Advertentie

Mind Control, een schandvlek op het menselijk ras..


Fred Burks, de oprichter van WantToKnow in de VS, heeft vlak na het oprichten ervan, zijn aandacht gefocussed op de bizarre experimenten van de regering in de VS, in de jaren 1950 – 1970 op het gebied van ‘Mind Control’. Het is onbekend of deze afschuwelijke experimenten nog steeds doorgaan, wellicht nog verder onttrokken aan de controle van het Amerikaanse congres.

In het streven naar macht is het overheersen van ‘die ander’ van essentieel belang.. Daarbij kan het gaan over mensen uit andere naties, maar kan het ook gericht zijn op mensen uit je eigen land. Ook zij kunnen immers een bedreiging vormen voor de ‘staatsveiligheid’.

En dat is precies wat er gebeurd is: onder het motto van ‘staatsveiligheid’ zijn de ‘Mind Control’-programma’s opgezet. Om óók dát instrument te gaan beheersen van ‘die ander’, dat niet te beheersen lijkt: iemands geest. Daarbij werden letterlijk geen middelen geschuwd, eigen burgers en soldaten werden zelfs tot proefkonijnen gebombardeerd. (zie deze link naar een eerder artikel HIER op wanttoknow.nl/.be)

Eén van de Mind-Control-verhalen die ik persoonlijk mocht vernemen, is het verhaal van medium Judith Moore, die óók het onderwerp was van deze proefnemingen.

Pas op latere leeftijd is zij, door het intens doorvorsen van háár geest, tot de conclusie gekomen dat ook bij haar experimenten werden uitgevoerd, op heel geraffineerde wijze, volledig buiten het zicht van haar ouders.

Van deze uitermate diep-emotionele reis, doet ze verslag in haar indrukwekkende boek ‘Song of Freedom, my journey from the Abyss’, een indringend verslag van deze experimenten en over de kracht van de menselijke geest, om zich tóch weer te herstellen en dit kwaad recht in de ogen te kijken. (klik op de afbeelding van de cover hiernaast voor meer informatie over het boek)

(Kijk hier op onze site voor meer achtergronden over Mind Control. HIER)

X

* * *

X

Onthullende  ‘Mind control’-documentaire;

deze moet je gezien hebben!

2010 © Vertaling door Jan Smith voor Wantoknow.nl/be

X
Mind control is een van de meest geheime en vernietigende activiteiten die ooit door elementen binnen de regering zijn uitgevoerd. Dat neemt niet weg dat het een van de best gedocumenteerde doofpotaffaires.

Meer dan 20.000 pagina’s vrijgegeven CIA-documenten bewijzen zonder enige vorm van twijfel dat dergelijke programma’s  niet alleen hebben bestaan, maar bovendien zwaar gesubsidieerd werden. Om zeer onthullende samenvattingen van deze documenten te lezen, met links naar de online versies van de originele documenten alsmede instructies waarmee de authenticiteit ervan kan worden geverifieerd, klik hier.

De allerbeste video die deze topgeheime programma’s voor mind control onthult is de uitstekende documentaire ‘Mind Control: Amerika’s Geheime Oorlog’ van ‘History Channel’. De film kan via de website van History Channel website worden gekocht, maar kijk hier op WantToKnow, naar deze documentaire.

X

X

In deze sterke video van ‘History Channel’ wordt aangetoond dat er decennia lang via allerlei supergeheime regeringsprojecten non-stop is gewerkt aan het perfectioneren van de beheersing van het menselijk brein. Hoewel de regering jarenlang heeft ontkend dat dergelijke projecten bestonden, zijn bovengenoemde duizenden pagina’s tellende documenten met zeer gedetailleerde gegevens bewaard gebleven, die nu door gebruikmaking van de Wet op de Openbaarheid van Bestuur zijn vrijgegeven.

LSD en elektroshocktherapie die in grote hoeveelheden werden toegediend aan nietsvermoedende burgers zijn slechts een klein onderdeel van dit ongelofelijke programma.

De documentaire haalt het deksel van een beerput van jarenlange verbijsterende experimenten, die zijn opgetekend uit de vrijgegeven documenten en vraaggesprekken met de slachtoffers en vooraanstaande deskundigen op dit gebied. Luister eens naar John Marks, de auteur van ‘In Search of the Manchurian Candidate’, die in eerste instantie het misbruik door de CIA aan het licht bracht door het onthullen van de geheimen die in de vrijgegeven documenten worden genoemd. Kom te weten hoe veel van de belangrijkste rapporten over experimenten met mind control werden vernietigd door de directeur van de CIA in een poging om te voorkomen dat dit soort informatie ooit naar buiten zou komen.

De projecten betroffen gewelddadige, soms dodelijke, onwetmatige experimenten op duizenden nietsvermoedende burgers in strijd met alle ethische normen en principiële burgerrechten. Vraaggesprekken met toppsychiaters, advocaten en slachtoffers doen u de rillingen over de rug lopen. Amerikaanse inlichtingendiensten spendeerden miljoenen dollars aan dit soort experimenten met als doel het creëren van een programmeerbare menselijke spionnen.

Voormalig hoofd van de Amerikaanse Associatie van Psychiaters, Dr. Ewen Cameron, is een van de vele hooggeplaatste artsen die betrokken was bij het uitwissen, bewerken en manipuleren van de geesten van duizenden nietsvermoedende slachtoffers, terwijl vele vakgenoten de andere kant uitkeken.

Onder de boeiende interviews is er een met de patiënte van Dr. Cameron, Linda McDonald, wiens verleden volledig werd uitgewist door een experiment met hersenspoeling. Linda beschrijft hoe ze als 25 jarig meisje terechtkwam op een afdeling van een psychiatrische inrichting en werd blootgesteld aan verschrikkelijke behandelingen met elektroshocks en verdovende middelen, die haar geheugen volledig uitwisten en haar terugbrachten in de mentale leeftijd van een kind.

Zij, en vele andere slachtoffers van deze hoogst onethische programma’s hebben uiteindelijk een belangrijke rechtszaak gewonnen die zij hadden aangespannen tegen de Amerikaanse regering wegens het begaan van misdaden tegen haar door een van de meest vooraanstaande psychiaters ter wereld.

In het veld hieronder staat een aantal ideeën over wat je kunt doen om verder kennis te nemen van deze materie en de informatie te verspreiden en op die manier het verschil kan maken. Door bereid te zijn een kijkje te nemen in deze duistere praktijken kunnen we die geheimen aan het licht brengen en onze wereld transformeren in een betere plek voor ons allemaal.

En voor sterk online informatie met daarin een perfect overzicht, niet alleen over mind control, maar ook over de manier waarop het juist kan worden ingezet voor het verbeteren van de omstandigheden van de mensheid, klik hier. We zien jullie commentaar met belangstelling tegemoet.

Advertentie

29 gedachten over “Mind Control, een schandvlek op het menselijk ras..

 1. Inderdaad zeer oud nieuws. Maar toch wil even zeggen:

  Aha! Komen de Illuminatie weer om het hoekje kijken? Waar heeft de Illuminatie niet de vinger in de pap? Binnenkort ga ik eens een kijkje bij de Kerk van Scientologie in Amsterdam. Kijken wat ze daar allemaal uit spoken. En of het echt goed is of echt slecht is wat ze doen.

  Wenst iemand me ook succes? Nee? Dan heb ik alsnog voor iedereen te zeggen:

  Ohm mani padme hum.
  Ohm mani padme hum.
  Ohm mani padme hum.
  Ohm mani padme hum.

  Ohm tare tutare tare.
  Ohm tare tutare tare.
  Ohm tare tutare tare.
  Ohm tare tutare tare.

  Siddhi.
  Siddhi.
  Siddhi.
  Siddhi.

  Ohm shante.

  Namaste.

  1. Hey Bodhi,

   Ben ik ook geweest; 10 jaar geleden. Erg leuk om mee te maken.

   Let op; onder de conditie dat je NEE blijft zeggen tegen alles wat ze voorstellen / aanbieden.

   Als je dat niet doet ‘stalken’ ze je voor jaren… 🙁

   MennoMan

  2. Goed idee Bodhi, ga de volgende keer met je mee, veel succes!

   En blijven chanten heh !

  3. Bodhi, volgens mij is Hyperalert hierboven even tegen je tekeer aan het gaan. En eerlijk gezegd.. Ik snap het wel een beetje..!

  4. zo zacht als de droom en werk van budha is zo hard zijn de mind controlende freaks van Illuminaty. velen denken dat illuminaty ergens op een geheim locatie zitten( wat ze ook weleens doen,Bilderbegrs)maar Illuminaty die zie je elke dag op tv. Balkende,Rutte, Cohen, Halsma, Pechtold en vele en vele anderen, maar alle illuminat bij elkaar kunnen de pot op. Want zij zijn gewoon criminelen en moeten ook zo gezien worden met hun mind control spelletje.

   Werkelijk de religie is misschien gif voor de geest, maar politiek is de middel. Geen goed woord over politici en de mind control.

 2. Neem de gemiddelde Televaag lezer, daar zijn er miljoenen en miljoenen van, en er is helemaal Niets bekend van dit alles…
  Ik begrijp die voorbarige bravoure niet in de trant van “Oh oud nieuw, Oh wist ik al lang, en dan een vervolgens een standaard sekte achtig nagepapegaaid New Age riedeltje Bèh Bèh Bèh; bah.

  Geweldig stoer dat het voor Jouw van opium rook doortrokken super ego kennelijk allemaal ouwe koek is. In welke rookvrije club komen jullie in het geniep allemaal bij elkaar voor een wekelijkse incestueuze geestelijke gangbang = Mind Kontrol + Brain Washing to the Max?! Enorm indrukwekkend dat Jij helemaal op de hoogte bent, grote jongen, een Tien van de Juf en een plakplaatje. Als dat werkelijk zo zou zijn dan sla je niet zo’n hoogst zelfingenomen Hippie toontje aan, jij weet helemaal niks en ik ook niet.
  En dan zeggen ze dat ik mentaal emotioneel niet verder gekomen ben dan m’n getraumatiseerde tienerjaren, Jezus Allemachtig wat een volk zijn we toch. Wat is dat toch met dat mega irrante incrowd ‘masturbatie in damascus’ taaltje; doe niet zo interessant en als je het wel doet leg dan eens uit in gewone taal uit wat je daar dan mee bedoelt en wat je daarmee denkt bij te dragen aan het algemeen begrip over de onmetelijke berg faecale uitwerpselen van opzettelijke misconcepties die continu over de Wereld wordt uitgestrooid door zogenaamde kennisdragers zoals het ANP; de groeten uit ‘ons kent ons in het dorp’;
  Het Dorp.

  Quote:

  “Sinds begin 2004 is het ANP niet langer een stichting maar een Naamloze Vennootschap, voor het leeuwendeel eigendom van investeringsmaatschappij NPM Capital (Nederlandse Participatie Maatschappij), onderdeel van de SHV holding.
  Deze Steenkool en Handels Vereniging is het grootste familiebedrijf in Nederland en in bezit van de familie Fentener van Vlissingen, een der machtigste en rijkste geslachten in Nederland. Het ANP is dus, zoals Wikipedia stelt, een privé-onderneming.De godfather van de familie, Frits Fentener van Vlissingen, heeft het familiefortuin vergaard in de jaren vlak voor en tijdens de Tweede Wereldoorlog door uitgebreid met de nazi’s te collaboreren.”

  http://www.anarchiel.com/display/wie_bepalen_het_nieuws_in_nederland

  BadJoker72 zegt:

  “Best Behemoth song ever!!! Put all religious fanatics to the colloseum and feed them to the lions, doesn’t matter if christians, jews, muslim or anything else.Fuck religion!!! The root of all evil in the world is religion”

  Behemoth-Thelema 6. 6. Christians to The Lions
  http://www.youtube.com/watch?v=NAzsxf6eZfo

 3. “LSD en elektroshocktherapie die in grote hoeveelheden werden toegediend aan nietsvermoedende burgers zijn slechts een klein onderdeel van dit ongelofelijke programma.”

  Worden we hier nu bang gemaakt voor LSD? Vreemde paradox… Volgens mij zou LSD ons juist ontdoen van de gevolgen van Mind Control, maar goed…

  Een psychedelische ervaring voor iedereen, misschien wordt de wereld dan sneller wakker:

  http://www.youtube.com/watch?v=YW31ruQG1Xk

 4. Illuminaty zijn elke dag op Tv. Halsema, Rutte, Cohen, Balkende, Pechtold en alle anderen. Die lui zijn gewoon niet goed wijs. Mind control gebeurd door de overheid.
  Uitvoerende instantie MIVD. Klare koek, eigenlijk.

  Als je echt van de mind control af wil, dan kan je ervoor kiezen Blanco te stemmen.

  1. @allen

   Een bezoekje aan de dokter zou misschien redding kunnen brengen,maar ik ben bang ,dat jullie al te ver heen zijn.
   Kunnen jullie eigenlijk nog wel normaal een leven hebben?
   Alles ,maar dan ook alles is bij jullie een complot.
   Weet je wat mind control is:

   Deze site en Niburu en soortgelijke .

   Kees

  2. Het is net een vruchtbowl hier, iedereen komt weer op iets anders af, afgestemd puur voor de drank die men naar hogere levels tilt of de verworven vruchtjes eruit lepelt ter consumptie.

   Met al we kunnen er maar niet genoeg van krijgen als Guido het geheel weer heeft aangevuld met nieuwe toevoegingen, zolang het maar natuurlijk blijft zonder kunstmatige kleur, geur en smaak stoffen.

   Wat doe jij dan hier nog Dutchie ?! op zoek naar de punch ?

  3. proef ik ´Joegoslavisch Temperament’ bij jou ea?!

   ja ik ben vaak nieuwsgierig…

  4. @Paul
   Ik ben een nuchtere Hollander,die in de USA woont.Zo af en toe surf ik sites ,zoals deze.Ik volg al die gesprekken en
   reacties en merk,dat er NOOIT positief word gereageerd op reacties ,die niet kloppen met jullie overtuiging.Daar heb ik moeite mee!

   Kees

  5. je bent welkom hoor Dutchie; alle leden van de sekte nemen zichzelf de laatste tijd wat minder serieus en daarom wordt dit stapje voor stapje een keigaaffu mooie informatieve interessante en bij vlagen leuke site die het lezen en bezoeken waard is; houdt moed en help mee om hier de sfeer vorm te geven en het is dan ook een beetje jouw site ja toch? en je kan je Nederlands een beetje onderhouden, ook dat nog…

   namastudinges en luv & pies men (Gait is hier beter in dan ik; ik ben een langzame spirituele leerling)

  6. Ik begijp je probleem stelling Dutchie, maakt niet uit waar je vertoeft op deze planeet, zolang je maar niet generaliseerd, d’r is al genoeg onrecht, rommel en problematiek op deze planeet waar genoeg haakjes en oogjes aan zitten.

   Sommige zijn dan ook fanatiek verzonnen door mensen die er inderdaad iets mee willen bereiken, maar om steeds alles af te stoffen als regelrechte pulp zonder eigen voor onderzoek dan ziet je wereldje er wel heel erg klein uit.

   Je hebt toch ook je favourite sporten op TV, bij overwinning juich je en bij verlies jank je, ieder mens is op zoek naar zijn eigen waarheid en daar is men vrij in zolang je dan in een land woont waar dat allemaal mag.

   Als je wilt dat men positief reageerd op jou reacties dan kunnen we daarvan af nu af aan wel aan gaan werken mits je zelf dan ook mee doet, misschien zou je ons kunnen verder helpen naar wat meer positievere sites met vrolijke inhoud die ons allen opfleurt vanuit een diepe resessie.

 5. Het lukt een aantal mensen prima om deze site om te turnen tot een niveau waar ze zelf op zitten. Waarom zouden deze mensen hier blijven komen als ze vinden dat dit zo’n akelige site is.
  Als je goed kijkt dan zie je dat er het allereerst met spot, een soort heksenjacht gereageert wordt door diegenen die het er niet mee eens zijn. Zij schromen niet om mensen aan te vallen die een andere mening hebben en dwingen je tot een verdedigende houding als je er in trapt dan wordt je gepakt op woorden. dit is wat er vaak gebeurt door mensen die niet kunnen communiseren.
  Daarom vind ik het jammer dat er teruggescholden wordt door diegenen die zich hier thuis voelen.
  Diegenen die hier komen om de boel te verstoren moeten zich toch wel erg bedreigd voelen door wat hier zoal vermeld wordt. Waarom anders zo stug doorgaan. Als het mij ergens niet meer bevalt dan kom ik er niet meer.

  1. Riet je word nooit gepakt op woorden maar op feitelijke onjuistheden of onbewezen therapieën, of andere vormen van kwakzalverij

 6. @allen

  Een bezoekje aan de dokter zou misschien redding kunnen brengen,maar ik ben bang ,dat jullie al te ver heen zijn.
  Kunnen jullie eigenlijk nog wel normaal een leven hebben?
  Alles ,maar dan ook alles is bij jullie een complot.
  Weet je wat mind control is:

  Deze site en Niburu en soortgelijke .

  Kees

  sorry hoor maar er zijn andere manieren om je onvrede te uitten , dit over 1 kam scheren kan iedereen
  vergeet niet dat dit INFORMATIE is en door elk ander op verschillende manieren word geinterpreteerd.

  wie zijn wij om andere belachelijk te maken met hun zoektocht naar Kennis , en ja af en toe zijn er wazige comments van personages.

  Maarja dat is het internet, het zijn letters geschreven door iemand waarvan jij/wij waarschijnlijk totaal geen idee idee van hebben hoe die persoon echt is en echt denkt.
  Informatie door Iemand op internet achtergelaten geeft geen Totaalplaatje over iemand , het is meer achtergrond informatie of totale bullshit , wil jij weten of die persoon echt gelooft wat hij of zij zegt dan moet je hem of haar toch echt wel kennen.

  ik zie het ook in het feit dat op zoveel fora’s en zelfs bij vele youtube comments : alleen maar gescheld op elkaar en haatzaaien you name it , its all there.

  de grap is nog dat stel je voor dat we zo allemaal waren buiten het Internet , als we bij Supermarkt stonden bijvoorbeeld , ik denk dat we dan meer dan de ME nodig zouden moeten hebben om de rust weer terug te laten keren.

  elkaar voedden met haat en woede is maximaal destructief
  We hebben onze geschiedenisboeken vol staan met dat soort shit.

  leuke gezellige EERLIJKE discussies zijn vaak veel grappiger , dan hoeft het niet uit te maken wie wint met de beste standpunten

  in sociaal cultureel opzicht win je dan allemaal want je leert weer iets van de personen waarmee je in debat gaat en hun motieven

  uiteindelijk beslis je zelf wat je doet.
  maar hou het netjes aub

  zoals ze zeggen , maak van je hart geen moordkuil

  bart

  1. Geef je helemaal gelijk, het komt tenminste gelukkig recht uit je hart vandaan en je bent moreel gezien nog helemaal oprecht ook.

   Zo mag ik het zien Bartek, toi toi toi !

 7. Een bezoek aan de dokter?
  Welke dokter dan , vraag ik mij af, wie is er nog te vertrouwen?
  Oeeew….dit klinkt conspiracy-achtig hihi.
  Leuk dat er mensen rondneuzen hier die eigenlijk denken dat wij ziek of gek aan t worden zijn.
  Gelukkig zijn er nog “nuchtere” mensen die ons af en toe even rechtzetten en ons doorverwijzen indien nodig……

  Peace!

 8. Het wordt als maar gekker.

  Experiments in Torture is the first report to reveal evidence indicating that CIA medical personnel allegedly engaged in the crime of illegal experimentation after 9/11, in addition to the previously disclosed crime of torture. In their attempt to justify the war crime of torture, the CIA appears to have committed another alleged war crime—illegal experimentation on prisoners.

  http://phrtorturepapers.org/

 9. Mind-control vindt wereldwijd op diverse manieren plaats. Het op TV constant laten zien van symbolen, door “populaire” muziek (Beyoce , Lady Gaga enz.), de talloze TV-serie’s waarin de FBI in zwarte SUV’s met slecht een vermoeden, huizen invallen met getrokken wapens, de media die de werkelijke feiten niet weergeeft ( zoals nu de gigantische omvang van de Mex.olie-ramp en de gevolgen daarvan) en merk het aantal films en TV-serie’s op, die allemaal gaan over het einde der aarde. Zie uitsluitend GEWELD !!!

  De farmacie speelt minstens, zo niet grotere rol in mind-control.

  In Nederland alleen, slikken ruim een miljoen mensen anti-depressiva of enige vorm van psychotische drugs.

  1. @Annelies, wanneer je er op gaat letten zie je heel veel. Niet zo lang geleden keek ik een spelshow bij RTL, welke gepresenteerd werd door Georgina Verbaan. Tot mijn verbazing zag ik op haar hakken het alziend oog. Door haar medepresentator Carlo Boshard werd verwezen naar de hoge hakken waarop Georgina liep en werden de schoenen een aantal keren in de spotlights gezet.

   In tekenfilmpjes voor kinderen zie je continu ergens het alziend oog verwerkt.

   Een jaar of 7 geleden had ik eens een droom over de maan die veranderde in het alziend oog, ik had mij er nooit in verdiept maar vroeg mij af wat die droom betekende en ben op zoek gegaan. Ik kwam toen uit bij het oog van Horus en ontdekte daarna dat de symboliek in heel veel programma’s terug te zien is.

   Mijn dromen hebben in mijn leven vaker laten zien dat zij soms een vooruitziende blik hebben. Zo wist ik b.v. een half jaar voor het overlijden van mijn vader, dat hij zou overlijden zonder dat hier een directe aanleiding voor zou zijn.

 10. Een van de snelst groeiende vormen van mind-control is anti-depressiva. Slik het lang genoeg en je bent een zombie!! Alle echte emotie’s, zijn overgegaan naar een gevoel van “wat kan mij dat schelen?”. Maar niet alleen de emotie’s . Ook de realiteit wordt zo gezien. “Alles komt komt goed: niets aan de hand”. Je bent gewoon high !!! Met alle gevolgen van dien.

  Zodra de huisarts anti-depressiva voorschrijft, is het hek van de dam. Er volgt geen enkele controle mneer, je hoeft slechts eens in de drie maanden de recepten-herhaallijn te bellen. Niemand vraag jou iets, je krijgt gewoon opnieuw voor weer drie maanden deze gelegaliseerde drugs. En dat gaat door, zolang jij het wilt !!! De arts komt er niets meer aan te pas !!

  Mind-controle? Je bent een zombie geworden : dus JA. Het zelfdenkend vermogen is gereduceerd tot vrijwel 0,000.

  Mocht je dan een moment van alertheid hebben en besluit af te bouwen van de anti-depressiva, dan begint de ellende pas echt !!

  Afkicken van anti-depressiva is een hel en zeer nauw verbonden met geweld en suicide.

  Bedenk, dat kinderen vanaf 7 jaar al Ritalin voorgeschreven krijgen: een zwaar verslavend SSRI (anti-depressiva), waar ze vrijwel nooit meer vanaf komen.

  Na lang onderzoek, blijkt het serotonine-tekort in de hersenen als oorzaak voor de depressie, nergens op gebaseerd is. Er is geen enkel bewijs voor !! Wel heel veel tegenstellingen.
  Doe zelf onderzoek of kijk op http://www.Antidepressiva.Come2me.nl

 11. ja ex president bil clinton heeft toegeven op you tube staat het filmpje daarin bied hij zijn excuses voor de mindcontrol experimenten op het volk bizar man.echt ik plaats zoveel mogelijk onderbouwde reacties op internet en kranten zodat meer mensen dat ook gaan doen exposen die handel.

 12. Wat te denken van ‘sociale vorming’ waaruit het het staatsonderwijs in Nederland bestaat? Via leerPLICHT jaren en jaren star propagandavergif en angst ‘onderwijzen’ waar geen ontkomen aan is …. Is er toch nog ‘verzet’ (van het autonome zelf), dan worden zij verder de slaven-afgrond ingetrapt mbv legio (zorg?!)instanties. E.e.a. eventueel in combinatie met Ritalin en aanverwanten. Uiterst normaal en geestelijk gezond gedrag wordt gedemoniseerd en onderdrukt. ‘We’ moeten productieve slaven worden. Dat is het enige doel.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.