Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

‘Uninformed Consent’, een MUST SEE!


Dit bericht van de uitvinder van het middel, zou toch genoeg geweest moeten zijn, om in ieder geval GOED TE EVALUEREN, voordat weer een nieuwe ‘vaccinatie-ronde’ los gaat..! Ook de lijst met gevallen van miljoenen (!) bijwerkingen en de bizarre oversterfte wereldwijd..!

x

Het gaat om de documentaire, met de veelzeggende titel ‘Uninformed Consent’.  Een uiterst diepgravende en heldere kijk op het hele coronaverhaal, Covid-19. Wie zijn de personen en instanties, die deze ‘plandemie’ controleren en hoe doodsangst wordt gebruikt om een nieuwe, onbewezen gentherapie op te dringen aan mensen van alle leeftijden. ZOnder enige twijfel is ‘Uninformed Consent’ de meest complete documentaire, die er gemaakt is over corona en de daarvoor opgedrongen ‘oplossing’, de experimentele mRNA-vaccins. De vaccins’ die feitelijk helemaal niet zo genoemd zouden moeten worden!

Heel preciés en genadeloos, worden alle leugens en manipulaties geopenbaard, die keer op keer werden herhaald door politici, Big Pharma, de zogenaamde ‘experts’ en last but not least, de media! Een absolute aanrader voor familieleden, vrienden, collega’s en anderen, die ondanks alle reeds ontmaskerde onwaarheden nog altijd volledig blind vertrouwen hebben/hadden in het officiële verhaal over de ‘vaccinaties’.

Geschreven en geregisseerd door Todd Michael Harris. Te zien zijn interviews met wetenschappers, beeldmateriaal uit de media en een aangrijpende persoonlijke verhalen. ‘Uninformed Consent’  boeit en fascineert van begin tot ’t einde. Ook de listige ‘verdeel en heers’-politiek is uitgebreid ontrafeld. Een eeuwenoude (oorlogs)strategie om groepen tegen elkaar op te zetten.

Deze groepen zijn de mensen die plichtsgetrouw hun mondkap droegen en de prik-met-het-middel namen; zij werden bejubeld als goede en morele burgers. De rest werd bestempeld als moordzuchtige, ziektedragende, immorele egoïsten, WAPPIES, die hun recht op een ziekenhuisbed en een plekje in de trein hadden verspeeld. Het zijn mensen die andere mensen in gevaar brachten, zo werd gecommuniceerd.

Irrationele haat tegen ‘anti-vaxxers’ werd vanaf het begin onophoudelijk aangewakkerd en genormaliseerd door regeringsleiders, gezondheidsautoriteiten en media. Familieleden werden tegen familieleden opgezet; vrienden tegen vrienden en collega’s tegen collega’s. Je zult er zélf ongetwijfeld over mee kunnen praten. In de film is de rode draad, het persoonlijke verhaal van een man die zijn vrouw verloor, omdat ze zelfmoord pleegde. Omdat de pesterijen, die ze als ‘ongevaccineerde’ op haar werk moest ondergaan, haar te veel werden..!

Je ziet interviews met zeer ter zake kundige wetenschappers -zoals dr. Robert Malone en dr. Peter McCullough-, huisartsen en gezondheidsonderzoekers. De documentaire ‘Uninformed Consent’ belicht de ongekende veronachtzaming van de Eed van Hippocrates door alle betrokkenen in de medische wereld. Deze film fileert de wetteloze cultuur van de farmaceutische industrie en de greep die deze industrie heeft op regelgevende instanties als de WHO en de CDC’s in de VS.

Verschillende medische schandalen uit het verleden worden uiteengezet om aan te tonen dat wantrouwen richting de vaccinmakers niet meer dan terecht is. En de bizarre rol die de ‘onafhankelijke’ media hierin speelden en niet speelden, door hun verantwoording niet te nemen..

Je ziet in deze documentaire talloze compilaties van al lang en breed ontmaskerde media-leugens; haatzaaiende toespraken van regeringsleiders; beelden van demonstrerende ‘complotdenkers’ die lockdowns geen goed idee vonden; verbijsterend tegenstrijdige uitspraken van ‘experts’; beroemdheden die mRNA-injecties aanprijzen als ‘koopjes’. En beelden van mensen die op TV ‘plotseling en onverwacht’ ter aarde storten, vlak ná hun prik.

Uninformed Consent’ biedt een volledig en meeslepend overzicht van de macabere poppenkast die de wereld in coronatijd is geworden. Verplichte kost voor zowel kritische als gezagsgetrouwe burgers! De film is voorzien van Nederlandse ondertiteling en is een ‘must’ voor informatieve bewapening voor het geval een nieuwe pandemie ons opnieuw wordt opgedrongen..! Met dank aan de mensen van BLCKBX.tv voor de tip!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.