Advertentie

Zwitsers politicus eist arrestatie Kissinger bij Bilderberg


x
Zwitsers politicus eist arrestatie Kissinger bij Bilderberg

Paul Joseph Watson © Prison Planet.com 6 Juni 2011

© vertaling Guido Jonkers -WantToKnow.nl

Dr. Henry Kissinger, nota bene nobelprijswinnaar en volgens de oud-voorzitter van het Neurenberg-tribunaal, tegelijkertijd ‘oorlogsmisdadiger’…

Een prominent lid van één van de grootste politieke partijen in Zwitserland, een land dat er toch al niet bekend om staat om op de barricades te lopen, heeft een oproep gedaan om een Henry Kissinger te laten arresteren. Dat zal dan moeten plaatsvinden, a.s. weekend, wanneer Kissinger aanwezig zal zijn bij de Bilderberg Conferentie 2011, die vanaf donderdag plaatsvindt in Hotel ‘Suvretta House’ in Sankt Moritz. Zoals je weet zijn de Bilderberg-conferenties de plek waar 1x per jaar de leiders van grote wereldmachten-achter-de-schermen bij elkaar komen, ‘om lopende zaken door te spreken en ‘beleid’ te maken voor de komende periode’…

Zoals je weet is onze koningin Beatrix de dochter van de oprichter van de Bilderbergconferenties en zal ze het a.s. weekend weer prominent aanwezig zijn aldaar. Zonder overigens dat wij Nederlanders mogen weten, wát ze daar doet, wat haar agenda is, noch welke zaken zij –wel of niet namens het Nederlandse parlement..- ter discussie zal stellen.. Lees HIER, HIER en HIER artikelen op onze site over deze ‘enge club’..

Oproep tot arrestatie
Het is de afgevaardigde van de Zwitserse Burgerpartij, de heer Dominique Baettig, die een brief schreef naar de hoofdofficier van justitie van de Zwitserse Federatie, waarin hij o.a. meldt:

“In de naam van de kantonale soevereiniteit en onafhankelijkheid, maar in het bijzonder namens de justitiële onafhankelijkheid van de regerende macht –zij het federaal zij het kantonaal- , verzoek ik u om in het buitenland te controleren of er arrestatiebevelen afgegeven zijn door verscheidene rechtbanken, rechters en ook naar valide criminele klachten tegen de personen die zijn genoemd, onder anderen, als voorbeelden in de ingesloten kopieën van mijn brieven aan Mevrouw Simonetta Sommaruga, federaal raadsvrouwe en mevrouw Barbara Janom Steiner, kantonaal gerechtsvrouwe en vanzelfsprekend, hen te arresteren voordat naarstig uitlevering wordt gevraagd.”

Dit is de volledige brief:

De volledige brief van Dominique Baettig

 

Baettig is geen vaag figuur, maar het equivalent van een Nederlands 1e Kamerlid, een senator, die afgevaardigde is van het kanton Jura in de Nationale Raad van Zwitserland. Zijn partij, de Zwitserse Burgerpartij, is de grootste partij in de Zwitserse Federale Raad, waarin 58 leden van de Nationale Raad en 6 leden van de Verenigde kantons zitting hebben.

Zwitsers senator Dominique Baettig

Hoewel George W. Bush en Nicolas Sarkozy waarschijnlijk niet aanwezig zullen zijn op deze editie van de Bilderbergconferentie, vraagt Baettig in zijn brief ook om de arrestatie van deze beide heren. Van Henry Kissinger is het waarschijnlijk zeker dat hij aanwezig zal zijn, dit weekend, omdat hij bijna altijd present is bij Bilderberg-samenkomsten.

Henry Kissinger is voormalig Nationaal Veiligheidsadviseur en later Minister van Buitenlandse zaken geweest in de regeringsploeg van voormalig presidenten Richard M. Nixon en Gerald Ford. Hij wordt ervan beschuldigd mede-schuldige te zijn aan een aantal oorlogsmisdaden van de VS in Indochina, Bangladesh, Chili, Cyprus en Oost Timor. Veel activisten hebben al getracht om via een burgerarrestatie, Kissinger te arresteren, op basis van de Geneefse Conventie, die de internationaal-juridische vervolging van oorlogsmisdadigers regelt.

In zijn boek ‘Het proces tegen Henry Kissinger’, toont auteur Christopher Hitchens verschillende documenten, die aantonen, hoe Kissinger persoonlijk goedkeuring gaf voor bombardementen die resulteerden in duizenden en duizenden burgerslachtoffers. Ook zijn er documenten waarin Kissinger als verantwoordelijke kan worden aangewezen voor het gebruik van het uiterst giftige dioxine-gif ‘Agent Orange’, dat als ‘ontbladeringsmiddel’, met miljoenen tonnen over de Vietnamese, Cambodjaanse, Laotiaanse en Thaise jungle werd uitgestrooid. Het voormalige hoofd van de Neurenbergprocessen, die na de Tweede Wereldoorlog verschillende Nazi’s berechtte, de Amerikaans generaal Telford Taylor, verklaarde dat Kissinger zich schuldig heeft gemaakt aan oorlogsmisdaden.

Hoewel de Bilderberg’s primaire samenkomst plaats zal vinden in St. Moritz, zullen er ook soortgelijke bijeenkomst zijn, op andere plaatsen in Zwitserland, zoals Zürich en Geneve. Er zal zoals gewoonlijk door de gecastreerde grote media, de ‘main stream media (MSM)’ geen of heel weinig aandacht worden besteed aan deze Bilderberg, ondanks de aanwezigheid van allerlei top-machthebbers. Slechts een klein groepje journalisten, vaak van alternatieve media, zullen deze dagen in Zwitserland aanwezig zijn. De elite die deelneemt aan de conferentie, kan erop vertrouwen dat er privé-vliegtuigjes en helikopters klaar staan om hen tussen de verschillende locaties te vervoeren.

De belangrijkste reden van de verschillende locaties, is waarschijnlijk het feit, dat in de afgelopen jaren verschillende Bilderberg ‘verlichte prominenten’, hebben geklaagd over het groeiende aantal journalisten en demonstranten, dat de jaarlijkse Bilderberg-samenkomsten probeert te bezoeken, en dat men via deze verschillende locaties probeert deze volgers te verwarren.

De claims van vele Bilderberg-leden/genodigden, zoals de Nederlanders Nout Wellink, Ben Knapen e.a., dat deze ontmoetingen er slechts zijn als een ‘praatclub’ die geen enkele invloed heeft op de zittende politiek, zijn de afgelopen jaren volledig ontkracht. Vorig jaar liet Bilderberg voorzitter Étienne Davignon zich nog ontvallen hoe de Euro als enige valuta het hersenspinsel was geweest van de Bilderberggroep. Of om het in de woorden van de editie van maart 2009 van de EU Observer:

‘Een ontmoeting van de Bilderberggroep, een club van informele, leidende politici, zakenmensen en denkers, voorgezeten door de heer Davignon, zou ook ‘tot een beter’ begrip leiden van ‘toekomstige acties’, op dezelfde wijze dat het meehielp om de Euro-munt te creëren in de jaren 1990’

In de midden jaren 1950 werd de basis voor de Europese Unie gelegd door geheime bijeenkomsten van deze Bilderberggroep, Ook uitgelekte documenten van deze Bilderbergclub bewijzen dat er een agenda was om één Europese gemeenschappelijk markt te scheppen én een gezamelijke munt, al in het jaar 1955.  Zoals in 2003 ook al werd gerapporteerd door een onderzoeksteam van de BBC, dat voor het eerst toegang kreeg tot Bilderbergfiles, was het duidelijk dat zowel de EU áls de Euro het geesteskindje zijn van deze Bilderberg-bijeenkomsten.

Dit bleek opnieuw, toen voormalig Secretaris-Generaal van de NATO, de Belg Willy Claes, tijdens een interview met een Belgisch radiostation in 2010, toegaf dat degenen die deelnemen aan de Bilderbergconferenties, gevolmachtigd zijn om beslissingen te implementeren die ‘geformuleerd zijn binnen de voorbereidingen vanuit de respectievelijke sfeer van invloed’.

* * *

Auteur van dit artikel, Paul Joseph Watson is ook de auteur van het boekOrder Out Of Chaos’.

* * *

Op woensdag 8 juni Bea uitzwaaien, wanneer ze naar Bilderberg gaat?
x

Klokkenluider Micha Kat heeft een ludieke actie bedacht om ‘onze koningin’ Beatrix, a.s. woensdag uit te zwaaien, wanneer ze vanuit haar kasteel vertrekt naar Zwitserland om de Bilderbergbijeenkomst bij te gaan wonen. Op woensdag 8 juni Bea uitzwaaien? Verzamelen vanaf 13:00 op de Bezuidenhoutse weg, voor Huis ten Bosch.

* * *

Tot slot, Jesse Ventura over de Bilderbergconferenties..

12 gedachten over “Zwitsers politicus eist arrestatie Kissinger bij Bilderberg

 1. Opmerkelijk:
  De Bilderbergmeetings publiceert openlijk de agendapunten op de officiele site.
  Zie bij 2007: de openlijke erkenning van de NWO.

  http://www.bilderbergmeetings.org/conferences.html

  Nu heb ik me ooit laten vertellen dat er een officiele Bilderberg bijeenkomst is, welke niet verward moet worden met de Bilderberggroup. Zeker weten doe ik het niet, maar dit gaat dus over de Bilderbergmeetings.

 2. Niet “ze” maar “we” moeten gewoon dat hele clubje oppakken en achter de tralies zetten. In “ze” heb ik ook steeds minder en minder vertrouwen.

  1. Daniel Estulin volgt het gedachtegoed van de Bilderberg club en hun streven naar één politiestaat, geleid door een wereldregering, bewaakt door een wereldleger, financieel gesteund door een wereldbank en bewoond door een bevolking die volledig gevolgd kan worden dankzij geïmplanteerde microchips.
   Bron:http://www.danielestulin.com/store/es/libros-en-holandes/14-de-ware-geschiedenis-van-de-bilderbergconferentie.html
   Over Bilderberg-onderzoeker Daniel Estulin, auteur van het boek “The True Story of the Bilderberg Group”:
   http://www.refdag.nl/boeken/recensies/de_beste_slaven_van_bilderberg_1_202807
   http://www.danielestulin.com/
   De persconferentie/lezing van Daniel Estulin over de Bilderberg Group in het Europees Parlement aan Europarlementariërs en Pers, in 2010:
   http://youtu.be/PmhiGy2VPmc

   Volgens Bilderberg-kenner Daniel Estulin is de economische crisis met opzet gecreëerd door de Bilderbergers!:
   “How is it an enemy? Estulin believes the destruction of the economy, and particularly the assault on capitalist economics, is something that has been done on purpose, a meltdown orchestrated from behind the scenes to keep the masses dependent on the elite.
   “To these powerful people, national resources are theirs, not everyone’s,” Estulin told WND. “All these people want an empire.They don’t want the people of the world to develop, to prosper, to grow the population. They want us to work for them, where our children and our children’s children work for an elite group, the oligarchy. If people participate in the ideas shaping the world, if a nation is allowed to grow its own food, develop its own natural resources, be truly self-governing, it would end the Bilderbergers’ oligarchy.””
   Bron: http://www.wnd.com/2012/05/will-bilderberg-meeting-be-occupied/
   Zie ook: http://www.wnd.com/2012/05/bilderberg-is-a-conspiracy-reality/

   Bilderberg-kenner Estulin over de depopulatie-agenda van de Bilderberg Group in RTL-boulevard:
   http://youtu.be/OfBGfDX8aTU
   De depopulatie-agenda zou volgens Estulin ook aangetoond worden in een Amerikaans document uit 1947, dat werd ondertekend door Henry Kissinger en ex-president van de VS, Richard Nixon. Zie ook:
   http://www.larouchepub.com/other/1995/2249_kissinger_food.html
   http://en.wikipedia.org/wiki/National_Security_Study_Memorandum_200
   http://www.infowars.com/food-shortages-or-globalist-depopulation-agenda/
   http://www.larouchepub.com/other/1995/2249_windsor_food.html

 3. Eindelijk Gerechtigheid, de Waarheid komt naar Boven of de Bilderberg Meetings nu nog meer snode plannetjes, leugens en aanzetten tot oorlog op de grond en het Universum Welke angst en Politiestaat met regeltjes/wetgeving die er elke dag wel bijkomen om de gewone mensen in Controle en Macht te houden, Samen met de Media.

  De Schaduwregering in het ergste zitten in Australië, onder de Grond de Fema Campen staan al klaar nu de wet NWO. Biologische Voedsel infecteren om maar een Injectie te halen en vervolgens met een Implantaat word geregeerd als een Robot.

  Blijf in je hart samen, en geef hen liefde maar gerechtigheid zullen zij niet ontlopen.
  Kijk naar Egypte wat eenheid brengt met elkaar en zei hun Grip gaan verliezen.
  En de andere landen die nog gaan volgen.

  Be in Universal Peace, in Love & Light.

 4. Anneke

  laten we hopen en bidden dat deze mensen van de bilderberg-groep of bij welk ander groepje ze ook maar horen zich zullen bekeren en Jezus zullen ontmoeten!!!!.Dat ze gered mogen worden. Ze zijn zo dom!!! ze zijn een strijd begonnen die ze al lang en breed hebben verloren.Hij heeft geleden en overwonnen,niemand in,op,of onder de wereld zal Hem van Zijn Troon halen. Hij heeft alles volbracht voor toen,voor nu en voor straks.
  Elk woord,elke handeling,elke actie,wat voor wereldmuntje ze ook bedenken wat ze ook laten gebeuren in de wereld,ze kunnen hoog of laag springen,God is van alles op de hoogte.De strijd is al gestreden en de Grote Winnaar is al jaren bekend en dat is Jezus Cristus.Weet je wat pilatus zei tegen Jezus? weet je niet dat ik de macht heb om je te laten doden of om je te laten leven,toen zei Jezus jij kunt alleen maar iets doen om dat God het toe staat iets te doen. IK BEDOEL MAAR. bilderbergers/illuminatie of wat voor ander groepje ook maar, geef je leven aan Jezus nu het nog kan.Hij houd van u.
  Beste mensen er is maar één die WINNAAR is!!!

  JEZUS

  1. Voor 100% mee eens Anneke. Jij weet ook dat in de Eindtijd Satan zal rondwaren als een briesende leeuw wetende dat zijn tijd gekomen is. De kans dat deze mensen zich bekeren, lijkt mij klein. Ze zijn zo zeer in de ban van Satan. De hele wereld is in de ban. We kunnen alleen maar verlangen naar de wederkomst van Jezus Christus als Koning der Koningen. De wereld is tot die tijd van Satan. God laat dat toe om de mensheid te laten leren wat de wet van oorzaak en gevolg inhoudt. Pas als we dat weten, zullen we Gods Wetten vrijwillig aanvaarden. Zelfs dan zullen er zijn die God afwijzen. Het is ongelofelijk maar wel voorzegt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.