Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

George van Houts: ‘Geopolitiek kent geen moraal’..!


x

x

George van Houts op ijzingwekkende wijze uit…

Geopolitiek kent geen moraal

2021 © BLCKBX | deze versie WantToKnow.nl/be

x

20 jaar geleden op 11 september 2001 vlogen in Manhattan, New York twee vliegtuigen in de Twin Tower buildings. Een groep geradicaliseerde arabieren zou onder de vlag van Al Qaida twee vliegtuigen gekaapt hebben, onder aanvoering van Osama Bin Laden en daarmee was de ‘War on Terror’ ontketend, aldus toenmalig President van de USA George Bush jr. Althans…dat is de officiële lezing die menigeen de wenkbrauwen deed fronzen na het zien van de film van Michael Moore.

Maar ook in Nederland was er iemand die het officiële verhaal niet geloofde. Hij maakte er zelfs twee theatervoorstellingen over KomPlot 1 en 2 (HIER) maar dat kwam hem duur te staan. Acteur en theatermaker George van Houts die in 2016 nog de eervolle titel mocht dragen als ‘De Slimste Mens’ (HIER) maar desalniettemin wordt weggezet als gekkie, als komplotdenker en die daardoor behoorlijk uit de gratie is bij zijn vakbroeders.

De aanslag op de ‘ESTONIA’..
Maar George van Houts laat zich niet van de wijs brengen, létterlijk dus niet..! Hij presenteerde op het 911-congres van 11 september in Driebergen zijn verhaal en interesse in het zinken van de Estlandse veerboot Estonia. Ook dit ‘officiële verhaal’ lijkt een gecamoufleerde aanslag te zijn, waarbij er veel méér speelt, dan officieel bekend is gemaakt. Het komt erop neer, dat op 28 september 1994, deze veerboot met opzet naar de kelder is gejaagd, ten koste van de levens van 852 passagiers..

Twee decennia later…
20 Jaar na de aanslagen van 9/11 kijken Flavio en George weer terug, die merkwaardige gebeurtenis in New York, die – welk verhaal je ook gelooft – in iedere variant in essentie een complot is en daarmee wordt door 9 / 11 iedereen een complotdenker, stelt programmamaker in zijn opening van de 1 uur 15 minuten durende uitzending die meer dan de moeite waard is. George van Houts legt naar op ijzingwekkende wijze uit hoe de opeenvolging van feiten natuurkundig onmogelijk zijn vanwege de wetten van newton maar het meest tot de verbeelding sprekende feit is toch wel gebouw 7.

Een foto uit de beruchte verslaggeving van BBC-reporter die meldt dat WTC-gebouw no. 7 ‘nu ook is ingestort’, terwijl het gebouw achter haar nog te zien is.. Zo’n 10 minuten ná haar verslaggeving, die kort ná haar intro werd onderbroken door een ‘storing in de verbinding’, bleek gebouw WTC#7 plotseling, kennelijk zonder enige aanleiding, in te storten.!

Salomon Building 7
De meest opzienbarende gebeurtenis rondom 9 / 11 is met stip de fabelachtige voorspelling van de BBC. Gek genoeg wisten verslaggeefster Jane Stanley ruim 20 minuten voordien al aan te kondigen dat ‘WTC-building 7’ zou instorten. Ze is in de veronderstelling dat het al gebeurd is, maar had niet door dat het gebouw in de live uitzending achter haar in beeld staat.

Als de verbinding dan abrupt wordt onderbroken begint menigeen zich af te vragen hoe de BCC wist dat dit gebouw 20 minuten laten zou gaan instorten. Als verklaring komen ze met een vergissing die van persbureau Reuters zou komen maar hoe kwamen zij dan aan die voorkennis? De BBC kwam wel nog met een soort van verklaring (HIER), maar die was/is dusdaning zwak en ongeloofwaardig, dat de cruciale vraag overeind blijft, hoe men het heeft kunnen weten. EN… waarom de BBC het zelf niet tot het gaatje heeft uitgezocht?

Flavio Pasquino;

“Voor mij is dit incident zo duidelijk een bewijs van
voorkennis en daarmee een inside-job,
dat je aan het complete narratief op die dag
mag gaan twijfelen”.

* * *

Kijk naar het interview van BLCKBX’Flavio Pasquino met George van Houts

ONDANKS DE ACHTERBAKSE ACTIES VAN YOUTUBE, OM BLCKBX TE BLIJVEN BOYCOTTEN, VERKIEST BLCKBX ERVOOR, TE BLIJVEN ‘HANGEN’ BIJ YOUTUBE. VOORAL, ZO IS DE IDEE, OM GEEN VIEWS TE MISSEN.. Dat betekent sowieso al, dat wij hier deze video niet kunnen streamen/embedden en je daarvoor even op de illustratie/banner moet klikken voor een lead naar BLCKBX. Die je wellicht ook weer dient te volgen naar YouTube zelf. Kijk, dit kregen wij zojuist te zien..

(YouTube is een dochter van GOOGLE, zoals je wellicht weet, en verdient naar onze mening al deze aandacht niet.. Wij mijden YouTube zoveel mogelijk, omdat bij WantToKnow oud video-materiaal, dat YouTube beloofde te ondersteunen, is weggehaald. Hierdoor zijn oudere artikelen vaak ‘mank’ geslagen, doordat YT de betreffende URL heeft gewijzigd, of geheel in censorship heeft laten stikken..!!) Voor het bekijken van het interview, klik je op deze illustratie:

Mythes (boek van Dik Kok)
Aan het einde van de uitzending maakt George van Houts nog een beetje reclame voor een bijzonder boek ‘Mythes’ van Dik Kok, de auteur die hem veel heeft geleerd over 9/11. In dit boek worden een groot aantal mythes, verzonnen verhalen met een politieke doelstelling, ontrafeld. Hoewel het boek ook een stukje geschiedenis over mythes in het algemeen beschrijft, vormt de mythe van de 9/11 aanslagen, die in het voorwoord wordt besproken, de basis voor een aantal mythes die in het boek worden behandeld.

Het boek behandelt in aanvulling op de twee eerdere boeken op een uitgebreide wijze de instortingen van de Twin Towers. In hoofdstuk I wordt de mythe van Air France vlucht 8969 ontrafeld, een mythe die voorafging aan de 9/11 aanslagen. In hoofdstuk II worden de mythes van Al Qaida en Osama bin Laden ontrafeld.

In het boek wordt duidelijk dat de War on Terror een illegale oorlog is geweest tegen een niet bestaande vijand. In hoofdstuk III wordt ingegaan op de mythe van SARS, een verzonnen verhaal wat ons nu (2021) wordt verteld. Heb je interesse in dit boek dan kun je meer info vinden – het boek ook bestellen- via DEZE link.

Wil je op de hoogte blijven van BCKBX nieuws?

Twitter        – https://twitter.com/blckbxnews     Telegram   – https://t.me/blckbxtv       Facebook   – https://www.facebook.com/blckbxnews

Instagram  – https://www.instagram.com/blckbx.tv

Jij kan helpen met een donatie maar ook door deze video te delen op social media en/of via Whatsapp, telegram, signal, messenger, whatever…als de video maar zoveel mogelijk mensen bereikt. Doneren aan BLCKBX kun je doen via deze link HIER.