Advertentie

Jimmy Saville was de opener van de beerput..


 

x

x

Jimmy Saville was slechts de opener van de beerput..!

2015 WantToKnow.nl/.be

x

Met een groot compliment naar waarheidsvinder Irma Schiffers, plaatsen we hieronder haar artikel over kindermisbruik in Engeland. Het verhaal spreekt voor zich en de door Irma ondertitelde (!) YouTube hierboven, van de hand van een andere waarheidsvinder, James Corbett, is alleszeggend. Help mee met het stoppen met verzwijgen van deze afgrijselijke toestanden; help mee om deze beerput te openen, zodat het licht tot diep in deze afgrond kan doordringen..! We geven graag hier de ruimte aan Irma’s woorden:

“Na mijn andere artikel van afgelopen week ‘Doofpot seksueel misbruik springt open’  krijgt deze kwestie een vervolg. En gelukkig!  Het wordt toch echt tijd dat de schellen van de ogen gaan vallen bij de helaas nog vaak slapende massa. Dit zijn zeker zaken die aan de kaak gesteld moeten worden en eindelijk steeds meer uit de hoek van de ‘complot-theorieën’ worden getrokken.

Zo kwam de NOS twee dagen geleden met een item over Boeddhistische monniken en leraren in Nederland die zich tientallen jaren schuldig hebben gemaakt aan seksueel misbruik van zowel mannen als vrouwen en soms ook minderjarigen. De NOS meldt dat na de schandalen in onder meer de Katholieke kerk ook de slachtoffers van misbruik door boeddhistische leiders naar voren komen. De slachtoffers die bereid zijn naar buiten te treden vinden het hoog tijd dat er niet langer wordt gezwegen zoals in de katholieke kerk is gebeurd. Lees het hele artikel hier op de site van de NOS.

De Engelse 'artiest' Jimmy Savile bleek meer dan 1350 kinderen te hebben misbruikt, gedurende zijn 'carrière'.. RIght in the face of the English.. Zijn verhaal toont aan, hoezeer we te maken hebben met een maatschappelijke en structurele ontwrichting!!
De Engelse ‘artiest’ Jimmy Savile bleek meer dan 1350 kinderen te hebben misbruikt, gedurende zijn ‘carrière’.. RIght in the face of the English.. Zijn verhaal toont aan, hoezeer we te maken hebben met een maatschappelijke en structurele ontwrichting!!

Op zich vind ik het zeer verrassend dat Bas de Vries, net-redacteur bij de NOS met een onderzoek naar misbruik bezig is. Nu kunnen we alleen maar hopen dat hij zich niet beperkt tot de Boeddhistische kring en dat ook hij zijn blik verruimt naar onder andere het politieke toneel, want dat er mensen geslachtofferd worden zodat de hogere echelons buiten schot blijven, kunnen we wel een beetje verwachten met al die kokende en stomende doofpotten in die kringen.

Het toeval wil dat ik dus (voor Yanis Varoufakis tussendoor even voorbij kwam met zijn brief over de EU) naar aanleiding van het vorige artikel over misbruik bezig was om een aflevering van The Corbett Report van James Corbett over misbruik aan het vertalen en ondertitelen was. Dat heb ik nu kunnen afmaken en al is het een aflevering van 1 uur en 8 minuten, het is zeer de moeite waarde om deze helemaal te bekijken. Corbett is een Engelsman, woont in Japan en was onlangs nog in Nederland voor een lezing aan de Groningse universiteit alsmede in Amsterdam.

Hij begint met de zaak van Jimmy Savile, raast door naar de zaak van Jeffrey Epstein, vervolgens naar de Demmink-zaak en neemt ook het Franklin-schandaal nog even mee. Namen, documenten en interviews. Hij geeft heel veel links naar belangrijke info-sites over dit onderwerp, maar toont ook een heel interessante reactie van prof. Dr. Tjeerd Andringa van de universiteit in Groningen, en houdt naar aanleiding daarvan een interview via Skype. Deze man draagt mogelijke oplossingen aan voor dit enorme omvangrijke probleem en leert ons een niet alledaags woord: Kakistocratie.

Ik had het er persoonlijk wat lastig mee, want het is zeker niet mijn favoriete topic (highly disturbing!) en dat is wellicht de reden dat ik er tot nog toe weinig over heb geschreven. Maar dat neemt niet weg dat ik het niet gevolgd heb en het heel erg belangrijk vind dat ook deze doofpot-kwesties nu eens helemaal moeten openbreken, naast alle andere propaganda-shit die over ons wordt uitgestrooid en die gedicteerd wordt door een zeer misdadige groep (de beruchte 1%) die steeds meer voor het voetlicht komt, hetgeen ze juist niet willen. Duisternis kan niet meer bestaan als er licht bij komt, nietwaar? Het is 2015 en ik schreef het al eerder: ‘2015, een jaar van -nog meer- waarheid’ en die is niet meer te stoppen. In ieder geval niet als het aan de alternatieve media ligt. En gelukkig maar!

x

* * *

19 gedachten over “Jimmy Saville was de opener van de beerput..

 1. Voor mij was de “bende van Nijvel” en later de zaak Dutroux de opener, zeker na de getuigenis van getuige X1, Regina Louf.
  Maar ondanks de inzet van velen, o.a. de Werkgroep Morkhoven, blijven politici zwijgen, onderzoekers machteloos en het gerecht op passende wijze “blind”. Slachtoffers blijven vaak levenslang met de gevolgen zitten; zonder gelegenheid om hun trauma’s te verwerken.
  https://www.youtube.com/watch?v=cS_5xlunEEI

  1. Madeliefje.
   Je hebt absoluut gelijk maar als iedereen zou toepassen “doe een ander niet dat gij niet wilt dat u geschiedt” dan zou de wereld er al een stuk beter uitzien.

 2. Mijn bron verteld dat Jimmy Saville kinderen leverde aan Edward Heath die ze in zee gooide als hij klaar was met ze. Saville was een regelneef/leverancier van weeskinderen in de pedofielenring van vele beroemdheden en politici in Engeland tot zelfs in de hoogste kringen.(koningshuis)
  Prins Charles zou Saville zelfs zien als een persoonlijke “vriend”.
  In de vertrekken van de koningin zouden ze zelfs satanische verkrachtings rituelen met ze hebben uitgevoerd, het is echt te walgelijk voor woorden!
  De pedofielenring in Engeland schijnt enorm te zijn en ze dekken elkaar allemaal in, van Cameron tot Heath tot Thatcher. (Deze praktijken gebeuren overal ter wereld trouwens)

  Dit is geen beerput meer, maar een zee van stront waar Engeland in drijft.

  Bron, David Icke

  1. Uit een bron heb ik vernomen dat michael tellinger ( van de ubuntu beweging die een groot oplichter blijkt te zijn) de hofleverancier van (veel zwarte aidsweeskinderen, kokhals,kokhals) kinderen aan het zweedse hof is.

  1. Jenne.
   Zoals ik het zie zijn dit soort artikelen juist niet onzinnig omdat.
   1.Zo blijft er aandacht voor dit probleem en hoe meer mensen dit weten hoe beter.
   2.Het geeft ook aan dat dit probleem niet aangepakt wordt omdat zij die zich hier schuldig aan maken een ieder die hier iets aan wil doen kunnen maken of breken (sommigen zullen zelfs diplomatieke onschendbaarheid hebben). Dit betekend dat het hele systeem rot is en dat bescherming aan misdadigers wordt gegeven. Op zich is dat al een vreemd verhaal omdat men zegt dat iedereen voor de wet gelijk is wat dus niet zo is.

 3. Zinnig onderwerp. Het gebeurt overal en al heeeeel lang. Dit gaat niet vanzelf weg en word steeds erger. Wie de verleden tijd / geschiedenis niet kent zal het zich deze herhalen.

 4. Beste mensen het gebeurd niet alleen bij de elite, het kan je eigen buurman, of oom zijn, allert zijn nu, is beter als er later over zaniken van hoe erg het wel was, het is nog nooit zo’n groot probleem geweest in onze samenleving, het groeit met de dag, hoe bedenk je het om er naar te streven om kinder misbruik goed te keuren, moet er niet iets gebeuren dan.
  Zieke mensen die het gemunt hebben op onze kinderen, horen niet thuis in onze samenleving, en dat kunnen ook kinderen van 15-16-17 jaar zijn die met veel geld tot schandknaap worden gemaakt ook door onze gevierde artisten wereld, het stinkt !

  1. Laten we “het Beest” [letterlijk] maar eens bij zijn naam noemen. Moloch !!!! Molochverering/ of Baal zo je wilt. Tegenwoordig Satanisme genoemd. Naast alle andere wereldgodsdiensten de de verborgen religie van de 1%.

   Gebaseerd op de zwartste van de zwartste oud babylonische magie die, god weet, uit wat voor krochten van het universum wegkomt. In staat om tegen grote offers en verkoop van je ziel [en die van zeven generaties nageslacht] oneindige rijkdom en macht,gunsten etc hier in het aardse rijk te schenken.zodat deze kracht toegang tot onze dimensie heeft.[Archons]

   En DE godsdienst van alle koningshuizen het Vaticaan en de invloedrijke celebreties. De sterren die opeens een glanzende carriere in Hollywood en op het podium van de MSM beleven en die elkaar zo graag groeten met dat speciale handgebaar van kijk eens wij dienen Moloch Gog en Magog

   http://www.google.nl/search?q=satanic+handsignals+celebreties&espv=2&biw=1517&bih=714&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIhvDr4KWaxwIVBl0sCh0vqwpV&dpr=0.9

   volgens mij Licht de toekomst van de mens en de aarde in zo onafhankelik mogelijk van overbodige schadelijke techniek te zijn. Ik begrijp nu heel goed wat men vroeger bij de eerste tv’s in conservatief religieuze kringen bedoelde met “het is het oog van de duivel’die alles vervormd laat zien.

   het laat inderdaad alles vervormd zien en wij worden dagelijks geprogrammeerd vol met die rotzooi sublimale boodschappen, triggers kleuren en codes. MK mindcontol and colour programming for the sheeple

   aan het begin van alle journaals sportshows ed altijd die twee tegengedraaide circels en vreemde in elkaar vloeiende dingen op de achtergrond. Dat is niet zomaar gewoon hip dat heeft een reden.

   TELEVISION “MIND CONTROL” AND DIGITAL MAGIC – MUST WATCH

   onderstaand een link via een andere site. Alle drie de video’s op deze site over het onderwerp Sigil Magick with Mnemonic Circels zijn zeer de moeite waard maar ik licht van een filmpje een stukje eruit. Omdat je hier heel direct en duidelijk te zien krijgt Welke code’s wij dagelijks via de tv/spelshows/journaals/ed geprogrammeerd krijgen. enjoy! (en begin maar bij 1:34)
   ongelooflijk hoe diep de manipulatie van de matrix controllers gaat.Dit is echt geen toeval hoor. Nogmaals site[ in zijn geheel] en item geposte video’s zeer de moeite waard. 🙂
   http://youtu.be/vUhAuy2z6rI

   Bron:http://bradleyloves.wordpress.com/2015/05/13/television-mind-control-and-digital-magic-must-watch/

  2. @ Lavender, het zijn zieke mensen, die hun afwijkingen verbergen tot op het moment dat de ze de tijd rijp achten voor hun smerige spelletjes, vaak sexueel gefrusteerde mensen, vol trauma, en eigenlijk niet toerekeningsvatbaar, het was lang zo dat er mensen verdwenen, verongelukten, of afgeschoven werden naar de kolonies, van de betere families.
   Maar er zou best een dieper grondslag aanwezig kunnen zijn, maar hoe dan ook, het is verwerpelijk, en je moet als mens dit op alle mogelijke manieren bestrijden, de zwakkeren moeten geholpen en beschermd worden tegen dit tuig!

  3. Lavender, als ik op de links klik die je geeft, krijg ik “deze webpagina is niet beschikbaar”

 5. helaas werkte het doorlinken gisteren niet maar vandaag wel niet maar als je copy paste in de browser kom je er wel

  nogmaals de linken

  http://www.google.nl/search?q=satanic+handsignals+celebreties&espv=2&biw=1517&bih=714&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIhvDr4KWaxwIVBl0sCh0vqwpV&dpr=0.9&gws_rd=ssl

  de tweede link over sigil magick gebruikt in allerlei tv show leaders is zeer de moeite waard ook vanaf het begin wel even afschermen
  http://youtu.be/vUhAuy2z6rI

  1. Als je een link plaatst moet je de ‘s’ weglaten van de http’s’.. Anders plaats je een dode link..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.