Advertentie

Bilderberg 2012 begonnen..!


De Internationale Bilderberg-conferentie wordt vanaf vandaag 31 mei tot 3 juni gehouden in het Amerikaanse Westfields Marriott Washington Dulles hotel in Virginia.! En dus niet in Haifa, Israel, zoals eerder werd bericht. Het verspreiden van een gerucht, kennelijk om kritische journalisten te misleiden..?
X

* * *
X

‘Bilderbergers, We are Watching You!’

 Met dank aan Paul Engels

 x

Bilderberg-watcher Daniel Estulin, auteur van het boek ‘The True Story of the Bilderberg Group’, zal dit jaar niet van de partij zijn in de VS, omdat hij simpelweg geen reisvisum heeft gekregen om aanwezig te zijn. Uiteraard heeft hij wel iemand gevonden die in zijn plaats deze meeting-der-meetings. Want Daniel Estulin is ervan overtuigd dat deze meetings tot de belangrijkste ontmoetingen ter wereld behoren, van topfiguren uit de industriële en politieke arena.

Beatrix lijkt een metamorphose te hebben ondergaan als ze de Bilderbergbijeenkomsten bezoekt. Niet zo vreemd als je de reikwijdte van dit artikel beschouwt.

Volgens Estulin is de wereldwijde afbraak van het economisch systeem geen toeval; het is zijn overtuiging dat dit allemaal met opzet in elkaar is gezet. Een aanval op het kapitalistische systeem door kapitalisten zelf.. Vooral bedoelt om de massa afhankelijk te houden van de elite..!

“Deze machtige mensen beschouwen de rijkdommen van hun afzonderlijke landen en bedrijven als de hunne, niet van iedereen”, aldus Estulin. “Feitelijk willen al deze mensen een machtig rijk; zij hebben geen baat bij rijkdom voor velen, er geen baat bij dat de wereldbevolking floreert, dat de mensheid groeit. Zij willen dat wij voor hen werken. En dat onze kinderen en de kinderen van onze kinderen voor hen werken.

Zij willen dat de wereldbevolking voor hen werkt, een elitegroep, een oligarchy. Want als een land in staat zou zijn om haar burgers hun eigen ideeën te laten uitvoeren, als landen in staat zouden worden gesteld om zich met hun eigen voedsel onafhankelijk te maken, hun eigen energiebronnen te ontwikkelen, dan zou dat meteen het einde betekenen van de oligarchy van de Bilderbergers..”

Wat is de Bilderberggroep?
Een private club, waar je je alleen mag vertonen als je een uitnodiging hebt ontvangen. Een club van zo’n 150 individuën uit de wereld van politiek, de zakenwereld, de financiële topwereld, energie-bazen, media-tycoons en vorstenhuizen zijn present, waaronder onze koningin Beatrix, wiens vader aan de basis stond van deze freaky meetings. Er worden geen verslagen gemaakt, en er worden geen resoluties ter stemming gebracht, noch wordt er aan de pers enige verklaring afgegeven..

De premier van Canada, Alison Redford heeft meegedeeld dat hij deel zal nemen aan de meeting van dit jaar, maar van andere deelnemers is veel minder bekend. Het is weer een obscuur gezelschap.. Wat hoopt deze minister-president van Canada nu feitelijk te bereiken…? Volgens haar ligt de Canadese provincie Alberta in de slag met vele andere jurisdicties in de wereld.

Daniel Estulin maakt van de Bilderbergmeetings zijn beroep en schreef er diverse boeken over..

Ze wil feitelijk haar verhaaltje doen aan de deelnemers van de Bilderbergconferentie, dat Alberta in de markt is voor zaken.. Ze gaat toppolitici ontmoeten, over de economie spreken en over de ecologische uitdagingen om natuurlijke bronnen op een verantwoordelijke wijze te exploiteren.. (Zoals je weet is Alberta één van de grootste teerzandolie-winplaatsen ter wereld..!)

De Bilderbergconferenties worden gehouden onder zware bewaking; op zich al een uiterst vreemd verschijnsel in een democratische wereld.. Alle kamers van het  Westfield Marriott hotel zijn geboekt en alle verdere buiten-Bilderberg-bezoekers worden geweerd, uit restaurants en uit het hele hotel.

Bilderberg en de CIA
“De Amerikaanse inlichtingendienst CIA financierde en organiseerde mede de eerste edities van de Bilderbergconferentie.” Dat stelt dr. Gerard Aalders van het Nederlands Instituut voor Oorlogsdocumentatie (NIOD). Aalders verrichtte de afgelopen jaren een uitgebreide archiefstudie naar de geschiedenis van de Bilderberg Groep.

”Bernhard heeft zich daarmee feitelijk voor het karretje van de CIA laten spannen”, stelt Aalders. De Bilderberg Groep is een in 1954 mede door Prins Bernhard opgericht genootschap om te brainstormen over de internationale politieke en economische ontwikkelingen. Vanaf het begin hangt er om de Bilderberg-conferenties een ‘waas van geheimzinnigheid’. Ze worden vaak in dezelfde kringen geschaard als bijvoorbeeld de Council on Foreign Relations (CFR) mede aangezien zij beweerdelijk uit dezelfde ‘Ronde Tafel Conferenties’ is voortgekomen. Koningin Beatrix is voorzitster van de conferenties en ook Prins Willem-Alexander behoorde in 2001 tot de Nederlandse deelnemers.”

De EURO, een Bilderbergvinding..
Het was in 2009 Bilderberg voorzitter Etienne Davignon die meedeelde in een interview dat de Euro als enige betaalmiddel in Europa feitelijk een ‘aanbeveling’ was geweest van de Bilderberg groep. “Tijdens een bijeenkomst in Juni in Europa, was een informele club leidende politici, zakenmensen en denkers, voorgezeten door Mr. Davignon, zich vinden in het verbeteren van onderlinge verstandhoudingen, op dezelfde wijze deze geholpen hadden bij het creëren van de EURO in de jaren 1990, aldus Davignon”, zo berichtte de ‘EU-Observer’ in Maart 2009.

Oud NAVO-topman Willy Claes lichtte de sluier van de Bilderbergconferenties ver genoeg op om helderheid te krijgen over de opzet van deze machtseliteclub.

De vraag is natuurlijk of achter de ineenstorting van de Euro in de Zuid-Europese landen nu ook weer de denktank van de Bilderberg-coryfeeën schuil gaat..

Bewust of onbewust deed ook de voormalig Secretaris-Generaal van de NAVO, Willy Claes, op de Belgische radio, in een ‘damage control’ interview dat de geheimzinnigheid en het belang van de Bilderberggroep moest bagatelliseren, ineens een onthulling die de vermoedens van jarenlange Bilderbergvolgers Jim Tucker en Daniel Estulin zomaar even bevestigde: “Tijdens de conferentie krijgen alle genodigden 10 minuten spreektijd – en daar wordt zeer streng aan vastgehouden, jahaha – en na afloop stelt de ‘rapporteur’ een rapport op van wat er besproken is. De aanwezigen worden dan natuurlijk wel geacht gebruik te maken van dit rapport bij het uitzetten van hun beleid in de milieus waarin ze invloed hebben.”

Naar alle waarschijnlijkheid zijn de volgende Nederlandse deelnemers dit jaar van de partij in de VS:

 • Halberstadt, Victor, Professor of Economics, Leiden University; Ex- Honorary Secretary
 • Hommen, Jan H.M. President, ING Group
 • Beatrix, queen of the Netherlands
 • Rinnooy Kan, Alexander H.G. President Social Economic Council (SER)

Tot slot laten we graag conspiracy-speurneus Jesse Ventura aan het woord in een special over de Bilderberggroep:

49 gedachten over “Bilderberg 2012 begonnen..!

  1. wat een opluchting dat ik die geheimen nu kent! En bedankt voor de tip!

  2. He jah martijn gaan we het nog even over lingamen hebben ? ik lig nog in de knoop van gisteren . Dat was niet prettig helemaal toen ook nog de prostaat om de hoek kwam kijken als lustobjekt ,daar was ik nog even niet aan toe.

  3. Kreeg er een acute anale fixatie van , gelukkig dat de koffie die weer los werkte anders …..

  1. Je moet niet overdrijven is 1 hotel niet voldoende? Misschien hebben zij ook last van onze economische crisis?

 1. Aanwezige nederlandse Bilderbergertjes:

  – Nelie kroes
  – Mark rutte
  – Alexander pechtold
  – Beatrix

  Wallstreet topman: ‘Het Beest’ in Brussel is ontwaakt
  Bureaucraten in Brussel eisen miljarden van Duitsers, Nederlanders, Finnen en Oostenrijkers

  Beeld van de vrouw (‘Europa’) op het beest (‘Zeus’) voor het gebouw van de Raad van Europa in Brussel. Openbaring 17:3: ‘En ik zag een vrouw zitten op een scharlakenrood beest, dat vol was van godslasterlijke namen, en het had zeven koppen en tien horens.’ (7+10 = de 17 landen van de eurozone?*).

  Afgelopen zondag schreven we hoe Mark Grant, bijna vier decennia werkzaam als topmanager, bestuurslid en directeur bij vier investeringsbanken op Wall Street, de recente maatregelen van de EU verketterde als totalitair, fascistisch en rampzalig. In een nieuw artikel haalt hij opnieuw hard uit naar Brussel: ‘Het Monster is ontwaakt’. Grant waarschuwt de burgers in Nederland, Duitsland en Oostenrijk dat de Europese bureaucraten hun zinnen hebben gezet op onze miljarden, waardoor onze welvaart permanent fors zal afnemen.

  Het Beest in Brussel is ontwaakt

  Het belangrijkste nieuws van deze week was volgens Grant niet hoe het Spaanse bankensysteem ‘de deur van de gruwelkamer’ heeft geopend en daar de op de muur bevestigde ‘instort-knop’ heeft ingedrukt, maar wat er op het Europese hoofdkwartier in Brussel gebeurde. ‘Het ding wat geschapen werd ontwaakte, ging met zijn zojuist ontdekte bewustzijn rechtop zitten, staarde in het rond, en keerde zich tegen zijn Meester. Het zou eigenlijk niet als een verrassing moeten zijn gekomen, maar de uitdagende houding van het beest was een angstwekkend gezicht.’

  ‘Dertien jaar lang hebben de landen van Europa gewerkt, zich afgebeuld en hun ego’s opgekrikt met hun hulp, en gisteren kreeg het Schepsel zijn eigen geest, gooide de ketenen waardoor het was gebonden van zich af, sprong op tafel en kondigde aan dat het niet langer het bezit van iemand was en dat het geen slaaf meer zou zijn van de kettingen waarmee het in bedwang was gehouden. Brussel draaide zich om, keek Berlijn recht in de ogen en zei een serie onbeleefde woorden en gebaren die feitelijk hier op neerkomen: Slik het!’

  De bureaucraten in Brussel, gecreëerd en betaald door de landen van het Europese continent, hebben zich bevrijd uit hun boeien en zichzelf vrij verklaard. Dat kwam onder andere doordat ze hun eigen uitspraken zijn gaan geloven, maar ook door de aan hen opgedrongen eenheidsdromen van de Europese politici. Het gevolg was dat ze gisteren besloten hun eigen baas te willen zijn over hun -en onze- toekomst.

  Brusselse geest is uit de fles en EIST

  Hun eisen zijn duidelijk: Brussel wil eurobonds en Brussel wil het ESM gebruiken om de Europese banken te redden. ‘Dit alles hebben ze recht in het gezicht van Duitsland, Nederland en Finland gegooid, de landen die voor het geld zorgen,’ aldus Grant. ‘Dat is buitengewoon grappig, want het ESM bestaat niet eens. De markten piekten gisteren aanvankelijk toen Brussel zijn grootse aankondiging deed, totdat het collectieve bewustzijn zich realiseerde dat wat er werd geroepen enkel bestaat in de verbeelding van degenen die in België wonen en dat in de echte wereld nog geen realiteit is – als het dat ooit wordt.’

  ‘Het was eerlijk gezegd behoorlijk geestig te zien hoe miljarden dollars en euro’s van eigenaar verwisselden vanwege de fantasietjes die de officials hadden bedacht,’ vervolgt Grant. Omdat het ESM nog niet actief is vergelijkt hij de eerste reactie van de markten met het praten over welk cadeau je graag voor je volgende verjaardag zou willen krijgen.

  Nadat eerst Finland en het toen wakker geworden Duitsland ‘NEE’ hadden gezegd -merk op dat Nederland niet wordt genoemd, en dat komt omdat Den Haag bekend staat als trouwe volgeling van Brussel en al het zogenaamde ‘verzet’ van onze politici -of ze nu van regeringspartij VVD of oppositiepartij SP zijn- tegen bijvoorbeeld eurobonds slechts schijn is- kwamen de markten weer snel bij hun zinnen. In Brussel was de geest echter uit de fles en die zal de komende tijd iedereen de stuipen op het lijf jagen.

  EU wil overal zelfde (lage) levensstandaard

  De EU lijkt volgens Grant op een soort amoebe die zichzelf blijft verdelen. Aan de ene kant staan de landen die dringend geld nodig hebben. Zij worden gesteund door de Brusselse bureaucraten, die in héél Europa totale gelijkheid willen, precies zoals de Unie van Socialistische Sovjet Republieken dat voor ogen stond. De levensstandaard moet overal hetzelfde worden. Dat is prettig als je in Portugal, Griekenland of Spanje woont, maar niet als je Duitser, Nederlander of Oostenrijker bent, want die moeten daarvoor blijvend gaan betalen ten koste van hun eigen welvaart en levensstandaard.

  ‘Maar ik kan u voor de volle 100% verzekeren dat Berlijn niet zal toestaan dat het in verval raakt totdat hun levensstijl precies hetzelfde is als in Athene en Lissabon,’ betoogt Grant. ‘Dat zal tijdens ons leven NIET gebeuren!’

  ‘Berlijn zal zegevieren’

  Frankrijk, dat onder Nicholas Sarkozy nog een soort bemiddelende rol speelde, heeft zich na de winst van de socialist Francois Hollande aan de kant van de eisende landen geschaard. ‘Het spel is veranderd,’ zegt Grant. ‘Er zal niet langer worden aangemodderd, want de meningen en ideologieën staan nu lijnrecht tegenover elkaar. Vanaf nu zullen verrassingen en heftige verklaringen eerder regel dan uitzondering zijn. Als het gaat tussen de ‘Duitsland voor de Duitsers’ of ‘Duitsland voor de burgers van Athene’, moet u zich niet vergissen: Berlijn zal zegevieren, ongeacht de bijkomende kosten voor welk land dan ook en ongeacht de gevolgen voor de toekomst van de Unie die theoretisch over Europa regeert.’

  Ik en ik hoop iedereen gaan het de verantwoordelijke personen dan ook persoonlijk aanrekenen en vergelden…..

  1. Verslaafden zo zie ik de Bildebergers, zullen altijd hun verslaving ontkennen. Ze zullen steeds meer dope (macht, geld en hebzucht) nodig hebben om hun veslaving in stand te houden. Leugen en bedrog houdt hun staande. Maar eens is de koek op. Of je kickt af of je sterft. Andere mogelijkheden bestaan niet.

 2. Timothy Geithner, de secretaris van de US Treasury staat niet meer op de gastenlijst. Een paar maanden geleden was hij al aangehouden door de NYPD voor ondervraging i.v.m. de Neil Keenan aanklacht (chinese goud) en er gaan nu hardnekkige geruchten dat hij is ontslagen en formeel gearresteerd.

  Misschien is dit het begin van de langverwachte “Round Up” en massa arrestaties waar al zo lang over word gespeculeerd…

  Stay Tuned…

  1. En hier de complete lijst,

   Chairman
   FRA Castries, Henri de Chairman and CEO, AXA Group
   DEU Ackermann, Josef Chairman of the Management Board and the Group Executive Committee, Deutsche Bank AG
   GBR Agius, Marcus Chairman, Barclays plc
   USA Ajami, Fouad Senior Fellow, The Hoover Institution, Stanford University
   USA Alexander, Keith B. Commander, US Cyber Command; Director, National Security Agency
   INT Almunia, Joaquín Vice-President – Commissioner for Competition, European Commission
   USA Altman, Roger C. Chairman, Evercore Partners
   PRT Amado, Luís Chairman, Banco Internacional do Funchal (BANIF)
   NOR Andresen, Johan H. Owner and CEO, FERD
   FIN Apunen, Matti Director, Finnish Business and Policy Forum EVA
   TUR Babacan, Ali Deputy Prime Minister for Economic and Financial Affairs
   PRT Balsemão, Francisco Pinto President and CEO, Impresa; Former Prime Minister
   FRA Baverez, Nicolas Partner, Gibson, Dunn & Crutcher LLP
   FRA Béchu, Christophe Senator, and Chairman, General Council of Maine-et-Loire
   BEL Belgium, H.R.H. Prince Philippe of
   TUR Berberoğlu, Enis Editor-in-Chief, Hürriyet Newspaper
   ITA Bernabè, Franco Chairman and CEO, Telecom Italia
   GBR Boles, Nick Member of Parliament
   SWE Bonnier, Jonas President and CEO, Bonnier AB
   NOR Brandtzæg, Svein Richard President and CEO, Norsk Hydro ASA
   AUT Bronner, Oscar Publisher, Der Standard Medienwelt
   SWE Carlsson, Gunilla Minister for International Development Cooperation
   CAN Carney, Mark J. Governor, Bank of Canada
   ESP Cebrián, Juan Luis CEO, PRISA; Chairman, El País
   AUT Cernko, Willibald CEO, UniCredit Bank Austria AG
   FRA Chalendar, Pierre André de Chairman and CEO, Saint-Gobain
   DNK Christiansen, Jeppe CEO, Maj Invest
   RUS Chubais, Anatoly B. CEO, OJSC RUSNANO
   CAN Clark, W. Edmund Group President and CEO, TD Bank Group
   GBR Clarke, Kenneth Member of Parliament, Lord Chancellor and Secretary of Justice
   USA Collins, Timothy C. CEO and Senior Managing Director, Ripplewood Holdings, LLC
   ITA Conti, Fulvio CEO and General Manager, Enel S.p.A.
   USA Daniels, Jr., Mitchell E. Governor of Indiana
   USA DeMuth, Christopher Distinguished Fellow, Hudson Institute
   USA Donilon, Thomas E. National Security Advisor, The White House
   GBR Dudley, Robert Group Chief Executive, BP plc
   ITA Elkann, John Chairman, Fiat S.p.A.
   DEU Enders, Thomas CEO, Airbus
   USA Evans, J. Michael Vice Chairman, Global Head of Growth Markets, Goldman Sachs & Co.
   AUT Faymann, Werner Federal Chancellor
   DNK Federspiel, Ulrik Executive Vice President, Haldor Topsøe A/S
   USA Ferguson, Niall Laurence A. Tisch Professor of History, Harvard University
   GBR Flint, Douglas J. Group Chairman, HSBC Holdings plc
   CHN Fu, Ying Vice Minister of Foreign Affairs
   IRL Gallagher, Paul Former Attorney General; Senior Counsel
   USA Gephardt, Richard A. President and CEO, Gephardt Group
   GRC Giannitsis, Anastasios Former Minister of Interior; Professor of Development and International Economics, University of Athens
   USA Goolsbee, Austan D. Professor of Economics, University of Chicago Booth School of Business
   USA Graham, Donald E. Chairman and CEO, The Washington Post Company
   ITA Gruber, Lilli Journalist – Anchorwoman, La 7 TV
   INT Gucht, Karel de Commissioner for Trade, European Commission
   NLD Halberstadt, Victor Professor of Economics, Leiden University; Former Honorary Secretary General of Bilderberg Meetings
   USA Harris, Britt CIO, Teacher Retirement System of Texas
   USA Hoffman, Reid Co-founder and Executive Chairman, LinkedIn
   CHN Huang, Yiping Professor of Economics, China Center for Economic Research, Peking University
   USA Huntsman, Jr., Jon M. Chairman, Huntsman Cancer Foundation
   DEU Ischinger, Wolfgang Chairman, Munich Security Conference; Global Head Government Relations, Allianz SE
   RUS Ivanov, Igor S. Associate member, Russian Academy of Science; President, Russian International Affairs Council
   FRA Izraelewicz, Erik CEO, Le Monde
   USA Jacobs, Kenneth M. Chairman and CEO, Lazard
   USA Johnson, James A. Vice Chairman, Perseus, LLC
   USA Jordan, Jr., Vernon E. Senior Managing Director, Lazard
   USA Karp, Alexander CEO, Palantir Technologies
   USA Karsner, Alexander Executive Chairman, Manifest Energy, Inc
   FRA Karvar, Anousheh Inspector, Inter-ministerial Audit and Evaluation Office for Social, Health, Employment and Labor Policies
   RUS Kasparov, Garry Chairman, United Civil Front (of Russia)
   GBR Kerr, John Independent Member, House of Lords
   USA Kerry, John Senator for Massachusetts
   TUR Keyman, E. Fuat Director, Istanbul Policy Center and Professor of International Relations, Sabanci University
   USA Kissinger, Henry A. Chairman, Kissinger Associates, Inc.
   USA Kleinfeld, Klaus Chairman and CEO, Alcoa
   TUR Koç, Mustafa Chairman, Koç Holding A.Ş.
   DEU Koch, Roland CEO, Bilfinger Berger SE
   INT Kodmani, Bassma Member of the Executive Bureau and Head of Foreign Affairs, Syrian National Council
   USA Kravis, Henry R. Co-Chairman and Co-CEO, Kohlberg Kravis Roberts & Co.
   USA Kravis, Marie-Josée Senior Fellow, Hudson Institute
   INT Kroes, Neelie Vice President, European Commission; Commissioner for Digital Agenda
   USA Krupp, Fred President, Environmental Defense Fund
   INT Lamy, Pascal Director-General, World Trade Organization
   ITA Letta, Enrico Deputy Leader, Democratic Party (PD)
   ISR Levite, Ariel E. Nonresident Senior Associate, Carnegie Endowment for International Peace
   USA Li, Cheng Director of Research and Senior Fellow, John L. Thornton China Center, Brookings Institution
   USA Lipsky, John Distinguished Visiting Scholar, Johns Hopkins University
   USA Liveris, Andrew N. President, Chairman and CEO, The Dow Chemical Company
   DEU Löscher, Peter President and CEO, Siemens AG
   USA Lynn, William J. Chairman and CEO, DRS Technologies, Inc.
   GBR Mandelson, Peter Member, House of Lords; Chairman, Global Counsel
   USA Mathews, Jessica T. President, Carnegie Endowment for International Peace
   DEN Mchangama, Jacob Director of Legal Affairs, Center for Political Studies (CEPOS)
   CAN McKenna, Frank Deputy Chair, TD Bank Group
   USA Mehlman, Kenneth B. Partner, Kohlberg Kravis Roberts & Co.
   GBR Micklethwait, John Editor-in-Chief, The Economist
   FRA Montbrial, Thierry de President, French Institute for International Relations
   PRT Moreira da Silva, Jorge First Vice-President, Partido Social Democrata (PSD)
   USA Mundie, Craig J. Chief Research and Strategy Officer, Microsoft Corporation
   DEU Nass, Matthias Chief International Correspondent, Die Zeit
   NLD Netherlands, H.M. the Queen of the
   ESP Nin Génova, Juan María Deputy Chairman and CEO, Caixabank
   IRL Noonan, Michael Minister for Finance
   USA Noonan, Peggy Author, Columnist, The Wall Street Journal
   FIN Ollila, Jorma Chairman, Royal Dutch Shell, plc
   USA Orszag, Peter R. Vice Chairman, Citigroup
   GRC Papalexopoulos, Dimitri Managing Director, Titan Cement Co.
   NLD Pechtold, Alexander Parliamentary Leader, Democrats ’66 (D66)
   USA Perle, Richard N. Resident Fellow, American Enterprise Institute
   NLD Polman, Paul CEO, Unilever PLC
   CAN Prichard, J. Robert S. Chair, Torys LLP
   ISR Rabinovich, Itamar Global Distinguished Professor, New York University
   GBR Rachman, Gideon Chief Foreign Affairs Commentator, The Financial Times
   USA Rattner, Steven Chairman, Willett Advisors LLC
   CAN Redford, Alison M. Premier of Alberta
   CAN Reisman, Heather M. CEO, Indigo Books & Music Inc.
   DEU Reitzle, Wolfgang CEO & President, Linde AG
   USA Rogoff, Kenneth S. Professor of Economics, Harvard University
   USA Rose, Charlie Executive Editor and Anchor, Charlie Rose
   USA Ross, Dennis B. Counselor, Washington Institute for Near East Policy
   POL Rostowski, Jacek Minister of Finance
   USA Rubin, Robert E. Co-Chair, Council on Foreign Relations; Former Secretary of the Treasury
   NLD Rutte, Mark Prime Minister
   ESP Sáenz de Santamaría Antón, Soraya Vice President and Minister for the Presidency
   NLD Scheffer, Paul Professor of European Studies, Tilburg University
   USA Schmidt, Eric E. Executive Chairman, Google Inc.
   AUT Scholten, Rudolf Member of the Board of Executive Directors, Oesterreichische Kontrollbank AG
   FRA Senard, Jean-Dominique CEO, Michelin Group
   USA Shambaugh, David Director, China Policy Program, George Washington University
   INT Sheeran, Josette Vice Chairman, World Economic Forum
   FIN Siilasmaa, Risto Chairman of the Board of Directors, Nokia Corporation
   USA Speyer, Jerry I. Chairman and Co-CEO, Tishman Speyer
   CHE Supino, Pietro Chairman and Publisher, Tamedia AG
   IRL Sutherland, Peter D. Chairman, Goldman Sachs International
   USA Thiel, Peter A. President, Clarium Capital / Thiel Capital
   TUR Timuray, Serpil CEO, Vodafone Turkey
   DEU Trittin, Jürgen Parliamentary Leader, Alliance 90/The Greens
   GRC Tsoukalis, Loukas President, Hellenic Foundation for European and Foreign Policy
   FIN Urpilainen, Jutta Minister of Finance
   CHE Vasella, Daniel L. Chairman, Novartis AG
   INT Vimont, Pierre Executive Secretary General, European External Action Service
   GBR Voser, Peter CEO, Royal Dutch Shell plc
   SWE Wallenberg, Jacob Chairman, Investor AB
   USA Warsh, Kevin Distinguished Visiting Fellow, The Hoover Institution, Stanford University
   GBR Wolf, Martin H. Chief Economics Commentator, The Financial Times
   USA Wolfensohn, James D. Chairman and CEO, Wolfensohn and Company
   CAN Wright, Nigel S. Chief of Staff, Office of the Prime Minister
   USA Yergin, Daniel Chairman, IHS Cambridge Energy Research Associates
   INT Zoellick, Robert B. President, The World Bank Group

   Rapporteurs

   GBR Bredow, Vendeline von Business Correspondent, The Economist
   GBR Wooldridge, Adrian D. Foreign Correspondent, The Economist

  2. round up, is dat hetzelfde als dat ‘artificial’ dungeon(=bullshit) van monsanto?

  3. Gary Kasparow, check mate, my friend. Game over!
   You’re no longer the champion of ‘gameboard of 64’. You felt off your throne and behave yourself like a pawn. I’ve been very disappointed in you. But I feel no sorry for you. What you see is what you get.

  4. Update: Ook Bernanke is vandaag van zijn bed gelicht… het klinkt allemaal als een spannende thriller maar krijg zojuist van van mijn bron door dat het dit weekend allemaal gaat gebeuren…

   Er word al weken gesproken over een naderende 4 of 5 dagen durende Bank Holiday welke dit weekend begint en het startsein zou moeten zijn voor de injectie en omrekening van de nieuwe wereldvaluta ala Nesara

   Voor ons nuchtere Ollanders is het natuurlijk, éérst zien, dan geloven en ook hiervoor geldt, Don’t shoot the messager…

   ANNOUNCEMENT
   Scheduled to go live this evening at 6:00 PM EST from Wash. DC
   Suppose to be live on all mass media networks.

   Topics of discussion will be:
   Basil III Banking Switch over
   Currencies RV
   The end of the Federal Reserve
   Introduction of Treasury Banks
   Timothy Geithner Dismissal And Replacement
   Bernanke Dismissal And Replacement

  5. @ simba
   dat zou ongeveer 23.00 hier zijn is het niet ? Ik wacht het rustig af , En nee hoor we gaan niet schieten . Ben wel heel benieuwd of we er wat van gaan horen gelijk vanavond al.

  6. Simba, you are right my friend. We don’t give up pianoplayer! Till he will play out of key.
   i feel the tension but i am not worry about it. That’s why Guido is in the mood for 2 days. i hope not only for 2 days but for the rest of his live. And our lives too!
   Being connected with your hotline i won’t disturb you anymore.

  7. Kom net thuis van een gezellig avondje kroeghangen en gelijk de PC aan om te kijken of de wereld al op zijn kop staat maar nee…

   Maar wel een enorme hackaanval op Facebook door Anonymous, dat dan weer wel maar we zitten zo te zien nog steeds opgescheept met die € en $, ESM shit, de Bilderbergjes enz enz.

   Nou, morgen weer een dag, Oogjes dicht en snaveltje toe, slaap lekker lieve kijkbuiskinderen…

 3. Ik weet een goed magisch idee. Print de lijst vaan aanwezigen uit van de deelnemers van de Bilderbergconferentie. Steek het in de fik in de tuin of natuur en pis op de papieras zodat het later wordt opgenomen door de natuur (as is goede voeding voor de aarde (mest). Wat ook kan is het onder in de toiletpot leggen er op poepen en doorspoelen. Dit laatste is minder raadzaam want kan het toilet verstoppen.

  1. Uiteraard is deze lijst van deelnemers niet compleet en sturen de geldmannetjes hun knechtjes naar de Bilderbergconferentie om voor hun de kooltjes uit het vuur te halen. Zijn BISers (opzichters van de centrale bank der centrale banken) ook aanwezig ???

 4. wtf jongens, je voedsel, je medicijnen, de bastaards, het zijn er maar 120 tegen hoeveel wereld bevolking????????????????
  wanneer gaan we de barricade op, ik wordt er moe van dat iedereen slaapt en niet wakker is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. O is de koffie hier dan wacht ik nog ff met me slaappie

  2. @Yanna, over de hele wereld zijn er 2 miljard goed getrainde soldaten klaargemaakt om te vechten. Om anderen dood te maken. Ze hebben wapens waar wij nog nooit van gehoord hebben. Ze werken voor die kleine groep mensen. Kun jij ze bijbrengen dat met oorlog geen vrede kan ontstaan?
   Willen ze wel vrede?

   http://www.youtube.com/watch?v=QslV5asj_yM

  3. Nou dat goddelijke lichaam van mij snakt naar een schoonheidsslaapje dus ik sla dit rondje verder over jongens tot later en slaap ze straks. En dan bedoel ik natuurlijk niet dat ze geheel bewustzijnsvernauwende slaap moeten krijgen hoor Yanna ,gewoon even rusten straks ook weer gewoon gezond op…..

 5. je krijg er geen vinger achter die beweging,rutte en pechthold ook bij die beweging?
  verhagen werd gevraagd wat die twee daar moesten doen,alleen afwijkende andwoorden.
  zee r belangrijk die bilderberg bijeen komst,je gaat niet even voor een kop koffie de oceaan overvliegen.

 6. we komen er snel genoeg achter,denk ik.
  als rutte en pechthold terug zijn van de bilderberg beweging moeten ze eens keihard vragen wat ze daar moeten,lijk me niet dat je even de oceaan oversteekt voor een kom koffie.

  1. Friends in high places..!! Of gewoon weten hoe Google ‘het doet’.. Met een vette knipoog naar mijn onvolprezen webmaster!

 7. spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space Siencetific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Van wie is de Aardeplaneet in feite, wat een gezicht, met de mond groot open en het antwoord blijft achterwegen!
  Zou er in heel de Europa€zone echt niemand zijn die de recidivisten van de haute finance de duimschroeven durft aan te draaien?
  Zich meester maken van de Europeaan met de pet, het droge pleidooi voor meer solidariteit, financiële en politieke integratie, belastingenbetalend naar verhouding inkomsten, alles transporteert men langs open grenzen via lucht, grond en water, onverantwoorde emigratie en immigratie, de Vlamingen vragen niet meer en niet minder dat hun politici voor hen alles regelen binnen de Vlaamse grenzen, waar de burgers trouwens belastingen betalen voor de lonen van deze politici. Voor de burgers binnen andere landgrenzen juist idem, ver te zoeken. Het Europees project de Verenigde Staten van Europa dat ooit de hemel beloofde strandde in vergrotende kommer en kwel. Europa moet zijn eigen stommiteiten herstellen. Commissievoorzitter en president zijn, goedbetaalde stromannen die totaal tegenstrijdige nationale standpunten niet kunnen laten rijmen.
  De Bilderberg conferenties wegens haar omstreden geheime ultraconservatieve karakter, dat zich van de ene dag op de andere profileert als een pluralistische ideeënforum. Om de dieptegang van de debatstyl te ontlopen spreken de deelnemers als privépersoon en niet met hun officieel pet op. De openheid van de gastenlijst en een aangekondigde agenda (voor een 4 dagen van de 365 dagen per jaar belachelijk) het politieke landschap in EU en VS, besparingen, groeistrategie, cyberveiligheid, energie en klimaatsveranderingen en de toekomst van de democratie.
  Met de opmerkingen van velen en duiden op grote ontevredenheid in de politieke en academische wereld door het toedoen van wie en waarom? Gebrek aan de nodige transparantie…
  Iedere staat of staten willen Extraterrestrials laten huisvesten tussen de grenzen (voor wiens wel en geen profijt!) is geen eendagsvlieg voor de te dragen verantwoordelijkheden. Van iedere staat of regeringsleider wordt verwacht in het bijzijn van Extraterrestrial gezanten in het tv-journaal via een officiële boodschap aan het adres van alle staats- en regeringsleiders hun contactuele verbintenissen tgv van de jarenlange ufo-coverups kenbaar te maken uit veiligheidshalve voor de volkgezondheid en geen defensieagressie. Deze op de Aarde verblijvende-samenwerkende Extraterrestrialrassen hebben inspraak binnen de VN-veiligheidsraad en Algemene Vergadering……..
  Wensen Extraterrestrials ruimtevaartactiviteiten te ontplooien binnen staatsgrenzen, internationale algemene informatierechten en controle organen ter plaatse…..

 8. spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space Siencetific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Men informeert zich eerst beter en neemt niet alles te serieus omtrent ufo’s op het web.
  De VN ufo-resolutie 33/426 dd 16/12/2005 handelt over diplomatieke relaties met Extraterrestrials civilisaties en eventuele samenwerking, sinds 1978 werden werkvergaderingen gehouden omtrent ufo’s binnen de VN, inclusief defensie
  De uitgelezen financiële winstkansen door Extraterrestrials niet uit het oog verliezen, geven een duidelijk gevaarsignaal uitgaande van een machtseliteclub zoals de Bilderberggroep.
  Talrijke landen binnen en buiten de Navo, plaatsten hun grondig uitgekuiste ufodefensie-archieven op het web. Het valt niet te ontkennen, hieraan is vuile politieke was verbonden. De eventuele financiële problemen voorkomend uit eventuele samenwerking met
  Extraterrestrials kunnen niet verhaald worden op de rug van de belastingsbetalers als particulieren en bedrijven. De nodige financieringsmodellen bestaan, met of zonder de introductie van de Bancor

 9. spacefuture-exopolitiek vanuit Vlaanderen-Antwerpen
  space Siencetific politics and monetary systems
  Exopolitics.org

  Ufo-coverpups : spacedefensie

  Gecrashte Extraterrestrial(E.T.) ufo’s op de Aarde tengevolge van de eigen technologische mankementen of door Aardse defensiewapens. In beide situaties van gecrashte ET-ufo’s worden opgeruimd, wat de normaliteit is binnen luchtvaartbranche voor zowel burger- als defensie vliegtuigen, ook indien mogelijk ruimtevaartschroot van satellieten…….
  Zij het nu eigen Aardse spitstechnologie levert op gebied van defensie problemen voor mogelijke oorlogsagressie, is de Aarde in haar geschiedenis al één dag zonder oorlog geweest?
  Het is nu wel te begrijpen dat Extraterrestrial ruimtetechnologie in hun ufotuigen interessant zijn op diverse gebieden voor in eigen industrie en economie binnen de grenzen van om het even welke Aardse staat, al niet voor misbruiken.
  Zich beschermend tegen diverse agressiesoorten, uitgaande van de ene staat tegenover de andere,
  al dan niet in de zin van diverse soorten oorlogsvoeringen. De hedendaagse trend op het internationaal politiek gebied is de overmacht via het monetair, economische, industrieel en defensiegeheel. Uit deze context kunnen Extraterrestrials positief en negatief overkomen.
  Een ding is zonneklaar, geen schade om het even de welke aan hun ruimtetuigen door Aardelingen…
  Of het retourantwoord zonder de minste twijfels van de gepaste defensiepreventie en verdediging door Extraterrestrials zelf voor zichzelf.
  Trouwens de vele politieke partijen die Vlaanderen rijk is hebben via hun leden en sympathisanten hun eigen defensie specialisten, die goed beseffen welke impact radiosignalen zenden naar Extraterrestrial civiisaties op exoplaneten met zich kunnen meebrengen, zonder de schoolpap hoeven te slikken van de VSA Hollywood of Broadwayfilmdecors.
  De stemmenslag (via omkoperij bij de ontwikkelingslanden) bij resoluties binnen de VN tegenover de draagkracht van de permanente leden binnen de veiligheids raad alles behalve democratische

 10. De rijken ter aarde lid vd bilderberggroep willen gewoon iedereen uitroeien,tot 5 miljoen mensen ongeveer…En dan heb je de rijken waaronder ons koningshuis en de rest zijn slaven om hun te dienen….Mensen word wakker!!!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.