Advertentie

Ghostbuster wordt UFO-buster!


x

Ghostbuster wordt UFO-buster!

2012 © WantToKnow.nl

x

We kennen hem als onverschrokken ghostbuster’, uit de gelijknamige film ‘Ghostbusters’ (1984), maar wat weinigen weten, is dat acteur Dan Akroyd een lopende encyclopedie is op het gebied van UFO’s..! In de onderstaande documentaire toont Dan Akroyd zijn bijna encyclopedische kennis op dit gebied, waarbij het gaat over de cultuur en geschiedenis rondom dit verbazingwekkende fenomeen, als alle ‘kromme gedachten’ en ideeën die rondom UFO’s de ronde doen. 

Op bepaalde momenten is zijn humor zelfs érg zwartgallig, iets wat je van hem niet zo snel zou verwachten! Wie zijn de bestuurders van UFO’s, en waarom zijn ze überhaupt hier op Aarde? Hoe komen ze hier en hoe vertrekken ze? Zijn deze UFO’s hier om ons tegen onszélf te beschermen..? Gaan we door deze UFO’s een soort ‘Twilight Zone’ instappen en wordt onze een soort kosmische knipoog gegeven? Als een ervaren professor gaat Dan Akroyd in deze documentaire los op het gebied van UFO-logie; een alsmaar aanhoudende stroom feiten, een intellectuele display van kennis rondom de grote UFO-zaken.
Er is geen enkel saai moment in deze bijna anderhalf uur durende documentaire, die rijkelijk gelardeerd is met fascinerend UFO-film- en fotomateriaal. We leren Dan Akroyd dus op een andere manier kennen, als een oude ziel die inzichten, kennis en begrip tentoonspreid van grootse proporties. Veel plezier met deze indrukwekkende documentaire…! Dan Akroyd blijkt niet alleen een paar jaartjes ouder geworden, maar vooral véél wijzer..!

In deze documentaire doet Dan Akroyd zelfs uitlatingen over persoonlijke ervaringen, die je de kriebels zullen geven!  ‘DAN AYKROYD UNPLUGGED ON UFO’S’, bevat veel UFO-beeldmateriaal en een verklaringen van beroemde personen over het bestaan van UFO’s, waaronder astronaut Gordon Cooper en oud-VS-president Ronald Reagan..!

x

6 gedachten over “Ghostbuster wordt UFO-buster!

    1. Its your illusion , your confusion , you live with it , you die for it .
      Fooled by the joker that turned out to be YOU .

  1. we gaan richting dna 12 . De 10 gaat de 2 dubbele helix omvatten. Ze kunnen ons niet tegenhouden met dat kinderspel Thertz. Angst is een slechte raadgever. Angst doet je licht minder ‘schijnen’. Volg je eigen weg en weet waar je uitkomt. Verdeelheid zaaien is van alle tijden. Verbinden tot evenwicht is de enige weg en de Natuur voor de gek houden is jezelf voor de gekhouden. Thertz is ook een trillingsfrequentie van ‘onzichtbaar’ licht. Wie zegt dat we daardoor nog eerder bij de Bron komen?
    Het Geheel is meer dan de som der delen? Alleen ikzelf kan mijzelf vernietigen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.