Advertentie

2 Geleerde, wijze mannen: ‘Macht raakt geheimen kwijt’..!!


x

x

2 Geleerde, wijze mannen:

‘Macht raakt geheimen kwijt’..!!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

De roep van steeds meer deskundigen en vooraanstaande getuigen, om de waarheid rond grote historische gebeurtenissen openbaar te maken en/of nader onderzoek in te stellen, is een nieuw krachtig fenomeen aan het worden. Officiële verklaringen en onderzoeken worden inmiddels massaal niet meer vertrouwd en mensen lijken massaal te ontwaken in de leugen die hen al vaak vele decennia is voorgehouden als ‘waarheid’. Een waarheid die de elite/bestuurders van deze planeet gebruiken om hún agenda uit te rollen. Simpel spreek je over -jawel- complotten die de wereldgeschiedenis domineren.

En de theorieën daarover zijn vaak géén paranoïde fantomen van psychiatrische ‘gekkies’. Complotten zijn nietsontziende, uiterst wrede instrumenten van een selecte groep belanghebbenden, om buiten het zicht van de democratische orde de werkelijkheid een wending te geven.Daarbij geldt dat de geloofwaardigheid van deze complotten, aan kracht wint, wanneer er doden, zoveel mogelijk doden te tellen zijn. Dát maakt het ‘officiële verhaal/de leugen’ geloofwaardiger..!

De geschiedenis heeft KEIHARD aangetoond, dat veel heftige gebeurtenissen op het wereldtoneel volledig waren geënsceneerd.. Met het doel om de opinie van de wereldbevolking te manipuleren. En wel zódanig, dat zij de leiders, die nota bene deze gruwelijkheden hadden veroorzaakt, de volledige macht in handen gaven/geven om te handelen, zoals zij (volgens hun geheime agenda) ook wilden gaan handelen. Kijk in dat verband nog maar eens in het onvolprezen boek van Willem Middelkoop ‘Patronen van Bedrog’ (HIER)

Het doel van het uitrollen van deze geheime agenda’s, is het verkrijgen, consolideren of vergroten van (financiële- en politieke) macht; dat is het centrale doel Kijk maar eens naar het pallet van bereikte doelstellingen die voortvloeiden uit de aanslagen van 11 september 2001..! Maar er is een kentering gaande. De politiek raakt langzaam maar zeker haar geheimen kwijt!

Het volk, getuige o.a. de ‘gele vestjes’-campagnes, is het zat. De leiders worden krampachtig en de wetgeving voor het beperken van de journalistieke vrijheid helpt hierbij ook niet meer. Media die zich instrumenteel opstellen voor de ‘macht’ zullen niet overleven. Dit interview van de oud-hoogleraren Kees van der Pijl en Karel van Wolferen toont een prachtig perspectief op dit fenomeen. De moeite waard om deze waardevolle registratie van Café Weltschmerz te bekijken. (Heb je de mogelijkheid te helpen?  Help dan de mensen van ‘Café Weltschmerz’ met een donatie of adopteer een aflevering: tnv Coöperatie Weltschmerz NL23 TRIO 0390 4379 13. (HIER)

7 gedachten over “2 Geleerde, wijze mannen: ‘Macht raakt geheimen kwijt’..!!

 1. Geld houdt mensen gevangen wordt vaak gezegd en voor de minderbedeelden klopt dat ook.
  Wanneer een klein bedrijfje in de financiële problemen komt is de kans groot dat het bedrijfje failliet gaat wat anders is voor grote bedrijven want die krijgen vaak steun of andere voordelen.
  Ooit werd mij geleerd wanneer je wilt hebben dat je geld veilig is dan breng je het naar de bank en dat is ook een fabel gebleken want anders zouden de belastingbetalers geen banken moeten redden zoals dat wel is gebeurd.Door dergelijke reddingen is de belastingdruk voor de belastingbetalers alleen maar gestegen met als gevolg dat de belastingbetaler niet of nauwelijks nog iets kan sparen en blij mag zijn dat hij maandelijks rond kan komen.(Om mensen mogelijk nog verder in de problemen te brengen verzinnen overheid en gemeenten vaak nog meer belastingen voor de meest onzinnige dingen en anders voeren ze wel verboden in op straffe van geldelijke boetes en anders hebben ze altijd nog werkstraffen die ervoor zorgen dat arbeidskrachten lekker voordelig zijn er moet verdiend worden ,niet waar?).
  Zouden we niet beter af zijn zonder die banken?
  Wanneer banken omvallen is dat dan geen bewijs dat ze iets verkeerd doen?
  Wanneer mensen weer zouden kunnen sparen als de belastingen niet telkens verhoogd en vermeerderd worden (omdat men bv banken moet redden) maar juist verminderd en verlaagd worden dan zou men minder kunnen lenen en eerst sparen en dan pas kopen wat mij veel gezonder lijkt.We betalen met z,n allen (vaak op de rijksten na) belasting voor sociale voorzieningen,laten we het daar dan ook aan besteden en niet om de rijksten nog rijker te maken en de minder bedeelden nog armer te maken.(minder geld naar de EU is misschien een optie om te beginnen?).Wat mogelijk ook zou kunnen is geld reserveren voor bedrijfjes want die zou men van belastinggeld misschien renteloos financieel kunnen helpen als zij in nood komen.
  Waarom betaald de staat aan banken rente met belastinggeld? Wanneer men toch belastinggeld gebruikt kan de staat dan beter niet gelijk belastinggeld gebruiken uit de staatskas om in ieder geval van die onzinnige rente aan banken af te zijn wat veel goedkoper is?
  Mijn stelling is dan ook dat we zonder banken beter af zouden zijn en weer een gezonde economie kunnen opbouwen waar ook de minderbedeelden voordeel van kunnen hebben en niet zoals nu vaak het geval is alleen de rijken.

 2. Gisteravond zag ik in een flits van Mark Rutte voorbij gaan op de tv. Mijn gedachte was: Wat heeft deze man voor ons Nederlanders voor goeds gedaan ? In gedachten maakte ik een lijstje en kon werkelijk niets anders bedenken dan dat hij ons aan alle kanten heeft bel@zerd. Toen volgenden er meerder P.M. uit andere landen en kon ook niets goeds vinden behalve Victor Orban de p.m. van Hongarije Putin van Rusland en Donald Trump van Amerika. Rampzalige politiek noem ik dat.

  Een interessante luistervideo:

  Decoding the President’s tweets John B. Wells The ONLY Official CTM Channel

  https://www.youtube.com/watch?v=Hg_RbllHwCU

  1. Beste Jenne,
   Ik heb net het interview gehoord. Er werd op een prettige manier gecommuniceerd. Het meeste dat verteld werd is gewoon waar.
   Dat iemand in de communistische partij heeft gezeten wil niets over die persoon vertellen anders dan wat zijn politieke mening is. Aan het einde van het gesprek kwamen ze toch bij een bepaalde mening uit waar mensen die onwetend zijn iets verder mee zouden kunnen komen. En dat is de bedoeling toch ?
   Ikzelf lees erg veel meningen en kijk erg veel video’s van diverse personen omdat ik dan misschien iets meer te weten kan komen over onze wereld waarin we wonen.
   Daaruit trek ik mijn eigen conclusies van hetgeen ik lees en hoor maar heeft niets met die persoon op zich te maken.
   Op die manier kan je meer puntjes met elkaar verbinden zodat je een breder beeld van verschillende zaken die zich afspelen krijgt.

 3. Het is goed dat er bressen geslagen worden in de “geheimhoudingsdammen”, die verantwoordelijk zijn voor het verbergen van vitale kennis over tal van gebeurtenissen in het heden en verleden. Een kennis die nodig is om pogen een einde te stellen aan de eeuwenlange terreur van occulte machten.
  De (subversieve) sociale media via het internet spelen hier een belangrijke rol, maar ook hier verloopt alles niet zonder slag en stoot. Ik verwijs naar de hacking, sabotage, censuur, banningen, gerechtelijke vervolgingen, en zelfs geweld om de boodschappers met gevaarlijke waarheden het zwijgen op te leggen. De opsomming is niet beperkend!!! Dagelijks lees ik berichten op internet over dergelijke criminele praktijken.
  Het ideale wapen is, zoals dat men het in Duitsland noemt de “Nazikeule….”. Men wordt hierbij dan ondergebracht bij Hitler, de Nazi’s en de holocaust ontkenners. Het is m.i. bij manier van spreken een dodelijk wapen. Het kan zoals een aspirine, voor alle kwalen gebruikt, en zonder diagnose en zonder concrete argumenten. De “aanklager” zit dan ook altijd goed. Als aangeklaagde staat men machteloos.
  Deze Nazikeule neemt dan ook bijwijlen groteske en absurde wendingen aan.
  Een bron :
  https://www.zerohedge.com/news/2019-01-29/hitlers-everywhere-russia-america-venezuela-catholic-youth
  met een kort citaat :
  “The weird thing is, Russian Hitler, who presumably ordered American Hitler to support this coup against Venezuelan Hitler, is now supporting Venezuelan Hitler. “
  Voor de rest verwijs ik naar de tekst. Men zou er kunnen mee lachen, maar de verwijzingen naar Hitler leiden dan wel de aandacht af van wat er wel gaande is achter de schermen.
  Een meer vijniger bron :
  https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/diesel-debatte-gruenen-politiker-schockiert-mit-holocaust-vergleich-59809766.bild.html
  met citaat :
  “Riesen-Wirbel um Michael Cramer, Verkehrsexperte der Grünen im Europaparlament! Cramer gab ein Interview zur aktuellen Feinstaub-Debatte – und vergriff sich heftig im Ton…
  Einmal in Fahrt, ließ sich der Grünen-Politiker zu folgender These hinreißen: „Es gibt Leute, die leugnen den Klimawandel. Es gibt Leute, die leugnen den Holocaust. Es gibt Leute, die leugnen, dass Feinstaub und Feinstaubpartikel und CO₂ und Stickoxide gesundheitsschädlich sind – das gehört dazu.“
  ▶︎ Das muss man erst mal hinkriegen: Holocaust- und Klimawandel-Leugner in ein Argument zu verpacken. Auf BILD-Anfrage ruderte Cramer weniger Stunden später zurück: „Selbstverständlich kann man das Leugnen des Holocausts nicht in einen Zusammenhang stellen mit dem Leugnen des Klimawandels. Das war dumm und falsch von mir.“ (=einde citaat).
  Alhoewel hij nadien zijn woorden terugtrok… blijft zijn vergelijking wel plakken.. en verraadt ze m.i. de ware aard van de “eco terroristen…”. (in dienst van de NWO). Hij is trouwens niet de eerste…anderen hebben reeds voorgesteld de “ klimaatontkenners” gevangen te zetten of zelfs te doden!!! Hoe zegt men dat ook : “Waar het hart vol van is, loopt de mond van over…”. Via het verband met de Holocaust, zie ik ze hier dan ook al komen… !!!

 4. Schijnbaar draait alles om geld.
  De hegemonie van het geldwezen is de doorn in het vlees.
  Banken bepalen in té grote mate wat de economische factor is doordat zijzelf de waarde bepalen. De BISbank bepaald eigenmachtig de uiteindelijke prijs/waarde van het geld.
  De economische groei welke telkens als uitgangspunt wordt genomen als de basis voor het welbevinden van bijna alles is een gotspe. Het is de constante geldhonger van die kant wat alles inclusief de leefomgeving voor alles wat leeft onder een voortdurende druk zet.
  Dit heeft een directe relatie tot RENTE!
  Die rente is wat banken oppermachtig maakt.
  Geen wonder dat min. Ollongren probeert de jongens van ‘Ons Geld’, onderuit te halen want zij leggen precies de vinger op de zere plekken. Meervoud, plekken omdat zij dit ook al deden met de pillenmaffia en de 9-11 leugens.
  De pilaren van de macht door leugens en beinvloeding van de publieke opinie beginnen te wankelen.
  Het werd hoog tijd!

 5. De ‘big picture’, is natuurlijk dat we overgaan van het tijdperk Vis naar het tijdperk Waterman en om deze veranderingen te bewerkstelligen wordt eerst de apocalypse doorlopen, alles dat verborgen is komt nu boven water en wordt geopenbaard aan ons en de oude machtsstructuren die ontstonden in het tijdperk Vis wordt nu ongedaan gemaakt om het nieuwe te kunnen omarmen.
  Het zal voor veel schrikken zijn van wat allemaal geopenbaard gaat worden, van groot naar klein en zo zal uiteindelijk ook alles in ons persoonlijke leven dat wij verborgen hielden, naar buiten komen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.