Advertentie

2 Oprechte mensen over de MH-17 doofpot..


Het kort na de ramp verschenen boek van Joost Niemöller spreekt al van een ‘doofpot’.. Waar gaan we naar toe met kapitein Rutte en de morele en ethische koers van het MH17-onderzoek?

x

x

2 Oprechte mensen over de MH-17 doofpot..

2017 © Joost Niemöller/Café Weltschmerz | deze versie WantToKnow.nl/be

x

De 2 MH17-onderzoekers, de Engelsman Graham Philips en de Nederlander Max van der Werff.

Onder veel andere mensen, die streven naar waarheidsvinding, rondom de aanslag op de MH17, is Max van der Werff een van de weinigen die zich écht héél grondig verdiept heeft in deze zaak. Hij ging bijvoorbeeld, net als de Duitse Billy Six en de Engelse Graham Philips, zelf meerdere malen naar het Donbas-gebied in Oost-Oekraïne, om met eigen ogen de toestand aldaar ‘waar’ te nemen. Max sprak met getuigen op de crashsite en onderzocht de gespinde mediaberichtgeving erover in het Westen.Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld ‘NOS-Ruslandcorrespondent’ DavidJan Godfroid, die meende catastrofe-verslaggeving vanachter zijn bureau te kunnen maken. Het resultaat was.. catastrofale NOS-MH17-verslaggeving..!

Te scharen onder de berichtgeving die er HELEMAAL NIET op gericht is, de onderste steen boven te krijgen, maar die er altijd op was gericht om de plaatselijke bevolking een loer te draaien, getuigen te verzinnen en lanceerlocaties te bedenken.. Dat klinkt heftig, maar met een open blik kijkend en concluderend, is er geen andere gevolgtrekking te maken.. (Zie ook ons artikel HIER)

Joost Niemöller, journalist en auteur van het MH17-boek

Joost Niemöller is zowat de enige journalist in Nederland die zijn gezonde verstand gebruikt en kritisch is en blijft rondom de ‘overheidsonderzoeken’ en rapporten over deze catastrofe, waarbij 300 onschuldige mensen het leven lieten. In het onderstaande interview spreekt Joost met Max van der Werff. We raden je aan dit interview, dat onder de paraplu van onze collega’s van Weltschmerz plaatsvindt, te bekijken en zoveel mogelijk te delen met de mensen in je omgeving.

Joost Niemöller over Max van der Werff:

“Anders dan wat vandaag in de Volkskrant staat (HIER) en wat ook helemaal niet gezegd is door de Duitse journalist Billy Six, is Max van der Werff -net als ondergetekende overigens- juist niet van mening dat het scenario van Russische betrokkenheid uitgesloten moet worden. Het enige wat hij wil is eerlijk onderzoek en kritische berichtgeving in de media. Daarom is hij ook een van de ondertekenaars van de open brief aan Trump. Max van der Werff is over zijn bevindingen bevraagd door het Joint Investigation Team (JIT). In dit uitgebreide gesprek gaat Max van der Werff precies en zakelijk in op feit en fictie in het MH17 dossier.”

x

8 gedachten over “2 Oprechte mensen over de MH-17 doofpot..

 1. Oekraine zou net als rebellen en Rusland als verdachten moeten worden gezien voor het neerhalen van MH 17.
  De Oekrainse geheime dienst is BEWEZEN CORRUPT OMDAT ZIJ MET BEELD EN GELUIDSMATERIAAL HEBBEN GEKNOEID.
  Ook was een figuur van de Oekrainse geheime dienst betrokken bij de schilderijroof uit het Fries museum.
  Rutte geeft deze corrupte bende een VETO waarmee zij kunnen bepalen wat wel of niet naar buiten wordt gebracht.
  Westerbeke heeft al gezegd dat bij een rechtszaak niet alle bewijzen getoond zullen worden en een Nederlandse topambtenaar zou Amerikaanse bewijzen hebben gezien die niet openbaar worden getoond en dus moet zelfs een rechter deze top ambtenaar maar geloven op zijn woord.
  Het AD heeft een artikel geplaatst wat gewoon gelogen was en zelfs corrective is corrupt en moet nu fake news gaan beoordelen op Facebook.
  Dit is zomaar een greep naar aanleiding van de video uit het artikel maar dit toont toch wel duidelijk aan dat het onderzoek niet correct verloopt en dat een mogelijke moordenaar (Oekraine) al vanaf het begin in bescherming is genomen door het OM en de Nederlandse staat door ze deel te laten nemen in het onderzoeksteam en zelfs VETO recht te geven.
  Laatst is op Schiphol materiaal in beslag genomen van iemand die dat van de crashsite zelf had meegenomen en daar wordt moeilijk over gedaan terwijl J.Akkermans ook een stuk bewijsmateriaal had meegenomen en heeft laten onderzoeken en hem wordt geen strobreed in de weg gelegd.
  Die inbeslagname is wel een beetje vreemd als je eerst zegt dat je niet geinteresseerd bent in wat achter gebleven is op de crashsite omdat je al hebt gezegd dat alles wat nodig was voor het onderzoek al in Nederland terug was.
  De vraag is dan wel hoe goed er gezocht is want als nu blijkt dat er zelfs nog makkelijk menselijke resten gevonden worden dan kan men toch niet echt beweren dat er een gedegen onderzoek op de crashsite is geweest eerder zou ik geneigd zijn te denken dat ze gezocht hebben naar hetgeen zij zelf bruikbaar achtten om hun (mogelijk op voorhand bekende verhaal) te kunnen onderbouwen in plaats van de echte waarheid boven tafel te krijgen.
  Dat Rutte er alles aan doet om vriendjes met Oekraine te blijven laat hij wederom zien door te tekenen onder een verdrag waarvan de meerderheid van de bevolking heeft gezegd dat we dat niet willen.
  Corruptie viert hier hoogtij en dan ook nog juist bij hen die het eigenlijk zouden moeten bestrijden.
  Als Oekraine niets te vrezen heeft dan hebben zij helemaal geen VETO recht nodig en zouden ze zelf uit het onderzoeksteam moeten stappen.

  1. Sterke analyse voor wat tot nu is gebeurd in de media, en zonder vooroordeel uiteengezet. Dank !

 2. 300 mensen vermoord door de CIA/Mossad in opdracht van de Rothschild-Zionisten uit Londen en Parijs (de bankiers). 80 kinderen.

  Dit moeten ze bij de AIVD boven de INGANG in steen bijtelen. Want daar werken heel veel sukkels die denken dat wij vrienden hebben.

  “An alliance with a powerful person is never safe.” – Phaedrus

  https://youtu.be/iz6a4WkKJn0
  (there will be no more British people, not here, not on a billion worlds)

  Wraak is onderweg. Hiroshima, Nagasaki, Londen, Parijs, Israel, ?

  https://twitter.com/crimesofbrits

  1. “An alliance with the powerful is never to be trusted.” – Phaedrus

 3. Het probleem van de MH 17 doofpot wordt mede veroorzaakt door de Smolensk vliegtuigramp waar momenteel Tusk in opspraak wordt gebracht :
  http://www.express.co.uk/news/world/717757/Donald-Tusk-EU-presidency-under-threat-over-Polish-criminal-probe
  met titel :”UNDER pressure Donald Tusk’s ambitions for a second term as EU council president are in jeopardy after the Polish leader said his Government would not support his run in the 2017 election.”.
  Het geheim over deze Smolensk ramp ligt mee in de schaal samen met dat van de MH 17. Het gevolg is dat iedereen moet zwijgen, gezien alle partijen afdreigen of afgedreigd worden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.