Advertentie

Over de manipulaties van Big Pharma: ‘Bought’..!


bought wetenschappers

x

 

De indringende documentaire ‘Bought’

2015 WantToKnow.nl.be

x

bought labelHierboven zie je 15 van de wetenschappelijk deelnemers aan de film/documentaire ‘Bought’, die volledig kosteloos meewerkten aan de totstandkoming van deze indringende productie. Zij laten letterlijk en figuurlijk hun stem horen, over de diepliggende ontwrichting van in ieder geval het Amerikaanse systeem, waar de film in eerste instantie over gaat.

Maar het beleid van de cowboys van Big Pharma en de industriële lobby-machten achter de wereld van GMO (genetisch gemanipuleerde organismen) is juist om macht te verkrijgen. Hun verborgen agenda’s en dito beleid, maken het voor zelfs overheden nauwelijks mogelijk om in kaart te brengen, wat deze multi-nationals in petto hebben voor de wereld. En wanneer politici ‘gekocht’ zijn en wanneer het labelen van GMO-voedsel zelfs als ‘onwettig’ wordt gekwalificeerd door deze moloch-bedrijven, dan is de wereld letterlijk en figuurlijk 180º op z’n kop gedraaid.

BOUGHT’ is een revolutionaire, nieuwe documentaire die de werkelijkheid laat zien, de schokkende waarheid achter vaccins, GMO-ontwikkelingen en medicijnen. Het gaat allemaal over ‘Big Food’, ‘Big Ag'(riculture) en ‘Big Pharma’. De documentaire verklaart hoe het multi-miljardenprogramma van deze corporaties zich alleen, en alleen maar op winst focust. Een industrie die niets geeft om mensenlevens.. Onze gezondheid wordt geregeld, sinds een paar decennia, door de beleggers in Wall Street.

Kijk naar deze documentaire en luister naar de experts. Wetenschappelijke geschoolde mensen, en dus geen ‘complotdenkers’..! Mensen uit de wereld van de farmaceutische wereld, uit de wetenschappelijk wereld en mensen die juridisch dagelijks met dit soort misstanden te maken hebben.. En luister naar de activisten die alleen maar proberen je wakker te schudden, zodat jij beter voor de mensen om je heen kunt zorgen. EN JEZELF..!

x

Deze documentaire neemt de kijker mee, in de darmen van deze afzichtelijke samenzwering. Want dát is het, wanneer tientallen grote industrieën hetzelfde programma uitrollen en elkaar de hand boven het hoofd houden..! ‘Bought’ maakt de verborgen en dodelijke waarheid achter deze wereld zichtbaar. Meer dan 100,000 mensen maakten van het aanbod gebruik, deze film gratis via het internet te bekijken. Zij deelden deze film op hun Facebook-pagina’s. En vanzelfsprekend om heel goede redenen. Deze wereldwijde manipulaties treffen ons allemaal..! Dus heb je de film nog niet gezien: Klik daarvoor op deze link HIER

10 gedachten over “Over de manipulaties van Big Pharma: ‘Bought’..!

 1. Fijn dat we deze film kunnen bekijken. Ik was op de hoogte en ben erg veranderd wat betreft hoe ik nu naar de wereld kijk. En ik hoop dat we hier ook de straat opgaan om onze stem te laten horen, wat betreft onze voeding en gezondheid zijn we het verplicht aan onze kinderen. En aan Moeder Aarde. Ik probeer er ook mijn steentje aan bij te dragen en verwijs naar sites om mensen kennis te laten maken met wat er speelt in de economie en de industrie, mijn moedergevoel spreekt en ik krijg tranen in mijn ogen van het leed op deze wereld. Ik heb de verhalen van astronauten gehoord, die zeggen dat de aarde ons ruimteschip is wat we moeten koesteren en verzorgen, niet verwaarlozen. Laat het licht eindelijk toe en maak heel. Je lichaam is je tempel. Ben er heel zuinig op. Je bent zelf mede verantwoordelijk voor wat er in de wereld gebeurt.

 2. Banken, verzekeringsmaatschappijen en nu de Pharmacie.
  Een ding gemeen de geldfactor.
  Zouden we op de laatste in de wereld niet eens moeten gaan focussen.
  Begin bij de basis zijn m`n Opa al jaren geleden.

  1. NBouman.
   U heeft het o.a over verzekeringsmaatschappijen en dat het allemaal om geld draait en dat klopt.
   De zorgverzekeraars verbergen zich vaak achter smoezen dat de overheid voorschrijft dat bepaalde medicatie/behandelingen niet meer mogen worden vergoed.
   Ikzelf heb jaren terug een operatie moeten ondergaan en daarvoor had ik een aanvraag ingediend bij de zorgverzekeraar ter goedkeuring zodat ik als deze operatie door de zorgverzekeraar vergoed zou worden deze operatie zou kunnen laten uitvoeren.
   Het antwoord dat ik kreeg was dat het een operatie was waarvan in Nederland niet voldoende bekend was of het een goede operatie is en dat men hier nog onderzoek naar deed.
   Na lang over en weer schrijven heeft de zorgverzekeraar uit coulance de helft vergoed wat inhield dat ikzelf ruim 3000 euro zelf moest betalen wat ik uit noodzaak heb gedaan.
   Bij deze verzekeraar ben ik weggegaan maar na een jaar of vijf heb ik deze verzekeraar opgebeld en net gedaan of ik deze operatie wilde laten uitvoeren en het antwoord dat ik kreeg was precies dezelfde namelijk dat er onderzoek naar de operatie was omdat er niet voldoende over bekend was.
   Ik heb daar op geantwoord dat ik die operatie al heb laten doen en dat ik vijf jaar terug precies hetzelfde antwoord kreeg en vervolgens heb ik gezegd als u er vanuit gaat dat een mens gemiddeld 70 jaar oud wordt en u heeft voor onderzoek 80 jaar nodig dan weet u zeker dat u nooit hoeft te vergoeden.
   De praktijk stel u betaald aan premie 125 euro per maand en 10 maal 37,50 euro aan eigen bijdrage dat is een totaal van 1875 euro.
   Dan moet u een behandeling ondergaan dat 2000 euro kost en de verzekeraar wijst dat af dan bent u omdat u zelf voor de kosten op moet draaien 2000 plus die 1875 euro dus 3875 euro kwijt als u het al kan betalen natuurlijk en als u dan vervolgens de politiek hoort zeggen dat de gezondheidszorg zo goed is geregeld in Nederland is dat dus een trap na.

 3. Ik denk dat het nog veel erger is als ik het boek ‘supplementen onder de loep’ van Brian Peskin lees. Dit gaat over het verschil tussen natuurlijke en synthetische vitaminen en hoe synthetische vitaminen & mineralen in supplementen maar ook in ons voedsel door de voedselindustrie, waar dan ook de farma weer achter zit, worden toegevoegd en hoe schadelijk deze zijn op de lange termijn. Liefst 95% van alle supplementen zijn synthetisch van aard en iedereen die dit leest en een vitamine supplement of eender welke supplement neemt zal ook een van die 95% slikken. Bijvoorbeeld neemt hier iemand Solgar (heb ik ook een tijd gebruikt) dan neem je pure chemische troep die meer afbreekt dan opbouwt want die vitamines zijn nog eens geen vitamines. Ik zou zeggen iedereen die graag supplementen inneemt lees dan eens even http://www.bol.com/nl/p/supplementen-onder-de-loep/1001004007590040/?country=BE zodat je supplementen en voedsel kunt herkennen met deze nagemaakte rotzooi die verre van de natuurlijke eigenschappen bevatten zoals het in feite wel zou horen.

  Een klein online verslag gebaseerd op dit werk vind je hier http://doktercandida.nl/het-gevaar-van-synthetische-vitamines

  1. Foutje gemaakt bij de vorige post. Het is niet Brian Peskin maar Brian Clement.

 4. Zien is belangrijk, maar de opvolgende actie ook denk ik, want wat valt er na de vertoning dan door mij en andere mensen te doen. Het antwoord op die vraag ken ik niet,maar misschien anderen wel en dat hoor ik dan graag.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.