Advertentie

Coral Castle: het bewijs van vrije energie..!


“Ik heb de geheimen ontdekt van de pyramides
en ontdekt hoe de Egyptische

en andere, historische bouwers in Peru, Yucatan en Azië,
in staat waren,
om met alleen primitieve gereedschappen,
blokken steen van meerdere tonnen te verplaatsen en op hun plek te zetten.”

X

Edward Leedskalnin

x

* * *

x

Ervaringen in Coral Castle

Carola Ruijsch van Dugteren © februari 2010

x

In Florida vind je een wonderbaarlijk bouwwerk, dat vergeleken wordt met de Taj Mahal in India. Een stenen monument, met de layout van een tuin. Gebouwd van loodzware stenen, gehouwen uit het koraalgesteente dat daar de bodem vormt. En dat alles gemaakt door één man. Een man die door dit monnikenwerk zijn liefdesverdriet wilde overwinnen, zo is het verhaal. Is dat zo? Let’s go and find out!

Je bent in ieder geval gewaarschuwd..

Augustus 2010.
Op een van Florida’s bijzonder hete dagen in een verder natte periode stap ik  met twee goede vrienden Coral Castle binnen. De dag begint bewolkt en daar willen we van profiteren. De vorige dag heb ik gekeken op internet  naar bezienswaardigheden en opeens plopte Coral Castle op. “Verhip”, dacht ik, “dat ligt hier om de hoek!” Dus nu ik er toch was… het stond al langer op mijn lijstje maar ik was vergeten waar het precies ligt.

Als je Coral Castle bezoekt, kun je op eigen houtje rondlopen met behulp van een pamflet met plattegrond. Of je kunt met een gids meelopen. Onze gids heet Acie, een pensionado zoals je ze hier nog zo veel aan het werk ziet.

Acie begint te vertellen over het monument dat de bouwer, Ed Leedskalnin, wilde oprichten voor zijn zestienjarige verloofde Agnes. Die hem de dag voor het huwelijk aan de kant zette! Hij vertelt over de rijke fantasie van Ed, die hoopte zijn verloofde alsnog over te halen. Met comfortabele stoelen, gehouwen uit koraal. Met een vijvertje, een waterput, een mooi stenen huis, een spiegel en zelfs een ongemakkelijke (!) stoel voor zijn schoonmoeder.

Een van de weinige foto’s van Ed Leedskalnin bij zijn ‘magische machine’..

En een hoekje om te zitten als je wilt nadenken, plus een grote tafel in de vorm van de staat Florida voor het grote gezin dat ze nog gaan krijgen. Ook is er een kleine tafel in de vorm van een hart, dat tot de verbeelding spreekt van de Amerikanen, die er een symbool voor de eeuwigdurende liefde in zien. Tegenwoordig wordt er zelfs getrouwd.

Zal ik jullie het echte verhaal vertellen?
In een van de hoeken zijn stenen uitgehouwen in de vorm van de hemellichamen. Zon, maan, Mercurius.  Ik weet niet meer precies wat onze opmerking over die hemellichamen was. Vervolgens raken we in een geanimeerd gesprek met de gids. Iets triggert hem. Hij kijkt ons schattend aan en zegt dan: “Zal ik jullie het echte verhaal vertellen?” Allicht zeggen we ja, want we vermoeden allang dat er een hele laag onder zit.

De droge feiten kun je lezen op de site van Coral Castle, HIER, waar ook het verhaal over Ed’s geliefde Agnes te vinden is. De fabel over Sweet Sixteen heeft Ed (volgens ‘Acie’ onze gids)  waarschijnlijk zelf in de wereld gebracht, om de aandacht af te leiden van het echte werk.

Het spreekt natuurlijk tot ieders verbeelding, dat de 16-jarige verloofde hem vlak voor het huwelijk in de steek liet. En dat hij, ziek van verliefdheid, een enorme gedrevenheid had om een monument voor zijn geliefde te maken. Er zijn tv-programma’s gemaakt over Coral Castle en rockster Billy Idol schreef er het overbekende nummer over: ‘Sweet Sixteen’.

Hier kun je de YouTube zien met het nummer van Billy Idol. De sfeer van het geheel komt verontrustend op mij over. Er wordt vaak ingezoomd op het kruis om zijn hals. (Wie dit symbool herkent, reageer ajb even onder het artikel.)

Ed Leedskalnin
is volgens de biografie geboren in 1887 in Riga, Letland. Toen hij 26 jaar oud was, verloofde hij zich met de tien jaar jongere Agnes Skuffs. Deze naam klinkt Engels, Skuffs betekent slippers. Hij moet dus al in de VS zijn in die tijd. Er staat dat hij in Canada, Californië en Texas woonde, voordat hij vanwege zijn tuberculose naar Florida kwam.
Dát hij Tbc had wordt bevestigd door een aantal getuigenverslagen van mensen die hem in Florida kenden. Of dit de echte reden was van zijn verhuizing naar Florida betwijfel ik. Het klimaat in Californië en Texas is toch ook niet slecht? Florida is heet en vochtig en dat lijkt mij nauwelijks bevorderlijk voor Tbc.

 

Ellis Island
Wanneer Ed in de VS aankwam, vermeldt de biografie niet. Acie vertelt over Ellis Island, waar alle immigranten in die tijd aankwamen. Daar was het landelijke immigratiekantoor gevestigd. De nieuw gearriveerden verbleven meestal enige tijd in barakken, totdat de ambtenaren oordeelden naar welk deel van het land ze werden gestuurd.

Italianen stuurde men meestal naar New York, en die kregen een briefje opgespeld: ‘To NY’. En dat is de reden dat veel Italiaanse Amerikanen Tony heten!  (Klik HIER voor een overzicht van de tijdslijn van de historie van Ellis Island!)

De grote piek van aankomsten op Ellis Island was in 1907. We nemen maar even aan dat Ed daarbij was. Hij was toen 20 jaar oud.

Na eerst op allerlei plekken in de VS gewerkt te hebben – geen details bekend – kwam Ed in 1918 in Florida aan. Hij woonde in Florida City tot 1936, waar hij inmiddels met de bouw van Coral Castle was begonnen.

Toen hij hoorde dat er bouwwerkzaamheden zouden komen op of langs zijn stukje grond, besloot hij te verhuizen. Hij zocht en vond een stuk land dat 10 mijl zuidelijker lag, in Homestead. Het verhaal gaat, dat hij niet voor het land hoefde te betalen.

Feit is dat hij een aantal brokken koraal die enkele tonnen wogen, heeft verhuisd op een vrachtwagen. Hij stuurde de chauffeur weg voor de lunch en toen die na een uurtje terug kwam, stonden alle stenen op de wagen! Als iemand vroeg hoe hij dat gedaan had zei hij dat hij eenvoudige wetten kende voor het gemakkelijk verplaatsen van gewicht. Niemand had het hem zien doen. Ook later heeft niemand hem ooit zien werken, daar zorgde hij wel voor. Zijn geheim is dus goed bewaard gebleven.

Volgens Acie heeft Ed ook eens gezegd dat hij wist hoe de piramides in Egypte werden gebouwd en dat hij eenvoudigweg dezelfde techniek toepaste.

Foto van onze gids ‘Acie’. Let op zijn hals: een energievorm of entiteit.

In Homestead ging Ed verder met bouwen. Hij leefde erg Spartaans en had weinig sociale contacten. Wel onderbrak hij altijd zijn werk om kinderen te verwelkomen, die graag in zijn tuin speelden. In december 1951 was Ed uiteindelijk behoorlijk ziek van de doorwoekerende Tbc. Hij hing een briefje op de deur: ‘Gone to hospital’. Volgens het officiële verhaal overleed hij drie dagen later, op 64-jarige leeftijd, in het Jackson Memorial Hospital in Miami. Waar is zijn graf? Niet in Coral Castle, zoals hij graag wilde. Misschien ergens anoniem op een armenkerkhof?

Coral Castle, de versie van Acie…
Acie zegt dat Ed op Ellis Island aankwam en nog meteen dezelfde dag door mocht. Opmerkelijk, en het duidt erop dat een hoge pief toestemming had gegeven. Nu laten we de officiële biografie los. En dan ontvouwt zich het verhaal in de versie van Acie.

Wanneer Acie vertelt dat de hele layout van Coral Castle eigenlijk het patroon van een vrijmetselaarsloge volgt, bekijken we alles met andere ogen. De hoge stoel van de grootmeester, de kleinere stoelen voor de overige leden. De ongemakkelijke stoel voor de schoonmoeder zit juist heel comfortabel!

De binnenste kamer en de buitenste kamer, waar de meer wereldlijke zaken worden besproken. De grote tafel in de vorm van Florida is natuurlijk een vergadertafel. Voor mij  wordt het nu veel logischer! Het grote werk, waar Ed al zijn passie in legde, ondanks zijn vergevorderde ziekte. Ed’s doel was waarschijnlijk om de Tempel van Salomo na te bouwen, die algemeen wordt beschouwd als de eerste vrijmetselaarsloge.

Voor een eenvoudige man, die alleen lagere school had, beheerste Ed heel wat technieken die in die tijd onbekend waren. Eerst is daar de onconventionele bouwwijze, die niet aanschouwd maar ook niet begrepen werd.

De zonnewijzer
Er is ook nog een grote zonnewijzer, die de uren en zelfs de seizoenen heel precies aangeeft, volgens een geavanceerd systeem.  Maar er is ook een maanwijzer, verborgen in de achterste muur en alleen te zien als je op een steen klimt.

De spiegel voor divinatie; precies een sjamanenspiegel!

Acie doet nu sommige delen van de rondleiding nog eens over, met het nieuwe verhaal. Ik kijk in de spiegel die naast een comfortabele stoel is geplaatst. Het is een klein waterbekken met zwart geschilderde bodem. Precies een sjamanenspiegel! Concentreer je en staar in de spiegel. Het werkt net zoals een kristallen bol. (foto)

Acie vraagt me om op een denkbeeldige lijn te gaan staan. Het is een verbindingslijn met de grote telescoop, die exact op het ware noorden gericht staat. Deze lijn is een hele sterke magnetische krachtlijn in de aarde. Ik ga er op staan en ik voel mijzelf lichtjes om mijn as draaien.

Mijn lichaam gedraagt zich precies als de naald van een kompas en zo voelt het ook. Acie vertelt dat hij weleens een ‘non believer’ op deze lijn zet. Hij moet die persoon meestal opvangen en daarna een tijdje laten zitten om bij te komen!

De 9-ton-gate. De energie die hier (ook?) zichtbaar is, geeft nog eens aan dat de steen echt kan draaien!

De ‘NineTon Gate’ is een uitgehouwen stuk koraal dat inderdaad negen ton weegt en fungeert als draaideur. Het stuk steen is geplaatst op een ronde plaat ter grootte van een pizza. Je kunt die steen met twee vingers in beweging brengen! Er staan nu hekjes omheen want men wil niet dat het publiek daardoor in en uit gaat.

Het huis in de hoek heeft twee verdiepingen. Bovenin is het woonvertrek van Ed, met tochtgaten in de buitenmuren.  Gelegen in zijn hangmat bleef Ed daar lekker koel, door de wind die de kamer ventileerde.

De werkplaats van Ed..
Beneden is de werkplaats waar Ed zijn wisselstroomgenerator maakte. Hij had hierdoor elektrische verlichting in zijn huis, maar hij gebruikte dat ding vast ook voor hele andere dingen.  Acie (A.C. = Alternating Current!) vermoedt dat Ed Nicola Tesla persoonlijk kende. Maar hoe en waar zij elkaar ontmoet hebben is nog in nevelen gehuld. Er hangen allemaal roestige spullen aan het gereedschapsbord aan de muur.

Ed maakte ze van afgedankt ijzer en het ziet er volkomen willekeurig uit. Dat leidde de aandacht af van het werkelijke doel, het opwekken van een magnetische stroomkring. Er is een ijzeren staaf aangebracht aan de muur. Als Acie die voor de deur schuift, en aan de magnetische spoel draait, is de kring compleet. Wij staan met z’n allen in een gigantische magneet! Zo, al mijn atomen liggen weer de juiste kant op! Een onbeschrijflijk gevoel. Niet te lang alsjeblieft, want dan word ik misselijk. Mijn iets oudere reisgenoot is al afgedropen. Die moet even ergens gaan zitten.

Foto van de spoel

De Repentance Corner
Tot slot gaan we naar de ‘Repentance corner’.  Zogenaamd ontworpen om Agnes even in de hoek te zetten als ze stout zou zijn!!  Hier zijn een paar stenen gegroepeerd in de vorm van een erker. Het eerste dat opvalt is het koele klimaat in dit hoekje. Buiten is het inmiddels 35 graden in de zon en heet! Eén stap naar binnen en je stapt in een koelkast. Merkwaardig en heel erg lekker met die hitte!

Gids Acie kijkt mij verwachtingsvol aan. “Ga eens zitten en kijk wat je ervaart”.

Even zitten met de ogen dicht en dan begint het me te dagen. Ik voel een energie stroom. Komend vanuit de aarde en komend vanuit de kosmos. Op en neer. Ik kan verbinding maken met de kern van de aarde, en ook reizen naar de sterren. “This is a man made stargate,“ roep ik meteen. “You’re 100% right” krijg ik terug. Ik blijf nog even zitten om te mediteren. Dan zijn mijn reisgezellen aan de beurt.

Carola mediterend in de stargate

Er zijn veel theorieën over wat Coral Castle nu werkelijk is. Ik ben geneigd om Acie’s verhaal te geloven. Het is ook een feit, dat het precies ligt op het landpunt van de Bermuda Driehoek. Een interessante serie interviews over de Bermuda Driehoek en Coral Castle vind je op deze YouTube

Tot slot
Natuurlijk probeer ik onze gids nog even uit zijn tent te lokken. Ik weet dat de vrijmetselaars met een charmeoffensief bezig zijn. Is hij er ook een? ‘Tuurlijk. Een hele hoge… Dûh…”

We praten nog even over Obama. Een 33e graads volgens hem,  evenals zijn vrouw Michelle. Die is lid van de vrouwelijke tak, de Eastern Star. En dat Obama bewust is aangesteld om een aantal profetieën te vervullen en eenheid in de wereld te herstellen.

Acie zou graag willen dat het ware verhaal over Coral Castle naar buiten komt. Als het aan hem ligt gebeurt dat snel en hij wil zich daar sterk voor maken. De toekomst zal het leren.

En voor wie zich wil verdiepen in de symbolen van Coral Castle, kijk op deze website, Code 144.com (Zie helemaal onderaan voor nog een aantal foto’s van Carola van Duijsch van Dugteren, de auteur van dit artikel)

* * *

Tot onze grote spijt kunnen we je hier niet de serie ‘The Secrets of the Universe’ laten zien, een 50 minuten durende, fantastische film over met name Coral Castle. Het ‘embedden’ van deze film, op andere sites, is helaas onmogelijk gemaakt..! We raden je daarom aan deze serie op YouTube rechtstreeks te kijken, of via de site van Code144.com, zoals door Carola ook gemeld. (klik op de lead hierboven en volg de hele serie (6 stuks á 8 minuten)).

Telkens weer duiken de geheimen op, die de Vrijmetselarij ‘onder haar hoede’ schijnt te hebben. Ook -en vooral!- bij dit verhaal over Coral Castle, is dit weer volop ter sprake gekomen. (zie de genoemde film: ‘Secrets of the Universe’.)

‘Masonry has secrets which are not to be made manifest till the time for declaring all things’..

‘De (vrij-) Metselarij heeft geheimen, die pas mogen worden geopenbaard,
als de tijd daar is dat alle dingen worden verklaard’..

– Officiële gedenksteen van de ‘Grand Lodge of Pennsylvania’, 1875 –

Hier het introfilmpje van de site Code144.com
X

x

* *

x

Tot slot: het  volledige interview met onderzoeksjournalist Joe Bullard.

Onderzoeksjournalist Joe Bullard spreekt hier in een radioprogramma over Coral Castle en haar schepper Ed Leedskalnin. (Ed.L.)… In het kasteel en de tuin staan duizenden tonnen koraalsteen die Leedskalnin, een fragiele man die maar net 55 kg woog, bewerkte tot artistieke en functionele objecten, zoals tafels en stoelen, een zonnewijzer en een uiterst uitgebalanceerde toegangsdraaideur. Terwijl hij deze objecten in het uiterste geheim zelf vervaardigde EN VERPLAATSTE, beweerde hij dat hij dezelfde techniek toepastte, die de Egyptenaren gebruikten, toen ze de pyramides maakten.

Het vreemde van het verhaal is, dat Leedskalnin meldde dat hij het kasteel bouwde voor zijn ‘verloren liefde Agnes’, die hem had laten zitten, thuis in Litouwen. Maar volgens onderzoeksjournalist Bullard, kan het wel eens zijn, dat Leedskalnin met dit verhaal een knap gecamoufleerd verhaal verteld over de geheime kennis van het kasteel en zijn wetenschappelijke prestaties. Toen Leedskalnin naar het ziekenhuis kwam in 1951, kort vóór zijn dood, werden er uit het kasteel diverse gereedschappen gestolen. Volgens Bullard kan het best wel eens zijn, dat dit een zorgvuldig geplande verduistering is geweest.

Leedskalnin liet een boodschap na in zijn slaapkamer op het kasteel: “Het geheim van het universum is 7129/61055195”. Een van de bellers in de radioshow zegt dat dit het nummer was van Leedskalnin burgerservicenummer, iemand anders meldde dat dit nummer direct verband houdt met de ‘gouden ratio’. Bullard schreef ook een boek over Coral Castle en Ed Leedskalnin, dat ‘Waiting for Agnes’ heet, en waarin hij een fictioneel verhaal maakt en Atlantis en de Bermuda-driehoek in het plot laat verschijnen.

Joe Bulllard (1951 Florida) volgde de University of West Florida en studeerde af in 1974 met een graad in journalistiek. In September 1984 kreeg hij lucht van het Coral Castle en spendeerde vervolgens 10 jaar van zijn leven aan het bestuderen van Coral Castle en schreef zijn boek ‘Waiting for Agnes’ in 1995. Hij was 5 jaar bezig om het verhaal op papier te krijgen en had 4 jaar nodig om het gepubliceerd te krijgen.

* * *

De hoge telescoop en de steen ervoor. Kijk door het gat van de steen naar het richtkruis van de telescoop. Hierin is, in het juiste jaargetijde, de Noordster te zien.
telescoop 2
telescoop3
Waterbekken met orbs; dit waterbekken fungeert nu als ‘wishing well’. Het wordt geflankeerd door de opkomende en afnemende maan. De ene kant is vrouwelijk, de andere mannelijk. In het water de ster van Salomo. Op het kraantje een vis, vruchtbaarheidssymbool van de Moedergodin, symbool van Venus en later door de christenen geadopteerd. Een dubbel orbje linksboven, rechts een ‘lens flare’ van de digitale spiegelreflexcamera. Let op de zeven zijden van het orbje!

 

56 gedachten over “Coral Castle: het bewijs van vrije energie..!

 1. Oh, ik zie nu pas op het kaartje dat het ‘Repentance’ corner heet. En ik maar zoeken naar de juiste naam.
  Krijg dat liedje van Billy Idol niet meer uit m’n hoofd, brrr.
  Bedankt voor het plaatsen Guido, dat heb je weer snel gedaan!

  1. Ik kreeg ‘repentance’ (berouw/inkeer) en heb right-away de tekst ook hier aangepast. Mijn hemel, tutuutuuututuuutuut..

  1. Het enige wat ik kan zeggen is dat het aan beiden kan liggen; ik heb inmiddels aan mijn kant er een nieuwe youtube van Billy Idol ingeplakt. Nu met teksten, óók leuk toch?

   Als ie het nu nóg niet doet Marcel, tja, dan is een nieuwe PC een optie wellicht..!? Plezier!

  2. @guido bedankt een nieuwe pc is niet nodig,jammer alleen dat ik niet op de symboliek van zijn halsketting kan ingaan nu, maar je kan niet alles hebben denk ik dan maar.

  3. Bij sommige filmpjes van joeptjoep moet je een account hebben en zelfs eigenlijk op een andere lokatie aanwezig zijn op deze planeet wil je ze mogen bewonderen, m.a.w. het ligt niet aan je PC.

   Echter filmpjes die je toch wil zien kan je meestal aan de poster opvragen of je ze opnieuw kan bezien, meestal krijg je dan ze onder een andere naam aangeboden en dan kan je ze als nog bewonderen voordat het duurt dat het weer! wordt verwijdert voor dat je er donder op kan zeggen.

   ‘K zelf heb al wat jaartjes een abbo draaien en kan makkelijk over elk filmpje of materiaal beschikken welke verwijdert is.

  1. Hai die Eye,

   Op Bladzijde 59 van dit boek staat Billy Idol als FreeMason exposed

   http://www.scribd.com/doc/3289775/Famous-Freemasons-Exposed

   Nou heb ik toch al ik weet niet hoeveel satanische occulte symbolen de revue zien passeren de laatste tijd maar dat kruis met die 4 blokjes er omheen nog niet gezien, is het gestyleerd, dat het gewoon weer de bekende 4 windrichtingen zijn van de flower of life?

   Trouwens Eye nu je er toch bent, wat vind jij van Kiesha Geisha Crowter exposed als leugenaarster? Of moet ik het niet zo zwaar zien? Ik zag dat Kiesha nogal pontificaal op jouw webstekkie staat als rol model.

   Vroegah was het cool om naar muziek van onder andere Ted Nugent te luisteren dwars tegen de stroom in van de gewone schaapjes; toen was er absoluut geen video beeld van die figuur; de muziek hoor ik net voorbij komen op de noagenda stream; ik schrik me rot bij die plaatjes op joetoep; geen wonder dat ik zo fokked up ben geworden in die middelbare schooltijd; niet completa zuivere koffie, zou het ook een freemason zijn?!

   Dawn en Mirakel hebben vandaag geen tijd om even met mij te spelen, ik zag vandaag gister een kunst academie studente op teevee die nogal asperger achtige eigenschappen had, ze kon perfect portretten tekenen, maar het moest geen landschapje worden, ze was daarom bang dat de studie een probleem kon worden, te breed, te veel verschillende onderwerpen, het moest hetzelfde blijven, is ook van het probleem met vriendjes van asperger achtigen, dat vastklampen, wie houdt dat nou vol, snap ik wel, leren schakelen is moeilijk maar niet onhaalbaar, trainen trainen, wat die freemasons kunnen kunnen wij ook en liefst in het positieve als het even kan.

   TED NUGENT- WANGO TANGO
   http://www.youtube.com/watch?v=LqFUEcM9wR0

  2. Meestal vaak precies daar waar ik een pontificale spel fout in een zin heb gemaakt; als ik het terug lees als ik het al geplaatst heb; daar zit een soort black out focus punt van zwaarte in mijn belevings bewustzijn, (“is ook van het probleem met” in plaats van “is ook vaak het probleem met” daar zit dan een black out bij mij omdat het pijnlijk wordt… Ik begin mezelf al een beetje in kaart te krijgen zo af en toe…

  3. Ha Hyper, dank voor de link voor het boek. Ik vermoedde al zoiets. Maarreh, als hij een freemason was, zou hij ook het echte verhaal moeten kennen. Op YT staat ook een recent optreden van hem met dit liedje. Ik vind het dan weer opvallend wat een lage energie hij bij zich draagt en dat hij een middelvinger opsteekt. Misschien baalt hij na al die jaren van dit liedje?

   Over Kiesha, lees haar eigen verklaring: http://littlegrandmother.net/NEWURGENTMESSAGE.aspx
   Dat werpt licht op de zaak.

   Ik was bij haar lezing, in Zeist. Ik heb haar energie gevoeld. Zuivere intentie. Er zijn nu eenmaal mensen die alles wat zuiver is willen zwartmaken en daarvoor zo hun eigen roddelciruits inzetten…

  1. Deze dotted cross heb ik trouwens om mijn nek hangen, maar dan cirkel vormig in zilver, jaren terug zei een medium die toen voor korte explosieve tijd mijn vriendin was, dat ik in de toekomst die dusz nu iss op eigen kracht stapje voor stapje achter de vele betekenissen van dit oudste symbool ter wereld zou komen… Deze betekenissen was ik nog niet eerder tegen gekomen, thnX Eye die Aai Isis Ice, kouwe handen, zie dat maar te ontdooien, onbegonnen werk, de new ager de kouwer lijkt wel, terug naar Dawn vluchten

  2. Oh jah nu ik toch to the point ben, op m’n zeventiende, dusz zeg maar Billy Idol Sweet Sixteen ben ik zoals het een echte Shamaan in aanbouw betaamt black out gegaan, gelukkig daarna niet meer gebeurt maar het laatste mannelijke medium van een paar jaar terug die met toestemming van mij via mijn toenmalige vriendin een foto van mij kreeg zei dat er toen op die leeftijd iets goed mis is gegaan met mij en dat ik sinds die tijd emotioneel ben blijven hangen; hij vergoeilijkte het door het op te schroeven naar 18 op z’n hoogst, dusz in die tig jaar sindsdien ben ik emotioneel gezien 1 jaar opgeschoten op eigen kracht, wat al een mega prestatie is van mij zelf al zeg ik het zelf, nou jah m’n laatst vriendin heeft mij gegeven wat ze had, zij had ook niet meer en had te maken met zeer moeilijke omstandigheden, haat ex en haat familie is als een zwart gat waar alles en iedereen in wordt gezogen, zie daar maar uit te komen… Het is net als met rijke mensen daar krijg je als ‘zwerver’ meestal geen cent van, arme mensen die zelf geen cent hebben die geven gul, is pijnlijk maar waar, is vaak zo, is op “spiritueel” gebied ook zoo zeker “The Spear of the Bull Ell” volgens die Police Officer serie… De lamme helpt de blinde, beter dat dan helemaal niets jah toch?

   TOM JONES – I Who Have Nothing (1974
   http://www.youtube.com/watch?v=rBLWDhz4990

  3. Don’t Push me ‘Cause I am close to the edge…

   Heerlijk zo’n warm interactief gesprekje, geen wonder dat ik me al vroeg op monologen in m’n hoofd heb gericht. Ik had ook niet anders verwacht. Soms snap ik te snel te veel, dat is de echte koel cel.

   De meeste mensen op aarde zeggen me niet veel, blijkt te vaak, is beangstigend voorspelbaar, maakt me kwaad als alles voorspelbaar verloopt…

   Grand Master Flash – The Message
   http://www.youtube.com/watch?v=O4o8TeqKhgY

  4. Vroeger op de laatste 3 jaar lagere school mochten de kindjes ook niet openlijk met mij om gaan omdat mijn geëmigreerde ouders niet van de plaatselijke kerk waren.
   Ik weet precies hoe dat voelt.
   Katholieken in een nieuw jasje? bah
   Het is ook overal het zelfde liedje, long way to go.
   Vroeger veel Krishnamurti gelezen en later op internet geluisterd.
   Veel van wat jullie “Spirituelen” doen heeft weinig met de woorden van Krishnamurti te maken.
   “5d” my aSS, zo die is verdient en ik herstel me wel weer, kom vanzelf wel weer in vree(t)dzamere stromen, heb ik geen (nep)spirituelen voor nodig, tegenwoordig heb ik nog zelden kouwe handen, vroeger heel vaak, weet nu hoe mn’handen op eigen kracht warm te houden; nu als ik ineens Wel kouwe handen krijg weet ik genoeg; dat waren vroeger dusz mn eerlijke antennes, ik dacht dat ik in dit soort groepen moest blijven zitten, letterlijk, om toch maar aandacht te krijgen; zo gauw als ik kouwe handen krijg ga ik nu weg; na tien jaar letterlijk blijven zitten weet ik dat ik meteen weg moet als ik kouwe handen krijg, dan is het mis; in geen tien jaar op te lossen, bedelen helpt niet, je best doen ook niet, bijvoorbaat uitgekotst isz bijvoorbaat uitgekotst, by the way mijn gggggristelijk hell school lag niet ver van IJsselstein, blij dat ik daar nu ver van woon, het groene gat met de middeleeuwse gebruiken, het hangt daar nog, de heksen verbrandingen in Schoonhoven, niets verandert, een Nieuw jasje is niet genoeg….
   Terug naar Haarlem, daar waar ik geboren ben, beneden de rivieren gaat het fout behalve bepaalde delen van Zeeland en Vlaanderen, daar zitten de zee varenden, de oost en de west Friezen, passen beter bij mij…

   A Perfect Circle – Freedom of Choice
   http://www.youtube.com/watch?v=wQWCZxi1ff8

  5. Deze is voor Dawn & Mirakel en nu gaah ik naar buiten afkicken….
   De rest van de tuin omspitten.
   Is hard nodig, bloed mooi nummer trouwensszzz…
   Volume knop iets harder zetten, niet te lang voor de buren en niet goed voor de oortjes.

   Information Society – What’s On Your Mind (Pure Energy) Extended Version 1988
   http://www.youtube.com/watch?v=ss6vUraHFIw

  6. Ik denk dat het kruis (met de vier blokjes)staat voor de zon en de vier seizoenen.Een aanbidder van de zon?

 2. Dit is ook een fantastische presentatie van het fenomeen “Coral Castle “. Guido, ik wil je graag verwijzen naar een andere jonge onderzoeker die heel veel werk heeft gedaan naar dit “wonder”, en naar de verborgen “numerology”, waarvan ik denk dat je dit nog niet hebt gezien:
  http://www.code144.com/
  Mij heeft het zeer geboeid, en verwonderd.

  Mijns inziens, zeker de moeite waard om ook eens als bijzonder artikel op de WTK-site naar voren te brengen.

  Anyway, have fun !!

  1. Guido had de link naar code 144 al in de tekst vermeld, echter ik denk dit velen is ontgaan.
   Anyway een prachtig 6-delig filmpje is daar te vinden spannender dan de Da Vinci Code. Heel interessant! Echt de moeite waard om te kijken, het gaat over Coral Castle, antizwaartekracht en magnetisme, het verplaatsen van enorme rotsen gebruikmakend hiervan, Phi, vrijmetselaarij die van deze kennis op de hoogte is etc……Zonde als dit gemist wordt!
   Ik heb zó genoten hiervan!!!

   Watch The Secret of the Universe
   Here is the original and popular ‘The Secret of the Universe’ video originally published online towards the end of 2008.

   Part 1 (6 delen)
   http://www.youtube.com/watch?v=PM08HAF4uUc

  2. Heren, dank!! Ik heb die Code144.com al vaker geprobeerd te ‘pakken’ en hier op de site te zetten; zojuist weer. Helaas is het filmpje ‘uitgesloten om te embedden’. Gewoon dus op YouTube kijken; waanzinnig interessant. Vooral ook op de site van Code144.com!!

  3. Je hebt wel steeds moeite met dat embedden van filmpjes Guido, dat mag niet zo moeilijk zijn, een beetje buitenaards denken en ze werken als een trein, op elke runnende site.

 3. In Ancient Aliens is hieraan ook aandacht geschonken en hadden ze foto’s van de ouderwetse TriPod met katrollen om zware stenen te hijsen. Dit is op zich niet zo bijzonder maar de uitrusting leek te klein/licht om dergelijke zware objecten mee te verplaatsen. Bovenop de TriPods was steeds een soort zwarte doos te zien welke men tot op heden niet heeft kunnen terugvinden.

  Wellicht was die zwarte box een Tesla vinding die voldoende vermogen opwekte om samen met de katrollen de zware last te verplaatsen.

  Heel interessant allemaal.

  1. @ Simba

   Hier een foto van zo’n tripod met box on top:
   http://i54.tinypic.com/2dukqb8.jpg

   Ik ben er helemaal ingedoken en vind steeds weer mooi materiaal:
   Secrets of Coral Castle part 1/11
   http://www.youtube.com/watch?v=7cro9wPmQM4

   (in deel 3) Ed beweerde eens:
   “This machine, you could put this in a rocket, in the head of a rocket, fly to Pluto and have breakfast. Come back to the earth that night and have dinner. And you will have more energy then you used, because of the magnetic energy”

   Fascinerend allemaal!

 4. over energie gesproken bestudeer het verhaal van klokkenluider jezus 2011 geleden en leer dat geld,goud,smerigheid niet tellen en dat er werkelijk een hemel is,als u denkt die is gek de iluminati heeft de driehoek als logo in rekenkundige meet termen staat elke hoek voor 6, keer 3 is 666 als u de bewijslasten uit de bijbel bestudeert omtrend nu en de iluminati de nieuwe wereld orde zult u zien dat het kwaad echt is de keus is aan u.hier een oppepper een gospel song http://www.youtube.com/watch?v=GDyoMOHrH9c

 5. Nogmaals, aan het geheim verplaatsen van zware voorwerpen hebben we geen boodschap. We willen het ZIEN. Er bestaat in de gegeven praktijk nergens zoiets als vrije energie, slechts als idee of fantasie. We willen gewoon keihard verifieerbaar bewijs, voor minder doen we het niet.

  1. @F001

   Kijk, dát is nog eens taal! We willen overtuigd worden. We willen keihard verifieerbaar bewijs! Voor minder doen we het niet! We willen…, zó is het!
   Vraagje..Wie is ‘we’ voor F001 in dit verband? Me, myself and I? Je hebt gelijk hoor, voor minder moeten jullie F001 het niet doen.

  2. Eindelijk, eindelijk, eindelijk geef ik F001 eens het voordeel, zonder echt bewijs kom je tegenwoordig nergens, zeker als je zulke zware stenen gaat verplaatsen moet je toch wel iets hebben wat zwart op wit staat.

   @ wattenstaafie

   Zou haast willen afreizen naar Florida en dat apparaat eens zelf onder de loep met jou willen nemen of alles idd zo staaft als men zegt, misschien kunnen we keihard bewijzen aan F001 dat hij wel degelijk gelijk heeft, in iedergeval dat heeft hij nu al want heb geen cent te makken om daar terecht te komen laat staan te bewijzen.

  3. Tja de titel dekt de lading niet. Of andersom daar wil ik van af wezen. En ik dacht nog wel (naief als ik was) dat nu het overweldigende bewijs geleverd was ,helaas pindakaas. Je reinste telegraaf koppen.

  4. Agent F001 wilde in een vorig leven ook het keiharde bewijs dat de aarde rond is…

  5. @ F001: Kom dan gerust even langs op 27 maart in het Mirror Centre te Amsterdam, als je echt geïnteresseerd bent in het vele bewijs op het gebied van vrije energie en antizwaartekracht…

   Overwin je weerstand, ontkenning of ongeloof en hoor het allemaal eens aan. Bewijs en verklaringen en een nieuwe Aether fyscia (de enige echte fysica)die al deze reële en bestaande verschijnselen aantoont en verklaart.

   http://www.healingsoundmovement.com/news/58/promotie-video-paul-laviolette-27-maart-2011-mirror-centre-amsterdam.html

   Er is parkeergelegenheid voor kleine moederschepen.
   😉

  6. Jah Wij Willen Bewijs, alle kabouters stamp voeten in de regen plassen op de grond, waar is die clip met kabouters die in de goot op de grond stampen, Wij Willen Nu Bewijs *OdVrdmme&%#! party proppen op 27 maart in AmsterDamned
   Ik geloof het wel, Aether Fysica dat hebben ze uit het Curriculum geflikkerd, die Olie boeren uit Amerika.
   Was geen cent mee te verdienen door de Oliedomme Banken Bangksters van toen.
   Volgens mij is er wel geld mee te verdienen.
   Iedereen z’n eigen vrije energie kassie thuis.
   In plaats van de Grid leeg trekken ben je een Energie Leverancier.
   Dusz niet iedereen hoeft zo’n vrije energie generator te hebben.
   100 mensen in een plaatsje van tien duizend en iedereen heb power zat.
   Ik weet zeker dat het bestaat en dat het kan.
   Kom op we gaan met z’n allen naar Amsterdam kijken.
   M’n leeftijds frustratie is nu toch ook al uit de weg geruimd, heb niks meer hoog te houden qua ballen ook, heerlijk voelt een stuk lichter, al die ballast, dat slurpt Vrije Energie.
   Doe ik gewoon een Capuchon op, ik weet niet welke verschijningsvorm ik op die dag zal hebben.
   Elke keer als ik in de spiegel kijk dan denk ik welke Versie krijg ik vandaag te zien.
   Maar dat heb ik bij de meeste mensen, veel mensen hebben dat, zo zie ik het.
   Probleem is dat ik niet altijd een tweede keer dezelfde persoon snel herken.
   Denken ze dat ik geen gedag heb gezegd omdat ik boos was of zo.
   Ik had ze niet herkend, ze veranderen en ze weten het zelf niet.

  7. @ Simba

   Rond zijn zijn ommeletten zeker, maar nog steeds zo plat als een pannenkoek, niet in een vorig leven maar in dit leven zelfs, platter dan plat zal deze souffle nooit gaan worden.

 6. Voor diegene die dit soort info interessant vinden, kan ik de serie Ancient Aliens van History Channel van harte aanbevelen. Op YouTube zijn alle afleveringen te vinden. Ik ben de afgelopen jaren wat sceptisch geworden over de objectiviteit van Discovery Channel en History Channel maar deze vind ik persoonlijk redelijk objectief.

  @guidoj, nu we toch bezig zijn met deze materie, verdiep je ook eens in het Oak Island mysterie op Nova Scotia waar volgens “believers” een Ancient krachtbron begraven ligt.

  1. Ja ik zit zelf al een flink aantal maanden in het youtube clubje van The Zeta Reticulan, als hij wat nieuws publiceert komt het vanzelf in me inbox binnen, dan gaat alles speciaal daarvoor opzij ter update informatie.

   Naast hem zijn er nog wat andere ancient figuren die vaak ook nog het een en ander kunnen toevoegen.

 7. JONGENS WEES TOCH EENS ALS EEN KIND ,EN VERWONDER JE OVER
  DE DINGEN DIE STAAN IN CORAL CASTELLE ,,JULLIE SCHOPPEN OVERAL ZO TEGEN AAN ,
  EN LEES EENS WAT OVER TESLA ..
  WEET JE VROEGER WAS ER EEN MAN IN NEDERLAND DIE EEN MOTOR OP WATER LIEP LOPEN ,,DIE WERD EEN GEKKENHUIS IN GESTUURD,MIJN VADER VERTELDE DIT AAN MIJ TOEN IK KIND WAS ,,NU BEN IK 79 JAAR ,
  DAG GROET HANNIE.

  1. Beste Hannie, je bent vandaag nogal groot in spraak, misschien vergeet je bij deze dat menig van ons het al aanzien voor oude koek, niks is vaak niets nieuws dan uitgekauwde informatie, soms zit er wel eens wat nieuws tussen.

   Ik zit eerder te wachten op diegene die bij Coral Castle zelf is geweest en wat zaken op de gevoelige plaat heeft gelegd wat de meesten over het hoofd gezien hebben, same voor het Tesla verhaal, want ontbrekende puzzelstukjes maken het verhaal meer intressanter dan het doorsnee verhaal wat overal voor het oprapen ligt.

  2. Nou Paul, Carola (auteur van het artikel) IS op deze plek geweest…! Wie wil je nou liever daar hebben dan een sjamaan?
   Jezelf natuurlijk, dat snap ik, maar dit is toch een geweldig verhaal, dat ze met ons deelt..!?

   🙄 HANNIE ZET JE HOOFDLETTERTOETS AJB UIT…!!!! 🙄

  3. Oh vandaar dat Carola niet zo veel tijd heeft om te kwekken.
   Complete encyclopedieën maakt ze op internet.
   Petje af hoor, wist ik niet.
   Ruijsch van Dugteren, dat klinkt wel als heel adellijk die naam, zal het ook wel zijn, die spreken ook een andere taal.

   http://sjamanisme.startpagina.nl/

 8. DAG PAUL .. SOMS BEN JE VERBAASD WAT JE OVERKOMT ..
  WOENSDAG KREEG IK BEZOEK ,DIE MENSEN HEBBEN EEN ZOON IN FLORIDA WONEN .DUS IK VROEG KENNEN JULLIE CORAL CASTELL .
  ZE WAREN ER MEER MAAL GEWEEST EN WAREN IEDER KEER WEER ONDER DE INDRUK EN KONDEN NIET HET GEVOEL VERKLAREN WAT ZE DAAR KREGEN.
  HOOP VOOR JOU DAT JE ER EENS HEEN KUNT .LIJKT MIJ GEWELDIG ,ZELF ZIEN EN BELEVEN IS NATUURLIJK HET BESTE KUN JE ZELF OORDELEN ,, IK VIND HET AL PRACHTIG DAT HET OP MIJN PC STAAT ,DAG GROETEN VAN HANNIE.

  1. 🙄 HANNIE ZET JE HOOFDLETTERTOETS AJB UIT…!!!! 🙄

   (je staat namelijk ook op mijn PC..) Dankjewel!!

  1. Geeft niks Hannie, opgelost toch? Welkom op WantToKnow!
   Wat heb je trouwens een mooie Gravatar (figuurtje bij je naam) toegespeeld gekregen..

 9. Hele artikel gelezen en ook de video bekeken over de code, intrigerend. Van dat wiel ontbreken onderdelen en de onderzijde laar duidelijk onderdelen zien van een eerder bevestigde motor (het is namelijk een kruk-as) Vindt het zeker nog geen bewijs van vrije energie, maar heb wel het idee dat deze man kennis had van de geheimen van de vrijmetselaars en dat zijn boeken meer kunnen vertellen, juist omdat er “gekuiste” versies in omloop zijn om de zoektocht te bemoeilijken.

 10. dag guido zeker een mooi plaatje het springt er uit ,zou het een betekenis hebben , ik verdwaal soms op de pc ,heb ik wat aangeklikt vind ik het niet meer terug ,,
  nou ja de oude dag dag ,

 11. Het verhaal zoals ik het opschreef, is mijn persoonlijke beleving. Het heeft mij diep geraakt wat ik daar heb gevoeld, dit nog versterkt doormwat ik op mijn foto’s nog te zien kreeg.
  Ik heb zelf geen directe bewijzen nodig. Het is het ‘weten’ dat de beweringen kloppen en dat is voor mij genoeg. De manier waarop het verhaal op deze buitengewone website wordt vormgegeven is aan de editor.
  Af en toe kijk ik zeker naar jullie reacties. Wil ik echter nog aan mijn (sjamaanse) werk toekomen, dan kan ik beter niet elke dag komen babbelen. Misschien is een chatruimte op deze site trouwens wel op z’n plek! 😀
  En, om maar meteen de fantasieën de wereld uit te helpen, de familienaam is uitgezocht tot in de vroege 17e eeuw. Van adel is geen sprake. In die tijd zijn twee namen samengevoegd, zoals men dat wel vaker deed.

  Groetjes van Carola

 12. Hallo Carola,

  Je bent dus in Floroda geweest en je hebt Coral Castle daar bezocht. Ik ben jaloers! Lijkt mij erg bijzonder om daar eens te zijn en alles te zien.

  Gr Mark

 13. Even een kort vraagje (ik heb niet alle comments gelezen dus wellicht is het al gevraagd): op de 1e foto van de hoge telescoop staan getallen, “1940” volgens mij, gegraveerd. Wat betekenen die?

 14. Je hebt de nieuwe lokatie bezocht deze was niet zo indrukwekkend als de oude. Die deur op de oude lokatie was met een vinder te draaien, zelf gecontroleerd.

  Volgens wikipedia:
  The mystery of the gate’s perfectly balanced axis and the ease with which it revolved lasted for decades until it stopped working in 1986. In order to remove it, six men and a 50-short-ton (45 t) crane were used. Once the gate was removed, the engineers discovered how Leedskalnin had centered and balanced it. He had drilled a hole from top to bottom and inserted a metal shaft. The rock rested on an old truck bearing. It was the rusting out of this bearing that resulted in the gate’s failure to revolve. Complete with new bearings and shaft, it was set back into place on July 23, 1986.[18] It failed in 2005 and was again repaired; however, it does not rotate with the same ease it once did.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.