Advertentie

Café Weltschmerz al bekend? Over o.a. nepgas in Syrië..


x

x

Café Weltschmerz bekend? Over o.a. Syrisch nepgas

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Dat er een chemische aanval heeft plaatsgevonden in Douma, Syrië is volgens meerdere vooraanstaande Amerikaanse en Westerse correspondenten in die regio een leugen. Ook de mainstream media in Amerika, plaatsen er nu openlijk vraagtekens bij. In Nederland lijken de staatsmedia daar nog niet openlijk over te willen berichten. een gesprek over het fenomeen ‘valse-vlag-aanslagen’ met Karel van Wolferen en Stan van Houcke over de Syrische nep-gifgasaanval.

Tevens willen je bekend maken met het fantastische initiatief van de mensen van Café Weltschmerz. Een prachtig initiatief om 2 mensen met elkaar te laten spreken over één specifiek onderwerp, waardoor jij als kijker dit interview kunt bekijken wanneer je het uitkomt. Maar ook prachtig omdat je zo nader kennis kunt maken met kopstukken uit de Nederlandse alternatieve nieuws-scene. Het initiatief van Café Weltschmerz verdient jouw aandacht én je ondersteuning. Je kunt een bepaald gesprek ‘adopteren’, zodat je naam/de naam van je organisatie bij de opname op YouTube wordt gezet. Dit gesprek werd geadopteerd door Adrie en Karin Völkers.

Karel van Wolferen en Stan van Houcke lichten in dit gesprek, van 19 appril jl.,veelal tegen de journalistieke stroom van ‘jaknikkende journalisten’ in, de tegels van een grof geopolitieke leugen, die bedoeld is om de hele wereld een rad voor ogen te draaien. En het militair-industrieel complex wereldwijd, nóg meer ruimte te bieden om haar wapentuig te verkopen en het land Syrië te plunderen, zoals dat ook gebeurde met Irak en Libië.. Wij brengen graag de inhoud van specifiek dit gesprek, EN de intitiatiefnemers van Café Weltschmerz onder je aandacht. Neem eens een kijkje op de site, voor nog veel méér kei-interessant gesprekken. Geen Tv meer nodig, zo dat al het geval was..

De mensen achter de geboorte van Café Weltschmerz besloten non-profit te zijn en dat willen ze ook blijven. Onafhankelijk te zijn van de overheidssubsidie’s en sponsoring, van politieke- en commerciële invloed, maar tegelijkertijd de content wel voor iedereen beschikbaar houden. Om dat te kunnen blijven doen, vragen zij jullie hulp met een regelmatig klein of een eenmalig substantieel bedrag.

Grotere bedragen kunnen via een ANBI-regeling, zodat je bijdragen aan Café Weltschmerz belasting-technisch kunt verrekenen. Met ook jou bijdrage kan Café Weltschmerz in de lucht worden gehouden, om in deze bizarre tijden vol desinformatie, tegenspraak blijvend te faciliteren. Help Café Weltschmerz met een donatie of adopteer een aflevering: NL23 TRIO 0390 4379 13.

3 gedachten over “Café Weltschmerz al bekend? Over o.a. nepgas in Syrië..

 1. Ja, Café Weltschmerz is bij mij bekend. Ik heb het hele interview gehoord en kan het met het grootste deel eens zijn. Jammer dat Karel van Wolferen niet dieper op de materie in is gegaan. Waarschijnlijk omdat hij dan ook een ban krijgt op YouTube.

  Ok jammer is het dat Stan van Houcke niet weet dan er geoengeneering bestaat en dat er absoluut geen natuurlijke klimaatveranderingen zijn maa dat ze ontstaan door chemtrails en H.A.A.R.P.

  Verder ben ik blij Guido dat jij dit artikel aan dit onderdeel geschreven hebt. Voor mensen die er nog niet zo veel van af weten is dit een prachtig begin om meer over dit soort false flags te weten komen.

  Hieronder diverse artikelen over Syrië:

  Famed War Reporter Robert Fisk Reaches Syrian ‘Chemical Attack’ Site, Concludes “They Were Not Gassed”
  https://www.zerohedge.com/news/2018-04-17/famed-war-reporter-robert-fisk-reaches-syrian-chemical-attack-site-concludes-they

  Take The Red Pill – The History Of Syrian False Flags Exposed
  https://www.zerohedge.com/news/2018-04-15/take-red-pill-history-syrian-false-flags-exposed

  Why Syria?
  https://www.silverdoctors.com/headlines/world-news/syria-is-not-what-you-think-it-is-evil-pure-evil-as-in-massive-organ-harvesting-and-trafficking-ring-evil/

  THE WORLD MUST KNOW. #PureEvil #HellOnEarth
  https://www.youtube.com/watch?v=uy0bF-PFpFI

 2. Ik heb reeds in een vorige reactie verwezen naar de grond van het probleem, namelijk dat alle wegen leiden naar Tel Aviv met Groot Israël en het Oded Yinon plan. Achter Tel Aviv gaat dan de RKM schuil uit The City. Door een toeval kwam ik terecht op de webstek van Golfbrekers, waar de “duivel” uit The City zelf aan het woord kwam, en de plannen op tafel gooide. Hij trok ook de aandacht op de rol van de RKM in het verleden :
  http://www.golfbrekers.be/rothschild-wil-een-invasie-van-syrie/
  met enkele citaten :
  “Sir Evelyn de Rothschild heeft bij de westerse staten op aangedrongen om “eendrachtig tussen te komen” in Syrië en Assad af te zetten om “de Syriërs in een nieuw tijdperk te begeleiden”.
  Gedurende zijn grimmige toespraak tijdens een fondsenwerving in de City – het financieel district van Londen – beschreef hij Assad als “een brutale dictator die moet verplicht worden te buigen”, en drong Rothschild aan bij de westerse naties om het “Assad regime omver te werpen”, want het is “ongevoelig voor het normale fatsoen” en een bedreiging van onze “gemeenschappelijke waarden.”
  Rothschild had het ook over zijn familie-onderneming, vijf broers die een “eerste en waarachtig globaal banksysteem” op poten zetten, in Londen, Parijs, Wenen, Napels en Frankfurt tegen het einde van de 18de eeuw: “Deze vijf broers, samenwerkend, informatie en ideeën delend, bouwden een buitengewone zakenwereld die grenzen en culturen oversteeg.”
  En “Iets meer dan 200 jaar later, worden deze zakenidealen, die de tand des tijds doorstaan hebben, bedreigd door despotische regimes die elke vorm van gemeenschappelijk fatsoen weerstaan. Deze regimes vormen een bedreiging voor onze internationale gemeenschappelijke waarden.”
  Het is uitzonderlijk dat de “duivel” zelf zo in zijn kaarten laat kijken, en dit zowel over het heden als het verleden. Zijn analyse is dan ook “vlijmscherp…”. Ik zie dan ook weinig goeds naar de toekomst toe… weten dat alle oorlogen, “banksters” oorlogen zijn.

  1. https://www.youtube.com/watch?v=DxugVJ4u1tw Deze video gaat over Frankrijk en met name over Macron.Niet alleen hebben de VS,Fransen en Engelsen volgens hun eigen zeggen Syrie aangevallen (zonder bewijs te leveren) maar ook het faccinatie programma in Frankrijk lijkt op één grote farce te berusten maar past wel in hun straatje.
   https://nos.nl/artikel/2228854-rusland-syrische-doden-uit-nepvideo-douma-komen-naar-den-haag.html ook dat zal niet gewaardeerd worden denk ik.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.