Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Mind Control: de moord op Stephen Fry!


X
X

Mind Control en de moord op Stephen Fry..

2021 © WantToKnow.nl/be

x

De ‘verschrikkelijke moordenaar’ Sirhan Sirhan, vlak na zijn vastname, ná de moord op Robert Kennedy in 1968. Zie de wezenloze blik in zijn ogen; is het niet eerder verbazing dan haat..?

De techniek van Mind Control, het controleren van andermans geest is al zo oud als de mensheid. Zinsbegoocheling en hypnose zijn al lang onderdeel van de menselijke vaardigheden. Sinds de Tweede Wereldoorlog zijn er op het gebied van onbewuste beïnvloeding, miljarden besteed aan geheime onderzoeken door vooral geheime diensten. De resultaten ervan, waren weer de basis voor verdere ontrafeling van de menselijke geest op het gebied van handelen en beslissingen nemen.

Denk daarbij ook eens naar het mogelijke inzetten van deze ‘vaardigheden’ om mensen te vermoorden. De moordenaar van Robert Kennedy, Sirhan Sirhan, heeft meerdere malen verklaringen afgelegd, die duiden op de inzet van MindControl bij de moord op Robert Kennedy en JOHN LENNON..

Bekijk dit artikel HIER dat we plaatsten in 2011, waarin de mogelijke optie van Mind Control bij de uitvoering van die moord op Robert Kennedy wordt beschreven. Het is dus geen science fiction of fantasie. Het is een FEIT, dat de Amerikaanse regering al decennia geleden moest toegeven, dat ze geheimzinnige ‘mind contro’ methodes gebruiken om onwetende mensen in perfecte moordenaars te veranderen. Ze reageerden op een visueel of auditief signaal, om in een staat van hypnose te komen. Zij zouden dan het doelwit doden, en dan misschien het belangrijkste, volledig vergeten dat zij het ooit hadden gedaan.

Kijk naar het onderste verhaal dat illusionist Derren Brown in elkaar zette, als voorbeeld van hoe deze diepe hypnose kan worden uitgevoerd Het is werkelijk op een confronterende manier fascinerend, hoe dit verhaal in elkaar wordt gezet en een LEVEND BEWIJS vormt voor de mind-control-verhalen van de CIA en andere geheime diensten. Bedenk dat wanneer deze techniek in de jaren 1970 al zover was, je je een voorstelling kunt maken, hoe deze nu wordt toegepast, zéker in combinatie met de beschikbare MIND CONTROL PATENTEN op elektronisch gebied. (HIER)

Wie is Derren Brown?
Met verleidelijke trucs van gedachten lezen en suggestie, onderzoekt Derren Brown psychologische manipulatie en de implicaties ervan voor de menselijke ervaring. Hij herdefinieert magie door middel van must-see TV en podium evenementen en weet aldus al ruim 20 jaar het publiek in het Verenigd Koninkrijk en ook wereldwijd te boeien met zijn merk van psychologische illusie. Hij bouwde daarbij een reputatie op als een performer, die consequent bereid is grenzen te doorbreken.

Zo ook het experiment dat hij uitvoert met acteur Stephen Fry, die wel in was voor dit experiment. In zijn gevarieerde en beruchte tv-carrière speelde Derren Brown live Russisch Roulette, overtuigde hij managers om een gewapende overval te plegen, leidde hij de natie in een seance, hield hij kijkers thuis aan hun bank gekluisterd, motiveerde hij een verlegen man om een vol passagiersvliegtuig op 30.000 voet te laten landen, overtuigde hij een racist om zijn leven te geven voor een illegale immigrant en creëerde hij een zombie-apocalyps voor een onwetende deelnemer, nadat hij op dramatische wijze een einde aan de wereld had gemaakt.

Browns special Sacrifice, is momenteel te zien op Netflix. Kortom een fascinerende kerel, waar je op YouTube etc. veel filmpjes van kunt bekijken..! We bieden je hieronder deze specifieke en fascinerende video aan, en daaronder 2 video’s over de werking van Mind Control op dit niveau..