Advertentie

Christine Lagarde (IMF) betaalt geen belasting..


x

Christine Lagarde (IMF) betaalt geen belasting..

2012 WantToKnow.nl/.be

x

Zoals je wellicht weet is Christine Lagarde de ‘grote baas’ van het IMF geworden, na de eskapades van haar voorganger, DSK, oftewel Dominique Straus Kahn, in een New Yorkse hotelkamer. Deze vrouw komt deze week heel bizar in het nieuws, doordat zij enerzijds de Grieken oproept om vooral hun belastingen te betalen, terwijl nu blijkt uit diverse bronnen, dat haar inkomen als voorzitter van het IMF, volledig ONBELAST wordt opgestreken door haar… Hoezo een ‘dubbele moraal’…? We hebben het uiteraard niet over haar ‘rechten’, waar elke grote directeur-in-krijtstreeppak het tegenwoordig over heeft, maar dus over morele verantwoordelijkheid..

Volgens officiële bronnen geniet ze een inkomen van US$ 467.940 per jaar, waarbij dan nog eens een soort onkostenvergoeding wordt verstrekt van US$ 83.760,- per jaar..  Lagarde is 56 jaar en verdient met dit salaris méér dan de president van de VS, Barack Obama, en deze betaalt over zijn inkomen wél belasting.

Overigens geldt het niet betalen van belasting ook voor bijna alle medewerkers van de Verenigde Naties geldt dat zij belasting betalen over hun inkomsten.. Het is zelfs een afspraak die gemaakt is in artikel 34 van de Conventie van Wenen (1961) over diplomatieke relaties, die door 187 staten is getekend. ‘Een diplomatieke agent zal worden vrijgesteld van alle belastingen en vorderingen, persoonlijke of stoffelijke, nationaal, regionaal alswel wereldwijd’..

Nog 4 jaar dit salaris en onkostenvergoeding.. Hoeveel is dat dan allemaal bij elkaar..?

Volgens het contract van Lagarde heeft ze bovendien op 1 Juli van elk jaar het recht op een salarisverhoging, gedurende de looptijd van haar 5-jarige contract. Voor internationale diplomaten variëren salarissen van US$ 46.000 tot US$ 80.521. Salarissen voor ‘senior-medewerkers’ liggen al snel tussen de US$ 95394 en US$ 123.033 en deze worden aangevuld met vergoedingen voor ‘levensonderhoud’ in de landen waar de VN-diplomaten gevestigd zijn. En natuurlijk is dit afhankelijk van de kosten van de plaats of stad waar je wordt gevestigd als diplomaat.
Dit betekent dat VN-diplomaten in Parijs een onkostenvergoeding kunnen ontvangen van meer dan 100% van hun salaris, maar dat in Juba, de hoofdstad van Zuid-Soedan, één van de armste plaatsen in de wereld, de VN-diplomaat nog steeds een onkostenvergoeding ontvangt van 53% van zijn salaris..!

En natuurlijk zijn er méér voordeeltjes aan het diplomaten-leven.. Vergoedingen voor het goedkoop lenen van geld, vergoedingen voor het laten studeren en ‘begeleiden’ van kinderen, reiskostenvergoedingen en transportvergoedingen en natuurlijk praten we ook over vergoedingen voor medische kosten.. Vele jaren lang is dit belastingonderwerp van diplomaten van het IMF, de wereldbank en de VN een doorn in het oog van een steeds grotere groep internationale belastingbetalers.

Tijdens de economische conferentie van Bretton Woods in 1944, waar het IMF werd opgericht, was er grote onenigheid over de salarissen die bureaucraten zouden dienen te ontvangen. Britse diplomaten, waaronder een van de kopstukken van de conferentie, John Maynard Keynes, beschouwden het Amerikaanse voorstel voor dit soort salarissen als ‘monsterlijk’, maar zij moesten uiteindelijk het onderspit delven tegen de meerderheid van stemmen.
Evenals in het bedrijfsleven, wordt door officials van de genoemde organisaties vaak het argument gebruikt, dat deze hoge salarissen en ‘secundaire voorzieningen’, nodig zijn om talent aan te trekken uit de privé-bedrijfssector.. Maar feitelijk zijn de meeste senior-medewerkers gerecruteerd uit posten bij de verschillende overheden..!

* * *

130 gedachten over “Christine Lagarde (IMF) betaalt geen belasting..

 1. Nou eindelijk een ‘vrouw’ in het bedrijfsleven die als een ‘echte’ man verdient. Nou ja zo bijzonder is het ook weer niet. Onze Bea van Amsberg krijgt vanuit BV Nederland ook een ONBELASTE uitkering! Tja ik ken er wel jaloers op worden? 😉 Hoelang kunnen die ‘zakkenvullers’ van dat geld nog plezier hebben? Uiteindelijk onstaat Alles uit het Niets én verdwijnt weer in het Niets. Ook geld! Hoezo? Het Natuurlijk Evenwicht is Universeel: de Waarheid.

 2. Guido, mensen die machtsgeil zijn hebben geen moraal, dus geen geweten. In de status quo regeren alleen maar extremisten (zonder moraal, zonder geweten, zonder gevoel) alleen met ‘verstand’. Zij zulleen nooit het totale plaatje zien. Hoe goed zij ook hun best proberen te doen. Zij zijn afgesplist van het Geheel. Ze zijn maar 1 ding goed in en dat is macht. Eenzijdigheid betekent ook eenzijdig in je denken, eenzijdig in je doen en laten. Nooit toegeven dat je fout maakt. Fouten maken no problem. Even knippen en plakken en ik ga op oude voet voort. Na een klerere zooi, verdwijnen ze via een achterdeur. Zo onbewust zijn ze bezig dat ze verdicht raken in hun eigen 3d wereld. Zij zijn deel geworden van hun eigen materie. Vast zitten in de materie betekent stilstand. En stilstand is zelfmoord. En wat die piramidespel betreft. Iedereen in dat spel wil de top van die piramide bereiken. Wat gebeurt er dan? De ratrace(survivalprincipe darwin) heeft er voor gezorgd dat de piramide niet meer op zijn grondvlak rust. We zijn op het punt gekomen dat die piramide op zijn kop staat. De piramide begint te wankelen. En een dezer dagen (voor Yge Visser 12-9-12) stort die piramide eens en voor altijd letterlijk in! Game over! Weg oude wereld! Welkom Nieuwe Wereld!

  1. @lezer
   Ben het helemaal met je eens.
   Binnenkort is het ‘game over’ voor de geldwolven en staan we, in een totaal nieuw bewustzijn, klaar om een compleet nieuw financieel model te omarmen. Hoe dat eruit zal zien is voorlopig vanuit onze 3D-waarneming, nog koffiedik kijken. Daarom begrijp ik niet goed waarom de meesten hier zich zitten op te winden over programma’s die er wellicht helemaal niet meer toe zullen doen.

  2. Anelle,
   ik blijf een mens. En ben ‘bang’ om iets niet mee te mogen maken! Ik blijf in mijn eigen dromen geloven! En ik hoop dat die ook uitkomen. Dat gun ik iedereen. Maar ik wil vuurwerk zien en ooooh roepen. Misschien is dat een teleurstelling van de ascensie. Dat ik geen wonderen moet verwachten dat anderen dat ff mij laat zien. En dat ik mij niet moet laten meeslepen in het spel ik en anderen spelen en mij gaat vastklampen over het welles of nietes wat ik lees. Misschien dat ik helemaal geen commentaar meer lever of goed ‘bedoelde’ adviezen. Ik zou als laatste zeggen pak mijn leven op geniet en doe de dingen waar ik echt van houd want ook aan zaken waar ik inmiddels gehecht ben zoals WTK behoor ik weer los te laten om mijn horizon(horus) te verbreden en als de zon ondergaat ik sun(Seth) een hand geef en gedachten(dromen) schep voor de nacht. En als morgen Ra weer opkomt ik het Leven omarm en doorga waar ik ben gebleven. Succes.

 3. Een basis inkomen voor iedereen, misschien altijd beter dan men dat nu van je afhandig probeert te maken:
  http://www.youtube.com/watch?v=aOMim-8O0PI&list=PL088E59C547FE6818&index=2&feature=plpp_video

  Mocht het er van komen dan heb ik zelf wel interesse, waarom?!
  Omdat er eindelijk een weg voor mij zelf vrij komt dan ik na 12 jaar van gevangen heb moeten zitten tussen wal en schip en het geld manipulatie systeem. Niemand weet hoe het is als je in armoede komt te zitten hoe je al die tijd van alles kan overleven zonder dat je een cent in je zak hebt zitten er toch bij kunt zijn overal. Vergeet dan ook niet dat als je toch een paar pegels hebt ‘OOK’ belasting moet mee betalen op dezelfde voet, dus profiteren is er niet bij.
  Dus degene die voor mij de weg vrij kan maken wil ik graag wel eens support geven dan alles maar te moeten pikken en slikken. Het is gewoon anders denken dan aan rommelen in dualiteit!

 4. Mocht u de grap van de kosmos nou nog niet hebben doorzien dan ga ik er echt bij lechen 🙂

  Alle zwartspelers (bewust/onbewust) worden in hun nakie neergezet en als illusies uit beeld geblazen.

  12-9-12

  Eind van een line-air geld systeem en daarbij een implosie a la Twin Towers van al diegenen die er aan vastzaten.

  Uw webgrootmeester is in de allerlaatste voorbereidende fase aanbeland om maxima-aal in beeld te verschijnen …. 🙂

  12-9-12 zal de balans zijn hersteld (financieel dus; alles onder 0 is dan foetsie)

  http://www.youtube.com/watch?v=AHGvaQMClEo

  Ontmanteling van de financiele machtspositie van de zwartspelers all over the place 🙂

  Bouterse & Bush-Bush ? Ze zijn van harte welkom in mijn geboortestad Den Haag, najaar 2012.

  Ab Klink mag trouwens ook zijn borst (els waar ben je) nat maken met zijn schizofrede fascinerende oplichtingspraktijken (We hadden psychopatische boekhouders als beleidsverantwoordelijken in plaats van inhoudelijk deskundigen; thats all)

  1. Zou u de volgende rekeningen eens aan een nader inhoudelijk onderzoek willen voor-lechen:

   Uw huur/hypotheek
   Uw energy
   Uw telefoon

   Zou u mij precies willen uitlechen wat de echte rekensom diende te zijn voor deze 3 deelgebieden en wat de rekensom is die tot op heden werd gehanteerd ?

   Ik hoop u in de komende tijd volledig te overtuigen door het logische fundament van vrije economie uit te lechen en het verder aan de respons over te laten 🙂

   12-9-12 is de internationale datum van de vlieg; de kosmos had dit allang besloten; het was enkel onze geheugen werking die ons zo nu en dan in de steek liet; thats all.

  2. De ‘prijs van de aarde’ zat in de gecorrumpeerde versie van de lie-aire boekhouding verdisconteerd om het zwarte geld een plekkie te kunnen geven.

   U moet goed begrijpen dat dergelijke illegale constructies niet alleen verdwijnen; ze zijn illegaal en vormen aanleiding voor alle aanstaande arrestaties van overheidsbeambten.

   Yge Visser maakt er gehakt van, zoals gezegd.

   U diende als een rechter te kijken die helder ziet wat recht is en wat voor kromme waarheid langdurig werd aangenomen (dat gaf de dief enige tijd om er van te kunnen genieten; thats all)

   12-9-12 is de kosmische datum voor de vlieg; ik zal elke mening terzijde schuiven die zich tegen kosmische wetgeving ingaat en het als een poging tot corruptie strafbaar stellen.

   Yge Visser maakt geen grapjes; hij maakt – zoals gezegd – er een lachend einde an.

   12-9-12

   De koningin was van zwarte mars-e-pijn gemaakt; ze zal zich dienen te verantwoorden door ofwel harikiri te plegen (zou ze een pop zijn ?) ofwel een rechtzaak onder ogen te moeten komen 🙂

  3. @voor alle aanstaande arrestaties van overheidsbeambten

   Well that would be very nice thank you very much, als ze blijven weigeren om zelf de transitie in gang te zetten die niets, niks, nada kost. Dan graag ja.

 5. Ik ben me toch maar eens gaan verdiepen in het partij-programma van SOPN en heb hen per mail een volgende inhoudelijke reactie gestuurd:

  Vanzelfsprekend lees ik op deze website vooral positieve geluiden aangaande de nieuwe politieke partij SOPN. Een beweging die zich geen partij noemt, maar wel een partij-programma heeft. Dus hebben de leden van de politieke partij zich te houden aan het programma, zijn geprogrammeerd. De leden zijn hierdoor niet hoofdelijk verantwoordelijk voor hun functioneren. De partijleden kunnen zich verschuilen achter het partij-programma. Zeggen dat je geen partij, doch een beweging, bent op de ene plaats en vertellen dat je een partij-programma hebt op de andere plaats schept verwarring.

  Als SOPN volksvertegenwoordigers wil zijn, in plaats van partijvertegenwoordigers zou het woord partij overal geschrapt dienen te worden, lijkt mij.

  Volgens de Grondwet bestaan er geen politieke partijen alleen volksvertegenwoordigers die rechtstreeks door het volk worden gekozen. (art.54 lid 1) en stemmen zonder last (art.67 lid 3) D.w.z. zij zijn volledig vrij om te stemmen zonder partij dicipline. (Maar ja, de grondweg staat uit.)

  In het partij-programma staat bij ‘Samenhang’ dat SOPN staat voor besturing. Dat is politiek: willen besturen. Politiek is altijd power over en een ander willen sturen of bevoogden. Dat hebben we anno 2012 in een vernieuwende samenleving toch niet nodig?

  Bij Participatie staat dat als 80% van de kiezers vóór stemt en 20% tegen de SOPN-kamerleden overeenkomstig zullen stemmen. De 80% leggen hiermee hun wil op aan de 20%. Er wordt niet naar consent (sociocratisch overleg) gezocht.

  De invoering van het basisinkomen vind ik een sterk punt! Hoewel ik er de voorkeur aan geef om het basisvergoeding te noemen: het is namelijk geen inkomen, maar een vergoeding om fysiek in leven te kunnen zijn. De rekenkamer hoeft niet voor te rekenen dat het bieden van een basisvergoeding financieel haalbaar is. Op dit moment wordt ook geld uit het niets gecreëerd (de meeste mensen weten dit niet, maar het is wel zo). Het bedrag wat nodig is voor basisvergoedingen kan gewoon uit het niets gecreëerd worden. Zoveel als nodig is om fysiek te kunnen bestaan. Het klopt dat het bieden van basisvergoedingen heel erg kostenbesparend werkt doordat alleen al bijvoorbeeld de uitkerende instanties kunnen komen te vervallen, allerlei controle apparaten, reïntegratiebedrijven, etc. Dat is het financiële stuk. Daarnaast brengt het bieden van basisvergoedingen ontzettend veel ontspanning in het menselijk systeem en de samenleving.

  Voor achtergrond informatie over het bieden van onbelaste basisvergoedingen verwijs ik graag naar de website van Astrid van Triet: http://www.astridvantriet.nl/index.php?hoofd_id=52

  Basisvergoedingen bieden, brengt nog geen vrij en onbelastend bestaan. Uit de teksten en inzichten op de website van Astrid van Triet blijkt dat belastingen onnodig zijn.

  Ten aanzien van monetaire stabiliteit en het invoeren van een nieuwe valuta verwijs ik opnieuw graag naar de website van Astrid van Triet. Daarnaast verwijs ik graag naar de e-books die vanuit het vrij beschikbare en onbelastende ruilmiddel (valuta) Equi zijn verschenen: http://equi-place.net/index.php?p=home&s=contact.

  Het woord natie bezorgt mij rillingen. Hoe kunnen we vasthouden aan het concept natie als we voorbij landsgrenzen willen gaan?

  Het heffen van belastingen is onnodig. Met welk doel wordt er 25% winstbelasting geheven?

  Grondgebied wordt beschouwd als zijnde eigendom van Moeder Aarde. Wat is vanzelfsprekend ook is. Hoewel Moeder Aarde nu in beslag genomen is. In het partij-programma staat: Alle grondstoffen zoals aardolie en aardgas vallen toe aan de Staat, die deze tegen een vaste prijs uitsluitend mag verkopen aan Nederlandse inwoners. Dus neemt de Staat dat wat Moeder Aarde gratis biedt in beslag. Wie zijn de Staat der Nederlanden? Alle Nederlanders toch zeker? Grondgebied en grondstoffen behoren niet in beslag genomen te worden en zijn eigendom van álle Nederlanders. Kijk je verder dan de landsgrenzen dan behoren alle grondgebieden en grondstoffen toe aan álle aardbewoners.

  Einde reactie aan SOPN.

  En nu maar afwachten wat hun antwoord is en of mijn reactie op de website sopn.nl komt te staan.

  1. @mascha
   Je stelt dat de rekenkamer niet hoeft na te kijken of een basisvergoeding(zo wilde jij het noemen toch) haalbaar is , daar er altijd al geld uit het niets wordt gecreeert. Volgens mij ga je dan voorbij aan een aantal zaken die van groot belang zijn. Te weten 1,de geldontwaarding door ongebreideld het geldvolume te vergroten zonder dekking door b.v. edelmetalen. Dit is ondermeer een van de oorzaken van de huidige problematiek rondom het huidige geldsysteem. 2, De voortzetting van het huidige systeem van financieen ,dat beproeft onhoudbaar is gebleken.om de imo belangrijkste maar even aan te halen .
   Ook stel je dat het zeker kostenbesparend zal zijn daar uitvoerende instanties kunnen worden opgeheven. Daar zit wel wat in echter er zal toch een uitkerende instantie dienen te zijn om het geheel te organiseren.Ook zal er dan belasting moeten worden geheven om dit plan te financieren,immers geld creeren uit het niets is zoals gezegd niet een optie.
   Vervolgens haal je astrid aan, die stelt dat 260 mensen die elk 10 euro inleggen daarmee de basisvergoeding van 5 mensen kunnen dekken , een dekking van ruim 2%. Zonder te verklaren welke 260 mensen dat zijn , deze dienen toch ook een basisvergoeding te krijgen? dat maakt ( bij een vergoeding van 500 euro pp) de te heffen belasting al 130.000 euro. Voor 17 miljoen mensen komt dat neer op een slordige 8.500.000.000 euro per maand aan te innen belasting!Dat is op jaar basis102.000.000.000 euro (beetje veel om uit het niets te creeren toch zonder daar nare gevolgen aan te ondervinden?) Dus een heel nobel streven maar nog wel een aantal aanwijsbare kinderziekten die even uit de weg geruimd dienen te worden.
   Overigens vind ik SOPPEN oude wijn in nieuwe zakken en ben er absoluut geen voorstander danwel fan van.

  2. @Daar zit wel wat in echter er zal toch een uitkerende instantie dienen te zijn om het geheel te organiseren.

   Nee hoor Marcel, kijk maar: kan in 1 dag geregeld worden, volledig in crowd-power http://astridvantriet.nl/index.php?hoofd_id=255

   En verder…. heb de moed om eens over je eigen horizon heen te stappen.
   Je legt je horizon zelfs zo beperkt meer, dat dat wat ik pas geschreven heb, jij nu als een totaal plaatje neerlegt waar alles nu weer op geprojecteerd moet worden. How convenient. Stap uit je beperkte spelletjes van reageren. (Hoeft natuurlijk niet. Wees zo beperkt als dat je wilt, en leg iedere kiezel die je net gezien hebt, neer als afwijzing, as it pleases you. )

  3. @Dus een heel nobel streven maar nog wel een aantal aanwijsbare kinderziekten die even uit de weg geruimd dienen te worden.

   Alles is al volledig doorgrond, allemaal te vinden op astridvantriet.nl en Equi-place.net Niet lezen, betekent niet, dat je opmerkingen er toe doen. Integendeel zelfs.

  4. @Marcel

   Voor iemand in 5D denk je behoorlijk 3D. En met deze opmerking bedoel ik niet te schelden. Ik vind echt dat je ‘oud’ denkt’. Dat geeft helemaal niks hoor, maar doe dan niet net of je met gezond verstand en inzicht kijkt.

   Astrid gaf het je laatst al aan volgens mij: dat je 0,0 nada gelezen hebt in de e-books of haar website. Of misschien heb je wel gelezen maar heb je het niet begrepen. Dat kan natuurlijk. Je kijkt vanuit een achterhaald paradigma Marcel naar geld en -stromen en -systemen en alles wat daaraan vast zit zoals geldontwaarding en de noodzaak tot het heffen van belastingen om e.e.a. te financieren. Al jouw opmerkingen en vragen zijn doorgeprikt. De antwoorden lees je in de e-books en de website van Astrid.

   Heb je de e-books gelezen en de website van Astrid?

  5. @ de dames equi
   Ik ga slechts even door op jullie gedachte experiment , als je dat achterhaald en niet doordacht acht lijkt me dat je tegen je spiegelbeeld scheld. Maar dat mag en is een heel verhelderende daad op zijn tijd. Ik zie echter mascha zeggen dat geld uit het niets creeren geen probleem vormt omdat dat ook nu al gebeurd( dat laatste heeft ze volledig gelijk in) alleen is het een mede oorzaak van de monetaire shitzooi waarin we nu verkeren. Lijkt mij dus niet zo handig om dat op een aan gepaste manier voort te zetten.

  6. @ Marcel ,
   ik heb net even een advertentie op Marktplaats gezet met gratis Yoni- en Lingammassages voor 65+ers bij http://www.hetbelusttepad . Kostte me wel 7euri50 maar dan heb jij weer ff rust 😉

  7. @Marcel

   Heb je de e-books al gelezen en de website van Astrid? Ik stel de vraag nog maar een keer.

   Je ziet oorzakelijkheid die er niet is en blijft daar aan vasthouden. Je vindt de antwoorden in de e-books etc. Zoals ik eerder naar je toebracht.

  8. @ coz bedankt helaas doet je linkje het niet maar kan me er al wel zo het een en ander bij voorstellen

  9. Het bagtaliseren naar een verwijzing van je eigen website en daarop dulden dat er geen andere manier van denken gedaan mag worden gedaan, impliceert bij mij dat we hier gewoon te maken hebben met ‘jonge zielen trilling coefficient’!

   Even mee trillen dan maar met wat Equi, Ahum…:
   http://img267.imageshack.us/img267/3436/hetbewustepad.jpg

   @ Cozmic

   Op marktplaats hadden ze een beter tent te koop:
   http://img856.imageshack.us/img856/1096/cafeequi.jpg

   Beide geen lokatie voor een goede WTK Meeting lijkt mij!

  10. @ mascha
   Ik dien dus het hele gedachtegoed van astrid tot mij te nemen omdat zij te beroert is een normaal antwoord op een normale vraag te geven? En jij bedoeld het zeker allemaal anders dan je schrijft in je reacties? Ik ga slechts in jullie taal op jullie stellingen verder. Dames toch, het valt niet mee om steeds maar weer mijn denkbeelden te vertalen naar een taal die jullie schijnen te kunnen begrijpen.
   De manier die jullie lijken voor te staan, is een verlengde van het huidige systeem en ontstaan vanuit een 3D denkwijze (getuige je probleem bij het doorgronden van “je bent een ziel”. En wie zei het ook alweer een probleem kan niet worden opgelost vanuit het principe dat het veroorzaakt heeft. Ik denk vanuit een schijnbaar ruimere setting en ervaar dat het af en toe onmogelijk schijnt, de daardoor opgedane ideeen terug te vertalen naar een concept dat vanuit jullie (schijnbaar beperkte)werkelijkheid te bevatten is.
   Het is ongeveer hetzelfde als dat welles nietes spelletje van zoëven.
   Jij praat over; man vrouw, negatief positief, noord zuid, tulp boterbloem en ga zo maar door en ik praat vanuit; mensen, energie, flux, bloemen, en ga zo maar verder. Vervolgens wordt mij verweten tweedelingen te zaaien? Ik zou zo zeggen tel de woordjes in de bovenstaande zinnen tussen de ; en de , en zeg dan nog eens wie polariseert en tweedeelt.

  11. @ Marcel ,
   ik nam aan dat je mijn verbouwing van hetbewustepad naar het belusttepad wel door zou hebben , mezelf indekkend als altijd 😉

  12. Coz
   sorry zat nog even in de vertaalenergetische strapatzen voor de dames equi , was er even doorgeglipt haha . Maar goedkoop is ze anders niet!

  13. Je zou toch denken dat een beetje Lingam massage meer opleverd dan 500.- per maand.

  14. @ imke
   ach het kan altijd duurder of goedkoper haha

  15. Hoi meiden,
   ik heb het verhaal van Astrid the easy way gelezen. Ik daar nog een aantal vragen over:
   hoe zo moet ik mijn oude geld bij de bank inleveren, het geld staat al op die bank? Welke oude geld bedoel je dan als ik pin en geen contant geld gebruik? Stel je krijgt iedere maand je gegarandeerde basisinkomen. Is dat voor iedereen dezelfde zowel voor werkenden en niet-werkenden? Iedere Nedelander woont in eigen of huurwoning? Elk met een andere hypotheek of huur p/m. Zit dat ook in dat maandelijkse nieuwe geld verdisconteerd? Of is dat wonen nu gratis? Krijgt elke Nederland dat gegarandeerde basisinkomen vanaf je geboorte tot je dood?
   Ik ben niet zo’n snelle denker! Wordt rente ook afgeschaft dat is toch ook de reden dat er geldontwaarding is waar Marcel overspreekt? Krijgt de (ex)machthebber ook een gegarandeerde basisuitkering? Als alles met alles te maken heeft dan zal mijn vragenlijst een gebed zonder eind worden!Ik laat het maar hierbij.

  16. Lingam Healing Massage
   Lingam Healing Massage (ongeveer 1,5 uur), voorafgaand 60 min. Meditatie en Ecstatic Body Work, ademhalingsoefeningen, voorgesprek en nagesprek € 150,00
   Ieder half uur extra € 25,00
   Lingam Healing Massage (ongeveer 1,5 uur) (optie mogelijk indien bekend met energiewerk)€ 100,00

   Wie doet dat gratis?

   antw: Mijn bloed eigen vrouw met deegroller!!!

  17. @ Paul
   Jouw vrouw snapt ‘m. Het is niet de lengte die er toe doet maar de breedte.

  18. @Marcel, ga nou nondepie gewoon dat boek lezen als die vrouwen dat vragen..!!
   @Coz, Paul, Imke, een lingam is pas een lingam als er lingam op staat. (In de breedte, in de vorm van een lichtkrant)
   @Mascha, ik weet ineens weer hoe ze aan het woord ‘mutsen’ komen.
   @Guido, wil je geen witregels meer weghalen..?
   @Lezer, zit niet zo te slijmen met Astrid!
   @Guido, wil je geen manipulatieve reactie-onderdelen meer toevoegen, nádat je een reactie van jezelf hebt geplaatst..?

  19. @ guido
   Ha gelukkig je bent er weer ,ik ben al haast weer toe aan een schoonheidsslaapje. Heb het fort verdedigd tegen dames die voor geld aan mijn li(ng)(cha)am wilde zitten . Ben trouwens wel benieuwd of ik dat ook met zelfbedacht ,uit het niets gecreeert geld kan bekostigen. Dan valt het tenminste nog te betalen .

  20. Guido,
   je heb ‘m door. Relativeren is een ook een kunst!
   En met veel (zelf)kennis. Dat waardeer ik (nu niet meteen denken daar heb je die ‘aal’ weer!)

   En aan @Allemaal. Blijf Jezelf en volg je Eigen Pad. Angst is een slechte raadgever:

   citaat uit ‘De Schepping’ (Vladimir Megre):
   ‘Wat je ook zoekt, pelgrim, je draagt het al in je. Met iedere stap verspil je het, en iets nieuws zult je niet vinden.’

  21. Marcel: Ik was er wel de hele tijd, kijken hoe jij je verdedigde.. Maar ik had mijn mond vol..
   Maar leuk hoor, iemand niet zien opgeven..! 🙄
   Nou gaat maar lekker slapen, ik doe de nachtdienst wel.. Het is zo trouwens toch bijna morgen..

  22. En waarom kun je alleen maar iets zoeken wat al in je zit…?
   Nou?
   Omdat je het anders niet eens zou HERkennen als je het vond..

   Mooi hè? Voor zo’n hoerig Delfstblauw tegâhtju..

  23. @ guido
   Ach je hoop stilletjes toch dat ze er iets van opsteken ,oeps .

  24. Je mag best weten..
   Dat heb ik nou ook..
   En dat mag je best hier zeggen..
   Iemand moet het toch voor het eerst eens zeggen?

  25. @ Paul 6.20
   zo’n massage is met de broek aan ? Hebben ze daar nou zo’n mondvol over ?
   150 equi woeaha 😆

  26. @ cozmic
   Ik denk dat het wel verschil uitmaakt wie er de broek aanheeft.

  27. @ Marcel 6.22 Je kunt je natuurlijk ook veel geld besparen als je even zelf “aan het werk gaat”. Ik lees echter net dat de helende vajra of lingham massage, waarbij je ook het gebied tussen je ballen en anus massert, nogal moeilijk is voor mannen die vroeger “veel billenkoek” hebben gekregen. Dat kan volgens die schrijver leiden tot anale trauma’s, hetgeen volgens die schrijver kan leiden tot het effect dat veel mannen rondlopen met een samengetrokken anus (oftewel in het volksjargon “dichtgeknepen billen”), hetgeen weer kan leiden tot veel emotionele druk en grote sexuele frustraties. Nou, dat verklaart veel, ha,ha! Ik lees ok de volgende interessante tekst van een zekere Herb Otto (New Orgasm Options) “De ontkenning van de sexuele functie van de prostaat weerhoudt de man ervan zijn wezenlijke androgyne aspecten te verwezenlijken, waardoor hij minder agressief en meer beschouwend en koesteren zou kunnen zijn. De culturele samenzwering tegen het gebruik van de prostaat als genotsmiddel lijkt in het leven geroepen om machogedrag te bevorderen en de agressieve houding van de man in stand te houden.”. Dus, als ik het goed begrijp zou het mij enorm helpen om mijzelf (emotioneel)te openen en te leren ontvangen (mijn vrouwelijke kant te ontwikkelen) als ik mijzelf regelmatig een helende vajra of lingham massage geef of laat geven! Misschien toch maar een keertje naar Overijssel rijden? Of….. toch straks maar even zelf aan het werk????

  28. @ dick
   Nou een soort va lingam zelfhulpgroep in je eentje? kweet nie ,en dan tussen die samengeknepen billen op zoek naar je prostaat…. doe me dan toch die koffie toebroeck maar!

  29. Dominee Dick ,
   dit was alleen maar een afleiding tegen de zuigende copypastingspamshit die menigeen tot waanzin dreef . Laat je geen ejaculatieprobleem aanlullen , lees tussen de regels door .
   Als de nood echt aan de man is komt Mosa 5D wel even de boel plat lullen met den deegroller , hoe platter hoe natter zeggen ze daar .

  30. @ Cozmic 6.34 Mijns inziens leent de lingham massage zich goed voor de methode van “waardebepaling achteraf”!

  31. mijn lingammetje is plots zo tam als een lammetje door die overweldigende polygrafische gieterse copy snop snob spam shit.
   Ken je zo’n duur uur uitpraten met de service dame in kwestie, of euh, geen geld 150 Equis, niet poetsen maar praten, dat ligt mij meer, vandaar.. sterke drank in m’n koffie, toch eens proberen, met kruuden

  32. @ paul
   zeg mag je die koekjes ook in je koffie sop’n?

  33. @ Cozmic 6.40 Ik heb dat allemaal niet meegekregen van die copypastepspamshit, omdat ik een tijdje ben weggeweest, maar ik vind het altijd wel weer verdacht dat ik weer net op wtk binnenkom op een moment dat jullie zitten te “lullen”over een interessant onderwerp, dat mij wel bezighoudt . Dat is dan blijkbaar weer synchroniciteit! Ik voel dat hoe dichter ik bij mezelf kom, hoe meer ik voel dat er ergens nog iets geheeld mag worden bij m’n eerste 2 chacra’s. Ik vind jullie slap geouwehoer hartstikke leuk en doe er graag aan mee. Maar dit onderwerp heeft ook wel een serieus tintje voor mij! Vind je me nu weer teveel Dominee Dick???

   Ik heb nog een mooie tekst voor jou uit het oudtestamentische boek Hooglied, vers 12 waarin een meisje tegen haar vriendje het volgende zegt:

   “Nu mijn koning op zijn rustbed ligt,
   geurt mijn nardus zoet.
   Mijn lief is mij een bundel mirre,
   hij slaapt tussen mijn borsten.
   Mijn lief is mij een hennatros
   in de wijngaarden van Engedi.”

   Slaap lekker!

  34. Het zakie hangt niet geheel in balans hier, beetje een neiging naar mijn linkerbeen, die is langer. Gek dat ie daar een voorkeur voor heeft. Laat ik hem eens lange Jan noemen…

  35. alleen het kopje , die mag je er dan afzuigen , da’s dan 150 equi !!

  36. Dominee Dick ,
   haha ik wilde je alleen even er op attent maken dat we aan het lolbroeken waren .
   Synchroniciteit overkomt mij ook dagelijks . 😉

  37. Dacht ik dat ik aan mijn schoonheidsslaapje kon beginnen omdat guido er weer is . Moet ik eerst nog met me lingam bezig als eenmanszelfhulpgroep na het gedrukt hebben van 150 equi door met mijn vinger in mijn aars te poeren , poeh he dat wordt een latertje vanavond…..

  38. HMMMMPFFF Dat valt nog niet mee om met je lingam je prostaat te bereiken …… of doe ik nou iets verkeerd?

  39. weer eens wat anders dan Hymalayazout naar beneden halen huh ? Beetje meer diepgang zogezegd . En niet uit de hoogte doend .Shit !!

  40. Neuh dit is nogal basic dunkt me jeetje wat een gedoe

  41. Maar ergens voelt het wel heeeeel spiritueel aan , daar kan je zo een hoop equis voor vragen .

  42. Ze noemen je onderste chakra niet voor niets je Sacred chakra , op je heiligbeen . Je bent eigenlijk je eigen God aan het vingeren .

  43. @Cozmic, je reactie is wel weer lekker. Numerologisch 6.66 Weet niet of ik daar me eigen wil vinden…

  44. Maar dat dat dan zo moet afgeven en kwalijk rieken dat hadden ze er niet bijverteld. Of heb ik dat alleen? tja het is allemaal nogal nieuw voor mij alls zelfhulpindividueel.

  45. Ik dacht, zal ik dan kijken of ik nummer 666 ben, nee, veel leuker om af te wachten, haha.

  46. Tijd om naar bed te gaan, zien of ik mezelluf nog kan vinden errûgus tussen de lakens. Met een gezonde lingam en prostaat weer op is te hopen.

  47. Hehe, we hadden gewoon moeten wachten tot Mascha weer reageerde…

  48. @ paul
   het festival van de citruspers waar gaat dit over?

  49. @ Paul 6.79
   Die is speciaal voor zuurpruimen…
   Ik denk ik kijk onder de koffie nog even naar wat er nog gaande was vannacht;jullie waren lekker op dreef, ik lig helemaal in een kreukel hier, wat een humor!

  50. @ inke
   Ja het was wel weer gezellig en leerzaam vannacht, alleen jammer dat mijn schoonheidsslaapje er een beetje bij in is geschoten…..

  51. @Imke 6.83
   Bedoel je humor of huh 🙄 mor ?
   Of een bende grollende ego’s, gezellig(?) onder mekaar 😉

  52. Anelle,
   Gewoon ouderwets tranen in de ogen van het lachen!
   Zo mag mijn dag altijd wel beginnen.

  53. @ Anelle

   Als het om mijn ‘EGO’ zou gaan dan zou ik hier heel andere sporen achter laten waar ze bij de ‘CIA’ lijk bleek van zouden worden… Niet altijd ‘moet’ het leven zo zuur of serieus zijn, er mag ook wel eens hard gelachen worden zonder dat daar gelijk ‘EGO’ bij om de hoek komt kijken. Het is dat je een naam of een nick moet invullen anders had ik het ‘carte blanco’ gedaan. In ieder geval ook diep in de kosmos is het altijd lachen geblazen bij duister of bij licht, humor maakt één en verlicht zelfs alle onprettige dingen in het leven. Het trekt je altijd weer in balans.

  54. En om te vieren dat we bijna bij de 90 zijn, plak ik een plaatje in. Of anders gezegd: ik draag mijn EGO-steentje bij. Topic-gerelateerd in dit draadje, dat dan weer wél.. Hebben we ook een soort vluchtheuvel, voor wanneer het draadje nóg langer wordt. Zo van.. ‘Het was voorbij de EGO-vluchtheuvel’..

   Ego Lego

  55. jah die plaatjes met ABS On en AbS off en dat mama af en toe ook een break pauze nodig heeft, hilarisch leuk, met z’n lange korte broek aan de waslijn geknijperd, top leuk vind ik ook Imke!!

   oh jah ik las dat de soevereine Soppers van de SOPN de luchtmacht willen vragen om de Chem Trailers in de lucht voortaan tegen te houden, goed partij punt, heel ingewikkeld las ik vandaag op het eindeloze griezel internet over vastgestelde bestanddelen van Chem Sporen in de lucht, 1 van de bizarre bestanddelen zouden menselijk bloed plasma zijn, vervolgens lees ik over duizenden jaren traditie van kannibalisme en dat de bevolking door assistenten van de zwarte goden nog steeds gedwongen wordt om daar aan mee te blijven doen, wij zijn kannibalen zonder het zelf te weten..

  56. Ja Hyper, maar is het ergens ook niet weerzinwekkend relativerend..?
   Ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik KAN al twee dagen gewoon niet serieus blijven..! Laat ik daarbij zeggen dat ik ook niet precies weet wat dat precies is, maar wel weet dat ik altijd deed alsof.. Dusss.. waarom is iedereen zo uitgelaten. Deze hele draadje is daar toch een voorbeeld van..?
   Ik krijg allemaal mails van opgewekte mensen vandaag.. een nieuwe energie..?
   Of ben ik bevangen door een chemtrail-vergissings-bombardement..? Ik zie van allerlei shit voorbij komen van internationale nieuwsbrieven en ook opgewekte verhalen, maar ik heb gewoon geen zin meer om me te laten downloaden..! hahaha.. (zieje, daar gá ik weer)..

   @Imke, leuk hè, bestaande logo’s ‘ombouwen’, zodat ze precies doen wat ze niet bedoelen..
   En dan sta ik hier ineens bóven Yge Visser, terwijl je er normaal alleen maar ónder kunt reageren..!

  57. Hey Guido, ik herken wel wat van hetgeen je zegt, wat ik aan mezelf merk is dat ik de laatste tijd veel sneller wil en kan schakelen tussen verschillende paden en deel aspecten van mezelf en dusz de werelden om mij heen, van bloed serieus naar humor en bijvoorbeeld vandaag, nou net zelfs, loop ik “als vanzelf” (organisch / natuurlijk) tegen (internet / YT verhalen) aan, waar ik mega interesse in heb, via een “grap” of een YT tip van iemand over een totaal ander onderwerp liep ik bijvoorbeeld nou net tegen het volgende Tijd Reis verhaal aan,

   jah daar heb ik zo lang wat mee gehad, … Net of ik mezelf leer herkennen als dat Reizigers sterren schip in tijd en plaats, dat schip dat ik altijd zo graag wilde hebben, ik hoef dat schip niet eens uit te vinden of te ontdekken, voor het grootste gedeelte blijk ik zelf dat schip te zijn.

   Time Travel And John Titor
   http://www.youtube.com/watch?v=aZQu7j-sWd0

  58. @ guido
   Maak je geen zorgen en blijf vooral bij jezelf ( het kan toch ook en /en zijn inplaats van of/of)Je bent gewoon serieus hunoristisch,niets mis mee toch? Valt alles weer op zijn pootje en in de plek…….Alleen humor kan ons redden.

  59. zo kan die ook wel weer. Even fotoshoppen en knippen en plakken!
   Logo komt lijkt op? Daar kun je als meemaken een huis, een boot of trein…..;-)

  60. schiet mij ineens Iets zeer opmerkelijks te binnen, paar dagen terug, m’n Vader spontaan lachen en liedjes zingen tegelijk, neeh niet dement, dat niet, opmerkelijk, maar net of ik het “gewoon” vond, of dat altijd al het geval was geweest, terwijl het tegelijkertijd het tegenovergestelde isz van wat ik ken, maar ook weer niet, 2 waarheden tegelijkertijd..

   Mijn zus deed onwennig geprogrammeerd alsof het heel vreemd en irritant was, vasthoudend aan haar vasthoudende standaard computer tijd, voor mij was het op een bepaalde manier zoals ik hem “altijd al” gekend heb, terwijl het feitelijk “nieuw” wasz, maar ook weer niet, alsof ik mijn zussie op de hoogte moest brengen in dat moment van dat alles klopte, 2 dagen terug, alleen dat zij het nog niet zo had kunnen bekijken, maar ik wel..

  61. Dat is ook Ego niet verder lezen dan mijn neus lang is?
   Daar heb ik nog een mop van.
   Roodkapje komt Pinokkio in het bos tegen. En ze gaat pardoes boven op zijn gezicht zitten. En nu liegen …. Nou ja, de dames zullen hem wel niet leuk vinden.

  1. Ze zijn nog niet zover om van geallieerden voedselpaketten te mogen ontvangen. En ze heeft toch niets aan die parachute als ‘m niet kan openen! Ik zou het niet doen! U zou daar maar op vakantie zijn en dan ligt u daar heerlijk op het strand te zonnen… En plotsklaps! Dat wil u toch niet meemaken?
   Geen nieuws is goed nieuws!

  2. Lezer

   Niet de handen vastbinden, dat zou zonde zijn van het spectacel bij de landing….

 6. Het zijn niet alleen diplomatieke figuren die geen belasting betalen.
  Om zich heen graaiende Europarlementariërs betalen ook geen belasting.
  Zeker omdat ze zulk goed werk doen….(Zichzelf verrijken)!

  1. Ja, ook de inhoud van mijn portemonée. Zo transparant met de bodem in zicht.

  1. Betekent het symbool een groep waar deze mevrouw lid van is? Betekent het dat ze een bepaald geloof aanhangt? Betekent het dat ze een bericht wil afgeven aan een ieder die de foto ziet en weet wat het betekent?

   Zo ja, welke groep, geloof, bericht…

   Iemand die deze kennis voorhanden heeft?

   In mijn optiek is het een zeester maar je kan er met alle geweld ook de kop van het beest in zien met de twee horens, oren en sik. Ik zou het echt niet weten maar een paar reageerders hierboven menen het wel te weten dus ik hoop dat ze mij wat duidelijkheid kunnen geven.

  1. Inderdaad vreemd dat hij een vrouwennaam heeft . Als ik zo’n kop had ging ik er een meter naast lopen .

 7. Wel wel, waar ik kan ik solliciteren…
  Ik zal wel mijn integriteit en geweten moeten inleveren om nog in de spiegel te kijken, mijn karma zal op een negatieve wijze beinvloed worden. Maar ja een dikke vijf ton, weliswaar US Dollars, het geeft te denken… je ziel verkopen aan de mammon.

 8. @ dirk III
  Volgens mij is ze gewoon fan van patrick ster uit de spongebob fimpjes . In mijn optiek heb je dus helemaal gelijk dat het een zeester betreft , wat lidmaatschap van om het even welke occulte of satanistische groep verder niet uitsluit .Maar ook zeker niet bevestigt.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.