Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Eugenetica: het masterplan..!


x

Eugenetica: het masterplan..!

2021 WantToKnow.nl/be

x
In deze aflevering van Café Weltschmerz, neemt Erik Boomsma, aan de hand van interviewer Max von Kreyfelt, je mee in de wereld van de ‘Eugenics Ideologie’. Vanuit een historisch perspectief laat hij zien, in welk perspectief de actuele ontwikkelingen van Corona-maatregelen, medische experimenten met Covid-19 injecties, The Great Reset, Build Back Better en de New World Order moet worden gezien.

Al vanaf halverwege de jaren 1800 is er een Upperclass (Elite) in the maatschappij nauw verbonden met deze Eugenics Ideologie, die streeft naar genetische rassenzuivering, rasverbetering en uiteindelijk ook depopulatie van de Wereld. Erik laat met een stevige onderbouwing zien, dat de huidige maatschappelijke ontwikkelingen niet los gezien kunnen worden van de ideologie van het Eugenics Genootschap.

Vele zeer bekende personen uit de geschiedenis…, maar ook huidige zeer hoog geplaatste functionarissen maken deel uit van het Eugenics gedachtengoed. Het lijkt er zelfs op, zo laat Erik ons in deze uitzending zien, dat er doelbewust op aangestuurd wordt op – wat binnen de Eugenics Society aangeduid wordt met – ‘Uitdunning van de Kudde’. Een beangstigend, maar zeer realistische werkelijkheid.

Wil je deze video’s bekijken, dan klik je op deze illustratie voor een link naar Café Weltschmerz

Bronnen:

PowerPoint presentatie van Erik Boomsma HIER
Link historisch netwerkoverzicht Eugenics: HIER

Link document overzicht netwerken Bill Gates (pdf): HIER

Advertentie