Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Hoe oprechte artsen worden aangevallen..!!


x

Hoe oprechte artsen worden aangevallen..!!

2022 WantToKnow.nl/be

x

Een aantal jaren geleden dreef de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd een huisarts tot zelfmoord. Psycholoog René Diekstra schreef naar aanleiding van die kwestie: “De Inspectie is een dubieuze club”.. Een uitspraak die niet ‘zomaar’ werd gedaan. Nu jaagt deze ‘Inspectie’ op artsen die kritisch zijn ten opzichte van de ‘vaccinaties’ tegen corona. Artsen worden geïntimideerd en komen op vuile wijze klem te zitten. Als de arts met goede argumenten zijn/haar handelen verdedigt, gaat de Inspectie er verder niet op in, wat betekent dat ze feitelijk een intimiderende zenuwenoorlog voeren. Al met al blijkt deze ‘Inspectie voor de GezondheidsZorg’ nog steeds een dubieuze club is.

Kijk naar deze video waarin jurist Frank Stadermann geïnterviewd wordt door Sietske Bergsma voor Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

1 gedachte over “Hoe oprechte artsen worden aangevallen..!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.