros West wird zu München ’72 angemerkt:[…]
  Die Erklärung lieferte das Moskauer Blatt “Neue Zeit”, das in seiner Ausgabe 11/1974 als Quelle die Pariser Wochenzeitschrift “Pont” nannte. Die Franzosen hatten die für den Anschlag verantwortliche
  Terrororganisation “Schwarzer September” genauer unter die Lupe genommen und herausgefunden, daß deren Kämpfer “eng mit den extremistischen Elementen aus der israelischen Abwehr zusammenwirkten und von ihnen geleitet wurden”.
  [.

  1. Ik ben weer heel erg blij dat niemand van de Rotary Club er last van had. Prime Minister Theresa die wil haar baan behouden. Dan moet je gewoon wat mensen vermoorden. Helemaal niks mis mee, zolang het maar niet de zelfbenoemde elite is. Alles voor de macht! Rothschild moet nu eenmaal zijn goudstaven hebben.

   Zodra die moslims de banken opblazen of de gas en olie-installaties of de leden van de Rotary club dan komen ze voor het volk op. Zodra ze enkel eenvoudige mensen vermoorden die gewoon een leven willen leiden is het georganiseerd door de criminele massamoordende zelfbenoemde elite. Ik heb ook geen enkele medelijden met Amerikanen of Britten. Ze weigeren de waarheid over zichzelf te zien. Dat heft een prijs.

 4. 6 doden en tientallen gewonden in Londen bij wederom een “aanslag”.
  Wanneer er geen onschuldige slachtoffers zouden vallen is het bijna lachwekkend.
  Kennelijk worden wij normale burgers als idioten gezien die ze kunnen (ge)misbruiken in de veronderstelling dat die toch niets door hebben.Helaas voor hen doorzien steeds meer mensen wat er er gebeurd en belangrijker nog ook wie er achter zitten vandaar dat het lijkt dat ze steeds meer haast krijgen waardoor aanslagen elkaar steeds sneller opvolgen.http://nos.nl/artikel/2176503-weer-aanslag-in-groot-brittannie-6-doden-tientallen-gewonden-in-londen.html
  Opvallend is ook steeds weer dat aanslagplegers DOODGESCHOTEN WORDEN WAT NATUURLIJK LOGISCH IS OMDAT DAN VOORKOMEN WORDT DAT BIJ ONDERVRAGING DE WAARHEID BOVEN TAFEL KOMT.
  Bij veel aanslagen worden terwijl alles vernield is ook (vaak ongeschonden) paspoorten “toevallig” terug gevonden zoals oa het geval was bij 9/11,MH 17,Charly Hebdo op de stoelen van de vlucht auto enz wat ook vaak gebeurd is dat ze weer een laptop met informatie in bv een vuilbak vinden waar dan weer bruikbare informatie op zou staan (dat internet in de gaten wordt gehouden is duidelijk want is het niet zo dat ze fake nieuws willen blokkeren?) ook hier blijven ze dan ingebreke want op het moment dat het verzonden wordt moeten ze dat dan ook kunnen zien/lezen maar ze grijpen niet in? En denken ze nou echt dat een aanslagpleger niet zou weten dat internet en bv mobiel telefoon verkeer niet in de gaten wordt gehouden? (vraag u dan af waarom ze anonieme kaarten willen verbieden want nu moet u uw paspoort laten zien).
  Te veel klopt gewoon niet of is wel erg toevallig dat is mijn mening.

  1. http://www.ninefornews.nl/aanslag-op-charlie-hebdo-parijs-uitgevoerd-door-de-cia/ Een persoon die banden met Washington had/heeft doet hier zijn verhaal.Wanneer een politie commissaris mogelijk op de hoogte is van wie er bij de Franse geheime diensten de dienst uitmaken (Mossad) en als die persoon dan belast wordt met een onderzoek naar de aanslag op Charly Hebdo dan weet hij hoe de zaak in elkaar zit en dat het vechten tegen de bierkaai is.
   De mainstreammedia hebben weinig aandacht aan de zelfmoord van deze man besteedt en afgedaan als dat hij een burn out gehad zou hebben maar is dat zo? of had die commissaris een geweten en kon hij gewoon niet met de hem opgedrongen situatie omgaan omdat hij wist dat zijn onderzoek toch tot niets zou leiden?

  2. Ik lees altijd de commentaren op GeenStijl. Veel zijn mij bekend als PSYOPS, maar als ik even de psyops weg laat dan zijn er nog steeds duizenden en duizenden Nederlanders die erg dom zijn. Die het spelletje nog niet begrijpen.

 5. https://twitter.com/cordeliers/status/871127962598481920
  https://twitter.com/LatuffCartoons/status/871158426692440064
  https://twitter.com/adem_bademci/status/866920178889764864

  Wat is er vandaag anders op de BBC?

  Uren lang zie ik slachtoffers vertellen hoe erg het allemaal is geweest en is. Dit heb ik nog nooit eerder gezien. Dus het slachofferschap wordt geadverteerd. Waarom? Verkiezingen. Slachtoffer zijn is belangrijk omdat met dan VEILIGHEID zoekt bij een sterke overheid (Theresa May).

  Nergens wordt gezegd “Moslim” of “Jihadists”. Omdat de agenda voor het Albert Pike plan moet doorgaan. Een oorlog tussen Christenen en Moslims. Dus de druk moet op de snelkookpan blijven! Ik vind het een onzinning plan wat niet gaat slagen. Ik zeg niet waarom (de vijand leest ook deze website). Maar de zelfbenoemde elite gelooft in de plan dus ze gaan er mee door. De BBC probeerd vandaag de ANGST aan te wakkeren bij het klootjesvolk.

  1. Thucydides
   Deze bevestigd wat jij over May schrijft.
   http://nos.nl/artikel/2176499-protestlied-over-britse-premier-may-in-top-40-maar-niet-op-de-radio.html
   Vervolgens schrijven die idioten: De BBC zegt het nummer niet te draaien omdat de omroep onpartijdig moet blijven.
   Ze gaan er volledig aan voorbij dat het nummer NIET DRAAIEN partij kiezen voor MAY is omdat het haar een niet gewenst imago kan bezorgen wat ook invloed op de verkiezingen kan hebben.
   Eerder hebben ze Olga Isvina ivm MH 17 het zwijgen opgelegd dus ja hoe onpartijdig ben je dan als BBC nog?

  2. Deze 2 aanslagen zijn georganiseerd door Mi5 en hebben als primairy doel Tersa May aan de macht te houden. Iedereen die zijn hersens gebruikt en het spelletje nu kent snapt dat.

   “Most people are unable to write because they are unable to think, and they are unable to think because they congenitally (genetically) lack the equipment to do so, just as they congenitally lack the equipment to fly over the moon. – H. L. Mencken

 6. We mogen ons echter niet laten misleiden .. de echte oorzaak van de aanslag ligt in Syrië :
  1.Het Syrische leger is op alle fronten in opmars, ook in de richting van de Iraakse grens,
  2.In Irak zijn troepen opgerukt tot aan de Iraakse – Syrische grens,
  3. Beide landen Irak en Syrië ,willen dus de verbinding Damascus – Bagdad herstellen.. Iran is hier ook de stuwende kracht, om alzo toegang te krijgen tot de Middellandse Zee.. via de weg en via een pijpleiding,
  4. Het voormelde scenario is een nachtmerrie voor Israël en het Oded Yinon plan,
  5.Het is dus absoluut noodzakelijk voor Israël dat de USA en G.B. ,Syrië binnenvallen vanuit Jordanië. Momenteel is G.B. nog niet echt overtuigd om aan deze invasie deel te nemen onder de mom van de strijd tegen ISIS,
  6. De laatste peilingen in G.B. zijn gunstig voor Labour en Corbyn.. die een dergelijke deelname aan deze invasie niet echt ziet zitten!!
  7. Enkele dagen geleden heeft de Syrische luchtafweer opnieuw een Israëlisch gevechtstoestel neergehaald !!
  Gezien het voormelde werd dan ook een nieuw “signaal” gegeven naar Londen..nadat Manchester blijkbaar niet het gewenste gevolg had.
  Er zullen er dan ook nog volgen.. tenzij de verkiezingen worden uitgesteld, en de conservatieven de bevelen van Tel Aviv dan ook zullen uitvoeren.(=de invasie van Syrië). Trump hebben ze al bij zijn “kl….”, bij Teresa gaat dit bij manier van spreken moeilijker!!!

  1. Er is maar 1 manier voor de Russen om het “internationaal recht” te herstellen. Iedereen in Syrie die daar als INVASIEMACHT is direct vernietigen. Dus ook NAVO vliegtuigen direct uit de lucht schieten. Ik heb deze boodschap verkondigd en we zullen de komende weken zien wat er gaat gebeuren.

  2. Arnold 8.2 :
   Alles is mogelijk.. zeker in Italië. De financiële toestand van het land is dramatisch.. alle banken zijn de facto failliet.. de banca Monte Paschi moet gered worden met belastinggeld..ondanks de bestaande regels van de EUSSR inzake “bail in” en “bail out”… er zijn verkiezingen in de maak..de invasies vanuit het Noord – Afrika gaan onverminderd voort.. bij Napels staat een super vulkaan op uitbarsten..enz… enz.. Een toestand dus die uitzonderlijke maatregelen vereist.. en dat kan alleen maar in een de facto staat van oorlog. Of opnieuw het NWO principe : “Problem – reaction – solution”. Dit moet ook leiden tot “Eurobonds – gemeenschappelijk waarborgfonds ..enz..” in de EUSSR. Of een transferunie van Noord naar Zuid. Of een België in het groot!!

  3. Thucydides 8.1 :
   Dit is inderdaad de oplossing voor Syrië.. Voor Tel Aviv is dit echter een “drama”(sic). Achter Syrië gaat immers Iran schuil… en dat is de echte vijand voor Tel Aviv. In Tel Aviv zal men er dan ook alles aan doen om dit te voorkomen, en desnoods een conflict uitlokken met Iran zelf.. waarbij de westerse vazallen zullen betrokken worden, willen of niet. Nu vecht Saoedi – Arabië al een “proxy-war” uit in Jemen voor rekening van Tel Aviv.
   Zie in dit verband de voorspelling van Gerald Celente :
   http://kingworldnews.com/celente-the-next-big-war-is-about-to-erupt/
   Celente – The Next Big War Is About To Erupt June 04, 2017
   met citaat :
   “On the heels of the Dow breaking back above 21,000, today the top trends forecaster in the world spoke with King World News about the true state of the economy and where the next big war is about to unfold.
   People Are Broke
   Gerald Celente: “Take a trip to Disneyland. Ticket sales are off. Why? Because the prices have gone up. Look at restaurants — they’re not doing well. There is a restaurant recession, particularly at lunchtime. People don’t have the money. So we’re looking at two different realities. We are looking at an equity market reality, and then we are looking at the individual, everyday Jane and John Doe. Their life, there is not a lot dough in it. And China’s debt was downgraded a week ago.
   The Big One
   The next outbreak of war…the ‘Big One,’ it’s not where most people believe it’s going to happen. We believe it’s going to happen with Iran. Here is the scenario we believe is going to happen. Something is going to happen between Iran and Israel, and the United States is going to get involved in it. That’s the hotspot we’re…”
   Het door U ook al geciteerde plan van Albert Pike inzake WO 3 nadert dan ook stilaan zijn ontknoping.

  4. Ik kan je niet alles vertellen wat ik DENK te weten. Iran heeft 50x ………. Geleverd door de Russen 2 jaar geleden toen het erg spannend was.

   https://youtu.be/T2I66dHbSRA

   https://youtu.be/yEje927dygM

   Ik vond dit commentaar ergens => Israel zal binnen 50 jaar verlaten worden door de Joden. Ik denk dat ze snappen dat ze geen kans hebben tussen 300 miljoen Arabieren die de 15 mega ton bom hebben.

  5. Sub Rosa 8.3
   http://www.ninefornews.nl/dijsselbloem-liegt-europese-belastingbetaler-moet-wel-bloeden-voor-sores-italiaanse-banken/ wanneer u dit leest dan leest u ook over de rol die Mario Monti heeft gespeeld (die ook weer een Bilderbergconferentie bezoeker was/is).Onze eigen minister van financieen en Eurogroep voorzitter Dijsselbloem heeft geweigerd om Italiaanse banken steun te geven terwijl hij toen al kon en moest weten dat het de belastingbetaler veel meer geld gaat kosten wanneer die Italiaanse banken omvallen omdat ze dan ook de Franse banken in hun val meetrekken.Dergelijke dingen gebeuren niet zomaar maar worden zo opgezet om de Europese burgers tot machteloze zombies te degraderen.Telkens spelen die Bilderbergers een grote rol.

  6. https://langleveeuropa.nl/tag/bilderberg/ Dijsselbloem heeft de Bilderbergers ook bezocht en zal zo z,n opdrachten gekregen hebben zoals dat ook met anderen het geval moet zijn zoals Rutte en Pechtold die nu op het punt staan in de nieuwe formatie hun opdrachten uit te voeren.

  1. Het Albert-Pike plan moet doorgaan. Ik ga ze niet storen. Die Moslims gebruiken we straks tegen de zelfbenoemde elites. Laat ze maar lekker denken dat hun plan gaat lukken.

   “Never interrupt your enemy when he is making a mistake.” – Napoleon Bonaparte

  2. vforvendetta.
   De welbekende elite heeft alles goed voorbereid alleen zijn ze kennelijk internet en bv twitter zeg maar de moderne communicatie middelen vergeten.May en anderen hebben het dan ook telkens over terroristen die via bv internet zouden communiceren en dat is niets anders dan een opstapje om een ieder z,n/haar vrijheden op deze media in te perken omdat er nu teveel naar buiten komt wat niet in hun straatje past.Wat betreft Duterte ook al zijn de methoden die hij gebruikt nogal grof hij doet wel iets en draait er geen doekjes om en ja van de week las ik dat hij ook Rothschild uit heeft gezet dus als dat zo is dan is het te begrijpen dat ze hem weg willen hebben. Ik heb wel moeite met die harde aanpak maar misschien kan dat niet anders?

  3. vforvendetta, dit soort valse vlag gedoe, past precies bij de grote valse vlag soep die dagelijks door de zo genoemde progresieven over de mensen wordt uit gegoten.
   Dat het allemaal van geen kanten klopt weten we allemaal, maar al die Guru’s op het internet, die er van uit gaan dat alles wat ze lezen kunnen waar is, als het maar uit bepaalde pijpen komt spuiten.
   Het is allemaal vreselijk gecompliseerd, en helaas niemand weet de waarheid, zelfs niet de ontwerpers van de uitgevoerde plannen.
   Groet Jenne

  4. Arnold, met welke harde aanpak heb jij moeite ?!
   En het is waar het internet heeft regels nodig, net als iedere samenleving, als je zou verdiepen in de mensen zou jij dit oogenblikelijk begrijpen.
   Jenne

  5. Censuur. Niets anders een poging om de wereld en mensen te controleren. Ze snappen het nog steeds niet. Ze gaan de VERKEERDE richting op. Ze moeten een ANDERE richting op gaan. Deze richting gaat eindigen in volledige thermonucleaire vernietiging.

 7. Gevonden lichaam Bunschoten is van Savannah Dekker
  http://www.boevennieuws.nl/nieuws/savannah-dekker-dood-gevonden/#comment-4516

  Dit is echt verschrikkelijk nieuws.
  Wens de families en vrienden alle kracht toe.

  Ik krijg hier wel een heel naar gevoel bij.
  Vooral na het bekend worden van de summiere informatie over de mogelijke daders.
  En de oproep van de burgermeester.
  Hierin wenst hij justitie wijsheid toe en hij heeft het over deze gruwelijke gebeurtenis.
  Ook roept hij ouders op om extra op hun jonge kinderen te letten.

  Wordt er informatie verzwegen om onrust en escalatie te voorkomen?
  Is hier sprake van een vorm van terreur?

  1. vforvendetta,

   ze hebben het over van alles, behalve over mensen, dat gewone vermoorde meisje, waarschijnlijk nog even misbruikt voor haar dood.
   Naar het schijnt lopen de meeste snel door al spelend met hun IPhone,
   men wil de réaliteit niet zien.
   Volgens mij en vele anderen zijn veel mensen al door een soort angst waanzin aangetast, voor dat de daad begaan is, is hij al vergeven, een gepaste rauw om een geslagen mens, komt niet meer in vrage, het nu wekelijks zeker één, en soms meer doden, wordt afgedaan met kort berichtjes, en soms geen eens, vanwege de overheid, die verdoezelt !
   Het wachten is op het weg werpen van de tranquilizers en dat Iphoontje, en dan het ontbranden van de volks Fury, het collectieve wraak nemen op het kwaad.
   Groet Jenne

  2. Lustmoord. Maar onze rechters zijn zo gestoord in Nederland. Er was ooit een jonge Joegoslaaf die zei dat hij een meisje in de buurt van Arnhem had gewurgd omdat hij dat lekker vond. Macht. Ultieme gevoel van macht. De rechters kwamen terug met hun vonnis => motief onduidelijk. De dwazen konden gewoon niet accepteren dat een motief lustmoord was.

   Veroordelingen voor moord en doodslag staan in Nederland op zijn kop. Als je iemand voor geld vermoord kan je dat heel makkelijk afleren. Als je iemand vermoord uit een opwelling kan je dat niet afleren. Doch voor moorden uit opwelling (doodslag o.a.) krijg je minder straf dan moorden uit calculatie.

   Mensen die dingen uit opwelling doen zullen dat (uit hersenonderzoek) veel sneller weer gaan doen als ze in dezelfde situatie zitten. Maar ja ze geloven in de maakbare mens en niet de mens geschapen met zijn beperkingen (defecten). Waanideeen.

  3. Het is verschrikkelijk voor de nabestaanden en familie van deze meisjes
   in mijn omgeving zie ik jonge meisjes van 14, 15 jaar zich uitgebreid in de etalage zetten op o.a facebook….., zijn gemakkelijk traceerbaar voor mannen/jongens die geen goede bedoelingen hebben en de weerbaarheid op die leeftijd is nog ver te zoeken als je alleen op pad bent. Ouders hebben vaak geen idee waar hun kroost mee bezig is, zijn zelf druk op hun eigen social media. Blijf in echt gesprek met je kinderen!!!!

  4. Meisjes van 13-14 jaar willen graag het geode zien in iedereen. Dat maakt ze extra kwetsbaar. Als je zo’n meisje dood dan ben je gewoon een valse hond. Levenslang opsluiten. Maar ja dan hebben we weer onze corrupte rechters. Kinderen en vrouwen moet je maximaal beschermen. Dus standard LEVENSLANG voor dit soort gevallen. De dwazen van rechters die wij hebben doen het niet. Toga tuig. De dader is minder erg dan deze corrupte rechters in Nederland.

  5. http://nos.nl/artikel/2176657-rouw-en-ook-wat-opluchting-in-woonplaatsen-romy-en-savannah.html Volgens dit bericht zouden er twee tieners opgepakt zijn.Zonder te oordelen en als ik alleen op mijn gevoel afga dan vind ik het toch een beetje raar verhaal.
   Het is natuurlijk wel zo dat kinderen steeds vaker geweld gebruiken waarbij ze grenzen te buiten gaan.Hierbij denk ik aan beeldmateriaal waarop een meisje van haar fiets wordt getrokken en behoorlijk mishandeld wordt door leeftijdgenoten (is op TV geweest).
   Ik hoop dat vooral voor de nabestaanden duidelijk wordt wat er gebeurd is zodat ze het kunnen verwerken waarbij ik ze alle sterkte toewens.

  6. Arnold, hoe op je gevoel af, in dit soort criminele handelingen gaat het om feiten, onze literatuur staat er bol van, hoe kwetsbaar en ook hoe ligtelijke psycho jonge opgroeiende mensen kunnen zijn, dat heet de puberteit, maar des al niet te min, wordt er wel verdomd gemakkelijk over dit soort zaken heen gestapt, het zal je maar gebeuren.

  7. Madelief, het wordt er allemaal niet gemakkelijker op, de sociale begeleiding, en de homogeniteit in onze samenleving zijn, nihiel te noemen, van daar, het wordt ze wel gemakkelijk gemaakt, the cat among the pigeons, ik vindt het wel erg veel zo te lezen, de straf behoord te worden uit gesproken, door de gene die het leed is aan gedaan, volks gericht, en geen verzachtende omstandigheden.
   Jenne

  8. Vforvendetta 10 :
   Dit is geen toeval. We leven immers in een systeem in de EUSSR dat dergelijke drama’s toelaat, en zelfs aanmoedigt.Het probleem ligt dus zeker niet bij de slachtoffers.
   Een citaat van een ervaringsdeskundige :
   “”Ein marxistisches System erkennt man daran, daß es die Kriminellen verschont und den politischen Gegner kriminalisiert”
   Alexander Solschenizyn
   Alles kan en mag nu, uitgezonderd de waarheid zeggen, schrijven en publiceren. Cui bono??

  9. Sub Rosa 10.8.
   In 10.5 schreef ik ook al dat mijn gevoel aangaf dat het een vreemd verhaal is.
   Misschien dat een dergelijk iets wel eens eerder is voorgevallen maar het is zeker niet als iets wat veelvuldig voorkomt te bestempelen.Twee meisjes zelfde leeftijd,beiden worden ze in een sloot dood aangetroffen,nog geen twintig kilometer van elkaar,verdachten tieners van 14 en 16 jaar?
   Volgens de politie staan beide zaken los van elkaar en is er geen verband tussen beide zaken.Hoe kunnen zij dat nu al weten? Dan moeten zij precies weten wat er wel is gebeurd lijkt mij.
   In een programma op TV was Peter R de Vries te horen en die sprak erover dat er een donkere auto te zien zou zijn geweest met twee man erin of dat waar is of niet blijft de vraag.
   Ook gaat het telkens weer over internet en vooral jonge mensen die via dates verkeerde mensen zouden ontmoeten of via webcams zichzelf teveel bloot geven.Iedereen weet dat internet voor met name de jeugd net zoals bv Facebook bijna een onmisbaar iets is geworden en als ik dan een vergelijking maak met de strijd tegen fakenieuws lijkt het mij niet onmogelijk dat dit een voorbode kan zijn om de jeugd ervan te overtuigen dat beperkingen op socialmedia nodig zijn.
   Dit is zomaar een gedachte en niet meer dan dat.

  10. Wat betreft de uitspraak van Peter R de Vries ivm die donkere auto dat was in de uitzending van RTL Boulevard van ik meen 5-6-2017.
   Omdat je deze uitzending alleen kunt bekijken als je met cookies akkoord gaat (wat ik helemaal niet wil en ook niet omvraag) plaats ik geen verwijzing.

  11. Arnold 10.10 :
   Wat de cookies betreft : idem voor mij. Van belang is het tijdstip van verdwijning, het tijdstip en plaats van overlijden, het tijdstip en plaats van het vinden van de lijken, alsmede de bevindingen in het autopsieverslag.(voor zover dit laatste een juiste weergave is van de gedane vaststellingen). Pas ook op met ” minderjarige verdachten ….”. Idem met “getuigen” die al betrokken zijn bij de eventuele “cover up”.
   Idem als het slachtoffer al schuldig wordt verklaard!! Momenteel is het dan ook veel te vroeg om zich uit te spreken over wat er juist gebeurd is. Het feit dat sommigen dit al wel doen..is weinig geruststellend voor de opheldering van de zaak.

 8. Laatste Mi5 “valse vlag aanslag op de “London Bridge” wat was precies het draaiboek!

  https://youtu.be/6DsG9yQrdD4
  London bridge attacker at 14:45

  http://www.fort-russ.com/2017/06/london-attack-people-had-to-throw.html
  London Attack: People had to Throw Chairs at Terrorists After Unarmed Policemen Ran Away

  Beste commentaar dat ik gevonden heb:

  Eight police fired 50 bullets to stop London attackers, shot & wounded member of public – police chief. The eight armed police officers responded with such extreme force as they believed the suspects had explosive ‘suicide belts’ strapped to their bodies. Police later determined that the ‘explosive devices’ were, in fact, fakes.

  Reminds me of a similar case in the US not too long ago:

  The FBI ultimately gave Medina a fake bomb and arrested him.

  Except that this time the assailants were cut loose. So, who provided the fake wests and who stands to benefit the most from the attack this close to the election?

  Dus deze “patsies” zijn geinfiltreerd en gemanipuleerd door een Mi5 lid. Voorzien van nep bom vesten en vervolgens hebben ze instructies gekregen welk doel ze moesten aanvallen. Hun vesten gingen niet af omdat het een “setup” was.

  1. Heerlijk toch dat je ACHTERAF alles zo netjes in elkaar kunt draaien. Ik wacht nog altijd op de eerste goede VOORSPELLING van je. Pas dan ga ik je serieus nemen.

  2. Ik heb de Manchester aanslag op de 22e voorspeld 20 uur voordat hij gebeurde. Staat op deze site. Ik wilde dat niet benadrukken omdat iedereen wel begrijpt dat ik een Sith Lord ben.

   Genies of Death 21 mei 2017 om 00:28 FALSE VLAG elk moment!

  3. Misschien wil je zo vriendelijk zijn er even een verwijzing bij te geven? Dan kan iedereen dat even netjes controleren.

  4. De situatie in Syrie vraagt om “valse vlag” acties. Ik had NIET verwacht dat Theresa May ze ook zou gaan gebruiken om verkozen te worden. Ze heeft mij verrast!

   http://www.wanttoknow.nl/hoofdartikelen/gasaanval-syrie-assad-is-dom-en-de-mossad-slim/

   http://suntzudo.weebly.com/sun-tzu-and-foreknowledge.html

   “To consistently be in a situation where you have knowledge before anyone else is also a skill. It has to be recognized and developed. The ability to read and write at a higher level than those in our early classes is a powerful advantage. This advantage does not last forever. Knowing how to acquire, assess and use foreknowledge is an advantage that lasts a lifetime.”

  5. Dat is duidelijk Genies. Jouw linkje noemt weervoorspelling. Op basis van data (metingen van de atmosfeer) en een goede analyse (weermodel) kun je inderdaad een goede voorspelling maken.

   Jij heb geen data en/of geen model (lees analyse) en kunt dus geen voorspelling maken (12.2 is een lachertje, uiteraard). Achteraf een verzinsel maken kan iedereen. En als dat één-op-één matched met de beschikbare data, dan kan dat alsnog heel zinvol zijn. Echter, men kan schier oneindig veel verzinsels maken die passen bij de situaties (data) die jij becommentarieert. Dus wat is jouw verzinsel dan waard?

  6. Normaal negeer ik zulke commentaren. Had ik dit keer ook moeten doen. Je snapt het wel.

  7. Ik had een buurman die een aantal jaren een goede vriend was. Hij beweerde de hele tijd dat mijn propaganda op het internet geen enkel effect had. Dus toen kwam ik weer eens bij hem langs. En hij beweerde precies hetzelfde nogmaals. Toen zei ik tegen hem. Ik ben nu al 2 weken propaganda aan het doen om iemand ten val te brengen. Ik schrijf een naam op een papiertje en deze persoon ga ik ten val brengen. Nog geen 7 weken later rende hij voor zijn leven. 100 man doodgeschoten. En volgens de Syriers stuurde hij zijn laatste 10 mannen terug de dood in om zelf te ontkomen. Ik heb me echt weken suf gelachen.

   Dus ik ging bij mijn buurman langs om mijn prijs te claimen. Mijn buurman zei ik kon niet bewijzen dat ik het gedaan had. Dus ik ging een nieuwe uitdaging aan met mijn buurman. Ik zei, dan ga ik zorgen dat hij wordt opgehangen in een geel pak! Als hij wordt opgehangen in een geel pak erken je dan het effect van propaganda?

   Dus ik ging mij toen voordoen als ………. en smeekte dat de Syrische regering (Assad) mij de nieuwe “Yellow Man van Aleppo” zou maken. Ik ben er op een gegeven moment maar mee gestopt omdat de oorlog in Syrie mij andere prioriteiten gaf. Ging niet om mij of mijn buurman ten slotte. Ging om de mensen in Syrie. Doch als ze hem ooit ophangen in een geel pak dan weet je wie dat idee heeft gecreerd.

   “Ideas are more powerful than guns. We would not let our enemies have guns, why should we let them have ideas.” – Joseph Stalin

   Ik hoef niks te bewijzen. Ik ken mijn krachten al heel lang! voor wie zou ik mij moeten bewijzen na zoveel propaganda strategien en juiste voorspellingen?

   P.S. Ik voorspelde de laatste Jihadisten aanval op Aleppo. Men vroeg zich toen af hoe ik dat kon weten. Ik zei Sith Lord powers. Iets zegt mij dat je de buitenste ringen van Aleppo moet versterken! Zijn toen 2.500-5.000 Jihadisten omgekomen. Horen jullie niks van in de media. Maar ik had het wel juist! De Syriers zijn mij eeuwig dankbaar. Wat jij denkt, sorry. Niet belangrijk. Voor de Syriers ben ik een echte Sith Lord.

  8. Peer review please! Thucydides, dankbaar??? Bewijs a.u.b. met toenaam en data, niemand gelooft je sprookjesfiguur hier nog. Een z.g.n. oorlogsstichter door linkjes op w.w.w. websites te plaatsen zoals deze, je loopt gevaar man. Simpel te traceren en onschadelijk te maken als ze dat nodig mochten te vinden. Schijnbaar niet want je bent er nog met een hoop…

  9. Ach Genies @12.7, het gaat niet om mij. Het gaat erom dat mensen die dit lezen beseffen dat je onzin verkoopt. De meesten weten dat allang, maar de paar fans die je nog hebt worden nu wellicht ook wakker. De cirkel “data-theorie-voorspelling-data” is heel nuttig om beweringen van reageerders te toetsen; als men geen voorspelling kan maken of de voorspelling niet matched met (verificatie-)data, dan is er iets mis met de onderliggende theorie.

   Need I see more, na (12.8)? Ik negeer deze gast verder.

   Dank je Hyper,
   Aanslagen zijn er dagelijks en iedere aanslag wordt hier als ‘valse vlag’ betiteld. Wat is zo’n voorspelling waard? Als Manchester of op zijn minst Engeland was genoemd, zou ik het voordeel van de twijfel geven. Maar (12.2) is dus gewoon een leugen.

  10. Zodra mensen het spelletje kennen zijn ze minder makkelijk te manipuleren en zal het geweld afnemen. Ik neem aan dat jij die ontwikkeling van harte steunt.

   Here we go again…with false flag events.

   I’ve stopped reading about this Theater of Absurdity some time ago. But b and obviously commentators are deeply into “terrorist” attack. Obviously Group Thinking in works, do not want to paraphrase Nietzsche’s mass lunacy quote which is recognizable here. Perhaps it is just solidarity tribal syndrome of the author and his commentators. Where ID or bank card or passport have been found this time, anybody know this pesky detail?

   https://youtu.be/OXt1s38SzpA
   Eqbal Ahmad – Terrorism Ours vs. Theirs – October 12, 1998

   The late Eqbal Ahmed is his lecture classified terror and terrorism nicely:

   1. State terrorism – The highest costs
   2. Religious terrorism – Second highest costs
   3. Crime terrorism
   4. Pathological terrorism
   5. Political terror of private groups

   Western world and in particular its Anglo-Saxon component, along with Zionist settler-state, can be found in all these five categories. Wahhabi’s KSA is one or two. It is obvious that State or (Western) Nation terrorism is the cause of the terror domestically and abroad. And that fact should be stressed, domestic terrorism of militarized police and Intelligence agencies (secret services). Or maybe I am wrong domestic population is just seeking for more “security”?

   One of the main goals of these “attacks” is diverting attention from death tool that countries of Western Asia paid in flesh and blood as well as in devastation of infrastructure and economy overall which is lasting for couple decades. All this inflicted by Western so-called civilization.

  11. Thucydides, als jij propaganda kan doen ter vernietiging dan lijkt het me dat je ook propaganda voor de vrede kan doen en dus ter heel making kan doen. Waarom maak je deze keuze?

  12. Thucydides 12.12 :
   Een analyse :
   http://www.veteranstoday.com/2017/06/05/london-attack-mossad-led-isis-again-targeted-the-uk/
   Dergelijke “false flag” aanslagen zijn dan ook te voorspellen. Men dient hiervoor wel de internationale (geo)politieke en financiële gebeurtenissen op de voet te volgen. Neem hierbij dan de evoluties op het terrein.. kijk ook naar het verleden… en de “usual suspects”.. en dan weet men ook al dat er iets zal gebeuren, dit zonder de juiste datum en de ware aard van de “false flag” ervan te kennen. Trouwens in alle landen weet men bij de politieke en politie & veiligheids verantwoordelijken wat er gebeurd is… en wat er nog zal gebeuren, door wie en waarom!! Om dit te weten dient men geen “inside info” te hebben.
   (of te behoren tot het Simas netwerk of aangesloten te zijn op het Odigo net). De grond van de zaak is gewoon het willen weten en zien.
   Trouwens in tal van “false flags” is er reeds vooraf een aankondiging gedaan.

  13. @Anna

   Ik doe niets anders de hele dag!

   “For to win one hundred victories in one hundred battles is not the acme of skill. To subdue the enemy without fighting is the acme of skill.” – Sun Tzu

   Als ik mij niet met Syrie had bemoeit hoeveel doden zouden er nu dan al zijn gevallen? Ik heb wel enige ideeen.

  14. “Het gaat erom dat mensen die dit lezen beseffen dat je onzin verkoopt.”

   Niemand is in Nederland belangrijk. Dus ook niet wat zij wel of niet lezen. Sorry hoor. Voor de gebeurtenissen op deze planeet is NIETMAND in Nederland belangrijk. Dus wat maakt het dan uit wat ze lezen, denken of geloven? Ik doe hier geen propaganda.

   Dit is propaganda om spionnen te recruiteren!

   Thucydides

   Share On Facebook
   Click to flag and open «Comment Reporting» form. You can choose reporting category and send message to website administrator. Admins may or may not choose to remove the comment or block the author. And please don’t worry, your report will be anonymous.

   ******************************************************

   We need spies to know what the enemy is doing!
   I am actually very worried right now.
   The Cia/Mossad/Mi6 can organize another 9-11 and rally the American public behind an invasion of Syria/Iran/Libya. And we need SPIES to prevent this mass murder on 5.000-50.000 Americans.
   I am very worried! When the Rothschild-Zionists are losing you have to be EXTRA careful!

   http://www.washingtonpost.com/sf/feature/wp/2013/04/18/ana-montes-did-much-harm-spying-for-cuba-chances-are-you-havent-heard-of-her/

   “I owe allegiance to principles and not to any one country or government or person.” – Ana Montes

   We need more spies in the enemy camps! More Americans, British, French, Israeli, Jews. More brave people for principles willing the risk everything to defeat the bankers.

   http://suntzudo.weebly.com/uploads/1/6/2/5/16253714/7073036.jpg

   http://suntzudo.weebly.com/sun-tzu-and-foreknowledge.html
   Other men/women in the enemy camp! Spies!

   **************************************************

   Lees het eens een paar keer en bekijk eens goed hoe slim ik propaganda verpak! Ik geef helemaal NIKS om Amerikanen. Maar hoe ik een beroep doe op het geweten! Als ik 1 spion recruiteer voor Hezbollah of Iran of Syria hoeveel waarde kan dat hebben? Of een Joodse spion? Waarom zeg ik de hele tijd dat ik ook een Joodse moeder heb op een website van de Syriers? Na 6 jaar is dit allemaal zo makkelijk voor mij.

   https://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Sorge

   Een goede spion is zijn gewicht in goud waard. Wat het ik op SyrianPerspective gedaan aan het begin van de oorlog in Syrie? Ik heb de Arabieren er maar steeds weer op attent gemaakt dat zij spionnen moeten recruiteren in het kamp van de vijand.

 9. In de USA is er ook een poging tot false flag waarover blijkbaar iedereen zwijgt :
  Who’s Afraid of James Wesley Howell? June 12, 2017 –
  met citaat :
  “Everyone apparently. The CIA. The MSM. Alex Jones. Jeff Rense. David Icke. False flag expert Kevin Barrett, G. Edward Griffin, Gordon Duff. American Free Press. The ACLU. Every criminal lawyer in LA. None will reach out to Howell or champion his cause.
  A year ago today, June 12, 2016, Howell, 21, was arrested in Santa Monica CA with a small arsenal of weapons and bombs. A leaked story emerged that he was a CIA-sponsored “terrorist” assigned to attack the gay pride parade. (This was the same day as the Orlando nightclub attack.) He realized he was being double-crossed and surrendered to local police before he could be murdered.
  In the year since his arrest, he has not received a single visitor. No one has tried to get his side of the story or offer support. He has rotted in jail (location below article) while his trial is continually postponed. It is now scheduled for the autumn. Is there no one in LA with the courage to reach out to him?
  – See more at: https://www.henrymakow.com/2017/06/James-Wesley-Howell-Our-fate.html#sthash.YID0YfOv.dpuf
  Via deze reactie wordt de eer van WTK dan ook gered!!!
  We hebben hier dan ook een voorbeeld van een maatschappij die rot is tot op het bot en in staat van ontbinding verkeert.

 10. https://twitter.com/ShoebridgeC/status/874385361371369476

  Dader stond onder 24 uurs observatie 7 dagen per week. Deze aanslag hebben ze laten doorgaan in de hoop dat Theresa May een grote verkiezingsoverwinning zou behalen.

  Geheime diensten zijn er ENKEL voor (dus ook de AIVD) om aanslagen op de eigen beovlking te organiseren, politieke tegenstanders te vermoorden (Louis Seveke, Theo van Gogh, Pim Fortuyn) en illegale oorlogen te voeren in het buitenland (hand en span diensten).

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.