Advertentie

Robert Kennedy vermoord via Mind-Control?!


In ons artikel ‘It was 30 years ago today’, dat wij plaatsten naar aanleiding van de moord op John Lennon, 25 jaar geleden, kwamen we te spreken over de uiterst geraffineerde manier, waarop de ‘krachten achter de schermen’ in de VS, in staat zijn om volkomen onschuldige mensen, ogenschijnlijke moorden te laten plegen en hierdoor een schuilmantel opwerpend voor de ware moordenaars.

De techniek waarvan deze geheime clubs zich bedienen, staan geboekt onder de titel ‘Mind Control’.  Met deze techniek is men in staat om mensen vóóraf een bepaald programma in te prenten, dat deze mensen gaat uitvoeren of ‘afdraaien’, wanneer een bepaalde ’trigger’ wordt gebruikt om hen deze (ingeprente) actie te laten starten. Onnodig natuurlijk om te vertellen, dat deze mensen dusdanig gehersenspoeld zijn, wanneer deze actie dan uiteindelijk door hen wordt uitgevoerd, dat ze niet meer weten, wat ze gedaan hebben, hoe het zover heeft kunnen komen en wat andere feiten waren rondom de actie.

Inmiddels is een wereldwijd beruchte moord, namelijk die op senator Robert Kennedy, de broer van de eveneens vermoordde president John F. Kennedy, in het licht komen te staan van ‘Mind Control’..!! Sirhan Sirhan, de aangewezen moordenaar van Robert Kennedy, spreekt zich uit, onder hypnose, over de feitelijke gebeurtenissen rondom deze moord.

Robert én John Kennedy waren de laatste staatslieden die weerstand boden tegen de krachten die reeds volop werkzaam waren in en achter de Amerikaanse regering. Gesteund door krachten uit het militair-industrieel complex, werd er een feitelijk een stille staatsgreep gepleegd, om de macht van het krachtigste land in de wereld te pakken te krijgen. John Kennedy werd vermoord in een uiterst opzichtige aanslag, waarbij vooral de latere onderzoeken blijkgaven van diep-corrupte toestanden.

Robert Kennedy besloot zich uiteindelijk ook kandidaat te stellen voor het presidentschap, ondanks het enorme trauma waar hij mee rondliep, als gevolg van de dood van zijn oudere broer John. Eén van de boodschappen van Robert Kennedy was dat Amerika niets te zoeken had in Vietnam en daar direct diende weg te trekken. Dit agendapunt maakte hem bijzonder populair bij de Amerikaanse bevolking en hij leek op weg naar een glorieuze triomftocht. Totdat.

Maar op het moment dat Robert Kennedy besloot zich kandidaat te stellen voor het Amerikaanse presidentschap, zou dat betekenen dat ‘de krachten achter de schermen’ hun invloed en macht dreigden te verliezen. Ook deze Kennedy werd uit de weg geruimd, uit hún weg geruimd. De wijze waarop de vermeende moordenaar, Sirhan Sirhan, in staat zou zijn geweest om 8 kogels af te vuren, in een volgepropte hotelpantry, verbaast tot op de dag van vandaag nog ieder oplettend en weldenkend mens.

‘Mind Control’ dus. Een methode die ‘clean en effectief’ een ‘zwart schaap’ creëert en die uiterst weinig bewijzen achterlaat. Lees en verbaas je.

 

* * *

x
Werd de moordenaar van Robert Kennedy gebrainwashed
x

door een ‘meisje in een stippeltjesjurkje’..?
x

29 April 2011 © The Telegraph (hier originele artikel)

© vertaling Guido Jonkers – WantToKnow.nl/.be

De man die veroordeeld is voor de moord op Robert Kennedy, Sirhan Sirhan, zegt dat een geheimzinnig meisje in een stippeltjesjurk hem in 1968 tot het schieten op Robert Kennedy aanzette, aldus de advocaten van Sirhan. Hun client zou op een dusdanige manier zijn gemanipuleerd door dit meisje, dat hij geen enkel besef heeft gehad, wat hij feitelijk gedaan had.

Meer dan 40 jaar ná de moord op de uiterst talentvolle politicus Robert Kennedy, broer van de eerder vermoordde president John F. Kennedy (1963), is er een draai ontstaan in deze zaak. Advocaten hebben nieuw bewijs aangedragen, op grond waarvan duidelijk zou moeten zijn, dat de veroordeelde Sirhan Sirhan, gemanipuleerd is door een mysterieus meisje, om zijn pistool op Robert Kennedy te richten en de trekker over te halen.

“Ik dacht dat ik op de schietbaan stond, méér dan dat ik op een persoon geschoten had, laat staan dat ik op Robert Kennedy had geschoten”, zo vertelde Sirhan tijdens een hypnose-sessie, die was opgezet door zijn juridische team. Hij vertelde tijdens deze hypnose ook: “Ik had geen idee dat ik een pistool had”.

De documenten, die zijn aangeboden aan een federale rechtbank, suggereren dat Sirhan gebruikt werd als een lokeend, en dat een tweede persoon feitelijk Kennedy heeft vermoord.

De aanslag op Robert Kennedy, 5 jaar ná de moord op zijn broer, vond plaats op 5 Juni 1968 in een hotel in Los Angeles en schudde het hele politieke establishment, waarbij de Democratische partij werd beroofd van haar presidentskandidaat.

De ‘verschrikkelijke moordenaar’ Sirhan Sirhan, vlak na zijn vastname, ná de moord op Robert Kennedy in 1968. Zie de wezenloze blik in zijn ogen; is het niet eerder verbazing dan haat..?

De Palestijnse Sirhan Sirhan, is inmiddels 67 jaar en slijt zijn leven in de gevangenis, maar doet een nieuwe poging, om zichzelf te zuiveren van alle blaam; hij is onschuldig, vind hij en ook zijn juridische team.

In de genoemde hypnose-sessie, verklaart Sirhan, dat hij in de pantry van het hotel, dáár waar ook de schietpartij plaatsvond, door een mysterieus meisje in de schouders was geknepen, een actie die –naar zijn zeggen- hem in een ‘schietbaan-modus’ bracht..
In deze geestelijke situatie, was het enige dat Sirhan naar zijn zeggen kon zien, cirkels en schietrozen voor zijn ogen, alsof hij daadwerkelijk op de schietbaan stond. “Ik was gefascineerd door haar uitstraling”, aldus Sirhan, “Ze zei niet veel, het was erg erotisch, ik ging volledig in haar op. Ze was een verleidster met een onuitgesproken onbeschikbaarheid”.

Getuigen hebben in het verleden gesproken over een vreemd meisje dat het hotel uitgehold zou zijn, onder het uitroepen van de tekst: ‘We hebben Kennedy neergeschoten’. Maar het meisje is nooit geïdentificeerd.

Gratie geweigerd
Sirhan werd in Maart jl. nog gratie geweigerd, doordat het panel wat hierover zou beslissen, vond dat hij te weinig berouw toonde voor zijn moord. Sirhan had de commissie die het verzoek behandelde vertelt: “Deze moord is niet alleen voor mij, maar voor het hele land een nachtmerrie geweest. Elke dag van mijn leven heb ik hierover diepe spijt en diep verdriet”. Maar volgens de commissie was dit kennelijk niet ‘genoeg spijt’; de Palestijns-christelijke Sirhan ‘had te weinig begrip had laten zien van de omvang van zijn daad’.

1968, de moord op Robert Kennedy
Robert Kennedy zou door zijn vermeende moordenaar Sirhan Sirhan zijn doodgeschoten, juist nadat hij winnaar was geworden van de Californische voorverkiezingen van het Amerikaanse presidentschap. Ná zijn toespraak voor de Democratische partij in het Los Angeles’ Ambassador Hotel, werd hij neergeschoten in de keuken van het hotel. Deze uitweg uit het hotel was gekozen om de ‘drukte te ontlopen’ van uitzinnige Democraten, die in deze Robert Kennedy, de nieuwe president zagen voor de VS. Een Kennedy die het werk van zijn broer John, die in 1963 lafhartig was vermoord, zou afmaken.

De ‘klus is geklaard’.. Robert Kennedy ligt dodelijk getroffen te sterven op de vloer van de keuken van het Ambassador Hotel, op 6 Juni 1968.

Oorspronkelijk was Sirhan ter dood veroordeeld, maar deze straf werd in 1972 omgezet naar levenslang.Volgens de persberichten uit die tijd zou Sirhan Kennedy vermoord hebben, omdat hij zich ergerde aan de Midden Oosten-politiek van de VS. Sirhan zou tijdens zijn proces gezegd hebben, dat hij Kennedy vermoord had, ‘met 20 jaar van voorbedachte rade’.

Maar volgens William Pepper is Sirhan dus gebrainwashed om deze moord te plegen: “Er is geen enkele twijfel over het feit dat Sirhan via hypno-programming tot deze daad is aangezet.” Advocaat Bill Pepper was overigens ook de voorzitter van het ‘burgercommittee’ dat Robert Kennedy adviseerde in 1964. Hij heeft een rechtspraktijk in New York, maar is ook beëdigd advocaat in Engeland en Wales.

Hij diende het 14e verzoek in voor gratie. “Ze hebben Sirhan een programma laten ondergaan van hypnose en bewerkt met chemische middelen.”, aldus Pepper. “Iemand, een groep of een of ander ‘agentschap’, heeft dit gedaan”.

Toen hem gevraagd werd of de regering van de VS hierachter zit, antwoordde hij met een kort “Misschien”…

Volgens Pepper is er sprake van een tweede moordenaar/schutter, die op Kennedy geschoten zou hebben. “Wij wéten dat Sirhan niet de dodelijke kogels heeft afgeschoten. Getuigen verklaren dat hij op de verkeerde plaats stond om Kennedy dodelijk te raken. Hij stond daar alleen als afleiding.”.

De volgende YouTube laat zien, dat recent onderzoek ook aantoont dat er meerdere schoten te horen zijn op de TV-geluidsbanden die gemaakt zijn, tijdens de moord op Kennedy. Ook dit verhaal laat maar weer eens zien dat de CIA een staat-in-een-staat geworden is.

* * *
x

‘Manchurian Candidate’ over Mind Control ‘Hollywood-style’..

De film ‘Manchurian Candidate’ vertelt precies dít verhaal, zoals Sirhan Sirhan zich het onder hypnose kan verwoorden. In het boek uit 1959 (verfilmd in 1963 en 2004) draait het verhaal om gehersenspoelde Amerikaanse militairen die later een moordaanslag plegen op een Amerikaanse presidentskandidaat (!!) en getriggerd worden dit te doen, door het zien van een speelkaart, de ruitenvrouw.

Ook Jesse Ventura heeft een episode van zijn TV-programma gewijd aan het principe van Mind Control, of ‘hersenprogrammering’. Hier kun je deze aflevering bekijken, waaruit vooral de conclusie kan worden getrokken dat inderdaad de CIA achter het hele verhaal zit, en ook dat deze praktijken vandaag de dag nog steeds doorgaan..! De CIA ziet deze ‘Mind-Control’-vaardigheden kennelijk vooral als een wapen, om intern (in de VS) de zaken naar hun hand te zetten.
x

Tot slot
We laten je tot slot laten graag nog de toespraak horen, die Robert Kennedy hield over de verwoestingen die onze plunderende economische houding aanricht in de maatschappij. Hij laat horen hoe krankzinnig het is om bij het Bruto Nationaal Product van een land, de volledige wapenindustrie op te tellen en bijvoorbeeld ook de economische bedrijvigheid van het gevangenissysteem in de VS.. Volgens Robert Kennedy bevat het Bruto Nationaal Product ‘alles, behalve dátgene dat het leven de moeite waard maakt’..

Het is duidelijk dat het visioen van een betere wereld, niet werd gedeeld door ‘krachten achter de schermen’. Hun macht, invloed en rijkdom staan voorop en dienen te worden beschermd. Deze macht, invloed en rijkdom geeft hen het aanzien in de wereld, het aanzien van beleidsbepalers, dat het hen tegelijk mogelijk maakt, de wereld naar hun hand te zetten.

Mocht je interesse hebben de feiten rondom de moord na te pluizen, dan raden we je aan DIT ARTIKEL van John Hunt te lezen.. Hieruit blijken de feiten uit het autopsie-rapport: hoewel Sirhan vóór Robert Kennedy opdook, blijkt het dodelijke schot te zijn gelost van ACHTER Robert Kennedy vandaan. De hoofdwond van achter zijn oor bewijst dit, zonder ENIGE TWIJFEL.
Daarnaast raden we je aan DIT ARTIKEL te lezen, over het interview gevangenisleraar Gerald Reynolds in Januari jl. had met Sirhan. Uitermate verhelderend..!

21 gedachten over “Robert Kennedy vermoord via Mind-Control?!

 1. Mind conrol gebeurt meer dan men zou denken. Ook onder ‘gewone’ mensen. Jaren geleden was mijn partner in een nogal bitsige zakelijke strijd verwikkeld. Toen hij op een avond met de auto naar huis reed, veranderde plots de kaarsrechte straat voor zijn ogen in een bocht, duidelijk met de bedoeling een ongeval te veroorzaken. Gelukkig had mijn partner de reflex om op de rem te gaan staan ipv. de ‘bocht’ te nemen en het decor in te rijden. Een paar tellen later lag de straat er weer bij zoals het altijd al was geweest : kaarsrecht.

  1. Was het mind-control of een kijkje in een andere dimensie. Het is maar hoe je het bekijkt.

  2. Het incident dat ik beschreef, was er één van de vele in die periode en allen met de bedoeling te schaden…

  3. Niettemin hebben deze en al de andere enge en negatieve ervaringen ertoe geleid dat wij nu staan waar we willen staan, nl. in volle ascensie. Want het zijn juist de problemen die maken dat je op zoek gaat en spirituele hulp vraagt, die we gul verkregen.

 2. Misschien interessant om ook eens te kijken naar de zogenaamde “zelfmoord” van Bobby Kennedy. Ik heb daar een tijdje geleden zelf wat onderzoek naar gedaan i.v.m. het crashen in zee met achterin zijn zwangere vrouw en schoonzus en rechts voorin een “verdwenen” instructeur.

  Even een mindset, Bobby was de running mate van Al Gore tegen Bush Jr. tijdens diens 1e verkiezingsronde, was een succesvol ondernemer, alles lachte hem toe en toch stortte hij op een niet nader te verklaren manier loodrecht in zee met als officiele conclusie, ZELFMOORD.

  Het heeft ongeveer 24 uur geduurd voor er een reddingsoperatie op touw gezet werd door de US Coast Guard, de brandstoftoevoer bleek o.a. dichtgedraait (?/!)en de rechter stoel was verdwenen. De luchtverkeersleider waarmee hij het laatst contact heeft gehad stierf enkele dagen later op geheimzinnige wijze, getuigen hebben een zwarte helicopter boven het water zien hangen op de crashsite (altijd ontkend door de overheid)en de instructeur die meevloog voor VFR Night Landing Procedure was verdwenen inclusief stoel… Conclusie, De instructeur, (niemand weet wie) was een Manchurian Candidate. Bobby maakte een goede kans om President te worden en was net als zijn oudste broer erg geliefd bij veel jonge Amerikanen en maakte een zeer goede kans om G.W. Bush te overwinnen.

  Het gaat te ver om in detail uit te wijden maar als daar belangstelling voor is, weet Guido mij wel te vinden.

  1. Overigens is de “Bobby Jr.” waar ik het over had beter bekent als JFK jr. en lag het voor de hand dat hij achter de moordenaar(s) van zijn vader aan zou gaan als hij president zou worden. Even terug “on-topic” De Kennedy waar het nu op WTKn over gaat, schijnt gebriefd te zijn over de ware toedracht in Roswell New Mexico en het bestaan van UFO/ET vondsten aldaar. Wellicht is dat 1 van de redenen waarom ook hij dood moest.

   Moraal van het verhaal. De gehele Kennedy lijn is praktisch uitgemoord door het Militair Industriele Complex AKA de Illuminatie AKA de huidige schaduwregering in de USA welke tevens verantwoordelijk gehouden kan worden voor de opkomst van Nazi Duitsland, WWII, Vietnam, 9/11 en hun roots hebben in Duitsland waar de Illuminatie ooit gesticht is als vrijmetselaarschap en, na bijna vernietigd te zijn geweest, ondergronds is gegaan.

 3. De Kennedys komen niet terug, al knok je nog zo hard om de waarheid boven te krijgen.
  Het is allemaal negatieve energie terwijl we alleen kunnen winnen met positieve gedachten.
  Alles is waar wat hierboven staat of toch minstens grotendeels. Ik heb nooit anders gedacht.
  Maar ik blijf er in geloven dat alles een functie heeft en alles weer goed komt, Liever lees ik hoopgevende berichten en artikelen die me wat wijzer maken over wat ons te wachten staat.
  Overigens sta ik wel achter de mensen die aan de bel trekken. Als zij er niet waren zou niemand weten hoe het echt zit. Alleen, de waarheid is voor iedereen anders.

  1. @Selene, natuurlijk is het goed om met positieve energie bezig te zijn. Ik doe, of althans probeer dat, ook te doen. Dat besef is echter pas gekomen nadat ik mij ben gaan verdiepen in de andere stukjes van de puzzel tijdens en ná mijn informatieverzameling over 911. Je kunt dus inderdaad wel zeggen dat alles een functie/reden heeft.

   Je kunt echter de wereld niet “redden” met uitsluitend positieve gedachten als je niet weet welke krachten er achter de schermen werken om juist het tegenovergestelde te bereiken. Informatieverspreiding is heel belangrijk voor het ontwaken van de grote kritische massa. Het lijkt soms op vechten tegen windmolens en vaak tegen beter weten in maar door er positief mee om te gaan, merk ik dat “bewustwording” precies in dat proces past. In mijn eigen omgeving begint dat langzaam maar zeker vruchten af te werpen. Multiplier dat met factor x over de gehele wereld en de kans is groot dat het dan ook gaat lukken.

   De eerst volgende keer dat er weer een publiekelijk persoon met goede bedoelingen voor de mensheid “verdwijnt” zullen veel meer mensen opstaan met kritische vragen of misschien wel acties tegen het kwaad die jou je positieve denkwijzen trachtten te ontnemen.

  2. Als ik probeer vanuit de gedachte van onverbreekbare Eenheid mijn gevoel te laten spreken, kom ik als vanzelf op een soort vergeving voor en zelfs ‘dankbaarheid’ over de rol die de ‘slechten’ spelen in dit Aardse bestaan.
   Als ze zich bijv. niet zo prominent hadden laten zien met 9/11, had deze site nooit bestaan, was mijn eigen ontwikkeling niet zo intens ‘getriggerd’ geweest..

   Oh soul,
   you worry too much.
   You have seen your own strength.
   You have seen your own beauty.
   You have seen your golden wings.
   Of anything less,
   why do you worry?
   You are in truth
   the soul, of the soul, of the soul
   .

   Rumi

  3. De waarheid voor ieder mens anders ?
   De waarheid = de stelling/het geheel
   Jij en ik hebben elk een eigen positie en daarmee een aansluitende waarnemingspositie.
   Dan is de definitie van communicatie helder. Dat mensen hier in dit land vanuit verkeerde informatie hun positie en hun waarnemingspositie hebben aangeleerd (te uiten en vorm te geven0 is niet mijn probleem; het is tekenend voor krankzinnig onderwijs en kopierend onbenul door interpreteren voorafgaand aan waarnemen. Thats all 🙂

   Aansluitend leren communiceren is dan overigens appeltje eitje 🙂
   Is dit positief genoeg voor je ?
   Definieren van communicatie = de oplossing en schaken heeft mij een handreiking gedaan om het te (leren) begrijpen en te vertalen (en dat doe ik al 30 jaar).

   Het komt uiteraard wel goed als we (weer) weten hoe we dienen te praten 🙂
   Persoonlijke ontwikkeling en je brein tot rust leren laten komen is daarin cruciaal (voor een gemiddelde nederlander althans)

   Waarneming delen is de normale ‘intelligente’ manier van communiceren. Een (statische) mening is een mentale afbuiging van een waarneming die communicatie en aansluitend praten/communiceren blokkeert.

   Zo werkt het; kan er ook niks aan doen 🙂 Mijn brein heeft zich aan te passen aan de omstandigheden en niet andersom !

  4. Yge, de waarheid is daarom voor ieder anders. Omdat ieder anders denkt en voelt. En omdat ieder anders betrokken is bij bepaalde zaken. Omdat we allemaal een verleden hebben met ervaringen die ook weer meespelen. Als je echt doorpraat met mensen over een bepaald onderwerp merk je vaak dat er in grote lijnen een overeenkomst is maar de details verschillen soms erg veel. Daarom kan mijn waarheid nooit de jouwe zijn. Misschien later. Als we allemaal geleerd hebben los te laten. 🙂

  5. Selene, ik ben het volledig met je eens! Yge, er gaat werkelijk een wereld voor je open, wanneer je diep-door beseft dat er geen uniforme waarheid is, die jij kunt waarnemen. ALTIJD zal die Uniforme Waarheid worden gezien door jouw ogen en DAARMEE IS HIJ PER DEFINITIE SUBJECTIEF.
   Je kunt erover communiceren, maar het enige wat je dan doet, is proberen je subjectieve gevoelens te verruilen voor minder-subjectieve gevoelens. Maar als je tot de essentie van die Uniforme Waarheid probeert te komen, blijft er volgens mij helemaal niets meer van jeZelf over. Je LOST dan op.. (Vandaar dat dát misschien daardoor ook de ‘OPLOSSING’ heet.. hahaahha..)

   Is ‘Wetenschap’ dan wel objectief of is die ook subjectief.. Leuk onderwerp.
   Wetenschap probeert zo objectief mogelijk te meten en waar te nemen, BINNEN DE SUBJECTIEVE KADERS van de wetenschap. Er zijn van te voren afspraken gemaakt, hoe we iets onderzoeken. Dat is de starre ‘wetenschappelijk-wettelijke logica’.
   Maar let op revolutionaire wetenschappers. Die doen namelijk eerst het breek-het-kader-af-werk, vóórdat ze in staat zijn om revolutionair te worden/zijn. Ze denken letterlijk en figuurlijk out-of-the-box. Voorbij het mannelijk denken.

   De grap is dat jij als schaker onbewust wellicht de indruk van deze wereld hebt gekregen, als was hij gekaderd.. 64 velden.. Oneindigheid op 64 velden.. Zo lijkt het. (Kijk eens naar dit fraaie verhaal van een vorige leven van me: http://www.goodblog.nl/2008/04/op-welke-groeic.html)
   Maar er is natuurlijk niets mis met kaders!! Laten we ze dankbaar zijn, maar daarbij tegelijkertijd NOOIT vergeten dat je die kaders ZELF HEBT GESCHAPEN..
   Als er namelijk geen kaders waren, zou oneindigheid niet bestaan… (think about it)

  6. Wauw Hokjes afbreken voordat je met Iets begint, of voordat je met Wetenschap begint, dat deed ook Viktor Schauberger, ook wel bekend als de Water Tovenaar.
   Van vernietigende explosieve elkaar uitsluitende krachten naar bindende inwaarts gerichte implosieve gedreven stromingen naar de kern toe!
   Dat vergt een andere denk Richting.
   Daarvoor moet je zelf bereid zijn om in het Niets op te lossen naar binnen toe.
   Daarvoor is nodig zelf verkleining.
   Dat geeft ruimte voor Turbulente stromingen naar binnen toe voorbij het nulpunt van je kabouter zelf.

   Quote

   ” The Austrian, Viktor Schauberger, was known in his time as the Water Wizard. The courageous inventor built prototype examples of beneficial technology, in his effort to turn humanity away from death-dealing technologies. He defended Earth’s water, air and soil, but at the end he was out-maneuvered by people with lesser motives. ”

   ” The prevailing explosion based technology—fuel-burning and atom-splitting—fills the world with expanding, heat-generating centrifugal motion, he warned. On the other hand, energy production and other technologies could instead use inward-moving, cold-generating centripetal motion, which nature employs to build and enliven substances. ”

   ” From childhood Viktor aspired to be a forest warden like his father, grandfather and a line of great-grandfathers. As a boy he explored nearby woods and then roamed farther. He came to know the rumbling rivers and the musical streams which feed them, just as other young people know streets and hallways and sounds of their childhood. However, he noticed that natural waterways rarely flowed in straight corridors. Instead, a river undulates through the landscape, swerving to one side and then to the other. Within the larger meandering caused by Earth’s turning, water coils around a twisting central axis as it sweeps downstream. Keeping in mind this inward-spiraling motion, Schauberger later developed the basis for a technology in tune with nature. ”

   http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/supressed_inventions/suppressed_inventions17.htm

  7. We kunnen ook de ‘andere kant’ even op denken natuurlijk.. Het was Fritjof Capra al die met zijn kwantuminzichten uit zijn boek uit 1975 ‘De Tao van de Fysica’, het prachtige experiment beschreef, waarbij de waarnemer plotseling ONDERDEEL VAN DE PROEF geworden was.. hahahaha..

   Heerlijk suf van die wetenschap, door van een afstandje te gaan kijken wat er vóór je plaats vindt. Zonder ook maar een beetje rekening te houden met het FEIT dat jij als wetenschapper de resultaten PER DEFINITIE BEÏNVLOEDT DOOR ER ALLEEN MAAR NAAR TE KIJKEN..!
   Maar goed die wetenschappers maar het experiment herhalen en herhalen, terwijl het enige wat er veranderde DE WETENSCHAPPER ZÉLF WAS GEWEEST.
   En natuurlijk klopt dan je logica, maar niet je opstelling, wetenschappelijk gesproken dan 🙄

 4. ja mensen het word steeds heter onder onze voeten, want ze komen steeds dichter bij ons burgers. en ik kan het ook zo beu zijn dat men steeds maar weer beweerd dat het complot theorieen zijn. om de dooie dood niet, veel mensen steken hun kop gewoon in het zand, die willen gewoon niet de waarheid zien. en maar geloven wat de gemanipuleerde media zegt. tot slot zal ik U een verwijzing geven voor een youtube filmpje waar je wel even van achter je oren gaat krabben.
  http://www.youtube.com/watch?v=1gsN2NZDhhc. of youtube zoek: 9/11 tot de onderhuidse chip.
  kijk en huiver !!!!!

 5. Niettemin, hebben deze en andere enge en negatieve ervaringen ertoe geleid dat wij nu staan waar we willen staan, nl. in volle ascensie. Want het zijn de problemen die maken dat je op zoek gaat en spirituele hulp gaat vragen die in ons geval gul werd gegeven.

 6. Toevallig zojuist op Filmnet een documantaire hierover gezien…

  Na dit gezien te hebben, kan je alleen maar conlcuderen dat deze man onder hypnose is gebracht en dus eigenlijk onschuldig vast zit…

  Het ergste is dat er mensen zijn die middels dezelfde technieken waarschijnlijk de ‘waarheid’ na boven kunnen halen, helaas krijgen deze geen toestemming…

  Maar dit is al 40 jaar geleden heh!
  Ken je nagaan wat voor technieken ze nu hebben…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.