Advertentie

5 juni 1968 Robert Kennedy vermoord..


x

x

5 juni 1968: Robert Kennedy vermoord..

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Robert én John Kennedy waren de laatste staatslieden die weerstand boden tegen de krachten die reeds volop werkzaam waren in en achter de Amerikaanse regering

Het is 5 juni 1968, als Robert Kennedy, de broer van de in 1963 vermoorde president John F. Kennedy van de Verenigde Staten, zélf het slachtoffer wordt van een moordaanslag. Hij overleefd het niet. Al snel wordt de ‘eenzame gek’ Sirhan Sirhan opgepakt, zoals hij wordt betiteld. Hij zou in zijn eentje de aanslag op Robert Kennedy hebben beraamd. Maar vanzelfsprekend, zoals ook bij de moord op zijn broer in 1963, is ook de moord op Robert Kennedy in een véél groter perspectief te plaatsen. En is het méér dan logisch om te kijken naar de politieke vijanden, die baat hadden bij het uit de weg ruimen van deze presidentskandidaat.

De moord op Robert Kennedy, 2 maanden ná de moord op dominee Martin Luther King, lijkt te verlopen, langs dezelfde lijnen, waarmee ook zijn broers moord was omgeven. Net als het zwarte schaap Lee Harvey Oswald, is het hier Sirhan Sirhan, die al zijn leven lang -vanuit de gevangenis- verklaart dat hij ABSOLUUT onschuldig is. (HIER) De moord op Robert Kennedy in de keuken van het Ambassador Hotel in Los Angeles zorgde ook voor het verloren gaan van essentieel bewijsmateriaal. En er waren CIA-agenten in de zaal rondom de aanwezigheid van Robert Kennedy, om redenen die nooit zijn onthuld.
De ‘verschrikkelijke moordenaar’ Sirhan Sirhan, vlak na zijn vastname, ná de moord op Robert Kennedy in 1968. Zie de wezenloze blik in zijn ogen; is het niet eerder verbazing dan haat..?

Kijken we naar de zittende president van dat moment, Lyndon B Johnson, dan is het voor velen duidelijk dat ook dit keer, deze Johnson weer een essentiële rol speelde. Johnson gaat door het leven als de man die door het militair-industrieel complex in de VS was uitverkoren, om hun belangen te dienen. And so he did..! Hij was de president die op gruwelijke wijze, de oorlog in Vietnam in alle hevigheid liet losbarsten. En Robert Kennedy..? Ja, die was volledig tégen deze oorlog en daardoor mateloos populair. Tijd om kennelijk afscheid van je leven te nemen..

Robert Kennedy had zojuist de voorverkiezingen van de Democratische Partij gewonnen en maakte een zéér goede kans om president te worden. Tot die avond in juni 1968. Zijn opponent in deze verkiezingsrace zou Richard Nixon zijn geweest. Kijk naar deze YouTube, waarin duidelijk is (naast de informatie in ons artikel HIER), dat Sirhan Sirhan maar een ‘patsy’ was; niet de werkelijke dader maar een ge-mindcontrolled mens, dat werd gebruikt voor deze smerige misdaad.

Je zult niet veel horen waarschijnlijk, over deze 50-jarige gedenkmoment van de moord op Robert Kennedy. Er zullen niet veel Tv-kanalen zijn die er aandacht aan gaan besteden, naar ons idee. Daarom doen wij het nog maar even; in gedachtenis aan Robert Kennedy.

 

En geloof je het allemaal niet zo, dat een persoon tot een moord kan worden aangezet? Dan laten we je graag deze 45 minuten met illusionist Darren Brown zien, die een moordaanslag op acteur Stephen Fry beraamd en laat uitvoeren. Natuurlijk zonder dat de dader dit bewust meemaakt, of weet dat er van geen échte kogels sprake is.

7 gedachten over “5 juni 1968 Robert Kennedy vermoord..

 1. https://www.ninefornews.nl/dit-is-de-echte-reden-waarom-president-john-f-kennedy-is-vermoord/
  Dr Paul Craig Roberts die destijds werkzaam was in het Witte huis schrijft zoals ook in het artikel hier boven beschreven wordt dat JFK De Amerikaanse troepen uit Vietnam wilde terug halen en de CIA in duizend stukjes wilde opbreken en het militair industrieel complex aan banden leggen.
  Vervolgens schrijft dr Paul Craig Roberts:Het kwaad dat in Washington huist vermoordt niet alleen buitenlandse leiders die goed proberen te doen,maar ook eigen.
  Ook schrijft hij dat “de moordenaar” vermoord is VOOR hij verhoord kon worden.Als dat zo is hebben ze dat natuurlijk niet voor niets gedaan.

  1. @arnold2, JFK wilde ook voorkomen dat de Rothschild-KM-creatie Israel een atoomwapen in handen zou krijgen, tevens wilde hij dat meer belasting zou worden betaald door de multinationals in het algemeen & de olie-industrie (m.n. in Texas) in ’t bijzonder en daarom was ook oliemagnaat H.L. Hunt betrokken bij de aanslag – eigenlijk staatsgreep – op Kennedy.

 2. Ach als we alles eens zouden weten, ja wat dan nog, er gebeurt niets het grote Zionistische communistische kwaad, gaat gewoon door hebben steeds meer macht, wij zijn steeds meer hun slaven, ons leef systeem is zo verdomd fragile, bij het uitvallen van de electrisiteit staat alles stil, baar geld is er bijna niet meer met twee of drie dagen breekt de grote paniek uit, ja zo zal het gaan, onze nieuwe komiek die de president van Frankrijk is, gestuurt en betaald door de Rothschilds, is door de weldenkende Fransen niet aanvaard, en zijn nieuwe wetten gaan er niet door komen, maar ook hier is de middenstand aan het sterven ooit de kracht van La Douze France, iedere dag die God geeft houden er boeren mee op, de producten brengen niet de prijs van de arbeid op, laat staan dat je er van kunt leven, er zit systeem in al wat er plaats vindt, misschien is mijn relaas, iets afwijkend als waar dit artikel over gaat, maar voor mijn gevoel staat het allemaal met elkaar in verband, het volk en zijn echte leiders worden verkocht en omgebracht, trieste boel !

 3. Dit filmtje is gemaakt door en voor onze vijanden beste Guido, die krom neuzige Joodse Homofile,
  ze zijn veel sluwer als jij en ik kunnen bedenken, overal zit hun boodschap in, soms zie je hem niet direct, maar later, als het te laat is, Londen Engeland is de bakermat van veel, heel veel kwaad !
  Vanavond vertelde een uit India afkomstige vriend, Jews in “”Hindi”” hun taal means Lice, hij eindigde met smart Indians ! nou heb ik verschillende Joodse vrienden hier en daar, en die denken
  net als ik, ja heus het zijn ook maar mensen! groet Jenne

 4. Beste Guido Jonker, word je nou nooit eens moe om in deze oude pap te blijven roeren, jij weet net als ik waar het internet met zijn doorgeefluiken voor dient, om de mensen van het ontwaken en daden af te houden, wij hadden dan nog de Provo illusie in 1968, en stonden in 1969 in de muziek gekte van Woodstock, maar wat blijft de mensen, weg kijken en weglopen voor de consequenties, ben oud maar stond tussen de oude mensen en neuride het Franse partisanen lied, om dat ik de woorden vergeten had, het borrelt in mijn lijf bij al dit gemene kwaadaardige gedoe van onze pseudo leiders, echt wapen U en verdedig het mens zijn, dat is alles, groet Jenne

 5. Ach waarom hebben wij geen talenten als Pau Casals die El Cantdels Ocells voor de Catalanen speelde, was er bij in Prades aan de voet van de Pyreneën, het betekende zoveel dit lied, van de vrije vogels voor de Catalanen, waaronder veel Maronnes, veel van mijn vrienden waren van oude Joods Catholijke families, denk je eens in wat een waanzin in je dagelijkse leven, het constant op twee benen lopen, terwijl de Vedas zo dichtbij is, maar goed dwaal snel af tegenwoordig, het leven in Nederland en Vlaanderen, is gee schim meer van wat het was, dat spirituele denken waar is het gebleven, zal je niet verder vervelen groet Jenne zo als altijd sans rancune !!!

 6. Blijkbaar was de fam.Kennedy niet wat de MSN ons deed en doet geloven.

  Volgens advocaat Timothy D Naegelle was John F. Kennedy: The Most Despicable President In American History en met broer Robbert was het al niet beter.
  Een interessante read.
  https://wp.me/pJqbJ-lZ

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.