Advertentie

Petitie: Onderzoek Bilderberg Nu!


– PETITIE –

Wij,
 • Vrije Nederlanders
 • Vrije Friezen
 • Vrije Saksen
 • Vrije Antillianen
constateren:
Beatrix lijkt een metamorphose te hebben ondergaan als ze de Bilderbergbijeenkomsten bezoekt. Niet zo vreemd als je de reikwijdte van dit artikel beschouwt. (klik op foto!)

Dat een voor ons en velen onbekende organisatie met de naam De Bilderberg elk jaar een ontmoeting organiseert waarbij zeer hooggeplaatsten uit de globale samenlevingen aanwezig zijn. Dit gaat van regerings-functionarissen tot bedrijfsleven en “royalty”. Het is geheim wat er besproken wordt.
Afgezien van mogelijke motieven staat vast dat het niet acceptabel is dat een dergelijke machtsbasis wordt gecreeert buiten de Nederlandse democratie.

Daarom verzoeken wij:

Volledig inzicht in alle bestaande en nog te komen gespreksverslagen en handelingen van de Bilderberg organisatie.

In elk ander geval een direct verbod op het contact door hooggeplaatste regeringsfunctionarissen en royalty met deze organisatie. Daarnaast zal onderzoek moeten plaatsvinden dat zich zal richten op mogelijk abusief handelen jegens de Nederlandse soevereiniteit.

(Relevante jurisprudentie is zoals u weet aanwezig.) Klik HIER voor een directe link naar petities.nl

46 gedachten over “Petitie: Onderzoek Bilderberg Nu!

 1. Mooi initiatief maar de uitkomst weet ik nu al, Het is een besloten feestje van de elite en die gaan jou en mij echt niet vertellen wat ze met ons van plan zijn.

 2. Wil iedereen dat toch wel weten? Er zijn er nu al zo veel die snel de tv zappen of over iets anders beginnen als het gesprek dreigt richting een waarheid te lopen.

 3. http://bilderberg2011.com/2011/bilderberg-2011-conference-location-and-date-revealed-from-june-9-12-in-the-grand-hotel-kempinski-in-st-moritz-switzerland/

  It’s confirmed that the shadowy group known as Bilderberg Group will be gathering this year for its annual meeting at the resort city of St. Moritz, in southeastern Switzerland, June 9-12, but they will have a lot of company. St. Moritz is a short distance from Davos, the site of the regular high-priced meeting of thousands of bankers, political leaders and other notables called the World Economic Forum. But unlike at Davos, where the press is always welcome, Bilderberg still tries to maintain absolute secrecy.

  1. Dat kun je vinden op wikipedia. Een klein stukje Frankrijk waar ze 52 jaar voor onze jaartelling al liepen te vechten. Of was de vraag niet letterlijk bedoel en doelde je juist op kleine oorlogszuchtige landjes? 🙂

  2. Selene, dank jewel! Nou ik vroeg me af of het Zwitserland zou zijn, maar dat is het dus niet. Gezien die vergadering daar…..hoop ik op zo’n asterix en Obelix scenario 😆

  1. Luctor, laten wij het géén oorlog noemen, dat heeft een verkeerde lading. Laten wij het vrijheid noemen, vrijheid om NEE te zeggen, om NU IS HET GENOEG te zeggen.
   Ik kies voor VRIJHEID de tijd van oorlog is voor mij voorbij…

 4. Even een vraagje……Als je zo´n petitie tekent voor de BILDERBERGGROEP zou ik ook graag willen weten waar mijn gegevens dan precies naartoe zouden gaan? Dit heb ik niet goed kunnen lezen en vinden in de inleiding.
  Aangezien deze groep organisatorisch toch wel enig knowhow heeft…….en ervaring….

  1. Goh ik zie dat er boven aan een gouden oog van Horus staat, met een zwarte achtergrond?

  2. http://sync.nl/europa-groeit-uit-tot-big-brother-van-internet/
   De ministers zeggen dat de nieuwe wetgeving onmisbaar is bij het opsporen van illegaal gebruik van het internet, en om netwerkrelaties in kaart te kunnen brengen voor het onderzoek naar terrorismedreiging. ‘Ook bij incidenten is het van belang om te weten wie met wie belt of mailt, en hoe laat dat was,’ zei de Nederlandse minister van Justitie Piet Hein Donner vorig jaar tijdens een debat.

  3. Beste Mirakel… dat is de “onderwerps-foto” voor geheime genootschappen..;-) Zo heeft gezondheid twee vitale zwemmende mensen…. snappie?

  4. Lieve Mirakel, het wordt tijd dat wij openlijk vragen om openheid van zaken.Elk van ons beslist zelf of men zijn adres gegevens zichtbaar wil laten of liever anoniem tekent. Van mij mogen zij weten waar ik woon, want angst is dé voedingsbodem waar zij, de bilderbergers en de rest van de illuminatie, op leven. Zij hebben zoveel voor ons verborgen gehouden, NU wordt het tijd om op te staan en openlijk om de waarheid te vragen. het heeft allemaal met enrgie te maken. Wanneer gaan wij massaal de straat op om onze rechten terug te nemen? Er komt een grote voedsel crisis aan, wordt het dan niet eens tijd om onze Macht en Kracht te laten zien? Enfin, jij beslist hoe jij dit gaat afhandelen. Veel succes met jouw keuze…Leuk hé vrije wil…

  5. Met dat laatste wat jij benoemt, kan ik het eens zijn, je laten zien! Wegduiken achter de computers…….is heel makkelijk ja!

  6. Eindelijk Ze is er weer, de echte Mirakel met een hoofd letter, ze mag er wezen, ze mag er zijn en je bent echt Mirakel, ze knalt door het scherm heen, samen staan we zo sterk dat we er bang van kunnen gaan worden, dan hebben we eigen keuze vrijheden, dan kunnen we niet meer zeggen dat we de mooie dingen gemist hebben omdat het niet mocht van Boven.

 5. IK HEB ER ECHT GEEN WOORDEN VOOR DAT BEATRIX EEN VAN DE OPRICHERS IS VIA HAAR VADER, OM ONS UIT TE ROEIEN.

  WIJ BETALEN BIG MONEY OM HAAR OVERWELDIGENDE LUXE LEVEN TE LATEN LEIDEN, STRAKS KRIJGEN WE HAAR ZOON JA JA MET EEN VROUW DIE WEET HOE HAAR VADER MENSEN VERMOORDE, WORDT WAKKER MEDE LANDGENOTEN.

  DEGENE DIE NIET WETEN WAT ER WERLELIJK GAANDE IS GA MAAR SURFEN , U ZULT ZEER GESCHOKT ZIJN ALS U ALLES UITPLUIST, VREIHEID IS NEDERLAND IS VERLEDEN TIJD.

  WE WORDEN DAG EN NACHT VERVOLGD DOOR HANDLANGERS VAN ONZE REGERING IN OPDRACHT VAN DE BILDERBERG EN DE ILLUMINATI.

  1. @Gerard.

   Oprichers??
   Werlelijk??
   Vreiheid is Nederland is verleden tijd??
   En waarom schreeuw je zo.
   Zet je Caps Lock uit.

   Kees

  2. @gerard

   Oprichers?
   Vermoorde?
   Degene?
   Werlelijk?
   Vreiheid is Nederland is verleden tijd?

   En waarom schreeuw je zo?Zet je Caplocks uit.

   Kees

 6. Er zijn mensen al jáááren bezig om dit duistere gekonkel achter gesloten deuren naar buiten te brengen, bijvoorbeeld Daniel Estulin heeft een indrukwekkend boek over de Bilgerberg groep geschreven,’De ware geschiedenis achter de Bilderberg Conferentie’. Een echte eye-opener!
  Goed initiatief die petitie, en ik hoop dat het zinvol zal blijken te zijn!

 7. Gergovia,

  Tja, buiten de verborgen info in de boeken van asterix, die uderzo en goscinny hebben
  verwerkt, staat 1 boodschap centraal.

  EENHEID, EN DAN LIGGEN DE BILDERBERGERS OP HUN PLAAT.

  En wat kunnen zen nog, nu we dit al weten.

  Niks, en dat weten ze.

  Let maar op.

 8. Om het ronduit te zeggen zolang ik niet de jurisprudentie gelezen heb,( op het forum van TrosRadar is dit onderwerp verwijdert) onderteken ik niets. Ook heb ik gegoogeld maar niets over de jurisprudentie te vinden waarmee geschermd wordt.
  ik ga maar weer de Loesje poster plakken in het dorp en andere dorpen.

  1. Lijkt me heeeeel verstandig. Voor je het weet zit je in Quantanamo Bay en geloof me, ik overdrijf echt niet…. Ik ben al met 9/11 bezig sinds 2002 en moest voor zaken in 2008 naar de USA. Ik was nog net welkom maar weet inmiddels dat mijn gangen wel zijn nagegaan.

 9. Net als de farmaceutische industrie die per 30 april hier in NL, ook het verbieden van homeopatische en geneeskrachtige kruiden willen bekrachtigen zullen ook zij ten onder gaan. De Illuminati en “ze” weten allang dat ze het niet gaan winnen, maar desalniettemin zetten ze alles op alles om ons nog even wat extra ongezondheid toe te wensen. Hun goal is immers depopulatie van de planeet, wat een lachtertje. Denken ze nu echt dat ze tegen de schepper in kunnen gaan? lol.

  Ben blij hier nu, ken eerlijk gezegd nu meer mensen die wakker geworden zijn, dan die slapen. Ik merk hevige opstandigheid om mij heen en mensen willen weten wat er nu allemaal speelt.

  Ik krijg zelf alleen maar intuitieve bevestigingen dat het einde van de huidige stand van zaken nabij is, en we al ieder moment dichterbij verlichting komen. Laat ons ego in dienst staan van ons hogere zelf, en niet andersom. Het wordt nu extra hevig de laatste maanden van de maya einddatum, dat op zich ook niet meer is dan een lineaire tijdsaanduiding. Dat er veel gaande is, is meer dan duidelijk.

  Nay, we komen er wel.

  1. Het verbieden van homeopatische geneesmiddelen en kruiden gaat ze niet lukken.
   Desnoods gaat de handel ze vermommen als voedingsupplement of in het ergste geval gaan ze ondergronds. Typerend is het wel natuurlijk, levengevaarlijk als die kruidendokters en gebruikers die hun mind-control medicijnen en toevoegingen weten te neutraliseren. Zo gaat die nieuwe wereld orde er natuurlijk nooit komen !!!

 10. Een petitie is naar mijn mening niet zo’n sterk middel. Zeker niet als die petitie straks aangeboden gaat worden aan mensen die de marionetten zijn van een groepering als de Bilderbergers.

  Demonstreren tegen zo’n groepje idioten helpt ook niet echt. Voordat je het weet, wordt je door de totaal onbenullige en onwetende, gedrilde politie vast gezet en maak je geen kans meer in het proces tegen jou met de ook al corrupte rechters.

  Een waxinelichthouder naar de koets van de koningin gooien werkt misschien nog wel beter 😉 Maar dan kunnen we het beter massaal doen. Ik ben benieuwd hoeveel mensen er binnenkort opgepakt gaan worden die in de komende dagen of op Koninginnedag zelf waxinelichthouders (toevallig) kopen. Want we worden natuurlijk op elke manier in de gaten gehouden en zelfs deze reactie zou wel eens (in deze politiestaat) aangeduid kunnen worden als een “dreigtweet”.

  Maar misschien kunnen we nog veel en veel beter zelf een geheime genootschap beginnen. Eentje die het eens gaat hebben over de machtigen der aarde en hoe we daar mee om willen gaan (of van af willen komen).
  Laten we in eerste instantie eens zonder mobiele telefoons en andere traceerbare apparaten anoniem bij elkaar komen op een geheime plek.
  We bouwen ons eigen uiterst geheime netwerk en komen als de tijd rijp is in actie om eens te laten voelen hoe wij ons als vee voelen in dit machtsysteem. We zullen de rollen eens een keer omdraaien en de schapendrijvers zelf in een hok plaatsen met chips in hun lichaam, zodat we ze altijd kunnen volgen en manipuleren. We zullen er een andere financiële verdeelsleutel op loslaten, zodat er gerechtigheid in de wereld komt. Uiteraard zijn we niet van plan om onze slavendrijvers te doden maar ook niet om de wereldbevolking te laten doorgroeien tot 10 miljard, maar we zullen het wel heel anders gaan regelen dan nu gedaan wordt.

  Het is de hoogste tijd!

  1. Geweldig Flitsie, gaat er in als stevige ontbijtkoek met roomboter bij mij, ik ben m’n altijd al mijn eigen geheime genootschap geweest, verschrikkelijk die code ook, ik vergeet regelmatig mijn eigen code, moet ik Dawn vragen wat m’n code ook al weer was, ben ik m’n eigen getuige, moet ik mezelf tot ridder in de orde van ondergronds genot slaan, moet ik m’n eigen lintje door knippen en mijn gradueel behaalde heerlijke verdienstelijkheden opwaarderen tot boven de 33.

   Hoe ik mij voel in mijn eigen ingekapselde machtssysteem? Belabberd, belatafeld, doorgebakken, opgebruikt, klaar voor de nieuwe ronde tafel bespreking. Het is een wereld idee en werelds ook, niet van deze wereld ook, je kan je onttrekken aan alles, zo kan je aan je trekken komen zonder de spiedende oogjes van het griezel kabinet. Kom op zeg even nadenken, tuurlijk gaan we niet oproepen tot geweld, gooien met waxine, kom nou zeg, straks loopt iemand een schrammetje op in z’n linker wijsvinger, dan ben je meteen letsel schade aansprakelijk, even nadenken, dat kan slimmer, dat kan opzichter, kijk die vu vu zela toeters zijn nu nergens meer te bekennen, maar zoiets zou je kunnen inzetten, niet alleen voor de bewaking van de kassa van de plaatselijke sigaren zaak, eentje met een ander nauwer mondstuk, zodat de toon wat hoger en schriller is, kijk dat soort codes, en shirts met V tekens,

   Gabrielle Grillo in Italie schijnt alle jeugd in zijn land achter zich te krijgen, nu hoor je daar niets meer van in Holland, maar hij gaat door. Ik lees nu dat Anarchiel geen zin meer heeft in z’n kankerende site groupies, ik snap dat wel, er is wat mij betreft altijd meer dan alleen vernuftiger eclectisch dialectisch kissebissend intellect. Jah jij mag ook lid worden Mirakel, ik word er nu al opgewonden van, maar dan krijg ik weer gezeur met de normen en waarden van JaNee, die kan daar niet goed tegen, dat zijn geen manieren, en daar zit wat in.

   Beppe Grillo E Il Nucleare – Annozero 2011 – 17/03/2011
   http://www.youtube.com/watch?v=izSOv0492zo

  2. Tja, ik had onlangs nog een hele discussie daarover met, vergeef me de benaming, het is niet zo bedoelt als geschreven, een groepje zweefteven toen we zo de stand van zaken in de wereld aan het evalueren waren. De recentelijke gebeurtenis in Alphen a/d Rijn en natuurlijk, vandaar deze opmerking over de Bilderberg groep, die man die 2 jaar geleden de bus met het Koninklijk huis wilde aanrijden in Apeldoorn.

   Hoe verschrikkelijk natuurlijk voor de slachtoffers en nabestaanden (natuurlijk ook die van de daders) maar het viel mij op dat die zweefteven het unamiem met elkaar eens waren dat die daad bedoelt moest zijn tegen o.a. onze Koninklijke leden van de Bilderberg groep. Vergeet namelijk niet dat onze Bea ook nog eens haar zakken vult met haar Koninklijke olie (Royal Dutch Shell) dus aanmerkelijke belangen heeft in het in stand houden van haar financiele machtspositie.

   Steeds meer klootjesvolk raakt echter op de hoogte door de niet aflatende stroom van info door mensen zoals wij die de waarheid proberen te verkondigen, soms tegen beter weten in, over bijvoorbeeld 9/11 en de nasleep daarvan maar zeker ook de heerschappij van de elite waar natuurlijk ons Koninklijk huis als stichter van de Bilderberg bijeenkomsten zeer zeker deel van uitmaakt.

   Kortom, hou vol met informatie verspreiding maar een petitie aanbieden voor meer openheid heeft geen zin, net zo min als radicale 1 mans acties. De sneeuwbal tot vreedzaam verzet groeit met de dag en het wakker worden is voor velen aldaar.

  3. Oh mijn god nog an toe, voor alle dames die mijn geheime code nog niet snappen, het is heel simpel, als stand up komediant en activist, met enorme aanhang in Italië, Beppe Grillo, als hij een beetje op gang begint te komen door het Romeinse publiek rechtstreeks aan te spreken als een klaterende woorden rivier in Asterix en Obelix taal, dan dan dan, stotter, dan begint het op minuutje 3:33 ; okay dan is de camera net weg en dan is ‘Het’ Al net gebeurt Al, Allah, de interviewster, Haar Oneindige kosmische Blik, hoe moet ik dat uitleggen, hij heeft Haar even, al is het maar even, hij heeft Haar even gehad, het is meer dan Aandacht, het is er even in opgaan, in het moment was ze er Echt even, voor Hem en dus voor de wereld, voor iedereen, en iedereen is getuige en mag meekijken, het is niet alleen maar voor Hem, hij is een delend verdelend aimabel iemand geworden,

   hij houdt niets meer voor zichzelf, gewoon omdat Hij, Beppe Grillo, omdat hij het ‘gewone’ wereldse succes van het alles hebben al achter de rug heeft, het bracht hem alles in aardse goederen, maar het bracht hem niet dat wat voldoening geeft, dat wat invulling aan zijn zielsbestemming zou moeten geven, nu is Hij er voor Iedereen die kijken kan, en Zij kijkt in Hem mee, ik heb Haar nu gezien en voor mij is dat even het hoogste, als ik dat nog een keer mee mag maken, oh Dawn wat zou ik een gelukkig Man kunnen zijn..

   PJ Harvey – This is love
   http://www.youtube.com/watch?v=er5w5MGJSCk

  4. Ik hoor net van Alex Jones dat de Queen van Engeland grootaandeelhoudster is van BP Olie.
   De Koningin van Nederland is grootaandeelhoudster van royal dutch Shell en van wat ik begreep ook van BP Olie.
   Het is 1 Duitse Familie, de Koningin van Engeland heeft een Duitse achternaam, de naam Windsor is verzonnen om het publiek om de tuin te leiden, de Koningin is grootgrond bezitter en laat iedereen pacht betalen, dus Madame en haar parasiterende groot aandeel houders familie heeft gratis kost en inwoning en laat daar boven op Ons ook nog inkomsten belasting en rente over nep geld betalen, fiat geld is fractioneel gereserveerd nep geld, dat zijn schuld bekentenissen aan hare grajesteit, over dat niet bestaande geld moeten Wij ook nog eens niet bestaand geld betalen, dat heet Rente, rente (usury) vragen is de hoogste misdaad die in de Bijbel beschreven is, dat is meer dan misdadig, omdat de uitkomst van die uitzuigerij van te voren bekend is;

   er kan niets meer afbetaald worden omdat de schulden oneindig hoog stijgen, aan het eind van het monopolie spel is er oneindig veel geld in omloop dat niets meer waard is en alle Hotels zijn dan van de Koningin, dat waar iedereen z’n leven lang voor krom gelegen heeft is al geconfisceerd in den beginnen van het vieze koninklijke spelletje aan de bilderberger top ..

   Als afleidings manoeuvre laten ze nu militair tot de ridder orde geslagen Marco Kroon opdraven voor een nep proces, omdat hij in z’n dagelijks nachtelijk werk als café baas een miljardste gram waspoeder van z’n gasten over zich heen heeft gekregen.
   De koninklijke uitreiking van z’n lintje wegens vermeende heldhaftigheden in Afghanistan, hij heeft vrijwillig de front linie opgezocht en toen z’n boord kanonist buiten bedrijf raakte heeft het kanon zelf ter hand genomen, en daarom is hij nu geridderd en vervolgens vervolgd wegens microscopische sporen van waspoeder in z’n koffie café, heel erg logisch allemaal hèh? De boodschap is vanaf nu kunnen wij gedeputeerden alles maken, de burger is de nieuwe vijand, zelfs koninklijke status is geen afdoende rechts beschermer meer, iedereen is verdacht, van 600 naar nul Leopard tanks, die gaan straks allemaal in de uitverkoop om de burgers van het opstandige midden oosten onder schot te houden.

   Quote:

   ” Op 8 April 2011 heeft de Minister van defensie bekend gemaakt dat alle Leopard tanks – die in gebruik zijn bij 2 bataljons – uit dienst zullen worden genomen.
   Eerder heeft Canada ook al zijn tanks afgeschaft maar later in een versneld traject leopard tanks (van Nederland) gekocht voor vredesoperaties ”

   http://www.worldwide-military.com/Army%20Material/EU,US%20Tanks/Leopard%202%20A6_algemene_info_NL.htm

   Marco Kroon
   http://cdn.radionetherlands.nl/data/files/images/Marco%20Kroon%20in%20Uruzgan.jpg

   Tito & Tarantula – After Dark
   http://www.youtube.com/watch?v=6p0ShXsdZhU

  5. Hyper,
   Je gaat me toch niet vertellen dat je Italiaans verstaat hè? Prachtige taal…versta er geen sodejenne van.

  6. non capisco niënte , waarom krijg ik bij zoveel youtubefilmpjes zo’n hypnotiserend ronddraaiend , fliereflupsie in het midden en weigert het het filmpje af te spelen ?
   Iemand een suggestie ?
   porkamiséria

  7. Kom op Lianne, vanaf nu gaan we juist dat doen, dat wat we altijd al zo mooi vonden hebben maar nooit durfden te doen, dat wat onbereikbaar leek, omdat het te moeilijk leek, wij houden van Italiaans, en dan zeggen er geen klap van te verstaan, waarom vinden we het dan zo mooi? Dan is er toch iets belangrijks over gekomen? En waar een wil is is een weg zeggen ze wel eens.

   Men neme een conservatieve Italiaanse krant, via internet kan dat gemakkelijk tegenwoordig.
   Daarvoor hoef je niet eens meer naar de gespecialiseerde tijd schriften handel.

   Verona dat klinkt als een plaatsnaam, Verona klinkt als een meisjes naam, Verona die altijd zo goed geturnd heeft, die is opgepakt met een ‘fout’ vriendje had ik gelezen in de Televaag. Nu Leurt ze met haar verborgen onderdrukte verlangens, ze mocht niet veel vroeger, alleen maar turnen met die Russische sympathieke schobbejak Boris, die zat de hele dag met z’n handen in de vang houding, dan viel ze uit de lucht, dan ving hij haar op, mooi baantje toch voor een ouwe éminence grise gepensioneerde Rus?

   La Polizia dat zal wel politie betekenen.
   Arrestato zal wel arresteren betekenen.
   Spacciatore heb ik opgezocht, betekent dope dealer, het heeft met spacen te maken.
   30 anni zal wel 30 jaar betekenen.
   Carcere klinkt als het engelse incarceration; in de gevangenis zetten
   Tunisino dat is Tunesië
   Ze hebben dus een man van 30 jaar die uit Tunesië komt opgepakt.
   Die man had 254 euro op zak, dat had hij verdient met z’n illegale handeltje.
   Dat geld hebben ze in beslag genomen en ook z’n mobiele Nokia telefoon hebben ze in beslag genomen.
   En z’n dope runners fiets, bicicletta, dat is een bicycle in het engels, van het merk Atala.
   Informazioni zal wel informatie betekenen, ze proberen z’n Nokia leeg te halen, kijken of daar sms’jes in staan met bewijs dat hij illegale handeltjes deed die arme Tunesiër van 30 jaar oud, zonder paspoort volgens mij, zonder werkvergunning volgens mij, zonder tijdelijk verblijfsvergunning volgens mij, bewust binnen gesluisd door die boef van een Italiaanse president volgens mij, eigenlijk zo triest voorspelbaar allemaal, wat verwacht je dan, dat die arme kerel op straat gaat wachten totdat hij dood gaat? Die man heeft vast nog een arme familie die is achtergebleven en die op hem rekent.

   Quote:

   ” Verona. La polizia municipale ha arrestato in lungadige Cangrande uno spacciatore tunisino di 30 anni, condotto poi al carcere di Montorio su disposizione del magistrato di turno Pier Umberto Vallerin. Gli agenti hanno anche sequestrato all’uomo 254 euro, provento dell’attività di spaccio, un cellulare Nokia con il quale contattava i clienti e una bicicletta Atala, della quale non ha saputo fornire adeguate informazioni. ”

   http://www.larena.it/stories/Home/247428_arrestato_spacciatore_in_lungadige_cangrande/

   Sixteen Horse Power – Black Soul Choir
   http://www.youtube.com/watch?v=f-vpAn15-vE

  8. Hyper,
   Heb ik je eigenlijk al wel eens verteld dat je een schat bent?……….bij deze dan……Hyper je bent een schat!……………….Sei un tesoro hihihi
   🙂

 11. Interessante reacties, bij ieder spreekt me wel iets aan 🙂 Ik kan het niet zo goed verwoorden 🙂 Ik verheug me op de veranderingen hoor.. puff weet niet hoe lang ik het nog allemaal trek..

  groetjes 🙂

 12. waar kan ik mij opgeven voor de eigen geheime groep !!!!
  ik wil wel hoor, het word zeker tijd voor tegen actie. !!!
  we zijn al te lang voor de gek gehouden, vroeger door de kerk(houd jij ze arm,dan houd ik ze dom) dat word nu door de staat gedaan en consorten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.