Regelmatig komen we zaken tegen, zoals informatie, filmpjes, foto's e.a., waarvan we geloven dat de essentie waardevol is, om te bekijken. Dan is het niet nodig, daar een heel artikel aan te wijden. En daarom hebben we deze rubriek in het leven geroepen. Een simpele klik op de rubriek 'Gewoon effetjes snel kijken' en je ziet wat het actuele aanbod is. Ook zijn de vorige publicaties binnen deze rubriek snel terug te kijken. Veel genoegen met de informatie rondom deze nieuwe rubriek..!

 

Advertentie

Kun jij je dit voorstellen…? Complot of gruwel..!?


x

x

Kun jij je dit voorstellen…? Complot of gruwel..!?

2022 © WantToKnow.nl/be

x

Ben je een ‘wappie’ of complotdenker, als je gelooft dat de diep-intense verhalen over satanisch kindermisbruik wáár zijn..? Als je de verhalen hoort van de slachtoffers, die feitelijk niets ’te winnen’ hebben met het naar buiten brengen van hun verhaal, anders dan ons te waarschuwen.. Ben je dan iemand die té goedgelovig is en ‘alles maar voor waar aanneemt’..? Of.. Of is er een kleine opening in je denken als mens, dat er een mogelijkheid is, dat deze verhalen berusten op waarheid. Dat de getuigen en klokkenluiders inderdaad niets anders te ‘winnen’ hebben, dan ons allen te WAARSCHUWEN voor deze groepen, zichzelf ‘elite’ noemende misdadigers, geesteszieken en ‘parasitaire levensvormen’..

Wij hebben HIER op de site verschillende duidelijke, en niets aan de verbeelding overlatende verhalen staan, getuigenissen, over dit gruwelijke kindermisbruik. (Overigens zie je aan de door Google/YouTube verwijderde video’s onder dit artikel, hoe ver de macht reikt van de elite achter die misbruik..!!!)  Alle verhalen hebben dezelfde essentie..!

Alle getuigen vertellen hetzelfde verhaal, dat voor hen individueel is, maar voor het collectief, wij allemaal, terug te vinden is, in bewijzen zoals de daden van Marc Dutroux en de smerige gruwelpraktijken van Jeffrey Epstein (hoewel van deze laatste nog maar het topje van de ijsberg is geopenbaard).

De cover van het originele boek van Brice Taylor

Brice Taylor’s boek vertelt alle diepten van dit ‘fenomeen’..
Wanneer je het boek ‘Thanks for the Memories’ leest, van de hand van kindermisbruikslachtoffer Brice Taylor, vergaat je alle gezond verstand.. (HIER) Wij plaatsten hier op de site de Nederlandse vertaling van dat opzienbarende boek, over hoe dit misbruik aan de basis staat van Trauma Based Mind Control, zoals dit door de Amerikaanse ‘krachten achter de schermen’ wordt gebruikt. Een mensenleven is niets en dus ook niet de lichaam en geest van de slachtoffers.

Een prominente rol in dit boek, neemt de smerige politicus Henry Kissinger in. Brice Taylor dient als seksslavin-voor-de-grote-politici-der-Aarde en haar geest wordt misbruikt Kissinger als levende bibliotheek/menselijke databank. ‘Thanks for the Memories’; de auto-biografie van een vrouw, die vanaf haar geboorte totaal werd misvormd om een spil te worden in het misdadige en manipulerende netwerk van machtigen, dat in de VS de lakens uitdeelt. Een netwerk dat uiteindelijk, zoals David Icke het ook verwoordde, één machthebber-achter-de-schermen dient.

Een elite die tot op het detail op de hoogte is van de monsterlijke praktijken waarmee deze machten via mind-control-praktijken werken.Het zijn de uiterst sluwe en super-geraffineerde Henry Kissinger (1923) –door velen bewonderd ‘staatsman’- en haar ‘eigenaar’, de komiek Bob Hope, inmiddels overleden, die achter dit geraffineerde spel van manipulatie en bedrog zitten, met het instrument Brice Taylor en later haar dochtertje Kelly. Passages uit het boek kunnen gruwelijk zijn, maar besef ajb bij het lezen ervan, dat deze smerige praktijken pas een einde kunnen krijgen, wanneer deze donkere put wordt belicht met onze intenties om deze zaken tot het verleden te laten behoren. Een einde te maken aan deze zaken.

Het is dus wel degelijk noodzakelijk dat we (durven) kijken naar deze gruwelijkheden en ze niet veroordelen tot een ver-van-mijn-bed-show..  Er is wereldwijd een geoliede organisatie actief, die kinderen de wereld overvliegt, die kinderen ontvoert bij hun ouders, die zó geraffineerd en perfect georganiseerd in elkaar zit, dat alleen al DAT FEIT, reden te over is, NOOIT MEER over complotdenken te spreken in dit verband van (satanisch) kindermisbruik.

Daarom dank aan Jorn Luka, voor deze stap in zijn interview-seris. We bieden je hier, met veel dank voor zijn niet-aflatende inspanningen, dat interview aan van Jorn Luka, met kindermisbruik-slachtoffer Anneke Lucas, over wie je HIER een artikel ook vindt. Meer over de ‘algemene’ achtergronden van dit gruwelijke fenomeen, vind je HIER op de site.

1 gedachte over “Kun jij je dit voorstellen…? Complot of gruwel..!?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.