Advertentie

Anti-GMO-wetenschappers worden aangevallen!


Het klinkt te bizar voor woorden, maar de praktijk toont de waarheid..! Wetenschappers die, met betrekking tot de veiligheid van genetisch gemanipuleerd voedsel, een uiterst gefundeerde conclusie hebben getrokken, dat zij NIET vinden dat het GMO-voedsel veilig is, worden bedreigd en hun carrières worden vernietigd. Nog even, zo lijkt het, of moord en doodslag is vervolgens ook een onderdeel van het wereldwijde complot om deze wetenschappers het zwijgen op te leggen.

 

We spreken over een uiterst gecoördineerd en systematisch, wereldwijd plan om wetenschappers die tégen GMO zijn, op basis van hun wetenschappelijke bevindingen, het zwijgen op te leggen..

Het gaat zoals zo vaak natuurlijk om financieel gewin, en het gaat om macht! Het gaat om een wereldbevolking van 7 miljard mensen, die eten en juist dát voedsel is onderwerp geworden van uiterst geraffineerde manipulatie. Wil je de mening van een neutrale wetenschapper/publicist over dit fenomeen lezen, lees dan HIER op WantToKnow het verhaal van Dr. William Engdahl.

En dáár waar GMO juist door de wetenschap omarmd zou moeten worden als revolutionaire vernieuwing, krijgen de Monsanto’s van deze wereld het lid op de neus; wetenschappers keuren in groten getale het werk van deze DNA-sleutelaars af..! En dat bevalt deze mega-industriële consortia niet. Want een wetenschapper die bewijst dat GMO slecht is, dat het een GEVAAR vormt voor het menselijk lichaam, zaagt aan de poten van de stoelen van de GMO-industrie.

Topwetenschappers gebroken!
Dr. Árpád Pusztai en Dr. Ignacio Chapela hebben beiden 2 dingen gemeen; zij zijn wetenschappers die veelvuldig onderscheiden zijn, maar hun beider carrières liggen in puin..! Kan het zijn dat dát komt doordat zij beiden verkozen om het onderwerp genetische manipulatie te onderzoeken..? Beiden deden in dit veld uitermate belangrijke ontdekkingen.

Beiden lijden ook onder het lot van hen, die kritiek hebben op de machtige, gevestigde orde, die het grote wetenschappelijke onderzoek én de grote zakelijke belangen beheren rondom landbouwproducten. En het is natuurlijk het gevaar van manipulatie van wetenschappelijk onderzoek (dat vanzelfsprekend NEUTRAAL hoort te zijn!) dat om de hoek loert. Als, in gewone mensentaal, beweert wordt dat een bepaalde voedselcreatie veilig is, terwijl die dat niet is, dan spreken we inderdaad over levensgevaarlijke manipulatie.

Als je vervolgens ook ziet, dat deze GMO-octopus zich ingevreten heeft in het Europese parlement, waar het de adviesraad voor GM-voedsel heeft geïnfiltreerd, dan wordt het tijd om bijzonder goed op te gaan letten..! (kijk hier naar dit artikel op WantToKnow).

.

Uit verklaringen van wetenschappers blijkt dat inmiddels 95% van al het onderzoek op het gebied van Genetisch Gemanipuleerde zaden (GMO), wordt betaald door de industrie. En dus is nog maar 5% van het onderzoek op dit terrein volledig onafhankelijk! Het grote gevaar voor onze democratiën is natuurlijk evident: ‘Kunnen wij onze wetenschappers nog vertrouwen?’

Big Pharma deed het voor..
Deze ontwikkeling op het terrein van wetenschappelijke voedselproductie, -onderzoek en -ontwikkeling, lijkt een afspiegeling te zijn van de ontwikkelingen die zich de afgelopen 10-tallen jaren hebben ontrold in de farmaceutische industrie. Als je regelmatig hier op de site komt, zul je weten dat Big Pharma er inmiddels letterlijk en figuurlijk een potje van gemaakt heeft..! We verwijzen je in dit verband graag naar dit artikel hier op de site, waaruit de destructieve manipulatie blijkt evenals de excessieve vorm die de invloed van Big Pharma op onze gezondheidszorg heeft gekregen.

Wetenschappers worden aangevallen!
Een documentaire die als een thriller voelt, maar de realiteit in beeld brengt.. Agro-Chemische multinationals zorgen ervoor dat internationaal gerespecteerde wetenschappers publicaties kunnen doen over hun wetenschappelijk onderzoek, waardoor het publiek zich massaal zou kunnen gaan afkeren van GMO-ontwikkelingen en -voedsel. Hier de leader van de documentaire ‘Scientists under Attack – Genetic Engineering in the magnetic Field of Money’

X

(Wil je details van deze film en nóg een intro zien, klik dan HIER, voor meer details over deze film)

Waarom moeten deze wetenschappers zwijgen..?
En waarom deze mensen dan inhoudelijk het zwijgen moet worden opgelegd, wordt ook al snel duidelijk als je bijvoorbeeld dit filmpje ziet over het onderzoek dat Dr. Arpad Pusztai ruim 6,5 jaar deed, om de effecten van GMO-aardappels op ratten te bestuderen.. De GMO-aardappels veroorzaakten significante afwijkingen in het fysieke weefsel van de ratten.. (o.a. ingewanden en lever)

32 gedachten over “Anti-GMO-wetenschappers worden aangevallen!

 1. Het zijn de laatste stuiptrekkingen van de NWO trawanten. Laatst een verjaardag van mensen uit diverse lagen van de bevolking en gentech en bannen van klassiek homeopathie was een stevig onderwerp. Vroeger gingen de onderwerpen bij de mannen om auto’s en de vrouwen om hun kroost maar er lijkt toch echt een besef door te komen dat we aan alle kanten gen@@id worden. Hoort, zegt het voort…

 2. wij?? kunnen er wel over praten .maar als je er verder niets mee doet ? dan is he ook water naar de zee dragen .met lekkende emmers .deze berichten worden alleen maar hier verwoord en komen nooit in de krant zo uitgebreid .en van mond tot mond duurt het eigenlijk veel,s te lang voordat de bevolking het helemaal door heeft .en? het zou mooi zijn als er ook foto,s van deze zieke ratten bij geplaats konden worden misschien begrijpen de mensen dan wel?dat wij?? met z,n allen in moeten grijpen en deze firma,s het land uit moeten jagen .dat geld niet alleen de gmo maar ook de big farma .willen we sterk staan dan met Z,N ALLEN TEGEN AAN niet overmorgen maar NU??????

 3. email de politiek en zeg stop gen tech voedsel of we klagen jullie aan voor chemtrails met een 300 tellend pagina raport bewijs van genocide van de belfort group peter vereecke,nou dat willen ze niet dat kan ik u verzekeren.

  1. @F001
   jij weet weer eens totaal niet waar je het over hebt

   Wat er mis kan gaan: http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=m4&s=M111&l=NL
   en dan wordt daar nog niet eens het risico genoemd dat de genetische aanpassing niet ‘stabiel’ is en dus in de toekomst zou kunnen muteren, met zeer ongewenste gevolgen (en eenmaal goedgekeurd is goedgekeurd)

   Giftigheid wordt meestal op ratten of muizen getest, als die 1 maand (!!!) op het gemodificeerde voedsel kunnen overleven zonder overduidelijke schade wordt het genetisch gemodificeerde voedsel veilig geacht voor menselijke consumptie.

   Zo heeft Monsanto de giftigheid voor zoogdieren van het Bt-eiwit in hun gentech-maïs (dat de mais beschermt tegen ongedierte zoals rupsen) laten testen.
   Toen de resultaten van deze testen aan de Europese Voedselautoriteit (EFSA) werden voorgelegd concludeerde deze dat de gentech-mais veilig was voor menselijke consumptie.

   Maar volgens Greenpeace-woordvoerder Herman van Bekkem deugt de goedkeuring van de EFSA niet. De dierproeven waaruit de veiligheid voor gentechmaïs zou blijken, laten juist wel een zorgelijk beeld zien.
   Het gewicht van de proefdieren – in dit geval ratten – nam ruim drie procent af bij de mannetjes en vier procent toe bij de vrouwtjes. “Bovendien kregen de dieren afwijkingen aan lever, nieren, hersenen en longen”, aldus van Bekkem.

   En dat dus al na 1 maand (!!!) op deze mais geleefd te hebben.

   de reactie van EFSA:

   Gijs Kleter, onderzoeker bij het Instituut voor Voedselveiligheid (RIKILT) aan Wageningen Universiteit en lid van het wetenschappelijk Panel van GMO experts voor de EFSA, meent dat de verschillen te klein om er iets zinnigs over te kunnen zeggen. “Dat de ene groep ratten iets meer weegt dan de ander, betekent niet zo veel. Dat kan ook gebeuren als je twee groepen ratten op exact hetzelfde dieet zet.”

   Om het bizarre van deze uitspraak te onderstrepen hier nogmaals de gevolgen op de testdieren na 1 maand (!!!) op dit voedsel geleefd te hebben

   Het gewicht van de proefdieren – in dit geval ratten – nam ruim drie procent af bij de mannetjes en vier procent toe bij de vrouwtjes. “Bovendien kregen de dieren afwijkingen aan lever, nieren, hersenen en longen”, aldus van Bekkem.

   http://www.ditisbiotechnologie.nl/dossiers/genetisch-gemodificeerd-voedsel/kleine-verschillen-grote-discussie/

   Desondanks is de mais inmiddels dus gewoon goedgekeurd voor menselijke consumptie..

  2. ah mooi! hopelijk leest ie deze trap na wel nog ff.
   Je weet maar nooit, misschien wordt hij ineens wakker en schrijft hij een open excuusbrief aan iedereen voor al zijn geklier alhier.
   🙂

  3. Je bent zeker iemand of een automaat van de overheid die reageert op dit soort berichten om de opinie te beïnvloeden.
   Foo1 je mag van mij zoveel GMO”S eten die op kan maar ik wil de vrije keus hebben om het niet te doen en daar gaat het over “”Vrijheid in keuzes””.

  4. Vreemd dat Monsanto’s kantines en die van de VS regeringen volledig en bewust GEEN GMO bevatten, harde eis van de werknemers van Monsanto en de VS regering weet ook wel dat je beter geen GMO kunt eten, dat op zich is al meer dan voldoende bewijs van de enorme schadelijkheid van GMO, zeker omdat het landbouwgifgehalte veel hoger is dan regulier bespoten voedsel, dat ook al giftig is en nog nauwelijks voedingswaarde bevat, meeste ziektes zijn veroorzaakt door allerlei soorten gif plus nog eens het gebrek aan voedingswaarde, niet vreemd dat de halve planeet al chronisch ziek is, behalve die landen waar nog gewoon natuurlijk voedsel wordt gegeten.

 4. Ik raad iedereen aan te verzamelen en terug de band met de natuur te verstevigen. Ons eigen groentjes kweken en bewuster gaan leven en kopen. CONSUMINDEREN in plaats van consumeren. Sta niet langer toe dat je beheerst wordt door de economie. We moeten allemaal af van onze eigen verslavingskes!

  1. Genetisch gemanipuleerd voedsel is hét antwoord op de menselijke overpopulatie die momenteel onze aarde teistert. Het is dus een luxe discussie door welvarende geiten wollen sokken-figuren. Laat ze maar een zonder geld en middelen ze eens een maandje in de arme regio’s van Afrika vertoeven. Zijn ze gelijk genezen van hun eigen waanzin.

  2. Helemaal mee eens Peter , blijf ook steevast biologisch geteelde produkten kopen . Je stemt dan met je portomonee en de markt moet zich wel aanpassen .

   @ Guido & admin
   Het is even wennen , maar ik geloof dat ik de website aanpassing wel geslaagd vind .
   Het is wat rustiger voor het oog , en ook het reactievakje is lekker ruim geworden , toppie !

  3. dankje Cozmic, het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat.. WantToKnow 2.0 🙄

  4. Jammer dat je zelf geen eigen lay-out style setting kan bepalem, die goed voor de oogjes is.
   Niet iedereen houdt van een witte site met zwarte tekst of laten we toevoegen dat er mensen zijn die nogal moeite met de oogjes hebben bij het lezen en zelfs schrijven van een stukje comment, liefst heb ik een zwarte achtergrond met witte tekst.

   Tis ietsje pietje beter maar nog wel erg rommelig van opzet, had toch wat iets beters verwacht en lol nog steeds lang verwachte en beloofde chatbox, normaal zit dat em in de mod instelling in het Full Admin Panel.

  5. Ik geloof dat er net zoveel meningen zijn over wat ‘mooi’ en zelfs ’toegankelijk’ is, dan dat er mensen zijn.. Vanochtend al 4 mails met complimenten. Maar je hebt het natuurlijk over je eigen smaak. En tja Paul, ook ik roep regelmatig bij het zien van vis-op-tafel: “Ik had liever kip gehad”.. Zijn er ook nog zaken waar je wél mee in de sas bent?

  6. De Meester heeft weer de toon gezet! ( 🙂 🙂 🙂 )

   We zullen er eens een uurtje over gaan pijnzen hoe we van uit hier de boel een beetje kunnen aanpassen, andeers kan me oogarts kan ook nog wonderen verrichten of we gaan verkassen weer eens naar een eigen site.

  7. @ paul
   Adverteren ze niet bij sommige brilspecialisten : bij aanschaf van een bril een gratis zonnebril op sterkte ? Ik weet niet of ze er ook in kaboutermaten zijn , ff navragen .
   Hope I didnt press your button .
   🙂

  8. Ik dacht zwart/wit gezien, eerder iets un de geest van braille, maar je dos optie is ook niet verkeerd!

   Bedankt voor je interactive oplossing!

  9. Hier ga ik volledig mee akkoord! Ben ik zelf ook al een tijdje aan het zeggen. I
   k vraag mij namelijk af wat de mensen gaan doen of eten, als ze op een morgen wakker worden en merken dat ze met hun 5€ nergens nog een brood of ander voedsel kunnen kopen :). Totale chaos en massahysterie?

  10. Absoluut waar, feitelijk moeten we terug naar voornamelijk lokaal en op natuurlijke wijze verbouwd voedsel, en dat wereldwijd natuurlijk, NL is maar een stipje op de wereldkaart.
   Dit zal ook de uitstoot van de gigantische schepen verminderen, Weetje: de 6 grootste schepen veroorzaken meer luchtvervuiling dan alle auto’s ter wereld bij elkaar, en er varen 200.000 schepen continue over de zeeen en oceanen.
   Als dit kan stoppen dat zijn we al een heel eind, al die “luxe” rotzooi hebben we echt niet nodig.
   Beter een wandeling op strand of in het bos dat hele avond achter die gedegenereerde tv programma’s te hangen.

 5. Het is niet alleen de GMO wat we eten ,maar ook die in de natuur wordt geplant.

  Deze is zo agressief dat hij dreigt om de biologische voedsel voorraad over te nemen.

  Voorbeeld :Een bloeiende mais verspreid zijn zaden ,zo krijg je een kruisbestuiving die het andere mais besmet.Probeer dit gen er maar weer eruit te krijgen.De schade die het brengt aan de gewassen is enorm ,en toch krijgt monsanto het voor elkaar de boeren die verontreinigd zijn door monsanto geld af te troggelen op een smerige manier.Een gevaar voor de mensheid en de natuur.Iets wat allang verboden had moeten zijn.

  Laat daar de geo engeneering ook eens op los .Het brengen van tonnen aan aluminium en barium in de lucht ,wat weer neerkomt met de regen.Op verschillende plaatsen heeft men al uitgewezen dat het aluminium in de grond sterk aan het stijgen is.Wanneer er wordt gesproeid ,ongeveer 3 dagen erna zal het gaan regenen ,dit regenwater is ook al getest.

  Monsanto heeft al zaden klaarliggen die ook al is het aluminium in de grond hoog hier toch al op kunnen groeien.Speciaal ontwikkeld dus op dit oogpunt.

  ALs dit nu nog geen ogen opent dan weet ik het niet meer ,we zijn under atack en het is een smerige oorlog tegen de mensheid.
  Dit zijn warcrimes deze mensen die dit soort dingen leidt hadden al in de gevangenis moeten zitten.Wanneer een regering hier niets aan doet mag zich deze collaborateur noemen ,zij zijn het die dit toelaten .Daarmee mag je concluderen dat deze tirannie over de wereld verspreidt is aangezien Monsanto al zoveel speelruimte krijgt .Om misselijk van te worden .

  Genocide op hoge schaal regeringen die voetbalstadia vol mensen vermoorden. Democide!! Death by goverment.

  1. Ik wil dit er nog aan toevoegen.Ook al weet ik eigenlijk al genoeg ,maar voor de goede orde.

   GreenPeace
   wnf.

   En nog een aantal van deze hele grote beurs genoteerde organisaties.Antwoord mij dit inclusief groen links e.d
   Want jullie zijn toch degene met de grootste reclamefilmpjes op de mainstream tv !!!

   Waarom hebben jullie dit niet laten zien op de mainstream door middel van zon filmpje ,waarom werken jullie niet samen om dit op de mainstream media nieuws aan te kaarten ,secu af te dwingen ??

   Willen jullie dan echt alleen maar geld binnen halen om jullie beurs genoteerden organisaties op de ranglijst te houden.

   Heel vreemd om jullie groen te noemen ,En hiermee 1 van de aller grootste bedreigen van mens en natuur hier nauwelijks mee aan te kaarten .

   In mijn optiek had iedereen dit al moeten weten en had hel gerezen moeten worden en jullie zijn opvallend stil .
   Geen woord in de mainstream media over dit probleem .Waar jullie de handen in elkaar hadden moeten slaan .

  2. In de gevangenis met deze criminelen?

   Hoog tijd voor ouderwetse revolutie, openbare schandpalen en quiotines.
   Schandpalen voor alle GMO sympathisanten (politici)en quiotines voor alle uitvoerende partijen, directeuren, managers, wetenschappers, iedereen die zich willens en wetens schuldig maakt aan de productie, levering en alle omkopingspraktijken.

   Weetje: Monsanto’s kantines bevatten GEEN GMO, harder eis van de werknemers die heeeel goed weten wat dat voor giftig voer is!
   Ook de kantines en tafels van US en UK parlamenten en parlamentariers zijn GMO vrij, die weten echt wel dat je die bagger nooit moet eten.

 6. Monsanto heeft beging 2013 Blackwater gekocht, Blackwater is een huurmoordenaarsbedrijf!

  Hieronder een stukje van het artikel in het Engels:
  Setting the Record Straight: Did Monsanto Really Buy Blackwater (Xe)?

  A few weeks ago, SouthWeb published an article entitled ” Monsanto buys Blackwater the largest mercenary army in the world“. Since then, there has been a great deal of publicity over this potential purchase of Blackwater (now known as Academi, and Xe before that) by the mega corporation Monsanto.

  While the two seem to be a great match, as they both fail to consider the morality and consequence of their actions, it seems that Monsanto is only involved with Blackwater in infiltrating activist groups who are opposed to the biotech giant — an operation quite sinister enough.

  The truth of the matter is that Academi (Blackwater) was purchased by private investors, and the heavily sourced article written by Jeremy Scahill in The Nation actually says nothing about Monsanto buying Blackwater.

  What the articles does say, however, is that Monsanto and Blackwater are indeed working together to target anti-Monsanto activists and organizations.

  Known as far back as 2010, Blackwater’s client list included Monsanto, Chevron, Walt Disney and many more.

  According to documents obtained by Scahill, it was also revealed that Monsanto was willing to pay upwards of $500,000 in order for Blackwater to join anti-Monsanto activist groups and infiltrate the ranks. Furthermore, a number of Internet-based tactics could be utilized as incognito PR for Monsanto, who undoubtedly knew opposition would mount against their GMO crops as more individuals became aware of the dangers.

  Amazingly, the document stated that Monsanto was ‘concerned about animal rights activists’ and that they discussed how Blackwater could ‘have our person(s) actually join [activist] group(s) legally.’

  Of course this occurred back in 2008, and Monsanto admitted in e-mails that the relationship lasted until around 2010 — near the time the information came to light. Raw Story reports:

  In an… e-mail to The Nation, Wilson confirmed he met Black in Zurich and that Monsanto hired Total Intelligence in 2008 and worked with the company until early 2010.

  Even though Monsanto may not have purchased Blackwater, their relationship with them remains quite clear. Both organizations are noted for their crimes against humanity, and they really do have a twisted synergy of sorts, so it is quite easy to see how the topic became viral.

  While they may not be owned by the same individuals, one thing is clear: the relationship between these two companies is enough cause for alarm.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.