Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Oversterfte: de olifant in de kamer (vaccinaties) NIET NOEMEN..!!


x

“En ja, de olifant in de kamer -vaccinaties-
mag niet genoemd worden, maar zal wel
dégelijk een rol kunnen spelen!”

dr. Jan Bonte (neuroloog)

* * *

x

x

Oversterfte:

de olifant in de kamer (vaccinaties)

NIET NOEMEN ALS MOGELIJKE OORZAAK..!!

2022 © Ongehoord Nederland | deze versie WantToKnow.nl/be

x

We raden je aan de uitleg en discussie te bekijken van deze uitzending, waar ook gesproken werd over de digitale EU-digi-D. Beide medische experts, de neuroloog dr. Jan Bonte en de huisarts Felix van der Wissel, zijn uiterst kritisch op de lakse houding van de overheid, in casu minister Kuipers, rondom deze oversterfte. Het is natuurlijk ook idioot, om het zo hard te zeggen, dat deze Kuipers het verdomd ook maar één keer de mogelijkheid te bespreken, dat de mRNA-middelen (géén vaccins!!) de oorzaak zouden kunnen zijn van de oversterfte.

Neutrale bronnen, zoals statisticus drs. Maurice de Hond, en vele andere experts, zijn UITERMATE bezorgd, temeer omdat we spreken over een VOLSTREKT NIEUW MIDDEL (met mRNA-techniek), dat vrolijk fluitend weer wordt geadviseerd, voor nieuwe boosters en nieuwe campagnes. Bijvoorbeeld voor deze winter werd het weer gewoon -zonder énige evaluatie over de afgelopen periode- geadviseerd. Je kunt de uitzending bekijken hieronder, of je gaat naar de site van de publieke omroep om terug te kijken: (HIER)

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.